Ο ΠΟΙΟ ΜΥΣΤΗΡΙΏΔΗΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

Ο ΠΟΙΟ ΜΥΣΤΗΡΙΏΔΗΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

Είναι ένα από τα πιο φωτογραφημένα φυσικά τοπία στη Βόρεια Ιρλανδία αλλά και ένα από τα πλέον δημοφιλή αξιοθέατα για τους επισκέπτες της περιοχής, ντόπιους και ξένους. Επιπλέον έχει αποτελέσει έμπνευση πολλών ζωγράφων ανά τον κόσμο ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει συμμετάσχει σε ταινίες αλλά και ντοκιμαντέρ.

DASOS IRLANDIA7

DASOS IRLANDIA8

 

Ο λόγος για το περίφημο φυσικό τούνελ που σχηματίζουν οι κορμοί των δέντρων στην περιοχή Dark Hedges ( Ντάρκ Χεέντζς ), μία από τις ωραιότερες διαδρομές του κόσμου. Την ημέρα το φως του ήλιου διαπερνά τα κλαδιά και δημιουργεί όμορφα χρώματα πάνω στο φύλλωμα ενώ το βράδυ ο δρόμος αποκτά απόκοσμο χαρακτήρα και ένα σκηνικό βγαλμένο από ταινία τρόμου!

 

 

DASOS IRLANDIA 4

DASOS IRLANDIA 5

DASOS IRLANDIA 6

Οι ντόπιοι τριγύρω πιστεύουν ότι είναι ενας στρατός από Ορκς ( βλέπε ταινία ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών ) όπου ενας περίφημος δρυΐδης ονόματι Inhrar Lokror ( Ίνχραρ Λόκρορ ) κατάφερε με την βοήθεια των ASTENF ( Άστενφ ή Αστίνφ ) ( !!;; ) μιας μακρινής από την γη φυλή να τους μετατρέψουν σε αιωνόβια δένδρα!!!!

DASOS IRLANDIA 1

DASOS IRLANDIA 2

DASOS IRLANDIA 3

Όσο και να έψαξα για αυτήν την φυλή που αναφέρουν οι ντόπιοι δεν μπόρεσα πουθενά να μάθω κάτι, ή είναι φανταστική ή εμφανίστηκαν μόνο εκεί κατόπιν εντολής βοήθειας του Δρυΐδη! Το ότι αναφέρουν << μιας μακρινής από την γη φυλή >> μπορούμε να συμπεράνουμε ότι ή είναι από το διάστημα ή από την Μέση Γη ή από παράλληλους κόσμους! Όπως και να έχει η διαδρομή είναι μαγευτική αφήνοντας ένα συναίσθημα μυστηρίου και φόβου ειδικά τα πρωινά όπου το τοπίο είναι γεμάτο ομίχλη. Μέχρι την επόμενη  φορά να είστε καλά.

 INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 


2 σκέψεις στο “Ο ΠΟΙΟ ΜΥΣΤΗΡΙΏΔΗΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

Αφήστε μια απάντηση