Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ!!!!

 Αν εγώ σας έλεγα ότι είμαστε προ των πυλών για έναν παγκόσμιο πόλεμο θα με λέγατε τρελό οι πιο πολλοί από εσάς!!!! Αν όμως το έλεγαν κάποια πρόσωπα παγκόσμιας δύναμης και πολύ γνωστά στο παρασκήνιο της γεωπολιτικής τι θα λέγατε!;!

Ο Εβραίος πολιτικός Χένρι Κίσινγκερ και μέλος της λέσχης Μπίλντεμπεργκ στις 27/11/2011 έκανε κάποιες δηλώσεις οι οποίες κάποιες από αυτές έχουν ήδη γίνει και κάποιες άλλες είναι προ των πυλών να γίνουν!!!!

Θυμάστε στο άρθρο μου < ΛΕΥΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ > που μιλάει για την Συρία ότι αν θα πέσει θα ξεκινήσει το κακό!;! Πολλοί ήταν αυτοί που δεν συμφώνησαν με αυτό αλλά στο επίμαχο βίντεο του Κίσινγκερ που σας παραθέτω θα δείτε ότι έχω δίκιο!!!! Το τρίτο βίντεο είναι πιο ακραίο αλλά είναι απόλυτα εύστοχο… δείτε το!!!!  Θα δείτε για πιο λόγο χτυπάνε τα Αραβικά κράτη και δεν το κρύβουν τον λόγο!!!!

Η αποθράσυνση των Ιλλουμινάτοι έχει φτάσει στο μεγαλείο της, αλλά το θέμα είναι ότι εμείς οι άνθρωποι τι κάνουμε; Τίποτα απολύτως και για αυτό είμαστε συνέχεια κάτω από τον ζυγό τους!!!! Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο γιατί τα βίντεο τα λένε όλα από μόνα τους!!!! Το να κάνουμε κάτι είναι αργά πλέον αλλά τουλάχιστον να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό που έρχεται!!!!

Θα μου πείτε πότε; Και αν; το ότι τέτοιου είδους δυνατοί άνθρωποι μιλάνε για τέτοια γεγονότα παγκοσμίως χωρίς φόβο σίγουρα θα έρθουν τα γεγονότα….. Το πότε; Παρακολουθήστε τα γεγονότα της παγκόσμιας σκακιέρας και θα δείτε το πότε θα γίνει!!!! Τα βίντεο δεν είναι δικιάς μας παραγωγής είναι από κάποιους οι οποίοι είναι πολύ ενημερωμένοι στο τι πρόκειται να γίνει και συμφωνούμε απολύτως μαζί τους!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=w6CFqPGzBH8[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pwpbVVp1XxY&feature=related[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FupUIKfEGhE[/youtube]

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


2 σκέψεις στο “Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ!!!!

 1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΙΩΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΗΣΜΕΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!!

  ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΗ << ΦΩΣ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ >> ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟ ΨΕΥΔΟΝΗΜΟ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΑΠΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ!!!!

  ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!! ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ ΠΑΡΑ ΑΛΗΘΙΝΟΣ!!!

  Μ ΑΡΕΣΕΙ Η ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ!!! ΣΊΓΟΥΡΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΎΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ…. ΜΕΧΡΙ ΤΗ Ν ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ!!!

  ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ( ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΚΑΡΙ ΟΧΙ ) ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ!!!!

 2. Το ότι όλα όσα ζούμε αλλά και όσα έγιναν, γίνονται και πρόκειται να γίνουν αποτελούν μέρος ενός γενικότερου σχεδίου που απλά αναπροσαρμόζεται βάση συνθηκών είναι πια αυταπόδεικτο για όσους θέλουν να δουν πέρα από την μύτη τους και να συνδέσουν γεγονότα.

  Αν λάβουμε και υπόψιν το νεότερο άρθρο σας πάνω από αυτό, που αναφέρει ότι όλοι “αυτοί” έχουν καταφέρει ή έχουν φτιαχτεί έτσι, ώστε να ζουν εκατοντάδες χρόνια (κάτι για το οποίο από πολύ παλιά είχα βάσιμες υποψίες) τότε αποδεικνύεται ακόμη περισσότερο ότι όλα είναι ένα δαιδαλώδες παιχνίδι στην συμπαντική σκακιέρα!

  Όλοι θα κριθούμε με βάση τις επιλογές μας και αναλόγως θα συνεχίσουμε ή και όχι στο “παιχνίδι”.

Αφήστε μια απάντηση