ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ MEGAPOLISOMANCY ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ << ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ >>!!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ MEGAPOLISOMANCY ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ << ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ >>!!!!!

Την σήμερον  ήμερα οι μεγαλουπόλεις δεν έχουν πλέον την φινέτσα που είχαν κάποτε, περιβάλλονται παντού από τσιμέντο, μέταλλο και σκουπίδια δίνοντας μια αποπνικτική ατμόσφαιρα στους ανθρώπους όπου ζουν εκεί!!!! Η ενσωμάτωση των ανθρώπων σε αυτό το περιβάλλον παραμορφώνει τα πρόσωπά τους!!!! Ο  Βραζιλιάνος καλλιτέχνης Andre Muniz Gonzaga ( Αντρέ Μανίζ Γκονζάγκα ) υλοποιεί την εντυπωσιακή τέχνη του δρόμου που δημιουργεί σε διάφορες πόλεις του κόσμου.

Πολλοί είναι οι ερευνητές ειδικά του MEGAPOLISOMANCY που λένε ότι ο Αντρέ είναι ενας MEGAPOLISARTSOMANCER (MEΓΚΑΠΟΛΙΣΑΡΤΣΟΜΑΝΣΕΡ ) = ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΜΑΓΙΑΣ!!!! Oπου αποτυπώνει τα σημεία όπου έχει εμφανιστεί το << ΡΗΓΜΑ >> περίεργες καλλιτεχνικές απόκοσμες μορφές!!!! Μορφές από Σκιομορφιστές αλλά και Σκεπτομορφιστές, για να καταλάβατε περί τινός μιλώ δεν έχετε παρά να πατήσετε ΕΔΩ για να διαβάσετε για το MEGAPOLISOMANCY και το τι είναι.

MEGAPOLISOMACY 1

MEGAPOLISOMACY 2

MEGAPOLISOMACY 3

MEGAPOLISOMACY 4

Πρόσωπα Σκιομορφιστών και Σκεπτομορφιστών σχεδιάζονται επάνω σε μισογκρεμισμένους τοίχους και ραγισμένες επιφάνειες σε διάφορες πόλεις του πλανήτη, αποτυπώνοντας με έναν ιδιαίτερο τρόπο τα περίεργα του MEGAPOLISOMANCY με το να προβληματίζει τον σύγχρονο άνθρωπο των μεγαλουπόλεων βλέποντας τα χωρίς να ξέρει περί τίνος πρόκειται!!!!.

 MEGAPOLISOMACY 5

MEGAPOLISOMACY 6

MEGAPOLISOMACY 6

MEGAPOLISOMACY 7

Στη Σενεγάλη, την Πορτογαλία, το Βερολίνο, το Άμστερνταμ και τη Βραζιλία ο καλλιτέχνης του δρόμου αφήνει το δικό του << στίγμα >> στους δρόμους, επιλέγοντας να δώσει στοιχεία σε όσους γνωρίζουν πραγματικά τι είναι το MEGAPOLISOMANCY με τους ρυθμούς της σύγχρονης ζωής και την απρόσωπη πραγματικότητα που βιώνει το κάθε << πλήρωμα >> στις μεγαλουπόλεις καθώς παίρνουν μέρος στις δραστηριότητες που ονομάζετε MEGAPOLISOMANCY!!!!!

MEGAPOLISOMACY 8

MEGAPOLISOMACY 9

MEGAPOLISOMACY 10

 Ο τρόμος, η απογοήτευση, ο πανικός, η παραξενιά, το άγνωστο, το κάτι άλλο από παράλληλες πραγματικότητες, όλα ζωγραφίζονται στα πρόσωπα των ανθρώπων, των αστών… των << πληρωμάτων >>…. Αυτών που πηγαινοέρχονται καθημερινά στο κέντρο της πόλης, προσπαθώντας να… ξεπεράσουν άλλη μια δύσκολη μέρα!!!!

MEGAPOLISOMACY 11

MEGAPOLISOMACY 12

MEGAPOLISOMACY 13

MEGAPOLISOMACY 14

Ο ίδιος ο καλλιτέχνης δεν παραδέχεται ευθέως ότι έχει να κάνει με το MEGAPOLISOMANCY και λέει ότι ζωγραφίζει την καθημερινότητα των πόλεων!!;!! Είναι εύλογο να μην θέλει να δείξει την ιδιότητα του μα τα ίδια του τα έργα δεν δείχνουν καμία καθημερινότητα του απλού ανθρώπου στις μεγαλουπόλεις μα δείχνει κάτι παραπέρα από αυτές κάτι το οποιο είναι μυστικιστικό και παράξενο μα και συνάμα άγνωστο!!!!

Αν ποτέ τον συναντήσετε σε κάποια πόλη να ζωγραφίζει θα εκπλαγείτε με τον τρόπο που το κάνει αλλά και με την σβελτάδα που διαθέτει!!!! Αν κάποιος θελήσει να τον ακολουθήσει δεν θα μπορέσει να το κάνει διότι ο καλλιτέχνης αυτός εξαφανίζεται μπροστά στα μάτια σας με έναν περίεργο τρόπο και όταν το κάνει εκεί που δεν υπήρχε τίποτα ξαφνικά υπάρχει μια αλλόκοτη ζωγραφιά!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


4 σκέψεις στο “ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ MEGAPOLISOMANCY ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ << ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ >>!!!!!

 1. Αυτό εινε σίγουρο saman αλλά όπως σίγουρα ξέρεις και εσύ ως ένας αξιόλογος ερευνητης του μεταφυσικού όταν λύνεις μια απορία σου δημιουργούνται άλλες δέκα και πάει λέγοντας ελπίζω κάποια μέρα να φτάσω το ένα τις εκατό της γνώσης σου

  1. teo!!!!

   ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!

   ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ….. ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΟΜΟ ….. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟ ΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ 100% ΓΝΩΣΕΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΜΟ ΤΟ 0,5% ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!!

   ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΑΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙΣ …..ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΕΝΝΙΑ ΚΑΙΝΙΥΡΙΑ ΜΙΑΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΡΟΣΕΓΓΗΕΙΣ…..!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 2. teo!!!

  ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!

  Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!! ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ( ΤΑ ΠΛΗΡΟΜΑΤΑ ) ΛΕΓΕΤΑΙ ( ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ 100% ) ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ Η ΠΛΑΝΗΤΕΣ!!!!

  Ο ΚΑΘΕ ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΨΥΧΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΑΝ ΔΕΚΑ ΑΤΟΜΑ ΞΕΚΕΙΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙ ΣΤΑ ΧΙΛΙΑ!;! ΧΜΜΜΜΜ ΑΝΤΕ ΙΣΩΣ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΚΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ!;! ΑΝΤΕ ΔΥΟ Η ΤΕΣΕΡΕΙΣ….. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΜΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΤΟ ΠΕΤΙΧΟΥΝ!!!!

  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΕΝΙΟΥΝΤΕ ΜΕ ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ….. ΑΝΑΛΟΓΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ!!!! ΔΗΛΑΔΗ!!!! ΜΕ ΠΛΥΡΗ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΗΛΕΠΑΘΙΑ ΤΗΛΕΚΥΝΗΣΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΣΚΕΨΕΟΣ ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΕΣ ΕΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΝΙΟΥΝΤΕ ΣΤΑ ΕΦΤΑ ΔΙΣ ΓΥΡΩ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ ΜΕ ΟΧΤΟ ΑΤΟΜΑ!!!! ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΑ ΣΤΑ ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΕ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΕΩΣ ΔΕΚΑ!!!!

  Ε΄ΠΙΖΩ ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ …… ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 3. Saman για ακόμη μια φορά μας άφησες όλους αναβδους με το άρθρο σου,αλλά έχω μια απορία σχετικά με το megapolisomansy και τα άτομα τα οποία το αποτελούν όπως έχεις πει σε προγενέστερα άρθρα σου τα άτομα αυτά δεν είναι σαν και εμάς αλλά κατά ένα τρόπο εινε εκλεκτά καθώς διαθέτουν ψυχικές δύναμης. Εδώ λοιπόν αρχίζουν οι απορίες μου πώς οι άνθρωποι από τα μαύρα και λευκά ιερατεία εντοπίζουν τα άτομα αυτά δεύτερον τα άτομα αυτά εινε αθάνατα από φυσικά αιτία όπως γηρατειά και τρίτον μπορεί ένας απλός άνθρωπος μέσω πνευματικής άσκησης να φτάσει σε σημείο να κάνει πράγματα που άλλοι δεν μπορούν η πρέπει να έχεις το χάρισμα από την αρχή?

Αφήστε μια απάντηση