ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!!ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΠΛΑΣΜΑ ΘΑΝΑΤΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟ ΑΜΕΡΙΚΗ!!!!

ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!!ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΠΛΑΣΜΑ ΘΑΝΑΤΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟ ΑΜΕΡΙΚΗ!!!!

 Ο καλός μας φίλος και συνεργάτης μας στην Βραζιλία < ARAGUAIAHOJE > που τυχαίνει να είναι και δημοσιογράφος σε μια από τις μεγάλες εφημερίδες της Βραζιλίας μας ενημέρωσε για ένα πλάσμα που πιάστηκε στην χώρα του στις 5 Μαΐου του 2012. Την ανάρτηση με το βίντεο με τις φωτογραφικές αποδείξεις ανέβηκε για πρώτη φορά στις 30 Μαΐου του 2012 AT 19:17.

Από τότε  η εικόνα άρχισε να κυκλοφορεί σε κοινωνικά δίκτυα συνειδητοποιώντας ότι ένα παράξενο ανθρωποειδές υδρόβιο πλάσμα είχε βρεθεί κατά την κατασκευή μικρών υδροηλεκτρικών σταθμών στον ποταμό Ρίο Καγιάπο!!!! Οι πληροφορίες λένε ότι πρόκειται για ένα απόγονο του θρυλικού < Μαύρου Νερού ή Το Πλάσμα Του Μαύρου Νερού >, πρόκειται για λαογραφικό χαρακτήρα του πλάσματος όπου ιστορίες του συναντά κανείς από τους αλιείς και αυτόχθονες ιθαγενείς  Araguaia  ( Αρακουάγια )και Kayapo ( Καγιάπο ). Στην αρχή ειπώθηκε  ότι το “πλάσμα” είχε σκοτωθεί κατά τη διάρκεια της έκρηξης στο PCH Σάντο Αντόνιο και ότι βρέθηκε από τους εργαζόμενους του εργοστάσιου.

Λαμβάνοντας υπόψη τον αντίκτυπο της όλης ιστορίας  το απόγευμα της Τετάρτης (30), ο Ηλίας Τσεντοφάντε  βιολόγος και  υπεύθυνος για την PCH Σάντα Αντόνιο στο Καγιάπο, διευκρίνισε ότι οι φήμες προέκυψαν την περασμένη εβδομάδα της εποχής εκείνης. Σύμφωνα με τον Ηλία ήταν απλώς ένα αστείο από εργαζομένους, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι το χρόνο της αδείας τους, δημιούργησαν το «πλάσμα» με προγράμματα επεξεργασίας από εικόνες όπως το Photoshop.

Ο βιολόγος αποφάσισε να μιλήσει μετά από τη μεγάλη επίδραση της “φήμης” σε όλη την περιοχή λόγω διάχυσης σε κοινωνικά δίκτυα,  θέλοντας να καθησυχάσει τον πληθυσμό, “Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τέτοιες λεπτομέρειες, αφού όλα είναι απλά φήμες και μόνο, είναι αστείο κάποιων εργαζομένων. ”

Ο βιολόγος, επίσης, σχολίασε σχετικά για την πιθανή έκρηξη στο εργοστάσιο, στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τον Ηλία προέρχεται από τη χρήση των εκρηκτικών υλών για την κατασκευή του εργοστασίου. Αυτή τη στιγμή υπάρχει η υλοποίηση έργων της ΜΥΗΕ σε τρία σημεία στο Ρίο Καγιάπο.

Ο θρύλος λέει πως το < Μαύρο Νερό > κατοικεί  σε πολλά ποτάμια. Εκφράζοντας τον εαυτό του με το γέλιο του, μαύρο, φαλακρό ή χρώμα έντονα κόκκινο στα τα χέρια του έχει πτερύγια και μεμβράνες, το < Μαύρο Νερό > έχει αναποδογυρίσει  πολλά κανό από αλιείς όταν αρνήθηκαν να του δώσουν κάποια από τα ψάρια τους στο παρελθόν.

Σε ορισμένα μέρη της Βραζιλίας, εξακολουθούν να υπάρχουν ψαράδες, που όταν πηγαίνουν για ψάρεμα, παίρνουν ένα μπουκάλι ρούμι για να το ρίξουν στο ποτάμι, για να μην τους ανατρέψει το < Μαύρο Νερό > την βάρκα τους.

Αυτή η ιστορία είναι αρκετά συχνή μεταξύ των παραποτάμιων ανθρώπων, κυρίως στις μεσοδυτικές πολιτείες της περιφέρειας της Βραζιλίας, διαδεδομένη μεταξύ των αλιέων, πολλοί από τους οποίους λένε ότι έχουν δει το πλάσμα αυτό.

 Σύμφωνα με το μύθο του < Μαύρου Νερού >, που εμφανίζεται συχνά στους αλιείς αλλά και σε άλλους ανθρώπους που βρίσκονται στο ποτάμι.

Δεν υπάρχει καμία απόδειξη του πώς αυτός ο θρύλος, ο οποίος είναι γνωστός ως το < Μαύρο Νερό > κατοικεί μόνο στα ποτάμια και σπάνια αφήνει το νερό για να βγει στην στεριά, ο σκοπός του είναι να φοβίζει  τους ανθρώπους που περνούν από εκεί,  χαλάει τα αγκίστρια, κολλώντας τα δίκτυα σε ξύλα ή βράχους,  φοβίζει τους ανθρώπους αναποδογυρίζοντας τη βάρκα, κλπ.. Σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχουν ιστορίες από τους ιθαγενείς που λένε ότι το < Μαύρο Νερό > όπου φαίνεται να είναι πάρα πολλά και όχι ένα είναι υπεύθυνα για την απαγωγή μωρών από διάφορες φυλές……

Τα χαρακτηριστικά  του είναι πολύ παράξενα, άλλοι τον αναφέρουν ως μαύρο και δυνατό, άλλοι του δίνουν χαρακτηριστικά ως αλλόκοτο και κοντό σε όψη αμφίβιο ον με ανθρώπινα χαρακτηριστικά με πτερύγια, και το σώμα του είναι καλυμμένο με λέπια που αναμιγνύονται με το δέρμα.

Η αλήθεια από τον καλό μας συνεργάτη έρχεται να μας πει ότι μια παρέα νεαρών όπου και φαίνονται στο φωτογραφικό βίντεο είχαν πάει για να ψαρέψουν γατόψαρα στον ποταμό. Δεν χρησιμοποιούν αγκίστρια ή δίχτυα αλλά μεγάλα καμάκια που θυμίζουν ακόντια!!!! Η τεχνική τους είναι απλή ανεβαίνουν σε μεγάλα δένδρα όπου ξαπλωμένοι μπρούμυτα στα μεγάλα κλαδιά που πέφτουν προς τον ποταμό περιμένουν υπομονετικά το θύμα τους!!!! Ένας από την παρέα ο Αντόνιο περιγράφει:

< Δεν ξέρω για πιο λόγο λένε ότι είναι ψεύτικο; Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί…. Εμένα μου έδωσαν 500 δολάρια πολύ καλά λεφτά για μένα για να τους δώσω το πτώμα του < Μαύρου Νερού >, το τι το έκαναν δεν γνωρίζω. Ήμουν επάνω στο μεγάλο κλαρί και πιο δίπλα μου σε άλλα κλαριά ήταν οι φίλοι μου περιμένοντας να πιάσουμε κανένα μεγάλο γατόψαρο. Κατά ένα περίεργο τρόπο δεν υπήρχε τίποτα εκείνη την ημέρα ούτε μικρά αλλά ούτε και μεγάλα ψάρια. Τότε κάποια στιγμή η άκρη του ματιού μου έπιασε μια κίνηση σαν μεγάλη σκιά ψαριού από τα δεξιά μου. Αμέσως πέταξα το καμάκι και το πέτυχα….. Τρέξαμε όλοι αμέσως να δούμε το τι είχαμε πιάσει και όταν φτάσαμε κοντά και είδαμε το < Μαύρο Νερό > παγώσαμε στην αρχή από τον φόβο. Ήμασταν τυχεροί γιατί το καμάκι του είχε επιφέρει ακαριαίο θάνατο έτσι μετά τον τρόμο που μας είχε πιάσει βγάλαμε τις φωτογραφίες που υπάρχουν σήμερα. >

Αν παρατηρήσετε το πλάσμα θα δείτε ότι έχει τεράστια αυτιά σαν του λαγού στο κεφάλι του αλλά και θυμίζει κάτι σαν τα Ορκ από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών το πρόσωπο του!!!! Οι αναφορές για το < Μαύρο Νερό > είναι από τότε που πάτησαν οι λευκοί το πόδι τους στην Βραζιλία έτσι δεν μπορώ να πω ότι είναι κάτι το καινούριο ως αναφορά. Στην ίδια περιοχή έχουν αναφερθεί και άλλα παράξενα όντα τα οποία δεν υπάρχει στην κουλτούρα και την λαογραφία των ιθαγενών και τα οποία έχουν θεαθεί τα τελευταία χρόνια…. ειδικά από τότε που φτιάχτηκε το εργοστάσιο ηλεκτροδότησης στην περιοχή. Για αυτό το εργοστάσιο πολλοί Βραζιλιάνοι ερευνητές του παράξενου και του παραφυσικού λένε ότι η ηλεκτροδότηση είναι μια κάλυψη για το τι πραγματικά είναι. Λένε ότι πρόκειται για ένα εργαστήριο όπου γενετιστές κάνουν πειράματα με διάφορα όντα πάνω στην γενετική…… Ίσως αυτά τα όντα να ξέφυγαν από τον έλεγχο τους ή να τα άφησαν επίτηδες για να δουν πως θα συμπεριφερθούν στην φύση!!!! Το εργοστάσιο ηλεκτροδότησης είναι Αμερικανικών και Βραζιλιάνικων συμφερόντων!!!!

Υπάρχει και μια αναφορά η οποία λίγες φορές έχει ακουστεί από τους ιθαγενείς για το < Μαύρο Νερό >, ότι τα πλάσματα αυτά είναι τα < νόθα > παιδιά από έναν μακρινό και αρχαίο πολιτισμό όπου έμεναν σε ένα νησί. Το νησί αυτό βούλιαξε κάποια στιγμή και οι μόνοι που  γλύτωσαν ήταν αυτοί που διέφυγαν με τις μεγάλες βάρκες όπου έπλεαν μόνο με τον αέρα!!!! Περιπλανήθηκαν για πολύ καιρό στην θάλασσα χωρίς να βρουν στεριά πολλοί άρχισαν να πεθαίνουν. Τότε εμφανίστηκαν οι κάτοικοι του βυθού της θάλασσας που είχαν μορφή ψαριού και ανθρώπου ταυτόχρονα ήταν πολύ αποκρουστικοί στα μάτια των αρχαίων ανθρώπων. Η συμφωνία που έκαναν για να τους δείξουν που υπάρχει στεριά ήταν οι < ψαράνθρωποι > να συνευρεθούν με τις γυναίκες των ανθρώπων…. Απελπισμένοι οι αρχαίοι δέχτηκαν, μετά την συνουσία τους έδειξαν τον δρόμο και βγήκαν στα παραλία της Βραζιλίας. Μετά από ένα διάστημα οι γυναίκες είχαν μείνει έγκυες όταν άρχισαν να γεννάνε είδαν με τρόμο ότι τα μωρά είχαν την μορφή του < Μαύρου Νερού > όταν είδαν τα τέρατα που είχαν γεννήσει οι αρχαίοι διέταξαν να τα πετάξουν στους ποταμούς για να βρουν τον δρόμο και να πάνε στους βιολογικούς πατέρες τους!!!! Αλλά από ότι φαίνεται τα < Μαύρα Νερά > προτίμησαν να μείνουν εκεί έως σήμερα. Όσο για τους αρχαίους μετά από λίγο καιρό κατάφεραν να διεισδύσουν στο κέντρο της γης όπου και χάθηκαν για πάντα!!! Σας θυμίζει κάτι αυτό;

Όπως και να έχει τα παράξενα πλάσματα έχουν αρχίσει και πληθαίνουν με τις εμφανίσεις τους στην γη, το αν υπήρχαν ή είναι φτιαχτά από γενετικά πειράματα ή έρχονται από κάποια άλλη διάσταση νομίζω ότι είναι κάτι που ίσως να μην το μάθουμε ποτέ!!!!  Ευχαριστούμε τον καλό μας φίλο και συνεργάτη από την Βραζιλία και σεβόμαστε που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του για ιδεοντολογικούς σκοπούς. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Wpr4JhieCz0[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=s9M6MEdgDdg[/youtube]

 [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uMY5nxVC_3M[/youtube]

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


17 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!!ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΠΛΑΣΜΑ ΘΑΝΑΤΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟ ΑΜΕΡΙΚΗ!!!!

 1. Για να μην το κουράζουμε το θέμα, δεν είναι του Huago constera. Είναι η παρακάτω σελίδα http://elbuchevegano.com/beta/enterate/criatura-encontrada-en-haiti-con-figura-de-humano-crea-terror-en-el-mundo/ και είναι στα ισπανικά. Και δεν είναι παραποιημένη η ημερομηνία! Και όπως λες και εσύ σου αρέσει δεν σου αρέσει, έπρεπε να το ψάξεις λίγο παραπάνω το θέμα! Ούτε εγω έχω να προσθέσω τίποτε άλλο! Το λακωνίζειν εστιν φιλοσοφείν που λέγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι…

   1. ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ!!!! ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΙΞΕ……..ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΑΠΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!!! ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΓΩ; Η ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΥΜΕΝΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ!!!! ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΤΑ ΞΕΡΩ!!!!

    ΜΑΛΟΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΕ ΠΡΩΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΠΙΣΕΙΣ…..ΕΝΩ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΟΣΕΣ ΑΝΑΛΑΚΤΥΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΨΑΞΕΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ……

   2. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΖΗΤΗΜΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ 63 ΑΝΑΦΩΡΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ!!! ΟΙ 17 ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΑΝ ΤΙΣ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ!!!!

    ΕΤΣΙ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙΣ!!!!

   3. AΓΑΠΗΤΗ ΖΩΗ!!!! ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΣΑΙ ΑΓΑΠΗΤΗ!!!! ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ.

    ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΘΑ ΔΟΣΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ!!!!

    ΛΟΙΠΟΝ: ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΟΥΣ 500 ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΜΕ ΚΑΤΗΓΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΓΕΙΝΕ ΕΚΙΝΗ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ!!!!! ΕΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΟΤΕ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΕΓΕΙΝΕ…. Η ΠΛΥΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΟΔΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΟΤΕ…..

    ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥΑΞΗΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΡΟΜΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ!!! ( ΤΟ ΡΟΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΕΣΥ ).

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΣΧΕΙΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΕΓΩ ΥΜΟΥΝΑ ΑΠΟ ΑΡΧΗΣ ΦΙΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΙ. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΣΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΚΔΟΤΗΣ ΚΑΠΙΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ Η ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΚΑΠΙΟΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΣΟΥ Η ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟ ΑΝΑΦΕΡΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΑΙ…….

    ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΣΧΗΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΥΟ Η ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΕΙΝΑ: Η ΑΝΗΚΕΙΣ < ΚΑΠΟΥ > Η ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ.

    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΤΕ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ Η ΖΗΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΝ ΤΕΤΙΑ ΤΡΟΠΗ…….

    ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΛΥΓΟ ΠΙΟ ΚΟΣΜΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΒΡΕΙΣΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΥΓΟ ΕΝΟΧΛΙΤΙΚΑ. ΟΥΤΕ ΣΕ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ.

    ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙΣ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΕΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!!!!! ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΗΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ!!! ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΥΤΗ ΚΡΙΒΕΤΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΔΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΗΜΑ….. ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ!!!!

    << ΕΣΤΙ Δ ΟΥ ΣΙΓΗ ΛΟΓΟΥ ΚΡΕΙΣΣΩΝ ΓΕΝΟΙΤ ΑΝ ΕΣΤΙ Δ ΟΥ ΣΙΓΗΣ ΛΟΓΟΣ >> ( ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ )

 2. Saman lycan σου το έχω ξαναπεί πως μαζί μιλάμε και χώρια καταλάβαινόμαστε χαχαχαχα! Η ιστορία ξεκίνησε απο τη βραζιλία όπως επιμένεις και σου έδωσα έναν εμφανή λόγο γιατί! Μια παραποίηση μιας φωτογραφίας και μετά μια ωραιότατη καραμελίτσα για τα τοπικά μέσα! Δεν είναι η πρώτη φορά! Αν ενοχλείσαι ή αν δεν πιστεύεις τόσο πολύ σε αυτά που λέω τότε αν θες θα παραθέσω και το link όπου η φωτογραφία εμφανίζεται για πρώτη φορά, έχει ως ημερομηνία του άρθρου το νοέμβριο του 2011, λέει ότι αυτό το παιδί γεννήθηκε στην αιτή και αναφέρει απο κάτω τη νόσο της ανεγκεφαλίας!

  1. ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Η ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ!!!!

   ΕΝΑ ΛΙΝΚ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΓΩ ΑΜΑ ΘΕΛΩ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΛΙΝΚ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΑ ΤΟ 1999 Π.Χ. ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΦΕΛΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΕΣ ( ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ ΕΓΩ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΚΑΛΗ ΕΙΣΑΙ; ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ!!!! ) ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΓΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ….. .ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ.

   ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ Η ΟΧΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ!!! ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ Η ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ!!!! ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΚΟΙΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΣΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΟΥΝ……

   ΣΤΗΝ ΑΙΤΗ ΛΟΙΠΟΝ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ HUACO CONSTERA Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΡΠΑΓΑΣ ΑΡΘΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΑΡΑΞΕΝΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΣΕΙΣΜΟ!!! ΠΛΕOΝ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!!!!

   O JAMIE GONZALEZ YANEZ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ( ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΩ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΦΙΓΟΥΡΑ ) ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΚΑΠΗΛΟ ΠΑΡΑΞΕΝΩN ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΣΑΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΥΣ!!!! ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ….ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΚΟΛΠΟ…… ΕΛΠΙΖΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ… .ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣ!!!!

   ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΣΕ AΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ

 3. Αγαπητή Ζωή

  Θα συμφωνήσω μαζί σου στο ότι όντως στην 1η φωτογραφία μοιάζει αυτό το πλάσμα να έχει μόλις γεννηθεί λόγο και του ομφάλιου λώρου.
  Θα διαφωνήσω όμως ως προς την επεξεργασία της φωτογραφίας. Έχω ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το photoshop και σίγουρα μπορώ να πω ότι η δημιουργία μιας τέτοιας φωτογραφίας μόνο εύκολη δεν είναι. Πολλοί είναι αυτοί που χρησιμοποιούν σαν “καραμέλα” την αναφορά στο συγκεκριμένο πρόγραμμα νομίζοντας ότι απλά πετάς μέσα την φωτογραφία και με μια αυτοματοποιημένη διαδικασία φτιάχνεις ότι θες. Αυτό δεν ισχύει. Ναι υπάρχουν αυτά τα φίλτρα και οι αυτοματισμοί αλλά για να φτάσεις σε αυτό το αποτέλεσμα χρειάζεται αρκετή εμπειρία που πολλές φορές παρόλο που υπάρχει το αποτέλεσμα όπως βλέπουμε καθημερινά σε αρκετά περιοδικά και άλλα μέσα απέχει μακράν από το πιστευτό με εμφανή πολλά ψεγάδια.
  Απλά μια παρατήρηση.

  1. Αγαπητέ Searcher, αν πρόσεξες είπα οτι η φωτογραφία που έχει παραποιηθεί είναι αυτή των τριων παιδιών (αυτή που βρίσκεται στο πρώτο βίντεο) και όχι η πρώτη φωτογραφία του άρθρου! Για την πρώτη παρατήρησα οτι η τοποθεσία δεν μοιάζει με αυτή που αναφέρει το άρθρο απλά και μόνο λόγο βλάστησης, όπως επίσης προσπάθησα να εξηγήσω από τι πάσχει το παιδί. Μετά διευκρίνισα ότι η φωτογραφία έχει ανέβει πολύ πριν το μάιο του 2012. Ποτέ δεν υπαινίχθηκα την μη γνησιότητα της πρώτης!

   1. Σε ευχαριστώ για την διευκρίνηση, όντως κατάλαβα λάθος.
    Η φωτογραφία στο 1ο βίντεο, το οποίο και δεν είχα δει λόγο αργής σύνδεσης από κει που διάβασα το άρθρο, είναι όντως επεξεργασμένη. Εκτός του ότι είναι στην ίδια ακριβώς θέση το σώμα με την αρχική φωτογραφία του άρθρου υπάρχουν και σημεία στα οποία φαίνεται η αφαίρεση τμημάτων του σώματος, καθώς και το σημείο του λαιμού όπου φαίνεται η προσπάθεια να εντάξουν το χέρι του παιδιού. Ένα χέρι που προκύπτει έτσι υπερβολικά μακρύ!

    Πέρα από αυτά προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να είναι αποτέλεσμα κάποιου πειράματος στις μυστήριες εγκαταστάσεις της περιοχής.

 4. ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ!!!! ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ Η ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΗΝΥΜΑ!:!

  Η ΑΙΤΗ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ!!!! ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΨΑΞΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΛΑΣΤΗΣΗ ΕΓΩ: ΣΤΟ ΑΝΑΦΕΡΑ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΨΑΞΩ;

  ΣΕ ΟΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!!

  ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑΣΑΡΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ; ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑΣΑΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ. ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ Η ΟΧΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΟΧΙ…. ΓΙΑΤΙ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΚΑΠΟΥ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΑΚΟΜΗ.

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ PHOTOSHOP ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ EMAIL ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙΣ… ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ. ΕΓΩ ΑΝ ΜΕ ΠEΙΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ….. ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΑΚΡΗ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ PHOTOSHOP ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΑΚΡΗ ΤΟ ΠΙΑ ΗΤΑΝ Η ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΙΑ Η ΑΛΗΘΙΝΗ!!!! ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΩΣ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΣΑΚΑ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΤΟ 2007 ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ. ΟΠΟΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΚΑΠOΙΟΣ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΨΕΥΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!!!!

  ΕΝΑΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ ΕΔΩ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ!!!! ΕΝΑΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ. ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ…… ΤΟΤΕ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΕ ΕΣΥ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΤΟ ΝΕΟΓΝΟ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ!!!! Η ΒΑΛΤΟ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜEΙΝΕΙΣ ΕΚΠΛΗΚΤΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟΓΝΟ ΑΥΤΟ…. ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΚΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ…..

  ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΘΑ ΛΕΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ. ΚΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟΓΝΟ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΩΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ.

  ΑΝ ΤΩΡΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΛΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΟΥ Η ΑΛΛΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ Η ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΥΒΡΙΔΙΟΥ Η ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΝΕΡΟ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ!!! ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΝ…. ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΙΑ…. ΑΛΛΑ ΧΤΥΠΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΡΑ ΤΟΥ.

  ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΒΙΖΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΛΙΒΙΑ Η ΤΟ ΠΕΡΟΥ Η ΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ; ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 5. Δεν κατάλαβα τι προσπαθείς να αποδείξεις, και δεν το λέω αυτό ενοχλημένη αλλά απορημένη! Η Αΐτή είναι χώρα της Καραιβικής και όχι της βραζιλίας! Αλλιώς δεν θα χρειαζόταν βίζα όποιος απο την Αιτή ήθελε να επισκεφθεί κάποια περιοχή της Βραζιλίας! Το συμβαν που λες εννοείς την παραποιημένη φωτογραφία των τριών αγοριών? Γιατί αν λες αυτό τοτε ναι αυτή ανέβηκε τον Μάιο του 2012 αλλά η αυθεντική ανέβηκε τον Νοέμβριο του 2011 (είναι η πρώτη φωτογραφία που έχεις, ο ανδρας με το πλαστικό γάντι που κρατάει το μικρό). Οσο για τις εφημερίδες που λες τότε μάλλον αποτελεί προιόν απλής αναδημοσίευσης χωρίς έρευνα και ένα πιασάρικο θέμα που μπορούσε να αυξήσει τις πωλήσεις και να εξάψει τη φαντασία των ντόπιων! Θα σου κάνω κάτι με το photoshop για να δεις ποσο εύκολο είναι! Οσο αφορά τη βλάστηση ίσως να μπερδεύτηκα γιατί η βλάστηση της Αιτής μοιάζει με της νότιας αφρικής (ψάξτο και εσυ αυτό) Το πρώτο σχόλιο ήταν απλή παρατήρηση στις φωτογραφίες μετά αφού επέμενες είπα να βρω την πρώτη δημοσίευση της φωτογραφίας γιατί δεν μου κόλλαγε για βραζιλία και τελικά είχα δίκιο! Ένας ερευνητής πρέπει να είναι κάτι σαν αυτό που λένε πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης! να ξέρει τουλάχιστον τα βασικά απο ανθρωπολογία, βιολογία, συστηματική βοτανική κλπ! Σε αυτό πιστεύω να συμφωνείς και εσύ!

 6. ΕΙΔΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!;! ΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!;! ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ!;! ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ Η ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!! ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!;! ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕΣ ΣΕ ΚΑΤΙ!!!!

  ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΒΙΑΣΤΙΚΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΦΡΕΝΙΤΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΑΤΥΠΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!! ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΤΟ ΟΠΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣ!!!!

  ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΞΕΚΙΝΑΩ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΛΑΚΑ ΑΠΟ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙOΝ PHOTOSHOP!!!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; ΑΝΑΦΕΡΑ ΤΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ Η ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ….. ΤΟ ΑΝ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΙΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΠΗΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ…… ΜΑ ΑΝ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΛIΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΩΤΟ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ!!!! ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ( ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΣΕ ΣΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ) ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΣΙΑ…… Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΙΤΗ ΚΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ ΟΝΔΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ……

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ PHOTOSHOP ΦΤΙΑΞΕ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΚΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΞΕΧΩΡΙΣΤΩ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ……. ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ…… Η ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ;

  ΤΟ ΑΝ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ ΠΛΗΡΩΣ; ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ!!!!

  ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΦΙΛΗ!!!! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ!!!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ!!!

  ΟΤΑΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ, ΨΑΧΤΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ!!!! ΟΤΑΝ ΚΛEΙΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ, ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ…….

 7. όταν είπα για photoshop δεν εννοούσα τη πρώτη φωτογραφία, αλλά στα 3 παιδιά που ανέβασαν το βίντεο! Και ναι κάνει ΜΠΑΜ απο μακρυά ότι είναι ψεύτικο! Οσο για το αν το έψαξα… λοιπόν ναι το έψαξα! Και δεν θα σου αρέσει καθόλου αυτό που βρήκα! Η φωτογραφία πρωτοανέβηκε στο internet το Νοέμβριο του 2011! Το άρθρο που τη δημοσιεύει μιλάει για την ανεγκεφαλία, την δημιουργία και την εξέλιξη της νόσου! Και η τοποθεσία της φωτογραφίας είναι στην Αϊτή! Όπως βλέπεις είμαι καλή στο να ψάχνω!Και ας απαντήσω στα δικά σου για να μη σε αφήνω παραπονεμένο! Ναι μπορώ το φτιάξω μια φωτογραφία και μάλιστα καλύτερα απο τους 3 πιτσιρικάδες, το photoshop αν το μάθεις τότε μπορείς να κάνει θαύματα! Το νεογνό δεν είναι τεράστιο! Ενα νεογνό 50 έως 60 εκατοστών που το κρατάει ο γιατρός την ώρα της γέννησης σε πληροφορώ ότι είναι ίσα με αυτό! Πάρε ένα μέτρο και μέτρα το! Πιστεύω να σε κάλυψα!

 8. ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΕΣΥ Η ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ!!!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΤΩΜΑ!:! ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ….. ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ PHOTOSHOP ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ MICROSOFT ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ ΕΙΝΑΙ 5.000 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 3.000 ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ 1.500 ΔΟΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ.

  ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ….. ΑΥΤΟ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!!!! ΨΑΞΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ RIO CAJIAPO CREUATER IN BRAZIL H XΩΡΙΣ TO BRAZIL. ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ PHOTOSHOP …. ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΟΡΦΕΣ ΓΕΝΝΗΤΙΚΗΣ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ; ΑΥΤΗ ΕΔΩ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΤΑ ΜΜΕ;

  ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ PHOTOSHOP ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΧΩΡΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΕΙΡΩΝΕΥΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΥΤΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ; ΑΝ ΟΧΙ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ; ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟ Η ΟΤΙ ΑΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ; ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠOΙΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΟΛΛΑ…. .ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ; ΑΝ ΔΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ PHOTOSHOP ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΤΥΠΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ!!! !ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!!!

  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΕΟΓΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ!!!! ΕΠΙΣΗΣ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ( ΓΙΑ ΕΜΑΣ ) ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΠΙΑ ΟΙ ΦΛΕΒΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΑΝΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΒΑΣΤΑΕΙ….. ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥ ΝΕΟΓΝΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΙΑ ΝΕΟΓΝΟ: ΚΑΙ ΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ……

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ Η ΒΛΑΣΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΗΣ ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ 100% ΛΑΘΟΣ!!!! ΔΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΠΟΤΑΜΙΑ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΚΠΛΗΚΤΗ!!! ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΤΟΣΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΒΡΕΘΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΜΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ….. ΟΧΙ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΤΗΝ ΒΛΑΣΤΗΣΗ!!!! ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΦΡΙΚΗ ΤΕΤΟΙΑ ΒΛΑΣΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΝΤΟΝΑ ΟΣΟ Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ…. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΓΡΑΦΤΩ ΠΡΩΤΑ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟ GOOGLE ΣΤΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΑ Η ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΟΥ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.

  ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

 9. ωραίες φωτογραφίες επεξεργασμένες με photoshop! λοιπόν μικρές παρατηρήσεις: αυτό που βλέπουμε και το αποκαλούν παράξενο ανθρωποειδές πλάσμα δεν τίποτε άλλο από άνθρωπο. Για την ακρίβεια νεογνό το οποίο πάσχει από ανεγκεφαλία. Στη φωτογραφία φαίνεται καθαρά ότι μόλις έχει γεννηθεί καθώς υπάρχει και ο ομφάλιος λώρος! Οσο για τα χείλια του πάσχει από λαγοχειλo που δεν είναι τίποτε άλλο από γενετική ανωμαλία και έχει επίσης ατελώς σχηματισμένα άκρα! όσο για τα αυτιά… απλά δεν υφίστανται! Επειδή δεν ξεχωρίζω ευκρινώς από την εικόνα κατά πάσα πιθανότητα είναι κάποια μορφή διπλασίας! Η φωτογραφία των νεαρών στο βίντεο μαρτυρεί πόσο ψεύτικο είναι! Και μια ακόμα παρατήρηση η βλάστηση που φαίνεται στην πρώτη φωτογραφία είναι δείγμα της αφρικανικής ηπείρου και οχι της βραζιλίας!

Αφήστε μια απάντηση