ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΤΟΥ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΤΟΥ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ!!!!

 

Όσο περνάει ο καιρός όλο και ποιο πολλές αποδείξεις αλλόκοτων όντων κάνουν την εμφάνιση τους!!!! Ο λόγο είναι διότι τώρα ο κάθε άνθρωπος έχει εάν κινητό τηλέφωνο όπου διαθέτει κάμερα και φωτογραφική μηχανή!!!!

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε φέρει αποδείξεις από πολλά αλλόκοτα όντα τα οποία άλλοτε είναι ζωντανά και άλλοτε είναι πεθαμένα!!!! Βέβαια ούτε κουβέντα να γίνετε με το τι έγιναν ή το τι είναι ή το από που μπορεί να έρχονται!!!!

Το φαινόμενο των εμφανίσεων αυτών των πλασμάτων είναι από την αρχαιότητα με πολλές καταγραφές από ιστορικούς και χρονικογράφους αλλά μέχρι και σήμερα κανείς δεν τους πιστεύει ότι υπήρξαν ή ότι και ακόμα υπάρχουν!!!!

Έτσι τον Ιανουάριο του 2018 ένα ακόμα αλλόκοτο ον κάνει την εμφάνιση του στο Τσέρνομπιλ όπου θα δείτε στο παρακάτω βίντεο!!!!! Δεν μπορεί κανείς να πει με ακρίβεια το τι είναι αλλά κάνουν λόγο για το θρυλικό Τσουπακάπρα από την Λατινική Αμερική όπου έχει κάνει την εμφάνιση του και σε άλλες χώρες!!!! Απέκλεισαν το να είναι κάποιο είδος πιθήκου διότι στην συγκεκριμένη περιοχή δύσκολα θα ζούσε κάτι τέτοιο!!!!

Αν κοιτάξετε τις φωτογραφίες του πλάσματος καλά θα δείτε στα χέρια και στα πόδια ότι δεν μοιάζει με καμία ανθρωπίδα γνωστή – https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%80%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%82 αλλά ούτε και με κανένα πιθηκοειδές!!!! Κάποιοι Ρώσσοι επιστήμονες κάνανε λόγο για μυστικά πειράματα που κάνουν οι Ρώσσοι στην περιοχή!!!! Κάποιοι άλλοι όμως κάνουν λόγο για πλάσμα που ίσως δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα και ανήκει στην κρυπτοζωολογία!!!!! Και οι ποιο γραφικοί κάνουνε λόγο για πλάσμα όπου έχει έρθει είτε από άλλες διαστάσεις είτε από παράλληλα σύμπαντα είτε από αλλόκοσμους!!!! Βέβαια δεν έλειψε και η θεωρία ότι μπορεί να ήταν ένα εξωγήινο πλάσμα!!!!

Τι από όλα αυτά θα μπορούσε να είναι!;! Όλα!;! Η μια κακόγουστη φάρσα!;! Φάρσα δεν είναι διότι η δομή του πλάσματος και στις δυο φωτογραφίες είναι στον αέρα….εν κινήσει!!!! Κάποιοι έκαναν λόγο για μεταλλαγμένο άνθρωπο όπου από τη ραδιενέργεια μεταλλάχθηκε!!!! Αυτό βέβαια είναι ένα ωραίο ψέμα του Χόλυγουντ διότι ότι και να εκτεθεί σε τόσο υψηλή ραδιενέργεια πεθαίνει!!!!!

Τι ακριβώς τελικά είναι!;! Αυτό το αφήνω στην κρίση την δικιά σας!!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

 INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 

 


Αφήστε μια απάντηση