ΟΠΛΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!! PROTOTYPE QUAD ROTOR WITH MACHINE GUN!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΟΠΛΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!

PROTOTYPE QUAD ROTOR WITH MACHINE GUN!!!

Πριν μερικά χρόνια στην ταινία ο εξολοθρευτής η οποία παίχτηκε στην Ελλάδα το 1984 για πρώτη φορά δείχνει μέσα στην ταινία σκηνές από το μέλλον το οποίο το έχουν κυρίευση οι μηχανές. Σε κάποιες σκηνές δείχνει ιπτάμενα αντικείμενα τα οποία ψάχνουν να βρουν ανθρώπους και να τους εξολοθρεύσουν. Αν σας έλεγα ότι ήδη έχει κατασκευαστεί ένα τέτοιο ιπτάμενο αντικείμενο με αυτογενή πυροβόλο όπλο ίσως με περνούσατε  για τρελό.

Όπως έχει πει ο SAMAN LYCAN πολλές φορές αν δεν πιστεύεις σε κάτι δεν πάει πει ότι αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει. Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί του, στο ότι δεν μπορούμε να δούμε κάτι το οποίο μας περιγράφουν δεν πάει να πει ότι δεν υπάρχει. Τα τελευταία 10-15 χρόνια η τεχνολογία έχει κάνει τεράστια άλματα, τόσο τεράστια τα οποία κάποιοι ερευνητές μιλάνε για εξωγήινη βοήθεια. Ίσως και να έχουν δίκιο σε αυτό.

Το βίντεο το οποίο θα σας παραθέσω είναι 100% αληθινό και είναι πρωτότυπο. Φανταστείτε σε 15 με 20 χρόνια τι θα έχουν φτιάξει όπως αναφέρει στο τέλος και ο χειριστής του PROTOTYPE QUAD ROTOR στο βίντεο. Εγώ θα συμφωνήσω μαζί του αλλά θα παραθέσω και κάτι άλλο φανταστείτε τι έχουν φτιάξει πάνω σε οπλικά συστήματα τα οποία δεν έχουν δει τα μάτια μας. Κάποιοι μιλάνε για αυτοκινούμενες τορπίλες υποβρυχίων με νοητική σκέψη κίνησης. Κάποιοι άλλοι λένε ότι σε 20 χρόνια θα υπάρχουν αεροπλάνα τύπου TRANSFORMERS. Άλλοι λένε για τις έξυπνες σφαίρες που βρίσκουν τον στόχο από μόνες τους και άλλα πάρα πολλά που δεν μπορεί να διανοηθεί ο ανθρώπινος νους.

Δεν θα πω αλλά και δεν θα αναφέρω άλλα πράγματα δείτε το βίντεο το οποίο σας παραθέτω προσεκτικά, δείτε επίσης το χειριστήριο που κρατάει ο χειριστής το πόσο εξελιγμένο είναι. Να σας δώσω και μια πληροφορία η Ευρωπαϊκή Ένωση από το 2018-2020 θα  έχει τα συγκεκριμένα ιπτάμενα αντικείμενα στην διάθεση της αστυνομίας για τις περιπολίες των μεγαλουπόλεων.

Τι έχουν δει για το μέλλον ή τι ξέρουν για το μέλλον ώστε να περιπολούν τέτοια τρομακτικά όπλα στις μεγαλουπόλεις;

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά.

Εγώ δεν φοβάμαι το σκοτάδι, αλλά φοβάμαι αυτά που ζουν μέσα του !!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


Αφήστε μια απάντηση