ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΉ ΑΝΑΦΟΡΑ AOΚΙΓΚΑΧΑΡΑ ΤΖΟΥΚΑΙ !!! AOKIGAHARA JUΚΑΙ !!! 青木ヶ原樹海 ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΑ ΜΕΡΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

 

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΉ  ΑΝΑΦΟΡΑ

AOΚΙΓΚΑΧΑΡΑ ΤΖΟΥΚΑΙ !!! AOKIGAHARA JUΚΑΙ !!! 青木ヶ原樹海

ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΑ ΜΕΡΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

Όταν βρέθηκα στην Ιαπωνία για κάποιες έρευνες άκουσα για πρώτη φορά στην ζωή μου για ένα δάσος οπού είχαν αυτοκτονήσει εκατοντάδες άνθρωποι, και θεωρείτε από τα πιο στοιχειωμένα μέρη του κόσμου!!!! Έτσι αποφάσισα να ερευνήσω το θέμα από κοντά και ότι έμαθα θα σας το περιγράψω εδώ. Προσοχή γιατί υπάρχουν φωτογραφίες που ίσως σας σοκάρουν!!!

Aokigahara Jukai  σημαίνει  στα Ιαπωνικά << Θάλασσα Δένδρων >>, είναι ένα πυκνό σκοτεινό δάσος στους πρόποδες του βουνού Fuji ( Φούτζι ) που διαμορφώθηκε πάνω σε ηφαιστειακά πετρώματα . Ένας από τους λόγους για τους οποίους επισκέπτονται το Aokigahara Jukai είναι ότι  η περιοχή είναι πολύ δημοφιλής τουριστικά. Έχει τουριστικά αξιοθέατα όπως το σπήλαιο του πάγου και του ανέμου που είναι μόνο δύο από τις πολλές σπηλιές σχηματίστηκαν από το πέρασμα της λάβας στην περιοχή. Ο άλλος λόγος είναι πολύ ανατριχιαστικός. Το δάσος  Aokigahara Jukai είναι επίσης και ως Jukai Kuroi, 樹海の黒い,( Μαύρη Θάλασσα των δέντρων ).

Για να πάει κάποιος στην περιοχή μπορεί να ρωτήσει το κέντρο τουριστικών πληροφοριών στο σταθμό  Kawaguchiko, 河口湖, ( Καγαγκουσίκο ). Πληροφορίες σχετικά με το πώς να φτάσετε στο fugaku fuuketsu, 富嶽封穴, ( Φουουκετσού ), θα δείτε το βλέμμα της ανησυχίας στο πρόσωπό της γυναίκας που θα βρίσκετε στο κισσέ όταν δει ότι είστε μόνος. Βλέπετε, κάνει τους ντόπιους να νιώθουν πολύ άβολα όταν ένας άντρας ή ο οποίος είναι μόνος, ζητά πληροφορίες για το δάσος Aokigahara Jukai!!!!

Αυτό γιατί το δάσος έχει ισχυρή συσχέτιση με το θάνατο αλλά και την αυτοκτονία!!! Μέσω όρο το χρόνο, βρίσκονται 75 έως και 100  άνθρωποι  νεκροί στην απεραντοσύνη της << Θάλασσας των Δένδρων  >>.  Αυτό είναι πραγματικότητα και αυτή η πραγματικότητα έχει προβληματίσει αφάνταστα την Ιαπωνική κυβέρνηση η οποία προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποτρέψει τις αυτοκτονίες που γίνονται σε αυτό το τόσο παράξενο δάσος!!!

Προτού όμως ασχοληθούμε με αυτό το τόσο παράξενο και μακάβριο γεγονός της περιοχής  ας δείξουμε και την θετική πλευρά της περιοχής που αξίζει χίλιες φορές κάποιος να πάει και να δει!!! Μετά από μια σύντομη διαδρομή με το λεωφορείο, θα φτάσετε στην περιοχή Aokigahara. Το πρώτο πράγμα που πρέπει επισκεφτεί κάποιος είναι τα σπήλαια που έχουν γίνει από τις υπόγειες ροές της λάβας.

 

Το σπήλαιο του ανέμου(fugaku fuketsu είναι ένα σπήλαιο  τόσο  παγωμένο που θυμίζει κατάψυξη!!! Η θερμοκρασία έπεσε από τη δεκαετία του ’80 και μαζί με την βαριά υγρασία έπεσε περίπου 40 βαθμούς κελσίου  αμέσως!!!!! Πολλοί είναι αυτοί που όταν βγαίνουν από αυτό το σπήλαιο το χαρακτηρίζουν ως ταξίδι στην Ανταρκτική!!! Το εν λόγο σπήλαιο λειτουργεί επίσης ως χώρος στέγασης για τους   μεταξοσκώληκες. Μπορείτε να τους βρείτε στο κάτω μέρος του σπηλαίου. Επίσης, στο πίσω μέρος του σπηλαίου, υπάρχουν απίστευτα όμορφα παγωμένοι σταλαγμίτες και σταλακτίτες οπού κυριολεκτικά έχουν διαμορφωθεί από πάγο!!! Για να πάρει κάποιος μερικές φωτογραφίες θα πρέπει να προσέξει το που πατάει γιατί γλυστράει υπερβολικά!!!


Στην φωτογραφία αυτή δείχνει την φύλαξη οπού βρίσκονται οι μεταξοσκώληκες .

 


Αφού εξερευνήσετε και το σπήλαιο του Ανέμου, εκεί κοντά υπάρχει ένα  μονοπάτι που θα σας βγάλει σε ένα άλλο κοντινό σπήλαιο γνωστό και ως το σπήλαιο πάγου, Narusawa ή narusawa hyoketsu, 鳴沢 (Ναρουσάγα Χιοκέτσου ).

Όταν βρεθείτε στην αρχή του δάσους, δείτε μια μεγάλη πινακίδα στα Ιαπωνικά. Την πινακίδα αυτή την έχει τοποθέτηση η κυβέρνηση και αναφέρει τα εξής:

<< Η ζωή σας είναι ένα πολύτιμο δώρο από τους γονείς σας. Σκεφτείτε τους αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς σας. Δεν χρειάζεται να υποφέρουν.  Επικοινωνήστε με το τηλ. 0550-22-0110 (Αστυνομία) !!!! >>.
Ακόμα και χωρίς την ανάγνωση του εν λόγω σημείου, κατά τη χρονική στιγμή, μπορείτε να νιώσετε το σκοτάδι και τη θλίψη καθώς διασχίζετε το σπήλαιο πάγου!!! Το μονοπάτι για το σπήλαιο πάγου είναι ένα καλά διατηρημένο μονοπάτι που είναι για χρήση των τουριστών. Στην πορεία, μπορείτε να δείτε σημάδια στα ιαπωνικά ζητώντας σας να μην πάτε μακριά, στην διαδρομή στο σπήλαιο πάγου, θα αρχίσετε να βλέπετε τα μονοπάτια που είναι δεμένα στα ανοικτά που πάνε βαθύτερα στο σκοτεινό δάσος!!! Το  Narusawa Ice Cave είναι ένα άλλο πάγωμα σχηματισμένο από λάβα  που είναι γνωστή για το γεγονός ότι ο πάγος, ακόμη και στα μέσα του Αυγούστου δεν λιώνει!!!! Η διαφορά της θερμοκρασίας είναι τόσο μεγάλη που μπορείτε πραγματικά να δείτε την ομίχλη που σχηματίζετε από την υγρασία όταν συναντιέται με το κρύο ξηρό αέρα.

Στο πίσω μέρος του σπηλαίου, υπάρχει κάτι σχεδόν εντελώς τυλιγμένο μέσα στο αποπνικτικό σκοτάδι. Μοιάζει με πολλές προσφορές ……!!!  Γενικά, ήμουν εντυπωσιασμένος με το σπήλαιο πάγου Narusawa.  Αξίζει σίγουρα κάποιος να το επισκεφτεί γιατί για μένα είναι ένα θαύμα της φύσης!!!

.

 

Όταν βγείτε από αυτό το σπήλαιο θα βρεθείτε ανάμεσα στο δάσος της Aokigahara Jukai – Η Θάλασσα των δέντρων.  Θα πρέπει να πούμε ότι δεδομένης της φύσης αυτού του δάσους, οι αναγνώστες με ιδιαίτερη ευαισθησία στο θέμα της αυτοκτονίας θα πρέπει να συνεχιστεί κατά την κρίση τους.  Πίσω από το σπήλαιο πάγου υπάρχουν δυο μονοπάτια πεζοπορίας που πάει βαθιά στο δάσος Aokigahara που εκεί έγιναν και οι πιο πολλές αυτοκτονίες !!!! Και στα δύο μονοπάτια υπάρχουν ταμπέλες  που μπλοκάρουν την είσοδο τους με προειδοποιήσεις, μάλιστα σε μια από τις δυο ταμπέλες υπήρχε μετάφραση και  στα Αγγλικά << Μην Μπείτε >>. Επιπλέον, υπάρχουν εγκατεστημένες κάμερες ασφαλείας ώστε οι υπάλληλοι των σπηλαίων να προειδοποιήσουν τις αρχές αν κάποιος θελήσει να αυτοκτονήσει ….!!!

Σε μικρή απόσταση κάτω από το απαγορευμένο μονοπάτι, είχα ήδη βρει σημάδια των ανθρώπων που είχαν αυτοκτονήσει. Ένα σημείωμα στα Ιαπωνικά έχει απομείνει στο έδαφος μαζί με κάποια σχοινιά ….

Στην αρχή του δάσους θυμήθηκα στο μονοπάτι, μια ταμπέλα που προειδοποίησε ότι δεν υπάρχει δυνατότητα κατασκήνωσης σε αυτήν την περιοχή για παρά πολλούς λόγους ακόμα μέχρι και του στοιχειώματος!!!! Αυτήν την ταμπέλα την έβαλε η κυβέρνηση γιατί ήταν πολλοί οι νέοι ειδικά που πήγαιναν και κατασκήνωναν στην περιοχή μόνο και μόνο για να γυρίσουν πίσω και να πουν ότι επέζησαν από << Την Θάλασσα Των Δένδρων >> , από ότι πληροφορήθηκα κάποιοι από αυτούς δεν γύρισαν πίσω γιατί τελικά αυτοκτόνησαν!!!!


Εάν κάποιος διασχίσει αυτό το δάσος χωρίς να ξέρει το πόσοι άνθρωποι έχουν πεθάνει εκεί θα νιώσει αποπνικτικά. Η υγρασία η δομή του δάσους με τα μπερδεμένα δένδρα,  οι χιλιάδες ιστοί από αράχνες, ακόμα και το πρωινό πούσι που υπάρχει είναι περίεργο και κάπως γαλαζωπό!!!! Γενικός είναι ένα δάσος που για κλειστοφοβικούς χαρακτήρες είναι απαγορευμένο, πιστεύω ακόμα και για ανθρώπους που έχουν ψυχολογικά προβλήματα …..
Όταν βρεθείτε πραγματικά βαθιά μέσα στο δάσος η ταινία  αλλάξει από ροζ σε μπλε. Το δάσος είναι πολύ πιο απόκοσμο και σιωπηλό τώρα. Η μπλε ταινία δείχνει για τις αρχές ότι ίσως υπάρχουν πτώματα στην περιοχή που δεν έχουν βρεθεί ακόμα……

Το δάσος έγινε δημοφιλές ως << το ιδανικό μέρος για να πεθάνει κάποιος >> από το μυθιστόρημα Kuroi  Jukai, 黒い樹海  ( Κουροή Τζουκάη )  η οποία τελειώνει με δύο εραστές δίνοντας τέλος στη ζωή τους στο δάσος  Aokigahara Jukai.  Στην πραγματικότητα, ακόμη και πριν από το μυθιστόρημα, το δάσος έχει γίνει γνωστό ως ένα μέρος των δαιμόνων και του κακού στη διάρκεια της περιόδου Έντσο.  Επίσης, κατά τον 19ο αιώνα, το δάσος ήταν μια δημοφιλής θέση να διαπράξουν Ubasute, 姥捨て ( Ουμπασουτέ ) δηλαδή, αφήνοντας μια ηλικιωμένη να πεθάνει μέσα στο δάσος μόνη της από αφυδάτωση, πεινά, και κρύο, κάτι που έκαναν και οι Ινδιάνοι της Αμερικής με την μόνη διαφορά οι ηλικιωμένοι Ινδιάνοι πήγαιναν μόνοι τους σε κάποια σπήλαια και πέθαιναν από ασιτία, ενώ εδώ της εξανάγκαζαν…….

Θα παραθέσω κάποιες φωτογραφίες οπού δείχνουν χαμένα αντικείμενα μα ακόμη και κόκαλα που δεν μαζεύτηκαν μέχρι εκείνη την στιγμή γιατί η αστυνομία δεν είχε τελειώσει την έρευνα της, μα πιο κάτω θα δείτε και κάποιους που είχαν κρεμαστεί και τους βρήκαν μετά από κάμποσο καιρό. Θα σας συνιστούσα αν δεν μπορείτε να τις αντικρύσετε καλό θα ήταν να σταματήσετε το διάβασμα το άρθρου εδώ!!Υπάρχουν πολλές φωτογραφίες, όπως μια τσάντα που βρέθηκε με ψώνια εκεί που αυτοκτόνησε μια γυναίκα, μια ομπρέλα εκεί που αυτοκτόνησε κάποιος άλλος, σύνεργα του καθενός που πήγαινε στην δουλειά του και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς. Αυτό που είναι σίγουρο ότι ένα μεγάλο νούμερο αυτών που αυτοκτόνησαν εκεί δείχνει να το έχουν αποφασίσει την τελευταία στιγμή από τα προσωπικά τους αντικείμενα που βρέθηκαν δίπλα τους……. σαν κάτι να τους τράβηξε εκεί για να το κάνουν!!!!!

Περισσότεροι από 500 άνθρωποι έχουν δώσει τέλος στη ζωή τους στο δάσος του  Aokigahara από το 1950!!!! Οι αρχές βεβαία πιστεύουν ότι ίσως είναι διπλάσιος ή ακόμα και τριπλάσιος ο αριθμός από τα διάσπαρτα κόκαλα που βρίσκουν κάθε τόσο.


Επίσης, κρανία.

Αν κάποιος γυρίσει το δάσος αυτό θα έρθει αντιμέτωπος με πολλές πινακίδες γράφουν τα εξής:

<< Η ζωή είναι ένα πολύτιμο πράγμα!!! Παρακαλώ ξανά σκεφτείτε το >> ή << Σκεφτείτε την οικογένειά σας >>.

Υπάρχουν επίσης και πινακίδες που γράφουν τα εξής όπως αυτή παρακάτω που έχω παραθέσει:

<< Αν αυτοκτονήσει εδώ, αρκούδες θα ασελγήσουν στο πτώμα σας !!!>>.

Η Ιαπωνική κυβέρνηση άρχισε να νιώθει το πρόβλημα από το 1970 προσπαθώντας με κάθε τρόπο να αποτρέψει τις αυτοκτονίες παταγωδώς γιατί το δάσος αυτό είναι τεράστιο αλλά και δύσβατο κάποιος να το διασχίσει!!!

Θεωρείτε από τα πιο στοιχειωμένα μέρη του κόσμου, πολλοί είναι αυτοί που έχουν δει φαντάσματα στην εν γύρω περιοχή και όχι μόνο….. έχουν δει δαίμονες της Ιαπωνικής ιστορίας και κουλτούρας αλλά και αλλά πολλά……

Δεν θα ήθελα να ασχοληθώ άλλο με το θέμα προς σεβασμό των ανθρώπων που έχουν χαθεί εκεί. Όχι ότι είμαι προληπτικός αλλά γιατί έτσι πιστεύω ότι πρέπει να γίνετε, θα μου πείτε γιατί έκανα το άρθρο αυτό; Ήθελα να δώσω μια δίκια μου περιγραφή με ότι γίνετε εκεί γιατί στο διαδίκτυο ειδικά υπάρχουν πολλές ανακρίβειες με πολύ << σάλτσα >> στο όλο θέμα. Εδώ και τρία χρόνια έχουν μειωθεί κατά πολύ οι αυτοκτονίες στο συγκεκριμένο δάσος, όχι όμως τελείως γιατί κάθε τόσο βρίσκουν θύματα….. πράγματι η περιοχή αυτή έχει κάτι το αρνητικό επάνω της που σε φοβίζει αλλά και σε τραβάει για να πας να περπατήσεις μέσα στο δάσος αυτό. Εγώ όταν βρέθηκα σε εκείνη την περιοχή πράγματι ένιωσα περίεργα αλλά και μια αρνητική αίσθηση δυσφορίας…….. όταν βγήκα από το δάσος ένιωσα μεγάλη μελαγχολία. Ίσως από τις υπόγειες αναθυμιάσεις του ηφαιστείου…. Ίσως αλλά ίσως και από την τεράστια ηλεκτρομαγνητική ενέργεια που έχει κάποια σημαία το δάσος αυτό.

Πια είναι η αλήθεια στο όλο θέμα κανείς δεν ξέρει, κανείς δεν ξέρει γιατί κάποιος έτσι ξαφνικά χωρίς να έχει προβλήματα ψυχολογικά ή κάτι άλλο να πηγαίνει για ψώνια και ξαφνικά να αποφασίζει ότι πρέπει να δώσει τέρμα στην ζωή του!!! Δείτε και τα βίντεο που ακολουθούν για να πάρετε και μια άλλη γνώμη….. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

 

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


Αφήστε μια απάντηση