ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! Ο ΧΙΤΛΕΡ ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ!!!!! ΑΠΕΔΡΑΣΕ ΕΞΥΠΝΑ!!!! ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! Ο ΧΙΤΛΕΡ ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ!!!!! ΑΠΕΔΡΑΣΕ ΕΞΥΠΝΑ!!!! ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!

Πολλοί είναι αυτοί που λένε διάφορα για τον Χίτλερ και ποιο πολλοί αυτοί που δεν πιστεύουν ότι ο Χίτλερ τελικά δεν αυτοκτόνησε και διέφυγε στην Αργεντινή όπου και πέθανε το 1993!!!! Σας φαίνεται απίστευτο!;! Καταλαβαίνω!!!! Προτού κάποιοι πουν προς τι η παγκόσμια αναφορά ας διαβάσουν όλο το άρθρο πρώτα….Ας δούμε όμως πως έχουν τα στοιχεία:

Εξετάζοντας αποχαρακτηρισμένα FBI και στρατιωτικά αρχεία, ο Jerome Corsi ( Τζέρομ Κόρσι ) κάνει μια συγκλονιστική υπόθεση ότι οι ΗΠΑ, υποπτεύονταν από την αρχή ότι ο Χίτλερ είχε δραπετεύσει και δεν είχε αυτοκτονήσει!!!! Για πολιτικούς λόγους, τα στοιχεία δείχνουν, ότι ήταν πρόθυμος να πεθάνει με την ιστορία κάλυψης που τις τελευταίες μέρες του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου, ο Χίτλερ παντρεύτηκε την ερωμένη του, Εύα Μπράουν, και οι δύο αυτοκτόνησαν λίγο πριν ο σοβιετικός στρατός εισήλθε στο Βερολίνο!!!!

Αλλά η αλήθεια είναι, ότι κανείς δεν είδε πραγματικά Χίτλερ αυτοκτονεί!!!! Δεν υπάρχουν φωτογραφίες που τεκμηριώνουν μια κοινή αυτοκτονία του Χίτλερ και της Εύα Μπράουν , και τα σώματα των δύο ποτέ δεν ανακτήθηκαν ή να διατηρηθούν για την θετική ταυτοποίηση όπως θα έπρεπε κανονικά να είχε γίνει!!!!

HITLER 1

 

Το 2009, ο Corsi επεσήμανε, ο Νικολάου Μπελλαντόνι, από το Κονέκτικατ  ειδικός αρχαιολόγος, του είχε επιτραπεί από την Ρωσική Ομοσπονδία Κρατικό Αρχείο στη Μόσχα για να εξετάσει το κρανίο του Χίτλερ όπου  οι Ρώσοι έχουν  για δεκαετίες ως απόδειξη  ότι ο Χίτλερ αυτοκτόνησε!!!! Τα ευρήματα όμως από τις εξετάσεις που έκανε ο Μπελλαντόνι έδειξαν ότι δεν άνηκε στον Χίτλερ!!!! Έτσι ο Κόρσι δήλωσε:

<< Αυτό που μου προκάλεσε να αμφισβητήσω την αυτοκτονία του Χίτλερ ήταν ανάλυσης του DNA που έκανε ο Μπελλαντόνι  όπου αποδείχθηκε οριστικά ότι τα θραύσματα του κρανίου δεν ανήκαν στον Χίτλερ, αλλά σε μια 40 χρόνη γυναίκα που δεν σχετίζεται καθόλου ούτε με την με την Έυα Μπράουν  >>.

Στο “κυνήγι Χίτλερ,” ο Κόρσι  ξεκίνησε να λέει ότι ο Χίτλερ το έσκασε και πήγε στην Αργεντινή με τη βοήθεια των ΗΠΑ που είχαν κρυφές συνεργασίες με τους Ναζί από το 1943!!!!  Ο Allen Dulles ( Άλλεν Ντούλς ), όπου ήταν ένας πράκτορας του Γραφείου Στρατηγικών Υπηρεσιών ονόματι  OSS, ο προκάτοχος οργανισμός πριν την CIA, επικοινώνησε μυστικά με κορυφαίους Ναζί από το γραφείο του στη Βέρνη, και Ελβετία!!!

 Εδώ όμως γεννιούνται κάποια ερωτηματικά!!!!

Γιατί οι Αμερικανοί δεν μπορούν να αποκτήσουν φυσική απόδειξη των λειψάνων του Χίτλερ μετά που οι Ρώσοι είχαν αποκτήσει το νεκρό σώμα του Χίτλερ!!;!!

Γιατί τόσο ο Στάλιν αλλά και ο Αϊζενχάουερ είχαν τεράστιες αμφιβολίες για τον θάνατο του Χίτλερ!!;!! ;

Μήπως πράκτορες των ΗΠΑ στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης και της περίφημης ΛΑΚ αλλά και ο Allen Dulles (ο οποίος αργότερα έγινε επικεφαλής της CIA υπό τον πρόεδρο Αϊζενχάουερ), βοήθησαν τη διαφυγή του Χίτλερ, όπως έκαναν με τόσους άλλους Ναζί!!;!!
Γιατί τότε αλλά και μετέπειτα τα μέσα ενημέρωσης της Αργεντινή ανέφεραν ότι ο Χίτλερ έφτασε στην χώρα για να διαμείνει μόνιμα!!!!Γιατί τα ευρήματα δεν τα πήρε κανείς στα σοβαρά στις ΗΠΑ αλλά και σε άλλα κράτη!!;!!

HITLER 2
Ο Κόρσι λέει τα εξής!

<< Η ιστορία του Χίτλερ και της; Εύας Μπράουν ότι αυτοκτόνησαν ήταν μια ιστορία κάλυψης , που σχεδιάστηκε από αμερικανούς πράκτορες στο τέλος του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου για να διευκολύνουν τη διαφυγή όχι μόνο του Χίτλερ και η Εύα Μπράουν, αλλά και των ναζιστών εγκληματιών πολέμου, όπως ο Adolf Eichmann ( Άντολφ Έηκχμαν ) ο οποίος ανακαλύφθηκε το 1960 στην Αργεντινή >>.

HITLER 3

 

Ήταν ο Χίτλερ μέσα σε υποβρύχιο  U-530; Μήπως Χίτλερ διέφυγε στην Ισπανία;

Ιχνηλατώντας του Χίτλερ την απόδραση άλλα και την διαδρομή, βρέθηκε στις έγγραφες αποδείξεις Εθνικών Αρχείων ότι ο Χίτλερ πήγε στην Αργεντινή με ένα γερμανικό υποβρύχιο,  U-530, που μυστηριωδώς εμφανίστηκε έξω από το λιμάνι στο Μαρ ντελ Πλάτα, υπό την εντολή του Όθωνα Βέρμουθ και του υποπλοίαρχου , Karl Felix Schuller ( Καρλ Φέλιξ Σκχάλλερ ), αφού έχουν περάσει εβδομάδες κάνοντας συγκεκαλυμμένης στάσεις για επιβάτες κατά μήκος της ακτής του Ατλαντικού στην Αργεντινή!!!!

HITLER 4

To υποβρύχιο όπου ανακαλύφθηκε στην Αργεντινή……

 

Και κάτι που μόνο πολλοί λίγοι γνωρίζουν:

Το 1943, ο αρχιτέκτονας Alejandro Bustillo ( Αλεχάντρο Μπουστίλλο ), κατόπιν αιτήματος των Γερμανών υποστηρικτών του Χίτλερ που ζούσαν τότε στην Αργεντινή, είχαν σχεδίαση και κατασκευάσει ένα περίτεχνο φρούριο θέρετρο για τον Χίτλερ και την Εύα Μπράουν, το Residencia Inalco ( Ρεσιντέντσια Ινάλκο), που βρίσκεται σε μια απομακρυσμένη περιοχή μεταξύ του San Carlos de Bariloce Vila La Angostura ( Σαν Κάρλος ντε Μπαριλότσε Βίλα Λα Ανγκοστούρα ), που συνορεύουν με την Nahuel Haupi  ( Ναχουήλ Χαούπι ) λίμνη, έξω από την πόλη της Bariloche, στην επαρχία Ρίο Νέγκρο, στην Αργεντινή!!!! ”

Στη νότια Αργεντινή στην περιοχή των Άνδεων που συνορεύουν με τη Χιλή, γράφει, << ο περιβάλλων χώρος και η κατοικία του Χίτλερ είχαν επιλεγεί και σχεδιαστεί για να έχουν μια ξεχωριστή αίσθηση του Obersalzberg ( Όμπερσαλζμπεργκ ) καταφύγιο του Χίτλερ πάνω από την πόλη του Berchtesgaden ( Μπερτσεσγκάντεν ), στις βαυαρικές Άλπεις!!!! Ο Χίτλερ μετακόμισε στην κατοικία αυτή τον Ιούνιο του 1947!!!! ”

HITLER 5

HITLER 6

Τα σχέδια του σπιτιού!!!!

HITLER 7

HITLER 8

HITLER 10

Ακόμα και σήμερα αυτή η βίλα είναι ένα σπίτι φάντασμα μετά τον θάνατο του Χίτλερ το 1993!!!!

HITLER 11

HITLER 12

Το κρανίο του Χίτλερ όπου αμφισβητείτε….

 

Αρκετοί αυτόπτες μάρτυρες τότε που έγιναν οι αυτοκτονίες  ότι είδαν στη συνέχεια να μεταφέρονται τα πτώματα τους μέχρι την έξοδο κινδύνου σε ένα μικρό βομβαρδισμένο κήπο πίσω από την Καγκελαρία όπου είχαν και τα περιέλουσαν ….. αργότερα, στρατεύματα του Κόκκινου Στρατού άρχισαν έφοδο της Καγκελαρίας και ανακάλυψαν τα λείψανα του Χίτλερ, τη σύζυγό του και δύο από τα σκυλιά του!!!!

Αλλά ήταν αυτοί; Η σοβιετική ιστορία αλλάζει τακτικά στον απόηχο της πτώσης του Βερολίνου και κατά τα επόμενα έτη!!!! Οι θεωρητικοί συνωμοσίας επισημαίνουν τις έξης προτάσεις:

HITLER 13

 

Ιωσήφ Στάλιν είπε δυτικούς ηγέτες στη διάσκεψη του Πότσνταμ το 1945 πίστευε ότι ο Χίτλερ μπορεί να έχει διαφύγει στην Ισπανία ή τη Νότια Αμερική!!!!

Κορυφαίος αξιωματικός του στρατού του Στάλιν, ο στρατάρχης Γκεόργκι Ζούκοφ, είπε: ,, Δεν βρήκαμε κανένα πτώμα που θα μπορούσε να του Χίτλερ >>!!!!

Ο αναπληρωτής επικεφαλής της δίκης δικηγόρος των ΗΠΑ στη Νυρεμβέργη, Θώμας Τ. Ντοντ , δήλωσε: << Κανείς δεν μπορεί να πει ότι είναι νεκρός.” Η πιο πειστική απόδειξη της αυτοκτονίας του Χίτλερ προέρχονταν από τις μαρτυρίες εκείνων που ήταν στην αποθήκη – αλλά δεν συμφωνούσαν όλοι στις λεπτομέρειες.

Ο σωματοφύλακας του  Χίτλερ ονόματι Μίσχ δήλωνε:

“Είχα ακούσει ένα πυροβολισμό…. Είδα τον Χίτλερ να κατρακυλάει από το τραπέζι… Δεν είδα αίμα στο κεφάλι του. ”

Μετά τα σώματα τα μετέφεραν στον επάνω όροφο, είπε: << Κάποιος μου φώναξε,<< Γρήγορα στον επάνω όροφο, καίνε το αφεντικό! » ”

Αλλά Misch αποφάσισε να μην πάει, σε περίπτωση που πυροβολούσαν  τους τελευταίους μάρτυρες».

Αργότερα συνελήφθη ο σωματοφύλακας του και πέρασε οκτώ χρόνια σε σοβιετικά στρατόπεδα φυλακών!!!!

Λεπτομέρειες της Σοβιετικής αυτοψίας στα ερείπια που βρέθηκαν, κυκλοφόρησαν χρόνια αργότερα, προφανώς έδειχναν τραύματα από πυροβολισμούς και δηλητηρίαση με κυανιούχα υγρά!!!!

Τώρα όμως:

Τα λείψανα είχαν επανειλημμένα ταφεί και εκ ταφεί από Ρώσους πράκτορες κατά τη διάρκεια της μετεγκατάσταση τους από το Βερολίνο σε μια νέα εγκατάσταση στο Μαγδεμβούργο!!!! Εκεί, που τέθηκαν σε έναν ανώνυμο τάφο με τους φορείς του υπουργού Προπαγάνδας Γιόζεφ Γκέμπελς, τη γυναίκα του και τα έξι παιδιά τους!!!!

HITLER 14

Βρετανοί στρατιώτες στα νησιά Φώκλαντς όπου πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι ανάμεσα στους στόχους που είχαν είχαν και πληροφορίες για τον Αδόλφο Χίτλερ ότι ζούσε σε μια βάση των Ναζί εκεί χωρίς όμως να βρούνε τίποτα!!!! Αν και κάποιοι άλλοι λένε ότι βρήκαν αλλά τα στόματα όλων είναι κλειστά ερμητικά υπό τις πιέσεις μυστικών ταγμάτων!!!!

Όταν η εγκατάσταση επρόκειτο να παραδοθεί στην κυβέρνηση της Ανατολικής Γερμανίας το 1970, η KGB, λέγεται, έγινε εκ ταφεί στα πτώματα του Χίτλερ και της Εύας τα έκαψαν και πέταξαν τις στάχτες στον ποταμό Έλβα να αποφευχθεί η περιοχή να γίνει ένα ναζιστικό ιερό!!!! Κράτησαν το σαγόνι του Χίτλερ και μέρος του κρανίου του – το κομμάτι τώρα τίθεται σε αμφισβήτηση όπως είπαμε από τον Αμερικανό αρχαιολόγο Νικ Μπελλαντόνι, ο οποίος του είχε δοθεί η άδεια για να εξετάσει τα λείψανα στο ρωσικό Κρατικό Αρχείο!!!!

Άλλες διαφορές που θολώνουν τα νερά περιλαμβάνει μια φωτογραφία που απελευθερώνεται από τους Σοβιετικούς κατά τη στιγμή της πτώσης του Βερολίνου, η οποία φιλοδοξούσε να είναι το σώμα του Χίτλερ, όπου πυροβολήθηκε στο μέτωπο!!!!  Δυστυχώς όμως ήταν ένας από τους σωσίες του Χίτλερ.

HITLER 15

HITLER 16

 

[dailymotion]http://www.dailymotion.com/video/x2aklv0_%CE%B1%CF%85%CE%B8%CE%B5n%CF%84i%CE%BAo-%CE%B2in%CF%84%CE%B5o-%CF%84%CF%89n-%CF%81%CF%89%CF%83%CF%83%CF%89n-%CE%BC%CE%B5-%CF%84o-%CF%85%CF%80o%CF%84i%CE%B8%CE%B5%CE%BC%CE%B5no-%CF%80%CF%84%CF%89%CE%BC%CE%B1-%CF%84o%CF%85-%CF%87i%CF%84%CE%BB%CE%B5%CF%81_news[/dailymotion]

ΣΠΑΝΙΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΤΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ!!!! 
Είναι γνωστό ότι κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους του πολέμου, του Χίτλερ τα ιατρικά αρχεία καταστράφηκαν, και όλοι οι γιατροί που τον είχαν δει μυστηριωδώς εξαφανίστηκαν!!!! Η μόνη εξαίρεση ήταν ένας νεαρός βοηθός οδοντιάτρου που κλήθηκε να βοηθήσει έναν οδοντίατρο με τον καθαρισμό των δοντιών του Χίτλερ δύο φορές. Όταν αργότερα συνελήφθη από τον ρωσικό στρατό έκανε το σχέδιο των δοντιών του Χίτλερ έτσι οι Ρώσοι θα μπορούσαν να ταιριάξουν με τα απανθρακωμένα δόντια που βρήκαν στην αποθήκη του Βερολίνου δεδομένου ότι δεν θα μπορούσε να βρεθεί κανένα αυθεντικό οδοντιατρικό αρχείο!!! Μετά από τις ημέρες των βασανιστηρίων, είχε ακόμα μόνο μια αόριστη μνήμη των πραγματικών δοντιών του Χίτλερ, αλλά οι Ρώσοι αποφάσισαν ότι ήταν ένας αγώνας και το έπραξαν!!!! Ο Στάλιν δεν ήταν ποτέ πεπεισμένος, αλλά δεν μπορούσε να επιτρέψει στον κόσμο να σκεφτεί ότι ο Χίτλερ είχε διαφύγει από τον ρωσικό στρατό!!!!

Το 1981, ένας συνταξιούχος ΗΠΑ Στρατού συνταγματάρχη ονομάζεται Wendell Stephens ( Γουέντελ Στέφενς ) έκανε ένα ταξίδι στο Εκουαδόρ!!!! Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, συνάντησε έναν ιερέα σε μια μικρή πόλη που ονομάζεται Κουένκα!!!! Ο παπάς πήρε το όνομά του Πατέρα Krespi ( Κρέσπι, όσοι έχουν διαβάσει τα άρθρα μου θα θυμούνται σίγουρα ποιος είναι ο Πάτερ Κρέσπι από το άρθρο μου μεταλλική  βιβλιοθήκη αν θέλετε να δείτε και να συνδυάσετε πολλά πατήστε ΕΔΩ!!!! ), και ο συνταγματάρχης Στέφενς ήταν πεπεισμένος ότι ήταν στην πραγματικότητα ο Αδόλφος Χίτλερ!!!! Δεν θα μπορούσε βέβαια να πείσει τους ανθρώπους για να ακούσουν τους ισχυρισμούς του ότι αυτός ο ιερέας ήταν στην πραγματικότητα ο Χίτλερ!!!!!   Περιέγραψε ακόμη ανεκτίμητο έργο τέχνης αρχαιοτήτων ( όπου στο άρθρο που σας είπα ποιο πάνω αναφέρω με φωτογραφικά ντοκουμέντα ) που ο Πατέρας Κρέσπι είχε στο απομονωμένο του σπίτι στα βουνά του Ισημερινού. Αλλά κανείς και πάλι δεν άκουσε τους ισχυρισμούς του!!!!

HITLER 17

Ο πραγματικός Πατέρας Κρέσπι!!!!

Ο Φόντο Πατέρας Κρέσπι είναι επίσης ένας μυστηριώδης άνθρωπος!!!! Ο  Κρέσπι ισχυρίστηκε ότι ήταν από μια Ιταλό- αυστριακή οικογένεια στη Βόρεια Ιταλία!!!! Πήγε στο Βατικανό το φθινόπωρο του 1943. Εκεί, παρακολούθησε σχολή και υπηρέτησε ως Novitiate ( Νοβιτιάτε )!!!! Αργότερα, χειροτονήθηκε στην ιεροσύνη!!!! Όλα αυτά ήταν πίσω από τα κλειστά τείχη του Βατικανού. Ανήκουστο στο χρόνο, και ποτέ δεν επαναλήφθηκε έκτοτε!!!! Ποτέ δεν πάτησε το πόδι του έξω από την Πόλη του Βατικανού, μια πόλη με το καθεστώς και τη διπλωματική ασυλία ενός κυρίαρχου έθνους!!! Στον Κρέσπι δόθηκε μια θέση ως Επιμελητής της Τέχνης για την επιτάχυνση του Βατικανού, μια θέση πολύ πιο πάνω από την ταπεινή θέση του στην ιεραρχία ως Novitiate!!!!

Η θέση του τον έκανε υπεύθυνο για την καταλογογράφηση μια συλλογής τέχνης αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων!!!! Αυτός θα ήταν επίσης σε θέση να λαμβάνουν πολύτιμες συλλογές τέχνης, παρόμοια με εκείνα που είχαν λεηλατηθεί από τους Ναζί και με κάποιο τρόπο έπεσε στα χέρια του Βατικανού μετά τον πόλεμο ( χαχαχαχ κατά κάποιο τρόπο!!;!! ). Το 1956, ο Κρέσπι στάλθηκε ως ιερέας στην πόλη της Cuence ( Κουένσε ) στον Ισημερινό!!!! Μια πόλη που είναι γνωστή για τους Ναζί κυνηγούς ως κρησφύγετο του Μάρτιν Μπόρμαν και άλλες υψηλού επιπέδου Γερμανοί όπου είχαν διαφύγει εκεί!!!! Εκεί, έζησε μια ζωή σαν μοναχικός ιερέας του χωριού και φέρεται να έδωσε χρήματα για κάθε μέλος του ποιμνίου του, κατά την ολοκλήρωση των υπηρεσιών του!!!! Επίσης, φέρεται να καταβλήθηκε από τους χωρικούς για την προστασία της αποστολής του!!!! Οι χωρικοί λένε ότι Γερμανοί άνδρες τον επισκεπτόταν πυκνά συχνά!!!!

 Τώρα δώστε μέγιστη ΠΡΟΣΟΧΗ και ψάξτε να βρείτε το αν είναι έτσι!!!!

Ο Χίτλερ έζησε σε μια κοινότητα των Γερμανών στην Αργεντινή, όπου πήγε με το ψευδώνυμο του ιερέα Πατέρα Κρέσπι!!!! Όταν ο υποτιθέμενος και καλά << Κρέσπι >>  πέθανε το 1993,  Γερμανοί από όλο τον κόσμο πέταξαν από όλο τον κόσμο για την μεγαλοπρεπή κηδεία!!!! Γερμανοί και όχι Ιταλοί από το Βατικανό, καλό ε!!;!!

HITLER 18

Φωτογραφία του Χίτλερ από την κηδεία του το 1993 στην Αργεντινή όπου είχε το ψευδώνυμο Πατέρας Κρέσπι!!!!

 

Ας δούμε όμως και κάτι ενδιαφέρον επίσης με το θέμα:

HITLER 19

Ο Χίτλερ με τα παιδιά του!!!! Ο Χίτλερ στην παιδική του ηλικία η πάνω φωτογραφία, η Εύα Μπράουν στην μεσαία, και Εύα Μπράουν με τα παιδιά τους!!!! Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τις φυσικές ομοιότητες των παιδιών με τον Χίτλερ και η Εύα Μπράουν μιλούν από μόνες τους …!!!!

 

Για χρόνια ο σιδηρόδρομος και σχεδόν η άθραυστη ναζιστική μηχανή προπαγάνδας, προσπάθησαν να περάσουν μακριά ως ηγέτης αυτού του Αδόλφου Χίτλερ να παραδοθεί εξ ολοκλήρου στην αιτία του εθνικοσοσιαλισμού και κάθε μία από τις φρικαλεότητες της!!!! Ο Φύρερ ήταν, σύμφωνα με τον Joseph Goebbels ( Ζόσεφ Γκόεμπελς ) απρεπής και κυνικός, ένας  αμόλυντος ηγέτης, άγαμος, αγνός και αδιάφορος στις γυναίκες!!!! Ήθελε να μετατρέψει τον εαυτό του σε θεότητα και το κατάφερε για τους γύρους του!!!! Αλλά πέρα από την προπαγάνδα και θρύλοι που έχουν κυκλοφορήσει, ο Χίτλερ δεν ήταν θεός και ο ίδιος δεν ήταν κοντά σε αυτό ούτε κατά διάνοια!!!! Ήταν ένας άνθρωπος κλεισμένος στην ιδιωτική του ζωή, καλά διατηρημένος, επικεφαλής της προπαγάνδας, είχε μια περισσότερο ή λιγότερο τακτική πορεία (αν μπορείτε να μιλήσετε κανονικά αναφερόμενη ως Γερμανό τύραννο)!!!! Ενώ η συζήτηση της αγαμίας Χίτλερ τρέχει σε όλο τον κόσμο ως πυρκαγιά, η Εύα Μπράουν, η νεαρή γυναίκα από τη στιγμή που το τέλος του πολέμου ήρθε το Μάιο του 1945 είχε πάνω από 10 χρόνια σχέσης με τον Φύρερ, αναζητώντας τον καλύτερο τρόπο για να ξεφύγουν από το Βερολίνο με την αγαπημένη του αφήνοντας πίσω ένα πλούτο των αναμνήσεων και προσωπικά αντικείμενα που ποτέ δεν ήταν συσκευασμένα σε φορτία, αλλά ήταν πιθανότατα τότε που ξεκίνησαν να διασχίσουν τον Ατλαντικό ωκεανό σε μακρινές χώρες της Νότιας Αμερικής στην Αργεντινή!!!! Όταν ήρθαν οι Ρώσοι στο καταφύγιο του Χίτλερ στο Βερολίνο, σηματοδοτώντας την πτώση Τυπικά του Τρίτου Ράιχ, νόμιζαν ότι είχαν βρει τα απανθρακωμένα πτώματα του Χίτλερ και της σύζυγός του, αλλά η πραγματικότητα ήταν διαφορετική όπως είπαμε και πιο πάνω!!!! Αδόλφος Χίτλερ είχε αφήσει το καταφύγιο αρκετά πιθανόν μεταξύ 8 και 9 του Απρίλη του 1945 και τις προθέσεις του, όχι μόνο επειδή η Εύα Μπράουν επέστρεψε στην πρωτεύουσα (για να ξεφύγουν από κοινού), αλλά … να πουν αντίο στα δύο τους παιδιά!!!! Η επίσημη ιστορία μιλάει για μια Χίτλερ χωρίς να είναι γνωστή κληρονόμος, αλλά η πλευρά Β αυτής της ιστορίας είναι ότι όταν οι αμερικανικές στρατιωτικές αρχές παραδέχθηκε (μία φορά την στρατιωτική σύγκρουση) στην κατοικία της  Εύα Μπράουν στο Μόναχο, ήταν πρωταγωνιστές της διαπιστώσεως και έμειναν έκπληκτοι: Φωτογραφίες του ηγέτη των Ναζί και η σύζυγός του δίπλα σε ένα αγόρι και ένα κορίτσι …!!!! Πολλά σημάδια θεωρούνται δεδομένο ότι η Εύα Μπράουν (που από τον τρόπο, δεν ήταν πραγματικά γνωστή και διάσημη μέχρι το 1945) είχε δώσει στο Χίτλερ δύο παιδιά, ένα κορίτσι που γεννήθηκε το 1938 ( η γέννησή του είχε συμβεί στην Ιταλία και το όνομά του θα Urich Ούριχ ) και ένα παιδί που γεννήθηκε το 1941, η οποία (για προφανείς λόγους) ανατράφηκαν από μια αξιόλογη ισπανική οικογένεια, τότε που ζούσαν στην Ελβετία!!!! Για να τους αφαιρέσει από την κόλαση της διεξαγωγής ως επώνυμο και για να μην είναι ο στόχος της παρενόχλησης και των επιθέσεων!!!! Οι φωτογραφίες αιχμή του δόρατος στο σημείωμα αυτό, δείχνουν τον Χίτλερ να θέτουν στη << Φωλιά του Αετού >> με αυτά τα παιδιά, που έχουν να κάνουν μερικές σημειώσεις: το αγόρι, φορώντας μια στολή Τιρόλου διατηρεί μια εντυπωσιακή φυσική ομοιότητα με τον Χίτλερ, όχι μόνο στα ώριμα χρόνια του, αλλά συγκρίνοντάς την με την εικόνα ενός παιδιού του Χίτλερ (φωτογραφία πάνω δεξιά άκρο). Όσο για το κορίτσι, δεν χρειάζεται κανείς να κάνει μεγάλη προσπάθεια για να παρατηρήσετε την έντονη ομοιότητα με την Εύα Μπράουν (κέντρο φωτό δεξιά). Τέλος, ακριβώς κάτω από την εικόνα, μια εικόνα της Έυα Μπράουν με τα παιδιά της  στην αγκαλιά λίγα χρόνια νωρίτερα!!!!

HITLER 20Φωτογραφία του Χίτλερ, της συζύγου και της κόρης του Urich, ενδεχομένως στην Αργεντινή!!!!

Χρόνια αργότερα μια ιστορία του Jean Marie Loret ( Ζαν Μαρί Λορέτ ), ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ήταν ο γιος του Γερμανού δικτάτορα ενώ ταυτόχρονα αρχίζουν στον κόσμο όλων των ειδών θεωρητικών ιστοριών σχετικά με την άφιξη στην Αργεντινή της κόρης του Χίτλερ (το ίδιο Φωτογραφίες του παρόντος σημειώματος) για να επισκεφθεί τη μητέρα του, ο οποίος είχε επιβιώσει το θάνατο του συζύγου της στη μακρινή τρομακτική και κρύα εδάφη της Παταγονίας στην Αργεντινή …!!!! Μύθος ή πραγματικότητα!!;!!! ίσως λίγο και των δύο …..!!;!! Η πλήρης αλήθεια!!!!

Τώρα όσοι διαβάσατε το άρθρο μου για την μεταλλική βιβλιοθήκη όπου σας είπα ποιο πάνω θα πρέπει να καταλάβατε ότι και οι Γερμανοί ( Ναζί ) την έψαχναν και αυτοί απεγνωσμένα!!!! Σας έχω ξανά πει έχω χλευαστεί από πολλούς ότι είμαι παραμυθατζής και φαντασιόπληκτος εδώ όμως σας δίνω στοιχεία που μπορείτε να φτιάξετε σιγά σιγά το παζλ και για να το ταιριάξετε καλύτερα ρίξτε και μια ματιά στα 5 άρθρα μου όλη η αλήθεια για τους Βρίηλ!!!! Οποίος θέλει να τα διαβάσει ας πατήσει ΕΔΩ!!!!

Θα μπορούσα να σας δώσω και άλλα πολλά στοιχεία για αυτήν την περίπτωση αλλά δεν θα το κάνω τώρα…. Θα ξανά επανέλθω όμως στο μέλλον με περισσότερες πληροφορίες!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


Αφήστε μια απάντηση