ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΟ ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ!!;!! ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ!!;!! ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΟΝΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ!!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΟ ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ!!;!! ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ!!;!! ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΟΝΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ!!!!!

 

Κατά τις πικρές κρύες μέρες του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, αιματηρές συγκρούσεις και πολιτικές εντάσεις μαίνονται σε ολόκληρο τον κόσμο, οι στρατιώτες έχουν χωριστεί από τις οικογένειές, και αναγκάζονται να υπηρετήσουν στα σύνορα του έθνους για να ικανοποιήσουν την πολιτική απληστία, οι θρύλοι από εκείνες τις ημέρες ήταν πολλοί!!!! Σε τέτοιο σημείο όπου πλέον κανείς δεν τους βλέπει σαν θρύλους μα σαν αινιγματικά αληθινά ανεξιχνίαστα γεγονότα!!!! Μερικοί άνδρες έβλεπαν αγγέλους να αιωρούνται προς τα κάτω από τον ουρανό για να σώσουν την ανθρωπότητα, ενώ άλλοι κάναν λόγο για παρατραβηγμένες απίθανες ιστορίες κανιβαλικών φαντάσματων και αδίστακτους δαίμονες που χρησιμοποιήθηκαν από τις χώρες για να συντρίψει τους αντιπάλους τους!!!! Αλλά μέσα από τα σύννεφα των ψευδή μύθων και φήμες, υπάρχει μια ανατριχιαστική ιστορία γύρω από την μικρή πόλη της Μόνς όπου δείχνει να είναι πραγματικότητα!!!!

Κατά τις πρώτες μάχες σε μεγάλο βαθμό λιγότεροι Βρετανοί στρατιώτες ορίζονται να πολεμήσουν τους Γερμανούς στρατιώτες στη Μάχη του Μονς κατά τη διάρκεια 22 με 23 Αύγουστου του 1914!!!! Κουραστικές και δύσκολες μάχες ακολούθησαν, παρόλο που οι Γερμανοί έκαναν πίσω, οι Βρετανοί στρατιώτες υπέστη θανατηφόρα χτυπήματα!!!! Σε αυτή τη δύσκολη στροφή των γεγονότων, ο καθένας έψαχνε για μια αχτίδα ελπίδας – ένα θαύμα!!!!  Στις 24 Απριλίου 1915, το περιοδικό << βρετανός Πνευματιστής >> παράγει μια στήλη λεπτομερώς με τα παράξενα γεγονότα που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της μάχης του Mόνς, όταν αρκετοί άγγελοι κατέβαιναν από τους ουρανούς, με τόξα στα χέρια τους, για να υπερασπίσουν το βρετανικό στρατό!!!! Πολλές περισσότερες αξιώσεις υπήρξαν στην επιφάνεια, με διαφορετικά στοιχεία….  Μια τέτοια ιστορία έγινε μια τέτοια έμπνευση για τις μάζες, όπου βρετανοί, Γάλλοι και Ρώσοι, κατηγορήθηκαν ότι όλοι οι ισχυρισμοί τους ήταν και είναι ψευδείς και ελήφθησαν ως προδοσία!!!!  Ωστόσο, υπήρξε μια άλλη ιστορία, πολύ πιο τρομακτική και απαίσια, που είχε αναπτυχθεί σε αυτή την μικρή πόλη κατά την διάρκεια του πολέμου όπου την διηγήθηκαν χιλιάδες στρατιώτες Βρετανοί και Γερμανοί!!!!

Το συναρπαστικό χρονικό δημοσιεύθηκε το 1919 από το Καναδικό βετεράνων περιοδικό FJ Newhouse ( Φτ. Νιουχάους ), που περιγράφει την ιστορία του γιγαντιαίου απόκοσμου κυνηγόσκυλου που τριγυρνούσε ανάμεσα στους Βρετανούς στρατιώτες στην ουδέτερη ζώνη!!!! Η εκδοτική ισχυρίστηκε ότι αυτό το κυνηγόσκυλο δεν ήταν τυπικό Hellhound * Χέλλχαουντ – Κυνηγόσκυλο του διαβόλου ) ή σαν φάντασμα , αλλά ήταν σκόπιμη δημιουργία ενός τρομακτικού πειράματος των Γερμανών!!!! Σύμφωνα με το περιοδικό, ο Δρ Gottlieb Hochmuller ( Γκόττλιεμπ Χόκχμουλλερ ) είχε εκτελέσει μια σειρά από πειράματα ώστε να αναπτύξουν ένα ισχυρό βιολογικό όπλο για να επηρεάσει τον πόλεμο υπέρ της Γερμανίας!!!! Αυτός περιπλανιόταν από ένα άσυλο στο άλλο, και τελικά βρήκε έναν άνθρωπο που είχε το μίσος του ήταν μεγάλο για την Αγγλία!!!! Στη συνέχεια το βιολογικό όπλο φτιάχνεται τον εγκέφαλο Γκόττλιεμπ με τη συγκατάθεση της γερμανικής κυβέρνησης!!!! Όταν αυτό το παράξενο ζώο φτιάχτηκε, αφέθηκε ελεύθερο για να κυνηγήσει τους Βρετανούς στρατιώτες στο πεδίο της μάχης του Mόνς!!!!

Οι ημέρες του εφιάλτης ξεκίνησαν στις 14 του Νοεμβρίου 1914, όταν ο Καπετάν Yeskes ( Γιέησκς ) και τέσσερις συνεργάτες από το Λονδίνο πήγαν να περιπολήσουν στην ουδέτερη ζώνη!!!! Ποτέ δεν επέστρεψαν!!!! Μετά από πολλές μέρες τα πτώματα τους ανακτήθηκαν, με σημάδια δοντιών στους λαιμούς τους!!!! Νύχτες αργότερα ένα ουρλιαχτό ακούστηκε μέσα από το σκοτάδι!!!!  Από τότε, όλο και περισσότεροι στρατιώτες πέθαιναν στο ομόσπονδο κράτος της ουδέτερης ζώνης, με του σκύλου τα αποτυπώματα στους λαιμούς τους!!!! Στη συνέχεια ένα βράδυ, ένα ουρλιαχτό ακούστηκε, και οι σκοποί παρατηρήσαν ένα τεράστιο γκρίζο κυνηγόσκυλο!!!! Τα μάτια του είχαν χρώματος μπλε και δεν είχε σχεδόν τρίχωμα πάνω του!!!! Ήταν αδύνατο λες και είχε βγει από την κόλαση!!!! Το ύψος του στα τέσσερα ήταν πάνω από 1.60 μέτρα ύψος!!!! Λίγες μέρες μετά, το κυνηγόσκυλο εξαφανίστηκε, και κανείς δεν το ξανά είδε!!!!

Εκείνη την εποχή, όσοι στρατιώτες είχαν δηλώσει αυτά τα γεγονότα ήταν ύποπτοι της ιστορίας, και δικαίως έτσι, μετά από όλα, αυτό φαίνεται να είχαν δικαιωθεί!!!! Το περιοδικό Newhouse ισχυρίστηκε ότι το βιολογικό μυστικό είχε κυκλοφορήσει από το σπίτι του Χόκχμουλλερ, ο οποίος αποδείχθηκε το μύθο!!!! Δυστυχώς, τα έγγραφα του βιολογικού όπλου δεν βρέθηκαν ποτές!!!!

Προς το παρόν, το κυνηγόσκυλο της Μόνς πρέπει να πάρει μόνο τη θέση του ανάμεσα στα πολλά μυθεύματα των παλαιών μαχών!!!! Και όμως!!!! Χρόνια μετά άρχισαν εμφανίσεις από την Αργεντινή και πέρα των λεγόμενων Τσουπακάπρας όπου πριν λίγα χρόνια βρέθηκε ένα νεκρό και βαλσαμώθηκε όπου εκτός του ύψους έχει όλες τις περιγραφές του κυνηγόσκυλου της Μόνς!!!!

TO KINIGOSKILO TOY MONS 1

 

 

TO KINIGOSKILO TOY MONS 3

TO KINIGOSKILO TOY MONS 2

TO KINIGOSKILO TOY MONS 4

Το πτώμα του ζώου προτού βαλσαμωθεί!!!!

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YX84k1U6cWw[/youtube]

 

 

Πρόκειτε για πολύ να παράξενο πλάσμα που μοιάζει με σκύλο, αλλά θα μπορούσε να είναι το περίφημο << Chupacapra >> ( Τσουπακάπρας ) που βρέθηκε νεκρό δίπλα σε ένα δρόμο στο Τέξας κοντά στα σύνορα!!!! Αν και ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε η ύπαρξη του << Chupacapras >> αλλά οι εμπειρογνώμονες λένε σχετικά με το θέμα ότι είναι απλώς ένα μυθικό ον!!!! Το σκυλί έχει μεγάλο μέγεθος, με κοφτερά δόντια και μπλε – γκρι δέρμα!!!! Το ζώο ζύγιζε 18 κιλά και είχε λαμπερά μπλε μάτια παρότι ήταν νεκρό, δεν είχε καθόλου τρίχωμα και το δέρμα του ήταν ιδιαίτερα παχύ και τραχύ!!!!  Αυτό το πλάσμα έσπειρε τον πανικό σε αρκετές πολιτείες της Δημοκρατίας του Μεξικού στη δεκαετία του ’90 και πολλοί επικριτές της κυβέρνησης του Κάρλος Σαλίνας ντε Γκορτάρι είχαν πει ότι ήταν η εφεύρεση των ΜΜΕ και ότι το φαινόμενο ήταν ένα << προπέτασμα καπνού >> για να μπορέσει η κυβέρνηση να διεξάγει δράσεις που επηρέασαν την εθνική οικονομία στις πλάτες του λαού τότε!!!!

 

Όπως και να έχει όμως εδώ αποδεικνύεται ότι κάποιες ιστορίες που οι τότε στρατιωτικοί έλεγαν ότι οι στρατιώτες που πολεμούσαν ότι είχαν πάθει μαζική ψύχωση και ότι έλεγαν μπαρούφες βγαίνουν να είναι αληθινές!!!! Μην ξεχνάτε μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο τους Γερμανούς επιστήμονες που πήρε με το ζόρι οι ΗΠΑ για δικά τους συμφέροντα σε μυστικά προγράμματα!!!! Ίσως το κυνηγόσκυλο του Μόνς να πέρασε τον ατλαντικό και να βρήκε καινούριο σπίτι στις πεδιάδες των ΗΠΑ!!!!

Αυτή όμως η περίπτωση αποδεικνύει ότι πράγματι πολλά από τα παράξενα όντα που εμφανίζονται ξαφνικά και επανειλημμένα σε κάποιες περιοχές ότι 60% από αυτά ανήκουν σε μυστικά πειράματα!!!! Τα άφησαν ελεύθερα για να δουν πως θα επιζήσουν ή τι ζημιές θα προκαλέσουν ή τους ξέφυγαν άθελα τους!!;!! Αυτό ίσως κάποτε να το μάθουμε άλλα όχι τόσο γρήγορα όσο πιστεύουμε!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


2 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΟ ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ!!;!! ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ!!;!! ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΟΝΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ!!!!!

  1. Αν και εχω διαβασει καιρο αυτο το αρθρο αγαπητε σαμαν, σημερα και μετα απο την αναγνωση του τελευτεου σου αρθρου, σχετικα με την μαγεια και την αναμυξη της σε πολεμους, μου γενηθυκε η εξης απορια, αν αυτα τα οντα οπως αυτο το οποιο αναφερεις σε αυτο το αρθρο, και αλλα τα οποια εκαναν την εμφανιση τους κατα την διαρκια πολεμων ,θα μπορουσαν εκτος απο οντα φτιαγμενα σε εργαστηριο, η οντα τα οποια ερχονται απο αλλες διαστασεις η την μεση γη να εινε οντα τα οποια δημιουργιθηκαν απο σκωτεινη μαγεια απο τους μαγους του καθε στρατου?

Αφήστε μια απάντηση