ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ!!!!

UFO

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ!!!!

 

Ο κυνηγός  Streetcap1 ( Στρίτκαπ 1 ) ανέφερε ότι είδε και κατέγραψε ένα άρθρο που διέρχεται στο ηλιακό μας σύστημα, μεταξύ της Γης και του ήλιου!!!! Τις ενδείξεις για τα  εξωγήινα διαστημόπλοια που διέρχονται από το ηλιακό μας σύστημα κοντά τον Ήλιο υπάρχουν σε μια φωτογραφία της ηλιακής ατμόσφαιρας μας που << πήρε >> από μια κάμερα δορυφόρου όπου είναι τοποθετημένη στο Ηλιακό και Ηλιοσφαιρικό Παρατηρητήριο (SOHO) ( ΣΟΧΟ – https://en.wikipedia.org/wiki/Soho ) δορυφόρο που διαχειρίζεται ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος (ESA- http://www.esa.int/ESA  ) από κοινού με τη NASA!!!!

Σύμφωνα με τον Streetcap1, φωτογραφήθηκε από τον SOHO καθώς πέρασε μπροστά από τον δορυφόρο!!!!!

Ο δορυφόρος SOHO, που ξεκίνησε  να λειτουργεί στις 2 Δεκ, 1995, παρέχει σχεδόν σε πραγματικό χρόνο, τα ηλιακά στοιχεία που χρησιμοποιούνται για το διάστημα και τις προβλέψεις καιρού!!!! Ο δορυφόρος έχει τοποθετηθεί κοντά στο σημείο της Γης-Ήλιου L1 της βαρυτικής ισορροπίας περίπου 0,99 αστρονομικές μονάδες (AU) από τον Ήλιο και 0,01 AU από τη Γη!!!!

Όπως δηλώνει  ο Streetcap1, συνελήφθη στο πέρασμα της κάμερας μπροστά από το δορυφόρο SOHO κοντά στο χώρο κοντά στο σημείο της Γης-Ήλιου L1 ανάμεσα στη Γη και τον Ήλιο!!!!

Οι σκεπτικιστές θα υποστήριζαν ότι το “αντικείμενο” στην εικόνα SOHO δεν είναι ΑΤΙΑ, αλλά ένα ελάττωμα στην ψηφιακή εικόνα ή μια στεφανιαία μαζική εκτίναξη (CME) από τον Ήλιο, ο Streetcap1 όμως υποστηρίζει ότι τα παρατηρήσιμα χαρακτηριστικά του υποτιθέμενου φυσικού αντικειμένου έχει αποδειχθεί δεν ήταν CME ή “pixel ως δυσλειτουργία!!!!

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Streetcap1, ο οποίος κρατά  πάντα τα θέματα για τον δορυφόρο SOHO, έχει βρει τέτοια αντικείμενα στις εικόνες του SOHO!!!!Σύμφωνα με το online του Streetcap1, υπάρχουν αποδείξεις για τακτικές κυκλοφορίες ΑΤΙΑ μέσω του ηλιακού μας συστήματος!!!! Τα σχήματα που εμφανίζονται τακτικά στις εικόνες SOHO προδίδουν ένα δομημένο σχέδιο ενδεικτικό της τεχνητής κατασκευής, υποστηρίζει!!!!

“Είναι διαστημόπλοιο που ταξιδεύει στο παρελθόν ESA / δορυφορική φωτογραφία μας μηχανή της NASA SOHO σε τακτική βάση στο σημείο L1,…ψάξτε το!!!! “Ίσως οι εξουσίες που δεν θα το παραδεχτούν, αλλά σίγουρα η κοινή λογική σας λέει ότι αυτό και άλλα σχήματα που έχουν κατασκευαστεί θα τα ανεβάζατε στο YouTube για αποδείξουμε ότι δεν είμαστε μόνοι!!!!”

Υποστηρίζει  ο Streetcap1, περιγράφοντας το ΑΤΙΑ ως «ξένο κρουαζιερόπλοιο” που διέρχεται από το εσωτερικό ηλιακό σύστημα κάπου μεταξύ της Γης και του ήλιου μας

Ο ίδιος απορεί με τις προφανείς αεροδυναμικές αρετές και τη συμμετρία του διαστημόπλοιο (δείτε την εικόνα παρακάτω), τονίζοντας ότι η δομή του αντικειμένου αποδεικνύει ότι είναι ένα αντικείμενο της τεχνητής σχεδίασης!!!!

ufo sun 1

 

Από τις αξιώσεις των κυνηγών ΑΤΙΑ, αναγκάζεται κανείς να συμπεράνει ότι το ηλιακό μας σύστημα διασχίζεται από ένα μεγάλο διαστρικό αυτοκινητόδρομο ή μια διαδρομή συντόμευσης για τα ξένα διαστημόπλοια όπου μετακινούνται σε όλο το γαλαξία!!!!

Επίσης,  ανέφερε την Τρίτη στις 10 Νοεμβρίου την υποτιθέμενη αναγνώριση των τριών  ΑΤΙΑ σε τροχιά γύρω από τον Ήλιος μας σε μια εικόνα SOHO!!!!

Το UFO VNI 2012, το οποίο αναφέρθηκε για πρώτη φορά, είπε ότι οι τις εικόνες τις απέσπασε στις 9 Νοεμβρίου!!!!

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=EDZ1fkTaO-s[/youtube]

 

Η υποτιθέμενη παρατήρηση δημιουργεί ένα κομφούζιο στην online ( Ονλάϊν )κοινότητα των ΑΤΙΑ με αρκετούς λάτρεις επιμένοντας να λένε ότι το «συμμετρικό σχήμα” των αντικειμένων στη φωτογραφία αποδεικνύει ότι είναι ΑΤΙΑ και όχι τυχαίες ατέλειες στην εικόνα!!!!

Ανάφερε, επίσης, τον Ιούλιο από την κατόπτευση είδε τεράστιά ΑΤΙΑ να  πετούν σε σχηματισμό στον Ήλιος μας σε μια εικόνα του SOHO!!!!

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ltuXzah0P4s[/youtube]

 

Απαντώντας στους σκεπτικιστές οι οποίοι υποστήριξαν ότι οι εικόνες ήταν απλώς συμπωματικές κηλίδες στην ψηφιακή εικόνα, ο Streetcap1 επέμεινε ότι δεν ήταν εύλογο να αγνοήσει την παρουσία τους στις εικόνες του SOHO, επειδή τα αντικείμενα παρουσίασαν σταθερά συμμετρικό σχέδιο ενδεικτικών συγκεκριμένων αντικειμένων με σαφή δομές!!!!

Τα προηγούμενα άρθρα για τον ήλιο με ΑΤΙΑ:

http://www.invisiblelycans.gr/terastia-atia-ston-ilio-gia-mia-akoma-f/

http://www.invisiblelycans.gr/proti-panellinia-anafora-to-pio-spou/

http://www.invisiblelycans.gr/titanios-mafros-kivos-brosta-ston-ilio/

http://www.invisiblelycans.gr/proti-panellinia-anafora-paraxena-k/

 

Δεν χρειάζονται νομίζω άλλες αποδείξεις …..όλα αυτά τα άρθρα τα λένε μόνα τους….!!!!

 

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!! 

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


6 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ!!!!

  1. Στο πρωτο βιντεο φαινεται ξεκαθαρα πιστευω οτι καποιου ειδους ενεργεια εξερχεται απο το ΑΤΙΑ(ή αλλιως παγκαλος). Μαλλον ανταλλασουν τις γνωσεις τους με μεγαλες λαμπερες ακτινες.

    Στο 2ο βιντεο εκτος απο τα 3 ατια εχουμε επισης και το suncruiser. Μαλλον ο streetcap το θεωρει δεδομενο το suncruiser και δε το αναφερει καν. Παντως στεκει αγερωχο κοντα στον ηλιο. Ποιος αραγε να ειναι ο ρολος του σε εκεινο το σημειο ; Μηπως φυλαει κατι ; Μηπως να παει σταδιαλα να παρει και την κουφαλα τον Ενκι μαζι του….

Αφήστε μια απάντηση