ΣΚΙΕΡΟΙ

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΣΚΙΕΡΟΙ

Είναι ένα πολύ δύσκολο θέμα ώστε να δώσει κάποιος την κατάλληλη ή την σωστή απάντηση στο θέμα αυτό, κάποιοι λένε ότι είναι δαίμονες άλλοι ότι είναι ψυχές που δεν πήγανε στον προορισμό τους άλλοι ότι μπορεί να είναι η Μόρα ( σημείωση: θα επανέλθω στο ζήτημα της Μόρας ή του Βραχνά ή του καταχανά όπως αλλιώς το λένε σε ειδικό άρθρο μου ). Από τα αρχαία χρόνια η ίσως από τα παλαιά αρχαία χρόνια υπάρχουν αναφορές για τους Σκιερούς, άλλες τρομακτικές άλλες απλές και άλλες σαν κοροϊδία. Τι από όλα αυτά να είναι αληθινά ή όχι κανένας δεν μπορεί να ξέρει με ακρίβεια. Θα ξεκινήσω με μια συνέντευξη σε μια παλιά μου αποστολή όπου είχα κάνει για το θέμα των σκιερών ψάχνοντας αποδείξεις. Η συνέντευξη έγινε το 1989 στην Αθήνα στην περιοχή Φιλοθέη όπου έμενε τα τελευταία χρόνια της ζωή της ένα από τα ισχυρότερα Μέντιουμ της Ελλάδος και μαθήτρια του Πισάνου ο οποίος μαζί με τον Τανάγρα είχαν ιδρύσει την Παραψυχολογική Εταιρία Ελλάδος!! Η κυρία Ζαφείρω Κοκκινάκη στον στενό κύκλο της έως ( κυρία Ζωή ) ήταν μια δυναμική γυναίκα και σαν χαρακτήρας αλλά και σαν Μέντιουμ. Είχε πάνω από 18 πτυχία της Παραψυχολογικής Εταιρίας Ελλάδος και άλλα τόσα από το εξωτερικό!! Είχε την ικανότητα μεταβίβασης σκέψεως τηλεκίνησης σε μεγάλο βαθμό ( ίσως σε τέτοιο βαθμό που να μην την ξεπέρναγε άλλος στον κόσμο ) τηλεπαθητικής ικανότητας, ενδιάμεσος κ.τ.λ., δεν έλεγε τα χαρτιά ή τον καφέ δεν ασχολούταν καν με αυτό το θέμα το θεωρούσε πολύ ………. μετά από πολύ πίεση που της άσκησα με δέχτηκε για να κάνουμε την συνέντευξη που τόσο πάσχιζα να της πάρω.  Ξεκινήσαμε κάπως έτσι:

ΣΑΜΑΝ

Καλημέρα σας, σας ευχαριστώ που δεχθήκατε…..

ΚΥΡΙΑ ΖΩΗ

Το θέμα που θέλεις να μάθεις ίσως είναι καλύτερα να το αφήσεις στην άκρη άμα δεν ξέρεις με τι έχεις να κάνεις!!

ΣΑΜΑΝ

Δεν θέλω να κάνω κάτι μαθαίνοντας για τους Σκιερούς, απλώς θα ήθελα να μάθω το τι είναι τελικά, γιατί έχουν ειπωθεί πάρα πολλά γι’ αυτούς, και ίσως είστε η πιο αρμόδια να μου πείτε κάποια πράγματα για αυτούς.

ΚΥΡΙΑ ΖΩΗ

Αυτός που αναζητά μαθαίνει!! Αυτό είναι σίγουρο που σου λέω, το θέμα είναι ότι όταν μάθει, τι γίνεται μετά; Μαθαίνει για να ευχαριστήσει την περιέργεια του; Μαθαίνει για να λάβει της γνώσεις έως γνώση και περαιτέρω εξέλιξη της γνώσης αυτής ή μαθαίνει για να δείξει στους άλλους ότι εγώ ξέρω οπότε δοξάστε με!! Μιλάω για όλες τις γνώσεις του κόσμου από απλή γραμματική έως θερμοπυρηνική φυσική!!! Εξαιρούνται οι καθηγητές όπου μαθαίνουν τα παιδιά του κόσμου όλου, για μένα αυτοί είναι μύστες, με τους άλλους τι γίνεται. Μήπως είσαι και εσύ ένας από αυτούς; Τους άλλους  εννοώ;

ΣΑΜΑΝ

( το βλέμμα της ήταν διαπεραστικό ένιωσα μια ανατριχίλα σε όλο μου το κορμί ). Όχι δεν είμαι σαν τους άλλους θέλω να μάθω όχι για να το χρησιμοποιήσω, άλλα για την ευχαρίστηση της γνώσης και μόνο της περιέργειας του αγνώστου, το μήπως υπάρχει ζωή κάπου αλλού εκεί έξω……

ΚΥΡΙΑ ΖΩΗ

Χα χα χα!! Αχ!! Βρε μπαγάσα δεν έχεις ακούσει ότι η περιέργεια σκότωσε την γάτα; Κάποια πράγματα είναι καλύτερα να τα αφήνεις όπως είναι και να μην τα πειράζεις καθόλου!! Άλλα μια και έκανες τόση προσπάθεια για να σου πω κάποια πράγματα θα στα πω. Με κολακεύεις με το να μου παίρνεις συνέντευξη με κάνεις και νιώθω σαν καθηγήτρια ή κάποια πολιτικός, ας είσαι χαμηλών τόνων και ας μην πρόκειται ποτέ να δείξεις στον κόσμο ποιος είσαι, ή και μπορεί, εγώ θα σου πω. Όχι με όλη την σημασία γιατί μέχρι και για μένα είναι ψηλά γράμματα οι Σκιεροί!! Μου είπες ότι ψάχνεις να δεις αν υπάρχει ζωή αλλού και σε διέκοψα, για μένα βέβαια και υπάρχει και δεν με ενδιαφέρει το τι λένε οι γύρω μου αν ναι η ή όχι!! Λύνω μαγείες χρόνια τώρα, από όσο θυμάμαι από κοριτσάκι 12 ετών όταν κατάλαβα ότι είχα τέτοιες ικανότητες, με μύησε η γιαγιά μου η Τσούπρενα όπου είχε επίσης και αυτή δυνάμεις και τις οποίες της κληρονόμησα από αυτήν!! Στην αρχή μου φαινόταν σαν παιχνίδι μα όταν συνειδητοποίησα με το τι είχα να κάνω τρομοκρατήθηκα σαν παιδί πολύ μπορώ να σου πω!! Πιο πολύ με το θέμα των Σκιερών όπως τους αναφέρεις εσύ!!

ΣΑΜΑΝ

Γιατί το λέτε έτσι έχουν κάποια άλλη ονομασία;

ΚΥΡΙΑ ΖΩΗ

Δεν ξέρω αν έχουν άλλη ονομασία, αν και αυτή μου αρέσει, άλλα εγώ από μικρή τους ήξερα ως ακάθαρτους ή δαιμονοσκιές!! Έτσι τους ονόμαζε η γιαγιά μου έτσι τους ονομάζω και εγώ. Άλλα η ονομασία Σκιεροί τους πηγαίνει γάντι, να!! Έμαθα και εγώ κάτι από εσένα ……χα χα χαχα!!

ΣΑΜΑΝ

Χωρίς να θέλω να φανώ αγενείς και να παρεξηγηθώ μήπως μιλάτε για κάτι το διαφορετικό από ότι έχω εγώ στον νου μου;

ΚΥΡΙΑ ΖΩΗ

Λες; Κάτσε ένα λεπτό, χμμμμ; Στο μυαλό σου μέσα τους έχεις χαρακτηρίσει σαν σκιερή οντότητα όπου μπορεί να πάρει οποία μορφή θέλει άλλα σαν σκιά!! Ναι αυτό είναι ακριβώς όπως το σκάφτεσαι!! Το θέμα είναι αν με πιστέψεις εσύ με το τι θα σου πω!!! Αν θέλεις να το πιστέψεις!!! Άλλα πως θα είσαι σίγουρος το  ότι  σου πω θα είναι αλήθεια και δεν θα σε ξεγελάσω;

ΣΑΜΑΝ

Από τις αναφορές κάποιων ανθρώπων που έχω πάρει και έχω μαζέψει κάποια στοιχεία φτιάχνοντας μια εικόνα στο μυαλό μου και από την παγκόσμια αναφορά για τους Σκιερούς.

ΚΥΡΙΑ ΖΩΗ

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!! Μπα σε καλό σου με κάνεις και γελάω και μου αρέσει αυτό!! Πως είσαι σίγουρος  από την παγκόσμια αναφορά αλλά και από τους ανθρώπους όπου σου έχουν πει για τους Σκιερούς ότι αυτή είναι η πραγματικότητα;

ΣΑΜΑΝ

Ότι οι ιστορίες ταιριάζουν αναμεταξύ τους …..

ΚΥΡΙΑ ΖΩΗ

Χμμμμμμ!!! Ναι είναι κάτι αυτό που λες, όμως η φαντασία του ανθρώπου τρέχει πολύ!! Βγες σήμερα σε ένα χωρίο και φτιάξε μια ιστορία από το μυαλό σου με κάτι περίεργο και πες την. Θα δεις μετά από κάποια χρόνια θα την ξέρουν τουλάχιστον αλλά 50 χωρία ίσως και πάρα πάνω με το καθένα να έχει βάλει και κάτι παραπάνω στην ιστορία σου!! Μια συμβουλή!! Να πιστεύεις ότι βλέπεις!! Αλλά και από αυτά που βλέπεις να πιστεύεις τα μισά!!! Φαντάσου πριν 70 χρόνια όπου δεν υπήρχε η τηλεόραση και το ραδιόφωνο μια τέτοια ιστορία φανταστική που θα έφτιαχνες στο μυαλό σου, επειδή ο κόσμος δεν είχε τι να κάνει θα την έκανε πρωτοσέλιδο όπως λεμέ σήμερα!!!

ΣΑΜΑΝ

Συμφωνώ με αυτό που λέτε αλλά…

ΚΥΡΙΑ ΖΩΗ

Άσε θα σου απαντήσω στην ερώτηση σου όπως την είδα μέσα από το μυαλό σου!! Ναι έχω λύσει πολλές μαγείες άλλες σοβαρές και άλλες όχι, από τα 12 μου μέχρι σήμερα, μαγείες όπου είχαν να κάνουν με Σκιερούς πρέπει να συνάντησα 8 φορές στη ζωή μου!! Πάρα λίγο την τελευταία φορά να μου στοιχήσει την ιδία την ζωή μου!! Ας σοβαρευτούμε αρχίζοντας να σου εξηγώ για τους Σκιερούς. Οι Σκιεροί δεν έχουν να κάνουν με την Μόρα ή τον Βραχνά που λένε, είναι τελείως διαφορετικό πράγμα!! Οι Σκιεροί είναι οντότητες όπου έρχονται από άλλες διαστάσεις!! Στην γλωσσά των ενδιάμεσων λέγεται ΕΞΩ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Πολλά!! Δηλαδή, άλλο πλανήτη, ίσως άλλο σύμπαν, ίσως, μέσα ή πάνω στον ίδιο μας τον πλανήτη, από έναν παράλληλο κόσμο, από τον μικρόκοσμο, από τον αλλόκοσμο, από διαστατικούς γαλαξίες, η!!!! Από το ίδιο το διάστημα όπου μπορεί να τα γεννήσει!!!

ΣΑΜΑΝ

Όπα κυρία Ζωή μου με βομβαρδίσατε με κάποια πράγματα που δεν τα ήξερα και αλλά τα ήξερα!! Εκτός από τους διαστατικούς γαλαξίες και ότι μπορεί το διάστημα να τα γεννήσει όλα τα αλλά είχα την εντύπωση ότι σχεδόν ήταν το ίδιο περίπου.

ΚΥΡΙΑ ΖΩΗ

Μέγα λάθος αυτό λεβέντη μου!! Τίποτα στην ζωή αλλά και στο σύμπαν δεν είναι ίδιο!! Να μοιάζει ναι!! Αλλά να είναι το ίδιο δεν μπορεί, κοιτά τα πουλιά, τους ανθρώπους, τα ψάρια, κ.τ.λ. μπορεί να είναι ίδια σαν οργανισμοί αλλά έχουν διαφορετικό σχήμα, μέγεθος, χρώμα!!

 

ΣΚΙΕΡΟΣ 1

ΣΑΜΑΝ 

Με τους ανθρώπους ;

ΚΥΡΙΑ ΖΩΗ

Οι άνθρωποι εκτός ότι είμαστε όλοι ίδιοι σαν οργανισμός διαφέρουμε πολύ ο ένας από τον άλλων, διαφορετική σκέψη, διαφορετικό τύπο αίματος, διαφορετικό χρώμα του δέρματος μας, των μαλλιών μας, των ματιών μας, υπάρχουν νάνοι άνθρωποι όπου μοιάζουν σαν μια σταγόνα νερό με άλλους νάνους σε όλο τον πλανήτη το ίδιο και με τον γιγαντισμό!!! Μπορεί να μοιάζουν αλλά έχουν και αυτοί διαφορετικά χρώματα δέρματος, μαλλιών, και ματιών, σκέψου το καλά να δεις πόσο δίκιο έχω. Ο κάθε λαός έχει διαφορετική γλωσσά και κουλτούρα!! Τίποτα δεν ίδιο εκτός την εμφάνιση μας!!! Οι διαστατικοί γαλαξίες είναι γαλαξίες σκιές στους ιδίους υπάρχων γαλαξίες!! Όσο για αν τους γεννάει το διάστημα, το διάστημα γεννάει κάθε μέρα  νέους γαλαξίες πλανήτες νεφελώματα αλλά και παίρνει επίσης!! Για αυτό και πολλοί από τον κύκλο μου λένε ότι το σύμπαν είναι μια μορφή ζωής, οι Σαμάνοι διαφόρων λαών πιστεύουν ότι όλα μέσα στο σύμπαν είναι ένα!!

ΣΑΜΑΝ

Το κατάλαβα, πράγματι δεν το σκέφτηκα έτσι, ελπίζω όταν το πω να το καταλάβουν και άλλοι.

ΚΥΡΙΑ ΖΩΗ

Το θέμα είναι αν θέλουν να το καταλάβουν!! Λοιπόν ας συνεχίσω με αυτό όπου ήρθες για να μάθεις. Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι είναι κάποιες οντότητες που ή τις καλούν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι έχουν τεράστια ανεργία ηλεκτρομαγνητικής ροής και μπορούν να τα ελέγξουν ή κατά λάθος βρίσκονται στην διάσταση μας, από μια πύλη ή τρύπα στο δικό τους κόσμο!! Αν βρεθούν μονά τους εδώ δεν είναι τόσο επικίνδυνα, αν όμως κάποιος τα καλέσει να έρθουν τότε μπορούν να γίνουν πολύ επικίνδυνα μέχρι να αφαιρέσουν και ζωή!! Ευτυχώς για εμάς τους ανθρώπους είναι πολλοί λίγοι αυτοί που μπορούν να καλέσουν τέτοιες μοχθηρές οντότητες!! Μπορεί να παρουσιαστούν στην άκρη του ματιού μας ή και κανονικά για κλάσμα του δευτερόλεπτου δίνοντας μας την εντύπωση ότι κάτι είδαμε να περνά ξυστά δίπλα μας ή μπροστά μας! Άλλες φορές δεν εμφανίζονται αλλά νιώθουμε ότι κάτι μπορεί να υπάρχει μέσα στο δωμάτιο μας ή πίσω μας, το νιώθουμε πολύ έντονα γεμίζοντας την ψυχή μας με φόβο!! Αυτό ακριβώς τους αρέσει ο φόβος!!! Αυτά που δεν έχουν επικαλεστεί αλλά πέρασαν στον κόσμο τον δικό μας έτσι τους αρέσει να τρέφονται με τα συναισθήματα του φόβου μας!! Αν γίνει αυτό την επομένη στιγμή νιώθουμε μια κούραση ή εξάντληση λες  και σκάβαμε όλη την ημέρα!!  Αν τους αρέσει ο φόβος μας και δουν ότι κάποιοι από εμάς είμαστε πολύ ευάλωτοι ή πολύ συναισθηματικοί τύποι μπορεί και να εισέρθουνε μέσα μας δημιουργώντας ένα είδος δαιμονισμού!! Αυτό είναι ότι χειρότερο μπορεί να γίνει. Θα μου πεις οι ψυχίατροι δεν δέχονται τον δαιμονισμό. Ναι το ξέρω αλλά προκαλώ τον κάθε ψυχίατρο να μου εξηγήσει το εξής:  << Γιατί όλοι οι δαιμονισμένοι ανά τον κόσμο μέσα ή έξω από τα ψυχιατρεία έχουν τις ίδιες κινήσεις; Γιατί μπορούν και μιλούν γλώσσες όπως αρχαία Αραμαικά ή αρχαία Ελληνικά η Αιγυπτιακά ή ακόμη και γλώσσες διεθνής όπου δεν μπορούσαν να τις μιλήσουν πριν; Γιατί έχουν τεράστια δύναμη όσο 10 άνδρες;  Γιατί αλλάζουν τα χαρακτηριστικά τους ;>>>. Όταν δώσουν μια σοβαρή εξήγηση σε όλα αυτά αλλά να στέκει ιατρικός και επιστημονικός βρίσκοντας και την γιατρειά, την φαρμακευτική αγωγή. Γιατί σήμερα λένε ότι είναι αρρώστια της ψυχής και τους ρημάζουν στα ηλεκτροσόκ και στα ψυχοφάρμακα χωρίς αποτέλεσμα…….

ΣΑΜΑΝ

Δηλαδή ένας δαιμονισμένος είναι υπό την επήρεια ενός Σκιερού; Αλλά αν είναι τότε γιατί σε όλο τον κόσμο αφήνουν τα θύματα τους μετά από έναν εξορκισμό;

ΚΥΡΙΑ ΖΩΗ

Εγώ πιστεύω ότι το 90% είναι οι Σκιεροί πίσω από τους δαιμονισμένους, όσο για τους εξορκισμούς ποιος σου είπε ότι πετυχαίνουν πάντα; Πολλές φορές έχουν αποτύχει, ή το θύμα πεθαίνει ή μένει για πάντα έτσι στην ζωή του μέχρι να πεθάνει αλλά τις πιο πολλές φορές ευτυχώς για τα θύματα απελευθερώνονται από τους Σκιερούς!!! Θα με ρωτήσεις αν είναι θέμα πιστής!! Για μένα θρησκευτικά όχι γιατί έχουν γίνει εξορκισμοί από Μουσουλμάνους σε Χριστιανούς και έχει πετύχει!! ή και το αντίθετο!! Οι με Βουδιστές  μα Βραχμάνους με μάγους φυλών Ινδουιστές κ.τ.λ. και όμως πετυχαίνει!! Αυτό οφείλεται στην πίστη του κάθε εξορκιστή ότι θα βγάλει τον ακάθαρτο έξω από το σώμα αυτό που έχει καταβάλει. Δηλαδή πρέπει να πιστέψει τον εαυτό του!! Αν το πιστέψει βαθιά μέσα του είναι σαν να κάνει αυτοσυγκέντρωση και αυθυποβολή στον εαυτό του ότι θα βγάλει τον ξενιστή από μέσα από τον δαιμονισμένο. Αν κάνει αυτό που σας είπα και το καταφέρει ανεβαίνει ο ηλεκτρομαγνητισμός ή πες το καλύτερα ο μαγνητισμός στον εγκέφαλο σε τρομερά επίπεδα , έτσι ο Σκιερός (ξενιστής) δεν μπορεί να καθίσει άλλο στο σώμα και φεύγει μακριά!! Τους αρέσει όμως να προκαλούν πολύ τον εξορκιστή ειδικά όταν είναι ιερέας οποιαδήποτε θρησκείας. Αυτό το κάνει όχι για να δοκιμάσει την πίστη του αλλά γιατί μέσα από αυτό που πιστεύει ο ιερέας παίρνει την δύναμη για να αυξηθεί ο ηλεκτρομαγνητισμός ή ο μαγνητισμός του, προκαλώντας τον όμως του αποσπά την προσοχή για να μην καταφέρει τίποτα. Για αυτό δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να γίνει εξορκιστής, πρέπει να το πιστέψει καλά μέσα του και μετά να το κάνει.

ΣΑΜΑΝ

Πολύ ενδιαφέρων όλα αυτά που μου είπατε κυρία Ζωή. Εσείς προσωπικά έχετε κάνει κάποιο εξορκισμό;

ΚΥΡΙΑ ΖΩΗ

Εξορκισμό επί της εννοίας ναι μια φορά!! Αλλά το λύσιμο μαγείας είναι το ίδιο πράγμα σχεδόν, μόνο που όταν κάνεις εξορκισμό στον χώρο όπου έχει πάει ο Σκιερός ή Ακάθαρτος πες το όπως θέλεις.

ΣΑΜΑΝ

Θα μου περιγράψετε από τις εμπορίες σας περίπου πως μοιάζει ένας σκιερός;

ΚΥΡΙΑ ΖΩΗ

Ευχαρίστως! Όταν έρχονται στον κόσμο μας από μόνα τους δηλαδή καταλάθος έχουν μια καπνώδη μαύρη μορφή. Σαν και αυτούς τους καπνούς που δείχνουν κάποια σήριαλ θρίλερ στην τηλεόραση, η μόνη διαφορά είναι ότι στην τηλεόραση το παρακάνουν. Στην πραγματικότητα είναι όσο μια ρουφηξιά τσιγάρου ο καπνός, οπότε και δύσκολα εντοπίζονται. Αν κάποιοι τα καλέσουν συνήθως παίρνουν την μορφή του ανθρώπου αλλά πολύ καχεκτική και σκιώδης. Πολύ σπάνια παίρνουν την μορφή δαιμόνων!!

ΣΑΜΑΝ

Μου είπατε πριν λίγο ότι κάποια στιγμή κοντεύατε να χάσετε την ζωή σας από ένα λύσιμο μαγείας διώχνοντας ένα Σκιερό!!

ΣΚΙΕΡΟΣ 2

ΚΥΡΙΑ ΖΩΗ

Δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε αυτήν την ιστορία. Αλλά και σε καμία άλλη που αφόρα την δουλειά μου, δεν το έχω κάνει ποτέ και δεν έχω σκοπό να το κάνω τώρα. Να με συγχωρείτε έχω πολύ δουλειά να κάνω…

Την ευχαρίστησα για την συνέντευξη που μου έδωσε και έφυγα μπορώ να πω πιο πολύ προβληματισμένος. Η κυρία ( ζωή) Ζαφείρω Κοκκινάκη δεν είναι πλέων στην ζωή πέθανε πριν 4-5 χρόνια περίπου. Έχει ταφεί στο νεκροταφείο αναπαύσεως σε οικογενειακό της τάφο στην Πεντέλη.

Αν κάποιος ψάξει για το δυνατό αυτό Μέντιουμ ή ενδιάμεσο όπως της άρεσε να την αποκαλούν θα βρεθεί προ εκπλήξεως με το τι είχε κάνει και την δράση της. Αν τύχει και γνωρίζεται κάποιους από τους ανθρώπους που την επισκέφτηκαν για το πρόβλημα τους μέχρι και σήμερα το μόνο που έχουν να σας πουν είναι τα καλύτερα λόγια και ότι την είχε στείλει ο θεός!!

Το θέμα με τους Σκιερούς παγκόσμιος έχει να κάνει με ίδιες πληροφορίες. Δηλαδή δεν υπάρχουν κάποια διαφορετικά στοιχειά. Όλοι συμφωνούν ότι έχουν να κάνουν με κάτι το οποίο είναι κακό και δημιουργεί φόβο στον άνθρωπο όταν αντιληφτούν την παρουσία του η δουν την μορφή του. Δεν τους αρέσει το φως και λατρεύουν τα σημεία όπου είναι σκοτεινά, μπορούν να πάρουν σχεδόν οποία μορφή θέλουν!! Πιστευτέ από πολλούς ότι είναι ψυχές κακών ανθρώπων όπου πέθαναν και περιπλανιούνται εδώ στην γη ζηλεύοντας τους ανθρώπους όπου βρίσκονται ακόμα στην ζωή!!

Πολλοί άνθρωποι δεν πιστεύουν σε τίποτα από αυτά, δεν τους κατηγορώ καλά κάνουν και δεν τα πιστεύουν, δεν πιστεύουν ίσως γιατί δεν τα έχουν δει ή γιατί μπορεί να είναι άθεοι ή να μην πιστεύουν στο παραφυσικό. Όμως εφόσον υπάρχει φυσική γιατί να μην υπάρχει η παραφυσική; Γιν και Γιαν, σκοτάδι και μέρα, στενοχώρια και χαρά, βλέπετε; Δεν μπορεί να υπάρξει το ένα χωρίς το άλλο!!

Δεν μπορώ να αναφέρω κάτι άλλο γιατί δεν υπάρχει κάτι άλλο για τους Σκιερούς, δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά αν είναι δαίμονες ή ψυχές κάποιων κακών ανθρώπων ή από άλλη διάσταση ή από το σύμπαν η από αλλόκοσμο ή από την μέση γη ή τα γέννησε το σύμπαν!! Το μόνο που μπορώ να πω είναι σχεδόν όλοι άνθρωποι τους έχουν δει φευγαλέα ή έχουν νιώσει αυτόν το μυστηριώδη φόβο ότι κάποιος η κάτι είναι μαζί τους, πίσω τους ή πλάι τους ή στο άλλο δωμάτιο ή κάτω από το κρεβάτι τους….. είναι ένα ζήτημα το οποίο είναι ακόμα από εξερεύνηση αν και δεν νομίζω να μας δώσει πολλά στοιχειά!! Αν και ο Κάρλος Καστανιέντα τους έχει αναφέρει σαν Βαλαώρες ή Βαλαωράδες όπου είναι μοχθηρές σκιές όπου περιμένουν έξω από την στρατόσφαιρα την κάθε ψυχή που φεύγει από την γη. Την περιμένουν για να την ξεσκίσουν αν δεν έχει βιώσει με καλοσύνη στην γη πάνω, αν έχει βιώσει σωστά έρχεται ο λευκός αετός του διαστήματος  και παίρνει μακριά τις σωστές ψυχές……..

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε!! Αν δεν πιστεύετε σε κάτι δεν πάει να πει αυτό κάτι ότι δεν υπάρχει.

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


5 σκέψεις στο “ΣΚΙΕΡΟΙ

 1. SAMAN ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΟΤΙ ΟΙ ΣΚΙΕΡΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΦΩΣ……
  ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΣΚΙΕΡΟΣ ΒΓΕΙ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΗ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ, ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ? ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΣΚΙΕΡΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ…. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΕΤΟΙΟΥ?

  1. giannis!!!!

   ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΗΣΕΛΘΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ!!!!

   ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΟΜΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΣΚΙΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ!!!!

   ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΙΟ ΕΠΥΚΙΝΔΗΝΟΙ!!!!

   ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ…!!!! ‘

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 2. fenomeno!!!!

  ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!

  ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΠΟΛΥ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ!!!!

  ΟΜΩΣ Η << ΚΥΡΙΑ ΖΩΗ >> ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΕΘΝΟΣ!!!! ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΗ ΣΤΑ ΜΜΕ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕ ΠΟΤΕ Η ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ …….ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση