ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! Η ΝΕΡΑΙΔΑ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ!!!!! ΝΕΡΑΙΔΕΣ!!!! ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!;! PART2!!!!

ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! Η ΝΕΡΑΙΔΑ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ!!!!! ΝΕΡΑΙΔΕΣ!!!! ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!;! PART2!!!!

 

Έχω ξαναπεί ότι τώρα τελευταία πολλά ανεξήγητα πλάσματα κάνουν και ποιο πολύ την εμφάνιση τους!!!! Όχι ότι κάτι γίνεται αλλά σήμερα ο καθένας διαθέτει και από ένα κινητό τηλέφωνο όπου έχει βιντεοκάμερα ή και φωτογραφική μηχανή!!!! Έτσι βλέποντας κάτι το περίεργο μπορεί να το καταγράψει, κάτι που παλιά δεν γινόταν έτσι πολλοί άνθρωποι όταν βλέπαν κάτι το παράξενο τους έλεγαν φαντασιόπληκτους ή ακόμα τις ποιο πολλές φορές και ψεύτες!!!! Πάμε λοιπόν να δούμε ένα περιστατικό σχεδόν πρόσφατο που έγινε στο Μεξικό αλλά και μια ακόμα ανάλυση περί των νεράιδων:

Ένα άγνωστο εντελώς πλάσμα ανακαλύφθηκε στο Μεξικό. Την ονόμασαν ως μια δαιμονική νεράιδα, όπου πρόκειτε για ένα εντελώς νέο πλάσμα , κάποιοι άλλοι μιλάνε για εξωγήινο όπου  εγκαθίστανται στη Γη. Στην αρχή είπαν όλοι ότι πρόκειτε για μια φάρσα από ένα μεξικάνικο τηλεοπτικό σόου. Μια απλή φάρσα της Μεξικάνικης TV παρόμοια με την νεράιδα του Derbyshire ( Ντερμπισάϊρ ) στο Ηνωμένο Βασίλειο, που εμφανίστηκε το 2007, την 1η Απριλίου. Για να διαβάσετε για την νεράιδα της Βρετάνιας όπου πλέων δεν πρόκειτε για φάρσα πατήστε ΕΔΩ!!!! 

Οι νεράιδες γενικά περιγράφονται στους ανθρώπους ως εμφάνιση και έχουν μαγικές δυνάμεις. Η προέλευσή τους είναι λιγότερο σαφής στη λαογραφία, είναι ποικιλοτρόπως σαν νεκρά ζωντανά όντα, ή κάποια δαιμόνια, ή ένα είδος εντελώς ανεξάρτητο και μη αναγνωρίσιμο από τους ανθρώπους!!!! Λαογράφοι από όλο τον κόσμο γενικώς έχουν δείξει ότι η πραγματική τους καταγωγή βρίσκεται σε μια κατακτημένη φυλή που ζουν κρυφά , ή σε θρησκευτικές πεποιθήσεις που έχασε την αίγλη της  με την έλευση του Χριστιανισμού. Οι εξηγήσεις αυτές δεν είναι αναγκαστικά ασυμβίβαστες, και μπορούν να αναχθούν σε πολλαπλές πηγές!!!!

Κατά τη γνώμη του βιολόγου Enrique Ortiz ( Ενρίκε Ορτίζ ), αντιστοιχεί σε ένα βιολογικό οργανισμό, με ανθρωποειδές σώμα και δύο ζεύγη φτερών!!!! Δεν έχει προσδιοριστεί η προέλευσή του, μπορεί ακόμη και να είναι ένα είδος ζώου, είπε ο ειδικός αυτός επιστήμονας!!!! Οι ιδιοκτήτες ανέφεραν ότι βρέθηκε σε ένα εθνικό δάσος στο Μεξικό, πριν από δύο χρόνια. Ένα παρόμοιο πλάσμα βιντεοσκοπήθηκε στην πίσω αυλή ενός σπιτιού….τα βίντεο υπάρχουν παρακάτω!!!!

Το πλάσμα που φαίνεται παρακάτω εξετάστηκε στο Μεξικό. Ωστόσο, ένα παλαιότερο βίντεο όπως είπα και ποιο πάνω  δείχνει ένα παρόμοιο πλάσμα να ξαποστάσει σε ένα κοίλο δέντρο!!!!

Το πλάσμα είχε εκτεθεί την Παρασκευή 14 Δεκέμβρη 2012, στην Πόλη του Μεξικού. Παρακάτω θα δείτε το πλήρη βίντεο του διενεργούμενου από το βιολόγο Enrique Ortiz…. Νεράιδα; Ένα νέο ζώο; Ένας ιπτάμενος δαίμονας; Εκτέθηκε στο κανάλι 5Η, Κέντρο La Joya, Tabasco 56 Colonia, Frontera, Πόλη του Μεξικό.

Οι φωτογραφιες από το νέο αυτό πλασμα!!!! Προσεχτε όχι από τα βιντεο διοτι η νεραιδα του βιντεου δεν πιαστηκε ποτε!!!!

FERIES 1

FERIES 2

FERIES 3

FERIES 4

FERIES 5

FERIES 6

FERIES 7

FERIES 8

FERIES 9

 

Μετά τις λεπτομερείς εξετάσεις του DNA του πλάσματος οι επιστήμονες ανακοίνωσαν ότι δεν υπάρχει όμοιο του στην γη!!!! Δηλώνοντας έτσι άθελα τους μια καινούρια μορφή ζωής!!!! Πολλοί είναι αυτοί που λένε μέχρι και σήμερα ότι είναι μια απλή φάρσα, μα όπως και με την νεράιδα της Αγγλίας το μόνο που κατάφεραν είναι να γίνουν οι ίδιοι οι περίγελοι του εαυτού τους!!!!

Τα βίντεο!!!!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=piicSILS9G0[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=E00v9vQ5SrA[/youtube]

Μεγάλο μέρος της λαογραφίας όλου του κόσμου για τις νεράιδες περιστρέφεται γύρω από την προστασία που παρέχουν σε κάποια αντικείμενα και από την απεριόριστη κακία τους, άλλα και το πώς εξολοθρεύονται με το κρύο σίδηρο ( σίδηρος είναι σαν δηλητήριο για τις νεράιδες, και δεν πάνε κοντά σε αυτό )!!!! Ειδικότερα, η λαογραφία περιγράφει πώς να αποτρέψει τις νεράιδες από το να κλέψουν μωρά και υποκαθιστώντας στο να γίνουν μεταμορφικοί, ακόμα πολλές μαζί έχουν κάνει και  απαγωγές ανθρώπων μεγαλύτερης ηλικίας!!!! Επίσης σε κάποιες χώρες κατηγορήθηκαν ως υπεύθυνες για την βουβωνική πανώλη αλλά και για μεταγενέστερες μάστιγες όπου εξολοθρεύθηκαν εκατομμύρια άνθρωποι!!!! Πολλά παραμύθια μιλάνε για τις νεράιδες, και εμφανίζονται ως χαρακτήρες στις ιστορίες από μεσαιωνικά παραμύθια της ιπποσύνης, στα βικτοριανά παραμύθια, αλλά και μέχρι σήμερα στη σύγχρονη λογοτεχνία.

 

Σε χειρόγραφο του, << Το μυστικό της Κοινοπολιτείας των Ξωτικών , φαύνους και νεράιδες >>, ο αιδεσιμότατος Ρόμπερτ Κερκ, ο υπουργός της ενορίας του Aberfoyle ( Άμπερφοηλ, Στέρλινγκ, στην Σκωτία, έγραψε το 1691:

<< Αυτά τα Siths ( Σιθς ) ή νεράιδες η Sleagh Maith ( Σλήκγχ Μαίηθ ) ή και καλά ανθρωπάκια … λέγεται ότι είναι από τη φύση μέση μεταξύ του ανθρώπου και αγγέλου, αλλά προπάντων ήταν δαίμονες όπου πιστεύεται ότι είναι από πολύ παλιά στην γη!!!!! Ευφυών fluidous Spirits ( φλάιντους σπίριτς – ιπτάμενα πνεύματα ), και στο φως αλλάζουν φορείς όπως τα πλάσματα των άστρων ( !!!;;;!!! ) και κάπως από τη φύση τους και ως σύννεφο , και φαίνονται καλύτερα στο ημίφως. Οι φορείς αυτοί είναι τόσο εύπλαστοι μέσω της ομοταξίας των πνευμάτων που ταράζουν τον αιθέρα, ώστε να μπορούν να τα κάνει να φαίνονται ή να εξαφανίζονται κατά βούληση >>.

Παρά το γεγονός ότι στο σύγχρονο πολιτισμό συχνά απεικονίζεται ως νέα, μερικές φορές φτερωτά, ανθρωποειδή μικρού αναστήματος, που αρχικά απεικονίζονται εντελώς διαφορετικά: ψηλά, ακτινοβόλα, αγγελικά όντα ή μικρά, wizened trolls ( Τρόλ των Μάγων ) είναι οι ποιο συχνές αναφορές παγκοσμίως ως μορφές!!!! Υποκοριστικό στις νεράιδες του ενός ή του άλλου έχουν καταγραφεί εδώ και αιώνες, αλλά συμβαίνουν παράλληλα να τις παραλληλίζουν με τα ανθρώπινα μεγέθους όντα… αυτά τα έχουν απεικονίσει ως σε μέγεθος από πολύ μικρό έως το μέγεθος ενός ανθρώπινου παιδιού!!!! Ακόμη και με αυτές τις μικρές νεράιδες, ωστόσο, τους μικρού μεγέθους μπορεί να θεωρηθεί ως δια μαγείας και όχι σταθερή…..!!!!

Διάφορα ζώα έχουν επίσης περιγραφεί ως νεράιδες!!!! Μερικές φορές αυτό είναι το αποτέλεσμα του σχήματος μετατόπισης της νεράιδας, όπως στην περίπτωση του Selkie ( Σίλκη ως άτομα σφραγίδα ), όπως οι Kelpie ( Κίλπη είδος νεράιδων ) ως και διάφορα μαύρα σκυλιά , φαίνεται να μένουν περισσότερο στην σταθερή μορφή!!!

Σε ορισμένες λαογραφίες νεράιδες έχουν πράσινα μάτια και συχνά δαγκώνουν!!!! Αν και μπορούν και να συγχέουμε τα λόγια τους, οι νεράιδες δεν μπορεί να πουν ψέματα!!!! Μισούν στο να λένε << ευχαριστώ >>, το βλέπουν σαν ένα σημάδι ενός που ξεχνάει την καλή πράξη ότι υπάρχει, και, αντ ‘αυτού, θέλουν κάτι που θα του εγγυώνται τη μνήμη των πράξεων…..!!!!

Η ιρλανδική banshee ( Μπάνσι – Irish Gaelic sí -Άιρισ Γκέλικ σι των φασολιών ή Scottish Gaelic shìth -Σκότις Γκέλικ σίθχ – των φασολιών ), τα οποία και τα δύο σημαίνουν << νεράιδα >> ) μερικές φορές περιγράφονται ως ένα φάντασμα!!!! Στην βόρειο Αγγλία στο Cauld Lad ( Κάουλντ Λάντ ) του  Hylton ( Χίλτον ), περιγράφεται ως ένα αγόρι που δολοφονήθηκε, περιγράφεται επίσης ως ένα στοιχείο σπιτιού, σαν μια νεράιδα!!!! Μια ιστορία που αφηγήθηκε ένας άνθρωπος όπου αλιεύονται από τις νεράιδες, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι όταν κοίταξε σταθερά σε μία, η νεράιδα ήταν ένας νεκρός γείτονας του!!!! Αυτή ήταν μια από τις πιο κοινές απόψεις που εκφράστηκαν από εκείνους που πίστευαν στις νεράιδες, αν και πολλοί από τους πληροφοριοδότες εκφράζουν την άποψη με κάποιες αμφιβολίες!!!!

 Υπάρχουν κάποιές κατηγορίες των νεράιδων: 

 

Στοιχειακά 

Η άποψη αυτή υποστήριζε ότι οι νεράιδες ήταν ένα νοήμον είδος, διακριτή από τους ανθρώπους και τους αγγέλους!!!! Στην αλχημεία, ιδίως αυτά θεωρήθηκαν ως τα στοιχειώδη, όπως τα ξωτικά και οι Σύλφοι, όπως περιγράφεται από τον Παράκελσο τον μέγα αλχημιστή όπου τέτοιες περιγραφές είναι ασυνήθιστες στη λαογραφία!!!!

 

Άγγελοι 

Μια άλλη πεποίθηση έκρινε ότι θα ήταν μια κατηγορία ” υποβιβασμένων ” αγγέλων!;! Υπάρχει μια δημοφιλής ιστορία που λέει ότι, όταν οι άγγελοι επαναστάτησαν, ο Θεός διέταξε τις πύλες να κλείσουν, εκείνους που ήταν ακόμα στον ουρανό παρέμειναν άγγελοι, εκείνοι στην κόλαση έγιναν διάβολοι, και εκείνα που παρέμειναν στο μεταξύ παραδείσου και κόλασης έγιναν νεράιδες!!!! Άλλοι λένε ότι είχαν πεταχτεί έξω από τον ουρανό, δεν είναι ήταν όμως αρκετά καλοί, αλλά δεν ήταν και αρκετά κακοί για την κόλαση!!!! Αυτό μπορεί να εξηγήσει την παράδοση που λένε οι Άγγλοι ότι πρέπει να πληρώσουν ένα << τέιντ >> ( δεκάρα ) στην κόλαση!!!!

 

Δαίμονες 

Μια άλλη πεποίθηση είναι ότι οι νεράιδες ήταν και είναι δαίμονες εντελώς. Αυτή η πεποίθηση έγινε πολύ πιο δημοφιλής με την ανάπτυξη του πουριτανισμού!!!! Το ξωτικό, φιλικό προς τον άνθρωπο, έγινε ένα κακό δαιμόνιο. Η ενασχόληση με νεράιδες ήταν σε ορισμένες περιπτώσεις ως μια μορφή μαγείας και τιμωρείται ως τέτοια σε αυτή την εποχή!!!!

 

 Οι άνθρωποι 

Μια λιγότερο κοινή πεποίθηση ήταν ότι οι νεράιδες ήταν στην πραγματικότητα άνθρωποι!!!! Ενα λαϊκό παραμύθι αφηγείται πώς μια γυναίκα που είχε κρύψει κάποια από τα παιδιά της από τον Θεό για να μην τα κρίνει, μα τίποτα δεν μπορεί να κρυφτεί από τα μάτια των θεών, έτσι μετέτρεψε τα παιδιά της γυναίκας σε νεράιδες και τους είπε ότι μια και σας αρέσει να κρύβεστε θα κρύβεστε από δω και πέρα αιώνια!!!! Αυτό είναι παράλληλη προς μια πιο ανεπτυγμένη ιστορία, στην προέλευση της σκανδιναβικής huldra ( Χούλντρα )!!!!

 

Γέλια μωρά

Μια ιστορία για την προέλευση των νεράιδων εμφανίζεται σε ένα κεφάλαιο για τον Peter Pan ( Πίτερ Παν ) στου συγγραφέα JM Barrie ( ΤΜ Μπάρι ) του 1902 μυθιστόρημα με τίτλο << The Little White Bird >> ( Δε Λιτλ Γουάιτ Μπέρντ ), και ενσωματώθηκε αργότερα στα έργα του σχετικά με το χαρακτήρα!!!! Ο Barrie έγραψε, << Όταν το πρώτο μωρό γέλασε για πρώτη φορά, το γέλιο του έσπασε σε ένα εκατομμύριο κομμάτια, και όλοι πήγαν παρακάμπτοντας περίπου. Αυτή ήταν η αρχή για τις νεράιδες >>.

 

Παγανιστικές  θεότητες 

Πολλές από τις ιρλανδικές ιστορίες από το Tuatha Dé Danann ( Τουάτθχα Ντε Ντανάνν – αρχαία φυλή άγνωστη ακόμη όπου άφησαν πολλά γραπτά πίσω τους ) αναφέρονται σε αυτά τα όντα, όπως τις νεράιδες, αν και στην αρχαιότητα τις είχαν θεωρήσει ως θεές και θεούς!!!! Η Tuatha Dé Danann είχαν μιλήσει ως προερχόμενος από τα νησιά βόρεια του κόσμου ή, σε άλλες πηγές, από τον ουρανό!!!! Μετά την ήττα σε μια σειρά από μάχες με άλλα απόκοσμα όντα, και στη συνέχεια με τους προγόνους των σημερινών του ιρλανδικού λαού!!!!

 

Πηγές πεποιθήσεων: 

 

Είναι κρυφοί άνθρωποι

Ένα κοινό θέμα που βρέθηκε ανάμεσα στα έθνη Κέλτων περιγράφει μια φυλή υποκοριστικό ως ανθρώπους που είχαν εκδιωχθεί και κρύφτηκαν από την εισβολή των ανθρώπων!!!! Ήρθαν, και θεωρήθηκαν ως μια άλλη φυλή, ή, ενδεχομένως, πνεύματα, και πιστεύεται ότι ζουν σε ένα υπόγειο κόσμο ( Μέση Γη ) που είχε περιγραφεί ποικιλοτρόπως ως υπάρχοντα υπόγεια, αλλά και κούφιους λόφους (πολλά από τα οποία ήταν αρχαία αναχώματα τάφων ), ή ακόμα και σε όλη τη Δυτική Θάλασσα ( και υδρόβια δηλαδή!!!! ).

Στην αρχαία κέλτικη παράδοση το Sidhe ( Σίντχε σημαίνει νεράιδα όχι όμως απλή μια αρχαία ) πρόκειτε για πλάσματα όπου είναι αθάνατα που ζουν σε αρχαίες χειράμαξες και τύμβους!!!! Στο Tuatha de Danaan συνδέονται με διάφορες σφαίρες της Μέσης Γης, συμπεριλαμβανομένων των Mag Mell ( Μάγκ Μέλλ ή Μίλλ ) η Pleasant Plain ( Πλέζαντ Πέην ), η το Emain Ablach ( Εμαίην Αμπλάχ – το φρούριο όπου υπάρχουν μέχρι και σήμερα τα χρυσά μήλα των Εσπερίδων ) ή την Γη της Επαγγελίας ή το Isle of Women ( Ισλ οφ Γούμεν ), και το Tir na Nog ( Τιρ να Νογκ – το ομόσπονδο κράτος της Νεολαίας που πιστεύεται ότι είναι μια πόλη της Σαμπάλας !!!!).

Η έννοια της Μέσης Γης συνδέεται επίσης με το Ισλ και τα χρυσά Μήλα, γνωστή ως Avalon ( Άβαλον ) στον μύθο ντου Αρθούρου ( συχνά ταυτίζεται με Ablach Emain ). Όπως το Silver Bough ( Σίλβερ Μπουγκχ ) που επέτρεψε μια ζωντανή θνητή να εισέλθει και να αποσυρθεί από την Μέση Γη ή Γη των Θεών όπως αλλιώς ονομάζεται!!!!! Σύμφωνα με το μύθο, η Fairy Queen ( Φέρι Κουήν –Βασίλισσα των Νεράιδων ) προσφέρει μερικές φορές ασφάλεια που αξίζει σε θνητούς, παρέχοντάς τους ασφαλή διέλευση και τρόφιμα κατά τη διάρκεια της διαμονής τους.

Ορισμένοι αρχαιολόγοι του 19ου αιώνα, νόμιζαν ότι είχαν βρει κάποια υπόγεια δωμάτια στα νησιά Orkney ( Όρκνέι ) που έμοιαζε με το Elfland ( Έλφλαντ – χώρα των ξωτικών ) στο μυθιστόρημα Childe Rowland ( Τσάιλντ Ρόβλαντ )!!!! Στην λαϊκή λαογραφία, αιχμές βελών από πυριτόλιθο από την εποχή της προϊστορίας ( πέτρινα εργαλεία ) αποδόθηκαν στις νεράιδες ως οι διδάσκαλοι των ανθρώπων!!!! Ο φόβος των νεράιδων όπου και από τότε κρύβονται άρχισε στην εποχή του σιδήρου και αποδόθηκε στους εισβολείς με τα σιδερένια όπλα, ενώ οι κάτοικοι εκείνη την εποχή είχαν είχαν μόνο πυριτόλιθο!!!! Τα πράσινα ρούχα και υπόγεια σπίτια έχουν πιστωθεί με την ανάγκη τους για να κρύψουν και να καμουφλάρουν τους εαυτούς τους από εχθρικούς ανθρώπους, και η χρήση τους από τη μαγεία ως απαραίτητη δεξιότητα για την καταπολέμηση εκείνων με ανώτερο εξοπλισμό!!!!

Στη βικτοριανή οι πεποιθήσεις της εξέλιξης, στον κανιβαλισμό μεταξύ των << δράκων >> αποδόθηκε σε αναμνήσεις από πιο άγριες φυλές, όπου εξακολουθούσαν να ασκούν μαγεία, παράλληλα με << ανώτερες >> φυλές που είχαν εγκαταλείψει την πάνω γη!!!! Οι  Selkies ( Σίλκις ), που περιγράφονται στα παραμύθια, όπως οι άνθρωποι όπου μπορούσαν να αλλάζουν μορφή σαμάνοι, Λυκάωνες, και Θαρτένιοι, αποδόθηκαν σε ανθρώπους όπου κατά βούληση το έκαναν αυτό!!!! Οι Αφρικανικοί Πυγμαίοι τέθηκαν εμπρός ως ένα παράδειγμα, αλλά έρχονται για να σπανίζουν ως ημί-μυθικό με το πέρασμα του χρόνου και τη σημασία των άλλων φυλών και φυλών…..!!!!

 

Εκχριστιανίστηκαν Θεών 

Μια άλλη θεωρία είναι ότι οι νεράιδες  αρχικά λατρευόταν ως ήσσονος σημασίας θεότητες, όπως οι νύμφες ή πνεύματα δέντρων, αλλά με την έλευση του Χριστιανισμού, συρρικνώθηκε κατάσταση της εξουσίας, στη λαϊκή πίστη. Σε αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή, νεράιδες ήταν φημισμένες από την εκκλησία ως << κακόβουλα >> όντα!!!! Πολλά όντα που περιγράφονται ως θεότητες σε παλαιότερες ιστορίες περιγράφονται ως << νεράιδες >> σε πιο πρόσφατα γραπτά!!! Οι βικτοριανές εξηγήσεις από τη μυθολογία, η οποία αντιπροσώπευε για όλους τους θεούς ως μεταφορές για φυσικά φαινόμενα που είχαν έρθει για να ληφθεί κυριολεκτικά, τους εξήγησε ως αλληγορίες για τον νυχτερινό ουρανό και τα αστέρια!!!! Σύμφωνα με αυτή τη θεωρία, οι νεράιδες προσωποποιούντε πτυχές της φύσης και θεοποιήθηκαν ως αφηρημένες έννοιες , όπως << αγάπη >> και << νίκη >> στο πάνθεον της συγκεκριμένης μορφής ανιμιστική λατρεία της φύσης όπου ανακατασκευάστηκε ως θρησκεία της αρχαίας Δυτικής Ευρώπης!!!!

 

Πνεύματα των νεκρών

Μια τρίτη θεωρία ήταν ότι οι νεράιδες ήταν μια λαογραφική πεποίθηση σχετικά με τους νεκρούς Αυτό σημειώνει πολλά κοινά σημεία της πίστης, όπως οι ίδιοι οι θρύλοι μιλάνε φαντάσματα και νεράιδες, τα  Sidhe ( Σίντχε ) στην πραγματικότητα είναι ταφικά μνημεία, που είναι κατοικίες με υπόγειους διόδους των νεράιδων και του Άδη, έτσι τόσο οι νεκροί και οι νεράιδες ζουν υπογείως δηλώνοντας ότι είναι πλέων όντα της Μέσης Γης!!!!

Αυτά είχα να πω για τις νεράιδες μετά από κάποια χρόνια ερευνών, όχι βέβαια λεπτομερείς έρευνες αλλά απλές και λυτές!!!! Ίσως στο μέλλον κάποιοι από εσάς οι κάποιοι άλλοι να κάνουν ποιο λεπτομερείς έρευνες και να φέρουν στην δημοσιότητα όλο και ποιο πολλά στοιχεία!!!! Για να το κάνουν όμως αυτό θα πρέπει να πιστέψουν ότι υπάρχουν ειδάλλως θα κάνουν μια τρύπα στο νερό!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 


9 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! Η ΝΕΡΑΙΔΑ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ!!!!! ΝΕΡΑΙΔΕΣ!!!! ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!;! PART2!!!!

 1. Φιλε saman θα αναφερω κ’ εγω καποιες μαρτυριες με τη σειρα μου..

  Η αγαπημενη μου θεια ειχε ρητη εντολη απο τη γιαγια κ’ τον παππου οταν επαιζαν σε μια μεγαλη εκταση με μια ρεματια μεσα, ειδικα σε ενα συγκεκριμενο μερος, κατω απο ενα πλατανι, σε μια πολη της Πελοπονησου αν δουν οτιδηποτε περιεργο να τρεξουν να γυρισουν πισω στο σπιτι κ’ ουτε να κοιταξουν πισω τους..
  Αδελφια- ξαδελφια καθως κ’ καποια γειτονοπουλα επαιζαν συχνα πυκνα στο συγκεκριμενο μερος.. Μια μερα εμφανιστηκε μπροστα τους μια αερινη γυναικα με ασπρα..
  Τα παιδια δασκαλεμενα κ’ κατατρομαγμενα ετρεξαν πισω στο σπιτι.. Ενα παιδι ομως (γειτονοπουλο) εμεινε πισω..
  Μετα απο καμποση ωρα μεγαλοι -μικροι κινησαν να βρουν το παιδι αυτο. Το παιδι βρεθηκε με τη διαφορα ομως οτι ηταν χλωμο- μαραζωμενο κ’ δεν μπορουσε να μιλησει!!
  Το παιδι αυτο δεν ξαναμιλησε κ’ μετα απο δυο χρονια πεθανε!! Στην ιστορια αυτη η θεια μου επιμενει ακομα κ’ σημερα στα ογδοντα της χρονια..

  Φιλος μου αστυνομικος σε νυχτερινη περιπολια μαζι με συναδελφο, κοντα σε δασωδη ερημικη περιοχη ακουσαν τυμπανα που βαρουσαν ρυθμικα..
  Σταματωντας κοντα στο σημειο απ’ οπου ακουγονταν κ’ πλησιαζοντας προς τα εκει ακουσαν μουσικες κ’ απο αλλα οργανα..
  Φτανοντας στο σημειο κ’ ξεπροβαλοντας απο τις φυλλωσιες βλεπουν εκπληκτοι να εκτιλισεται μπροστα τους ενας κανονικος “γαμος” κ’ “γλεντι” με αερικα ,νεραιδες κ’ ξωτικα,
  τα οποια με το που αντιληφθηκαν τη παρουσια τους εξαφανιστηκαν μπροστα στα ματια τους!!
  Την ιστορια αυτη μου τη δηιγηθηκε δυο μερες μετα το περιστατικο σε εντρομη κατασταση ενω την επιβεβαιωνε κ’ ο συναδελφος του (εντρομος κ’ αυτος) αξιοπιστοι ανθρωποι κ’ οι δυο, που δεν ειχαν ασχοληθει ποτε με το παραφυσικο..

  Τελος σε ενα κοντινο ορεινο χωριο υπαρχει μια οικογενεια που εχει στο πρωτο συνθετικο του επωνυμου της τη λεξη “νεραιδα”..
  Η ιστορια αλλα κ’ οι συγχωριανοι τους λενε τα εξης: Η μητερα τους ηταν νεραιδα την οποια ο πατερας τους “αιχμαλωτισε” παιρνοντας της το μαντηλι..
  (Ο μυθος λεει οτι οι νεραιδες προκαλουσαν σε χορο τα παλικαρια που συναντουσαν, με ασχημο σκοπο συνηθως κ’ αν αυτα καταφερναν να τους παρουν το μαντηλι τις “εκαναν δικες” τους για παντα)..
  Αυτο λεγεται οτι εγινε κ’ σ’ αυτη τη περιπτωση.. Ο αντρας αυτος παντρευτηκε αυτη τη “γυναικα” κ’ εκανε μαζι της τρια παιδια!!
  Ο πατερας ειχε παντα φυλαγμενο το μαντηλι μεσα στη κανη του οπλου του (το μπαρουτι ειναι κατι το οποιο συμφωνα με το μυθο τα αερικα αποφευγουν)..
  Μια μερα το μεγαλυτερο παιδι βρηκε το μαντηλι στη κανη κ’ το ειπε στη μητερα του.. Η μητερα το παρακαλεσε να το φερει οπως κ’ εκανε..
  Εκτοτε η γυναικα αυτη εξαφανιστηκε..!
  Σημερα υπαρχουν τα εγγονια της οικογενειας αυτης οπου μαρτυρουν οτι οι γονεις τους μεγαλωσαν χωρις τη μητερα τους ενω οι συγχωριανοι τους επιμενουν ακομα στη παραπανω ιστορια!!

 2. Ωραίο άθρο, απλά η σύγχρονη κοινωνία, έχει κάνει τα πάντα (αφού ξέρουμε από ποίους ελέγχεται) ώστε να περιγελά, να υποτιμά, να χαρακτηρίζει γραφικούς, όσους πιστεύεουν, αναφέρουν και περιγράφουν εμπειρίες με αυτά τα όντα. Σε αντίθεση με τους αρχαίους καιρούς, ακόμα και πριν λίγες δεκαετίες όπου οι άνθρωποι ήταν πιο κοντά στην φύση και βλέπουμε αναφορές στους θρύλους και παραδόσεις όλων των λαών.

Αφήστε μια απάντηση