ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!!! ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ!!!!

UFO ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!!! ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ!!!!

Εδώ και πολύ καιρό πραγματικά πολύ περίεργα πράγματα έχουν συμβεί στον ήλιο τον τελευταίο καιρό. Για παράδειγμα, πέρυσι υπήρξε ένας ανεμοστρόβιλος ( !;! ) στον ήλιο που ήταν πέντε φορές μεγαλύτερος από τη Γη σε μέγεθος.

1

2

3

4

5

6

 Κατά τη διάρκεια των τριών ωρών, αυτό το μεγαθήριο έφτασε επάνω από την επιφάνεια του ήλιου σε ύψος 125.000 μίλια, ή περίπου το μισό της απόστασης μεταξύ της Γης και της Σελήνης. Τα θερμά αέρια ήταν χτυπιόντουσαν για σχεδόν 186.000 μίλια ανά ώρα. Ανεμοστρόβιλοι έφτασαν γενικά γύρω στα 100 μίλια ανά ώρα.

http://sdo.gsfc.nasa.gov/data/

Το ποιο περίεργο αλλά και ανεξήγητο από όλα είναι η τιτάνια τριγωνική σκιά που δημιουργήθηκε στο κέντρο του!!!! Από όσο γνωρίζω κανένα στοιχείο της φύσης ή του σύμπαντος δεν γνωρίζει γεωμετρία, θέλω να πω ότι ο ανεμοστρόβιλος αυτός αν ήταν ανεμοστρόβιλος δεν μπορεί να πάρει ένα τέτοιο γεωμετρικό σχήμα!!!! όπως υπάρχει και το ρητό από κάποιους:

<< Ο θεός δεν κτίζει τα βουνά την θάλασσα τους βράχους σε γεωμετρικά σχήματα αυτά τα φτιάχνουν νοήμον όντα όπως ο άνθρωπος >>.

Τι μπορεί να είναι λοιπόν αυτή η τιτάνια τριγωνική σκιά στον Ήλιο!;! Έχει ξανά συμβεί!;! Από όσο ξέρω έχει ξανά συμβεί και έχει αποτυπωθεί από τους Μάγια όπου και έφτιαξαν σε γλυπτό  σε ( χρυσό ) το όλο συμβάν όπου είχε πάρει χρόνο εκείνη την εποχή. Είναι η φωτογραφία η ασπρόμαυρη ποιο πάνω. Στο Ήλιο δείχνει ότι υπάρχει ι ένα τεράστιο τρίγωνο μα συνάμα μια ακτίνα που πέφτει στην Γη όπου μέσα της περιέχει ένα αντικείμενο!!!! Τι αντικείμενο κανείς δεν γνωρίζει!!!! Δίπλα ακριβώς είναι η Σελήνη και ανάμεσα Γης και Σελήνης βρίσκεται ένα ιπτάμενο αντικείμενο που δείχνει να απογειώνετε από την Γη με εμφανή τα σημάδια απογείωσης!!!! Κάτω από την ακτίνα του Ήλιου υπάρχει ένα πρόσωπο που δεν είναι ανθρώπινο δείχνοντας ίσως τους εξωγήινους θεούς!!!! Μα το ποιο παράξενο από όλα είναι ότι γύρω από την Γη υπάρχει ένα δαχτυλίδι ενέργειας όπου μπορεί να σημαίνει ότι είναι από το χτύπημα των ακτινών του Ήλιου ή κάτι άλλο όπου δεν μπορώ να εξηγήσω. Αν λοιπόν τα ενώσουμε όλα αυτά σαν πάζλ είναι σαν γίνεται το εξής:

Στον Ήλιο γίνεται κάτι το παράξενο και δημιουργείτε ένα τεράστιο τρίγωνο όπου αν κάποιος είναι γνώστης θυμίζει τις λεγόμενες << Τριγωνοδιαγνωστικές πύλες >> από εκεί κάτι φαίνεται να στέλνεται προς την γη ( το αντικείμενο ) από την άλλη το ΑΤΙΑ που απογειώνεται δείχνει φυγή σε όλη αυτήν την κατάσταση που γίνεται. Όσο για το πρόσωπο του εξωγήινου δείχνει να τα έχει λίγο χαμένα….. και το προστατευτικό πεδίο της γης δείχνει σαν να λέει εμείς από τον Ήλιο σας προστατεύουμε ή όχι!;!

Όλα αυτά βέβαια είναι εικασίες μα η μαρτυρία των Μάγια είναι εκεί με ένα από τα πιο παράξενα και ανεξήγητα ευρήματα τους που έχουν βρεθεί ποτέ!!!! εγώ δεν ξέρω τι μπορεί να είναι όλο αυτό το συμβάν αλλά δείχνει ότι οι αρχαίοι Έλληνες ήξεραν ότι στον Ήλιο υπήρχε ζωή!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


7 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!!! ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ!!!!

 1. Ναι βρε σαμαν πετας το κατιτις σου και μετα αστο να αιωρειτε… Επειδη παρακολουθω καιρο αυτα που γραφεις θα πω το εξης: Εχουν γραφτει πολλα σημαντικα γεγονοτα και εχουν συζητηθει, αποκλειεται να γινουν ολα μαζι στην εποχη που διανυουμε. Δε ξερω αλλα μερικες νοιωθω οτι κατι θα γινει ή κατι ερχεται…

  καταφυγιο θα βρουμε πουθενα αραγε ;;;

 2. Κάτι συμβαίνει στον Ήλιο μας που θα μπορούσε να σημαίνει πολλά, πιστεύω δεν είναι για καλό. Θα μπορούσε να είναι κάποιο κωδικοποιημένο μήνυμα σε κάποιον ή κάποιους ως και έργο των Δρακονιανών για τα μοχθηρά σχέδιά τους για την Ανθρωπότητα η κάποιων άλλων εξωγήινων ειδών. Θα μπορούσε ακόμα να είναι και όλα μαζί ή και μια αλυσιδωτή αντίδραση για κάποιο γεγονός. Ο Θεός να μας φυλάει, τι μας περιμένει τελικά;;!!!

  1. Το πιο σημαντικό από όλα όμως αυτό που πιστεύω ότι είναι, η NASA μόνο για κάποιο σκοπό θα έκανε αυτήν την δημοσίευση και αυτός δεν είναι σίγουρα για συμφέροντα, σίγουρα κάτι παίζεται που δεν θα μας πουν φυσικά!!!!

   1. Researcher!!!!

    ΑΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΤΕ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΟΧΙ!!!!\

    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση