ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΙ ( 2013 )!!!

ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ

 ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΙ ( 2013 )!!!

Τι άλλο θέλετε για να πειστείτε για την ύπαρξη των Δρακονιανών Ερπετόμορφων και του σιναφιού τους από το βίντεο που ακολουθεί, το οποιο δεν έχει υποστεί καμία παρέμβαση από κάποιον που γνωρίζει να φτιάχνει σπέσιαλ εφέ!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8W3XiqFq6Bs[/youtube]

Σε μια πρόσφατη ομιλία του στο Ισραήλ ένας από τους σωματοφύλακες του δεν μπόρεσε να καλύψει την Δρακονιανή εμφάνιση του! Ο συγκεκριμένος σωματοφύλακας είναι τύπου Αλοϊγκόρ!!!! Δείτε το επίμαχο βίντεο για να δείτε το τι εννοώ! αυτό που έχω να πω είναι ότι ο  SAMAN LYCAN έχει απόλυτο δίκιο σε ότι έχει πει για αυτά τα πλάσματα όπου κυβερνούν την Γη!!!! Αν δεν πειστείτε και μετά από αυτό τότε δυστυχώς είστε άξιοι της τύχη σας! Αυτά είχα να σας πω με λίγα λόγια γιατί όλα τα άλλα τα λέει το επίμαχο βίντεο!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


5 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΙ ( 2013 )!!!

 1. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ!!!
  ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΑΛΟΗΓΚΟΡ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕ Η ΚΑΜΕΡΑ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΕΙ
  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΓΥΡΟ ΜΑΣ ΕΝΑΝ “ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΚΗΠΟ” ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ-ΕΣΩΓΗΙΝΩΝ ΕΙΔΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!!!

 2. ΦΙΛΕ DAYLIGHT2012 ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΊΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΆΓΜΑΤΙ ΜΕΓΆΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΈΧΕΤΑΙ ΑΜΦΙΣΒΉΤΗΣΗ.ΕΓΩ ΠΆΝΤΩΣ ΚΑΤΆΛΑΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΩΠΗ ΌΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΛΑΚΡΟ ΚΕΦΆΛΙ ΤΟΥ ΌΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ,ΔΙΟΤΙ ΈΧΕΙ ΜΑΛΛΙΆ Ο ΟΜΠΆΜΑ.ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΆΝΤΑ!

  1. FILANTHRWPWS
   ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΡΕΧΕΙ.
   ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ.
   ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ……….
   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!

Αφήστε μια απάντηση