ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΟ FBI ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ!!!!

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΟ FBI ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ!!!!

 

Το παρόν άρθρο αφιερώνεται στον Saman Lycan όπου πολλές φορές έχει κάνει λόγο για το ότι οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ έχουν στοιχεία για εξωγήινους, εσωγήινους αλλά και για άλλα μυθικά όντα!!

Επίσης δίνω την απάντηση για το λίνκ σε αυτούς που ζητούσαν ειρωνικά τις αποδείξεις από τον Saman Lycan:

Το FBI παραδέχεται ότι έχουμε δεχθεί επισκέψεις όπου κάποιες από αυτές έχουν μείνει μόνιμα στην γη από << όντα από άλλες διαστάσεις  >>.

Ο επίσημος σύνδεσμος από την ιστοσελίδα του FBI μπορεί να τον βρείτε εδώ, καλό θα ήταν να τις αντιγράψετε τις σελίδες αν μπορείτε διότι ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να τις κατεβάσουν:

http://vault.fbi.gov/UFO/UFO%20Part%201%20of%2016/view

Είναι έκπληξη το γεγονός ότι το FBI έχει δείξει ενδιαφέρον για τη μελέτη των φαινομένων ΑΤΙΑ!!!! Είναι πιθανό ότι πολλές ταινίες επιστημονικής φαντασίας βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα, ή καλύτερα ονομάζονται << διαρροές >> που δόθηκαν από την κυβέρνηση από άτομα άξιου εμπιστοσύνης προκειμένου να αυξηθεί σκόπιμα ευαισθητοποίηση του πληθυσμού!!

Το 2011 μετά από ορισμένα έγγραφα  << αποχαρακτηρισμένα >> όπου πρόκειται για μια έκθεση που γράφτηκε από έναν ειδικό πράκτορα του FBI το 1947 έφθασαν στο κοινό!!!! Ο ειδικός πράκτορας του FBI, αντισυνταγματάρχης του οποίου η ταυτότητα, διατηρεί την ανωνυμία του λόγω της << εθνικής ασφάλειας >> συγκέντρωσε πολλά στοιχεία σχετικά με τα φαινόμενα των ΑΤΙΑ μετά από συνέντευξη και μελετώντας τα φαινόμενα για πολλά χρόνια!!

1

Σύμφωνα με τις εκθέσεις και τα << αποχαρακτηρισμένα >> έγγραφα, έχουμε δεχθεί επισκέψεις από εξωγήινα είδη μου, ορισμένα από αυτά, δεν είναι μόνο από άλλους πλανήτες, αλλά και από άλλες διαστάσεις όπως η Μέση Γη!! Μερικά από αυτά τα όντα προέρχονται από ένα αιθέριο επίπεδο που συνυπάρχουν με το φυσικό μας σύμπαν!! Αυτές οι << οντότητες >>, που θα μπορούσαν να << υλοποιηθούν >> στον πλανήτη μας εμφανίστηκαν ως γιγαντιαία ημιδιαφανή στοιχεία( !!!;;;!!! )

2

Εδώ είναι μερικά έγγραφα από τα πιο σημαντικά στοιχεία της έκθεσης:

 1. Μέρος των δίσκων μεταφέρει πληρώματα, αλλά είναι υπό τηλεχειρισμό!!
 2. Η αποστολή τους είναι ειρηνική. Οι επισκέπτες προτίθενται ως διευθέτηση σε αυτό το επίπεδο!!
 3. Αυτοί οι επισκέπτες μοιάζουν ως άνθρωποι αλλά είναι πολύ μεγαλύτεροι σε μέγεθος!!
 4. Δεν είναι από ανθρώπους της Γης, αλλά προέρχονται από δικό τους κόσμο ( Μέση Γη )!!
 5. Δεν προέρχονται από έναν πλανήτη, όπως χρησιμοποιούμε τη λέξη, αλλά από ένα αιθερικό πλανήτη που αλληλοδιαπερνά το δικό μας και δεν γίνεται αντιληπτό σε μας!!
 6. Τα σώματα των επισκεπτών, και το σκάφος, υλοποιούνται αυτόματα κατά την είσοδο στο δονητικό ρυθμό της πυκνής ύλης μας!!
 7. Τα ΑΤΙΑ κατέχουν έναν τύπο ακτινοβόλου ενέργειας ή μιας ακτίνας, η οποία θα διαλύσει εύκολα οποιαδήποτε επίθεση σε αυτά!! Μπορούν να επανεισαχθούν στο αιθερικό κατά βούληση, και έτσι απλά εξαφανίζονται από το όραμά μας, χωρίς ίχνος!!
 8. Η περιοχή από την οποία προέρχονται δεν είναι το << αστρικό επίπεδο >>, αλλά ανταποκρίνεται στη Loka ( ΛΟΚΑ – https://en.wikipedia.org/wiki/Loka ) ή Talas ( θα σας αφήσω να το βρείτε μόνοι σας ποιο είναι https://en.wikipedia.org/wiki/Talas )!! αυτοί που ψάχνονται για εσωτερικά θέματα θα κατανοήσουν αυτούς τους όρους…!!
 9. Πιθανώς δεν μπορεί να επιτευχθεί από το ραδιόφωνο, αλλά κατά πάσα πιθανότητα μπορεί να είναι από το ραντάρ. Εάν βέβαια ένα σύστημα σήματος μπορεί να επινοηθεί για την εν λόγω (συσκευή – ΑΤΙΑ )!!
 10. Έχει γίνει αντιληπτό ότι πολλά από τα ΑΤΙΑ αλλά και τα πληρώματα αυτών ότι προ έρχονται από την Μέση Γη!!

Αυτά τα όντα μας επισκέπτονται στα τελευταία 500.000 με 600.000 χρόνια!! Είναι πιθανό ότι αυτά τα όντα να επηρέασαν πολιτισμούς όπως τον γνωρίζουμε σήμερα!;! Και είναι δυνατόν να εξακολουθούν να επηρεάζουν τον τρόπο ζωής στη Γη μέχρι και σήμερα!;!

Την απάντηση την βλέπω στο μυαλό μου από την απάντηση του Saman Lycan θα μου πει χαμογελώντας…..:

<< Μα δεν είναι τίποτα άλλο από αυτούς τους καταραμένους Δρακόντειους από τον Άραλου… >>

Μπορεί, εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Saman Lycan για ότι μου έχει διδάξει στην ζωή μου μέχρι σήμερα!! Επίσης θέλω να τον ευχαριστήσω για τα στοιχεία και τις φωτογραφίες που μου έδωσε ότι αφορά τον γνωστό Μπιλ Κούπερ – https://en.wikipedia.org/wiki/Milton_William_Cooper  όπου κάποια στιγμή όπως έχει υποσχεθεί και ο ίδιος ο Saman θα δώσει κάποια από αυτά στην δημοσιότητα!!

Αυτά για την ώρα, μέχρι την επόμενη φορά να είστε πάντα καλά!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


20 Responses to ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΟ FBI ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ!!!!

 1. teacher 21 Δεκεμβρίου 2015 at 16:31 #

  ΣΑΜΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ SORCHA FAAL ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ; ΞΕΝΑ SITE ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. ΙΙΣΧΥΕΙ;

  • saman lycan 7 Ιανουαρίου 2016 at 17:42 #

   teacher!!!!

   ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ….ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 2. kitsoklis 17 Δεκεμβρίου 2015 at 20:43 #

  Saman & Daylight ειμαστε αξιοθρηνητοι αν συνεχιζουμε να πιστευουμε οτι μονο εμεις ειμαστε σε αυτο το χαος !!! Επισης το ιδιο ακριβως θα σου απαντουσα με το σαμαν οτι αυτοι οι χαμαιλεοντες κρυβονται απο πισω. Γιατι παρολα το μεγεθος τους και τι τεχνολογια που κατεχουν για να ερθουν εδω ζουν πιο πολυ σαν παρασιτικος οργανισμος παρα σαν εμβια οντα. Το λεω αυτο γιατι: εγω πχ που ειμαι λιγο πτωχος σε νου και πνευματι οχι απλα δε θα προσπαθουσα να τους εκμεταλλευτω αλλα πρωτα θα τους παρακολουθουσα για να δω τη συμπεριφορα τους και μετα τον πουλο(συγγνωμη) για αλλη παραλια. Εδω ειμαστε επικινδυνοι και αυτοκαταστροφικοι συναμα ομως τσιμπαμε ευκολα το τυρακι. Οποτε αυτα τα οντα τα αιθερικα που ηρθαν ή ειναι ηδη εδω ή θα ερθουν σιγα μην ασχοληθουν μαζι μας(μπορει να χαλασουν και αυτα απο οποιαδηποτε επαφη).

  Εδω μεχρι η κουφαλα ο Ενκι αναστηθηκε για να μου την σπασει…τι να λεμε τωρα.

  • saman lycan 19 Δεκεμβρίου 2015 at 10:32 #

   kitsoklis!!!!

   ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΛΩ ΔΥΝΑΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!!! ΛΟΙΠΟΝ!!!!

   ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!! ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ !;! ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΕΣ !;! ΑΧΟΑΧΟΧΑΟΑΟΑΟΑΧΟΧΑΟΑΟΑΧΟΑΧΟΑΧΟ!!!!! ΑΚΟΜΑ ΚΛΑΙΟ!!!! ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΣΕΙ!!!!!;;;;!!!!! ΑΟΑΧΟΧΑΟΑΧΟΧΑΟΑΧΟΧΑΟΧΑΟΧΑΟ!!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!!!

  • Gkkal 19 Δεκεμβρίου 2015 at 18:20 #

   Εμένα αυτό π θα μ την έσπαγε περισσότερο απο ολα είναι να ξυπνήσει η να φτιαξει ζόμπι τοτε θα καταργιομουν τα θεια του μέχρι να τον ξεβαφτισω το μονο π με κανει κ νευριαζω τόσο είναι τα ζόμπι (η άσχετη της κουβέντας μίλησε!!!!)

   • saman lycan 7 Ιανουαρίου 2016 at 17:26 #

    Gkkal!!!!

    ΑΣΧΕΤΗ!;! ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ…ΛΙΓΟ ΖΩΗΡΗ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ!!!! ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!!!! ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ!!!! ΘΑ ΣΕ ΕΛΕΓΑ ΙΓΟ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΠΟΣ ΥΜΟΥΝ ΕΓΩ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΟΥ!!!!

    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 3. AETOS 16 Δεκεμβρίου 2015 at 22:15 #

  Ωραιο αρθρο..συνεχιστε την καλη δουλεια..

 4. Polyidos 15 Δεκεμβρίου 2015 at 23:44 #

  ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ Χ Ή ΝΙΜΠΙΡΟΥ ;;?? ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΟΥΝΑΚΙ ;;??
  ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!!!
  ΕΝΑΣ ΚΩΦΟΣ :-)

 5. Polyidos 15 Δεκεμβρίου 2015 at 23:08 #

  ΚΑΤΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ…. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΥ Ο ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ…….ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ…….:-)
  ΕΝΑΣ ΚΩΦΟΣ

 6. Polyidos 15 Δεκεμβρίου 2015 at 22:50 #

  ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!! :-)

  ΕΝΑΣ ΚΩΦΟΣ :-)

 7. Polyidos 15 Δεκεμβρίου 2015 at 22:25 #

  ΛΙΓΟ ΧΤΥΠΗΣΑ…ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΑ!!! ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ!!!ΘΑ ΣΕ ΣΠΡΩΧΝΩ………ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ……… ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΛΥΚΑΩΝΑΣ;?;?
  ΕΝΑΣ ΚΩΦΟΣ

 8. Polyidos 15 Δεκεμβρίου 2015 at 20:07 #

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

 9. Polyidos 15 Δεκεμβρίου 2015 at 10:23 #

  ΧΑΙΡΕ ΣΑΜΑΝ !!!! ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ;;;;;;;;;;
  ΕΝΑΣ ΚΩΦΟΣ

  • saman lycan 15 Δεκεμβρίου 2015 at 11:19 #

   Polyidos!!!!

   ΝΑΙ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΓΝΩΡΙΖΩ….ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΑ!!!!

   ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ…:

   Ως προς το περιεχόμενο αυτού του αρχαίου Ισλαμικού χειρόγραφου, ‘’Οδηγίες του Γαβριήλ προς τον Μωάμεθ’’, η έκθεση σημειώνει εν συντομία και επικεντρώνεται γύρω από μια ομάδα οδηγιών που δόθηκαν στον τον Μωάμεθ από τον άγγελο Γαβριήλ σε μια σπηλιά που ονομάζεται Hira, που βρίσκεται στο βουνό που ονομάζεται Jabal ένα- Nour, κοντά στη Μέκκα, όπου αυτό το ουράνιο ον ανέθεσε στην φροντίδα του Μωάμεθ ένα ‘’κουτί / κιβωτό” με “τεράστια δύναμη” και του απαγορεύτηκε να το χρησιμοποιήσει καθώς αυτό ανήκε στο Θεό και μόνο σ’αυτόν και έπρεπε να ταφεί στον ιερό τόπο ‘’όπου οι άγγελοι χρησιμοποιούσαν πριν από την δημιουργία του ανθρώπου’’ μέχρι την μελλοντική του αποκάλυψη κατά την ημέρα της Yawm al-Qīyāmah, ή Qiyâmah, που κυριολεκτικά σημαίνει« Ημέρα της Αναστάσεως ». – See more at: http://www.hellas-now.com/2015/12/blog-post_910.html#sthash.xInlNfkD.dpuf

   ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΓΙΟ ΔΥΣΚΟΠΟΤΗΡΟ ΠΟΥ ΕΞΑΧΝΑΝ ΟΙ ΝΑΗΤΕΣ ΟΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΨΑΧΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΙΠΝΟ ΕΙΠΙΕ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ ΠΟΤΗΡΙ ΓΕΜΑΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΔΑΜΑΝΤΙΑ!!!! ΑΥΤΟ ΕΨΑΧΝΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΜΑ ΕΨΑΧΝΑΝ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ!!!! ΤΗΝ ΚΙΒΟΤΟ ΤΟΥ ΓΑΙΑ-ΒΡΗΙΛ…..!!!!!

   ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΓΓΛΙΚΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ….ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΕΝΤΥΠΟΣΙΑΣΤΕΙΣ!!!! ΟΜΟΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ!!!! http://www.whatdoesitmean.com/index1955.htm

   ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟ ΦΙΛΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ…ΜΑΛΟΝ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙ http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/12/blog-post_6327.html

   ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΛΙΟ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΓΗ….. ΤΑ ΟΝ ΛΙΓΑ…ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ << ΚΟΥΤΙ >> ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΠΕΘΕΝΕΙ….ΙΣΟΣ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ…ΟΧΙ ΙΣΟΣ ΘΑ ΓΡΑΨΩ!!!!

   ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΜΕΝΕ ΑΡΘΡΟ!!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.