ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!! ΦΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΕ 40 ΜΕΡΕΣ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!! ΦΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΕ 40 ΜΕΡΕΣ!!!!

 Ένα όχι και τόσο γνωστό φυτό με ένα πραγματικά περίεργο όνομα ποζάρει στους ιατρικούς κύκλους ως… δολοφόνος του καρκίνου, με την ένωση του φυτού εξαφανίστηκαν οι όγκοι σε ποντίκια με καρκίνο του …παγκρέατος!!!! Είναι γνωστό ως η <<< βροντή του θεού της αμπέλου ή ο θεός άμπελος με τις βροντές >> στα Κινέζικα προφέρεται lei gong teng ( Λέι Γκόνγκ Τένγκ ), το κινεζικό αυτό φυτό έχει ενσωματωθεί στην Κινεζική ιατρική και έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες για την αποκατάσταση αρρωστιών, υπό ορισμένες προϋποθέσεις όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα.

 Σύμφωνα με τη νέα έρευνα από το Πανεπιστημίου ( Προσέξτε ) του Τεκτονικού Κέντρου για τον Καρκίνο στην Μινεσότα www.cancer.umn.edu, η ένωση των φυτών δεν οδήγησε σε κανένα σημάδι όγκου μετά από μια περίοδο 40 ημερών ακόμη και μετά τη διακοπή της θεραπείας. Δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Science Translational Medicine ( Σάιενς Τρανσλέσιοναλ Μέντισεν ) και χρηματοδοτήθηκε από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας, ακόμη και οι επιστήμονες που εργάστηκαν στα πειράματα με το φυτό αυτό είχαν μείνει άφωνοι από τις αντικαρκινικές ιδιότητες της ένωσης που έχει.

Περιέχει κάτι που είναι γνωστό ως τριπτολίδη, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως μαχητής του καρκίνου σε προηγούμενη έρευνα, που πιστεύεται ότι είναι το βασικό συστατικό που μπορεί να είναι υπεύθυνο για τις αντικαρκινικές ικανότητες. Ο αντιπρόεδρος της έρευνας στο Κέντρο Καρκίνου εξήγησε στο Bloomberg ( Μπλούμπεργκ ):

<< Αυτό το φάρμακο είναι απίστευτα ισχυρό για να σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα >>, είπε.

Όπως και με πολλές άλλες ισχυρές ουσίες, όπως η κουρκούμη και το τζίντζερ, η επικρατούσα τάση στην επιστήμη είναι ακόμη αργά για να επιβεβαιώσει αυτό που πολλοί στην παραδοσιακή ιατρική έχουν γνωστό για ολόκληρη τη ζωή τους.

1

 Αυτό φυσικά, οφείλεται στο γεγονός ότι απλά δεν υπάρχει χρήμα για μεγάλες εταιρείες να ερευνήσουν τις θεραπευτικές ιδιότητες των βοτάνων και φυσικών ενώσεων, όπως η ένωση που βρίσκεται στο lei gong teng.

Το Turmeric ( Ταρμέρικ ) και το τζίντζερ, για παράδειγμα, έχει βρεθεί ότι έχει καταπληκτικές αντικαρκινικές ουσίες που είναι σχεδόν δωρεάν σε σύγκριση με τα ακριβά και επικίνδυνα φάρμακα κατά τις καρκινικές ουσίες. Παρ ‘όλα αυτά, οι μεγαλοφαρμακευτικές εταιρίες έχουν καταφέρει να αγνοήσουν αυτά τα μπαχαρικά όσο το δυνατόν περισσότερο. Στην πραγματικότητα, έχουν ακόμη επινοήσει χιλιάδες μελέτες που να καταδεικνύουν με δόλο την υποτιθέμενη αξία των φαρμακευτικών προϊόντων που προωθούνται από τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Όσοι πάσχουν από την νόσο εμείς δεν παροτρύνουμε κανέναν να διακόψει την θεραπεία του!!!! Αυτά τα οποία γράφω είναι από την παγκόσμια δημοσιοποίηση του φυτού χωρίς όμως κάποιος ειδικός να έχει βγει να το διαψεύσει!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


8 σκέψεις στο “ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!! ΦΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΕ 40 ΜΕΡΕΣ!!!!

  1. Η καθημερινή κατανάλωση συγκεκριμένα τριών αμυγδάλων τα οποία βρίσκονται στο εσωτερικό των κουκουτσιών των βερίκοκων αποτελεί μια μέθοδο πρόληψης για τον καρκίνο.
    Ένας τρόπος θεραπείας του καρκίνου γίνεται με την πρόληψη εκχυλίσματος από τα φύλλα φραπελιάς.
    Εν ολίγης όλοι αυτοί οι μέθοδοι και διαδικασίες πρόληψης και θεραπείας του καρκίνου επειδή θίγουν τα συμφέροντα διάφορων κερδοσκοπικών φαρμακοβιομηχανιών αποσιωπούνται ή <> ακατάλληλες.

Αφήστε μια απάντηση