ΒΡΑΧΟΓΡΑΦΙΕΣ 10.000 ΕΤΩΝ ΑΠΟΙΚΟΝΙΖΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ!!!!

UFO

ΒΡΑΧΟΓΡΑΦΙΕΣ 10.000 ΕΤΩΝ ΑΠΟΙΚΟΝΙΖΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ!!!!

 

Μια ομάδα ανθρωπολόγων που εργάζονται με φυλές λόφων σε μια απομακρυσμένη περιοχή της Ινδίας έχουν κάνει μια εκπληκτική ανακάλυψη: Βρήκαν περίπλοκες προϊστορικές βραχογραφίες που απεικονίζουν εξωγήινους και σκάφος τύπου UFO!!

VRAHOGRAFIES INDIA 1
Σύμφωνα με την διαδικτυακή εφημερίδα “The Times of India” ( Οι Τάϊμς της Ινδίας ), βραχογραφίες 10.000 ετών, που απεικονίζουν εξωγήινους αλλά και τα διαστημικά τους σκάφη, βρέθηκαν στο Τσατίσγκαρ, μία από τις 28 Ομόσπονδες Πολιτείες που συγκροτούν σήμερα την Ινδία και βρίσκεται στο κεντρικό τμήμα της χώρας!!

VRAHOGRAFIES INDIA 2

Τα σχήματα των βραχογραφιών, μελετήθηκαν από την κρατική υπηρεσία αρχαιολογίας και πολιτισμού της Ινδίας, η οποία σχεδιάζει να ζητήσει περεταίρω βοήθεια από τη Nasa και την ISRO. Σύμφωνα με τον αρχαιολόγο JR Bhagat ( Τζ. Ρ. Μπχαγκάτ ), στα έργα αυτά απεικονίζονται εξωγήινοι, όπως αυτοί που παρουσιάζονται στις κινηματογραφικές ταινίες του Χόλυγουντ και του Μπόλυγουντ.

VRAHOGRAFIES INDIA 3

Το θέμα όμως είναι αν ποτέ μάθουμε την αλήθεια με όλα αυτά ειδικά όταν εμπλακεί η NASAδιότι το παρελθόν έχει δείξει πολλές φορές ότι κρύπτονται εσκεμμένα από τον κόσμο!!

VRAHOGRAFIES INDIA 4

Επίσημα βέβαια μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα από αρχαιολόγους και αρμόδιες υπηρεσίες της Ινδίας. Θα περίμενα γίνει γενικευμένη έρευνα και ύστερα αν θα θελήσουν θα μας πουν κάποιες αλήθειες αν όχι θα το ξεχάσουμε και αυτό!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά.

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση