ΛΥΚΑΩΝΕΣ part 16

ΛΥΚΑΩΝΕΣ

ΛΥΚΑΩΝΕΣ part 16

Πραγματικά θα ήθελα να σας πω για την κοινωνία των Λυκάωνων μόνο που δεν θα το κάνω για έναν και μόνο λόγο. Δυο τρεις συγγραφείς Έλληνες μου έστειλαν ηλεκτρονικό μήνυμα και μου ζήτησαν λεπτομέρειες για την κοινωνία των Λυκάωνων, διότι ήθελαν να γράψουν κάποια νουβέλα ή κάποιο  μυθιστόρημα.

Όχι ότι είναι κακό να δώσω κάποιες πληροφορίες, δεν το κάνω διότι δεν ξέρω τι ακριβώς θέλουν να γράψουν και πώς να τους παρουσιάσουν στον κόσμο. Αυτό διότι συνήθως τους παρουσιάζουν ως φρικαλέα όντα να κατασπαράζουν ανθρώπους ενώ δεν είναι αλήθεια αυτό και διαστρεβλώνουν την εικόνα τους!!!! Αν πραγματικά κάποιος συγγραφέας θέλει να γράψει κάποια ιστορία για τους Λυκάωνες ευχαρίστως να τον βοηθήσω και να του δώσω όλες τις γνώσεις μου με έναν όρο όπου θα γίνει σε συμβολαιογράφο!!!! Ότι πω θα γραφτούν όπως έχει χωρίς να διαστρεβλωθεί τίποτα. Εάν συμφωνείτε να μου το πείτε αν όχι γράψτε ότι σας κατέβει!!!!

Λοιπόν ας συνεχίσω… με κάποιες ερωτήσεις όπου κάποιοι από εσάς μου έχετε κάνει για τους Λυκάωνες. Σας είχα πει ότι θα σας απαντούσα σε όλους μαζί για να μην κάθομαι να απαντάω στον καθένα ξεχωριστά. Από τις ερωτήσεις ξέρετε ο καθένας ποιος μου τις έχει κάνει και απαντάω από κάτω αμέσως! !!!

Γιατί να υπάρχουν τέτοια όντα όπως οι Λυκάωνες!;!

Υπάρχουν όπως οι άνθρωποι στο σύμπαν όπου φτιάχτηκαν μαζί με όλα τα άλλα όντα!!!!

Μα είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοια όντα!;!

Ποιος ο λόγος να μην υπάρχουν επειδή δείχνουν τερατώδεις και διαστρεβλώθηκε η ύπαρξη τους εσκεμμένα από κάποιους!;! Ποιο δείχνει ποιο τρομακτικό ένας κροκόδειλος όπου είναι υπεύθυνος για πολλούς θανάτους ανθρώπων ή οι Λυκάωνες….

Γιατί προσπαθείς να μας πείσεις ότι υπάρχουν!;!

Για να μάθει ο κόσμος ότι δεν είμαστε εμείς μόνο στο σύμπαν αυτό ως ύπαρξη, υπάρχουν πολλά όντα εκεί έξω και κάποια από αυτά υπάρχουν και στην γη που ζούμε!!!! Δεν προσπαθώ να σας πείσω αυτό είναι προνόμιο του κάθε ανθρώπου το τι θα κάνει!!!!

Γιατί δεν εμφανίζονται ως λαός στους ανθρώπους!;!

Διότι θα τους αφανίσουμε αμέσως!!!!

Εσύ πιστεύεις ότι υπάρχουν!;!

Ναι!!!!

Έχεις δει ποτέ Λυκάωνα με την ζωώδη μορφή του!;!

Ναι!!!!

Μας θέλουν εμάς τους ανθρώπους να ζήσουμε ειρηνικά μαζί τους!;!

Ναι!!!! Ήδη πολλοί Λυκάωνες αρσενικοί ή θηλυκοί συνυπάρχουν με ανθρώπους άριστα!!!!

Είναι κρεατοφάγοι!;!

90%!!!!

Μήπως όλα αυτά είναι της φαντασίας σου!;!

Μακάρι να ήταν!!!!

Μήπως θέλεις να κερδίσεις κάτι από την ιστορία των Λυκάωνων μελλοντικά, όπως βιβλία, ταινίες, ή την προσοχή του κόσμου επάνω σου και καλά ως ειδικός σε αυτά τα πλάσματα χωρίς να υπάρχουν!;!

Όχι!!!!

Γιατί δεν μας δείχνεις το πλήρες έργο των ερευνών σου!;!

Αυτό δεν πρόκειτε να το κάνω ποτέ!!!! Για τους εξής λόγους!!!! Διότι οι εχθροί τους θα τους βρίσκουν άνετα!!!! Ακόμα και οι άνθρωποι!!!! Αλλά και γιατί δεν θα έκανα ποτέ κακό σε έναν από αυτούς!!!!

Φοβούνται το σκόρδο, ασήμι και τον σταυρό!;!

Τίποτα από αυτά δεν ισχύει!!!!

Μεταμορφώνονται μόνο όταν έχει πανσέληνο!;!

Όχι!!!! Είναι όντα τα οποία μεταμορφώνονται ότι ώρα το θελήσουν!!!!

Όταν μεταμορφώνονται πονάνε και υποφέρουν όπως δείχνουν οι ταινίες!;!

Όχι!!!! Η μεταμόρφωση τους γίνεται ταχύτατα σε κλάσματα δευτερολέπτου χωρίς πόνους και βάσανα!!!!

Τι έχεις να πεις για τις ταινίες του Χόλυγουντ όπου δείχνουν τους Λυκάωνες να είναι τεράστιοι λύκοι και όχι δίποδοι, αλλά και να είναι στο πλευρό των ανθρώπων κυνηγώντας βρικόλακες!;!

Όπως ρωτήσατε!!!! Χόλυγουντ!!!! Οι Λυκάωνες δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα από τα Βαμπίρ ειδικά τα ψυχοφάγα!!!! Με τα αιματοφάγα έχουν πρόβλημα διότι αν μπορούσαν τα Βαμπίρ θα τους έπιναν το αίμα και από αυτούς!!!! Όμως, είναι σπάνιες φορές όπου κάποιος Λυκάωνας έχει έρθει αντιμέτωπος με κάποιο Βαμπίρ!!!! Τα Βαμπίρ τους αποφεύγουν με κάθε τρόπο!!!!

Μπορούν να αλλάξουν ανθρώπους και να τους κάνουν Λυκάωνες!;!

Ναι μπορούν!!!! Όχι όμως με δαγκωνιές και γρατζουνιές!!!! Με διαδικασία η οποία δεν έχει να κάνει με αίμα και πόνο!!!! Δυστυχώς απαγορεύεται να μεταδώσω αυτήν την γνώση!!!!

Είσαι σίγουρος ότι στέκεις σώας τας φρένας!;!

Από όσο γνωρίζω ναι!!!! Το μέλλον θα δείξει!!!! Για εμένα μόνο!!!!

Μήπως είσαι τελικά ένας μέγας μυθοπλάστης και τσαμπουνάς τέτοιες ιστορίες!;! Αλλά και άλλες τόσες που έχεις αραδιάσει!;!

Και να πω όχι θα με πιστέψεις!;! Πάρτο ως αληθινό ή πάρτο ως ιστοριούλες φαντασίας δεν μπορώ να σε πείσω αν είναι αλήθεια ή όχι αυτό είναι στου καθενός την κρίση το τι θα πιστέψει για μένα!!!!

Τρώνε μπανάνες οι Λυκάωνες!;!

Ναι!!!! Τους αρέσουν πολύ τα φρούτα!!!!

Τα σήματα τα οποία μας έδειξες των Αμερικανών αλλά και ότι εμπλέχτηκε ο Ελληνικός στρατός στην εύρεση των Λυκάωνων έχεις κάποιες αποδείξεις για αυτό διότι δεν σε πιστεύω!;!

Έχω!!!! Τα σήματα και την ιστορία όπου εξιστόρησα!!!! Αν δεν σου αρκεί αυτό δεν έχεις παρά να πας εσύ ο ίδιος στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΗΣ και να ρωτήσεις αν είναι έτσι ή όχι!!!!

Θέλω να παντρευτώ ένα Λυκάωνα. Μπορείς να κανονίσεις κάτι για αυτό Σαμάνε!;!

Οι Λυκάωνες δεν παντρεύονται με προξενιά!!!! Και δεύτερον δεν είμαι σαμάνος!!!! Το έχω ξαναπεί αυτό!!!! Άλλο SAMAN και άλλο SHAMANόπου στα Ελληνικά σημαίνει Σαμάνος!!!!

Οι Λυκάωνες ανήκουν στα Λευκά ή στα Μαύρα Ιεράτεια!;!

Από όσο βλέπω με διαβάζεις συχνά!!!!! Όχι δεν ανήκουν πουθενά!!!! Είναι αυτόνομοι!!!!

Αν ένας Λυκάωνας μαχόταν με τον γνωστό ήρωα των κόμικς Χάλκ θα τον νικούσε!;!

Αν και δεν είναι σοβαρή ερώτηση αυτή ναι ο Χάλκ θα ήταν ο νικητής!!!!

Οι Λυκάωνες είναι μπρατσαράδες μεγάλε!;! Φέτες!;!

Ναι αλλά όχι όπως τους κατονομάζεις τα σώματα τους είναι εκ φύση γυμνασμένα όχι όμως όπως κάποιοι που θέλουν να τους δείχνουν σαν να έχουν πάρει καρότσια αναβολικά!!!!

Σκοτώνονται εύκολα οι Λυκάωνες ή είναι αύθαρτοι!;!

Ναι!!!! Σκοτώνονται εύκολα και δεν είναι ούτε αθάνατοι ούτε αύθαρτοι!!!!

Τεκνοποιούν οι Λυκάωνες ανθρώπους ή κουτάβια!;!

Γεννάνε κανονικά ανθρώπους!!!! Από τις πρώτες μέρες οι νεογέννητοι Λυκάωνες μπορεί να αλλάζουν από άνθρωπο σε Λυκάωνα!!!!

Δεν φοβάσαι ότι άμα θελήσουν οι Δρακονιανοί να σε βρουν ότι θα το κάνουν με τόσα που έχεις γράψει και ιδιαίτερα τόσα που έχεις γράψει για τους εχθρούς τους, τους Λυκάωνες!;!

Ας κοπιάσουν ότι ώρα θέλουν!!!!

Έχεις αφήσει κάποιες φορές τώρα τελευταία να εννοηθεί ότι δεν είσαι άνθρωπος με το να λες << …..εσείς οι άνθρωποι >> , είσαι Λυκάωνας!;!

Δεν θα απαντήσω σε αυτό!!!!

Πως και έχεις τόσες γνώσεις για τους Λυκάωνες!;! Δηλαδή εννοώ πως τους ανακάλυψες!;!

Ούτε και σε αυτήν την ερώτηση θα απαντήσω!!!!

Σε ποιες περιοχές της Ελλάδος υπάρχουν Λυκάωνες!;!

Σχεδόν παντού!!!!

Γιατί το άρθρο των Λυκάωνων με το κρανίο του υποτιθέμενου Λυκάωνα ενώ δήλωσες ότι θα το κατεβάσεις δεν το έχεις κάνει ακόμα!;! Σου αρέσει να φαίνεται το λάθος σας!;!

Ο λόγος που δεν το έχω κατεβάσει και ούτε θα το κάνω είναι πρώτον ότι παραδεχόμαστε τα λάθη μας!!!! Το μόνο λάθος όμως είναι η φωτογραφία διότι κρανίο υπάρχει!!!! Εκτός από αυτό έχω δηλώσει σε αυτό το άρθρο και άλλα πολλά!!!! Αλλά θέλω να βλέπει και ο κόσμος τα σχόλια!!!! Δεν κρυβόμαστε πίσω από το  δάχτυλο μας!!!!

Γιατί αφήνετε τις άλλες ιστοσελίδες να σας αντιγράφουν στα άρθρα των Λυκάωνων!;!

Όσες βάζουν την πηγή από εμάς δεν έχουμε πρόβλημα όσοι δεν το κάνουν κάποια στιγμή θα το κάνουν….!!!!

Θα μπορούσες να μου πεις πως θα γίνω Λυκάωνας!;!

Δεν μπορείς να γίνεις αν δεν το θελήσουν οι ίδιοι!!!!

Έχεις φωτογραφικό υλικό  ή βίντεο από Λυκάωνες όπου είναι αλλαγμένοι και αν ναι γιατί δεν τα δείχνεις στον κόσμο ώστε να πειστούν για την ύπαρξη τους!;!

Ναι έχω!!!! Αλλά δεν το κάνω για να πειστεί ο κόσμος στην ύπαρξη αυτών των πλασμάτων αλλά για να αφυπνιστεί από αυτά που λένε!!!! Το υλικό είναι καθαρά δικό μου και για τον εαυτό μου και για κανέναν άλλον!!!! Τώρα βέβαια θα μπορείς να μου πεις για να με παροτρύνεις να το δείξω ότι δεν έχω τίποτα και ότι σε δουλεύω!!!! Αυτό είναι δικαίωμα σου να πιστεύεις ότι θέλεις!!!!!

Τι τελική ταχύτατα πιάνουν οι Λυκάωνες!;!

Γρήγοροι!!!! Πολύ γρήγοροι τόσο που θα εκπλαγείς αν δεις κάποτε κάποιον από αυτούς να τρέχει….αν προλάβεις βέβαια να δεις τι ήταν!!!!

Με τι τρέφονται οι Λυκάωνες!;!

Με τα πάντα εκτός από ανθρώπους και οτιδήποτε έχει νοημοσύνη!!!!

Γιατί οι Λυκάωνες πιστεύουν στο Χριστό!;!

Να μια καλή ερώτηση!!!! Έτυχε από όσο ξέρω να βρεθεί στην σταύρωση του Χριστού ένας από τους πολύ παλιούς Σαμάνους των Λυκάωνων και δέχθηκε την θεότητα Χριστός ως υπαρκτή!!!! Παρακάτω δεν μπορώ να γνωρίζω, αλλά πιστεύω σε αυτά που λένε!!!!

Δεν υπάρχει περίπτωση να σε κοροϊδεύουν οι Λυκάωνες για να φανούν καλοί και ύστερα εφόσον τους έχουμε εμπιστευτεί να μας σκοτώσουν όλους!;!

Αυτό δεν πρόκειτε να γίνει ποτέ διότι αριθμητικά όλοι οι Λυκάωνες πάνω και κάτω αριθμούνε 750.000 άτομα!!!! Οπότε είναι πολλοί λίγοι για να σας σκοτώσουν!!!! Δεύτερον χρειάζονται τους ανθρώπους για να μπορούν να πολλαπλασιάζονται!!!!

Υπάρχουν εχθρικοί Λυκάωνες προς τον άνθρωπο!;!

Όχι δεν υπάρχουν!!!!

Τι πολίτευμα έχουν οι Λυκάωνες!;!

Απλοϊκό!!!!

Οι Λυκάωνες έχουν όπλα!;!

Όχι!!!!

Μπορείς να μου πεις ο ποιο κοντινός Λυκάωνας του Χόλυγουντ με ποιον μοιάζει στην πραγματικότητα!;!

Με 85% εμφάνιση ο Λυκάωνας από την ταινία Βαν Χέλσινγκ!!!!

Έχεις φίλους Λυκάωνες!;!

Ναι!!!!

Γιατί οι αρχαίοι Έλληνες δεν αναφέρουν κάτι για αυτούς!;!

Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος!!!! Τους αναφέρουν και σε κάποια άρθρα αναφέρω ποιοι και πως!!!! Ψάξτο!!!! Και σε μελλοντικά άρθρα θα αναφέρω και άλλους!!!!

Ρε πυροβολημένε τι παπαριές είναι αυτές που γράφεις μεγάλος άνθρωπος α να χαθείς βλάκα, δεν έχεις τι να κάνεις και λες τόσες παπαριές ρε!;!

Πραγματικά δεν πειράχτηκα καθόλου με αυτά που μου έγραψες με έχουν αποκαλέσει και με χειρότερα διακοσμητικά επίθετα!!!! Μια συμβουλή εσύ που έχεις κάτι να κάνεις μην μπαίνεις στον κόπο να διαβάζεις τέτοια θέματα εφόσον σε ενοχλούν πολύ!!!!

Με λένε Αρθ το κανονικό μου όνομα και είμαι Λυκάωνας θα ήθελα πολύ να σε γνωρίσω!;!

Δυστυχώς το όνομα αυτό ανήκει σε Ξωτικά όπου έχουν δώσει την ονομασία δυο συγγραφείς οι αδελφοί Γκρίμ οπότε ψεύδεσαι!!!!

Να πεις στους Λυκάωνες μιας και μιλάς μαζί τους ότι να έρθουν και να ενωθούμε να γίνουμε κυρίαρχοι του πλανήτη και να είμαστε πρώτοι στον κόσμο. Τι λες!;!

Δεν επιθυμούν κάτι τέτοιο οι Λυκάωνες συγνώμη που θα σε στεναχωρήσω!!!!

Θα ήθελα να μάθω αν οι Λυκάωνες αρσενικοί, θηλυκοί είναι όμορφοι!;!

Είναι, όμορφοι, άσχημοι, κοντοί, χοντροί, φαλακροί, μαλλιάδες, μαύροι, άσπροι, κτλ. κτλ.!!!! Και όχι όπως τους δείχνει το Χόλυγουντ μοντέλα!!!!

Πιστεύω ότι η καθηγήτρια μου είναι Λυκάωνας πως μπορώ να το πιστοποιήσω!;!

Δυστυχώς δεν μπορείς!!!!

Ποια είναι η κύρια γλώσσα των Λυκάωνων!;!

Μια πολύ παράξενη γλώσσα όπου είναι ακόμα δύσκολο και να διαβαστεί, όμως όλοι οι Λυκάωνες μιλάνε αρχαία Ελληνικά και νέο Ελληνικά!!!! Όλοι!!!! Ο λόγος διότι ο Πατέρας και η Μητέρα οι πρώτοι Λυκάωνες όταν ήρθαν από το βαθύ διάστημα κατέβηκαν σε ένα σημείο της Αρκαδίας!!!! Επίσης μιλάνε πολλές ξένες γλώσσες!!!!

Άμα πέσει ένας Λυκάωνας από ένα γκρεμό θα σκοτωθεί!;!

Κομμάτια θα γίνει αν το ύψος του γκρεμού ξεπερνάει τα 80 μέτρα ύψος!!!! Οι Λυκάωνες τρέχοντας μπορούν να κάνουν μεγάλα άλματα από 60 ως και 80 μέτρα ύψος!!!! Αν όμως πέσουν από κάποιο γκρεμό ή προσγειωθούν άτσαλα μπορεί και σκοτωθούν!!!! Τι εννοώ άτσαλα, αν κυνηγούν ή τρέχουν να προλάβουν κάτι από την ταχύτατα δεν μπορούν να γνωρίζουν τι θα συναντήσουν μπροστά τους καθώς προσγειώνονται, το βλέπουν καθώς πηδάνε και προσπαθούν κάθε φορά να προσγειωθούν ομαλά!!!! Δεν είναι υπέρ όντα αυτό το έχουμε ξαναπεί με τις ιδιότητες που δίνουν τα κόμικς!!!!

Τα νύχια τους και τα δόντια τους είναι δυνατά!;!

Και τα νύχια τους και τα δόντια τους είναι πάρα πολύ δυνατά, τόσο που μπορούν να τρυπάνε βράχους ώστε να σκαρφαλώνουν γκρέμια, δέντρα, κτλ. κτλ.!!!!

Ρε φίλε πολύ παραμύθι πουλάς δεν γράφεις κανά βιβλίο!;!

Σε ευχαριστώ για την συμβουλή, αλλά δεν είμαι συγγραφέας, μεγαλώνοντας να τα θυμάσε τα παραμύθια μου να τα λες στα εγγόνια σου!!!!

Πες μου σε παρακαλώ είσαι χριστιανός ή όχι!;! Γιατί αν είσαι δεν μπορεί να πιστεύεις σε όλα αυτά, πως γίνεται!;!

Ναι πιστεύω μόνο στον Χριστό, όχι στους Αγίους και όλα τα άλλα!!!! Γιατί να μην μπορεί να γίνεται όλο αυτό!;! Ο θεός λέει το ιερό βιβλίο << … τα πάντα με σοφία εποίησε >> οπότε γιατί να μην υπάρχουν οι Λυκάωνες και όλα αυτά τα όντα!;!

Καλησπέρα. Είμαι ιερέας ορθόδοξος και έτυχε κάποια παιδιά όπου έρχονται στο κατηχητικό να μου πουν για την ιστοσελίδα σας. Την βρισκω γραφική αλλά γιατί τόσο μίσος ενάντια στους ιερείς της ορθοδοξίας!;! Γιατί μας αποκαλείτε << κορακοειδείς μαυροφορεμένους ρασοφόρους >> δεν νομίζω να σας έχουμε κάνει κάτι. Πιστεύω εσύ που αποκαλείσαι SAMANoτι είσαι είρωνας με το να λες πιστεύεις τον Μαν-Η-Του ( παγανιστικό πνεύμα ) και τον Χριστό, αυτά τα δυο δεν ταιριάζουν και ακούγεσαι αιρετικός. Αν θέλεις μου απαντάς.

Πάτερ!!!! Αν διάβαζες τα πως έχω πει θα καταλάβαινες!!!! Θα σου πω όμως!!!! Δεν τα έχω βάλει με όλους τους ορθόδοξους ιερείς αλλά με το 90 % από αυτούς όπου είναι μεγάλη απάτη!!!! Όσο για τους χαρακτηρισμούς είναι γνωστό ότι είναι ουρική φορεσιά ότι και να πείτε πάτερ!!!! Έχω πει όμως ότι υπάρχουν και ιερείς οι οποίοι είναι Άγιοι!!!! Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι έχω κάποια ελαφρυντικά από εσάς αλλά ούτε και τα θέλω, τα εννοώ αυτά που λέω!!!! Τώρα για το τι πιστεύω εγώ αυτό αφορά εμένα και μόνο εμένα!!!! Απεναντίας από εσάς εγώ δεν κάνω κατήχηση ούτε προσπαθώ να προσηλυτισώ κάποιους σε κάποια νέα θρησκεία ή αίρεση!!!! Λέω απλός πως έχουν τα πράγματα οπότε μην ανησυχείτε από εμένα!!!! Από άλλους να ανησυχείτε …..!!!! Τώρα όσο για τον Μαν-Η-Του δεν είναι πνεύμα αλλά ο μέγιστος θεός του σύμπαντος στην θρησκεία των Λυκάωνων…. Μανητού είναι το κύριο πνεύμα της γης των αυτόχθονων Ινδιάνων της Αμερικής οπότε μην τα μπερδεύουμε τα πράγματα!!!! Από την μια πλευρά καλά κάνεις Πάτερ και υπερασπίζεσαι τον χριστιανισμό εμείς είμαστε μαζί με αυτόν οπότε δεν χρειάζεται να φοβάσαι κάτι, επίσης καλά κάνεις δύο φορές μιας και έχεις κατηχητικό και μας διαβάζουν παιδιά!!!! Αλλά αν διάβασες δεν προσηλυτίζουμε κανέναν αλλά είμαστε μια ερευνητική ομάδα όπου προσπαθεί να διαλευκάνει κάποια πράγματα!!!! Άμα δεν έμεινες ικανοποιημένος από την απάντηση μου μπορείς να με ξανά ενοχλήσεις με καινούρια ερωτήματα!!!!

Ελπίζω να μην ξέχασα κανέναν σας που δεν νομίζω, μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύεις σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 

 


73 σκέψεις στο “ΛΥΚΑΩΝΕΣ part 16

 1. Χαχαχχαχχαχαχχα γελασα πολύ σήμερα αλλά έχω μερικές ερωτήσεις 1)Πως λες οτι μονο το 1% των λυκαωνων λέει στο σύζυγο του οτι είναι λυκαωνας αφού σε άλλο άρθρο λες οτι μετα απο καποιες μέρες τα μωρά μπορουν να αλλάξουν μορφή οποτε θέλουν.Εγώ πονταρω τρ αν ενα ζευγαρι με πατερα λυκαωνα και μητέρα ανθρωπο παντρεύονταν εκαναν πολλά μωρακια και η ζωή κυλούσε κανονικα αλλά κάποια μέρα η μητέρα να προσπαθουσε να κοιμησει τα παιδιά και ενα έστω απο αυτά π ηταν λυκαωνας αφού μωρο παιδι είναι που ακόμα και οι άνθρωποι όταν είναι μωρά κλαίνε οποτε τους καπνισει ακόμα και να μην είναι για αναγκη πως το μωρο λυκαωνας μπορεί αφού κανει οτι θέλει να μεταμορφωθει μπροστά στην μητέρα του τοτε αυτή θα ουρλιάζει (λέμε όταν δν ξέρει) και να τρεχει σε όλο το σπίτι και την βρίσκει ο άντρας έτσι μετα δν καρφώνεται ο λυκαωνας?
  2)Ξέρεις κάποια απο τα χαρακτιστηκα που διαφέρει ο ένας λυκαωνας απο τον άλλο π είναι σε διαφορετική φυλή?
  3)Στην αρχή λες οτι το 90% απο αυτό π τρώνε οι λυκαωνες είναι κρέας μετα αναφερεις οτι τους αρέσουν πολύ τα φρούτα αρα πες αφού το 90% είναι κρέας το 10% είναι φρουτα.Παρακατω λες οτι τρωνε τα παντα και οτι είναι νοήμων ον εκτός απο τον ανθρωπο.Εδώ με μπερδεψες σε 1 πραγμα α)με το να λες 90% κρέας και 10% φρούτα αποκλείουν όλα τα λαχανικά,όσπρια,ψωμιά,δημητριακά,μακαρόνια,λάδ,γαλακτοκομικά προϊόντα πως ζούνε
  3)Μπορεί να είναι άσχετο με το όλο θέμα των λυκαωνων αλλά ήθελα να το ρωτησω καιρο.Στην αρχή λες οτι τα Αλοηγκορ είναι γενετικά τροποιημενοι δρακονιανοι που μπορούν να μεταμορφωνονται σε ανθρώπους επειδη είναι κάτι σαν ρομπότ των δρακονιανων για όλες τις χρησεις…μετα λες οτι τα Αλοηγκορ είναι γενετική διασταύρωση δρακονιανους με γκρίζου και γίνεται σαν χαμελεοντας παιρνει οποία μορφή θελει….μετα λες οτι οι δρακονιανοι στην προσπάθεια τους να φτιάξουν ενα υβρίδιο ανθρώπων που θα ελέγχουν καλυτερα το μυαλό του επειδή το DNA δεακονιανου-ανθρωπου έχει ομοιότητα 10% ήθελαν να το ανεβάσουν στο 50% ώστε να μπορούν να τους κουμανταρουν πιο εύκολα αλλά τελικά έφτιαξαν τα Αλοηγκορ τι απο αυτά τα 3 ισχυει?

  1. Gkkal!!!!

   Α) ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΙΔΙΕΤΕΡΗ ΕΝΕΡΓΙΑ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΓΩΝΙΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ!!!!! ΟΤΑΝ ΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΩΝΙΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΨΟΝΙΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ…..ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΗΛΗΚΙΑ ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 6….ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΚΟΛΑΣΗ!!!!

   Β) ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΤΡΙΧΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ!!!!

   Γ) ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΛΟΗΓΚΟΡ!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ!!!! ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 60 ΜΕ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΦΟΥΡΝΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΥΣ…Ο ΣΚΟΠΟΣ!;! ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ!!!!

   ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

   1. Α) Χεχεχε θέλω να δω αν κανει καμια δουλεια ο πατέρας π να είναι βάρδιες στη δουλεια και η γυναικα σπίτι ΜΡ το παιδι
    Β)το ανφερες εντάξει απλα ηταν παλιό και το δα τώρα.
    Γ)οκ…
    Δ)Δεν υπάρχει Δ απλα νμζ σε αυτό με την διατροφη δεν απαντησες

 2. αγαπητε φιλε SAMAN και εσυ φιλε LAKEDAIMONIO με εχετε συγκηνηση αφανταστα με κανατε παλη να πυστευω στο ανθρωποινο ειδοσ και προπαντοσ στουσ

  ΕΛΛΗΝΕΣ οτι δεν εχουμε ξεφτηση τελειοσ ακομα υπαρχουμε μερικοι με καθαρα εστηματα και χωρισ μνησηκακιεσ και φιλοδοξιεσ γιατι την αποιδηποτε εξουσια η αναγνωριση παντοντασ επι πτωματων, και εσυ φιλε saman δεν πρεπη να στενοχοριεσε με τα κακοβουλα και ηρωνικα σχολια που κανουν καποιοι που δεν μπορουν
  νακαταλαβουν οτι ειναι πολη εγοηστηκο να πηστεουμε οτι μονο νοημον ον επανω στοπλανητη ειναι μονο το ανθρωποινο ειδοσ και μερικοι το κανουν γιατι ζηλεβουν το μεγαλειο και τη δηναμη τησ ΨΥΧΗΣΟΥ γιατι αν δεν ειχεσ αυτα τα χαρισματα δεν θα σε εμπισευοσαντε αυτα τα επιροχα οντα ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ να σου χαρισουν τη φιλια τουσ γιατι η φιλια ειναι πολη ιερη ηποθεση φιλε μου οπωσ σου εχω γραψει και αλλη φορα δεν εχω πολεσ γνωσεισ και δεν μπορω να σπασο κουδηκουσ αλλα αυτα που καταλαβενω μου αφηνουνμια μια αγαλιαση και ζεστασια στην ψυχη για τουσ ηπεροχουσ ΛΥΚΑΩΝΕΣ.

  ΕΙΣΕ ΠΟΛΗ ΤΥΧΕΡΟΣ ΣΑΜΑΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΛΥΚΑΩΝΕΣ θα ειθελα ποληνα τουσ γνωριζα να εισε παντα καλα .

  και να θειμασε θα ειθελα να ειμουν εσυ για να ξερω οσα ξερεισ

  1. Idiorythmi!!!!

   ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΠΛΗΣΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΗΔΗ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ 1% ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!!!! ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΤΥΧΗ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΞΕΦΤΙΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ!!!! ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ Η ΕΛΙΤ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!! ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ Η ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΡΙΑΣΤΟΥΝ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΛΟΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΔΥΟ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΕΠΙΡΙΑΣΤΟΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΛΥΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ!!! ΤΑ ΦΤΩΧΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΘΑ ΔΟΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΟΠΟΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΝΤΑ!!!! ΠΙΣΤΕΥΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ!!!!

   ΟΧΙ ΟΤΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ!!!! ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ!!!! ΚΑΙ ΤΙΣ 16 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!! ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΠΕΛΑΣΓΙΑ ΦΥΛΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!! ΗΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΙΟΙ ΗΤΕ ΟΧΙ!!!!

   ΙΔΙΟΡΥΘΜΗ!!!!

   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΜΟΥΝ ΕΣΥ!!!! ΜΗΝ ΛΑΧΤΑΡΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ Η ΤΟ ΤΙ ΕΙΜΑΙ!!!! ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ…… ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ!!! ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΛΥΓΟΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ……!!!! ΝΑ ΘΥΜΑΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΗΣΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ….. ΜΗΝ ΠΤΟΗΣΤΕ ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΥΘΗΚΟ ΣΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΙΟ ΑΡΧΑΙΑ DNA ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ!!!! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ!!!! ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΔΟΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΗΤΕ ΚΑΠΙΟΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΗΤΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ!!!! ΑΠΟ ΤΟ 1939 ΗΞΕΡΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ Π.Χ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΩΡΑ…..ΓΙΑΤΙ!;! Η ΝΟΜΗΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΙΟΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΜΕΣΑ!;! ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ…. !!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ ΟΠΟΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!

 3. Καλημερα φιλε Σαμανε.Δηλαδη οι Λυκαωνες μεσω εσενα με ευχαριστουν…..τι να πω εχασα τα λογια μου…!
  Να πω μοναχα οτι εχω δει αρκετα πραγματα στη ζωη μου,καθως ειμαι πολυ ευαισθητος.Ιπταμενα σκαφη,μικρα και μεγαλα,
  αστρικες πυλες που ανοιγουν και κλεινουν,εξορκισμους που εχουν γινει στο χωριο μου,επιθεσεις που μου εχουν γινει απο
  σκοτεινα οντα την νυχτα,(μεταθανατιες εμπειριες,2 φορες)απο τις πιο ομορφες που ειχα οταν μπηκα στο τουνελ φωτος!
  Μετα απ ολα αυτα γιατι να μην πιστεψω στους Λυκαωνες!και μαλιστα τωρα που εχουμε εναν πραγματικο Ηρωα σαν εσενα
  που απ οτι καταλαβα εισαι μοναδικος στον κοσμο που το καταφερε αυτο!
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ,ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ
  ΛΥΚΑΩΝΕΣ.

 4. Καλημερα σε ολους σας!sudmarine απο ειδα σε καποια σχολια εισαι απο τις ειδικες μοναδες φιλε μου,
  χαιρομαι πολυ για αυτο και σε χαιρετω κομαντο!εγω υπηρετησα σαν πενταετης.
  Τωρα εχω ενταχθει στο Ταγμα Εθνοφυλακης και ειμαι και μελος στο Συνδεσμο Εφεδρων Καταδρομεων
  στο τοπο διαμονης μου.
  ΣΑΜΑΝΕ τι να πω μετα την απαντηση σου….
  Ενα ειδος σαν τους Λυκαωνες,που εμεις μπροστα τους ειμαστε απλα μυρμηγκια ως προς την δυναμη,
  Ενα ειδος που θελει να πολεμησει για τα αδυναμα ανθρωπακια γεματα εγωισμους,
  Ενα ειδος που ακομα και αφου τους εχουμε προδωσει λενε ”τιμη τους” που πιστευουμε
  ακομα σε αυτους.
  Τοτε μας αξιζει οτι και να παθουμε!μακαρι να μπορουσα να κανω και εγω τις ιδιες
  ερευνες οπως και εσυ,και αν ημουν αξιος να τους συναντουσα και να κερδιζα την
  φιλια τους,την αληθινη.Αυτο θα αξιζε πιο πολυ και απο ολο το χρυσαφι του κοσμου.
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΠΟΥ
  ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΛΠΙΔΑ!

  1. LAKEDAIMONIOS!!!!

   ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ!!!!

   ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΟΜΟΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙ!!!! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ!!!!
   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!!!!
   ΑΝΑΛΟΓΗΣΟΥ!!!! ΠΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΙ!!!!

   ΕΥΧΑΡΗΣΤΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΔΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!! ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΑΘΕΣΑΝ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΑΥΤΟ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ……………. ΓΙΕ ΤΗΣ ΤΑΥΓΕΤΗΣ!!!!

 5. Καλησπερα Σαμανε.Εμεις δεν ειμαστε αξιοι να κανουμε πραγματικη φιλια ουτε καν μεταξυ μας σαν ειδος.
  Τιμη μου λοιπον που θα μεταφερεις τα λογια μου στους Μακρυδοντιδες και αν μπορεις πες τους και τα
  παρακατω λογια που τους τα αφιερωνω σαν ενδειξη σεβασμου.
  ΓΥΜΝΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΦΟΒΟΥΣ,
  ΛΕΦΤΕΡΟΣ ΜΕΣ’ΤΙΣ ΒΡΟΝΤΕΣ
  ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΚΑ.
  Ευχαριστουμε φιλε μου,συνεχισε τις ομορφες εμπειριες που εχεις και
  τις μοιραζεσαι μαζι μας.

  1. LAKEDAIMONIOS!!!!

   NA EIΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤ ΘΑ ΤΑ ΜΕΤΑ ΦΕΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ!!!!

   ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΜΟΣ ΚΑΙ ΓΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ………….. ΑΛΚΡ ΙΛΚΡ ΒΕΛ ΣΙΚΡΛ ΕΘΚΡΛ ΣΤΡΙΚΛΡ ΒΕΛ ΓΙΑΚΡΛ ( ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΕΜΑΣ )

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑΑ ΚΑΛΑ!!!!

 6. LAKEDAIMONIOS!!!!

  ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΣΑΜΟ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ….ΟΤΙ ΜΥΗΘΗΚΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ….ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΕΤΣΙ!!!! ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!! ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΘΕΣ!!!! ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ!!!! ΑΠΛΟΣ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΥΣΙΟΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ!!!! ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΕ ΑΥΤΟ!!!! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΧΛΕΒΑΖΟΥΝ Η ΜΕ ΚΟΡΟΗΔΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΣΤΕΝΑΧΟΡΙΕΜΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΗΖΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΝΙΕΣ!!!! ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ 100% ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ!!!!

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!!!! ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΓΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ!!!! ΣΕ ΑΥΧΑΡΗΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 7. Καλημερα SHAMAN.Τα καλα μου λογια ειναι λιγα…ανθρωποι σαν και σενα,με τετοιο ψυχικο σθενος,οπου για χρονια ολοκληρα,ταξιδευαν,εψαχναν,διαβαζαν και τελικα εκαναν το ονειρο τους πραγματικοτητα θα πρεπει να ειναι προτυπο.Εδω ακομα οι ανθρωπολογοι μεχρι τωρα ανακαλυπτουν ανθρωπινες απομακρυσμενες φυλες,οχι τους ΛΥΚΑΩΝΕΣ…αποδειξες προς αυτους με την υπομονη οτι εισαι αξιος για αυτη την γνωση,και την φιλια τους.Μυηθικες μονος σου…
  Εισαι ενας συγχρονος Πυθεας.Θα πρεπει ολοι εμεις να ακουμε με περισσοτερη προσοχη
  τις ”προσωπικες ιστοριουλες” που μας λες.Προσωπικα πιστευω οτι η αληθινη μυστικη γνωση τις αθρωποτητας ζει και μεταφερεται
  απο τις ιστοριες που μεταφερονται μεσω των γενεων και οχι μεσω τις καταγεγραμενης συμβατικης ιστοριας.
  Οταν σε προηγουμενο σχολιο μου ζητησα την βοηθεια των Λυκαωνων,σαν εκληση συμμαχιας
  εννοειται οτ δεν την ζηταω σαν να ερθουν σαν σωτηρες…ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΙΔΟΣ
  ΤΗΝ ΗΡΩΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ.
  ”ΟΥ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ”

 8. Καλημερα φιλε SHAMAN.Πραγματικα σε αυτο το αρθρο λες πολλα,μπραβο για ολες τις πληροφοριες που μας μεταφερεις.
  Μας δινεις ερεθισματα να κοιταμε τον κοσμο με αλλα ματια,να ερευναμε και να ανακαλυπτουμε πραγματα κρυφα και απαγορευμενα.
  Εσυ και η ομαδα σου μας εδειξες μεχρι τωρα πολλα,αλλα για μενα 2 ειναι τα σημαντικοτερα.Πρωτον ποιος ειναι ο αρχαιος εχθρος
  της ανθρωποτητας,και δευτερον ποια οντα ειναι οι παλιοι μας συμμαχοι,βεβαια οι παλιες συμμαχιες εχουν χαθει και ειναι επιτακτικη
  αναγκη πιστευω να καταφερουμε σαν ειδος,αν θελουμε να επιβιωσουμε,να ξαναπροσπαθησουμε να βρουμε τους παλιους μας φιλους
  (λυκαωνες,ξωτικα) και να τους πουμε με ολη την καρδια μας-ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑΞΑΜΕ!ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
  ΠΙΑ,ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΣΑΣ!ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΔΡΑΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ,ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ
  ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ,ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ
  ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.Μονο καποιος με καθαρη καρδια θα πρεπει να παει και να μιλησει,καποιος που η φλογα της αναγκης για
  την επερχομενη καταστροφη και υποδουλωσης να παει και να μιλησει στα παλια αδελφια μας.
  Απ οτι εχω καταλαβει εσυ SHAMAN εκπροσωπεις τους λυκαωνες,εις το ονομα της συντροφικοτητας της αγαπης και της ενωσης
  που πρεπει να εχουν οι ανθρωποι μιλησε τους φιλε μου.Τωρα που μεσω εσενα μαθαμε για τους λυκαωνες,και που οι ιδιοι πιστευουν
  οτι πρεπει σε αυτους τους δυσκολους καιρους να ξαναθυμηθουμε την αρχαια γνωση και την παλια μας συμμαχια,μιλησε τους!
  Πιστευω οτι ολοι οι αναγνωστες εδω μεσα θα εχουν την ιδια αναγκη για αυτη την επαφη!
  Σε ευχαριστουμε για ολες τις πληροφοριες φιλε μου,τωρα αρχιζουμε να ξαναθυμομαστε,τωρα αρχιζουμε να προετοιμαζομαστε
  για ολα αυτα που ερχονται.

  1. LAKEDAIMONIOS!!!!!

   ΔΥΣΤΗΧΟΣ!!!!

   ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ…..!!!!

   ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΞΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΣ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΩΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΔΙΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΟΥΣ!!!! ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!!

   ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΔΟΣΟΥΝ ΚΑΤΙ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΗΣΟΥΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΓΕΛΟΙ!!!!

   ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ << ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ..... >> ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΘΕΙ!!!! ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΚΕΙΝΗΣΕΙ ΜΕ ΠΑΝΔΙΜΙΕΣ!;! ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΜΠΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ!!!! ΘΕΡΙΖΕΙ!!!! ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ!!!!

   ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΕΩ ΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΟΥ!!!! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ!!!! ΟΧΙ ΕΠΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΦΗΤΗΣ!!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΜΟΥΝ!!!! ΕΠΙΔΕΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΕΝΑ!!!!

   ΔΥΣΤΗΧΟΣ!!!!

   ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ…… ΕΓΩ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ!;! ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ!!!! ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΕΤΣΙ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

  1. mpetonis!!!!

   ΕΓΩ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΧΟΡΗΣΕ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΤΟ ΕΞΗΣ:

   ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΠΥΚΙΝΔΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!!!

   ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ!!!!

   ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!!

   ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΗΔΕΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ!!!!

   ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΑ ΜΑ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!!!

   ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΥΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ!!!!

   ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!!!

   ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΙΣΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ!!!!

   ΜΑ ΧΩΡΙΣ ΟΜΟΣ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΣΟΦΙΑ Η ΓΝΩΣΗ Η ΧΑΡΑ Η ΣΤΕΝΑΧΟΡΙΑ …..Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 9. mpetonis!!!!

  1) ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΙΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΥΣ!!!! ΕΠΙΔΗ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ!!!! ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΩΣ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΦΡΑΓΗΔΑ!!!! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΩΣ ΖΩΑ!!!! ΤΟΣΟ ΚΑΦΡΟΙ ΗΤΑΝ!!!!

  2) ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΖΩΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!!!! ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΟΣ ΛΟΓΟ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΣΤΗΝ ΓΗ!!!! ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΚΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!!!

  3) ΑΝ ΕΝΟΕΙΣ ΤΟΥΣ ΙΠΤΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΛΥΨΑΝΑ ΤΟΥΣ!!!! ΤΩΡΑ ΩΣ ΔΡΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΤΙΟΙ!!!!

  4) ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ!!!! ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΕΝΟΕΙΣ ΑΛΙΟΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟ!!!! ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ!!!!

  5) ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ…..ΨΑΞΕ ΣΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 10. Saman διαβάζουμε πολύ καιρό το σιτε εγώ και ο αδερφός μου και μας αρέσουν πολύ τα άρθρα όλης της ομάδας. Μπράβο σας για τις έρευνες σας.
  Τις προάλλες συζητούσα με τον αδερφό μου για τους Λυκαωνες και είχε κάποιες ρωτήσεις που θα τις κάνω εγώ τώρα
  1) Αυτό με την πανσέληνο και τους Λυκαωνες, ότι και καλά τότε μεταμορφώνονται το δημιούργησαν οι δρακονιανοι για κάποιο σκοπό;
  2) Η λέξη δρακονιανοι έχει κάποια συγγένεια με την λέξη δράκος;
  3) Δράκοι υπήρχαν;
  4) Έχω την εντύπωση ότι με το username σου δεν συνδέεται ένα μόνο άτομο, ισχύει;
  Και τέλος 5) Νομίζω το έχεις αναφέρει κάπου αλλά δεν θυμάμαι, τα σκυλιά πως κάνουν. έτσι και α ισθανθούν είτε δρακονιανους είτε κάτι το Παραφυσικό; Γιατί πρόσφατα κάτι. έγινε. Σε ευχαριστώ

 11. saman λες πως οι γοιρεοτεροι λυκαονες ζουν εως 750 χρονια, ναι αλλα μεχρι ποσα ειναι γονιμοι και μπορυν να αναπαραχτουν,τοσο φτανει και ο σαμανος λυκαονας η ζει περισωτερο?τα παιδια τον λυκαονων που γενιουνται ανθρωποι δεν υπερτερουν σε τιποτα απο τουσ κανονικους ανθρωπους,δεν εχουν ας πουμε περισοτερη δυναμη η καποιο πλεονεκτιμα,ακομη μας ειπες πως τα παιδια που γενιουντε απο γονοις λυκαονες αλλα ειναι ανθρωποι δεν μπορουν να αλαξουν σε λυκαονες ναι αλλα τα παιδια αυτων μπορουν να αλαξουν σε λυκαονες?Η μεγαλυτερη μου ομως απορια που θα ηθελα να μου λυσεις αν σου επιτρεπεται ειναι το πως οι λυκαονες αφου βρουν το τερη τους και του αποκαληφθουν και συνεχιστει το πραγμα ,μετα απο καιρο και αφου εχει κερδισει την εμπιστοσινη του λυκαονα δεν θα τον η την μεταμορφωσει και αυτον η αυτη σε λυκαονα αφου γινει αυτο ,το ατομο το οποιο ηταν ανθρωπος και εγινε λυκαονας πως γινεται να το κριπσει απο την οικογενια του, τα προτα χρονια μπορει αλλα μετα ,τι κανουν εξαφανιζονται?

  1. teo!!!!

   ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΡΙΟ ΗΛΙΚΙΑΣ!!!!!

   ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΙΜΟΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΑ 550 ΧΡΟΝΙΑ!!!! ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΥΣΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΛΥΚΑΩΝΩΝ ΟΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΩΝ ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΕ ΛΥΚΑΩΝΕΣ!!!!

   ΤΟ ΝΑ ΠΕΙ ΕΝΑΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ Η ΘΥΛΗΚΟΣ ΛΥΚΑΩΝΑΣ ΣΤΟ ΤΕΡΙ ΤΟΥ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΛΥΚΑΩΝΑ ΠΟΣΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ!!!! ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΟΜΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΤΕΡΙ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΚΥΝΔΗΝΕΥΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ 100% ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!! ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ ΛΥΚΑΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΑΤΑΛΙΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥ!!!! ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΔΗΛΑΔΗ!!!! ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΘΟΣ ΘΑ ΓΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΕΝΕΙ ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ!!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΙΕΣ ΤΩΝ ΛΥΚΑΩΝΩΝ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΗ Η ΜΕΡΟΣ!!!! ΝΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΞΑΦΑΝΗΖΩΝΤΑΙ ΠΗΓΕΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΗΣ Η ΧΩΡΕΣ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 12. Χαιρετώ τον Saman Lycan, την Invisible Lycans Team και γενικά όλη την παρέα. Παρακολουθώ αρκετό καιρό τις αναρτήσεις της ιστοσελίδας σας και βρίσκω αρκετά ενδιαφέρον τα θέματα που μελετάτε και δημοσιεύετε. Ειδικά το θέμα με τους Λυκάωνες είναι το λιγότερο γοητευτικό πέρα από ενδιαφέρον. Saman θα ήθελα για αρχή να σου κάνω μία ερώτηση. Υπάρχουν Λυκάωνες στο όρος του Πάϊκου και γενικότερα στην ευρύτερη περιοχή του νομού Κιλκίς. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά σας.

 13. Saman αυτές τις 15 φορές τις οποίες αφανηστηκαν από προσώπου γης οι άνθρωποι εκτός από κάποιους λιγοστούς οι οποίοι ήταν και οι εκλεκτοί επιλεγμένοι από τους δρακονιανους,πως οι λυκαωνες επέζησαν ως είδος,πως αναπαράγονταν;οι άνθρωποι είναι το μοναδικό είδος με το οποίο αναπαράγονται οι λυκαωνες ,μπορούν ας πούμε να τεκνοποιησουν με ξοτικα

  1. teo!!!!

   ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ!!!! ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 75Ο ΧΡΟΝΙΑ Ο ΓΗΡΗΟΤΕΡΟΣ!!!! ΕΠΙΣΕΙΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΓΚΟΣ ΤΩΝ ΛΥΚΑΩΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΗ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!! Ο ΚΑΘΕ ΛΥΚΑΩΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΥΚΑΩΝΑΣ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΕ ΛΥΚΑΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΘΕΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!!!! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝ ΑΛΛΑΧΤΟΥΝ ΛΟΓΟ ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΝΟΜΑΛΙΑΣ ΤΟΥ DNA!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 14. Braveheart!!!!

  ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΟΙΚΟΓΕΝΙΕΣ Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΩ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑΣΟ!!!!

  ΧΜΜΜΜ!!!! ΕΞΗΠΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ!!!! ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΩΣ ΕΞΗΣ: ΑΝ ΞΑΝΑ ΓΕΝΝΙΟΜΟΥΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΥΜΟΥΝ ΛΥΚΑΩΝΑΣ!!!!

  ΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΛΥΚΑΩΝΩΝ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑΔΕΙΔΕΤΑ ΜΕ ΤΟ DNA ΤΟΥ ΛΥΚΑΩΝΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!! ΕΠΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΛΥΚΑΩΝΩΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕ ΛΥΚΑΩΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΟ ΜΙΑΛΟ ΤΟΥ ΩΣ ΕΙΚΩΝΕΣ!!!!

  ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ….!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

  1. Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ…ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΥΚΑΩΝΑΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΨΑΞΙΜΟ Σ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΡΗ..ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΕΝΑΝ ΛΥΚΑΩΝΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ! ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΖΑΛΙΖΩ! ΕΝΑΣ ΛΥΚΑΩΝΑΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΛΥΚΑΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΛΥΚΑΩΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΑΝΕ???

   1. Brevehart!!!!

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΣ ΟΠΟΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΠΕΙ!!!! ΜΟΝΟ ΑΝΑ ΕΝΑΣ ΛΥΚΑΩΝΑΣ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΧΘΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!!!! ΟΠΩΣ ΟΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!!!! ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!! ΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑΧΤΕΙ ΑΠΟ ΛΥΚΑΩΝΑ ΕΧΕΙ ΑΚΡΙΒΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΥΚΑΩΝΑΣ!!!!

    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

  2. Saman Lycan απο την απαντηση σου στον Braveheart θα ηθελα μια ερωτηση, του ειπες πως ο ανθρωπος που αλλαζει σε Λυκαωνα μαθαινει σχεδον ολες τις γλωσσες του κοσμου αλλα και μπορει να βλεπει με εικονες μεσα απο το μυαλο του την ιστορια των Λυκαωνων, και ολα αυτα επειδη μεταδιεται το DNA του Λυκαωνα στον ανθρωπο, η ερωτηση μου ειναι περα απο αυτο ο ανθρωπος που αλλαζει σε Λυκαωνα μαθαινει κατευθειαν και πολλες επιστημες αλλα και διαφορες αλλες γνωσεις? Αν ναι τοτε οι Λυκαωνες απο την στιγμη που γεννιουνται εχουν εμφυτες τετοιου ειδους γνωσεις? Θα ηθελα να το εξηγουσες καπως αναλυτικα το ολο θεμα αν οχι σε σχολιο τοτε σε καποιο μελλοντικο σου αρθρο!

   Παντως κριμα που δεν θα μας πεις για την κοινωνια των Λυκαωνων, προσωπικα περιμενα πως και πως το ποτε θα μας ελεγες για την κοινωνια τους, στο ειχα ζητησει κιολας στο part 6 σε ενα σχολιο μου να μας πεις. Τωρα οσο για τους συγγραφεις που λες οτι τους παρουσιαζουν ως αιμοβορα οντα εχεις δικιο, μα και να τους παρουσιασουν 2-3 ετσι οπως πρεπει μπορει να υπαρξουν και αλλοι συγγραφεις ομως που να εμπνευστουν απο τους συγγραφεις εκεινους και να “κλεψουν” καποια στοιχεια απο την κοινωνια των Λυκαωνων γραφοντας τις δικες τους νουβελες και παρουσιαζοντας τους Λυκαωνες ως αιμοδιψεις οντα που τρωνε ανθρωπους. Θα μπορουσες ομως εσυ να συγγραψεις ενα βιβλιο φαντασιας και να τα αναφερεις εσυ οπως πρεπει, αν δεν κανω λαθος ειχες αναφερει πως ετοιμαζεις ενα βιβλιο, οποτε αν ακομα δεν εχεις τελιεωσει με το βιβλιο θα μπορουσες να συμπεριλαβεις και την κοινωνια των Λυκαωνων! Ελπιζω να μην σε κουρασα…

   1. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!!!!

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΩΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΟ ΤΟ DNA ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ!!!! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΕΝΟΣ ΧΕΡΙΟΥ!!!! ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΡΑΔΥΓΝΩΣΙΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ!!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΛΟΙΚΕΣ ΔΟΥΛΙΕΣ!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟΙΚΗ ΜΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ!!!! ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ!!!! ΟΜΟΣ ΜΕΣΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΜΑΖΙ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ!!!!

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΘΑ ΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!! ΙΣΩΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΡΑΨΩ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ!!!! ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΑΝ ΟΧΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΕΔΩ!!!! ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΑΡΗΣΜΑΤΑ ΣΥΝΓΡΑΦΕΑ …..ΠΟΤΕ ΑΝΑΜΕΝΕ ΛΥΓΟ ΚΑΙΡΟ!!!!

    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 15. SAMAN ΕΧΩ 3 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ…1) ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΚΑΩΝΕΣ???? 2) ΣΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΛΥΚΑΩΝΑΣ ΛΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΣΑΙ..ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ?? 3) ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΟΥΝ ΣΕ ΛΥΚΑΩΝΑ ΑΥΤΟΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ Η ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ??(ΑΠΛΗ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ) ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΗΣΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟ!!!! :)

 16. Αυτο που πραγματικά με λυπεί για όλους αυτούς που μιλούν τουλάχιστον ελληνικά ειναι οτι ασχολούνται καλοπροαίρετα η κακοπροαιρετα μαζι σου saman,ειναι σαν να τους δείχνεις το βράδυ με το δάχτυλο τον έναστρο ουρανό και αυτή να κοιτούν και να ασχολούνται/σχολιάζουν το δάχτυλο χάνοντας έτσι την υπέροχη ουράνια δόξα!!!

 17. Σε αυτο το αρθρο μπορω να πω πως γελασα αρκετα! Πραγματικα καποιες ερωτησεις ηταν πολυ παιδικες, ισως να τις κανανε και παιδια…
  Ο αλλος λεει θελει να παντρευτει ενα Λυκαωνα και αν μπορεις να του κανεις προξενιο, χαχαχαχαχαχαχα μιλαμε οτι να ‘ναι ειναι ο τυπος!!!

  Παντως μιας και αναφερθηκε, οσο αφορα αυτο το θεμα προσωπικη μου αποψη ειναι πως θα προτιμουσα αν ημουν τυχερος να ειχα για συντροφο μια Λυκαωνινα και ενας απο τους λογους ειναι πως οι Λυκαωνες δεν θα προδωσουν ποτε την εμπιστοσυνη που τους δειχνεις(δεν ειναι σαν εμας ευτυχως) αλλα και επειδη ειναι οντα αγνα και γεματο αγαπη!!! Το μονο κακο θα ηταν η προωρη γυρανση και τα λιγοστα χρονια ζωης σε σχεση με ενος Λυκαωνα…

  Τελικα σε ολα υπερτερουνε οι Λυκαωνες….

  1. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!!!!

   ΑΝ ΕΒΛΕΠΕ Ο ΛΥΚΑΩΝΑΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΣΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ!!!! ΑΝ ΤΟ ΔΕΧΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΑΛΛΑΖΕ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΓΕΡΝΑΓΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕΤΑ!!!! ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 18. Φιλε Saman!!!

  Σ’ ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου.. Στην ομαδα δεν ειμαι καινουργιος, ειμαι γραμμενος κ’ σε παρακολουθω 2 χρονια τουλαχιστον ανελλιπως αλλα που να θυμασαι κ’ εσυ ολους εμας εδω μεσα… Με καλυψες με τις απαντησεις σου κ’ θα ψαξω κ’ το αρθρο που αναφερεις (καμια φορα μου ξεφευγει κ’ τιποτα, λογω ελειψης χρονου).

  Κακος δεν εισαι καθολου.. Εισαι ενας ευγενικος ανθρωπος(?!!- σχετο??) που απαντας σε ολους κ’ θες να μεταδωσεις πληροφοριες κ’ γνωσεις που οπως ειπα κ’ πριν δεν παιρνουμε απο πουθενα αλλου κ’ που υποστηριζεις τα πιστευω σου, πραγματα που σεβομαι απολυτα, ασχετα αν δεν συμφωνω με ολα οσα γραφεις η’ δεν τα πιστευω ολα.

  Παλαβος??!!! Ξερω οτι πολλα απ’ αυτα που αναφερεις εχουν βαση κ’ επισης διακρινω οτι οι προθεσεις σου ειναι αγνες, που ειναι το σημαντικοτερο για μενα γιατι κ’ στην τελικη αν εγραφες μυθιστορηματα, θα ειχες κονομησει τρελα φραγκα… Οποτε μια χαρα τα λες!!!! Επισης ειμαι της αποψης οτι μεσα σε ολη αυτη τη μαυριλα την ασχημια την καθημερινοτητα κ’ τους προβληματισμους ας ειμαστε κ’ λιγο αιθεροβαμονες η’ παιδια, σιγουρα ειναι καλυτερο απ’ ολα τα υπολοιπα που ανεφερα..!!!

  Να ξερεις οτι αν ποτε συγκροτηθει μια εσωτερικη ομαδα μεσω του σαιτ οπως συζητουσατε με καποιους αλλους φιλους σε προηγουμενο αρθρο, θα ηθελα να συμμετεχω κ’ να βοηθησω κ’ εγω απο το δικο μου μετεριζι οπως μπορω, αρκει να πειστω για ενα πραγμα μονο.. (αν ερθει η ωρα κ’ η στιγμη θα τα πουμε).

  Επισης επειδη διαμενω στην περιοχη της Αχαιας, αν δεν εχεις ερευνησει ηδη, θα ηθελα να σε ενημερωσω για την υπαρξη σε καποια χωρια της (προς Καλαβρυτα μερια), οικογενειων με “εξωτικο” επωνυμο κ’ με πολλες ιστοριες να τους συνοδευουν κ’ που πιστευω πως ειναι θεμα αξιο προς διερευνηση κ’ που αν θελεις να ερευνησεις, θα εχεις τη συνδρομη μου..
  Μου ειχες αναφερει παλαιοτερα κ’ για την “αλεποτρυπα” διπλα σε ενα μοναστηρι, για ενα αλλο θεμα που συζητουσαμε κ’ με ενδιαφερε να ερευνησω αλλα μου ειχες γραψει τις υπολοιπες πληροφοριες στον γνωστο σου “κωδικα” που δεν μπορεσα ποτε να σπασω!!!
  Ατιμε Saman!!! To ‘χεις να με ταλαιπωρεις.. Οπως κ’ με το αρθρο.. χαχαχαχα!!!

  Τελος μια ερωτηση ακομα κ’ επιζω να μην σε κουρασα.. Εχει επικοινωνησει λυκαωνας μαζι σου μεσω του σαιτ??

  Αυτα.. να εισαι καλα φιλε μου κ’ να θυμασαι.. Αν δεν πιστευεις σε κατι, αυτο το “κατι” μπορει να πιστευει σε εσενα!!!!

  1. huancarlos!!!!

   ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΣΠΑΛΙΟΥΣ…ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗ ΕΝΑ ΜΙΑΛΟ ΧΕΙΜΟΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ…..!!!!

   ΑΝ ΦΤΙΧΤΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΟ ΦΟΡΟΥΜ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΚΟΙΟΣΗ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΟΡΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣ ΕΛΘΕΤΕ!!!! ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ ΟΠΤΟΤΕ ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΟΧΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΩ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΙΣΩΣ ΣΕ ΔΙΑΦΩΤΗΣΩ!!!!

   ΝΑΙ ΕΧΩ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟ 89 ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΟΣ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΑΡΧΗΖΩ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΓΙΟΥΧΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΗΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΗΛΑ ΝΑ ΕΚΘΕΣΩ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΙΑ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ!!!! ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!!!

   ΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΛΕΠΟΡΟΥΝΕ!!!!! …………..!!!!!

   ΟΧΙ ΛΥΚΑΩΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΗΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ!!!!

   ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ << ΚΑΤΙ >> ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 19. Εκπληκτικό άρθρο,εγώ βρήκα ότι υπάρχει και πολύ χιούμορ σε αυτό το άρθρο,αυτό το είδος του χιούμορ που ψυχαγωγεί όχι αυτό που διασκεδάζει
  με άγγιξε ιδιαίτερα το θέμα με τον Χριστό γιατί αυτή είναι και η δική μου τοποθέτηση,οι συζητήσεις και οι αντιπαραθέσεις μου πάνε πολύ πίσω,στην αρχή του παλιού
  εξεταξίου γύμνασίου.Εμείς οι άνθρωποι αγαπάμε και θεοποιούμε εύκολα και εκει πιστεύω ότι είναι η αρχή του “κακού” γιατί είναι και η αρχή της παραίτησης μας.
  Και εύκολα και άκριτα δεχόμαστε να θυσιάζονται για μας γιατί νομίζουμε ότι έχουμε την συνταγή της αγιοποίησης όπως έχουμε την συνταγή πως να κάνουμε τουρσί!
  ‘Οποιος φτάνει σε αυτά τα επίπεδα Χριστός-Σωκράτης και……. είναι γιατί η ζωή τους είναι υπηρεσία ψυχής και όχι άρνηση ζωής μμμμμ

 20. ο ιερεας ας κοιταξει πρωτα δει ποιος λαος φορεσε κατα κορον την μαυρη ενδυμασια στο παρελθον για να ξεχωριζουν απο τους υπολοιπους και να μπορουν να προστατευτουν απο την αρρωστια της λεπρας ως αποτελεσμα της απλυσιας που ειχαν οι εβραιοι ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ, και μετα να κανει σχολια για τον χαρακτηρισμο που εκανες στους ρασοφορους. οσο για την ουρικη φορεσια που ελπιζω να καταλαβε τι ειπες.κανονικα επρεπε να πεις οτι το σημερινο ρασο εχει προελθει αυτουσιο απο ρουχα που φορουσαν ιερεις και μαγοι στην πολη ουρ της μεσοποταμιας απο οπου προερχεται ο αβρααμ.ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΘΑ ΑΡΚΕΣΤΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΛΑΣΑΡΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΩΣ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΡΩΜΕΝΗ ΣΕ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ. αν και σε προηγουμενα αρθρα ειχαμε διαφωνιες για τον Χριστο και για την θεικη και ιστορικη υποσταση του οφειλω να παραδεχτω οτι ο χριστος δικαια τα εβαλε με το κατεστημενο της εποχης του χαρακτηριζοντας με τα χειροτερα λογια τους γραμματεις και φαρισαιους λες και ηξερε οτι στο μελλον θα αλλιωσουν την διδασκαλια του και θα σφαξουν χιλιαδες ανθρωπους για να επιβαλουν το τερατουργημα της παλαιας διαθηκης και να θεσουν τα θεμελια για την κυριαρχια τους στην γη μεσω του βατικανου και του παπα .το κερασακι στην τουρτα μια και ο ιερεας μιλησε για αιρεσεις ηταν το διερει και βασιλευε που εφαρμοσαν οι εβραιοι στον χριστιανισμο για να δημιουργησουν τις αιρεσεις και να ελεγχουν ΑΠΟΛΥΤΑ την ανθρωποτητα.οσο για την γραφικοτητα του σαιτ οπως ειπε μου αρκει που εσυ αναφερθηκες σε εμποριο λειψανων αγιων του χριστιανισμου.

 21. Καλησπερα,έχω διαβάσει όλα σου σχεδόν τα άρθρα τα τελευταία 2,5 χρόνια και πραγματικά μερικα είναι εντυπωσιακά..Αλλά νομίζοντας ότι τα στοιχεία που δίνεις δεν είναι αρκετά ώστε να γίνουν πιστευτα.μην μεπαρεξηγεις,απλά προσωπικά χρειάζομαι κάτι περισσότερο για να πιστω 100%.Επίσης να κάνω και μια παρατήρηση πως γίνεται κάποιος με τόσες γνώσεις να είναι ανορθογραφος,ελπίζω λόγο βιασυνης..Δεν σε κρίνω μια διαπίστωση έκανα…να σαι πάντα καλά ,αν θες μου απαντάς

  1. Kinezos!!!!

   KAΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!!

   ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΕ!!!!

   Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΒΙΑΣΥΝΗΣ ΚΑΝΩ ΙΣΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ …ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ!!!! Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΠΟΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΚΩΔΙΚΑ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΕΔΕΥΟΜΑΙ ΩΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ!!!!

   ΛΟΙΠΟΝ!!!! ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΠΕΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!! ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΦΥΠΝΗΣΩ!!!! ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΗΣΩ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ!!!! ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΩΣ ΠΑΖΛ…. ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΠΕΙ!!!! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΖΟΥΜΙ…. ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΓΟΜΕ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΕ!!!

   ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

 22. ΞΕΡΕΙΣ ΣΑΜΑΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΓΝΟΡΙΖΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑΝ ΛΥΚΑΩΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΟΣΜΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΑΙΚΤΑΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΚΡΥΒΩΣ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΙΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΩΣ ΨΥΛΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ. ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ. ΕΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΦΥΤΡΑ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ. ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΥΡΕΥΤΟΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΧΕΤΗ. ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΨΥΛΟΜΑΛΛΙΑΡΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΜΟ. ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΕΞΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟ ΟΙ ΚΙΝΟΔΟΝΤΕΣ. ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑΣ. ΜΙΛΑΜΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΛΥΚΑΩΝΑ. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ. ΜΙΛΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ. Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑ ΛΥΚΑΩΝΕΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ;

  1. teacher!!!!

   ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΗΞΕΡΕΣ!!!! ΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ!!!!

   ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!!

   ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΝΩΝΤΕ ΚΙΤΡΙΝΑ ΜΟΝΟ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ!!!!

   ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ!!!! ΑΝ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΖΟΥΣΕ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ!!!! ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΔΕΝ ΚΑΗΚΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ!!!!

   ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΥΚΑΩΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΣΚΕΨΗΣ ΟΥΤΕ ΑΛΛΕΣ ΙΔΙΕΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΝΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ!!!!

   ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΟΣΗ!!!! ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΛΥΚΑΩΝΑΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 5 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΛΥΑΚΑΩΝ Η ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΗΘΕΤΟ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 23. Η αλλαγή από άνθρωπο σε λυκάωνα όταν το θελήσουν εκείνοι ίσως να μπορεί να επιτευχθεί με ειδική ακτινοβολία, σε ειδικό μέρος, ίσως με κάποια σαμανική τελετή!Όμως αντί να θέλουμε να γίνουμε λυκάωνες ίσως θα ήταν καλύτερα να προσπαθήσουμε να ανακαλύψουμε τις πραγματικές μας δυνάμεις ως ανθρώπινα όντα δηλαδή το τι μας αναλογεί απέναντι στο σύμπαν αδιάκοπης εξέλιξης, δεν μπορεί κάτι θα έχουμε και εμείς, αρκεί να μας αφήσουν τον κόκκο ρυζιού που έχουμε στον εγκέφαλό να λειτουργήσει πραγματικά, αλλά τότεμ αν γίνει αυτό θα πάνε στα κομμάτια….οπότε!
  Πάντως ορισμένες ερωτήσεις είναι φανερά χλευαστικές π.χ. Αν τρώνε μπανάνες? Βέβαια οι απαντήσεις είναι σταράτες και απλοικές όπως το πολίτευμα!!! Λακωνίζειν εστι Φιλοσοφείν!

 24. ΣΑΜΑΝΕ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΑΡΘΡΟ.ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΑΣ ΚΑΙ ΣΥΧΝΩΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΤΟΥ ΛΥΚΑΙΟΥ ΟΡΟΥΣ (ΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ) ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ.ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ…
  ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ..

 25. Χαχαχαχαχα!!!!! Saman απο τα καλυτερα… Μπραβο σου που απαντας σε ολους επικριτικους η’ μη.. Σε παρακολουθω παρα πολυ καιρο, δεν ξερω τι να πιστευσω κ’ τι οχι παντως σε ευχαριστω που καθε φορα ταξιδευω μαζι σου με θεματα που δεν εχουν ξαναθιξει αλλοι κ’ πρωτοτυπες αναφορες – πληροφοριες – αποστολες, που δεν βρισκω σε καμια αλλη ιστοσελιδα!!!
  Με τη σειρα μου θα ηθελα να σε ρωτησω κ’ εγω καποια πραγματα κ’ αν θελεις μου απαντας…

  1) Πως μπορεις κ’ μοιραζεσαι μαζι μας ολες αυτες τις τις πληροφοριες για τους λυκαωνες απο τη στιγμη που οπως εχεις αναφερει κ’ εσυ παλιοτερα, οι ιδιοι δεν επιθυμουν να γνωριζουν την υπαρξη τους οι ανθρωποι οι οποιοι τους προδωσει στο παρελθον επανελημμενα..??

  2) Γιατι οπως αναφερεις κ’ εδω, ζουν σχεδον παντου ανα την Ελλαδα (κ’ τον κοσμο προφανως) ενω οπως εχεις αναφερει παλαιοτερα το φυσικο τους σπιτι ειναι η μεση γη..??
  (κ’ σε συναρτηση με την προηγουμενη ερωτηση, τι κανουν στην επιφανεια κ’ αναμεσα μας)??

  3) Πως κ’ δεν εχουμε στην εποχη της τεχνολογιας κ’ γενικοτερα.. μια φωτογραφια, ενα βιντεο, ενα πτωμα, εναν σκελετο, κατι τελως παντων που να μας δειχνει εναν δρακονιανο με τη φυσικη μορφη του, παρα μονο ελαχιστες ενδειξεις- υποψιες σε βιντεο κ’ φωτο???

  Ευχαριστω κ’ επιζω καποια στιγμη να μπορεσω να σε γνωρισω κ’ απο κοντα.. Σιγουρα κ’ περα απ’ ολα τ’ αλλα, εισαι ενας πολυ ενδιαφερων τυπος!!!!

  1. huancarlos!!!!

   ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!!

   ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!

   ΒΕΒΑΙΑΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ….ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΡΓΟ ΛΟΓΟ ΕΡΕΥΝΩΝ….ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΑΝΤΩ!!!!

   1) ΣΩΣΤΑ!!!! ΟΜΟΣ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!!! ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΣΥΜΑΧΙΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑ ΣΜΗΞΟΥΝ ΑΝ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!!!!

   2) Η ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΛΥΚΑΩΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΣΗ ΓΗ ( ΠΕΡΕΤΕΡΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ) ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΖΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ!!! ΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΙΝΔΙΑΝΩΝ << ΠΟΟΥ - ΣΙΟΥ - ΚΑΙ ΣΕΓΙΕΝ >> ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΛΛΑ!!!!

   3) ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!;! ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΤΩΜΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΟΠΟΥ ΕΧΩ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΣΕ ΠΟΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΑ…ΧΑΧΧΑΑ ( ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟΣ ΤΟ ΞΕΡΩ )!!!! ΒΙΝΤΕΟ!;! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ!!!! ΟΧΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΤΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΩΣΟΠΑ!!!! ΤΩΡΑ ΕΠΙΔΗ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΧΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!! ΕΣΥ ΑΝ ΥΣΟΥΝ Η ΕΛΙΤ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΝΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝ ΚΡΥΒΟΣΟΥΝΑ!;! Π.Χ. ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΨΑΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΙΑΣΑΝ ΨΑΡΑΔΕΣ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΝΤΟΡΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΖΩΟΔΗ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!! ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ!;! ΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΚΟΣΜΟΙ!!!!!

   ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΕΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΟΧΙ!!!! ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΥΠΟΣ!;;! ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΑΒΟΣ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΕ!!!!

   ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

 26. ΣΑΜΑΝΕ ΩΡΑΙΕΣ ΑΠΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ !!!!! ΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΕΛΑΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ !!! ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΣΕ ΣΤΟΛΙΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΕΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ SUBMARINE !!!!!!!!!!!!!!!!!

  Υ.Γ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ !!!!!!!!

  1. submarine!!!!

   ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ!!!!

   ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!

   ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΟΥΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΙΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣΥΣΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΚΑΤΑΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ!!!!

   ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΡΑΖΕΙ ΟΜΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ!!!!

   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΙΚΕΣ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση