ΑΙΝΙΓΜΑ 3 !!!!

ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΑΙΝΙΓΜΑ 3 !!!!

ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΒΡΕΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΝΑ ΣΠΑΝΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ 1890!!!! ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΙ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!!! ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΛΑ!!!! ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΜΕΡΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ!!!! ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 3 ΕΩΣ ΤΟ 13!!!! ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΔΥΟ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ 4 ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ!!!! ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΟ!!!!

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ!!!! ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΩΡΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΝΙΓΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ!!!! ΣΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΝΙΓΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΟΥ ΦΕΙΣ ΜΠΟΥΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ!!!! ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΑΥΤΩΝ!!!! ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΑΙΝΙΓΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ!!!!

ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑ!;!

Τι είναι αυτό που είναι σαν φάντασμα ή σαν μια οπτασία!;! Αυτό όμως δίνει ζωή και αχαλίνωτη σε κάποιους φαντασία!!! ! Υπάρχει σε αυτό που επεκτείνεται συστέλλεται διαστέλλεται και δεν είναι μόνο ένα!!!! Σίγουρα σε κάθε από αυτό υπάρχει ζωή και όχι μόνο μια και υπάρχει σε αυτό ο όρος πεμπτουσία!!!! Τι είναι!;!

 

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΥ:

1

2

3

4

5

6

 

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

https://www.facebook.com/groups/100668480027153/

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 


19 σκέψεις στο “ΑΙΝΙΓΜΑ 3 !!!!

  1. Ανακοινωση για το αίνιγμα 3!!!
    Σε πεντε μέρες απο σήμερα θα κληρωθούν τα ονόματα των νικητών του πρώτου και του δεύτερου αινιγματος, καθώς δεν βρήκε κάποιος φίλος απ’ αυτους που συμετειχαν την απάντηση του τρίτου αινιγματος, και η λύση θα δωθεί στον τυχερό της κλήρωσης αυτής!!!!
    Η απάντηση του τρίτου ανοίγματος ηταν: ο γαλαξίας!!!!
    Να είστε όλοι καλά, ευχάριστουμε για την συμετοχή σας!!!!

  2. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΑΜΑΝ!!!! ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ…ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΥΤΟ!!! ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ SITE …ΗΜΟΥΝ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ!;;! ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΑΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΎ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ;;; ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΥΠΟΨΙΝ ΜΗΠΩΣ ΕΤΥΧΕ Κ ΣΕ ΑΛΛΟΝ!!;;!!

Αφήστε μια απάντηση