ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ ΒΙΚΤΩΡΙΑΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ ΒΙΚΤΩΡΙΑΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ!!!!

Οι Βικτωριανοί μπορούσαν και έκαναν ένα είδος φωτομοντάζ όπως αποδεικνύεται από το ρεπορτάζ της Αγγλικής Εφημερίδας Daily Mail.

Οι παρακάτω φωτογραφίες στην εφημερίδα δεν δείχνουν όμορφα σώματα ..αντιθέτως όπως φαίνεται οι Βικτωριανοί είχαν βρει ένα τρόπο στο να κάνουν ένα είδος φωτομοντάζ της εποχής εκείνης!!!!

1

 

2

3

Δεν εξηγεί όμως η εφημερίδα ότι το φωτομοντάζ γινόταν με το να βγάζουν δυο ίδιες φωτογραφίες, από την μια έκοβαν το κεφάλι και το τοποθετούσαν ανάλογα εκεί που ήθελαν. Με τα αποτελέσματα να είναι εμφανή ότι είχαν παρέμβει όπως βλέπετε και εσείς αν τις κοιτάξετε λίγο καλύτερα!!!!

Ήταν πολύ γνωστή η τεχνική τους για την εποχή, εκεί όμως που τα χρειάστηκε ο Βικτοριανός κόσμος ήταν με τα φαντάσματα τα οποία ήταν κάπως πειστικά αν και κυκλοφορούν πολλές φωτογραφίες της εποχής εκείνης με φαντάσματα όπου λίγες είναι οι πραγματικές…..!!!! Στην πρώτη λοιπόν φωτογραφία βλέπετε έναν σκελετό φάντασμα να αγκαλιάζει έναν κύριο όλα είναι διάφανα πάνω στο φάντασμα εκτός από το κρανίο!!!!

4

5

Στην δεύτερη φωτογραφία φαίνεται μια κοπέλα φάντασμα, μόνο που το πρόσωπο της φαίνεται καθαρά ότι είναι από χαρτί!!!! Τα αιθέρια σώματα τα έφτιαχναν από πολύ αραχνοΰφαντα τούλια και από τις κουνουπιέρες!!!! Μετά τις ρετούσαραν ( την ζωγράφιζαν σε κάποια σημεία ) και έβγαινε το αποτέλεσμα όπου και βλέπετε!!!!

Το θέμα είναι ότι το φωτομοντάζ υπήρχε από εκείνη την εποχή κατά ένα τρόπο με την μόνη διαφορά ότι φαινόταν αμέσως, το ίδιο γίνεται και σήμερα μόνο που για να φανεί το φωτομοντάζ ή οι ενέργειες του λεγόμενου προγράμματος Φώτοσοπ πρέπει οι φωτογραφίες να σταλθούν σε ειδικούς!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


2 σκέψεις στο “ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ ΒΙΚΤΩΡΙΑΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ!!!!

Αφήστε μια απάντηση