ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ !!!!ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ !!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ !!!!ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΕΩΣ  ΣΗΜΕΡΑ !!!!

 

Αυτή είναι μια λίστα ανθρώπων που εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς , και των οποίων τα ίχνη είναι άγνωστα ή των οποίων οι θάνατοι δεν είναι τεκμηριωμένοι, καθώς και μερικές περιπτώσεις ανθρώπων των οποίων η εξαφάνιση ήταν αξιοσημείωτη και παρέμεινε μυστήριο για μεγάλο χρονικό διάστημα!!!! Έψαξα και βρήκα ποιες εξαφανίσεις ανθρώπων θεωρούνται μέχρι και σήμερα μυστηριώδεις και ανεξήγητοι σε αυτό το άρθρο αλλά και σε ξεχωριστά άρθρα όπου και έχω αναρτήσει στην ιστοσελίδα μας!!!! Ήταν μια τιτάνια σχεδόν έρευνα η οποία θα σας προβληματίσει το τι γίνεται στον κόσμο μας!!!

Ίσως κάποιοι πιστέψουν ότι έτσι έχουν τα πράγματα και ίσως κάποιοι όχι όπως θα τα διαβάσετε!!!! Όπως όμως και να έχει το ζήτημα παγκοσμίως είναι από τις ποιο μυστηριώδης εξαφανίσεις που έγιναν ποτέ!!!! Υπάρχουν όμως εξαφανίσεις που δεν ανάφερα εκατοντάδες χιλιάδες ακόμα παράξενης μορφής αλλά για να τις έγραφα όλες θα μου έπαιρνε σχεδόν δυο χρόνια και ένα τεράστιο χώρο στο διαδίκτυο!!!! Έτσι μετρίασα στις ποιο σοβαρές όπου θα μοιραστείτε τώρα μαζί μου!!!!

 • Το 71 π.Χ. – Αν και θεωρήθηκε ότι σκοτώθηκε σε μάχη κατά τη διάρκεια του τρίτου Πόλεμου των Σκλάβων , το σώμα του δούλου ανταρτών του Σπάρτακου . Δεν βρέθηκε ποτέ και η τύχη του παραμένει άγνωστη…..!!!!
 • Το 53 π.Χ. – Ο Ambiorix ( Αμπιορίξ ) ήταν, μαζί με τον Catuvolcus ( Κατούβολκους ), πρίγκιπα των Eburones ( Έμπουρονς ), ηγέτης της φυλής  Belgic ( Μπέλτζικ ) της βορειοανατολικής Γαλατίας ( Gallia Belgica ), όπου σήμερα βρίσκεται το σύγχρονο Βέλγιο. Σύμφωνα με τον συγγραφέα Φλώρος (iii.10.8), ο Αμπιορίξ και οι άντρες του κατάφεραν να διασχίσουν τον Ρήνο και εξαφανίστηκε χωρίς ίχνος μπροστά στα έντρομα μάτια τους!!!!
 • Η περίφημη – Legio ΙΧ Hispana (η 9τη Λέτζιο Ισπάνα) ήταν μια λεγεώνα όπου έχει εξαφανιστεί στη Βρετανία κατά τη διάρκεια της ρωμαϊκής κατάκτησης της Βρετανίας!!!! Έχω γράψει σχετικά για αυτήν την λεγεώνα!!!! Θεωρείται μέχρι και σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα μυστήριά του αρχαίου αλλά και σύγχρονου κόσμου!!!! Αν και έχουν δοθεί πολλές εξηγήσεις όλες βρίσκονται μόνο στην θεωρία!!!!
 • Το 378 π.Χ.- Ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Valens ( Βάλενς ) εξαφανίστηκε μυστηριωδώς όταν  νικήθηκε από τους Γότθους στη μάχη της Αδριανούπολης (Eντιρνέ σύγχρονη, Τουρκία). Το σώμα του Βάλενς δεν βρέθηκε ποτέ…..!!!! σε τουρκικά χειρόγραφα λένε ότι εξαφανίστηκε μπροστά στα μάτια των Τούρκων!!!!
 • Το 834 (περίπου) μ.Χ. – Ο Muhammad ibn Casim al Alaui ( Μουχάμεντ Ιμπν Κασίμ αλ-Αλάουι) οδήγησε μια εξέγερση εναντίον του χαλιφάτου των Αββασιδών, αλλά νικήθηκε και τέθηκε υπό κράτηση. Όταν αποφασίστηκε η εκτέλεση του οι φρουροί είπαν ότι τον πήραν τα Τζιν ( δαίμονες της ερήμου ) μαζί τους μέσα από τους τοίχους!!!!
 • Το 1021 – Al-Hakim bi-Amr Αlach – Αλ Χακιμ Μπι Αμρ Αλλάχ, έκτος των Φατιμίδων χαλίφης και 16ος Ismaili ( Ισμαιλ ) ιμάμης , οδήγησε το γαϊδούρι του στους λόφους Mουγκατάμ έξω από το Κάιρο για μία από τις τακτικές εξορμήσεις για τους νυκτόβιους διαλογισμούς  του μα δεν ξανά φάνηκε ποτέ. Στην αναζήτηση του βρέθηκαν το γαϊδούρι και τα ρούχα του τέλεια διπλωμένα γεμάτο αίματα!!!! Το περίεργο όμως ήταν ότι το αίμα άνηκε στο γαϊδούρι όπου και μετά από μια μέρα ψόφησε παρόλο ότι δεν είχε σχεδόν αίμα μέσα του!!!!
 • Το 1071 – Ο Hereward Wake ( Χεργουάρντ Γουέηκ )ήταν ένας πρώην εξόριστος Άγγλοδανός ανηλίκος ευγενής επαναστάτης ο οποίος οδήγησε μια τεράστια εξέγερση στην ελώδη περιοχή του Ely ( Ελγ ) στην Αγγλία κατά τον κανόνα του Γουλιέλμου του Κατακτητή. Τελικά προδομένοι από φόβο και τους τοπικούς μοναχούς που οδήγησε τα στρατεύματα του Νόρμαν μέσω μυστικών δρόμων, πολλοί από τους αντάρτες  ήταν ελλιπή ή εκτελέστηκαν, αλλά Χεργουάρντ  δραπέτευσε μα και κανείς δεν ξανά άκουσε ποτέ για αυτόν. Κάποιοι από τους αυτόπτες μάρτυρες αντάρτες είπαν ότι ένα μαύρο φως ( !;! ) τον έλουσε και χάθηκε με μιας!!!!
 • Το 1203 – ο Άρθουρ, Δούκας της Βρετάνης , όπου ήταν κληρονόμος στο θρόνο της Αγγλίας. Υποστηριζόταν από τη γαλλική αριστοκρατία, όπου δεν ήθελαν τον Ιωάννη της Αγγλίας ως βασιλιά. Έτσι λοιπόν στις 31 Ιουλίου 1202, ενώ πολιορκούσε τη γιαγιά του Eleanor of Aquitaine  ( Ελέονορ της Ακουιτάν ) , ο Άρθουρ έκπληκτος συνελήφθη από τους βαρόνους του Ιωάννη και φυλακίστηκε στο Falaise ( Φάλεϊς ) στη Νορμανδία. Το επόμενο έτος, ο Άρθουρ  μετάφέρθηκε στο Ρουέν και στη συνέχεια εξαφανίστηκε μυστηριωδώς τον Απρίλιο του 1203!!!! Κάποιοι ιστορικοί λένε ότι παρόλο ότι ήταν καλά κλεισμένος στο κελί του όταν ανακάλυψαν ότι έλειπε το μόνο που βρήκαν στο κελί του ήταν μια μαύρη πυκνή γλίτσα χρώματος κίτρινη όπου κάπνιζε χωρίς μυρουδιά για τρεις μέρες!!!!
 • Το 1291 (περίπου) – Ο Vandino – Ugolino Vivaldi ( Βαντίνο και Ουγκολίνο Βιβάλντι ),  Γενουάτες ναυτικοί και εξερευνητές χάθηκαν καθώς επιχείρησαν το πρώτο ωκεάνιο ταξίδι από την Ευρώπη προς την Ασία αν και σε αυτήν την εξαφάνιση δεν μπορεί να υπάρξει κάτι το περίεργο διότι μπορεί κάποιος να πει ότι πνίγηκαν υπάρχει η εξής ιστορία από το αδελφικό τους πλοίο όπου είδε το τι έγινε. Αναφέρουν λοιπόν ότι ενώ η θάλασσα ήταν γαλήνια και είχαν στρίψει από την Αφρική και ανέβαιναν χωρίς προειδοποίηση το πλοίο Γενουατών χάθηκε με μιας μπροστά στα μάτια τους!!!!
 • Το 1412 – Ο Owain Glyndwr ( Ογουέην Γκλίντγορ ), για να κρατήσει τον τίτλο του πρίγκιπα της Ουαλίας , με πρωτοβουλία του  δημιούργησε μια εξέγερση κατά της εξουσίας του Χένρι IV της Αγγλίας το 1400 Αν και αρχικά επιτυχημένη, η εξέγερση δεν πέτυχε, αλλά Γκλίντγορ εξαφανίστηκε και δεν βρέθηκε ποτέ!!!! Πολλοί είπαν ότι τον ρούφηξε ένα δένδρο όπου και χάθηκε!!!!
 • 1483 – Οι Πρίγκιπες από τον Πύργο , Εντουαρντ ο 5ος της Αγγλίας και ο  Ρίτσαρντ του Σρόσμπερι, ο πρώτος δούκας της Υόρκης (9), οι γιοι του βασιλιά Έντουαρντ 15ος  της Αγγλίας και η Elizabeth Woodville  ( Ελίζαμπεθ Γούντβιλ ), τοποθετήθηκαν στον Πύργο του Λονδίνου (η οποία την εποχή εκείνη υπήρξε ως ένα φρούριο και βασιλικό παλάτι, αλλά καθώς και μια φυλακή) από τον θείο τους τον Ρίτσαρντ τον 3ο  της Αγγλίας . Λέγεται ότι μετά από μια τρομακτική καταιγίδα και ενώ είχε κοπάσει διάφορα περίεργα φώτα εμφανίστηκαν στον ουρανό, μετά από αυτό χάθηκαν για πάντα και δεν ξανά άκουσε κανείς για αυτούς!!!!
 • Περίεργες εξαφανίσεις στρατιωτικών λόχων ακόμα και ταγμάτων ανά τον κόσμο!!!! Μπορείτε να τις διαβάσετε σε αυτήν την ηλεκτρονική διεύθυνση αυτή:
 • http://www.invisiblelycans.gr/aneksigites-eksafaniseis-stratiotikon-loxon-kai-olokliron-tagmaton/

 

 • 1499 – John Cabot  ( Τζων Κάμποτ ), Ιταλός εξερευνητής, εξαφανίστηκε μαζί με πέντε πλοία του κατά τη διάρκεια μιας εκστρατείας προσπαθώντας να βρει μια δυτική διαδρομή , από την Ευρώπη προς την Ασία, φήμες λένε ότι είδαν τα πλοία μετά από ένα μήνα από την εξαφάνιση τους κοντά στο σημερινό Λας Πάλμας μόνο που δεν ήταν στο νερό αλλά πετούσαν!!!!
 • 1501 – Gaspar Corte-Real ( Γκάσπαρ Κόρτε Ρήαλ ) , Πορτογάλος εξερευνητής, εξαφανίστηκε σε μια αποστολή προσπαθώντας να ανακαλύψει το Βορειοδυτικό Πέρασμα από την Ευρώπη προς την Ασία. Δύο από τα πλοία του επέστρεψαν στη Λισαβόνα, όπου και είπαν στο βασιλιά ότι μια μεγάλη ρουφήχτρα με δόντια κατάπιε το πλοίο του!!!!
 • 1502 – Miguel Corte-Real ( Μιγκέλ Κόρτε Ρήαλ ) , Πορτογάλος εξερευνητής, εξαφανίστηκε ψάχνοντας για τον αδελφό του Gaspar  η ιστορία ποιο πάνω. Όπως και ο αδελφός του, πήρε τρία πλοία, όπως και με τον αδελφό του, το πλοίο με τον Miguel όταν έφτασε στο σημείο που χάθηκε ο αδελφός του χάθηκε και αυτός!!!!
 • 1526 – Francisco de Hoces ( Φρανσίσκο ντε Χόσες ) , ήταν διοικητής του Αγίου Λεσμές του Ισπανικού Ναυτικού , ένα από τα επτά πλοία ήταν το Loaísa ( Λοαίσα ) με αποστολής υπό τον  García de Jofre Loaísa  ( Γκαρσία ντε Ζόφρε Λοαίσα ). Το καράβι αυτό παρατηρείται τελευταία στον Ειρηνικό στα τέλη Μαΐου, ενδέχεται να έχει φθάσει το Νησί του Πάσχα ή οποιαδήποτέ από τις Πολυνησίας αρχιπελάγη , ή ακόμα και τη Νέα Ζηλανδία , λεγόταν την εποχή εκείνη ότι μια ροζ ομίχλη προτού φτάσει στην νήσο του Πάσχα το τύλιξε και χάθηκε….
 • 1546 – Francisco de Orellana  ( Φρανσίσκο ντε Ορελλάνα ), Ισπανός εξερευνητής και κατακτητής, εξαφανίστηκε στον ποταμό Αμαζόνιο, το Νοέμβριο. Η μοίρα του παραμένει ένα μυστήριο. Δεν ξανά ακούστηκε ποτέ τίποτέ για αυτόν αλλά ούτε και βρέθηκε το προσωπικό του!!!!
 • 1578 – Ο Βασιλιάς Sebastian ( Σεμπάστιαν ) της Πορτογαλίας , της Πορτογαλίας, του οποίου το σώμα δεν βρέθηκε ποτέ, μετά την μάχη του Alcácer Quibir ? πολλοί Πορτογάλοι πίστευαν ότι ο Sebastian είχε επιζήσει μετά τη μάχη και θα επέστρεφε για να διεκδικήσει το θρόνο του!!!! Η πεποίθηση αυτή προέκυψε ότι ο Sebastian θα μπορούσε να επιστρέψει ανά πάσα στιγμή για να βοηθήσει την Πορτογαλία στην πιο σκοτεινή ώρα της. Πολλοί λένε ότι ίσως δολοφονήθηκε κρυφά, άλλοι ότι στην μάχη χάθηκε σιγά σιγά μπροστά στα μάτια των στρατιωτών του!!!!
 • 1590 – Οι άποικοι Roanoke  (Ροανόκ ή αλλιώς Lost Colony το εξαφανισμένο τάγμα ) εξαφανίστηκαν τελείως ξαφνικά, και έγιναν γνωστό ως The Lost Colony ., στις 18 Αυγούστου 1590, η αποικία που διέμεναν βρέθηκε τελείως εγκαταλειμμένη με όλα τα υπάρχοντα τους να βρίσκονται εκεί και τα οικόσιτα τους!!!! Επίσης βρέθηκαν τα φαγητά τους ανέγγιχτα στα τραπέζια το ίδιο τα νερά και τα κρασιά …. Δεν είχε προηγηθεί καμία μάχη!!!! Παρόλες τι έρευνες πίστευαν ότι το τάγμα ολόκληρο διείσδυσε ποιο βαθιά στην χώρα. Μα ποτέ δεν ακούστηκε τίποτα ξανά για κανένα τους!!!! Οι αυτόχθονοι ινδιάνοι έκαναν λόγο χρόνια αργότερα για τους υπόγειους << ανθρώπους μυρμήγκια >> όπου σίγουρα τους είχαν πάρει μαζί τους μέσα στην Γη!!! Μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει κάποια απάντηση το τι μπορεί να έγινε με αυτό το ολόκληρο τάγμα!!!!
 • 1611 – Henry Hudson ( Χένρι  Χάντσον ) ήταν ένας Άγγλος εξερευνητής και θαλασσοπόρος. Ανακάλυψε το λιμάνι της Νέας Υόρκης για την Ολλανδική Εταιρεία των  Ανατολικών Ινδιών . Το 1611, βρέθηκαν ένοχοι ως στασιαστές μαζί με το γιο του και τους έβαλαν μαζί με άλλα έξι άτομα σε μια μικρή βάρκα και τους άφησαν στην περιοχη  Hudson Bay  ( Χάτνσον Μπέι )!!!! Ποτέ δεν ξανά άκουσε κανείς για αυτούς τίποτα αν και βγήκαν στην στεριά. Μετά από ένα χρόνο έρευνας τους οι αρχές δεν κατάφεραν να βρουν το παρά μικρό ίχνος τους!!!!
 • 1652 – Maurice von der Pfalz ( Μαουρίκ βον ντερ Πφλαζ ), ο αδελφός του  Πριν Ρόμπερτ του Ρήνου , κατά τη διάρκεια όπου έμενε ο  Αγγλικός εμφύλιος πόλεμος , ο στόλος Ρούπερτ καταστράφηκε σε μια φοβερή καταιγίδα νότια του Πουέρτο Ρίκο!!!! Όλα τα πλοία εκτός από δύο χάθηκαν, μετάξύ των οποίων το πλοίο Prince Maurice de Defiance ( Μαουρίκ ντε Ντεφιάνς ) Ούτε αυτός ούτε το πλοίο βρέθηκε ποτέ, ούτε καν συντρίμμια όπως ήταν αναμενόμενο. Κάποιοι αυτόπτες μάρτυρες από τα άλλα πλοία έκαναν λόγο για αιώρηση των δυο αυτών πλοίων μέσω παράξενων φωτών όπου δεν ήταν από κεραυνούς της καταιγίδας. Κάποιοι  έκαναν λόγο για ανεμοστρόβιλους, μα αν ήταν κάτι τέτοιο τα πλοία που ήταν ξύλινα θα είχαν γίνει χιλιάδες κομμάτια!!!! Οι μαρτυρίες των ναυτικών μιλάνε για κάθετη αιώρηση χωρίς περιστροφή!!!! Οι μαρτυρίες υπάρχουν στα ημερολόγια των πλοίων όπου τώρα βρίσκονται σε μουσείο. Βέβαια κανείς μέχρι σήμερα δεν πιστεύει κάτι τέτοιο!!!!
 • 1696 – Χένρι Κάθε ήταν ένας Άγγλος πειρατής, ο οποίος εξαφανίστηκε μετά την τέλεση μιας από τις πιο κερδοφόρες πειρατικές επιδρομές στην ιστορία!!!! Παρά το παγκόσμιο ανθρωποκυνηγητό και το ποιο μεγάλο χρηματικό ποσό μέχρι και σήμερα ως αμοιβή για το κεφάλι του, δεν βρέθηκε ποτέ ξανά. Από αυτήν την ιστορία φτιάχτηκε η ταινία οι Πειρατές της Καραϊβικής…..!!!!

1800-1899

 • 1803 – Τζορτζ Μπας Βρετανός εξερευνητής της Αυστραλίας , απέπλευσε από το Σίδνεϋ για τη Νότια Αμερική και δεν ακούστηκε ποτέ ξανά. Πληροφορίες από άλλα πλοία της εποχής αναφέρουν ότι χάθηκε το πλοίο μέσα σε μια δέσμη φωτός!!!!
 • 1809 – Benjamin Bathurst( Μπέντζαμιν Μπάτχερστ ), Βρετανός διπλωμάτης, εξαφανίστηκε τελείως ξαφνικά από ένα πανδοχείο στο Perleberg  ( Πέρλμπεργκ )!!!! Στο πανδοχείο το οποίο διέμενε έκαναν λόγο πολλοί για ένα πλάσμα όπου συχνά έκανε τις εμφανίσεις του τρομοκρατώντας τους ενοίκους!!!! Όλες οι αναφορές που υπάρχουν από ερευνητές της εποχής εκείνης αναφέρουν ότι μια τεράστια λάμψη αφύσικη για την εποχή της εμφανίστηκε στο δωμάτιο του όπου και μετέπειτα χάθηκε μυστηριωδώς!!!! Οι σημερινοί ερευνητές λένε ότι πρόκειτε για μια πολύ παράξενη δολοφονία χωρίς να έχουν βρει στοιχεία ή και το πτώμα του ή τα λείψανα του ποτέ!!!! Όσο για το πλάσμα γίνετε λόγος ότι μοιάζει περίπου σαν τους Γκρίζους!!!!
 • 1812 – Theodosia Burr Alston ( Θεοδοσία Μπούρ Άλστον ) η κόρη του Αμερικανού Αντιπροέδρου Aaron Burr ( Άαρον Μπούρ ) όπου ήταν η πιο μορφωμένη αμερικανική γυναίκα των ημερών της, απέπλευσε από το  Τζορτζ Τάουν, της Νότιας Καρολίνα , με το πλοίο Πάτριοτ, αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι το πλοίο εξαφανίστηκε μέσα σε μια πρασινωπή ομίχλη!!!! Άλλοι λένε ότι χάθηκε από τρικυμία αλλά ποτέ δεν βρέθηκε το παραμικρό εύρημα που να διαπιστώνει αυτήν την πληροφορία!!!!
 • 1826 – William Morgan( Γουίαλμ Μόργκαν ), κάτοικος της Μπατάβια της Νέα Υόρκη , εξαφανίστηκε λίγο πριν μιλήσει για το καινούριο του βιβλίο. << Επίκριση στον Τεκτονισμό >>!!!! Λέγεται ότι ατμοποιήθηκε στο δωμάτιο του ότι και αυτό να σημαίνει!!!! Άλλοι λένε ότι οι τέκτονες τον σκότωσαν και τον εξαφάνισαν!!!! Όμως η πρώτη πληροφορία προέρχεται από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής χωρίς περεταίρω στοιχεία!!!!
 • 1829 – John Lansing, Jr ( Τζων Λάνσινγκ ), Αμερικανός πολιτικός, στο Μανχάταν, στο τότε γνωστό ξενοδοχείο που διέμενε στην Νέα Υόρκη χάθηκε τελείως ξαφνικά!!!! Λέγεται από αυτόπτες μάρτυρες ότι όταν εξαφανίστηκε ήταν σε μια αποβάθρα απόγευμα, όταν μια μίνι ομίχλη από το πουθενά τον τύλιξε και χάθηκε με μιας!!!!
 • 1843 – Sequoyah( Σικαογιάχ ), δημιουργός του Ινδιάνικού των Τσερόκε  συλλαβάριο , εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Μεξικό όπου ήθελε να εντοπίσει απομονωμένες φυλές ων Τσερόκων όπου είχαν μετάκομίσει εκεί κατά τη διάρκεια της ινδιάνικης Απομάκρυνσης στις ΗΠΑ. Το σώμα του δεν βρέθηκε ποτέ, αν και τουλάχιστον τρεις που έχουν ταφή έχουν αποδειχθεί ως γνήσιοι!!!! Το θέμα είναι ότι οι Τσερόκε πιστεύουν ότι απήχθη από τους Ανθρώπους Μυρμήγκια όπου ζούνε μέσα στην Γη!!!! Κάτι που συναντήσαμε ποιο πάνω αλλά και που πιστεύουν πολλές φυλές στην γη προς την ύπαρξη τους!!!!
 • 1845 – Η χαμένη αποστολή του Φράνκλιν ,  έκανε την τελευταία επαφή με ένα φαλαινοθηρικό πριν από την είσοδο του με 100 ναυτικούς στην περιοχη   Το Στενό της Βικτώριας  σε αναζήτηση του Βορειοδυτικού Περάσματος!!! Αν και τα λείψανα ορισμένων ατόμων αργότερα ανακαλύφθηκαν, η πλειοψηφία των πτωμάτων δεν βρέθηκε ποτέ!!!! Επίσης παραμένει μυστήριο γιατί τα πτώματα τα οποία βρέθηκαν μετά από δυο μήνες δεν είχαν υποστεί την διαδικασία της σήψης!!!! Κάποιοι τότε είπαν ότι τα παγωμένα νερά δεν άφησαν την σήψη να προχωρήσει, μα μέχρι να τους θάψουν ( δεκαπέντε μέρες ) παρότι ήταν καλοκαίρι δεν υπέστει καθόλου σήψη!!!! Επίσης κανένα εύρημα από το ναυάγιο του τεράστιου φαλαινοθηρίου δεν έχει εμφανισθεί ποτέ!!!!
 • 1848 – Khachatur Abovian( Κχακχατούρ Αμπόβιαν ), Αρμένης  συγγραφέας και διεθνή δημόσιο πρόσωπο των αρχών του 19ου αιώνα, που πιστώνεται ως δημιουργός της σύγχρονης αρμενικής λογοτεχνίας , άφησε το σπίτι του νωρίς ένα πρωί και από τότε δεν τον ξανά είδε κανείς!!!! Εικάζετε ότι ή δολοφονήθηκε ή αυτοκτόνησε!!!! Το αξιοπερίεργο είναι ότι δεν βρέθηκε ποτέ κάτι από αυτόν!!!!
 • 1848 – Ludwig Leichhardt( Λάντγουινγκ Λέηκχαρντ ) Πρώσος εξερευνητής και φυσιοδίφης, εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια της τρίτης εκστρατείας του για να εξερευνήσει περιοχές της βόρειας και κεντρικής Αυστραλίας. Τον είχαν δει για τελευταία φορά στις 3 Απριλίου στο σταθμό Mκ. Πέρσον στην περιοχη Νταρλίνη Ντόουνς , κάθ ‘οδόν από τον ποταμό Κονταμάιν κοντά στον παραπόταμο ονόματι Κύκνος ( Swan)!!!! Η μοίρα του μετά τη μετάκίνηση του στην ενδοχώρα, παρόλο που διερευνήθηκε από πολλούς, παραμένει ένα άλυτο μυστήριο με πολλούς να λένε για παραφυσικά φαινόμενα και άλλους ότι αναλήφθει στους ουρανούς μαζί με δυο καγκουρό!!!! Κάτι που θυμίζει απαγωγές από εξωγήινους!!!! Κάποιοι άλλοι λένε ότι πνίγηκε πρώτα στο ποτάμι και μετά αναλήφθει στους ουρανούς…. Οπώς και να έχει είναι παράξενες μαρτυρίες…..
 • 1849 – Sándor Petőfi( Σάντορ Πετόφι ), ουγγρικής καταγωγής  ποιητής και φιλελεύθερος  , όπου ήταν ένα από τα βασικά στοιχεία της Ουγγρικής Επανάστασης του 1848!!!! Ο Πετόφι είχε θεαθεί για τελευταία φορά στην Τρανσυλβανία κατά τη διάρκεια της Μάχης της Σέσβαρ!!!!  Αν και υπάρχουν πολλές διαφορετικές θεωρίες και φήμες σχετικά με τον υποτιθέμενο θάνατό του ή απέλαση του προς την Σιβηρία , ούτε το σώμα του ούτε γνήσια στοιχεία για να υποστηρίξει τις θεωρίες περί θανάτου βρέθηκαν ποτέ!!!! Μάλιστα κάποιοι ερευνητές του θέματος λένε ότι ζει ακόμα!!!;;!!! Κάνοντας λόγο για έναν από τους αθάνατους της Γης!!!!
 • 1857 – Solomon Northup( Σόλομον Νόρθχαπ ), Αμερικανός συγγραφέας όπου έγινε γνωστός για το βιβλίο του Twelve Years a Slave  ( Τουέλβ Γίερς ε Σλέηβ )!!!!  Δεν επέστρεψε ποτέ στην οικογένειά του από την περιοδεία του που έκανε για τα βιβλία του!!!! Αν και οι ίδιοι μαύροι της Αμερικής όπου τότε ήταν σκλάβοι είπαν ότι σε μια συγκέντρωση για τα βιβλία του και ενώ μιλούσε άρχισε να εξαφανίζεται σιγά σιγά χωρίς να δείχνει ότι το καταλαβαίνει όπου χάθηκε τελείως οι σύγχρονοι ερευνητές λένε ότι οι ρατσιστές εκείνης της εποχής τον σκότωσαν και εξαφάνισαν το πτώμα του. Παρότι οι μαύροι δήλωσαν το τι είδαν 60 άτομα οι αρχές πίστεψαν ότι αυτοί τον σκότωσαν και τον εξαφάνισαν όπου και κατηγορήθηκαν για αυτό!!!!
 • 1865 – Ο καπετάνιος  James William Boyd ( Τζέημς Γουίλλιαμς  Μπόιντ ),  αξιωματικός του στρατού, εξαφανίστηκε μετά την απελευθέρωσή του ως αιχμάλωτος πολέμου , τον Φεβρουάριο του 1865 καθώς δεν κατάφερε να φτάσει στο ραντεβού με το γιο του να πάει στο Μεξικό, στο τέλος του αμερικανικού εμφύλιου πολέμου . Εξαφάνιση του Boyd φτάνει στην θεωρία συνωμοσίας ότι σκοτώθηκε στη θέση του John Wilkes Booth ( Τζων Γουίλκις Μπούθ ) όπου ήταν ο δολοφόνος του Προέδρου Αβραάμ Λίνκολν!!!! Απίστευτη συνομωσία αν και για εκλεκτούς ερευνητές αληθινή…..!!!!
 • 1872 – Ο καπετάνιος Benjamin Briggs ( Μπέντζαμιν Μπρίγκς ) η σύζυγός του Σάρα Ελιζαμπέτα, η κόρη τους Σοφία Mατίλντα, και τα επτά μέλη του πληρώματος έλειπαν, όταν το Mary Celeste  ( Μέρη Σελέστ ) βρέθηκε να παραπαίει στη θάλασσα περίπου 400 μίλια (640 χιλιόμετρα) ανατολικά των Αζορών. Τέτοιες ανεξήγητες εξαφανίσεις αποτέλούν τον πυρήνα για << ένα από τα πιο ανθεκτικά μυστήρια στη ναυτική ιστορία του πλανήτη >>!!!! Πολλά έχουν γραφτεί μέχρι σήμερα για αυτήν την υπόθεση χωρίς όμως να έχει δοθεί κάποια εξήγηση ποτές!!!!
 • 1880 – William Cantelo( Γουίλλιαμ Καντέλο ) εφευρέτης του πρώτου πολυβόλου, δεν επέστρεψε ποτέ στο Southampton ( Σαουθάμπτον ) όπου και διέμενε!!!! Χάθηκε μετά από τις  πωλήσεις όπου έκανε για τα όπλα του!!!! Το παράξενο και το ποιο περίεργο στην όλη υπόθεση είναι ότι οι γιοι του εικάζουν χρόνια αργότερα περίπου ( 50 ) ότι επανεμφανιστεί ως Hiram Maxim ( Χιράμ Μαξίμ ) ως ένας άλλος πρωτοπόρος πολυβόλων, στο οποίο έμοιαζε έντονα!!!! Πολλοί ερευνητές λένε ότι ο Γουίλλιαμ ζει ακόμα και είναι και αυτός ένας από τους αθάνατους ο οποίος έχει ανακαλύψει πολλά όπλα από τότε και ότι είναι και ο εφευρέτης του Μ 132 του πολυβόλου με τις οχτώ κάνες που έχουν τα ελικόπτερα του αμερικανικού στρατού σήμερα!!!!
 • 1880 – Η Νέει Λάμπτον , μια κυβερνητική γεωλόγος επιθεωρούσε τα νέα χρυσωρυχεία για λογαριασμό της Νέας Νότιας Ουαλίας, μαζί με τον βοηθό της, Mαξ Σκίντερ, ιδιοκτήτη του σκάφους Thomas Towers ( Τόμας Τάουρες ) αλλά και δύο άλλοι άνδρες, όλοι εξαφανίστηκαν κοντά Bermagui ( Μπερμαγκουί ) στην Νέα Νότια Ουαλίατης Αυστραλίας!!!! Η θέση όπου ανακαλύφθηκε το εγκαταλελειμμένο ναυάγιο του σκάφους τους ονομάστηκε στη συνέχεια Mystery Bay ( Μύστερι Μπέι )!!!! Υπάρχουν πολλές διαμάχες στο τι τους συνέβει από τους ερευνητές μα επικρατέστερη είναι ότι χάθηκαν σε ανθρακωρυχείο της περιοχής ( παράνομο ) όπου και απήχθησαν από εσωγήινους!!!! Το ανθρακωρυχείο υπάρχει ακόμα αυτό στην περιοχη εκείνη!!!!
 • 1888 – Boston Corbett( Μπόστον Κόρμπετ), άνηκε στην Ένωση Στρατού ως στρατιώτης και πυροβολήθηκε από το πουθενά σε μια πεδιάδα, αργότερα πήγε ως παράφρων και φυλακίστηκε σε ένα ψυχιατρικό άσυλο το 1887!!!! Απέδρασε από την εγκατάσταση αυτή ένα χρόνο αργότερα και δεν το ξανά είδε ποτέ πάλι κανείς , αν και μερικοί ιστορικοί υποψιάζονται ότι μπορεί να χάθηκε στην  Great Hinckley Fire ( Γκρέιτ Χίνκλευ Φάιαρ ) στις 1 Σεπτεμβρίου, 1894. Αν και πολλοί δεν συμφωνούν με αυτό μέχρι σήμερα!!!!
 • 1890 – Louis Le Prince ( Λούις Λε Πρινς ),πρωτοπόρος των κινηματογραφικών ταινιών, εξαφανίστηκε μετά την επιβίβαση του για το Παρίσι με τρένο για την Ντιζόν  στην Γαλλία!!!! Αν και γίνανε ανεξάντλητες έρευνες επί καιρό δεν βρέθηκε τίποτα!!!! Η αστυνομία είπε θεωρητικά ότι ίσως ο αδελφός του τον σκότωσε και τον εξαφάνισε για τα οικονομικά θέματα!!!! Όμως υπήρξαν αναφορές από αυτόπτες μάρτυρες όπου δεν τους πήραν στα σοβαρά ότι ο Λούις είχε μαζί του δυο φορητές φωτογραφικές μηχανές!!!! Την μια την είχε στήσει και φωτογράφιζε τον κάθε σταθμό!!!! Ώσπου σε έναν από αυτούς την ώρα της φωτογραφίας η φωτογραφική μηχανή τον ρούφηξε σαν Τζίνι και αμέσως χάθηκε και η φωτογραφική μηχανή αφήνοντας μια μαύρη κηλίδα στο πάτωμα του τρένου!!!! Φυσικά τέτοια μαρτυρία δεν έγινε ποτέ αποδεκτή!!!! Αλλά στο σημείο που είπαν ότι έγινε αυτό το παράξενο συμβάν μέχρι και που το τρένο λειτουργούσε υπήρχε αυτή η μαύρη κηλίδα!!!!
 • 1896 – Άλμπερτ Τζέννιγκ Κρήνη και ο γιος του Χένρι εξαφανίστηκαν κοντά στο Λας Κρουζ του Νέο Μεξικό , στις Ηνωμένες Πολιτείες!!!! Το μόνο που βρέθηκε στον τόπο της εξαφάνισης τους ήταν πολλοί άδειοι κάλυκες και δυο κηλίδες αίματος όπου δείχνει να δολοφονήθηκαν!!!! Τα πτώματα τους δεν βρέθηκαν ποτέ!!!!

 

 

 • 1900 – Τρεις φάρο φύλακες που εργάζονταν στις Flannan Isles ( Φλάνναν Ίσλις ) έξω από τη βορειοδυτική ακτή της Σκωτίας, εξαφανίστηκαν τελείως ξαφνικά!!!! Αν και ανακάλυψαν την εξαφάνιση τους μετά από μια βδομάδα τα ρολόγια του φάρου είχαν σταματήσει σε μια συγκεκριμένη ώρα!!!! Το τραπέζι στρωμένο με το φαγητό άθικτο!!! Πτώματα δεν βρέθηκαν ποτέ!!!! Αργότερα ειπώθηκαν πολλές θεωρίες για το τι συνέβει με καμία βέβαια να ισχύει ή να υπάρχει κάποια εξήγηση μέχρι σήμερα!!!
 • 1910 – Dorothy Arnold  ( Ντόροθι Άρνολντ ), στο Μανχάταν socialite και κληρονόμος μεγάλου αρώματος της εποχής εκείνης , εξαφανίστηκε μετά την αγορά ενός βιβλίου στη Νέα Υόρκη. Σκόπευε να περπατήσει μέσα από το Σέντραλ Παρκ, αλλά δεν την ξανά είδε ποτέ κανείς!!!! Πολλά στοιχεία μάζεψε η αστυνομία όπως ότι είχε μείνει έγκυος και έφυγε οικειοθελώς, ότι την απήγαγαν και ζητούσαν λύτρα, ότι ο πατέρας της έλαβε μια κάρτα από την ίδια όπου είπαν ότι ήταν η ίδια γραφή με της Ντόροθι, μα όλα αυτά θεωρήθηκαν κακόγουστες φάρσες, μια βέβαια αναφορά όπου έγινε και την πήραν στα σοβαρά είναι ότι καθώς περπατούσε στο Σέντραλ Παρκ βούλιαξε στο γκαζόν λες και ήταν κινούμενη άμμος!!!! Αυτό είναι γραμμένο στο βιβλίο συμβάντων της αστυνομίας της Νέας Υόρκης όπου και κανείς δεν πήρε στα σοβαρά όπως είπα και πριν!!!!
 • 1911 – Το πρωί της 8ης Απριλίου 1911, η πεντάχρονη  Elsie Paroubek ( Έλσι Πάροουμπεκ ) εξαφανίστηκε στο δρόμο όπου πήγαινε για να επισκεφτεί τη θεία της μισό τετράγωνο από το σπίτι της στο Σικάγο!!!! Το μυστήριο της εξαφάνισης της συμπαρασύρει την Τσεχική-αμερικανική κοινότητα, την πόλη και τη χώρα για ένα μήνα σε ατελείωτες έρευνες!!!! Στις 9 Μαΐου, το σώμα της ανακαλύφθηκε σε ένα κανάλι αποχέτευσης έξω από το Λόκπορτ!!!! Κάποιοι κάναν λόγο για εκδίκηση βεντέτας άλλοι για παιδεραστία και άλλη για τον περίφημο Μπούγκι Μαν ( Μπαμπούλα ) όπου και πλανούσε την τότε περιοχή ο τρόμος του!!!! Από αυτό το περιστατικό έγιναν γνωστά πολλά μυθιστορήματα και ταινίες αργότερα!!!! Πάντως το καθαρό πόρισμα έδειξε ότι ήταν δολοφονία μα το πόρισμα δεν το είδε κανείς ποτέ!!!!
 • 1912 – Bobby Dunbar ( Μπόμπι Ντένμπαρ ) εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια ενός ψαρέματος στην Αγία Λαντρι Παρί της Λουϊζιάνα!!!! Ύστερα από έρευνες ενα παιδί που βρέθηκε υπό την επιτήρηση του  Γουίλλιαμ Γουόλτερ  στο  Μισισιπή περίπου οκτώ μήνες αργότερα είχε αποκλειστεί για να είναι ο Bobby Dunbar από το δικαστήριο και ο Walters κρίθηκε ένοχος για  απαγωγή!!!!! Το παιδί μεγάλωσε ως Bobby Dunbar, απόχτησε τέσσερα παιδιά δικά του, και πέθανε το 1966!!!! Το 2004, τεστ DNA απέδειξε ότι το παιδί αυτό ότι δεν σχετιζόταν με τον αδελφό του Αλόνζο!!!! Μια υπόθεση η οποία ακόμα  ερευνάτε !!!!

 

 • 1914 – ΣΤ. Lewis Clark (52), επιχειρηματίας από την αμερικανική πολιτεία του Idaho , εξαφανίστηκε κατά την επίσκεψη Σάντα Μπάρμπαρα, Καλιφόρνια .
 • 1914 – Ο František Gellner ( Φρέντισεκ Γκέλλνερ ), Τσέχος Ποιητής, προσελήφθη στην υπηρεσία του Άυστρο-ουγγρικού στρατού στις αρχές του Α ‘Παγκοσμίου Πολέμου και πήγε στη Γαλικία ., όπου εξαφανίστηκε τελείως μυστηριωδώς!!!!
 • 1914 –  Ο Alejandro Bello Silva ( Αλεχάντρο Μπελλ Σίλβα ), ήταν αξιωματικός του Στρατού της Χιλής , εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια μιας πτήσης όπου κάποιοι λένε ότι έκανε χαρτογράφηση πάνω από την κεντρική Χιλή, άλλοι ότι εκλήθη από τον στρατό να ελέγξει αναφορές για περίεργα ιπτάμενα κυκλικά φώτα τα οποία πετούσαν με ιλιγγιώδης ταχύτητες!!!! Παρά το γεγονός ότι οι προσπάθειες αναζήτησης όπου ξεκίνησαν άμεσα, κανένα ίχνος δεν βρέθηκε ποτέ. Η εξαφάνιση του αντανακλάται στης Χιλής το λεγόμενο σύνολο φράση , όπου εφαρμόστηκε περισσότερο στον χαμένο αντιστράτηγο Μπέλλο, αλλά και μελλοντικά εφαρμόστηκε σε άτομα που ξεφεύγουν από την πορεία ή εξαφανίζονται ανεξήγητα κάθ ‘οδόν!!!!
 • 1916 – Ο Béla Kiss ( Μπέλα Κις ), της Ουγγαρίας όπου ήταν κατά συρροή δολοφόνος, δολοφόνησε 24 νεαρές γυναίκες πριν από την εγγραφή του στην υπηρεσία του  Άυστρο στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Μετά την ανακάλυψη των εγκλημάτων του, είχε εντοπιστεί σε ένα σερβικό στρατιωτικό νοσοκομείο αλλά δραπέτευσε λίγες ημέρες πριν από την άφιξη των αρμόδιων αρχών. Αργότερα ειπώθηκαν πολλές αναφορές και υπήρχαν πολλοί αυτόπτες μάρτυρες που ανέφεραν τις παράξενες εξαφανίσεις αλλά και θεάσεις του δολοφόνου (κυρίως στη Νέα Υόρκη το 1932), η αληθινή μοίρα του παραμένει ένα μυστήριο!!!! Οι αναφορές κάναν λόγο ως προς τις εμφανίσεις αλλά και εξαφανίσεις ότι κρατούσε στα χέρια του έναν κρύσταλλο όπου φώτιζε έντονο χρώμα πορτοκαλί προτού εξαφανιστεί…. Στις εμφανίσεις τις απρόοπτες απλά τον κρατούσε χωρίς να φωτίζει!!!! Και από αυτήν την περίπτωση έχουν γραφτεί κάποια βιβλία φανταστικής λογοτεχνίας αλλά έχουν γυριστεί και κάποιες παραφέρεις ταινίες!!!!
 • 1918 –  ΤΟ  USS  Cyclops , ( Γιου Σ Σ  Σάηκλοπς ) πλοίο αναφέρθηκε ότι εθεάθη τελευταία φορά αριστερά των Νήσων Μπαρμπάντος στις 4 Μαρτίου και χάθηκε με 309 άτομα πλήρωμα και τους επιβάτες κάθ ‘οδόν προς Βαλτιμόρη του Μέριλαντ!!!! Χαθηκε πολύ περίεργα μέσα στο Τρίγωνο των Βερμούδων, αυτόπτες μάρτυρες, ψαράδες των νήσων αυτών έκαναν λόγο ότι το πλοίο αυτό ήταν σταματημένο για πολύ ώρα, ώσπου μετά από κάμποσες ώρες μια ομίχλη χρώματος έντονου μοβ εμφανίστηκε από τον ουρανό κάλυψε το πλοίο και ξανά ανέβηκε στους ουρανούς όπου και διαλύθηκε!!!! Οι ψαράδες ανέφεραν ότι η θάλασσα ήταν γαλήνια δεν φυσούσε ούτε και έβρεχε εκείνη την ημέρα!!!! Αυτές οι αναφορές υπάρχουν στα νησιά Μπαρμπάντος όπου οι τότε ερευνητές δεν πήραν στα σοβαρά τις μαρτυρίες αυτές!!!!
 • 1918 – Ο Arthur Cravan ( Άρθουρ Κράβαν ), Γάλλος  πρώτο- ντανταϊστής συγγραφέας και κριτικός τέχνης, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς κοντά Salina Cruz (Σαλίνα Κρουζ) του Μεξικού !!!! Οι Μαρτυρίες λένε ότι πνίγηκε!!!! Υπήρξαν όμως μαρτυρίες τον καιρό εκείνο όπου λένε ενώ έκανε μπάνιο ένα περίεργο θαλάσσιο φως τον έλουσε και χαθηκε!!!! Το πτώμα του δεν βρέθηκε ποτέ!!!!
 • 1919 – Ο Mansell Richard James  (  Μάνσελλ Ρίτσαρντ Τζέημς), τον είχαν δει για τελευταία φορά στη δυτική Μασαχουσέτη, στις 2 Ιουνίου, λίγες μόλις μέρες μετά από μια πτήση ρεκόρ που είχε κάνει εκείνη την εποχή μετάξύ του Ατλάντικ Σίτυ και της Βοστώνης!!!! Το πτώμα του δεν βρέθηκε ποτές και δεν είχε εχθρούς!!!! υπήρξαν κάποιες φήμες ότι φαίνεται να είχε δηλώσει σε κάποιους γνωστούς του ότι θα έκανε ένα ταξίδι στην Μέση Γη όπου είχε πληροφορίες ότι ήταν υπαρκτή σαν χώρα και ήξερε και τον τρόπο να πάει!!!!
 • 1920 –  Ο Victor Grayson ( Βίκτορ Γκρέησον ), Βρετανός σοσιαλιστής πολιτικός, έλαβε ένα τηλεφώνημα και είπε στους φίλους του ότι είχε να πάει στο ξενοδοχείο της Βασίλισσας στην ( πλατεία Λέισιστερ ) Squer Leicester και ότι θα γυρνούσε σύντομα. Τον είδαν για τελευταία φορά στην είσοδο ενός σπιτιού που ανήκει Μεγάλη Gregory .
 • 1921 – Ο καπετάνιος και το πλήρωμα του Carroll Α. Deering ( Κάρρολ Α. Ντίρινγκ ), που βρέθηκε τις παραλίες κοντά στο Cape Hatteras, Βόρεια Καρολίνα. Το πλοίο βρέθηκε προσαραγμένο σε μια παραλία όπου δεν υπήρχε ίχνος ζωής επάνω του!!!! Οι βάρκες διαφυγής λείπανε αλλά και η κουζίνα ήταν στρωμένη ώστε να φάει το πλήρωμα!!!! Ποτέ δεν ξανά ακούστηκε τίποτα για τον καπετάνιο ή το πλήρωμα του!!!!
 • 1921 –  Ο Charles Whittlesey ( Τσαρλς Γουίτλεσέι ), Αμερικανός στρατιώτης και ήρωας όπου παρασημοφορήθηκε με Medal of Honor ( Μένταλ οφ Χόνορ ) ο οποίος ηγήθηκε της ” Lost Battalion ” ( Λόστο Μπαττάλιον ) στο Α ‘Παγκόσμιο Πόλεμο . Τελευταία φορά εθεάθη το βράδυ της 26 Νοέμβρη, 1921, σε ένα επιβατηγό πλοίο που έκανε ταξίδια από τη Νέα Υόρκη για την Αβάνα της Κούβας, και εικάζεται ότι αυτοκτόνησε πηδώντας στη θάλασσα. Αυτή είναι η εξήγηση των αρχών, όμως ο Τσαρλς δεν είχε κανέναν λόγο να αυτοκτονήσει ήταν ένας παρασημοφορεμένος ήρωας πολέμου και πολύ διάσημος για την εποχή του από τα ηρωικά του κατορθώματα του πολέμου!!!! Υπήρξαν όμως μαρτυρίες από άλλους στρατιώτες 30 τον αριθμό όπου όλοι συμφωνούσαν ότι εκείνο το βράδυ ο Τσαρλς εξαφανίστηκε από το πλοίο όταν ένα περίεργο φως χρώματος λευκό τον έλουσε από το πουθενά κάνοντας την νύχτα μέρα!!!! Βέβαια οι αναφορές αυτές ειπώθηκαν στις αρμόδιες αρχές αλλά αγνοήθηκαν!!!! Οι αρχές μέχρι και σήμερα χωρίς να έχει αλλάξει κάποια γνώμη αν και πεθαμένοι πλέων οι μάρτυρες αυτοί τους θεωρεί ακόμα υπόπτους!!!! Στο ημερολόγιο του πλοίου αναφέρετε δέσμη λευκού φωτός όπου έκανε τον ουρανό να λάμψει δικαιολογώντας το ως κομήτη!!!!
 • 1924 –  Ο Andrew Irvine ( Άντριου Ίρβιν ) Eγγλέζος ορειβάτης που συμμετείχε στην British Everest Expedition of 1924  ( Mπρίτις Έβερεστ Εξπεντίσιον οφ 1924 )!!!! Αυτός και ο ορειβάτης συνεργάτης του George Mallory ( Τζωρτζ Μέλλορυ ) εξαφανίστηκε κάπου ψηλά στην βορειοανατολική κορυφογραμμή του βουνού. Αν και το σώμα του Mallory βρέθηκε το 1999, η έρευνα για Έρβιν συνεχίζεται μέχρι και σήμερα!!!! Στο ημερολόγιο όμως του Μέλλορυ υπήρχαν γραμμένα παράλογα πράγματα τα οποία έκαναν τους ερευνητές που το βρήκαν να λένε ότι οι δυο ορειβάτες πρέπει να τα είχαν χαμένα και να παραληρούσαν!!!! Πως όμως ένας άνθρωπος ή δυο που παραληρούν να γράφουν σε ημερολόγιο το τι τους συνέβει!;! Δυστυχώς μόνο μίκρο αναφορές υπάρχουν το τι λέει το ημερολόγιο αυτό διότι κατασχέθει από τις αρχές και δε δόθηκε στην δημοσιότητα λέγοντας ότι δεν υπάρχει κάτι το σημαντικό στην αρχή και μετέπειτα ότι δεν υπήρξε ημερολόγιο!!!! Με λίγα λόγια που ειπώθηκαν από αυτούς που βρήκαν το πτώμα του και το ημερολόγιο:

<< ….έχουμε χάσει τον προσανατολισμό μας. Δεν ξέρουμε πλέον που πάμε….κάνει πολύ κρύο παρόλο που δεν φυσάει. Έχουμε βρεθεί σε μια τεράστια πεδιάδα όπου θυμίζει μια ατελείωτη παγωμένη έρημο, λες και είμαστε στην ανταρκτική! ( επόμενη μέρα )….. κάποιοι μας ακολουθούν τους είδαμε…δεν είναι άνθρωποι…. Ποιο πολύ μοιάζουν με ….. >>.

Μόνο αυτά τα λόγια έχουν ειπωθεί από το ημερολόγιο τους!!!! Για ποια πεδιάδα μιλάνε!;! Όπου ήταν σαν την Ανταρκτική, σαν μια λευκή έρημο!;! Αφού βρέθηκε το πτώμα τους στην Βόρειο Ανατολική πλευρά της κορυφογραμμής του βουνού!!!! Και ποιοι ήταν αυτοί όπου τους ακολουθούσαν που δεν ήταν άνθρωποι!;! Αλλά αν δεν ήταν άνθρωποι τι ήταν!;! Μάλλον δεν θα το μάθουμε ποτέ….. Βέβαια ούτε λόγος για αυτά δημόσια, αν και κάποιοι κάνουν ιδιαίτερες έρευνες στο θέμα αυτό πιστεύοντας στο ότι υπάρχει το ημερολόγιο και μάλιστα κάνοντας λόγο ότι το κατέχει η Βρετανική Βασιλική Ορειβατική Λέσχη χωρίς να δίνει παραπάνω στοιχεία!!!! Μια πολύ περίεργη υπόθεση όπου όποιος και να ψάξει δεν θα βρει εύκολα αυτά τα στοιχεία τα οποία σας ανάφερα!!!!

 • 1925 –  Ο Percy Fawcett ( Πέρσι Φόουσετ ), Βρετανός αρχαιολόγος και εξερευνητής , μαζί με το μεγαλύτερο γιο του, Τζακ, και τον φίλο του Ρέηλιχ Ρίμελ, τους είδανε για τελευταία φορά να ταξιδεύουν στη ζούγκλα της Mato Grosso ( Μάττο Γκρόσσο στη Βραζιλία όπου αναζητούσαν μια κρυμμένη πόλη που ονομάζεται Lost City of Z ( Λοστ Σίτυ οφ Ζ ), κάποιοι πιστεύουν ότι έχει να κάνει με την χώρα του Οζ το κλασσικό παραμύθι, όχι βέβαια όπως είναι γραμμένο αλλά τελείως διαφορετικό!!!! Αρκετές ανεπιβεβαίωτες θεάσεις και πολλές αντικρουόμενες εκθέσεις και θεωρίες που εξηγούν την εξαφάνισή τους ακολούθησαν, αλλά παρά την απώλεια πάνω από 100 ζωές σε περισσότερες από μια ντουζίνα παρακολούθησης αποστολές και η ανάκαμψη μερικών από τα υπάρχοντά Fawcett, η μοίρα τους παραμένει ένα μυστήριο. [ 34 ]
 • 1925 –  Ο Frederick McDonald ( Φρέντερικ Μκ Ντόναλντ ), Αυστραλός πολιτικός, εξαφανίστηκε όταν πήγε στο Mάρτιν Πλέης στο Σίδνεϊ , για μια συνάντηση με τον Jack Lang ( Τζακ Λανγκ ) δύο τετράγωνα μακριά από εκεί που ήταν, αλλά  δεν έφτασε ποτέ!!!! Εικάζεται από πολλούς ερευνητές ότι πιθανότατα δολοφονήθηκε από τον πολιτικό αντίπαλό του Thomas Ley ( Τομας Λέι ). Το 1947, ο Τομας καταδικάστηκε στο Old Bailey ( Όλντ Μπέλεϊ ) για την λεγόμενη δολοφονία Τσάλκπιτ όπου επρόκειτο για έναν μπάρμαν στην Αγγλία και καταδικάστηκε να κρεμαστεί αλλά στη συνέχεια κηρύχθηκε τρελός και αποστέλλει στο Broadmoor ( Μπρόαντμουρ ) όπου ήταν υψηλής ασφάλειας ψυχιατρικό νοσοκομείο , όπου και πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία δύο μήνες αργότερα!!!! Το παράξενο είναι ότι δυο μήνες μετά τον θάνατο του εθεάθη ο Τόμας να κυκλοφορεί στην Αυστραλία και πάλι!!!! Η λοιπόν δεν πέθανε ή ίσως ήταν Αλοηγκόρ όπου είχε πάρει την μορφή του ώστε να εξοντώσει πολιτικούς αντιπάλους του ( θεωρία των Δρακονιανών!!!! Αλοηγκόρ: είδος Δρακονιανού γεννητικά τροποποιημένου όπου παίρνει μορφές ανθρώπων )!!!!
 • 1926 –  Η Agatha Christie ( Αγκάθα Κρίστι ), συγγραφέας Βρεττανή, περιέργως , και παρόλο την εξαφάνιση της που εθεάθη 10 ημέρες αργότερα στην πόλη της Αγγλίας  Yorkshire ( Γιόρκσαηρ ) να κάνει ( σπα )!!!! Από τότε δεν την ξανά είδε κανείς και ο πραγματικός λόγος για την εξαφάνισή της παραμένει ένα παράξενο μυστήριο μέχρι και σήμερα για την Αγγλία!!!! Πολλές θεωρίες έχουν ειπωθεί όπως ότι απήχθη από εξωγήινους, εσωγήινους, ή δολοφονήθηκε, ή κλείστηκε σε κάποια σέχτα, ή αυτοκτόνησε, η ποιο παράξενη αναφορά ήταν από τα σπα όπου και έκανε!!!! Λένε λοιπόν ότι δυο ηλικιωμένοι που ήταν μαζί της και έκαναν τα σπα καθώς μιλούσαν μαζί της σιγά σιγά εξαφανίστηκε μπροστά στα μάτια τους συνεχίζοντας να τους μιλά!!!! Βέβαια καμιά τέτοια αναφορά δεν θεωρήθηκε βάσιμη ειδικά η τελευταία όπου προερχόταν από ηλικιωμένους!!!! Το πτώμα της δεν βρέθηκε ποτέ!!!!
 • 1927 –  Ο Charles Nungesser ( Τσαρλς Νάνγγεσσερ ), Γάλλος αεροπόρος, και ο πλοηγός του, François Coli ( Φράνσις Κόλι), εξαφανίστηκαν ενώ επιχειρούσαν μια πτήση από το Παρίσι στη Νέα Υόρκη!!!! Η οποία τεκμαίρεται ότι έχουν συνετρίβη στον Ατλαντικό, ή, ενδεχομένως, στο Newfoundland ( Νιούφαουντλαντ ) ή στο  Maine ( Μέην ) αλλά δεν βρέθηκαν ποτέ συντρίμμια που θα μπορούσαν να επιβεβαιώσουν ότι είναι από διπλανό τους το περίφημο  The White Bird  ( Δε Γουάιτ Μπέρντ ), Παρόλες τις προσπάθειες μέχρι και σήμερα δεν έχει βρεθεί το παραμικρό!!!!
 • 1928 – Ο Walter Collins ( Γουόλτερ Κόλλινς ετών 9 ) εξαφανίστηκε από το Λος Άντζελες τελείως ξαφνικά στο σπίτι του. Η εξαφάνισή του ήταν τόσο παράξενη όπου η αστυνομία του Λος Άντζελες προσπάθησε να πείσει τη μητέρα του ότι ήταν ένα διαφορετικό αγόρι!;! Ο Κόλλινς αποτέλεσε τη βάση της ταινίας του 2008 Changeling ( Τσέιντζινγκ )!!!! Όπως και να έχει η ταινία είναι πράγματι βασισμένη στα αληθινά γεγονότα του παιδιού….. και όμως!!!! Δεν αναφέρεται ότι είναι από πραγματικά γεγονότα παρμένη η όλη ιστορία… ή το έκαναν στην αρχή και μετέπειτα το έκοψαν!!!!
 • 1928 –  Ο Glen and Bessie Hyde ( Γκλεν και Μπέσι Χάιντ ), Αμερικανοί νεόνυμφοι, εξαφανίστηκαν ενώ προσπαθούσαν με μια  σχεδία να διασχίσουν τον ποταμό Κολοράντο του Grand Canyon ( Γκραντ Κάνυον )!!!! Αν και τους έψαξαν για πολύ καιρό δεν τους βρήκαν ποτέ!!!! Οι μόνοι που έδωσαν μια παράξενη εξήγηση ήταν οι ινδιάνοι της περιοχής όπου είπαν ότι τα πνεύματα όπου είχαν << φτερά >> που έλαμπαν τους πήραν μέσα από τον ποταμό!!!!
 • 1928 – Το Δανικό πλοίο το οποίο ήταν για εκπαίδευση ναυσιπλοΐας ονόματι København ( Κόμπενχαουν όπου σημαίνει η “Συμφωνία της Κοπεγχάγης”) εξαφανίστηκε κάθ ‘οδόν από το Μπουένος Άιρες στην Αυστραλία κάποια στιγμή μετάξύ Δεκεμβρίου 1928 και Ιανουάριο 1929 με την απώλεια των 14 πληρωμάτων και 45 δόκιμους, μερικοί από τους οποίους είχαν την ηλικία των 16 ετών!!!! Δεν υπάρχει καμία αναφορά το τι έγινε!!!!
 • 1934 – Ο Everett Ruess ( Έβερετ Ρούης ), ένας νεαρός Αμερικανός καλλιτέχνης, εξαφανίστηκε ενώ ταξίδευε μέσα από τις ερήμους της Γιούτα!!!! Το σώμα του δεν βρέθηκε ποτέ!!!! Οι αρχές πιστεύουν ότι τον κατάπιε κάποια αμμοθύελλά αλλά στην περιοχη που εξαφανίστηκε δεν είναι ο μόνος από την εποχή των αποίκων αλλά μέχρι και σήμερα έχουν γίνει πολλές εξαφανίσεις μυστηριωδώς!!!! Πολλοί αναφέρουν ότι όλοι αυτοί έχουν απαχθεί από εξωγήινους, και δεν έχουν βρεθεί τα πτώματα τους, μα οι αρχές λένε ότι κάποιους από αυτούς ίσως έχουν δολοφονηθεί από κάποιους άγνωστούς δολοφόνους!!!! Όπως και να έχει η έρημος της Γιούτα έχει ένα πολύ κακό όνομα στις παράξενες εξαφανίσεις!!!!
 • 1935 –  Ο Charles Kingsford Smith ( Τσαρλς Κίνγκσφορντ Σμιθ ), της Αυστραλίας πρωτοπόρος ως  αεροπόρος για την χώρα του, και ο συγκυβερνήτης Tόμι  Πέθυμπριντζ εξαφανίστηκαν κατά τη διάρκεια μιας πτήσης από το Ανατολικό Λονδίνο , μέσο Ινδίας με προορισμό τη Σιγκαπούρη , ενώ προσπαθούσε να σπάσει το ρεκόρ ταχύτητας Αγγλία-Αυστραλία!!!! Δεκαοκτώ μήνες αργότερα, στην Βιρμανία ψαράδες βρήκαν τον τροχό του αεροπλάνου (με το ελαστικό του φουσκωμένο!!!!) στην ακτογραμμή του νησιού Aη στην θάλασσα Αντάμαν  Sea Andaman , 3 χλμ  από την νοτιοανατολική ακτή της Βιρμανίας!!!! Από τον τροχό όπου είχε θαλάσσιους οργανισμούς κολλημένους επάνω του έμειναν έκπληκτοι διότι δεν δικαιολογούσε τον καιρό που ήταν στην θάλασσα!!!! Τι εννοούν. Ότι σε τέτοιο χρονικό διάστημα δεν έπρεπε να είχε τόσους θαλάσσιους οργανισμούς προσκολλημένους επάνω στον τροχό διότι θα έπρεπε να περάσουν πολλά χρόνια!!!! Και το δεύτερο ότι επειδή ο τροχός του ήταν ακόμη φουσκωμένος θα έπρεπε το κομμάτι αυτό να επιπλέει!!!! Πολλά πράγματα δεν κολλάνε σε αυτήν την ανακάλυψη αν και είναι το αεροπλάνο του Τσαρλς!!!! Οι ειδικοί λένε ότι το αεροπλάνο πρέπει να ήταν στο νερό για να προσκολληθούν οι θαλάσσιοι οργανισμοί σε αυτόν το ρυθμό πάνω από 20 χρόνια μέσα στην θάλασσα πράγμα απίστευτο και κατανοητό!!!! Βέβαια κάποιοι έσπευσαν να πουν ότι στην θάλασσα αυτήν οι θαλάσσιοι οργανισμοί προσκαλούνται ποιο εύκολα από ότι σε άλλες θαλάσσιες περιοχές!!!! Βέβαια αυτό μπορεί να γίνει αλλά όχι σε τέτοιο μικρό χρονικό διάστημα!!!! Ένας σκηνοθέτης, ισχυρίστηκε ότι βρήκε Λέηντη Σούθερν Κρος ( το αεροπλάνο του Τσαρλς )  στο βυθό της θάλασσας τον Φεβρουάριο του 2009!!!! Αλλά ακόμα επίσημα δεν έχει καταχωρηθεί ότι πρόκειτε για το συγκεκριμένο αεροπλάνο!!!!
 • 1937 – Η Amelia Earhart ( Αμέλια Ήαρχαρτ ), διάσημη Αμερικανίδα αεροπόρος ( !;! ) ήταν η πρώτη γυναίκα που δοκίμασε μια circumnavigational ( σαηρκαμναβιγκέσιοναλ ) πτήση του πλανήτη!!!! Κατά τη διάρκεια της προσπάθειας που και της πλοηγός , Φρεντ Νόοναν (44), εξαφανίστηκε πάνω από τον κεντρικό Ειρηνικό στην περιοχή της νήσου Χάουλαντ , 2 Ιουλίου.
 • 1937 –  Ο Sigizmund Levanevsky ( Σίγκιζμουντ Λιβάνβσκι ), διάσημος Σοβιετικός αεροπόρος, μαζί με το πλήρωμά του πέντε ατόμων με το αεροπλάνο τύπου  Bolkhovitinov DB-A ( Μπολκχονιτίνοβ ΝΒ-Α ), εξαφανίστηκε στην περιοχή του Βόρειου Πόλου μετά την απώλεια της λειτουργίας από τους τέσσερις  Mikulin AM-34 ( Μικούλιν ΑΜ-34 ) κινητήρες, ενώ προσπαθούσε να καθιερώσει μια  πολική διαδρομή μετάξύ της Ασίας και της Βόρειας Αμερικής ώστε να είναι εμπορικά βιώσιμη!!!! Το παράξενο από όλα είναι ότι το αεροπλάνο αλλά ούτε και το πλήρωμα του βρέθηκε ποτέ μέχρι και σήμερα παρόλες τις έρευνες που έχουν γίνει!!!!
 • 1937 –  H Juliet Stuart Poyntz ( Tζούλιετ Στιούαρτ Πογιόντζ ), ήταν μέλος των Κόρες της Αμερικανικής Επανάστασης ( ΣΕΔ ), και ιδρυτικό μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος των Ηνωμένων Πολιτειών ( ΚΚ των ΗΠΑ )!!!! Μετά την παραίτηση από την ενεργό δράση της από την ομάδα, εξαφανίστηκε το 1937, και κανείς δεν την ξανά είδε ξανά. Πιστεύεται χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις ότι έχει απαχθεί και δολοφονήθηκε από την τότε σοβιετική κρατική μυστική ομάδα NKVD όπου ήταν φτιαγμένη μόνο και μόνο για να διενεργεί δολοφονίες!!!!
 • 1937 –  O Τheodore Cole και Ralph Roe ( Θεόδωρος Κολ και Ραλφ Ρόι ) δραπέτευσαν από τις φυλακές του Alcatraz στην αμερικανική πολιτεία της Καλιφόρνια και από τότε εξαφανίστηκαν!!!! Οι αρχές εικάζουν ότι πνίγηκαν όπου ίσως είναι και το ποιο πιθανό, όμως κάποιοι δημοσιογράφοι μετά από κάποια χρόνια δήλωσαν ότι τους είχαν εντοπίσει στον Καναδά!!!! Κανείς όμως δεν έδωσε σημασία!!!!
 • 1938 – Ο Ettore Majorana ( Ετόρε Ματζοράνα ), Ιταλός φυσικός, εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής με πλοίο από την Νάπολη προς Παλέρμο. Οι αρχές έκαναν δήλωση για αυτοκτονία η ότι ζαλίστηκε και έπεσε από το πλοίο και πνίγηκε μα το πτώμα του δεν βρέθηκε ποτέ!!!! Κάποιοι φίλοι του ύστερα από χρόνια σε ραδιοφωνικό σταθμό της Νάπολης έκαναν λόγο ότι ο Ετόρε είχε κάνει λόγο ότι τους δυο τελευταίους μήνες προτού εξαφανιστεί συχνά πυκνά κάποια βράδια έβλεπε κάποια παράξενα φώτα στον ουρανό να τον ακολουθούν όπου και να πήγαινε!!!! Τα φώτα αυτά τα είχε περιγράψει ως φώτα ακίνητα μα και συνάμα και υπερκινητικά με απίστευτη ταχύτητα αλλά και απίστευτες μανούβρες….!!!!
 • 1938 –  Ο Andrew Carnegie Whitfield ( Άντριου Κέρνιτζ Γουάιτφιλντ ), ανιψιός του Αμερικανού μεγιστάνα του χάλυβα Andrew Carnegie ( Άντριου Κέρνιτζ ), εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια μιας σόλο πρωινής πτήσης με  ένα μικρό ελαφρύ αεροσκάφος από Ρούσβελτ Φίελντ για Νέα Υόρκη!!!! Δεν βρέθηκε ποτέ το αεροπλάνο του αλλά ούτε και ο ίδιος!!!!
 • 1938 – Ο Willie McLean ( Γουίλι Μκ Λέην ),  Αμερικανός ποδοσφαιριστής ( Ράγκμπι ) όπου έπαιξε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1934 εξαφανίστηκε μυστηριωδώς!!!! Η οικογένειά του λάμβανε κάρτες για την γιορτή << Ημέρα της Μητέρας >> περιστασιακά για αρκετά χρόνια μετά την εξαφάνιση του, υποτίθεται ότι ήταν από McLean.
 • 1939 –  Η Barbara Newhall Follett ( Μπάρμπαρα Νιούχολλ Φόλλετ ) ήταν μια Αμερικανίδα μυθιστοριογράφος όπου είχε τον τίτλο παιδί-θαύμα. Το πρώτο της μυθιστόρημα ήταν , Το σπίτι χωρίς παράθυρα, όπου δόθηκε στη δημοσιότητα το 1927, όταν ήταν δεκατριών ετών!!!! Το επόμενο μυθιστόρημά της ήταν Ο Ταξιδιώτης της Νόρμαν Ν. , έλαβε την κρίσιμη αναγνώριση όταν ήταν δεκατεσσάρων χρονών!!!! Το 1939, σε ηλικία 25, έπαθε κατάθλιψη με το γάμο της και αποχώρησε από το διαμέρισμά της με μόλις τριάντα δολάρια στην τσέπη!!!! Από τότε δεν την έχει ξαναδεί κανείς παρόλες τις τιτάνιες έρευνες που έγιναν, το πτώμα της δεν βρέθηκε ποτέ!!!!
 • 1940 – Μάλτα!!!! Εκεί έγινε μια από τις ποιο μυστηριώδες μαζικές εξαφανίσεις όπου την κατέγραψε το περιοδικό National Geographic!!!! Πρόκειτε για την εξαφάνιση 30 φοιτητών και του ξεναγού τους και των δυο καθηγητών τους όπου δεν τους ξανά είδε κανείς ποτέ!!!! Όπου και έφερα πρώτος σε πρώτη παγκόσμια αποκλειστική αναφορά με άρθρο δικό μου!!!! Όποιος θέλει να διαβάσει το τόσο ενδιαφέρον άρθρο ας πατήσει στην εξής ηλεκτρονική διεύθυνση:
 • http://www.invisiblelycans.gr/%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B7-part-26-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA/

 

 • 1941 – Ο Thomas C. Latimore ( Τόμας Κ Λέτιμορ ), του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ και πρώην αρχηγός Κυβερνήτης της αμερικανικής Σαμόα , δεν επέστρεψε ποτέ από έναν περίπατο στα βουνά της Χονολουλού στην Χαβάη κατά τον Ιούλιο του 1941 παρόλες τις τρίμηνες έρευνες που έγιναν το σώμα του δεν βρέθηκε ποτέ!!!! Κάποιοι Αμερικανοί ουφολόγοι κάνουν λόγο ότι ήταν ο άνθρωπος που ίδρυσε τους περίφημους X-FILES ( Εξ – Φάηλς)!!!
 • 1944 – Ο Glenn Miller ( Γκλεν Μίλλερ ), ο δημοφιλής Αμερικανός τζαζ μουσικός και bandleader ( μπάντλιντερ ), ήταν κάθ ‘οδόν από την Αγγλία στη Γαλλία στις 15 Δεκεμβρίου του 1944, για να παίξει για τα στρατεύματα όπου  πρόσφατα απελευθέρωσε Παρίσι, όταν το μονοκινητήριο Noorduyn Norseman ( Νούρντουγν Νόρσμαν ) αεροσκάφος, εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια της Μάγχης!!!! Το αεροπλάνο και τους επιβαίνοντες δεν τους εντόπισαν ποτέ!!!! Ως αξιωματικός του στρατού των ΗΠΑ που εξαφανίστηκε σε καιρό πολέμου, Μίλερ συνεχίζει να αναφέρονται επισήμως ως αγνοούμενοι πολέμου ε!!!! Παρόλο ότι έχουν εντοπίσει όλα τα ναυάγια πλοίων και αεροπλάνων στην Μάνχη το συγκεκριμένο αεροπλάνο δεν έχει εντοπιστεί!!!!
 • 1944 – Ο Ρόκκο Περρή (γεννηθείς στις 30 Δεκεμβρίου του 1887, ημερομηνία του θανάτου άγνωστη ) Τελευταία φορά ζωντανά εθεάθη 23 Απρ. 1944 όπου κάποιοι αυτόπτες μάρτυρες οι οποίοι δεν έγιναν δεκτοί λένε ότι καθώς προχωρούσε σε έναν μοναχικό δρόμο τυλίχτηκε ξαφνικά στις φλόγες χωρίς να δείξει σημάδια πόνου αλλά ούτε και να αφήσει πίσω του αποκαΐδια ή το πτώμα του!!!! Ο Ρόκκο ήταν μια φιγούρα του οργανωμένου εγκλήματος στο Οντάριο του Καναδά, στις αρχές του 20ου αιώνα!!!!
 • 1945 –  Ο Heinrich Müller ( Χέινριχ Μίλλερ), επικεφαλής  στην ναζιστική Γκεστάπο, εξαφανίστηκε μια μέρα πριν την αυτοκτονία του Χίτλερ στο Führerbunker ( Φαχρερμπούνκερ ), το βράδυ της πρώτης Μαΐου 1945!!!!  Της CIA το αρχείο για αυτόν και τα συναφή έγγραφα, αναφέρουν ότι εθεάθη να ανεβαίνει σε έναν ιπτάμενο δίσκο μαζί με τον Αδόλφο Χίτλερ “… ασαφή για την τελική μοίρα του Müller .. . Δίσκος!;! Δεν ήτανε τίποτα άλλο από τα λεγόμενα Βρίηλ – δίσκοι των Ναζί!!!! Αν και πολλοί πιστεύουν ότι ο πιάστηκε αιχμάλωτος από τους Ρώσους δεν είναι έτσι!!!! Από αυτήν την αναφορά της CIA ξεκίνησαν οι φήμες ότι ο Χίτλερ δεν είχε αυτοκτονήσει και ότι είχε διαφύγει!!!!
 • 1945 – Raoul Wallenberg ( Ραούλ Βάλλενμπεργκ ), Σουηδός διπλωμάτης ο οποίος πιστώνεται με την εξοικονόμηση τις ζωές τουλάχιστον 20.000 Εβραίων της Ουγγαρίας κατά τη διάρκεια του Ολοκαυτώματος, συνελήφθη με την κατηγορία της κατασκοπείας στη Βουδαπέστη μετά την άφιξη του σοβιετικού στρατού!!!! Έχει γυριστεί ανάλογη ταινία για αυτό το θέμα!!!! Η μετέπειτα τύχη του παραμένει ένα μυστήριο παρά τις εκατοντάδες των δήθεν θεάσεις στη Σοβιετική φυλακές, μερικές όπως πρόσφατα με τη δεκαετία του 1980!!!! Το 2001, μετά από 10 χρόνια έρευνας, μια Σουηδό-Ρωσική επιτροπή κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Βάλλενμπεργκ πιθανότατα πέθανε ή εκτελέστηκε στη Σοβιετική κράτηση στις 17 Ιουλίου 1947, αλλά μέχρι σήμερα δεν υπάρχουν ισχυρά αποδεικτικά στοιχεία έχει βρεθεί για να το επιβεβαιώσουν!!!! Το 2010, αποδεικτικά στοιχεία από τα ρωσικά αρχεία ήρθαν στην επιφάνεια που υποδηλώνουν ότι ήταν ζωντανός μετά την υποτιθέμενη ημερομηνία εκτέλεσης!!!! ( Δικιά μου σκέψη, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στην ταινία δείχνει τόσους εβραίους στο τέλος μαζί με την γυναίκα του να αφήνουν από μια πέτρα ως φόρο τιμής ενώ δεν ήταν νεκρός!;! ).
 • 1945 –  Ο Constanze Manziarly ( Κονστάνζ Μανζιάρλι ), μάγειρας και διαιτολόγος  του Αδόλφου Χίτλερ , εξαφανίστηκε ενώ διέφευγε από την πτώση του Βερολίνου μετά τη σοβιετική εισβολή και την πτώση της ναζιστικής Γερμανίας!!!!  Δεν ξανά ακούστηκε ποτέ τίποτα για αυτόν!!!!
 • 1945 –  Ο Alfred Partikel ( Άλφρεντ Πάρτικελ ), Γερμανός ζωγράφος της Ανατολικής πρωσικής καταγωγής, εξαφανίστηκε ενώ μάζευε μανιτάρια μέσα στο δάσος κοντά αποικία του καλλιτέχνη Ahrenshoop , Darß , Δυτικής Πομερανίας . Τα λείψανα του δεν έχουν ποτέ βρεθεί. Υπάρχει μια μόνο μαρτυρία από μια γυναίκα ονόματι Μάργκαρετ όπου δεν την πήραν υπόψιν στα σοβαρά όπου έλεγε ότι τον φουκαρά καλλιτέχνη τον απήγαγαν δυο Τρόλ ύψους 3 μέτρα το καθένα!!!! Και πώς να μην την πάρουν στα σοβαρά με τέτοια κατάθεση!!!! Και όμως….!!!!
 • 1945 –  Ο Subhas Chandra Bose ( Σάμπχας Τσάντρα Μποσέ – Ευρέως γνωστό ως Netaji – Νετάτζι ), ένας από τους πιο εξέχοντες ηγέτες του Κινήματος Ανεξαρτησίας της ινδικής εταιρίας ,  γενικά πιστεύεται ότι έχασαν τη ζωή τους μετά από ένα αεροπορικό δυστύχημα στην Ταιβάν!!!! Ωστόσο, ο θάνατός του έχει εδώ και καιρό δηλώνει το αντικείμενο της διαφοράς από πολλούς ερευνητές του θέματος!!! Το 2005, η κυβέρνηση της Ταιβάν δήλωσε ότι δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι το αεροπλάνο που είχε ως επιβάτη τον Σάμπχας ήταν μέσα…. υπάρχουν βέβαια πολλές θεωρίες με πολλά μυστήρια γύρω από το όνομα του!!!!
 • 1945 –  Ο Supriyadi ( Σαρμπιγιάντι) ήταν ένας Ινδονήσιος εθνικός ήρωας. Στις 6 Οκτωβρίου του 1945, σε ένα κυβερνητικό διάταγμα που εκδίδεται από το νέο ανεξάρτητο πολίτευμα στην Ινδονησία , ο Σαρμπιγιάντι διορίστηκε Υπουργός Δημόσιας Ασφάλειας στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο!!!! Εξαφανίστηκε μυστηριωδώς ενώ πήγαινε στο υπουργείο!!!! Ωστόσο, δεν κατάφερε να προσέλθει και αντικαταστάθηκε στις 20 Οκτωβρίου από τον υπουργό Muhammad Soeljoadikusuma ( Μοχάμεντ Σοελτζοαντικουσούμα )!!!! Κανείς δεν έχει ανακαλύψει κάτι ή κάποια πληροφορία το τι έγινε εκτός από αβάσιμες εικασίες!!!!
 • 1946 – Paula Jean Welden ( Πάολα Ζεν Βέλντεν ), Bennington College δευτεροετής φοιτήτρια , εξαφανίστηκε, ενώ έκανε πεζοπορία στο Long Trail ( Λόνγκ Τέηλ ) κοντά στο  Glastenbury Mountain ( Γκλάστενμπερι Μάουντεν ) στο Βερμόντ των ΗΠΑ!!!! Έχω γράψει σχετικό άρθρο για αυτό!!!! Όποιος θέλει να το διαβάσει ας πατήσει ΕΔΩ!!!!
 • 1948 – Ο Sir Arthur Coningham ( Σερ Άρθουρ Κόνιγκχαμ), συνταξιούχος της  RAF Air Marshal ( Ράφ ερ Μάρσαλ ), εξαφανίστηκε όταν Avro Tudor IV G-AHNP Star Tiger πετούσε  πάνω από τον δυτικό Ατλαντικό ωκεανό!!!! Ήταν ένας από τους 25 επιβάτες, μαζί με έξι μέλη του πληρώματος, που χάθηκαν όταν η πτήση από το Αεροδρόμιο Santa Maria ( Σάντα Μαρία ) στις Αζόρες δεν κατάφερε να φτάσει στον προορισμό του στο  Kindley Field ( Κίντλεϊ  Φίλντ) στις Βερμούδες !!!! Ένα ίδιο περίπου αεροπλάνο τύπου G-AGRE Αστέρων Ariel εξαφανίστηκε και αυτό πάνω από τον δυτικό Ατλαντικό, με την απώλεια  επτά μέλη του πληρώματος και 13 επιβατών, κατά τη διάρκεια πτήσης από Βερμούδες προς το αεροδρόμιο Κίνγκστον στην Τζαμάικα , το επόμενο έτος!!!! Εδώ έχουμε να κάνουμε με το Τρίγωνο των Βερμούδων!!!!
 • 1949 –  Η Jean Spangler ( Τζιν Σπάνγκλερ ), Αμερικανός χορευτής, μοντέλο και λίγο-μέρος ηθοποιός, εξαφανίστηκε τον Οκτώβριο του 1949 από το Λος Άντζελες, της Καλιφόρνια!!!! Χαθηκε όταν άφησε την κόρη της στην αδελφή της και πήγε να συναντήσει τον πρώην άντρα της για το θέμα της διατροφής, από τότε αγνοείτε!!!! Αν και η αστυνομία ως πρώτο ύποπτο για την εξαφάνιση της είχε τον άντρα της δεν κατάφερε να στηρίξει κατηγορίες!!!! Δύο ημέρες αργότερα μετά την εξαφάνιση της είπαν κάποιοι ότι την είχαν δει ζωντανή, επίσης μετά από λίγο καιρό το πορτοφόλι της βρέθηκε κοντά στην πύλη της εισόδου στο Griffith Park  ( Γκρίφιθ Παρκ ) στο Λος Άντζελες!!!! Πολλές θεωρίες ακούστηκαν μα τίποτα κάτι το σίγουρο!!!! Μέχρι και σήμερα Αγνοείτε!!!!
 • 1950 – Ο Richard Colvin Cox ( Ρίτσαρντ Κάλβιν Κοξ ), ήταν στο δεύτερο έτος των σπουδών όταν εξαφανίστηκε από την σχολή των Ηνωμένων Πολιτείων Στρατιωτικής Ακαδημία στο West Point ( Γουέστ Πόιντ ), Νέα Υόρκη!!!! Αν και πολλά ειπώθηκαν είναι μια από τις ποιο περίεργες εξαφανίσεις την δεκαετία του 1950 όπου κανείς δεν μπορούσε βγάλει άκρη στο το τι είχε γίνει!!!! Το 1960 ένας αξιωματικός ονόματι Τζων μάλλον ψευδώνυμο είχε κάνει μια δήλωση σε μια ραδιοφωνική εκπομπή λέγοντας ότι ο Ρίτσαρντ είχε απαχθεί από δυο μεγαλόσωμους στρατονόμους ( !;! ) όπου είχαν κόκκινα μάτια σαν του διάβολου και μύριζαν ψοφίμι…..όπου και χάθηκαν μέσα σε μια ομίχλη χρώματος μπλε στα καλά καθούμενα!!!! Βέβαια δεν τον πήραν στα σοβαρά κανείς!!!! Το πτώμα του Ρίτσαρντ δεν βρέθηκε ποτέ!!!!
 • 1951 – Ο Vincent Mangano ( Βίνσεντ Μανγγάνο ), το αφεντικό του εγκλήματος ή της μαφίας όπου εξελίχτηκε στην μελλοντική εγκλημάτων , εξαφανίστηκε την ίδια ημέρα που ο αδελφός του, ο Φίλιππος Mangano , δολοφονήθηκε!!!! Πιστεύεται ότι έχουν σκοτωθεί υπό τις διαταγές του Albert Anastasia ( Άλμπερτ Αναστάσια ) ως μέρος ενός πραξικοπήματος προς την αρχηγία της οργάνωσης!!!! Αν και ο Αλμπερτ αρνήθηκε την οποιαδήποτέ ανάμειξη του κανείς δεν τον πίστεψε!!!! Τα δυο αδέλφια δεν βρέθηκαν ποτέ!!!! Υπάρχει όμως μια ιστορία όπου λεγότανε στους κύκλους της μαφίας τον καιρό εκείνο η οποία θέλει τα δυο αδέλφια να κάνουν κάποιες δουλείες για έναν άγνωστο και παραμορφωμένο άνδρα από τις Άνδεις του Περού!!!! Πολλοί ήταν αυτοί που έλεγαν ότι αυτό ο άνδρας ήταν ο ίδιος ο Σατανάς όπου έψαχνε θύματα να κάνει συμβόλαια ψυχών!!!! Δεν υπάρχει το όνομα του ανδρός αυτού αλλά ούτε και περιγραφή!!!! Το τι υπήρχε όμως ήταν γνωστό σε πολλούς κύκλους της εποχής εκείνης!!!! Μάλιστα γίνεται λόγος ότι υπάρχει ακόμα και δεν είναι κανένας άλλος από τον προσωπικό σύμβουλο του Κίσινγκερ!!!! Τυχαίο!;! Δεν νομίζω!!!!
 • 1953 – ο Henry Borynski ( Χένρι Μποργίνσκι ), ένας Πολωνός καθολικός ιερέας και αντικομουνιστής εξαφανίστηκε στην Μπράντφορντ του Γιορκσάιρ στην Αγγλία χωρίς να αφήσει κανένα ίχνος πίσω του!!!! Υπήρξαν κάποιες κατηγορίες ότι τον είχαν ψεκάσει με σπρέι κυανίου στο πρόσωπο και τον είχαν θάψει σε άγνωστη τοποθεσία!!!! Μα αυτό από την στιγμή που δεν υπήρχαν στοιχεία δεν έστεκε πουθενά!!!! Το περίεργο είναι ότι κανένας δεν ξέρει πως εξαφανίστηκε….. όμως ο Χένρι ήταν ένας από τους πρώτους ιερείς όπου μίλησε σχεδόν δημόσια για τους Δρακόντειους – Δρακονιανούς όπου και τους χαρακτήριζε ως δαιμονοφολιδοφόρους!!!!!
 • 1955 – Το πλήρωμα και οι επιβάτες του εμπορικού πλοίου Joyita ( Τζογίτα ), εξαφανίστηκε στο Νότιο Ειρηνικό!!!! Το πλοίο όμως βρέθηκε πέντε εβδομάδες αργότερα, εν μέρει να βυθίζεται και έγινε μια γιγαντιαία επιχείρηση σε μεγάλο βαθμό, αλλά δεν βρέθηκε κανείς επί του σκάφους!!!! Κανένα πτώμα δεν βρέθηκε ποτέ και καμία λέμβος δεν έλειπε από το πλοίο!!!! Το συγκρίνουν οι ερευνητές στην ίδια υπόθεση μυστηριώδους εξαφάνισης με το περίφημο << Μερη Σελέστ >>!!!! Μια πολύ ιδιαίτερη εξαφάνιση ανθρώπων όπου απασχόλησε για καιρό σχεδόν 10 χρόνια το πολεμικό ναυτικό αλλά και την ακτοφυλακή των ΗΠΑ!!!! Χωρίς βέβαια κανένα αποτέλεσμα το πώς εξαφανίστηκε το πλήρωμα!!!! Το ποιο αξιοπερίεργο από όλα ήταν το ραδιόφωνο του σκάφους έπαιζε την ώρα της διάσωσης ενώ δεν θα έπρεπε γιατί τα πάντα δεν λειτουργούσαν πάνω του!!!!
 • 1955 – Ο Weldon Kees ( Γουέλντον Κείς ), Αμερικανός ποιητής, εξαφανίστηκε χωρίς να αφήσει ένα σημείωμα, αλλά είχε πει ότι θα πήγαινε προς το Μεξικό. Το αυτοκίνητο του βρέθηκε στη βόρεια πλευρά της γέφυρας Golden Gate ( Γκόλντεν Γκέητ )  με τα κλειδιά στη μίζα!!!! Ο Γουέλντον δεν βρέθηκε ποτέ!!!! Πολλές φήμες ακούστηκαν, ότι ήταν ζωντανός, ότι είχε απαχθεί και δολοφονηθεί, ότι είχε εξαφανιστεί οικειοθελώς, αλλά ακόμα και μια παράξενη αναφορά ότι τον είχε πάρει η σειρήνα του ποταμού όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο του!!!! Η τελευταία αναφορά αν και τέθηκε υπόψιν στην έρευνα ήρθε από έναν έφηβο 12 χρόνων ονόματι Μπομπ Κλίστον!!!!
 • 1956 – Η Gunnel Gummeson ( Γκάννελ Γκάμμισον ), Σουηδή δασκάλα, εξαφανίστηκε με την Αμερικανό φίλο της, Peter Winant ( Πήτερ Γουήναντ ), ενώ ταξίδευαν μέσο του Αφγανιστάν. Η υπόθεση αυτή είναι πολύ παράξενη σε όλους τους τομείς, η δασκάλα είχε ταχυδρομήσει από την Καμπούλ στον πατέρα της το σχέδιο του ταξιδιού της!!!! Προτού πεθάνει ο πατέρας της φάνηκε να είχε πει ότι η κόρη του ήταν σίγουρη ότι ήξερε που ήταν μια είσοδο για την υπόγεια Σαμπάλα!!!;!!! Έγιναν έρευνες αλλά τελικά δεν βρέθηκε τίποτα!!!! Η υπόθεση Gunnel Gummeson ήταν η έμπνευση του μυθιστορήματος του Gert Holmertz ( Γκέρτ Χόλμερτζ ): Muren i Maimana (Maimana Wall) Forlag (2004)!!!
 • 1957 – Η Maud Crawford ( Μάουντ Κρόφορντ ), ήταν η πρώτη γυναίκα δικηγόρος στο Κάμντεν του Αρκάνσας!!!! Η εξαφάνισή της και ο υποτιθέμενος θάνατος της προκάλεσε την προσοχή για περισσότερο από τρεις δεκαετίες των ΜΜΕ αλλά και των ερευνητών!!!! Η υπόθεση παραμένει έως και σήμερα ένα άλυτο μυστήριο όπου κανείς δεν ξέρει το πώς εξαφανίστηκε…..το πτώμα της δεν βρέθηκε ποτέ!!!!
 • 1961 – Ο David Kenyon Webster ( Ντέιβιντ Κένυον Γουέμπστερ ), ήταν ένας δημοσιογράφος της  Los Angeles Daily News ( Λος Άντζελες Ντέηλη Νιους ),  ήταν, και βετεράνος του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου με την Μεραρχία του 506 πεζικού αλεξιπτωτιστών της 101ης Αερομετάφερόμενης Μεραρχίας (που έγινε διάσημο στο βιβλίο και << miniseries Band of Brothers >> Μίνισειριεις Μπάντ οφ Μπράδερς ), μπήκε σε μια βάρκα κοντά στην ακτή της Σάντα Μόνικα και εξαφανίστηκε, θεωρείται πνίγηκε, αν και το σώμα του δεν βρέθηκε ποτέ!!!! Αυτό που αναφέρουν πολλοί λίγοι ερευνητές για αυτόν είναι ότι όταν η βάρκα βρέθηκε και είχε σπασμένο το ένα κουπί!!!! Στην δεξιά πλευρά της βάρκας είχε τέσσερεις τεράστιες νυχιές όπως τις αποκαλούν οι ερευνητές βάθους 4 εκατοστών!!!! Εγώ πάντως δεν ξέρω κάποιο ψάρι να έχει νύχια που να μπορούν να ξύσουν σε βάθος 4 εκατοστά μια βάρκα και να κολυμπάνε!!!! Ακόμα ας πούμε ότι ήταν κροκόδειλος και να δάγκωνε την βάρκα την ξύλινη δεν θα άφηνε 4 εκατοστά βάθος χάραγμα στο ξύλο….. τι ήταν!;! Κανείς δεν γνωρίζει!!!! Όταν ρωτήθηκε αναφέρει ο ερευνητής Κέιν η ακτοφυλακή από τι έγιναν οι γρατζουνιές αυτές του απάντησαν ειρωνικά από προπέλα….
 • 1962 – Ο Frank Morris ( Φρανκ Μόρις ) και τα αδέλφια Clarence ( Κλάρενς ) και John Anglin ( Τζων Άνγκλιν ) δραπέτευσαν από τη φυλακή του Αλκατράζ στην Καλιφόρνια και εξαφανίστηκαν!!!! Αρχές εικάζουν ότι πνίγηκαν, αλλά τα πτώματα τους δεν βρέθηκαν ποτέ!!!! Όπως και με την προηγουμένη φορά έτσι και τώρα σε αυτήν την περίπτωση υπήρξαν αναφορές ότι κάπου τους είδαν ζωντανούς στο Μεξικό!!!!
 • 1965 –  Ο Mέχντι Μπεν Μπάρκα (45), ήταν ένας Μαροκινός πολιτικός, εξαφανίστηκε, ενώ ήταν σε εξορία στο Παρίσι!!!! Θα σκεφτεί κάποιος ότι ίσως οι αντίπαλοι τον σκότωσαν και έτσι έγινε, αυτό είπαν οι αρχές!!!! Μα ο Μπάρκα είχε πει πριν φύγει από το Μαρόκο ότι τα Τζιν δηλαδή τα Τζίνι που δεν είναι και τόσο καλά όσο λένε τα παραμύθια παρά δαίμονες της ερήμου θα του έπαιρναν την ψυχή!!!!
 • 1966 – Τα παιδιά Beaumont ( Μπιγιαμόντ ) , Jane Nartare ( Τζέιν Νέρταρ 9 ετών ), η Arnna Kathleen ( Άρνα Καθλήν ετων 7 ), και Grant Ellis ( Γκραντ Έλλης ετων 4 ), ήταν τρία παιδιά που εξαφανίστηκαν από μια παραλία κοντά στην Αδελαΐδα  στην  Νότια Αυστραλία!!!! Τα παιδιά δεν βρέθηκαν ποτέ και ήταν μια από τις μεγαλύτερες έρευνες της αστυνομίας που έχουν γίνει ποτέ μέχρι σήμερα στην Αυστραλία!!!! Αν διαβάσετε υπάρχουν πολλές εικασίες το τι έγινε, το σίγουρο είναι ότι πολλοί μάρτυρες είπαν ότι ένας ξανθός άνδρας πήρε τα παιδιά παίρνοντας τους γλυκίσματα και μια κρεατόπιτα από κοντινό μαγαζί στην παραλία!!!! Κατηγορήθηκαν πολλοί μα δεν βρήκαν άκρη οι αρχές…. Ακόμη μετά από κάποια χρόνια κάποια γράμματα δέχθηκε η οικογένεια των παιδιών όπου έλεγα ότι τα έστελναν τα παιδιά!!!! Δεν ήταν όμως από τα παιδιά αλλά από αρρωστημένους φαρσέρ!!!! Μέχρι και το 2007 η αστυνομία ασχολούταν με το θέμα αυτό και κατηγορήσαν ότι ο Ντέρεκ Πέρσι είχε απαγάγει τα παιδιά και τα είχε σκοτώσει ή πουλήσει!;! Μα τελικά και πάλι δεν ευσταθούσαν  οι κατηγορίες!!!! Ο Πέρσι πέθανε το 2013 στην φυλακή μετά από μακροχρόνια διαμονή του στις φυλακές σε βαθιά γεράματα!!!! Η Αυστραλιανή δικαιοσύνη μέχρι και σήμερα ασχολείται με αυτήν την υπόθεση!!!! Υπάρχει όμως και μια σκοτεινή πτυχή η οποία δεν έγινε ούτε και δω γνωστή αλλά όπως και με τις άλλες περιπτώσεις εξαφανίσεων δεν έδωσαν καν σημασία!!!! Υπάρχουν δυο μαρτυρίες από δυο διαφορετικούς ανθρώπους όπου δεν ήξερε ο ένας τον άλλων όπου είπαν ακριβώς τα ίδια πράγματα!!!! Είπαν ότι αυτός ο ξανθός άνθρωπος δεν είχε πρόσωπο!!!! Δηλαδή μάτια χείλια μύτη και μάτια!!!! Και όπως περπατούσε με τα παιδιά ήταν σαν να αιωρείτο και όχι να πατά στην γη!!!! ……!!!!
 • 1969 – Απρίλιος Fabb (13) εξαφανίστηκε κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες από Metton, Norfolk , Ηνωμένο Βασίλειο .
 • 1972

Ο Zahir Raihan ( Ζαχίρ Ρέηχαν )), σκηνοθέτης από το Μπαγκλαντές, ξεκίνησε να ψάχνει για τον δολοφονημένο αδελφό του Shahidullah Kaiser ( Σαχιντουλάχ Κάηζερ ) και από τότε δεν ξανά εμφανίστηκε ποτέ!!!! Η ομάδα τριών φίλων του που ήταν μαζί είπαν ότι χαθηκε στα βουνά του Πακιστάν όταν κάτι το αόρατο ( !;! ) τον βούτηξε μπροστά στα μάτια τους και χαθηκε ανυψώνοντας τον στον ουρανό!!!! Κανείς δεν τους πίστεψε διότι δεν είχαν στοιχεία το ότι ήταν μαζί του….!!!!

 • Άnna Christian Waters ( Άννα Κρίστιαν Γουότερς ), εξαφανίστηκε από την αυλή της του σπιτιού της καθώς έπαιζε!!!! Αν και πίστευαν ότι κάποιος την απήγαγε δεν ξανά ακούστηκε τίποτα για αυτήν!!!! Οι αρχές κάνανε λόγο ότι κάποιος παιδεραστής θα την είχε απαγάγει και σκοτώσει αργότερα!!!! Ένας γείτονας ο οποίος είχε πει κάτι το απίστευτο ήταν ότι το κορίτσι το σκέπασε μια ή δυο σκιές και χαθηκε με μιας!!!! Αν και η αστυνομία τον θεώρησε ύποπτο τελικά δεν του αποδόθηκαν κατηγορίες αλλά είπαν μετά από αυτό που τους είπε ότι ίσως ήταν ψυχικά διαταραγμένος!!!! Το κορίτσι δεν βρέθηκε ποτέ!!!!
 • 1974

Η Connie Converse ( Κόνι Κόνβερσ), Αμερικανίδα τραγουδίστρια που ζούσε στη Νέα Υόρκη στη δεκαετία του 1950 εξαφανίστηκε γράφοντας μια σειρά επιστολών προς την οικογένεια και τους φίλους όπου υπαινίσσεται με δυσαρέσκεια για την ζωή της, μάζεψε τα πράγματά της, και έφυγε με το αυτοκίνητο της τύπου Volkswagen Beetle και από τότε αγνοείτε!!!! Μια παράξενη εξαφάνιση που απασχόλησε περίπου δυο μήνες τις αρχές χωρίς αποτέλεσμα!!!! Αν και υπήρξαν μάρτυρες ότι καθώς έφευγε από το σπίτι της το αυτοκίνητο της άρχισε σιγά σιγά να εξαφανίζεται στα έκπληκτα μάτια τους ώσπου χαθηκε τελείως κανένας δεν τους πήρε στα σοβαρά ποτέ!!!! Ποτέ δεν βρέθηκε το αυτοκίνητο της ούτε και η ίδια μέχρι σήμερα!!!!

1975

 • Blades Mona ( Mπλέηντ Μόνα 18 ετων ), Νεοζηλανδή, εξαφανίστηκε ενώ έκανε ωτοστόπ στην North Island ( Νόρθ Άιλαντ ) της Νέας Ζηλανδίας!!!! Από τις αρχές πιστεύεται ότι δολοφονήθηκε, αλλά το πτώμα της δεν βρέθηκε ποτέ!!!! Ήταν μια από τις μεγαλύτερής αναζητήσεις που έγιναν ποτέ μέχρι και σήμερα στην Νέα Ζηλανδία!!!!
 • Οι αδελφές Λυών , Katherine Mary ( Κάθριν ετων 10) και η Sheila Mary ( Σέιλα Μέρυ ετων 12), εξαφανίστηκαν, ενώ γυρνούσαν με τα πόδια στο σπίτι τους μετά από επίσκεψη σε ένα κοντινό εμπορικό κέντρο στα προάστια της Ουάσιγκτον, DC !!!!  Κανείς δεν ξανά είδε τα δυο κορίτσια ποτέ!!!! Αν και δόθηκε στην δημοσιότητα ένα σκίτσο από έναν άνδρα που μιλούσε μαζί τους έξω από το εμπορικό κέντρο οι αρχές δεν έβγαλαν κανένα αποτέλεσμα!!!! Επίσης είχαν και κάποιους άλλους υπόπτους μα και πάλι δεν έβγαλαν άκρη!!!! Κάποιοι ερευνητές τότε είχαν κάνει λόγο από μαρτυρίες κάποιων που είδαν τα κορίτσια ότι ένα τεράστιο μαύρο σκυλί τις είχε πάρει από πίσω το οποίο ήταν απόκοσμο στην όψη και βρομούσε!!!! Θυμίζει έντονα το λεγόμενο Ηellhound ( Kκυνηγό της Κόλασης ) όπου είχα γράψει σχετικό άρθρο για αυτά!!!!
 • 1976
 • Η Eloise Worledge ( Ελίζ Γουρλντζ ετών 8) εξαφανίστηκε από το σπίτι της στο Μπεαουμάρις της Βικτώρια ,  στην Αυστραλία, θεωρείται ότι έχει απαχθεί από την κρεβατοκάμαρά της!!!! Μια απίστευτη ιστορία με πολλές παράξενες πτυχές!!!! Όπου κανείς δεν μπορεί με σιγουριά να πει το τι έχει γίνει!!!! Αν και η αστυνομία πιστεύει ότι κάποιος γνωστός απήγαγε το κορίτσι κάποιοι ερευνητές του ανεξήγητου και του μυστηρίου πιστεύουν ότι απήχθη από εξωγήινους!!!! Το κορίτσι δεν βρέθηκε ποτέ!!!!
 • Ο Angelo Puglisi ( Άντζελο ΠαγκλΊσι ετων 10), ένας Αμερικανό αγόρι εξαφανίστηκε για πάντα στις 21 Αυγούστου του 1976, από το χώρο της πισίνας, όχι μακριά από τη Μασαχουσέτη όπου ήταν το σπίτι του!!!! !!!! Μια πολύ παράξενη εξαφάνιση όπου έλαβαν μέρος στις έρευνες μέχρι και οι ειδικές δυνάμεις του στρατού, φορτηγατζήδες, ακόμη και δεκάδες σκύλοι!!!! Χωρίς όμως αποτέλεσμα!!!! Μια αναφορά από φίλους του ήταν ότι προτού φύγουν από το σπίτι του το αγόρι είχε μια πολύ παράξενη λάμψη επάνω σε όλο του το σώμα χρώματος πράσινη όπου τα έκανε και έφυγαν τρομαγμένα!!!! Κανείς δεν πήρε στα σοβαρά τα λόγια των φίλων του!!!! Μάλιστα οι ερευνητές που έφεραν αυτήν την λεπτομέρεια στην δημοσιότητα μετά από χρόνια διώχθηκαν ποινικά από τους γονείς του χαμένου παιδιού!!!!
 • 1977 
 • Η Helen Brach ( Eλεν Μπράχ ετων 65), ήταν μια Αμερικανίδα χήρα πολύ εκατομμυριούχος η οποία εξαφανίστηκε στις 17 Φεβρουαρίου του 1977 και ανακηρύχθηκε νομικά νεκρή τον Μάιο του 1984!!!! Μια πολύ παράξενη εξαφάνιση με πολλά παράξενα στοιχεία!!!! Η γυναίκα δεν βρέθηκε ποτέ!!!!
 • 1978
 • Ο Genette Tate ( Γκένετ Τάτε ετων 13 ) εξαφανίστηκε, παραδίδοντας παράλληλα εφημερίδες στο Aylesbeare ( Άηλεσμπιερ ), στο Ντέβον της Αγγλίας!!!! Μια υπόθεση που τάραξε τότε την τοπική κοινωνία η οποία οδήγησε σε υπόπτους όπου πίστευαν ότι τον είχαν απαγάγει μα χωρίς κανένα αποτέλεσμα!!!! Ποτέ δεν βρέθηκε το πτώμα του!!!! Μα κάποιοι φίλοι του λένε ότι κάποιοι ερευνητές είπαν ύστερα από κάποια χρόνια ότι ο Γκίνιτ τους έλεγε ότι κάτι σαν καλικάντζαρος ή άσχημος νάνος όπως αυτά από τα παραμύθια τον επισκεπτόταν συχνά και του έλεγε ότι κάποια στιγμή θα τον πάρει μαζί του σε μια υπόγεια χώρα……!!!! Βέβαια κάνεις δεν τους πήρε στα σοβαρά!!!!
 • Ο Peter Winston ( Πίτερ Ουίνστον ετων 19), Αμερικανός παίκτης του σκάκι, εξαφανίστηκε στη Νέα Υόρκη!!!! Μια υπόθεση η οποία δεν εξιχνιάστηκε ποτέ με κάποιες παραλλαγές υποθέσεις του τι έγινε!!!! Ο Πίτερ δεν βρέθηκε ποτέ!!!!
 • 1979

 

Ο  Martin Allen ( Μάρτιν Άλεν ετων 15) εξαφανίστηκε, ενώ γυρνούσε στο σπίτι μέσο του μετρό του Λονδίνου . Παρά την μεγάλης κλίμακας αστυνομική επιχείρηση κατά το χρόνο της εξαφάνισής του αλλά και μια νέας έκκλησης έρευνας το 2009, κανένα ίχνος του Άλεν δεν βρέθηκε ποτέ και η τύχη του παραμένει άγνωστη!!!! Ένας όμως περιπτεράς του Μετρό είχε δηλώσει ότι δεν ήταν ο μοναδικός που είχε εξαφανιστεί στο μετρό, υπήρξαν και άλλοι!!!! Και η αλήθεια έτσι είναι!!!! Ο περιπτεράς οικειοθελώς είχε μιλήσει στις αρχές για τους ανθρώπους αρουραίους που ζούνε στα τελευταία επίπεδα του μετρό και μοιάζουν με Σαυροειδείς ανθρώπους!!!! Καταλαβαίνεται το τι έγινε….πέθαναν στα γέλια με αυτά που άκουσαν!!!! Οι έρευνες κράτησαν περίπου ένα μήνα χωρίς κανένα αποτέλεσμα!!!!

1981 

 • Η Katrice Lee ( Κάτρις Λι ) εξαφανίστηκε από ένα εμπορικό συγκρότημα ονόματι NAAFI στην περιοχη Schloß Neuhaus ( Σκχλομπ Νεουχάους ) στο Paderborn ( Πάντερμπον ) στη Δυτική Γερμανία στις 28 Νοεμβρίου του 1981, την δεύτερη μέρα μετά τα γενέθλια της!!!! Πρόκειτε για μια πολύ παράξενη υπόθεση διότι ενεπλάκη στις έρευνες αποκλειστικά η στρατιωτική αστυνομία και κατόπιν πιέσεων ενεπλάκη και αστυνομία πόλεων χωρίς όμως να έχουν και οι δυο υπηρεσίες κανένα αποτέλεσμα ανεύρεσης της!!!! Οι έρευνες συνεχίστηκαν για δυο μήνες χωρίς αποτέλεσμα αλλά και χωρίς να ξέρει κανείς πως εξαφανίστηκε!!!! Έγιναν κάποιες αναφορές οι οποίες ήταν ανακριβείς για τις αρχές!!!! Η εξαφάνιση της καλύπτεται από το μυστήριο των στρατιωτικών αρχών ως προς την εξαφάνιση της γιατί να εμπλακούν στις έρευνες!!!! Μια μαρτυρία από κάποιον Γιόχαν Ότο λένε κάποιοι ερευνητές ουφολόγοι της Γερμανίας ότι είπε μετά από έναν χρόνο ότι η Λι πρέπει να απήχθη από Ερπετοειδείς ανθρώπους όπου ο στρατός παρακολουθούσε στενά όχι μόνο την ύπαρξη τους αλλά και τις συνήθειες τους στην περιοχή!!!! Μάλιστα έδειξε στους ουφολόγους και το σημείο το απήχθη η γυναίκα αυτή από το εμπορικό κέντρο…..!!!! βέβαια όπως ήταν αναμενόμενο ο Γιόχαν δεν υπάρχει αλλά και οι ουφολόγοι ερευνητές σταμάτησαν οποιαδήποτέ έρευνα!!!! Η αστυνομία στρατιωτική και πολιτική δεν ασχολήθηκαν καθόλου με αυτήν την αναφορά τουλάχιστον φανερά όπως φάνηκε!!!! Η Λι δεν έχει βρεθεί ποτέ!!!!

1982 

 • Ο Johnny Gosch ( Τζώνη Γκοσκχ  ετων 12) εξαφανίστηκε στο West Des Moines δίπλα στο Αστυνομικό Τμήμα και πολλοί είπαν μέσα από τα χέρια των γονιών του, αφού εξαφανίστηκε, άλλοι λένε ότι παρέδιδε παράλληλα  εφημερίδες για έξτρα χαρτζιλίκι!!!! Άλλοι λένε ότι απήχθη το παιδί από έναν γεροδεμένο άντρα!!!! Υπήρξαν και άλλες πολλές μάρτυρες μα κανένας  δεν ήταν σίγουρος!!!! Το περίεργο είναι ότι η μητέρα του είχε αναφέρει ότι ο γιος της είχε καταφέρει το 1997 να διαφύγει από τους απαγωγείς του!;! Αλλά φοβάται για την ζωή του και δεν εμφανίζεται…..βέβαια όλα αυτά χωρίς να ξέρει που είναι ο γιος της!!!! Μια πολύ περίεργη και περίπλοκη υπόθεση!!!! Η αστυνομία ερεύνησε δυστυχώς την εξαφάνιση του μετά από τρεις μέρες όπως συνηθιζόταν τότε για κάθε άτομο που εξαφανιζόταν!!!! Ο Τζώνη κανείς δεν ξέρει πως εξαφανίστηκε, δεν έχει βρεθεί ποτέ μέχρι σήμερα!!!!
 • Ο  Tony Jones ( Τόνι Τζόουνς ετων 20 ) εξαφανίστηκε στις 3 Νοεμβρίου από το  Τάουνσβιλ στο Queensland ( Κουήνσλαντ ) , ενώ έκανε εξάμηνο τουρισμό σε όλη την Αυστραλία!!!! Αν και το σώμα του ποτέ δεν βρέθηκε ο ιατροδικαστής είχε κρίνει ότι είχε πέσει θύμα ανθρωποκτονίας και θεωρήθηκε νεκρός!!!! Η υπόθεση όμως ξανά άνοιξε μετά από κάποια χρόνια όταν πολλοί μάρτυρες έκαναν λόγο για έναν άνδρα όπου απήχθη μπροστά στα μάτια τους στην εθνική οδό από ένα ανθρωποειδές περίεργο πλάσμα ύψος τριών μέτρων στην εθνική οδό από τα χωράφια βουτώντας τον Τόνι μαζί με το ποδήλατο του( !!;!! ) αμέσως εξαφανίστηκε με ένα τεράστιο άλμα στην απέναντι πλευρά!!!! Κάναν λόγο ότι έμοιαζε σαν άνθρωπος στην όψη μα είχε ένα χρώμα έντονο ροζ σε όλο του το σώμα!!!! Βέβαια δεν πήραν την μαρτυρία αυτή ως σοβαρή με το πλάσμα όπως ήταν αναμενόμενο ως προς την ύπαρξη του αλλά ως πράξη κάποιου ανώμαλου!!!! Η αστυνομία προχώρησε σε σκίτσα του υπόπτου όπου τον έδειχνε ηλικιωμένο και με καπέλο….!;! Αν και τα πράγματα μπερδεύτηκαν στην πορεία μέχρι και σήμερα δεν έχει βρεθεί ο Τόνι!!!!

1983 

 • Η Kirsa Jensen ( Κίρσα Γιένσεν ετων 14) εξαφανίστηκε, ενώ έκανε ιππασία σε μια παραλία κοντά στο Napier ( Νάπιερ ) στην Νέα Ζηλανδία !!!! Μια περίεργη υπόθεση εξαφάνισης όπου έχει ως εξής: προτού το κορίτσι χαθεί την είδαν να τρέχει με το άλογο της πανικοβλημένη και με ματωμένο πρόσωπο όπου είχε τρεις τεράστιες γρατζουνιές στο πρόσωπο της!!!! Μετά από κάποια ώρα το άλογο της βρέθηκε μόνο του να είναι κοντά σε ένα ποτάμι!!!! Το κορίτσι από τότε αγνοείτε χωρίς να βρεθεί ποτέ μέχρι σήμερα!!!! Μάρτυρες κάνανε λόγο για ένα λευκό αυτοκίνητο όπου την παρακολουθούσε!!!! Κατόπιν υπήρξαν πολλές μαρτυρίες για διάφορους άνδρες της περιοχής (ήταν πολύς κόσμος όλοι ύποπτοι ) μα όμως όλοι συμφώνησαν για το γρατζουνισμένο ματωμένο πρόσωπο της όπου αφήνει πολλά ερωτηματικά το πώς έγιναν και από τι!!!!
 • Η Ann Gotlib ( Ανν Γκότλιμπ ετων 12), ήταν ένα κορίτσι που εξαφανίστηκε από τις εγκαταστάσεις ενός εμπορικού κέντρου στο  Louisville ( Λούςβιλ ) στο Κεντάκι των ΗΠΑ στις 1 Ιουνίου 1983!!!! Μια πολύ παράξενη υπόθεση εξαφάνισης όπου στις έρευνες είχε λάβει και το FBI χωρίς κανένα αποτέλεσμα!!!! Το 2008 κατηγορήθηκε κάποιος χωρίς να υπάρχουν στοιχεία υπαρκτά ότι το είχε κάνει!!!! Το κορίτσι δεν βρέθηκε ποτέ!!!!

1984 

 • Ο Kevin Andrew Collins ( Κέβιν Άντριου Κόλλινς ετων 10 ) εξαφανίστηκε, ενώ επέστρεφε στο σπίτι μόνος του από την προπόνηση μπάσκετ στο σχολείο του, στη συνοικία Χέηθ του Σαν Φρανσίσκο. Η Φωτογραφία του ήταν η πρώτη που μπήκε σε συσκευασίες κουτιων γάλακτος!!!! Κανείς δεν ξέρει το πώς εξαφανίστηκε…. Το παιδί δεν βρέθηκε ποτέ!!!!

 

1985 

 • Ο Vladimir Alexandrov  ( Βλαντίμιρ Αλεξάντροφ ) Ρώσος φυσικός , εξαφανίστηκε ενώ συμμετείχε σε μια παγκόσμια εκδήλωση για τις συνέπειες από ενδεχόμενο πυρηνικό χειμώνα στη Μαδρίτη !!!! Αν και εικάζεται ότι έχει απαχθεί από κάποιες υπηρεσίες μυστικές χωρίς να ξέρουμε ποια χώρα, δεν έχει βρεθεί η ακουστεί μέχρι σήμερα τίποτα για αυτόν!!!!
 • Η Cherrie Mahan ( Σέρη Μάχαν ετων 8), εξαφανίστηκε στις 22, Φεβ. 1985 μετά από την αναμονή της στο δρόμο για το σχολικό λεωφορείο στην αγροτική περιοχη Winfield Township ( Γουίνφιλντ Τάουνσιπ ) στο  Butler County ( Μπάτλερ Κάουντι ) στην Πενσυλβάνια !!!!. Μια περιοχη όπου πιστεύουν στην ύπαρξη του πλάσματος του βάλτου ( ανάλογες ταινίες όπως το Πλάσμα Του Βάλτου ) όπου υποτίθεται ότι είναι ένα ανθρωποειδές γεμάτο λάσπη τεραστίων διαστάσεων!!!! Πολλοί ήταν αυτοί που υπέθεσαν ότι αυτό το πλάσμα την απήγαγε!!!! Άλλοι ότι εξωγήινοι την απήγαγαν!!!! Μα μέχρι σήμερα παρόλες τις τις έρευνες δεν έχει βρεθεί ποτέ η κοπέλα!!!!

1986 

 • Η Suzy Lamplugh ( Σούζη Λάμπλαχ ετων 25),  κτηματομεσίτης , εξαφανίστηκε από την περιοχη Φούλαμ , δυτικά του Λονδίνου . Το 1994, δηλώθηκε νεκρή, κατά πάσα πιθανότητα να δολοφονήθηκε. Παρά τις περαιτέρω έρευνες της αστυνομίας το 1998 και το 2000, κανένα ίχνος της δεν βρέθηκε ποτέ από αυτήν!!!! Κανείς δεν ξέρει πως εξαφανίστηκε!!!!
 • Ο Philip Cairns ( Φίλιπ Σέρνς ετων 13 ), Ιρλανδός,  μαθητής, εξαφανίστηκε τον Οκτώβριο του 1986 στο γυρισμό από το σχολείο!!!! Η Σχολική τσάντα του βρέθηκε εγκαταλελειμμένη στο δρόμο που αναζητούσαν οι αρχές προηγουμένως, κοντά στο σπίτι του λίγες μέρες αργότερα, αλλά δεν υπήρξε κανένα ίχνος του Φίλιπ!!!! Ένας μάρτυρας μετά από έναν χρόνο σε έναν ερευνητή του παράξενου χωρίς να πει το όνομα του είπε ότι είδε να περπατά το παιδί στο δρόμο!!!! Τότε ένα εκτυφλωτικό φως λευκό τον έλουσε!!!! Ο Φίλιπ δεν έδειξε να τον πειράζει το φως αλλά ούτε και να έχει καταλάβει ότι τον έλουσε!!!! Αμέσως σταμάτησε το αυτοκίνητο του και κατέβηκε κάτω για να τρέξει προς το παιδί κοιτώντας ψηλά στον ουρανό να δει από πού έρχεται το φως αυτό!!!! Δεν υπήρχε τίποτα, μα μέχρι να φτάσει στο παιδί το παιδί μπροστά στα μάτια του εξαφανίστηκε με μιας!!!! Στον ερευνητή δεν το ανάφερε διότι θα τον περνούσαν για τρελό στις αρχές και θα τον κατηγορούσαν ως ύποπτο!!!! Το παιδί δεν βρέθηκε ποτέ!!!!

1989 

 • Η Melissa Brannen ( Μελίσσα Μπράννεν ετων 5 ) εξαφανίστηκε από τις Woodside Apartments ( Γουντσάηντ Απάρτεμεντς ) στο  Lorton ( Λόρντον της Βιρτζίνια , εξαφανίστηκε ενώ παρέστη σε πάρτι που πραγματοποιήθηκε στο συγκρότημα για τους κατοίκους της!!!! Αν και κάποιος κατηγορήθηκε και οποίος  έχει κάθειρξη 50 χρόνων για αυτήν την υπόθεση το κορίτσι δεν βρέθηκε ποτέ!!!! Ο ίδιος υποστηρίζει ότι είναι αθώος μέχρι και σήμερα!!!!

 

1990 

 • Η Trevaline Evans ( Τρίβελαην Έβανς ετων 52 ) εξαφανίστηκε χωρίς ίχνος όταν άφησε ένα σημείωμα  στην μπροστινή πόρτα στο κατάστημα αρχαιοτήτων που διέθεται στο Llangollen ( Λάνγκολλεν ) του  Denbighshire ( Ντένμπιγκχσαηρ ) της Ουαλίας στο  Ηνωμένο Βασίλειο της Βρετανίας , λέγοντας ότι θα ήταν “πίσω σε δύο λεπτά”!!!! Οι έρευνες ήταν μεγάλες και άκαρπες χωρίς να βρεθεί ποτέ το παραμικρό από αυτήν την γυναίκα!!!! Αν και κάποιοι μάρτυρες κάναν λόγο όπου δεν τον πήραν στα σοβαρά οι αρχές ότι είχε στην κατοχή της ένα αρχαίο τεχνούργημα το οποίο ήταν μαγικό και το οποίο ήταν από τους Σουμέριους, όπου η ίδια έλεγε ότι είχε την ικανότητα να σε μεταφέρει όπου ήθελες!!!! Όλοι κάναν λόγο ότι ήταν σαν μενταγιόν και το φορούσε πάνω της!!!!

1991 

 • Ο Ben Needham ( Μπεν Νίντχαμ ), εξαφανίστηκε από το νησί της Κω στην Χώρα μας στις 24 Ιουλίου του 1991!!!! Δεν έχει έχει βρεθεί ποτέ!!!! Πιστεύουν οι αρχές και η οικογένεια του ότι ο Μπεν απήχθη, και πολλές προσαγωγές υπόπτων στην Κω αλλά και στην Βέροια προτάθηκαν ως υπεύθυνοι, αλλά κανείς τελικά δεν κατηγορήθηκε!!!! Αν και η υπόθεση αυτή έχει γίνει γνωστή στην χώρα μας δυστυχώς κανένα ίχνος του Μπεν δεν έχει βρεθεί  μέχρι σήμερα!!!!

1992 

 • Τhe Springfield Three ς , ( Οι Τρεις του Σπρίνγκφιλντ ) Sherrill Levitt ( Σέρη Λεβίτ ετων 47), η κόρη της Suzie Streeter ( Σούζι Στρήτερ ετων 19 ), και ο φίλος της Σούζι Στέηση Mακκόλ ετων 18 ), εξαφανίστηκαν από το σπίτι τους στο  Levitt ( Λεβίτ ) στο Σπρίνγκφιλντ στου Μισσούρι !!!! Η Σούζι και η Στέηση είχαν αποφοιτήσει από το γυμνάσιο Kickapoo ( Κικάπου ) την προηγούμενη ημέρα και είχαν φτάσει στο σπίτι Levitt περίπου στις 2 π.μ. μετά από ένα πάρτι αποφοίτησης!!!! Ερευνάται ως ακόμα ως πρωτοφανή τριπλή εξαφάνιση!!!! Αν και κλήθηκαν 5.000 μάρτυρες αλλά και ύποπτοι ποτέ δεν ξανά άκουσε κανένας για τις τρεις γυναίκες!!!! Κάποιους από τους μάρτυρες από το πάρτι ανάφεραν ότι τα κορίτσια έκαναν λόγο συχνά για κάποια περίεργα όντα ανθρωποειδείς όπου έλεγαν ότι ερχόντουσαν από την Μέση Γη!!!! Είχαν τρομαχτική άποψη από ότι έλεγαν!!!! Είχαν εκμυστηρευτεί στους φίλους τους ότι τους είχαν πει ότι θα τις έπαιρναν μαζί τους στην Μέση Γη διότι δεν είχαν θηλυκά!!!! Παρόλα αυτά βέβαια από ότι είπαν οι μάρτυρες τα κορίτσια δεν φαινόντουσαν πανικοβλημένα ή τρομαγμένα από αυτά τα όντα!!!!

1995 

             Ο Gendhun Choekyi Nyima ( Τζέντχουν Τσοέκυ Νγίμα ετων 6 ), ήταν ένα αγόρι που αναγνωρίστηκε ως ο  Δαλάι Λάμα ως ο 11ος Πάντσεν Λάμα (μετενσάρκωση του 10ου Πάντσεν Λάμα). Εξαφανίστηκε μυστηριωδώς μαζί με την οικογένεια του!!!! Αν και η υπόθεση αυτή έχει να κάνει με την Κινεζική κυβέρνηση και δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες οι Θιβετιανοί είναι σίγουροι ότι η Κίνα ή τους μετέφερε σε άλλη περιοχη η τους εξολόθρευσε χωρίς να ξέρει κανείς που είναι τα  πτώματα τους!!!! Άλλοι λένε ότι μετανάστευσαν στην Σαμπάλα!!!!

1997 

 • Ο Angelo Cruz (Άντζελο Κρουζ ετων 39 ), στη Νέα Υόρκη-γεννημένος, εξαφανίστηκε τελείως ξαφνικά στο Πουέρτο Ρίκο όπου και εργαζόταν ως επαγγελματίας μπασκετμπολίστας!!!! Πολλοί είναι αυτοί που τον γνώριζαν ότι τον πήραν οι εξωγήινοι χωρίς βέβαια να έχουν αποδείξεις!!!! Το λένε αυτό γιατί τους είχε εκμυστηρευτεί ότι τον είχαν απαγάγει οι εξωγήινοι πολλές φορές!!!! Οι έρευνες της αστυνομίας δεν κατέληξαν πουθενά και μέχρι και σήμερα δεν έχει βρεθεί το πτώμα του ή ο ίδιος!!!!

1998 

 • Η Φλόριντα Ντόνερ ετων 54, Τάισα Αμπελάρ  , η  Αμαλία Mαρκουέz ετων 43, και πολλές άλλες γυναίκες οπαδοί του περιβόητου Κάρλος Καστανέντα εξαφανίστηκαν λίγο μετά το θάνατό του.!!!Η Patricia Partin ( Πατρίτσια Πάρτιν ετων 40 ), βρέθηκε το 2003 η τύχη των άλλων γυναικών παραμένει ως έχει!!!! Για την Πατρίτσια λέγεται ότι βρέθηκε άσχημα κατακρεουργημένη από άγνωστα ζώα!!;!! Αν και είχαν πει στην αρχή ότι απλώς βρέθηκε νεκρή!!!! Είναι γνωστό ότι οι μάγισσες του Καστανιέτα ήθελαν να τον ξανά φέρουν στην ζωή και είχαν βαλθεί να τα βάλουν με τους Βαλαοράδες ή Βαλαόρες ( Ψάχτε στην βιβλιογραφία του Καστανιέτα ή σε άρθρα να δείτε τι είναι αυτοί )!!!!

Μέχρι αυτές τις ημερομηνίες έγιναν οι έρευνες μου όπου μπορώ να πω μου πήρε πάρα πολύ χρόνο για τις μαζέψω!!!! Για την δεκαετία του 2000 και μετά θα κάνω άλλο άρθρο στο μέλλον!!!! Οπώς και να έχει οι ποιο πολλές αναφορές εξαφανίσεων έχουν κάποιο περίεργο μυστήριο και παραξενιά όπου κανείς αναρωτιέται για πολλά!!!!

Η ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΥΤΩΝ:

 1.  “Account of Spartacus’s final battle by the Roman historian Appian”. Penelope.uchicago.edu. Retrieved 2012-02-11.
 2. Jump up^ “The Roman Ninth Legion’s mysterious loss”BBC News. 2011-03-16.
 3. Jump up^ al-Hakim bi-Amr Allah, Institute of Ismaili Studies, Dr Farhad Daftary.
 4. Jump up^ “Ugolino Vivaldo”. 1911encyclopedia.org. 2006-09-22. Retrieved 2012-02-11.
 5. Jump up^ The Society’s achievements – attempts to identify the grave, Owain Glyndwr Society.
 6. Jump up^ World Reviewer, accessed March 21, 2011
 7. Jump up^ Cabot (Caboto), John (Giovanni), Italian explorer, Dictionary of Canadian Biography Online.
 8. Jump up^ Corte-Real, Gaspar, Portuguese explorer, Dictionary of Canadian Biography Online.
 9. Jump up^ Corte-Real, Miguel, Portuguese explorer, Dictionary of Canadian Biography Online.
 10. Jump up^ Langdon, Robert. The lost caravel re-explored. Canberra: Brolga Press ISBN 0-9588309-1-6
 11. Jump up^ Scowen, Greg. The Spanish Helmet. Whare Rama Books ISBN 978-1-4635-5848-2
 12. Jump up^ The Lost Colony: Roanoke Island, NC Eric Hause.
 13. Jump up^ George Bass Encyclopædia Britannica.
 14. Jump up^ Leonard Guttridge (March 8, 2004). “In Defense of Dark Union”. History News Network. Retrieved 2009-04-23.
 15. Jump up^ Abandoned Ship Smithsonian Magazine 2007–11, Jess Blumberg.
 16. Jump up^ “The mystery of the vanishing gun inventor”BBC News. August 15, 2013. Retrieved August 24, 2013.
 17. Jump up^ Bermagui The Sydney Morning Herald 2008-12-16.
 18. Jump up^ “Mystery Bay”Geographical Names Register (GNR) of NSWGeographical Names Board of New South Wales.
 19. Jump up^ Lincoln Herald, Volume 86, Lincoln Memorial University Press., 1984, pp. 152–155.
 20. Jump up^ Kubicek, Earl C, “The Case of the Mad Hatter”, Lincoln herald, Volume 83, Lincoln Memorial University Press, 1981, pp. 708–719.
 21. Jump up^ Joshua Slocum and His Travels Joshua Slocum Society International Inc.
 22. Jump up^ “The Girl Who Never Came Back, American Heritage, May 1960[dead link]
 23. Jump up^ “Paroubek Girl Slain: Tragic Events in Day.”, Chicago Daily News, May 9, 1911: 1
 24. Jump up^ DNA clears man of 1914 kidnapping conviction USA Today 2004-05-05, Allen G. Breed (Associated Press).
 25. Jump up^ Grosser, Morton (1978). Diesel: The Man and the Engine. New York, NY, USA: Atheneum. ISBN 978-0-689-30652-5LCCN 78006196.
 26. Jump up^ Moon, John F. (1974). Rudolf Diesel and the Diesel Engine. London, UK: Priory Press.ISBN 978-0-85078-130-4LCCN 74182524.
 27. Jump up^ The Death of Bierce Ambrose Bierce Appreciation Society.
 28. Jump up^ Ambrose Bierce, “the Old Gringo”: Fact, Fiction and Fantasy Glenn Willeford.
 29. Jump up^ Retired priest erects Bierce gravestone in Sierra Mojada, Mexico The Ambrose Bierce Site James Lienert, Don Swaim.
 30. Jump up^ František Gellner Moravské zemské muzeum (Czech)
 31. Jump up^ František Gellner – student Báňské akademie v Příbrami, spisovatel a básníkHornické muzeum Príbram, Mgr. Václav Trantina (Czech)
 32. Jump up^ (Saskatoon Star-Phoenix, 2 October 1930) as reproduced athttp://news.google.com/newspapers?id=lxBlAAAAIBAJ&sjid=zW4NAAAAIBAJ&pg=1221,3596411&dq=mansell-james&hl=en Retrieved 10 April 2011.
 33. Jump up^ “Dictionary of Canadian Biography, “Small, Ambrose Joseph””. Biographi.ca. 2007-10-18. Retrieved 2012-02-11.
 34. Jump up^ Veil lifts on jungle mystery of the colonel who vanished guardian.co.uk – The Observer 2004-03-21, Vanessa Thorpe.
 35. Jump up^ Lateline History Challenge: Minister for Murder Australian Broadcasting Corporation2004-04-26, Margot O’Neill & Brett Evans.
 36. Jump up^ “MRS. CHRISTIE FOUND IN A YORKSHIRE SPA; Missing Novelist, Under an Assumed Name, Was Staying at a Hotel There. CLUE A NEWSPAPER PICTURE Mystery Writer Is Victim of Loss of Memory, Her Husband Declares. MRS. CHRISTIE FOUND IN A YORKSHIRE SPA”New York Times. 15 December 1926. Retrieved 16 September 2009.
 37. Jump up^ New Kidnaping Clew Furnished in Hunt for Missing Collins Boy Los Angeles Times1928-4-4.
 38. Jump up^ The Charley Project: Sally Lou Ritz 2005-04-03.
 39. Jump up^ 1930 NYPD Cold Case ‘Solved’ OFFICER.com 2005-08-19, Larry Celona, Lorena Mongelli & Marsha Kranes (courtesy of New York Post).
 40. Jump up^ Judge Crater Abruptly Appears, at Least in Public Consciousness New York Times2005-08-20, William K. Rashbaum.
 41. Jump up^ Catchword: pull a Crater, Double-Tongued Dictionary.
 42. Jump up^ Wallace D. Fard Federal Bureau of Investigation – Freedom of Information Privacy Act.
 43. Jump up^ By Aye TIME 1938-06-06.
 44. Jump up^ “Sir Charles Kingsford Smith’s final resting place found, says film crew” The Daily Telegraph 2009-03-21, Justin Vallejo.
 45. Jump up^ Sigismund Levanevsky Check-Six.com.
 46. Jump up^ Official Barbara Follett website, run by her nephew Stefan Cooke.
 47. Jump up^ Garrison, Chad (April 4, 2007). “The Mystery of Lloyd Gaines”The Riverfront Times(St. Louis, MOVillage Voice Media). Retrieved March 5, 2012.
 48. Jump up^ Davidson, Lyn (October 31, 2013). “Jewish teen who dared to retaliate given his due”.Jweekly. Retrieved November 7, 2013.
 49. Jump up^ Analysis of the Name File of Heinrich Mueller National Archives and Records Administration – Timothy Naftali, Miller Center of Public Affairs, University of Virginia; Norman J.W. Goda, Ohio University; Richard Breitman, American University; Robert Wolfe, National Archives (ret.).
 50. Jump up^ Wallenberg fate shrouded in mystery CNN 2001-01-12.
 51. Jump up^ Arthur Max and Karl Ritter (April 1, 2010). “New evidence on WWII mystery of Raoul Wallenberg”Salon. Retrieved May 29, 2010.
 52. Jump up^ Junge, Traudl (2004). Until the Final Hour, Hitler’s Last Secretary. p. 219. ISBN 1-55970-728-3.
 53. Jump up^ Sudarmanto (1996), pp. 231-232.
 54. Jump up^ Simanjuntak (2003), p. 18.
 55. Jump up^ Coox, Alvin D. (January 1968). “L’Affaire Lyushkov: Anatomy of a Defector”. Soviet Studies (Taylor & Francis19 (3): 405–420. doi:10.1080/09668136808410603.ISSN 0038-5859JSTOR 149953.
 56. Jump up^ The Charley Project: Paula Jean Welden 2007-09-18.
 57. Jump up^ “Paula Jean Welden”. The Doe Network. 1946-12-01. Retrieved 2012-02-11.
 58. Jump up^ Mike Coppock, Sixty years after Woodward tornado, girl’s kidnapping unsolved.]Oklahoma Gazette, April 3, 2007.
 59. Jump up^ Woman may be girl stolen after tornado. Rome News-Tribune, April 15, 1994.
 60. Jump up^ Air Marshal Sir Arthur Coningham rafweb.org.
 61. Jump up^ Avro 688 Tudor 1 G-AHNP western Atlantic Ocean Aviation Safety Network 2004-03-13.
 62. Jump up^ Avro 688 Tudor Mk.1 (G-AGRE c/n 1253) 1000aircraftphotos.com.
 63. Jump up^ Form 14 – Informal Report UFO*BC Gord Heath.
 64. Jump up^ Kinross F-89 Check-Six.com.
 65. Jump up^ “Fresh claims in unsolved Bradford murder”BBC News Online. 27 January 2003. Retrieved 6 June 2013.
 66. Jump up^ DoD narrative summaries of accidents involving U.S. nuclear weapons 1950–1980[dead link]
 67. Jump up^ 1956: Mystery of missing frogman deepens BBC “On This Day”.
 68. Jump up^ “Missing mom found alive in Canada after more than 50 years”. Fox News. 20 July 2013. Retrieved 20 July 2013.
 69. Jump up^ Mystery of missing Thai Silk King BBC News 2006-12-13, Jonathan Kent.
 70. Jump up^ James BRADY Saskatoon RCMP Historical Case Unit.
 71. Jump up^ Harold Holt ABC, George Negus Tonight 2003-09-22.
 72. Jump up^ Coroner rules Holt conspiracy theories ‘fanciful’ ABC News 2005-09-02.
 73. Jump up^ The Charley Project: Robin Ann Graham 2005-02-05.
 74. Jump up^ “D.B. COOPER REDUX – Help Us Solve the Enduring Mystery”. FBI. 2007-12-31. Retrieved 8 February 2010.
 75. Jump up^ 1975: Missing earl guilty of murder BBC “On This Day”.
 76. Jump up^ “INVESTIGATIONS: Hoffa Search: ‘Looks Bad Right Now'”Time. August 18, 1975. Retrieved May 6, 2010.
 77. Jump up^ Still a mystery after 27 years The Age 2003-07-08, Selma Milovanovic.
 78. Jump up^ No prosecution over missing Renee BBC News 2006-12-13.
 79. Jump up^ Assassination Of Mr Donald Mackay NSW Parliament, Hansard & Papers, Legislative Council 1998-06-30.
 80. Jump up^ Mackay, Donald Bruce (1933–1977) Australian Dictionary of Biography Australian National University.
 81. Jump up^ “Frederick Valentich vanishes”Australian Broadcasting Corporation. 2008-10-06. Retrieved 8 February 2010.
 82. Jump up^ Officers remember Genette mystery BBC News 2003-08-19, Robin Forestier-Walker.
 83. Jump up^ Libya is responsible for Musa Sadr’s disappearance Mehr News Agency 2006-08-27.
 84. Jump up^ Gaddafi charged for cleric kidnap BBC News 2008-08-27.
 85. Jump up^ Judge Rules That a Convicted Molester, Now in Prison, Is Responsible for Etan Patz’s Death New York Times 2004-05-05, Susan Saulny.
 86. Jump up^ “Authorities reopening Etan Patz case”CNN. 2010-05-26.
 87. Jump up^ “Sandbaggers – My Brother Ian Mackintosh 2”. Opsroom.org. Retrieved 2013-11-16.
 88. Jump up^ “Dingo took Azaria Chamberlain, coroner finds”, Sydney Morning Herald,12 June 2012 (Retrieved 12 June 2012)
 89. Jump up^ “A Cry in the Dark (1988) – Release dates”. IMDb.com. Retrieved 2012-06-14.
 90. Jump up^ John D Gosch Iowa Division of Criminal Investigation, Iowa Department of Public Safety, State of Iowa.
 91. Jump up^ Johnny Gosch, Missing Since 1982 ID : Investigation Discovery.
 92. Jump up^ “Tammy Lynn Leppert”. The Charley Project. Retrieved 2012-02-11.
 93. Jump up^ case of Boris Weisfeiler U.S. Department of State – Freedom of Information Act.
 94. Jump up^ Documents Released On Chilean Slayings; Informant Discussed American’s ’73 Death (preview) (full text) The Washington Post 2000-07-01, Vernon Loeb & George Lardner Jr.
 95. Jump up^ Another Return From the Cold TIME 1985-10-07, Jacob V. Lamar Jr., David Aikman, Erik Amfitheatrof.
 96. Jump up^ The search for Jacob Court TV Steve Irsay.
 97. Jump up^ “Michael Wayne Dunahee”. The Doe Network. Retrieved 2012-02-11.
 98. Jump up^ Bauer, L. Three missing women – an overview of the decade-old case The Springfield News-Leader 3 June 2002.
 99. Jump up to:a b “Case File 1061DMOK”. The Doe Network. Retrieved 2012-02-11.
 100. Jump up^ Court declares Jodi Huisentruit legally dead Globe Gazette 2001-05-15, Bob Link.
 101. Jump up^ Ten-year tragedy of missing Manic BBC News 2005-02-01.
 102. Jump up^ Missing guitarist ‘presumed dead’ BBC News 2008-11-24.
 103. Jump up^ “Tibet’s missing spiritual guide”. BBC News. May 16, 2005. Retrieved December 25, 2013.
 104. Jump up^ Gedhun Choekyi Nyima the XIth Panchen Lama turns 18: Still disappeared The Buddhist Channel, 25 April 2007
 105. Jump up^ “World’s youngest political prisoner turns 17”. Washingtonpost.com. 2006-04-23. Retrieved 2013-12-25.
 106. Jump up^ Coonan, Clifford (2010-03-02). “China appoints Panchen Lama in tactical move to quell unrest”. The Independent. Retrieved 2013-12-25.
 107. Jump up^ Galapagos of the North Sydney Morning Herald 2008-04-13, Sam Vincent.
 108. Jump up to:a b Aruba’s Missing Persons Information VisitAruba.com.
 109. Jump up^ Remains of guru’s disciple identified Pahrump Valley Times 2006-02-10, Robin Flinchum.
 110. Jump up^ “Doctor Missing Since 9/10 Is Declared a Victim of 9/11”The New York Times. February 2, 2008. Retrieved September 12, 2013.
 111. Jump up^ Mike Martin, The Mysterious Case of the Vanishing GeniusPsychology Today, May 2012.
 112. Jump up^ Brendan Maher, Missing Biologist Surfaces, Reunites with Family. Nature, May 31, 2012.
 113. Jump up^ FBI Seeking Information – Ben Charles Padilla web.archive.org / www.fbi.gov
 114. Jump up to:a b Husty, Denes; Morales, Pedro (November 25, 2004). “Two vanish, spur searches”The News-Press (Fort Myers, FL). Retrieved March 6, 2014.
 115. Jump up^ Hanson woman, 21, missing after crash The Boston Globe 2004-02-14, Associated Press.
 116. Jump up^ Investigator joins search for woman The Boston Globe 2004-03-02, Associated Press.
 117. Jump up^ The case of the missing human rights lawyer Bangkok Post “selected news stories from 2004”.
 118. Jump up^ Thailand: Lawyer’s Disappearance Darkens Rights Climate Human Rights Watch2004-03-18.
 119. Jump up^ Model’s inquest: Drowning death likely – cop – National – NZ Herald News
 120. Jump up^ Last to see Asher ‘didn’t call police’ | Stuff.co.nz
 121. Jump up^ Ganim, Sara (April 15, 2010). “Gricar disappearance at 5 years: Trail growing cold”.Centre Daily Times (State College, Pennsylvania). Retrieved March 30, 2011.
 122. Jump up^ Matthew O’Brien (2010). My Week At the Blue Angel: And Other Stories from the Storm Drains, Strip Clubs, and Trailer Parks of Las Vegas. Huntington Press. p. 212.ISBN 1935396412.
 123. Jump up^ Inside the High Tech Hunt for a Missing Silicon Valley Legend Wired 2007-07-24, Steve Silberman.
 124. Jump up^ Greengard, Samuel (June 2012). “Jim Gray Declared Dead”. In Vardi, Moshe.Communications of the ACM (ACM Media) 55 (7): 19. ISSN 0001-0782.
 125. Jump up^ Cruel sea refuses to give up its secrets Sydney Morning Herald 2007-05-05, Cosima Marriner.
 126. Jump up^ Madeleine: What we know BBC News 2007-09-26.
 127. Jump up^ KGB plot fears as London oligarch vanishes and traces of blood are found in his mansion The Mail on Sunday 2008-03-23, Daniel Boffey, Christopher Leake, Peter Allen.
 128. Jump up^ “Hope lost for round-the-world sailor”Stuff.co.nzNZPA. 4 February 2009. Retrieved 15 October 2011.
 129. Jump up^ Modern Sea Mysteries: Solving the mystery of Jure Sterk Sail-World.com 2009-11-22, Nancy Knudsen Share.
 130. Jump up^ “Famous Swedish director still missing”. The Local. Retrieved 9 December 2012.
 131. Jump up^ “Missing studio executive search intensifies”KABC-TV. May 9, 2012. Retrieved May 16, 2012.
 132. Jump up^ Almendrala, Anna (2012-05-24). “Gavin Smith Spotted: Missing Fox Executive Reportedly Seen At Morro Bay Restaurant (VIDEO)”. Huffington Post. Retrieved 12 June 2012.
 133. Jump up^ “Missing Fox executive Gavin Smith’s car found; homicide suspected”The Los Angeles Times. March 14, 2013. Retrieved March 14, 2013.
 134. Jump up^ “Missing Fox Exec Gavin Smith Declared Dead by Sheriff’s Department”Variety. May 1, 2014. Retrieved May 6, 2014.
 135. Jump up^ Trischitta, Linda (June 22, 2012). “Guma Aguiar missing: As the search ends for missing millionaire, mother seeks to protect his assets”South Florida Sun-Sentinel. Retrieved July 3, 2012.

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 


4 σκέψεις στο “ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ !!!!ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ !!!!

 1. Πραγματικά απίστευτο υλικό!!
  Σε μερικά μπορεί κάποιος να πει: εντάξει μπορεί απλά να μην υπάρχει κάτι το μυστήριο και απλά να χάθηκαν/πέθαναν/εξαφανίστηκαν, ΑΛΛΑ σε κάποιες υποθέσεις τις οποίες αναλύεις και άμα ψάξουμε και από μόνοι μας καταλαβαίνουμε, απλά βλέπουμε πόσοι χάνονται επίτηδες είτε με την θέλησή τους είτε με την θέληση “άλλων” δυνάμεων…
  Συγχαρητήρια για την δουλεία!!

  1. johnnyred7!!!!

   ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!

   Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΕΣ ΕΞΑΦΑΝΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΓΕΙΝΩΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑ ΚΑΙ ΖΩΑ ΤΟ 60% ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΙΟΘΕΛΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ!!!! ΤΟ 20% ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ!!!! ΜΑ ΤΟ ΑΛΛΟ 20% ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΕΙΟ ….ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση