ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΣΟ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 33!!!!!

ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ

ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΣΟ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 33!!!!!

 

 

Πολλοί από εσάς μου στέλνετε ημέηλ για το αινιγματικό νούμερο 33!!!! Τι είναι και τι σημαίνει!!!! Εγώ αυτό που μπορώ να σας πω είναι τα εξής, ύστερα εσείς ψαχτείτε λίγο να δείτε και μονοί σας αν είναι έτσι ή και λίγο παραπάνω με τα στοιχεία που θα σας δώσω…!!!!

Το νούμερο 33 είναι ένας ειδικός αριθμός που διακατέχει μυστήρια και πεποιθήσεις, όσοι γνωρίζουν αυτός δεν είναι ένας αριθμός ως κάθε τούτου αριθμός αλλα κάτι το αξιοπερίεργο όπου αφορούν αυτόματα ορισμένα γεγονότα όπως η ηλικία θανάτου του Ιησού, ή για τον πιο σημαντικό βαθμό στον Ελευθεροτεκτονισμό που χορηγεί σε διάφορους μύστες ή τον αριθμό των σπονδύλων που απαρτίζουν την ανθρώπινη σπονδυλική στήλη, μεταξύ άλλων!!!!

Ο Dante Alighieri ( Ντάντε Αλιγκέρι http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%91%CE%BB%CE%B9%CE%B3%CE%BA%CE%AD%CF%81%CE%B9 ) στην θεία κωμωδία αφιέρωσε  33 ποιήματα( !;! ) στην Κόλαση, το Καθαρτήριο 33 και στον παράδεισο 33, καθώς χωρίζονται σε τριάδες!!! Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το νούμερο 33, όπως και άλλοι αριθμοί, είναι ένας ειδικός αριθμός που περιέχει μυστήρια και  πεποιθήσεις!!!!

Ένας κύριος αριθμός που σχετίζεται με την έναρξη και τη δύναμη όπως πολλοί θεωρούν!!!! Χωρίς να υπεισέλθουμε σε λεπτομέρειες σχετικά με ό, τι ο αριθμός μπορεί να σημαίνει, ας μιλήσουμε για κάποιες πολύ σημαντικές παρατηρήσεις που μπορεί να μας οδηγήσει να ανακαλύψετε και εσείς κάποιες ενδείξεις για τα μυστήρια της παράλληλου 33 όπου παρουσιάζεται  στο βόρειο ημισφαίριο και νότιο ημισφαίριο!!!!

MAP1

Οι παραλληλισμοί 33 Βόρεια και 33 Νότια

Οι παραλληλισμοί ( γραμμές γύρω από τις εκτάσεις, όπως δαχτυλίδια εκ των ανατολάς ) αποτελούν την ευρύτερη εμβέλεια στην αντίστοιχη κεντρική γραμμή σε 0 γνωστή ως “Ισημερινός”!!!! Οι μεσημβρινοί (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%B5%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%B9%CE%BD%CF%8C%CF%82 ) , κάνουν κάθετες διαχωριστικές γραμμές όπου παρατείνονται από βορρά προς νότιο πόλο, με το βαθμό του γεωγραφικού πλάτους 0 °, στο μεσημβρινό του Γκρήνουιτς!!!!

Η θέση αυτή των κτιρίων σε αυτή τη γραμμή έχει στενούς δεσμούς με τον Τεκτονισμό, θρησκευτικές κοινότητες, τις μυστικές κοινωνίες, κ.τ.λ.!!!! Ορισμένα γεγονότα της ιστορίας που παράγονται σε αυτές τις περιοχές προκαλείται από οποιοδήποτε ιδιαίτερο ενδιαφέρον ή << όφελος >> επίσης αποδίδεται μόνο όταν πρόκειται να δούμε κάποιες λεπτομέρειες που μπορεί να αποκαλύψουν μερικά ενδιαφέροντα γεγονότα και συμπτώσεις!!!! Είναι αυτό που σας λέω να έχετε ανοιχτό μυαλό!!!!

 

Βόρειο Ημισφαίριο

Στο βόρειο ημισφαίριο, η εν λόγω παράλληλη περνάει μέσα από δρόμους και από μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ, όπως το Λος Άντζελες, Φοίνιξ, Ντάλας ή την πόλη του Ρόσγουελ, το γνωστό ατύχημα όπου έγραψα για τις παραπληροφορήσεις της νεκροψίας έστω και περιληπτικά όσοι Θέλετε να διαβάσετε για αυτό πατήστε ΕΔΩ!!!! μια περιοχή γνωστή για την ιστορία της μέσα στην περιπτωσιολογία των UFO…..!!!!

KENNEDY

Ξέρατε ότι ο John F. Kennedy ( Τζων Φ Κένεντι http://en.wikipedia.org/wiki/Assassination_of_John_F._Kennedy ) δολοφονήθηκε στην πόλη Ντάλας όπου βρίσκεται, στην παράλληλο 33!!!!!

 

Σας φαίνεται παράξενο; Περίεργος χώρος για τη δολοφονία του John F. Kennedy το 1963 για τα γεωγραφικά χαρακτηριστικά!!;!! Ο αδελφός του Ρόμπερτ  Κένεντι δολοφονήθηκε το 1968  επίσης στην παράλληλο 33 στο Ambassador Hotel ( Αμπάσαντορ Χοτέλ  στο Λος Άντζελες http://en.wikipedia.org/wiki/Ambassador_Hotel_%28Los_Angeles%29 )!!!!

Η πρώτη πυρηνική έκρηξη λαμβάνει χώρα σε Alamogordo ( Αλαμογκόρντο – http://en.wikipedia.org/wiki/Trinity_%28nuclear_test%29 ),στο Νέο Μεξικό ( http://en.wikipedia.org/wiki/Alamogordo,_New_Mexico ) δεξιά στην παράλληλη 33!!!! Ειδικά  στο Νέο Μεξικό, φαίνεται να έχει επιλεγεί για ένα ειδικό λόγο ώστε να τοποθετηθεί σε αυτή τη γραμμή!!!!

Το 1955 το πρώτο θεματικό πάρκο Ντίσνεηλαντ στο << κλαμπ 33 – http://en.wikipedia.org/wiki/Club_33  >> ως πολύ αποκλειστικό, για να ανοιχτεί στο Anaheim ( Αναχέιμ ) της Καλιφόρνιας, το τελευταίο σχετικά με τις παράλληλες 33!!!! Υπάρχει μέσα στο συγκρότημα της Ντίσνεϊ στην πλατεία Νέα Ορλεάνη, επί της λεωφόρου Ρόαγιαλ Στριτ Ν33 όπου απαιτείται να είστε μέλος από 14 χρόνια πριν και αριθμεί μόνο 500 μέλη!!!! Καλό ε!;! Έτσι είπα και εγώ!!!! Δείτε τώρα και το περίφημο κλαμπ 33 τι είναι εν περίληψη και με ολιγοφαγίες αν και θα επανέλθω με πλήρεις άρθρο για αυτό (  http://fr.wikipedia.org/wiki/Club_33 )!!!!

 CLUB 33Από το << κλαμπ 33 >> που έχει μόνο 500 μέλη!!!!

Στην αφρικανική ήπειρο, στην πόλη της Καζαμπλάνκα στο Μαρόκο, υπάρχει μια μεγάλη πλατεία με εξαγωνικές κατασκευές με την τεκτονική των πυραμιδικών οικοπέδων που βρίσκονται δεξιά στον 33ο παράλληλο!!!! Όπου για κάποιους που θέλουν να το ψάξουν και είναι καλοί στην αποκωδικοποίηση ας ρίξουν μια ματιά στο ξενοδοχείο αυτό (http://www.tripadvisor.co.uk/ShowUserReviews-g60763-d113317-r147423661-Casablanca_Hotel_Times_Square-New_York_City_New_York.html ) …..!!!!

Με την ένταξή του Τίγρη και Ευφράτη ποταμού περνώντας την παράλληλο 33!!!!

EFRATIS RIVER

Η Περσία, σχηματίστηκε στη Μεσοποταμία μεταξύ Τίγρη και Ευφράτη ποταμού, τώρα είναι  το Ιράκ, ήταν το λίκνο του πολιτισμού των Σουμερίων, όπου η 33η παράλληλη ανήκει βόρεια και είναι ακριβώς η συμβολή των δύο ποταμών!!!!! Μερικά βιβλικά κείμενα υποδηλώνουν ότι εδώ υπήρχε ο Κήπος της Εδέμ!!!! Αυτή τη στιγμή στην περιοχή καταλαμβάνεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες μετά τις καταστροφικές συγκρούσεις και τώρα τελευταία η λεγόμενη ISIS (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%99%CF%83%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CE%9A%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%82 ) ,όπου και γίνεται ο χαμός εκεί σήμερα….!!!! Επίσης η Βαγδάτη ( βρίσκεται σε γεωγραφικό πλάτος 33 ° 33’N ) και το παλάτι του Σαντάμ Χουσεΐν χτίστηκε στη θέση αυτή!!!!  Η αρχαία πόλη της  de Damasco ( Δαμασκού http://whc.unesco.org/en/list/20 ) στη Συρία αντιστοιχεί επίσης σε αυτή τη γραμμή!!!! Οι χώρες όπως το Ιράν και το Αφγανιστάν διασχίζονται από τις παράλληλους 33!!!! Τυχαίο; Δείτε όμως τι γίνεται εκεί αυτήν την στιγμή με όλα τα ιστορικά ενδιαφέρον γεγονότα από το 1991 και μετά!!!!

 

Νότιο Ημισφαίριο

Στην παράλληλο 33 στο νότιο ημισφαίριο, στον Ειρηνικό Ωκεανό είναι τα νησιά Χουάν Φερνάντες (http://en.wikipedia.org/wiki/Juan_Fern%C3%A1ndez_Islands ) , όπου έγιναν περισσότερο γνωστά από την ιστορία του Ροβινσώνα Κρούσο (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A1%CE%BF%CE%B2%CE%B9%CE%BD%CF%83%CF%8E%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CE%9A%CF%81%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%BF%CF%82 ) όπου οι κακές γλώσσες λένε ότι ήταν τιμωρία των μασόνων ως εξορία εκεί…. Και ότι η ιστορία εν μέρη είναι αληθινή!!!! Σε ένα από τα δύο νησιά που ανήκουν στην Χιλή που σήμερα ονομάζεται Αλεξάντερ Σέλκιρκ, (http://en.wikipedia.org/wiki/Alejandro_Selkirk_Island – όνομα της Σκωτίας ναυαγού που ενέπνευσε τον συγγραφέα Ντάνιελ Ντιφοέ – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9D%CF%84%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CE%B5%CE%BB_%CE%9D%CF%84%CE%B5%CF%86%CF%8C%CE%B5 ) , υπήρχε εκεί φυλακή για τροφίμους και υπάρχει μια φυσική βλάβη που ονομάζεται οι τρεις πύργοι!!!! Ψάξτε το …..!!!!

1

Presdencial Palacio de La Moneda ( Πρεσντένσιαλ Παλάσιο ντε Λα Μονέντα – http://es.wikipedia.org/wiki/Palacio_de_La_Moneda ) στο Σαντιάγο της Χιλής, είναι χτισμένο στον 33ο παράλληλο!!!!

 Στην Χιλή θυμηθείτε επίσης την περίφημη διάσωση των 33 μεταλλωρύχων στο << San Jose >> ( Σαν Ζος – http://en.wikipedia.org/wiki/2010_Copiap%C3%B3_mining_accident ) .!!!!

LA POYDA

Η επιδεικτική πόλη της La Punta ( Λα Πούντα ), στην επαρχία του San Luis ( Σαν Λούις http://it.wikipedia.org/wiki/San_Luis_%28Argentina%29 ) , χτίστηκε στην παράλληλο 33!!!!

 

Διασχίζοντας τις Άνδεις μέχρι τον παγετώνα και το παγετώνα Juncal ( Τζάνκαλ – http://es.wikipedia.org/wiki/Juncal_%28Argentina%29 ) στην πλευρά της Χιλής,  και ο παγετώνας όπου σταματάει στην λίμνη Victoria ( Βικτόρια – http://wikimapia.org/15156363/Laguna-Victoria ) στην Αργεντινή, η παράλληλη 33 που διέρχεται μέσα από την πόλη της Mεντόζα!!!!

Στην επαρχία του Σαν Λούις που πριν λίγο ανάφερα πριν από λίγα χρόνια έχει χαρτογραφηθεί και χτίστηκε η ολοκαίνουργια πόλη της Λα Πούντα, όπου υπάρχει μια κλίμακα αντίγραφο του Καβίλντο του Μπουένος Άιρες (http://en.wikipedia.org/wiki/Buenos_Aires_Cabildo ) , όπως φάνηκε το 1810, πριν από τις μεταρρυθμίσεις!!!! Στο χωριό Villa de la Quebrada ( Βίλα ντε λα Κουεμπράντα – http://es.wikipedia.org/wiki/Villa_de_la_Quebrada ) επίσης στην επαρχία του Σαν Λούις αγάλματα ανασυνταχθεί με σκηνές από τα Πάθη του Χριστού!!!!

JESUS 1

JESUS 2

JESUS 3

Η πόλη του El Trapiche ( Ελ Τραπίς – http://es.wikipedia.org/wiki/El_Trapiche_%28San_Luis%29 ) γνωστές για τις θεάσεις UFO, περνούν μέσα από την παράλληλη 33!!!!

 LA POUDA 1

Στο Λα Πούντα, αντίγραφο κλίμακας του Καμπίλντο του Μπουένος Άιρες, όπως ήταν το 1810!!!!

 

Στο Σαν Λούις, σχετικά με τις παράλληλες στέκεται κρατήρας ηφαιστείου που αυξάνεται 3 χιλιόμετρα σε διάμετρο 1500 μέτρα ύψος, μοναχική σε μια τεράστια πεδιάδα στη γραμμή του γεωγραφικού πλάτους 33 και αυτός!!!! Πολλές συμπτώσεις ε!;!

Οι πόλεις της Gualeguay ( Γκουαλεγκουάη – http://en.wikipedia.org/wiki/Gualeguaych%C3%BA,_Entre_R%C3%ADos )  η Gualeguaychú στο Entre Rios ( Έντρε Ρίος – http://en.wikipedia.org/wiki/Entre_R%C3%ADos_Province ) βρίσκονται στην παράλληλη 33!!!! Παράλληλη 33 συμπίπτει με την οδό 3ης Ιππικού όπου ενορίες Παναγίας της Luján ( Λουζάν όπου περιέχει πολλά μυστικά για αυτούς που τους αρέσει να αποκωδικοποιούν – http://en.wikipedia.org/wiki/Basilica_of_Our_Lady_of_Luj%C3%A1n ) και της Παναγίας της Φατίμα χτίστηκαν εδώ όσοι του αρέσει να αποκωδικοποιούν πρέπει να κάνουν τιτάνια προσπάθεια και καλό θα ήταν να πάτε από κοντά για να το κάνετε πιστέψτε με (http://en.wikiarquitectura.com/index.php/Fatima_Church )!!!!

MAP2

Στην Ουρουγουάη, υπάρχει μια πόλη που ονομάζεται τριάντα τρία δεξιά (http://en.wikipedia.org/wiki/Treinta_y_Tres ) που συμπίπτει παράλληλα 33!!!! Το όνομά του πήρε από τα ηρωικά κατορθώματα του 33 Ανατολικής διοίκησης του στρατηγού Lavalleja ( Λαβαλλέζα – http://es.wikipedia.org/wiki/Juan_Antonio_Lavalleja ) και Μάνουελ Ορίμπε (http://en.wikipedia.org/wiki/Manuel_Oribe ) , είχαν μια ομάδα 33 ανδρών όπου νίκησαν τον κατά  πολύ μεγαλύτερο ισπανικό στρατό το 1825!!!!

Αν ο υπολογιστής GPS και δορυφορικών χαρτών δεν σας δείχνουν, τη Μποτνίας μονάδας επεξεργασίας χαρτοπολτού στην πόλη της Ουρουγουάης θα πρέπει να  αναφέρω το πέρασμα των παράλληλων 33 όπου αφορούσε τις όχθες του ποταμού στην Ουρουγουάη…!!!!

PAPRE FACTORY

Η Μποτνίας μονάδα χαρτοπολτού!!!!!

Κέιπ Τάουν, Νότια Αφρική και το Σίδνεϊ της Αυστραλίας, επίσης, δείχνουν ότι ήταν τοποθετημένα στις συμπτώσεις των παράλληλων 33 παρατηρούνται με ορισμένα φυσικά γεωγραφικά χαρακτηριστικά, τόσο στο Βορρά όσο και στο Νότο. Αν και η φύση του Δημιουργού δεν λειτουργεί τυχαία, δεν βλέπω κανένα σημαντικό λόγο να μπω σε λεπτομέρειες σχετικά με τα λεγόμενα τσάκρα της Γης, που ανταποκρίνονται σε άλλες συντεταγμένες και  αρχές!!!!

 

Για να δούμε τώρα κάτι άλλο:

Στο τέλος των εχθροπραξιών με τη Γερμανία το 1945, η τότε μυστική επιχείρηση Paperclip ( Πέηπερ Κλιπ http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Paperclip όπου έχω αναφέρει και άλλες φορές ) βοήθησε να << καθαρίσει >> το ναζιστικό παρελθόν από τους κορυφαίους επιστήμονες πυραύλων της Γερμανίας, έτσι ώστε να μπορούν να συνεχίσουν την εργασία τους για τις ΗΠΑ ( δείτε και τα ονόματα των επιστημόνων εγκληματιών πολέμου όπου έδωσαν καινούρια ζωή οι Αμερικανοί ως αντάλλαγμα τις γνώσεις τους – http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_German_rocket_scientists_in_the_United_States ) !!!! Πολλοί από αυτούς τους πρώην ναζί επιστημόνων κατέληξε στην τοποθεσία White Sands ( Γουάιτ Σαντς – http://en.wikipedia.org/wiki/White_Sands_National_Monument όπου άμα κάποιος ψάξει θα βρει πολλά μυστήρια εκεί αλλά ήταν και είναι ακόμα γνωστό ως περιοχή δοκιμών πυραύλων http://en.wikipedia.org/wiki/White_Sands_Missile_Range ) , ή, όπως ήταν επίσης και ποιο γνωστό, Launch Complex 33 (http://en.wikipedia.org/wiki/White_Sands_V-2_Launching_Site ) !!!! Και πάλι, δεν βρίσκεται μακριά από τον 33 ο παράλληλο!!!! Η Εθνική Υπηρεσία Πάρκων περιγράφει την τότε Εκκίνηση Complex 33 ως: ” Να συνδέονται στενά με τις ΗΠΑ δοκιμές του γερμανικού V-2 πυραύλου, η προέλευση του αμερικανικού προγράμματος πυραύλων, η οποία γινόταν την ηγεσία του εγκληματία πολέμου Δρ Werner von Braun … (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B5%CF%81_%CF%86%CE%BF%CE%BD_%CE%9C%CF%80%CF%81%CE%AC%CE%BF%CF%85%CE%BD ) “!!!!

 

Ψάξτε το λίγο και θα δείτε ότι το νούμερο 33 δεν είναι κάτι το απλό όπως πολλοί νομίζουν, να συνεχίσω όμως!!!!

Η περιβόητη ρατσιστική οργάνωση στις ΗΠΑ ΚΚΚ που σημαίνει ΚΟΥ ΚΛΟΥΞ ΚΛΑΝ (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%BF%CF%85-%CE%9A%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BE-%CE%9A%CE%BB%CE%B1%CE%BD ) έχει μια ας την πω παραξενιά!;! Η το γνώριζαν!;! Το  Κ είναι το 11ο γράμμα της αλφαβήτου, έτσι λοιπόν K + K + K = 33!!!! Δεν νομίζω να είναι καθόλου σύμπτωση, ψάξτε λίγο την ιστορία της και θα μάθετε πολλά!!!!

Ας δούμε κάτι άλλο:

33 είναι η ηλικία που ο Μέγας Αλέξανδρος φαίνεται να έχασε τη ζωή του!!!!

33 πιστεύεται ότι είναι ο αριθμός των ετών όπου Βασιλιάς Δαβίδ βασίλευσε!!!!

.Ο 33ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών ήταν ο Χάρι Τρούμαν!!!!

Οι τράπεζες αναγκάστηκαν να κλείσουν στις 3 Μάρτη του 1933 – Μετά την κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος των ΗΠΑ, Κυβερνήτης Clarence Martin ( Κλάρενς Μάρτιν – http://en.wikipedia.org/wiki/Clarence_D._Martin ) κλείνει όλες τις τράπεζες στην πολιτεία της Ουάσιγκτον για θέμα << αργίας >> στις 3 Μαρτίου 1933 !!!! Αυτό δίνει μια σειρά από 3 – 3 – 33 !!!!

 

Ας δούμε κάτι άλλο:

Υπάρχουν 33 βαθμούς μύησης στη μασονική ιεραρχία, διαιρείται σε 3 σειρές των 11!!!!

33 Είναι το υψηλότερο πτυχίο της Σκωτίας στην Ιεροτελεστία του Τεκτονισμού!!!!

 

Ας δούμε κάτι άλλο:
Το νούμερο 33 είναι ένα ανθρωπιστικό νούμερο λένε κάποιοι μαθηματικοί!!!! Είναι η κατανόηση και η γνώση, μια μηχανή και ένα σέικερ!!!! Λένε ότι είναι αρνητικά χαρακτηριστικά: Ως αριθμός Δάσκαλε, όταν το θετικό δυναμικό του ο αριθμός αυτός δεν χρησιμοποιείται σωστά, το ένα τείνει να γίνει κήρυγμα και να φροντίσουν λιγότερο για τους άλλους, βάζοντας υπερβολική εστίαση στην Προσωπικότητα της ημερήσιας διάταξης!!!!

Έτσι ο αριθμός 33 είναι ο αριθμός της ολοκλήρωσης!!!!

Υπάρχουν 33 ανώνυμοι αρχαία ελληνική ύμνοι στη ποιητική συλλογή και είναι γνωστή ως Ομηρικοί Ύμνοι!!!!!

Oakland City Lodge Νο 467, F & AM ( Όουκλαντ Σίτι Λοντζ – http://www.indianafreemasons.com/1572-Oakland-City-No.-467/View-details.html ) , όπου ήταν μια από τις δεόντως συσταθέντος κατάθεση υπό την αιγίδα της Μεγάλης Στοάς, δωρεάν και Αποδεκτές Τέκτονες του κράτους της Ιντιάνα, με το καταστατικό της που εκδόθηκε στις 27 Μαΐου 1873. (5 + 2 + 7 + 1 + 8 + 7 + 3) =33!!!! Καλό ε!;!

 Ας δούμε κάτι άλλο:

Ο Πάπας Ιωάννης Παύλος Α βασίλεψε για 33 ημέρες!!!!

Ισλαμική κομπολόγια είναι συνήθως τοποθετημένα σε σετ των 33 , που αντιστοιχεί στην ευρεία χρήση του αριθμού αυτού σε τελετές ως  Μήνυμα!!!! Αυτά τα σφαιρίδια δύνανται να αριθμούν τριάντα τρία συνολικά ή να έχουν τρεις ξεχωριστές δέσμες ως τριάντα τρεις για συνολικά ενενήντα εννέα!!!! Αυτό γίνεται για να αντιστοιχούν τα σφαιρίδια στα 99 ονόματα του Θεού!!!!

Υπάρχουν 33 καταγεγραμμένα θαύματα του Ιησού!!!!

33 ήταν η ηλικία του Ιησού, όταν σταυρώθηκε όπως είπα και ποιο πάνω!!!! Πιστεύεται επίσης ότι αυτό συνέβη σε 33 μ.Χ.!!!!!

Το 33 είναι μια αριθμητική αναπαράσταση του Αστεριού του Δαβίδ!!!!!

Το 33 είναι, επίσης, η αριθμητική ισοδυναμία του ΑΜΕΝ ( όπως γράφεται στα αγγλικά ) χρησιμοποιώντας την τοποθέτηση ω σ αλφάβητο των γραμμάτων. 1 + 13 + 5 + 14 = 33!!!!

Ο Αλ-Γκαζάλι (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%BB-%CE%93%CE%BA%CE%B1%CE%B6%CE%B1%CE%BB%CE%AF ) αναφέρει ότι << οι κάτοικοι του Ουρανού θα υπάρχουν αιώνια σε μια κατάσταση που είναι ηλικίας 33 “!!!!

Lag Ba’omer ( Λαγκ Μπάομερ – http://en.wikipedia.org/wiki/Lag_BaOmer ) είναι μια μικρή εβραϊκή γιορτή που πέφτει στην 33η ημέρα του Ομέρ!!!!

 

Προσέξτε κάτι ιδιαίτερο που κάποιοι ψάχνονται στο θέμα των Ελοχίμ:

Το θεϊκό όνομα Ελοχίμ εμφανίζεται 33 φορές στην ιστορία της δημιουργίας!!!!

Υπάρχουν 33 θεότητες, χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες που γίνεται επίκληση στα τραγούδια της Ριγκ Βέδα (http://akeraiothta.pblogs.gr/2011/02/oi-bedes.html ) !!!!

Μια θρησκευτική εικόνα της Παναγίας από τον 18ο αιώνα, είναι γνωστή στην Ουρουγουάη ως Virgen de los Treinta y Tres ( Βέρτζεν ντε λος Τρεηέντα γιε Τρες – http://es.wikipedia.org/wiki/Virgen_de_los_Treinta_y_Tres ) όπου μεταφράζεται ως Παναγία του Τριάντα τρία!!!!

Υπάρχουν 33 στίχοι του Κορανίου που επικαλούνται την προστασία και τα θεία ονόματα στο Hizb al-Wiqaya ( Χιζμπ αλ- Γιγκάγια – http://taqwa.sg/v/articles/hizb-al-wiqaya-al-dawr-al-ala/ )!!!!

Η ινδουιστική παράδοση έχει τρία σετ των 11 θεοτήτων που εμφανίζονται συχνά να σχηματίσουν ένα πάνθεον των τριάντα τριών…..!!!!

33 ήταν ο τίτλος του πρώτου επεισοδίου του Battlestar Galactica τηλεοπτική σειρά του 2004 στο οποίο ο Σάιλονς ερχόταν κάθε 33 λεπτά

 

Ας δούμε κάτι άλλο:

Ο αριθμός 33 είναι ο ατομικός αριθμός του αρσενικού!!!!

Όταν τα οστά που σχηματίζουν το κόκκυγα μετρήθηκαν χωριστά είδαν ότι η ανθρώπινη σπονδυλική στήλη έχει 33 σπόνδυλους!!!!

Σύμφωνα με την Nιούτον Κλίμακα είναι η θερμοκρασία στην οποία το νερό βράζει και είναι 33 βαθμούς!!!!

Ο γαλαξίας Μ 33 (Μεσιέ) http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BE%CE%AF%CE%B1%CF%82_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%A4%CF%81%CE%B9%CE%B3%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%85 !!!!

Ο NGC 33 είναι ένα διπλό αστέρι στον αστερισμό των Ιχθύων ( – http://en.wikipedia.org/wiki/NGC_33 )!!!!

Το 15 Ιαν, 2008 οι Ηνωμένες Πολιτείες έστειλαν δορυφόρο για να εξερευνήσουν την τροχιά του Ερμή,  ήταν η πρώτη φορά που είχε στείλει κάποιος εκεί στα 33 χρόνια ιστορίας της ΝASA (http://www.nasa.gov/ )!!!!

Το Ηλιακό έτος = 365.2422414 (3 + 6 + 5 + 2 + 4 + 2 + 2 + 4 + 1 + 4 = 33 ) ηλιακές ημέρες 365 ημέρες 5 ώρες και 48 λεπτά 49,7 δευτερόλεπτα!!!!

Στις 33 παράλληλη σε όλες τις ΗΠΑ, πολλοί ισχυρίζονται είναι ένας χώρος φράχτη΅!!!!;!!!!

Αν σπάσει κάποιος το AIDS, τα αρχικά, από τη θέση τους, στο αλφάβητο (Α = 1 + I = 9 + D = 4 + S = 19 στο σύνολο 33 )!!!!!

Ο τόπος όπου 33 ° 30 ‘Β συναντά 33 ° 30 ‘Α, είναι κοντά στο νότιο άκρο της Κύπρος!!!!

Σύμφωνα με τον R. Allendy ( Ρενέ Αλλέντη http://es.wikipedia.org/wiki/Ren%C3%A9_Allendy ) , “αυτός ο αριθμός ( 33 ) λέει, δείχνει την ελεύθερη δραστηριότητα του όντος στην οργάνωση του κόσμου. (…)!!!! Δείχνει το ελεύθερη πλάσμα που σχετίζονται με τα σχέδια του Δημιουργού από τις συνδέσεις της δικαιοσύνης και της αγάπης ή από τους θεόσταλτους μεσάζοντες “. Ο αριθμός αυτός φαίνεται έτσι να συνδεδεμένος με το Κάρμα – 3 + 3 = 6!!!!

Στην Ιαπωνία, ο αριθμός 33 είναι ένα σημάδι που φέρει ατυχία γιατί ενώνει το SAR-ΖΑΝ, πράγμα που σημαίνει ατυχία χωρίς διέξοδο!!!!!

Ο Ιούλιος Καίσαρας πεθαίνει από 33 πληγές!!!!

Το μόνο διάδρομο στο  Κένεντ Σπέης Σέντερ – https://www.kennedyspacecenter.com/  στη Φλόριντα ονομάζεται Διάδρομος 33 , όπου οι αποστολές του Απόλλωνα και το πρώτο διαστημικό λεωφορείο Columbia ( Κολούμπια – https://www.kennedyspacecenter.com/ ) εκτοξευόταν από εκεί!!!!

OHE

.Η σημαία του ΟΗΕ χωρίζει τη Γη σε 33 τομείς!!!!! Ψάξτε αυτό λίγο να δείτε ότι δεν είναι καθόλου τυχαίο!!!!

Η πόλη του Λονδίνου είναι περιτριγυρισμένη από 32 δήμους αποφάσεων σε όλους των 33 νομών….!!!!

Δεν θα συνεχίσω άλλο σας έφερα πάρα πολλά παραδείγματα τα οποία όλα είναι αληθινά!!!! Υπάρχουν ακόμα πάρα πολλά παραδείγματα με το νούμερο 33 ψάξτε και θα εκπλαγείτε!!!! Δεν μιλάνε πολλοί για αυτό διότι λένε ότι είναι ο αριθμός της συνομωσίας όπως και γνωστή άγνωστη βάση με το παρατσούκλι 33 κάπου στην Αλάσκα ( δεν δίνω άλλες πληροφορίες για αυτό )!!!! Γενικώς κάτι πολύ περίεργο παίζεται με το νούμερο 33 όπως και εσείς είδατε το οποίο δεν έχει να κάνει με συμπτώσεις αλλά με κάτι άλλο!!!! Τι άλλο!;! Ας το αφήσω στην κρίση του καθενός αυτό….Ψάχτε το όμως λίγο και θα βρείτε πολλά, μα πάρα πολλά!!!! Και θα κλείσω με ένα τελευταίο, τα σύμβολα στην κορώνας της Βασιλομήτωρ στην Αγγλία είναι 33!!!! Ο οίκος των Δρακόντιων λένε πολλοί ερευνητές ονομάζεται 33ος!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε πάντα όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 


4 σκέψεις στο “ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΣΟ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 33!!!!!

 1. Platwnas_7!!!!

  ΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ << ΑΡΧΟΝΤΕΣ >> ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ!!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΥΧΑΙΑ!!!! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑ ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΘΑ ΜΠΩ ΣΕ ΠΟΛΥ ΒΑΘΕΙΑ ΝΕΡΑ!!!! ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΜΟΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΨΑΧΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟ!!!! ΒΑΣΗ ΤΟΥ 33 ΑΝ ΨΑΧΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ Π.Χ. ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΚΩΤΟΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΕΝΕΝΤΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ!!!!

  ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ!!!!

  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΙΔΙΕΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 23!!! ΤΟ 9!!!! ΤΟ 5!!!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ Ο!!!!

  ΨΑΞΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ!!!!

  ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΗΣΤΕΡΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΩΣ ΓΝΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!! ΘΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΝ ΕΓΩ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟ ΑΥΤΟ!;! ΧΜΜΜΜ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΚΡΟΥΟ ….ΙΣΟΣ!!!! Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΝΕΑΝΤΕΡΝΤΑΛ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟ!!!! ΤΕΜΑΧΗΖΟΥΝ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ ΣΕ ΚΟΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ….ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΤΕΜΑΧΗΖΕΙ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΤΟΜΑ!!!! ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 5!!!! ΣΤΟ ΜΙΑΛΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 5 ΟΠΟΤΕ ΟΜΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΕ Π.Χ. ΠΕΝΤΕ!!!! ΠΡΩΤΑ ΟΜΟΣ ΜΕΤΡΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΝΟΜΑΣΕ…..!!!! ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΒΕΒΑΙΑ!!!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!

 2. καλησπέρα , το τελευταίο που είπες με μπέρδεψε λίγο δλδ το 33 σχετίζεται με τους Δρακόντιους ή γενικά σαν αριθμός έχει κάποιες ιδιότητες?Επίσης και το 3 το 11 και το 12 είναι κάποιοι αριθμοί με παρόμοια χαρακτηριστηκά,,,,,ι

Αφήστε μια απάντηση