ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!!ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ( ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ!!;!! ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΙΓΥΠΤΟ!!!!

ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ

ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!!ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ( ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ!!;!! ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΙΓΥΠΤΟ!!!!

Μετά το καταπληκτικό άρθρο του Saman Lycan για τις << υπόγειες κοιλότητες του οροπεδίου της Γκίζας >> όποιος θέλει να το διαβάσει ας πατήσει ΕΔΩ!!!! Πήρα και εγώ το θάρρος να προσθέσω λίγα λόγια για την ανώτερη τεχνολογία που διέθεταν οι αρχαίοι Αιγύπτιοι! Μπορώ να πω πως οι αρχαιολόγοι όλα αυτά τα χρόνια έχουν κάνει μια καταπληκτική δουλειά συναρμολογώντας την  δυναστική ιστορία της Αιγύπτου, αλλά αυτό που δεν κατάφεραν να εξηγήσουν σωστά ή καλύτερα να πω δεν θέλουν να εξηγήσουν είναι η παρουσία ορισμένων παράξενων για εμάς ενεργειών, όπως γεωτρήσεις που βρίσκουμε σε αφθονία, σε σκληρή πέτρα όπως ο γρανίτης  σε πολλά από τα αρχαία αιγυπτιακά μνημεία!

ARXAIA TRIPA 1

 Η τρύπα αυτή έχει γίνει από ένα αρχαίο τρυπάνι αγνώστου τεχνολογίας!

 TRIAPNIA

 Ακόμα και αν κάποιος χρησιμοποιούσε αυτά τα σύγχρονα τρυπάνια δεν θα είχε τα αποτελέσματα των αρχαίων Αιγυπτίων!!!!

Κάποιοι αρχαιολόγοι ακαδημαϊκοί υποθέτουν ότι οι Φαραώ είχαν χειροποίητα χάλκινα τρυπάνια και χρησιμοποιούσαν χαλαζιακή άμμο ως λειαντικό, όμως οι προσπάθειες να αναπαράγουν την διαδικασία κοπής με τέτοιο εργαλείο με το χέρι ήταν κωμικό, στην καλύτερη περίπτωση!

ARXAIA TRIPA 2

Τρύπα από τρυπάνι σε σκληρό γρανιτένιο βράχο από το Κάρνακ της Αιγύπτου! Το τρυπάνι που έκανε αυτήν την τρύπα ήταν τεράστιο!!
ARXAIA TRIPA 3

Ποιο κοντά για να δείτε ότι δεν υπάρχουν στα τριχώματα τριβή όπως με τα σημερινά τρυπάνια!!

Αυτό που εξετάζετε σήμερα δειλά δειλά είναι απόδειξη ότι η ανώτερη τεχνολογική κουλτούρα των Αιγυπτίων υπήρχε χιλιάδες χρόνια πριν την εποχή των Φαραώ, και ονομαζότανε Khemitians ( Κχεμίτιανς – http://khemitology.com/khemitology-an-alternative-perspective-on-ancient-egypt/ ) όπου επρόκειτο για μια μυστική << κοινωνία >> της εποχής εκείνης χωρίς να υπάρχουν πολλές αποδείξεις διότι όπως λέει και ο Saman Lycan ας είναι καλά οι Μιθσόνιανς!!

Διαβάστε το βιβλίου του Stephen Mehler ( Στέφεν Μήχλερ ) και θα καταλάβετε πολλά!!

EGYPT 1

EGYPT 2

 

Σύμφωνα με τις δεκαετίες μελέτης του Στέφεν, οι Κχεμίτιανς  υπήρχαν πριν από τον παγκόσμια κατακλυσμό περίπου 12.000 χρόνια πριν και ήταν πολύ προχωρημένοι τεχνολογικά ως άνθρωποι που σήμερα κάποιοι λένε ότι ήταν εξωγήινοι!! Κάτι το οποίο στο άρθρο του Saman Lycan το πιστοποιεί η ιστορία με την πέτρα τύπου Ροζέτα…..!!

Το μόνο που απομένει λέει ο Στέφεν από αυτά είναι αντικείμενα, όπως η Σφίγγα, Πυραμίδες της Γκίζας και τρύπες από τα τρυπάνια!!

ARXAIA TRIPA 4

Απίστευτες τρύπες από τρυπάνια χιλιάδων ετών όπου ίσως να είναι εκατοντάδων χιλιάδων ετών!!

Η παραπάνω φωτογραφία δείχνει τα σημάδια που άφησε το τρυπάνι όπως διείσδυσε σε αυτό το σκληρό μαύρο γρανίτη που βρίσκεται στο Abusir ( Αμπουσίρ – http://en.wikipedia.org/wiki/Abusir )!!  Έτσι, οι  Κχεμίτιανς στην πραγματικότητα φαίνεται να είχαν μια ανώτερη τεχνολογία από αυτήν που έχουμε σήμερα!! Όπως και πριν πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι δεν ήταν τίποτα άλλο από εξωγήινους…. Βέβαια η συμβατική αρχαιολογία δεν το δέχεται με τίποτα αυτό αλλά!! Ούτε και να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις με το να λέει απλά ότι αυτές οι τρύπες γίνανε από τρυπάνια χεριού χωρίς να καταλαβαίνουν πόσο γελοίοι γίνονται!!

ARXAIA TRIPA 5

 

Άλλη μια τρύπα από τρυπάνι σε βράχο από Διορίτη στο Αμπού –Γκουράμπ _ http://es.wikipedia.org/wiki/Abu_Gurab !!

Πραγματικά δεν ξέρω τον λόγο που κρύβουν την αλήθεια από τέτοια τεχνολογικά αρχαία επιτεύγματα μα είναι φως φανάρι πως δεν μπορούν να κοροϊδέψουν με το να λένε ένα σορό αηδίες!! Ρωτήστε σήμερα ένα μάστορα που δουλεύει ηλεκτρικό τρυπάνι θα μπορούσαν τέτοιου είδους τρύπες να γίνουν με το χέρι; Η κάντε ένα πείραμα μόνοι σας, πάρτε ένα τρυπάνι χεριού δεν είναι ακριβό και πάρτε και ένα τρυπάνι τύπου διαμαντοκεφαλής ( αυτό είναι λίγο ακριβό γύρω στα 45 ευρώ ) και δοκιμάστε να τρυπήσετε τον τοίχο του σπιτιού σας, όχι γρανιτένιο βράχο!! Θα ρίξετε πολύ γέλιο!!

ARXAIA TRIPA 6

Εκτός όμως τα εμφανή έργα των τρυπανιών στην αρχαία Αίγυπτο υπάρχουν και άλλα έργα όπου είναι εξίσου πολύ περίεργα σήμερα για τους συμβατούς αρχαιολόγους και αν μπορούσαν οι Μιθσόνιανς να τα εξαφάνιζαν και αυτά θα το είχαν κάνει!! Ο λόγος που δεν μπορούν είναι γιατί είναι τεραστίων διαστάσεων οπότε αυτό που κάνουν είναι να παραπληροφορούν τον κόσμο…!! Ας πούμε λοιπόν ότι να δεχθούμε την χειροκίνητη τεχνολογία του τρυπανιού όπου δεν γίνεται και αποδεδειγμένα τι γίνεται όμως όταν συναντάμε αυτά!;!

ARXAIA TRIPA 7

Με τι τρόπο ανοίχτηκαν αυτές οι παραλληλόγραμμες τρύπες!;! Σίγουρα όχι με τρυπάνι αλλά με ένα εργαλείο όπου σήμερα ονομάζουμε << ηλεκτρικό κόφτη ή τροχό >> που χρησιμοποιούν οι τεχνίτες που τοποθετούν μάρμαρα ή πλακάκια!!

PIRAMIDES 1

Σε αυτό το σημείο στις πυραμίδες ανακάλυψαν σημάδια στον σκληρό μαύρο γρανίτη από δίσκο κοπής που έχουν σήμερα οι ηλεκτρικοί δίσκοι!! Ας το δούμε λίγο ποιο κοντά.

ARXAIA TRIPA 8

Εδώ είναι λίγο ποιο κοντά όπου και πάλι φαίνεται καθαρά!! Μα ας το δούμε ποιο κοντά.

XARAGMA 1

XARAGMA 2

Τι έχουν να πουν για αυτές τις τέλειες κοπές στον σκληρό μαύρο γρανίτη οι συμβατικοί αρχαιολόγοι!;! Όποιον τεχνίτη μαρμάρων αλλά και αρχιτέκτονα έδειξα αυτήν την φωτογραφία χωρίς να τους πω από πού είναι μου είπαν όλοι ότι πρόκειται για ηλεκτρικό μηχάνημα κοπής μαρμάρου και ότι τα σημάδια του δίσκου είναι εμφανής ακόμα και από την γωνία όπου βγαίνει ο δίσκος!! Έχει τέτοιο αποτύπωμα όπου δεν αμφισβητείται με τίποτα ότι επρόκειτο για τέτοιο εργαλείο!! Όταν τους είπα από πού προέρχεται αυτή η φωτογραφία με κοίταζαν σαν χαμένοι και όλοι μου είπαν ότι τους κάνω πλάκα!!

Θέλετε και άλλες αποδείξεις!;! Ευχαρίστως!!

Το 1996 ανακάλυψαν τις εξής πόρπες από  μαύρο γρανίτη όπου σήμερα αν κάποιος προσπαθήσει να τις φτιάξει με τα τελειότερα τρυπάνια που υπάρχουν θα δυσκολευτεί πολύ και δεν θα τα καταφέρει…..!!

PORPI 1

PORPI 2

Βλέπετε!! Κοιτάχτε καλά και τις σπείρες που έχει αφήσει το τρυπάνι στα τοιχώματα της πόρπης!! Πάμε παρακάτω.

SARKOFAGOS 1

Σε αυτήν την σαρκοφάγο έχουν βρεθεί τέτοιες πόρπες αλλά όχι μόνο εκεί!! Δείτε παρακάτω.

PORPI 3

Υπάρχουν τέτοιες πόρπες και σε καίρια σημεία μέσα στις πυραμίδες!! Αν ποτέ βρεθείτε εκεί κοιτάξτε τες από κοντά!! Διότι είναι κάτι που δεν πρόκειται να σας πουν στις ξεναγήσεις τους οι ξεναγοί!! Δείτε και αυτό.

1

2

3

4

5

Στα σημεία που υπάρχουν αυτές οι πόρπες στις πυραμίδες και πως είναι!! Τα σχέδια είναι από τον ναό του οροπεδίου της Γκίζας!!

Ήταν ένας αρχαίος ανθρώπινος πολιτισμός ο οποίος εξαφανίστηκε μέσα από την ίδια την αλαζονεία του όπως τείνει να γίνει και σήμερα με εμάς ή πρόκειται για κάποιον εξωγήινο πολιτισμό!;! Οι αποδείξεις και οι ενδείξεις δείχνουν ότι η κουλτούρα και η γνώσεις είχαν να κάνουν με μη ανθρώπινο πολιτισμό κάτι που η συμβατή αρχαιολογία δεν δέχεται!! Μην νομίζεται όμως ότι ήταν μόνο οι Αιγύπτιοι που είχαν τέτοια τεχνολογία!! Σε μια συζήτηση όπου με τον Saman lycan προτού γράψω το άρθρο αυτό μου είχε πει τα εξής αλλά και μου έδωσε και φωτογραφίες για αυτά που μου είπε τα οποία έχουν πραγματικό ενδιαφέρον:

DAY LIGHT

…. Ήρθα τέτοια ώρα σπίτι σου για να μου πεις κανά δυό πράγματα που δεν γνωρίζω για τους αρχαίους Αιγύπτιους και μετά το άρθρο το οποίο έγραψες για τις << υπόγειες κοιλότητες του οροπεδίου της Γκίζας >> αν κάποια πράγματα μας τα είχε πει περιληπτικά μετά από αυτό κάτι ξύπνησε μέσα μου!! Έτσι αποφάσισα να γράψω και να ψάξω για την τεχνολογία ειδικά στο θέμα τρυπανιών και άλλων εργαλείων στην Αίγυπτο!! Ξέρεις να μου πεις κάτι άλλο σε παρακαλώ ή να με καθοδηγήσεις!;!

SAMAN LYCAN

Αυτό που θα σου πω είναι ότι δεν ήταν μόνο οι Αιγύπτιοι που είχαν τέτοια τεχνολογία!!!! Ήταν και άλλοι πολιτισμοί!!!! Όπου όμως μόνο οι μυημένοι κατείχαν αυτού του είδους τεχνολογία και διδασκόταν από μυστικές σχολές όπου διαλαλούσαν τα μυστήρια τους μόνο σε μυημένους και τίποτα άλλο παρακάτω!!!! Αυτό σημαίνει δυο πράγματα ή ότι υπήρχε ένας ανθρώπινος πολιτισμός κάποτε απίστευτης τεχνολογίας που πρόκειται για πολύ δύσκολο θέμα ή το πιθανότερο όλων είναι κάποιος εξωγήινος πολιτισμός ήταν πίσω από όλες αυτές τις μυστικές σχολές και μυστήρια όπου ήθελε να δείξει και να μάθει στον κόσμο σιγά σιγά τις δυνατότητες που θα μπορούσε να είχε ως άνθρωπος από μια σωστή καθοδήγηση!!!!

Κάτσε να σου δείξω κάποιες φωτογραφίες από μέρη που έχω πάει στον κόσμο όπου υπάρχει ένδειξη αρχαιοτάτης μη κατανοητής τεχνολογίας σήμερα όπου κάνει τους συμβατούς αρχαιολόγους να αναρωτιούνται πως και γιατί και τους Μιθσόνιανς να παραπληροφορούν το όλο ζήτημα ή ακόμα και να μην δείχνουν καμία σημασία περιπλέκοντας το ζήτημα και  πολλοί συγγραφεύς και ερευνητές να γράφουν ο καθένας ότι πιστεύει και νομίζει για αυτά!!!!

Λοιπόν:

Ας ξεκινήσουμε με τις αινιγματικές πέτρινες σφαίρες της Βενεζουέλα όπου είχα γράψει και σχετικό άρθρο για αυτές ( όποιος θέλει να διαβάσει το άρθρο αυτό ας πατήσει ΕΔΩ!! ) αλλά και για την πρόσφατη ανακάλυψη σε ένα από τα του βόρειου αρκτικού κύκλου όπου και εκεί βρέθηκαν τέτοιες πέτρινες σφαίρες ( όποιος θέλει να διαβάσει αυτό το άρθρο ας πατήσει ΕΔΩ!! )!!!! Κανείς δεν ξέρει σήμερα να πει για ποιο λόγο κατασκευάστηκαν αλλα και με τι εργαλεία!!!! Υπάρχουν σχεδόν σε όλο τον κόσμο μεμονωμένες οι δυο και τρεις μαζί!!!!

PETRINI SFAIRA 1

Πέτρινη σφαίρα!!

Η  απίστευτη ομορφιάς αλλά και μη κατανοητής τεχνοτροπίας ναοί της Καμπότζης όπου μέχρι και σήμερα ανακαλύπτουν οι αρχαιολόγοι μέσα στα παρθένα δάση της!!!!

NAOS KAMPOTZI

Ναός που πρόσφατα ανακαλύφθηκε σε δάσος της Καμπότζης!!

Ο γνωστός σε όλο τον κόσμο μηχανισμός των Αντί Κυθήρων όπου έχει προβληματίσει τόσο τους αρχαιολόγους και επιστήμονες όπου κάθε φορά που λένε ότι τελικά βρήκαμε τι είναι μετά από λίγο λένε ότι δεν είναι μόνο αυτό αλλά κάνει και αυτό!!!!

MIXANISMOS ANTIKITHIRON

Μηχανισμός των Αντικυθήρων!!

Οι μεγαλιθικοί όπως τους ονομάζω εγώ κίονες της Καρύστου όπου κανείς δεν μπορεί με σιγουριά να πει πως τις έφτιαχναν αλλα και για πού προοριζόντουσαν!!!! Το ερώτημα είναι από εκεί όπου έκαναν την εξόρυξη τους είναι πως θα τις μετέφεραν, δες την δεύτερη φωτογραφία!!!!

KIONES KARISTOS 1

KIONES KARISTOS 2

Οι μεγαλιθικοί κίονες της Καρύστου!!!!

Στην ίδια περιοχή είναι και τα λεγόμενα δρακόσπιτα όπου θεωρούνται τόσο παλαιά που κάποιοι κάνουν και λόγο για 150.000 χρόνια π.Χ.!!!! Όπου εκεί που είναι χτισμένο και με τα μέσα που διαθέτουμε σήμερα μόνο από αέρος θα μπορούσαμε να πάμε τις τεράστιες πέτρινες πλάκες που έχει για οροφή!!!! Κανείς δεν γνωρίζει πότε και με τι εργαλεία φτιάχτηκαν!!!!

DRAKOSPITO 1

DRAKOSPITO

 

Δρακόσπιτο Καρύστου!!

Οι τόσο γνωστές αλλά και άγνωστες πυραμίδες της Ελλάδος όπου οι ειδικοί λένε ότι ήταν αρχαιότερες από τις πυραμίδες της Αιγύπτου!!!! Αυτή δεν είναι η μόνη στον Ελλαδικό χώρο!!!! Κανείς δεν ξέρει πως φτιάχτηκαν και με τι εργαλεία, και για ποιο λόγο!!!! Και τώρα τελευταία απαγορεύτηκε και η κάθε έρευνα σε αυτές!!!! Σε αυτήν την διεύθυνση θα βρεις τα πάντα για τις πυραμίδες της Ελλάδος!!!! Έχουν κάνει πραγματικά καταπληκτική δουλειά – https://promhtheas.wordpress.com/2009/04/29/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%83-%CF%80%CF%85%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%83-%CE%B7-%CF%80%CF%85%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%AF%CE%B4%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%BC-4/

PIRAMIDA ELLINIKOY

Πυραμίδα Ελληνικού!!

Ας αφήσουμε όμως τον ελληνικό χώρο όπου έχει χιλιάδες παραδείγματα να σου δείξω και ας πάμε αλλού!!!! Οι περίτεχνοι ναοί των Μάγιας όπου σήμερα οι επιστήμονες λένε ότι φτιάχτηκαν με ανώτερη τεχνολογία από την δικιά μας!!!! Ένας πολύ παράξενος πολιτισμός όπου τώρα τελευταία ανακάλυψαν πολλά χρυσά αντικείμενα τα οποία δείχνουν ότι είχαν να κάνουν με εξωγήινο πολιτισμό όπου είχα γράψει και σχετικό άρθρο ( όποιος θέλει να διαβάσει το άρθρο αυτό ας πατήσει ΕΔΩ!! )!!!!

NAOS MAGIAS

XRYSA MAGIAS

Λίγα από τα χρυσά κτερίσματα των Μάγιας όπου δείχνουν ότι είχαν να κάνουν με ένα εξωγήινο πολιτισμό!!

Στο Κούσκο της Βολιβίας…. Όπου και βρέθηκε αυτός ο βράχος όπου δεν σηκώνει καμία αμφιβολία περί εξωγήινων!!!! Αλλά και εξωγήινης τεχνολογίας!!!!

KOUSKO 2

KOYSKO 1

Από το Κούσκο!!

Στο Πούμα Πούνκου μπορεί να δει κανείς σε ατόφιο σκληρό γρανίτη σε και αυτά που αναφέρεις για τους Αιγυπτίους!!!! Μόνο που εκεί είναι πολύ ποιο πολυσύνθετα τα πράγματα διότι αυτά που θα σου δείξω δεν ανοίχτηκαν με ηλεκτρικά εργαλεία αλλα με εργαλεία όπου διέθεταν ακτίνες σύντηξης!!!! Δηλαδή κάτι σαν λέιζερ όπου έλιωνε το βράχο ανάλογα το σχέδιο και το μέγεθος της τρύπας που ήθελαν να κάνουν!!!! Εκτός αυτό λένε κάποιοι μην συμβατοί ερευνητές της αρχαιολογίας ότι ακόμα και τα τοιχώματα ή τα μπλοκ τοίχων που υπάρχουν στο Πούμα Πούνκου έχουν υποστεί την ίδια επεξεργασία από το σημείο εξόρυξης τους έως και στο σημείο που τοποθετήθηκαν!!!! Κανείς δεν μπορεί να πει τι ακριβώς ήταν το Πούμα Πούνκου σήμερα και γιατί φτιάχτηκε!!!!

POUMA KOUNKOU 1

POUMA KOUNKOU 2

POUMA KOUNKOU 3

POUMA KOUNKOU 4

POUMA KOUNKOU 5

POUMA KOUNKOU 6

Από το Πούμα Πούνκου!!

Θα μπορούσα να σου δείχνω φωτογραφίες από όλα τα μέρη που έχουν βρεθεί στον κόσμο όπου υπάρχουν τέτοια μνημεία και πολιτισμοί αλλα θα σταματήσω για δύο λόγους!!!! Ο ένας είναι ότι δεν θα έχεις αρκετό χώρο και θα γίνει μονότονο!!!! Και ο άλλος είναι ότι θέλω να αναφερθώ λεπτομερώς στο μέλλον σε αυτά για να καταλάβει ο κόσμο τι γίνεται!!!! Αν και κάποια από αυτά τα έχουμε αναφέρει στο παρελθόν….!!!!

DAYI LIGHT

Πραγματικά σε ευχαριστώ για τις φωτογραφίες που μου δίνεις, αλλά θα ήθελα να σε ρωτήσω προσωπικά εσένα τι πιστεύεις. Πρόκειται για αρχαίο ανθρώπινο πολιτισμό ή για εξωγήινο!;! Που ευθύνεται για όλα αυτά τα έργα!;!

SAMAN LYCAN

Για μένα!!;!! Για μένα το 20 % αυτών των μνημείων ή έργων τα έχουν φτιάξει οι εσωγήινοι και το άλλο 80% οι εξωγήινοι!!!! Μπορεί κάποιοι να με πουν γραφικό ή και τρελό αλλα αυτή είναι η γνώμη μου όπου συνεχώς δίνω αποδείξεις για όλα αυτά και για τα οποία στο μέλλον θα δώσω περεταίρω αποδείξεις και ενδείξεις για αυτά τα οποία σου λέω τώρα!!!! Αν δεν είναι έτσι όπως τα λέω εγώ ή όπως θα τα πω για το μέλλον πραγματικά θα ήθελα να ακούς τεκμηριωμένα όμως και όχι με κάθε είδους θεωρία τι και ποιο τα έφτιαξε αλλα και το γιατί!!!!

Είπαμε και άλλα πολλά με τον Saman Lycan όπου πραγματικά στο μέλλον και εγώ θα σας αναφέρω κάποιες από αυτές τις συζητήσεις μας όπου όχι μόνο έχουν απίστευτο ενδιαφέρον αλλά θα ακούσετε πράγματα που θα ειπωθούν για πρώτη φορά!! Θα ακούσετε λέω διότι κάθε συζήτηση που κάνουμε τις μαγνητοφωνώ για να μην χάσω ούτε λέξη!! Συζητήσεις που θα προκαλέσουν πολλές αψιμαχίες σε πολλούς…. Όλα αυτά βέβαια με την άδεια τους Saman Lycan!!

Όπως είδατε στη αρχαία Αίγυπτο υπήρξαν κάποιοι όπου είχαν μια τεχνολογία ανώτερη από την δική μας αλλά και όπως μας έδειξε και δεσμεύτηκε να μας δείξει και στο μέλλον ο Saman Lycan υπάρχουν και σε άλλους πολιτισμούς τέτοιες ενεργείς!! Ποιο όμως ο λόγος που κάποιοι δεν θέλουν εμείς οι απλοί άνθρωποι να τα μάθουμε!;! Ποιος ο λόγος που τα κρύβουν και παραπληροφορούν το όλο ζήτημα!;! Το τι θα πιστέψετε το αφήνω στην κρίση σας!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


4 σκέψεις στο “ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!!ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ( ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ!!;!! ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΙΓΥΠΤΟ!!!!

 1. kitsoklis!!!!

  ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΡΩ ΧΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ…. ΤΑ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΔΡΑΚΟΣΠΙΤΑ ΛΟΓΟΥ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΤΣΙ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΤΕΣ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!! ΒΟΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ!!! ΕΤΣΙ ΟΠΟΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΔΡΑΚΟΣΠΙΤΑ!!!! ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!! ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΠΙΣΕΙΣ!!!! ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΣΕΙΣ!!!! ΜΟΝΟ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ….ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΜΟΝΟ ΚΕΡΑΜΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΕ….!!!!

  ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΕΝΕΣ ΟΙ ΟΓΚΟΛΥΘΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!! ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΤΙΣΜΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΙΝΗΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΤΙΣΤΕΙ!!!

 2. H κατευθυνση ειναι ξεκαθαρη. Καταναλωση φυσικων πορων καθε λογης. Οι λογοι ειναι σαφεις και οποιος θελει να το ψαξει. Επισης ειναι ενα ειδος αποχαυνωσης και κυνηγι χρηματος. Μη μου πειτε οτι μετα απο τοσα χρονια τα δραπανα ειναι οτι καλυτερο !!! ποσες φορες μπορεις να χρησιμοποιησεις την ιδια μυτη για να τρυπησεις ή ποσο αντεχει ο τροχος για να κοψεις ;;;; ολα οδηγουν στην υπερκαταναλωση.

  Παντοτε αναρωτιομουν γιατι χαλανε οι λαμπες, οι πριζες,τα καλωδια,τα αυτοκινητα,οι υπολογιστες κτλ κτλ. Ο λογος δεν ειναι για να κινειται το χρημα και η αγορα οπως θα σκεφτει καποιος με επιχειρηματικο μυαλο αλλα για να γινεται καταναλωση των φυσικων πορων.

  Η χειριστη βεβαια καταναλωση πορων και ειδικα του νερου ειναι οτι εχει να κανει με την επεξεργασια κρεατος και δερματος αυτου. Επειδη ξεφυγα λιγο απο το θεμα του αρθρου,μηπως δεν υπαρχουν σαϊνια στους κλαδους για να βρουν τροπο νακανουν τα ιδια ακριβως εργα με αντιστοιχα εργαλεια ;;;

  αυτα τα ολιγα…..Α ρε κουφαλα Ενκι !!!

  1. kitsoklis!!!!

   ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΓΩ ΑΝΤΙ ΤΟΝ DAY LIGHT ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ!!!!

   ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ!!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΦΟΝΗΣΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ!!!!

   ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΑΙΝΙΑ!!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ!!!! ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ Π.Χ. ΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΗΣ ΓΚΙΖΑΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ!!!! ΟΜωΣ!!!! ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΣΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΥΟΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 50 ΜΕ 80 ΧΡΟΝΙΑ!!!! ΑΡΑΓΕ!!!! ΟΣΟ ΣΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ…..!!!! ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΩ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΧΤΙΖΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΒΡΑΧΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΗΧΟΥ…. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ!!!! ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ!!!! ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΦΑΡΟΥΚ ( ΨΕΥΔΟΝΗΜΟ ) ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ!!!!

   ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΡΙΞΕΙ Ο ΕΝΚΙ ….ΧΑΟΧΟΧΟΑΧΟΑΟ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση