ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!

ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!

 

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε κάποιες περιπτώσεις οι οποίες εκτός ότι είναι απίστευτες είναι και ανεξιχνίαστες χωρίς να μπορεί να δοθεί κάποια απάντηση το τι θα μπορούσε να είναι!!!! Πρόκειται για πλάσματα τα οποία δεν είναι γνωστά στην ανθρωπότητα!!!! Η μήπως είναι για κάποιους και εσκεμμένα λένε ότι δεν υπάρχουν και παραπληροφορούν τον κόσμο ή κρατάνε την ανάλογη σιωπή ως την μη μόρφωση του θέματός!;! Υπάρχουν φωτογραφίες και θέματα που για πρώτη φορά δημοσιεύονται στην χώρα μας!!!!

Για να δούμε λοιπόν:

1

Αυτή η φωτογραφία λήφθηκε το 1895 από έναν ερασιτέχνη  φωτογράφο που ονομάζεται Oren Jeffries ( Όριν Τζέφρις ), ενώ διερευνούσε ένα μη χαρτογραφημένο τμήμα του Μεγάλου σπηλαίου, στο νοτιοδυτικό τμήμα της Βιρτζίνια!!!! Εκείνη την εποχή είχε ληφθεί ο Τζέφρις για την διεξαγωγή φωτογραφικού πειράματος, χρησιμοποιώντας πολύ μεγάλα ανοίγματα για να δούνε αν μπορούσε κάτι να συλληφθεί στη συνολική απουσία του φωτός αλλιώς γνωστό και ως το << σκοτάδι της σπηλιάς >>!!!! Ο ίδιος τοποθέτησε την μηχανή του στο έδαφος και  έσβησε το φανάρι του, και στη συνέχεια ανοίξτε το φακό της φωτογραφικής μηχανής του για όσο χρονικό διάστημα θα μπορούσε να σταθεί το σκοτάδι!!!! Κατά τη διάρκεια ενός από αυτά τα πειράματα, άκουσε κάτι ως προσέγγιση από τις βαθύτερες εσοχές του σπηλαίου!!!! Τρομαγμένος ο Τζέφρις εγκατέλειψε το πείραμα του και ξεκίνησε μια από τις λάμψεις Blitzlicht ( Μπλιτζλάητ ) που χρησιμοποιείτο για τη λήψη των παραδοσιακών φωτογραφιών για υπόγεια συστήματα εκείνης της εποχής!!!! Σύμφωνα με την έκθεση που έδωσε αργότερα σε μια τοπική εφημερίδα, ο Τζέφρις είδε τρία << ανθρωποειδή >> πλάσματα να τον κοιτάζουν από μέσα από τις σκιές. Τράπηκε σε άτακτη φυγή από το σπήλαιο!!!! Αρκετές ημέρες αργότερα, επέστρεψε με τρεις άλλους άνδρες για να ανακτήσετε την κάμερά του κουτιού!!!! Αυτή είναι η εικόνα που καταγράφηκε από την ταινία στο εσωτερικό του σπηλαίου!!!! Όπου κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει αμφισβητήσει την φωτογραφία και το περιεχόμενο της!!!! Εκτός βέβαια από << κάποιους >> που τους δόθηκε η εντολή να ξεκινήσουν την παραπληροφόρηση πριν κανά δυο χρόνια όταν είδαν ότι έχει αρχίσει και έχει απήχηση στον κόσμο και αυτή η φωτογραφία όπου λένε ότι είναι Μεγαλοπόδαροι!!!! Τι είναι λοιπόν τα πλάσματα αυτά και από πού ήρθαν!!!! Μήπως είναι μια φανερή διαπίστωση για κάποιους κάτοικους της Μέσης Γης!!!;!!!

SKIEROS 1

SKIEROS 2

Δύο φωτογραφίες από Σκιερούς όπου είναι πρόσφατες σχετικά!!!! Αν και οι Σκιεροί ως οντότητες είναι αρχαίο φαινόμενο τα τελευταία δέκα χρόνια έχουν κάνει δυνατή την εμφάνιση τους!!!! Ίσως αυτό οφείλεται στην τεχνολογία διότι σήμερα ο καθένας μας έχει ένα κινητό τηλέφωνο όπου διαθέτει φωτογραφική μηχανή και κάμερα για βίντεο!!!! Οποίος θέλει να μάθει περισσότερα για τους Σκιερούς ας διαβάσει το άρθρο μου για αυτούς ΕΔΩ!!!!

NIGEN 1

Πρόκειται για ένα όρθιο πλάσμα ονόματι Νίγκεν!;! ( Φωτογραφία σε παγόβουνο από το Νότιο Πόλο )!!!!

NIGEN 2

Το ίδιο πλάσμα το οποίο είναι στην πάνω φωτό το οποίο έφυγε μόλις είδε ότι είχε γίνει αντιληπτό!!!!

NIGEN 3

Από πολύ κοντά το πλάσμα αυτό παρμένη φωτό από βαθυσκάφος όπου οι επιστήμονες λένε ότι διαθέτει απίστευτη νοημοσύνη!!!!

NIGEN 4

Αν θέλετε να μάθετε για αυτά τα πλάσματα περισσότερα διαβάστε το άρθρο μου που είχα γράψει ΕΔΩ!!!!

KSENOMORFISTIS 1

Φωτογραφία από ένα περίεργο πλάσμα ( οντότητα ) όπου σιγουρά πρόκειται για Ξενομορφιστή ή Αλλομορφιστή ( αυτός που έχει ξένη μορφή ή άλλη μορφή και δεν μοιάζει σε άνθρωπο!!!! Την χρησιμοποιούν στον αποκρυφισμό πολλοί και είναι η ονομασία των δαιμόνων που δίνει η θρησκεία ) όσοι Θέλουν να διαβάσουν σε άρθρο μου  για αυτούς ας πατήσουν ΕΔΩ!!!! Η φωτογραφία πάρθηκε στο mausoleum at Pere Lachaise Cemetery ( Μαυσωλείο ατ Περέ Λασέηζ – Νεκροταφείο – http://en.wikipedia.org/wiki/P%C3%A8re_Lachaise_Cemetery )!!!!

PTERODAKTILOS 1

Πολλά προϊστορικά ζώα έχουν κάνει την εμφάνιση τους τους τελευταίους αιώνες μα κανείς δεν πίστευε τους αυτόπτες μάρτυρες!!!! Για αυτά έχουμε γράψει σχετικό άρθρο όπου μπορεί κάποιος να διαβάσει ΕΔΩ!!!! Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες με πτεροδάκτυλους όπου τραβήχτηκαν στην Αμερική στον εμφύλιο λένε ότι είναι πλάστες οι ποιο πολλοί και ότι φτιάχτηκαν με φώτοσοπ πρόγραμμα!!!! Οι φωτογραφίες όμως αυτές είναι γνωστό στους ερευνητές ότι κυκλοφορούσαν από το 1972 όπου το φώτοσοπ έμοιαζε τότε κάτι το φανταστικό!!!! Η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν είναι από την πλευρά των Βορείων όπως ξέραμε τόσο καιρό αλλά από την πλευρά των Νοτίων και είναι πριν τον εμφύλιο πόλεμο!!!! Βρέθηκε σε ένα παλαιό ορυχείο με κάποια άλλα έγγραφα το 2014 από κάποιους ερευνητές παλαιοτήτων!!!! Μέχρι στιγμής η φωτογραφία αυτή δεν έχει διερευνηθεί… Από πού όμως έρχονται όλα αυτά τα απίστευτα πλάσματα τα οποία δεν έπρεπε να υπάρχουν!!;!!

SEA PSIRA 1

Γιγάντια θαλάσσια ψείρα!!!! Κάτι που οι επιστήμονες έμειναν έκπληκτοι με αυτήν την φωτογραφία!!!! Δεν είναι το μοναδικό πλάσμα που είναι γιγάντιο στην θάλασσα μέσα, υπάρχουν και αλλα όπως μέδουσες, καλαμάρια, και διάφορα ψάρια!!!! Οι επιστήμονες λένε ότι είναι πολύ σπάνια ( τι να πουν αφού δεν τα έχουν ξανά δει ) και δεν ξέρουν τον λόγο του γιγαντισμού τους!!!!

POTHMAN 1

Άγνωστη τοποθεσία, άγνωστη χώρα, πολλές αναφορές για αυτό το ιπτάμενο πλάσμα διεκδικώντας πολλές ιστοσελίδες την δικιά τους γνώμη που έχει τραβηχτεί αυτή η φωτογραφία!!!! Η ποιο πιθανόν τοποθεσία είναι στην Λουϊζιάνα των ΗΠΑ!!!! Οι ποιο πολλοί κάνουν λόγο για το παράξενο πλάσμα ονόματι Μόθμαν!!!! Όποιος θέλει να διαβάσει το άρθρο μου για αυτό ας πατήσει  ΕΔΩ!!!!

MOTHAMAN 2

Άλλη μια φωτογραφία για τον Μόθμαν!!!!

TZERSEY DEVIL 1

Ο λεγόμενος διάβολος του Τζέρσεϋ!!!!

TZERSEY DEVIL 2

Το λεγόμενο Ελ Τσουπακάπρα ή κάτι το εξωγήινο ή το εσωγήινο ή ένα είδος που ανήκει στην κρυπτοζωολογία!;!

MONGOL MONSTER 1

Το λεγόμενο Mogollon Monster ( Μόγκολλον Μάνστερ ) όπου είναι ένα θρυλικό πλάσμα όπου έχει θεαθεί από τους αυτόχθονες Ινδιάνους μέχρι και σήμερα από την κεντρική και δυτική Αριζόνα (http://en.wikipedia.org/wiki/Arizona ) και στο Μόγκολλον Ριμ (http://en.wikipedia.org/wiki/Mogollon_Rim )!!!! Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι έχουν να κάνουν με ένα είδος Μεγαλοπόδαρου αλλά κάποιοι άλλοι δεν συμφωνούν με αυτό!!!! Λένε ότι ίσως πρόκειται για ένα είδος άνθρωπο- πιθήκου όπου δεν έχει να καλυφθεί ακόμα!!!! Αν είναι έτσι που βρίσκεται τόσο καιρό αυτό το πλάσμα!!;!!

BIGFOOT 1

Μια γυναίκα η οποία παραμένει ανώνυμη έδωσε στο Σαρασότα στο γραφείο του σερίφη (http://www.sarasotasheriff.org/ ) στην Φλόριντα των ΗΠΑ (http://en.wikipedia.org/wiki/Florida ) κάποιες φωτογραφίες όπως αυτήν εδώ!!!! Τις τράβηξε στο πίσω μέρος του κήπου της μετά από αναστάτωση που γινόταν από τα σκυλιά!!!! Οι ειδικοί λένε ότι πρόκειται για τον περιβόητο Σκάνγκ Έηπ (http://en.wikipedia.org/wiki/Skunk_ape ) όπου πρόκειται για έναν άνθρωπο- πίθηκο που έχει στους βάλτους της Φλόριντα και υπάρχουν χιλιάδες μάρτυρες και για αυτόν από την εποχή των αυτόχθονων ινδιάνων που ζούσαν εκεί αλλά μέχρι και σήμερα!!!! Κανείς δεν ξέρει για τι πλάσμα πρόκειται αν και πολλοί το μπερδεύουν με τον Μεγαλοπόδαρο και αυτό!!!!

BIGFOOT 2

Μεγαλοπόδαρος!!!!

ESOGHINOS 1

Όποιος θέλει να μάθει περισσότερες πληροφορίες για αυτό το πλάσμα ας διαβάσει το άρθρο για αυτό ΕΔΩ!!!!

LECER DEAMON 1

LECER DEAMON 2

Ο γνωστός σε πολλούς αποκρυφιστές Λέσσερ δαίμονας ( Ξενομορφιστής ή Αλομορφιστής ) όπου δρούσε το 1892 από ένα ξακουστό Μάγο της Νυρεμβέργης!!!! Ο δαίμονας αυτός πιάστηκε και αιχμαλωτίστηκε από κάποιον ονόματι Ζων ντε Ράις όπου πολλοί πίστευαν ότι ήταν απόγονος του Γκίλς ντε Ράις (http://en.wikipedia.org/wiki/Gilles_de_Rais )!!!! Πιάστηκε και αιχμαλωτίστηκε από αυτόν το 1907 με την βοήθεια ενός μοναστηριού στην Ελβετία χωρίς να αναφέρεται ποτέ ποιο ήταν!!!! Το 1978 αυτό το κουτί σταυρός φυλακή κλάπηκε από το γνωστό μοναστήρι άγνωστο πως!!!! Οι φωτογραφίες του είναι οι αυθεντικές!!!! Όμως κάποιοι ήθελαν να εμποροποιήσουν!;! Η να μπερδέψουν τον πραγματικό δαίμονα με κάποιον πλαστό και έφτιαξαν 22 αντίγραφα του όπου κάποιοι συλλέκτες έδωσαν πολλά λεφτά για να τον έχουν στην συλλογή τους!!!! Ο εν λόγο δαίμονας λένε ότι είναι ο ποιο μικρός και ο ποιο λίγο κακός από όλους τους άλλους οι οποίοι αναφέρονται στο θρυλικό βιβλίο μαγείας ΝΕΚΡΟΝΟΜΙΚΟΝ!!!!

STRANGE FISH 1

Ένα αλλόκοτο ψάρι( !!;!! ) όπου ξεβράστηκε στην Φλόριντα όπου κανείς δεν μπορεί να πιστοποιήσει σε ποιο είδος ανήκει!!!!

STRANGE ANIMAL 1

Αυτή εδώ η φωτογραφία δείχνει ένα πλάσμα το οποίο μοιάζει με Αρμαντίλο (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BB%CE%BB%CE%BF ) όμως δεν είναι!!!! Τι ακριβώς είναι κανείς δεν γνωρίζει!!!! Πρόκειται για φωτογραφία του 1905 και την είχε στην κατοχή της η Ντόζα Μαουλντίζα σε οικογενειακό άλμπουμ!!!! Κανείς δεν μπορεί με σιγουριά να πει τι είναι και είναι μια από τις ποιο παράξενες και ανεξιχνίαστες φωτογραφίες ως σήμερα!!!! Κάποιοι κάναν λόγο για κάποια γεννητική μετάλλαξη του Αρμαντίλο, αν είναι έτσι που είναι τα υπόλοιπα!!!! Δυστυχώς από την οικογένεια της Ντόζα δεν υπάρχει κανείς σήμερα ώστε να έδινε κάποιες εξηγήσεις για αυτό το πλάσμα!!!! Είναι όμως πολλοί αυτοί που λένε ότι μοιάζει στις περιγραφές με τον Ορζχονόρχ ένας Ξενομορφιστής αγγελιοφόρος των αρχαίων παλαιών θεών!!!

BLACK FISH 1

Αυτή είναι το  Μαύρο Ψάρι – Δράκος, όπου μπορείτε να δείτε την ισχυρή ομοιότητα με το Alien από την ταινία με το ίδιο όνομα!!! Η επιστημονική του ονομασία είναι “Idiacanthus atlanticus” ( Ινδιακάνθους Ατλάντικους ), είναι ένα μακρύ και λεπτό ψάρι που ζει στα μεσοπελαγικά και νερά των ωκεανών του κόσμου, ενώ συνήθως βρίσκονται σε βάθη μεταξύ 3.000 μέτρων και κάτω!!!! Θα μου πείτε που είναι το περίεργο!;!

BLACK FISH 2

Το κανονικό μαύρο Δρακόψαρο είναι αυτό και όχι το ποιο πάνω, για το ποιο πάνω λένε ότι η φύση έπαιξε ειρωνικό παιχνίδι και μοιάζει καταπληκτικά με τα Άλιεν από την ομώνυμη ταινία!!!!

ALIEN 1

Πρόκειται όμως πράγματι για ειρωνεία ή μήπως για κάτι που προ υπήρχε!;! Η μήπως για μια γεννητική μετάλλαξη!!!! Αν και οι ειδικοί λένε ότι δεν υπάρχει ανησυχία να γίνει ένα τέτοιο πλάσμα όπως της ταινίας διότι δεν μεγαλώνει πολύ δηλαδή μέχρι 5 ως 15 πόντους μήκος και δεν μπορούν να καταλάβουν την ομοιότητα με το πλάσμα της ταινίας!!!! Από εξετάσεις που γίνανε δεν έχει υποστεί καμία βίο- γεννητική μετάλλαξη!!!! Βάση λογικής δεν θα έπρεπε να υπήρχε!!!!

2

Το  1971 ο αγρότης  Ted Litton ( Τεντ Λίτον – http://visitcryptoville.com/2013/11/14/ted-litton-the-army-and-the-creature-real-or-hoaxed/ ) έπιασε ζωντανό αυτό το προϊστορικό πλάσμα!!!! Σε λίγες ώρες ο στρατός λένε ότι πήραν το πλάσμα και από τότε δεν ξανά ακούστηκε τίποτα!!!! Βέβαια στο όλο θέμα όπως θα είδατε και εσείς στο λίνκ που σας έβαλα το θεωρούν ψέμα από τα γυαλιά που φοράει στο λαιμό του!!!! Η αλήθεια είναι ότι η φωτογραφία δεν είναι του 1971 αλλα του 1991 και είναι από το Τέξας των ΗΠΑ!!!! Ο εν λόγο κύριος είναι ανώνυμος μέχρι και σήμερα!!!! Το πήγε στο κέντρο γεωπονικής εντομολογίας του Τέξας όπου και όλοι μείνανε άναυδοι!!!! Από τότε αγνοείτε η τύχη αυτού του  προϊστορικού πλάσματος!!!! Επειδή πολλοί από τους << έξυπνους >> θα πούνε πολλά ας ψάξουν την ιστορία αυτή καλά, και θα δούνε ότι πίσω από όλα αυτά ειδικά στο θέμα της παραπληροφόρησης είναι οι Μιθσόνιανς με ανάρτηση τους μέχρι και το 2012 για αυτό το θέμα!!!! Εφόσον λοιπόν οι Μιθσόνιανς είναι τόσο ακέραιοι σε ότι λένε τι φοβήθηκαν από αυτό το πλάσμα!!;!! Τις άλλες διαστάσεις ή τα παράνομα πειράματα τα οποία κάνουν σχεδόν όλες οι κυβερνήσεις του κόσμου!!!! Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα!!!!

DEROS1

Αυτό εδώ το πλάσμα όπου πολλοί ειδικοί στο θέμα αυτό λένε ότι πρόκειται για καλικάντζαρο που βρέθηκε νεκρός υπάρχει στο  Mutter museum ( Μάττερ Μιουζίουμ – http://muttermuseum.org/ )!!!! Αν και οι ειδικοί στο μουσείο εξαρχής δηλώσαν μετά τις εξετάσεις που κάνανε ότι δεν πρόκειται σε κάποιο γνωστό είδος ανθρωποειδών ύστερα από κάποια χρόνια δήλωσαν ότι πρόκειται για τερατογέννηση!!!! Εμένα προσωπικά μου θυμίζει τους Δέρος ( δείτε αυτό – http://www.disclose.tv/forum/man-claims-to-have-met-a-race-of-creatures-named-dero-t89753.html ) όπου είναι αιμοβόρικα όντα της Μέσης Γης και έχω μιλήσει για αυτά σε άρθρα μου για την Μέση Γη!!!!

SPIDER 1

 

Πρόκειται για μια αράχνη η οποία ονομάστηκε αράχνη σφραγίδα λόγο του περίεργου σχεδίου που την διακατέχει το οπίσθιο μέρος της!!!! Ανακαλύφθηκε στην Μαλαισία πριν ένα χρόνο και είναι επικίνδυνα δηλητηριώδης!!!! Στην αρχή νόμιζαν ότι κάποιος είχε κάνει ένα είδος φώτοσοπ με το πλάσμα αυτό!!!! Όμως δεν πρόκειται για κάτι τέτοιο είναι ένα πολύ σπάνιο είδος όπως λένε οι εντομολόγοι αράχνης όπου θεωρείται καινούριο είδος και ζει μόνο μέσα σε λασπώδες έδαφος!!!! Το περίεργο με αυτό είναι ότι μόνο άλλες δυο έχουν βρεθεί παρόλες τις έρευνες που έχουν γίνει!!!!

GIANT 1

Σε αυτήν την φωτογραφία η οποία και είναι πολύ σπάνια  οι Φιλανδοί αλλα και οι Νορβηγοί πιστεύουν ότι έχει τραβηχτεί ένα γιγαντιαίο Τρόλ ( Καλικάντζαρος γίγαντας ως ελληνική μετάφραση ως επι το πλείστον αλλά τα Τρόλ είναι κάτι άλλο από τους καλικάντζαρους )!!!!! Η φωτογραφία τραβήχτηκε τον Δεκέμβριο του 1942 από την  RAF  ( ΡΑΦ – http://en.wikipedia.org/wiki/No._1_Photographic_Reconnaissance_Unit_RAF ) recon flight ( ρίκον φλάητ – http://en.wikipedia.org/wiki/No._1_Photographic_Reconnaissance_Unit_RAF ) 300 μίλια βόρεια του  Bergen ( Μπίργκεν – http://en.wikipedia.org/wiki/Bergen )!!!! Αυτή η φωτογραφία είχε προβληματίσει κατα πολύ τους συμμάχους που νόμιζαν ότι κάποιο τεράστιο μηχανικό ρομπότ είχαν κατασκευάσει οι ΝΑΖΙ!!!! Αν και ο πιλότος και το πλήρωμα γύρισαν να ξανά φωτογραφίσουν η ΡΑΦ λέει ότι οι άλλες φωτογραφίες δεν βγήκαν λόγο της χιονοθύελλας που επικρατούσε εκεί!!!! Το ερώτημα όμως είναι ότι εφόσον είχε χιονοθύελλα πως πετούσαν ήδη!!!! Επίσης σήμερα η ΡΑΦ διαψεύδει ότι υπάρχουν άλλες φωτογραφίες του γιγάντιου πλάσματος και ότι αυτή που κατέχει πριν δυο χρόνια << κάποιοι >> σίγουρα οι Μιθσόνιανς δήλωσαν ότι είναι ένα δένδρο όπου από μακριά μοιάζει με ένα γιγαντιαίο πλάσμα!!!! Επίσης η ΡΑΦ δηλώνει ότι όποιος έχει αρνητικό από την πραγματική φωτογραφία θα θεωρηθεί προδότης και κατάσκοπος κατά της Βρετανίας!!!! Χμμμμ!!!!

GEOSKOLIKAS 1

Αν και τα γιγάντια σκουλήκια ή γεωσκόληκες υπήρχαν μέχρι πριν λίγο χρονικό διάστημα στην Αυστραλία όπου είχα γράψει για αυτά σε άρθρο για την Μέση Γη τα οποία βρέθηκαν ακόμα ποιο μεγάλα στο Εκουαδόρ (http://en.wikipedia.org/wiki/Ecuador ) φτάνουν τα 1.5 μέτρα μακριά  και ζυγίζουν πάνω από 500 γραμμάρια, η ανακάλυψη είναι μερικών μηνών και οι ειδικοί στην βιολογία έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά λέγοντας ότι πρόκειται για καινούριο είδος που δεν ήξεραν!!!! Αν και τα είχαν υπόψιν τους τα σκουλήκια αυτά αλλα δεν τα περίμεναν σε αυτές τις διαστάσεις!!!! Πρόκειται για νέο είδος που δεν θα έπρεπε να υπάρχει είπε ένα από αυτούς τους βιολόγους!!!!

Κάποια από αυτά τα ξέρατε μα κάποια αλλα όχι!!!! Το ερώτημα είναι από πού προέρχονται όλα αυτά!!;!! Από άλλες διαστάσεις ή ήταν από πάντα εδώ!!;!! Και αν ήταν πως και δεν τα βλέπουνε οι άνθρωποι τόσα χρόνια!! ; !! Αν και οι αρχαίοι τα έβλεπαν για να ξέρουμε τι λέμε!!!! Όμως εμείς οι σημερινοί δεν τα βλέπουμε και αυτό είναι το ποιο περίεργο από όλα!!!! Αν πράγματι υπάρχουν στην γη τότε λογικά θα πρέπει να βρίσκονται στην Μέση Γη ή σε κοιλότητες  της γης!!!! Αν όχι!!!! Τότε είναι σίγουρο ότι προέρχονται από άλλες διαστάσεις χωρίς να μπορούμε να το αποδείξουμε αυτό ακόμα ως επιστήμη!!!! Όπως όμως και να έχει ένα είναι σίγουρο!!!! Ότι υπάρχουν!!!! Και οι << κυβερνήσεις >> κρατούν άκρα σιωπή για το κάθε τι παράξενο το οποίο συμβαίνει ή εμφανίζεται από την γη!!!! Και αν αυτό το κάθε τι για κάποιο λόγο πεθαίνει ή καταστραφεί φροντίζουν με τους Μιθσόνιανς να τα εξαφανίσουν εγκαίρως, και αν υπάρξουν φωτογραφίες για όλα αυτά που σας έδειξα σήμερα αλλά και για άλλα τόσα που σας έχω δείξει σε άρθρα μου αρχίζει η γνωστή και μεθοδευμένη  παραπληροφόρηση!!!! Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι τελειώσαμε με τα παράξενα πλάσματα που έχουν θεαθεί ή βρεθεί σε όλη την γη!!!! Όχι!!!! Όχι!!!! Έχουμε πολλά ακόμα να σας δείξουμε εν καιρό πιστέψτε με!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε πάντα όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 

 

 

 


2 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!

Αφήστε μια απάντηση