ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ ΓΚΛΑΜΙΣ ΣΤΗΝ ΣΚΩΤΙΑ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ ΓΚΛΑΜΙΣ ΣΤΗΝ ΣΚΩΤΙΑ!!!!

 castle glamis

Ένα περίεργο αλλα και πανέμορφο κάστρο βρίσκεται δυτικά του Forfar ( Φόρφαρ – http://en.wikipedia.org/wiki/Forfar  ),  στην Σκωτία, υπάρχει το  Glamis  ( Γκλαμις ) Κάστρο όπου αναφέρεται και από τον Σαίξπηρ στο Μάκβεθ!!!!  Στο Μάκβεθ εκεί έχει σκοτωθεί ο βασιλιάς Duncan ( Ντάνκαν – http://en.wikipedia.org/wiki/King_Duncan ) το 1040 μ.Χ.!!!!  Αυτό είναι, επίσης, στο κάστρο , όπου δολοφονήθηκε ο βασιλιάς Malcolm II ( Μάλκομ ο δεύτερος – http://en.wikipedia.org/wiki/Malcolm_II_of_Scotland  )  το 1034!!!! Επιπλέον, το Κάστρο αυτό ήταν το σπίτι των παιδικών χρόνων τόσο της Βασίλισσα Ελισάβετ Β ‘ – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%AC%CE%B2%CE%B5%CF%84_%CE%92%CE%84_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%97%CE%BD%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85_%CE%92%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CF%85  και τη βασίλισσας μητέρας, αλλα και η γενέτειρα της Πριγκίπισσα Μαργαρίτας – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%B1%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%AF%CF%84%CE%B1_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%91%CE%B3%CE%B3%CE%BB%CE%AF%CE%B1%CF%82  !!!! Σε αυτό όμως το κάστρο όλες οι ιστορίες δείχνουν να υπάρχει ένα αλλόκοτο τέρας!!!!

Ο Jon Downes ( Τζων Ντόουνς – http://en.wikipedia.org/wiki/Jonathan_Downes ) του Κέντρου κρυπτοζωολογία – σημειώνει ότι “κάστρο είναι το μέρος του γνωστού και ημί θρυλικού τέρας γνωστό ως το τέρας της Glamis ( Γκλάμις – http://www.cyberspaceorbit.com/glamis.html υπάρχει όμως και η άλλη εκδοχή όπου λένε οι ερευνητές ότι για να μην διαδοθεί το τι γίνεται στο κάστρο αυτό << κάποιοι >> έφτιαξαν αυτήν την ιστορία – http://en.wikipedia.org/wiki/Thomas_Lyon-Bowes_%28heir_to_Lord_Glamis,_born_1821%29 η οποία συνοδεύεται κατά έναν περίεργο τρόπο από αυτούς τους καταραμένους που ονομάζονται Μιθσόνιανς –  http://www.smithsonianmag.com/history/the-monster-of-glamis-92015626/ όπου φαίνεται να είναι ανακατεμένοι παντού!!!! Λέγεται ότι το πλάσμα ήταν ο φριχτά παραμορφωμένος κληρονόμος της Μπόους- οικογένεια Λυών, σύμφωνα με τη λαϊκή φήμη, γεννήθηκε το 1800 και πέθανε πρόσφατα, το 1921!!!! ”

glamis monter

Το τέρας του Γκλάμις όπου δείχνει να είναι ένα είδος Δρακονιανού!!!!

glamis monster 1

Το τέρας του Γκλάμις όπου οι ποιο πολλοί μάρτυρες συμφωνούν σε αυτήν την απεικόνιση όπου θυμίζει έντονα Δέρος!!!!

 

“Όμως, σύμφωνα με τον συγγραφέα Peter Underwood ( Πίτερ Άντεργουντ – http://en.wikipedia.org/wiki/Peter_Underwood_%28parapsychologist%29 δείτε και αυτό – http://www.peterunderwood.org.uk/  , ο οποίος έχει ασχοληθεί σθεναρά με αυτή την περίπτωση, ειδικά ο Λόρδος Strathmore ( Στράθμορ –  http://www.glamis-castle.co.uk/the-family.cfm ) είχε πει ότι δεν ξέρει τίποτα για το τέρας ούτε έχει ακούσει κάτι τόσο καιρό που έμενε εκεί, προφανώς επειδή το πλάσμα έχει από καιρό πεθάνει, αλλά είχε πει ότι πάντα ένιωθε ότι υπήρχε ένα πτώμα πίσω από το τοίχους του κάστρου!!!! ”

Υπάρχει και ένα άλλο θέμα που αξίζει να σημειωθεί, επίσης:

Σύμφωνα με τον James Wentworth ( Τζέημς Γουέντγορθ – http://en.wikipedia.org/wiki/James_Wentworth_Day ) όπου ο συγγραφέας είχε κάνει έρευνες εκτενώς και έγραψε για τον θρύλο, το πλάσμα του κάστρου ότι ήταν <<  τριχωτό ως ένα χαλάκι  >>!!!! Ο ίδιος συγγραφέας είχε πει:

<<  Θα πρέπει, ως εκ τούτου, να σκεφτούμε σχετικά με το ενδεχόμενο το τέρας του Γκλάμις να ήταν ένα παράξενο, άγριο ζώο, και όχι ένας παραμορφωμένος άνθρωπος >>.

Σύμφωνα με τη λαογραφία και την προφορική παράδοση , η ύπαρξη του πλάσματος φέρεται να είναι γνωστή μόνο σε τέσσερις άνδρες σε κάθε δεδομένη στιγμή, δηλαδή ο κόμης του Στράτχμουρ, όπου ήταν απευθείας κληρονόμος, ο δικηγόρος της οικογένειας, και ο μεσίτης του κτήματος!!!!

Φαίνεται ότι στην ηλικία των είκοσι του κάθε επόμενου κληρονόμου έλεγαν το τρομερό μυστικό και φαίνεται ότι η ιστορία αυτή έγινε γνωστή από τους οικογενειακούς δικηγόρους και μεσίτες όπου ενημερώθηκαν επίσης σχετικά με το συγκλονιστικό μυστικό της οικογένειας!!!!

glamis castle 1

Δεδομένου ότι η κοντέσα του Στράτχμουρ δεν είπε ποτέ την ιστορία, ωστόσο, μία κυρία Στράτχμουρ, αφού έμμεσα είχε ακούσει τις φήμες αυτές, ήσυχα πλησίασε τον τότε μεσίτη, ένα ορισμένο κ. Ράλστον, ο οποίος κατηγορηματικά αρνήθηκε να αποκαλύψει το μυστικό και το μόνο που είπε ως απάντηση σε όλο αυτό:

<< Είστε τυχεροί που δεν ξέρετε την αλήθεια για αν την ξέρατε ποτέ δεν θα ήσασταν ήρεμοι >>.

crypte glamis

Η κρύπτη στο κάστρο Γκλάμις

Ήταν το παράξενο πλάσμα του κάστρου μια τρομερά παραμορφωμένα ψυχή με κάποια περίεργη γενετική θλίψη, ενός συλληφθέντος άγρια ​​άνθρωπος ή κάτι άλλο!!;!! Ενώ η κριτική επιτροπή, αναπόφευκτα, παραμένει θέλοντας να μάθει και κάποιες φορές παραμορφώνοντας αλήθειες και όχι, μια ενδιαφέρουσα πραγματικότητα υπάρχει από το 1912, στο βιβλίο του, της Σκωτίας Ιστορίες φαντασμάτων , από τον Ελλιοτ Ο Ντοννελλ –  Elliott O’Donnell πληροφορίες για τον Ντόνελ – http://en.wikipedia.org/wiki/Elliott_O%27Donnell  όπου και είχε δημοσιεύσει το περιεχόμενο επιστολής που είχε λάβει από τον κύριο Μπόντ, ο οποίος είχε περάσει  χρόνια στο Κάστρο Γκλάμις όπου υποβλήθηκε σε μια αναμφισβήτητα περίεργη συνάντηση με το πλάσμα!!!!

castle 3

Στην επιστολή του προς τον Ο Ντόνελ, περιέγραψε μια κάπως υπερφυσική συνάντηση με ένα θηρίο που κατείχε διακριτών πιθηκοειδή χαρακτηριστικά!!!!

Ο Μποντ έγραψε στο O’ Ντόνελ:

<< Είχα κάποια χρόνια που από παιδί είχα να πάω στο κάστρο. Όμως, αν και νεαρός, δεν ήμουν ούτε νευρικός ούτε φαντασιόπληκτος! Ήμουν αυτό που ονομάζεται απαθής, δηλαδή, εξαιρετικά ήπιος. Όταν οι φίλοι μου έμαθαν ότι πάω να μείνω στο κάστρο αναφώνησαν,<<  πας να μείνεις στο στοιχειωμένο κάστρο; Δεν ξέρεις ότι υπάρχει ένα φριχτό τέρας εκεί; >>; Γέλασα. < Στοιχειωμένο! “Είπα >> “Πόσο γελοίο! Δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα όπως φαντάσματα  >>.

Παρά τον σκεπτικισμό του, μετά τη αναμονή του στο δωμάτιό του, και έχοντας πέσει σε βαθύ ύπνο, ο κύριος Μπόντ, είχε μια έντονη εμπειρία, ένα τρομακτικό εφιάλτη που πραγματικά ακούγεται πολύ περισσότερο σαν μια συνάντηση με κάτι το υπερφυσικό, με εμπειρία σε μια βαθιά αλλαγμένη κατάσταση, και όχι απλώς σε ενα τακτικό όνειρο. Είχε αναφέρει ο  O’ Ντόνελ:

<< Σιγά-σιγά, πολύ αργά, το πράγμα αυτό, ότι και αν ήταν, πήρε σάρκα και οστά. Πόδια – στραβά, παραμορφωμένα, ανθρώπινα πόδια. Ένα σώμα – καστανόξανθο με καμπούρα. Χέρια  – μακρά και αραχνοειδή, με στραβούς κόμπους στα δάχτυλα. Ένα κεφάλι – μεγάλο και κτηνώδη, όπου καλύπτεται με μια μπλεγμένη μάζα των γκρίζων μαλλιών που κρεμόντουσαν γύρω από το προεξέχον μέτωπο και τα μυτερά αυτιά να βγαίνουν με άθλιο εμπαιγμό μέσα από τις μπούκλες. Ένα πρόσωπο – και εδώ ήταν η πραγματοποίηση όλων από τις προσδοκίες μου – ένα πρόσωπο – λευκό σαν χοίρου, όπως στο σχηματισμό είχε κακόβουλη έκφραση! Ένας κολασμένος συνδυασμός όλων των πραγμάτων και των ζώων. Κατά την γνώμη μου έφερνε ποιο πολύ σε κάτι το πιθηκοειδές, όχι πολύ ψηλό , περίπου γύρω στο ένα είκοσι. Με κοιτούσε περίεργα και άρχισε να βγάζει παράξενους ήχους με τις πιο φρικτές κραυγές που έχω ακούσει ποτέ – κραυγές κάτι ή από κάποιον – γιατί υπήρξε σε αυτόν ένα ισχυρό στοιχείο για το τι ήταν ανθρώπου, καθώς και των ζώων – με τη μεγαλύτερη αγωνία στο πρόσωπο του. Και γω ξύπνησα από αυτές τις κραυγές όπου και έμεινα στο κρεβάτι ξύπνιος και σαστισμένος από το όνειρο, μα οι κραυγές αυτές αντηχούσαν σε όλο το κάστρο ακόμη και που ήμουν ξύπνιος >>.

Απλά ένα κακό όνειρο, που γεννήθηκε από ανησυχητικές ιστορίες από το τέρας Γκλάμις – Glamis; Ή, μια συνάντηση του υπερφυσικού, από το ένα στο οποίο το προαναφερθέν τέρας εισέβαλε με υπερφυσικό τρόπο στην κατάσταση ύπνου στον τρομοκρατημένο κύριο Μπόντ!;!

Η όλη εμφάνιση του πλάσματος θυμίζει ότι πρόκειται για Δέρος, το ύψος του, το τρίχωμα του, η παραμόρφωση του ως χοίρος κτλ. κτλ.!!!! Σήμερα βέβαια δεν υπάρχουν ανάλογες ιστορίες για το τέρας ή πλάσμα αυτό και αυτό ξεκίνησε όταν ο Ντέιβιντ Άικ – http://en.wikipedia.org/wiki/David_Icke  δείτε και αυτό – http://www.davidicke.com/  άρχισε να μιλά για τους Δρακονιανούς και ότι όλη η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας είναι Δρακονιανοί!!!! Από την άλλη όμως κάποιοι άλλοι κατηγορούν ότι ο Ντέιβιντ  Άικ είναι και αυτός Δρακονιανός, μασόνος και Νέο Ταξητιστής – http://master-lista.blogspot.gr/2014/03/blog-post_5728.html κατα πόσο αυτά είναι αλήθεια για τον Άικ εγώ δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη αυτό το αφήνω στην κρίση σας!!!!

Το κάστρο αυτό λένε πολλοί ότι είναι χτισμένο πάνω σε μια πύλη για την Μέση Γη!!!! Αν και είναι χτισμένο στην Σκωτία δεν υπάρχουν Σκωτσέζικοι μύθοι για αυτό!!!! Υπάρχουν όμως πολλοί ερευνητές όπου λένε χίλια δυο πράγματα για αυτό!!!! Δηλαδή:

Ότι είναι ένα κτίσμα όπου επιτρέπει στους Δρακόντειους την κάθε εμφάνιση τους εκεί και ότι έχουν γίνει πολλά συμπόσια από τότε που φτιάχτηκε και μέχρι σήμερα με κρέας ανθρώπων όπου και τους αρέσει να τρώνε!!!! Ότι υπάρχει μια είσοδο για την κόλαση στα βάθη του κάστρου μέσα από λαβυρινθώδες στοές και όπου καταλήγουν στην υπόγεια χώρα των Δρακονιανών!!!! Ότι κάνουν πειράματα από πολύ παλιά πάνω σε ανθρώπους προσπαθώντας μέσο μαγείας και αλχημιστών να φτιάξουν ένα είδος νέων ανθρώπων!!!! Υπάρχουν εκατοντάδες ιστορίες μα η ποιο φημισμένη είναι για το τέρας του Γκλάμις!!!!

Τι υπάρχει εκεί!;! Πιστεύω ότι κανείς δεν πρόκειται να πει με ακρίβεια περί τίνος πρόκειται!!!! Αν είναι αληθινό όλο αυτό!;! Οι ενδείξεις αλλα και τα στοιχεία δείχνουν ότι κάτι πολύ κακό υπήρχε και κάποιοι λένε ότι υπάρχει ακόμα εκεί!!!!

Προσωπικά πιστεύω ότι ένας που θα έδινε πολλά στοιχεία για το κάστρο Γκλάμις είναι ο αξιότιμος για μένα ερευνητής Τζόναθαν Μπράιτ – http://jonathanbrightinterviewmora.blogspot.gr/  όπου γνωρίζει πάρα πολλά για τα παράξενα τα μυστήρια και τα απόκρυφα της Μεγάλης Βρετανίας και όχι μόνο!!!!

Αν όμως κάποιος ψάξει πραγματικά την βασιλική οικογένεια αλλα και το θέμα το αν είναι Δρακονιανοί ή όχι αλλα και να τα συνδυάσει με το κάστρο Γκλάμις θα βρει πολλά!!!! Ίσως στο μέλλον να το κάνω….

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=rUsY4e3lr9E[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=XC7pn5LWjTQ[/youtube]

Δείτε και αυτό το βίντεο όπου δείχνει να λέει πολλά….

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=uhRW5B3jx4I[/youtube]

 

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε πάντα όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση