ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΞΕΒΡΑΣΕ Ο ΤΥΦΩΝΑΣ ΧΑΡΒΕΪ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ!!!!

ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑ

ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΞΕΒΡΑΣΕ Ο ΤΥΦΩΝΑΣ ΧΑΡΒΕΪ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ!!!!

 

Ένα μεγάλο και παράξενο πλάσμα με τεράστιο στόμα και κοφτερά δόντια με δίχως μάτια, << ξεβράστηκε >> σε παραλία του Τέξας, μετά το σφοδρό χτύπημα του τυφώνα Χάρβεϊ στην περιοχή, πριν από λίγες ημέρες!

Η αναφορά για την παρουσία του μεγάλου θαλάσσιου πλάσματος στο Texas City Beach ( Τέξας Σίτι Μπιτς ) έγινε πριν από λίγα 24ωρα, αλλά οι αμερικανικές υπηρεσίες ήταν επικεντρωμένες στη διάσωση των ανθρώπων που είχαν πληγεί από τις πλημμύρες και στην αποκατάσταση των ζημιών σε δίκτυα και υποδομές!

Ο πολίτης που το ανακάλυψε, το τράβηξε φωτογραφίες, τις οποίες ανέβασε στο Twitter, ώστε, όπως δήλωσε, << να το δουν πολλοί επιστήμονες >>!

Από τις φωτογραφίες, ορισμένοι επιστήμονες εξέφρασαν την εκτίμηση ότι πρόκειται για ένα είδος χελιού, το οποίο βέβαια είναι τεράστιο και με πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά…..!! Ανάλογα πλάσματα έχουν αναφερθεί στον κόλπο του Μεξικού, όπως ουδέποτε έχει αιχμαλωτιστεί κάποιο, ώστε να μελετηθεί, αλλά οι ποιο πολλές αναφορές έρχονται από τους αυτόχθονες ινδιάνους για αυτό το πλάσμα οπότε για μια ακόμα φορά οι θρύλοι βγαίνουν αληθινοί!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=NgVx8652kgM[/youtube]

 

Τα μεγάλα χέλια διαβιώνουν σε βάθος μεταξύ 30 και 90 μέτρων και περνούν τη ζωή τους κρυμμένα σε βράχια, αυτό όμως πρέπει να είναι της Αβύσσου!

Ειδικός επιστήμονας στα χέλια, ανέφερε ότι αυτό που βλέπει στην παραλία, φέρει στοιχεία από τρία μεγάλα είδη χελιών, τα οποία διαβιώνουν στον κόλπο του Μεξικού, δηλαδή η έγινε κάποια σμίξει στο παρελθόν αλλά αν έγινε κάτι τέτοιο θα έπρεπε να το είχαν κάνει κάποιοι γεννητικός, ποιοι όμως!;! Πριν εκατομμύρια χρόνια!;!

Φωτογραφίες του πλάσματος που ξεβράστηκε στην παραλία του Τέξας…!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση