ΑΒΥΣΣΑΛΕΟΙ!!::!! ΤΕΛΧΗΝΕΣ Η ΓΟΡΓΟΝΕΣ!!::!!

ΓΟΡΓΟΝΕΣ-ΑΒΥΣΣΑΛΕΟΙ

 

 

 

ΑΒΥΣΣΑΛΕΟΙ!!::!! ΤΕΛΧΗΝΕΣ Η ΓΟΡΓΟΝΕΣ!!::!!

Όταν ήμουν μικρός άκουσα μια ιστορία στην Μάνη στο χωρίο Γερολυμένα για τους περιβόητους ψαράνθρωπους!!! Σαν παιδί αντί να τρομοκρατηθώ μου κίνησε πιο πολύ την περιέργεια να τους γνωρίσω. Η ιστορία των ψαρανθρώπων από το Γερολυμένα έχει ως εξής. Είχε γίνει ένα ναυάγιο με κάποιους ψαράδες από την Αερούπολη με αποτέλεσμα να πνιγούν οι τρεις από τα τέσσερα άτομα πλήρωμα που είχε η ανεμότρατα. Όταν βρέθηκε ο τυχερός ναυαγός ήταν επάνω σε μια ξέρα περιμένοντας να τον σώσουν.

Αργότερα όταν έδωσε κατάθεση το τι είχε συμβεί όλοι άρχισαν να πιστεύουν ότι πρέπει να είχε χτυπήσει στο κεφάλι με όλα αυτά που είπε ή να σάστισε από τα πραγματικά γεγονότα και τον χαμό των φίλων του.

Εκείνο τον καιρό μόνο ένα φυλάκιο της χωροφυλακής υπήρχε στην Αερούπολη λιμεναρχείο δεν υπήρχε. Έτσι εκεί έδωσε την κατάθεση του ο ναυαγός. Αυτά που είπε στην κατάθεση του είναι αυτά που άκουσα τότε μα και αυτά που διασταύρωσα και πάλι πριν δυο χρόνια από δυο παππούδες ψαράδες στον Γερολυμένα, όσο και αν έψαξα η κατάθεση τότε δεν υπάρχει πουθενά στο αστυνομικό τμήμα της Αερούπολης. Μου είπαν ότι αν θέλω να τα βρω θα πρέπει να κάνω αναφορά στην ΓΑΔΑ να τα βρουν στα παλαιά αρχεία και αν υπάρχουν. Έτσι λοιπόν θα σας αναφέρω ότι είχε ειπωθεί  εκείνο τον καιρό.

Η κατάθεση

<< ….. ο καιρός είχε χαλάσει πολύ…… η μηχανή σταμάτησε ξαφνικά. Ανοίξαμε τα πανιά μα ήταν μάταιο έσπασε τα άλμπουρα και ήμασταν στο έλεος της φουρτούνας. Τα κύματα μας κτυπάγανε αλύπητα, ώσπου ένα τεράστιο κύμα που όμοιο του δεν έχω ξαναδεί σηκώθηκε από το πουθενά και μας πήρε από κάτω του…..

Προσπαθούσα να σωθώ δίνοντας ώθηση στο σώμα μου να βγει προς τα πάνω….. έφτασα στα όρια μου πίστεψα ότι θα πνιγώ δεν άντεχα άλλο να κρατώ την αναπνοή μου. Τότε κάτι έγινε που ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω!!! Μια σκιά φάνηκε μπροστά μου μέσα στο νερό και με τράβηξε προς τα πάνω με απίστευτη ταχύτητα!!! Όταν βγήκα από το νερό ένιωσα τα πνευμόνια μου να καίνε από το φρέσκο οξυγόνο που πήρα, κόντευα να σκάσω. Ο καιρός είχε χαλάσει ακόμα πιο πολύ και τα κύματα ήταν ακόμα πιο μεγάλα από ότι ήταν πριν……. τότε κατάλαβα ότι κάτι με κρατούσε από την μέση!! Πήγε το μυαλό σε έναν από τους συντρόφους μου και έβαλα τα χέρια μου να τον τραβήξω επάνω. Έπιασα δυο χέρια μα όταν τα έπιασα ήταν σαν να έπιανα τα δέρμα ψαριού με πολλά και μεγάλα λέπια!!! Πανικοβλήθηκα και άρχισα να χτυπιέμαι από φόβο ότι κάτι ή κάποιο ψάρι με είχε βουτήξει για να με φάει… μα τότε μέσα στην άγρια φουρτούνα άρχισε να με σπρώχνει …..φώναζα απελπισμένα βοήθεια …. Μα πουθενά δεν έβλεπα τίποτα. Όσο αντιστεκόμουν τόσο πιο γρήγορα με έσπρωχνε μέσα στο νερό. Ύστερα από λίγο με έβγαλε στην ξέρα που με βρήκατε. Ανέβηκα κακήν κακός πάνω στην ξέρα κοίταξα δεξιά κοίταξα αριστερά μα δεν έβλεπα τίποτα εκτός της τρικυμίας ο ήλιος, είχε αρχίσει να δύει  όταν ξαφνικά μπροστά μου στα τρία μέτρα ένα ον έκανε την εμφάνιση του!!! Ήταν ένας άνθρωπος με χαρακτηριστικά ψαριού!! Με βράγχια, το κεφάλι του μέχρι τον αφαλό του που ήταν μέσα στο νερό ήταν καλυμμένο με λέπια!!! Σήκωσε το ένα του το χέρι και μου έκανε ένα νεύμα σαν να με χαιρετούσε, τα δάχτυλα του ήταν μεγάλα με μεγάλα κοφτερά νύχια, ανάμεσα τους υπήρχε μεμβράνη όπως τα πόδια των γλάρων!! Με κοίταξε με τα τεράστια γαλανόμαυρα μάτια του, έκανε μια βουτιά έξω από το νερό όπως τα δελφίνια και χάθηκε!!! Από την τρομάρα μου δεν κατάλαβα αν είχε πόδια η ουρά…… μα είμαι σίγουρος ότι αυτό το ον με έσωσε…. Ήταν αυτό που με τράβηξε και με βαστούσε από τν μέση…. τους άλλους γιατί δεν τους έσωσε…. γιατί….. γιατί;; >>.

Την ιστορία αυτή σας την είπα όχι για να πείτε ότι είναι αληθινή γιατί για μένα είναι. Όπως και χιλιάδες ιστορίες για τους ψαράνθρωπους από όλο τον κόσμο από τους αρχαίους χρόνους έως και σήμερα, που μιλάνε για τους αβυσσαλέους, τους τελχήνες, της γοργόνες, τους άπατους, ή τους ψαράνθρωπους!!!

Αλλά για να δείτε αυτά τα συγκλονιστικά βίντεο που τράβηξε το θαλάσσιο κέντρο ερευνών του Τόκυο στην Ιαπωνία!!! Είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται κάτι τέτοιο σε βάθος άγνωστο με ρομποτική κάμερα μεγάλων πιέσεων!!! Το τι είναι κάνεις δεν ξέρει αλλά οι Ιάπωνες ερευνητές τα ονόμασαν << Άνθρωποι της θάλασσας >>!!! Εγώ θα τους έδινα την ονομασία << Οι θαλάσσιοι!! >>. Δείτε την φωτογραφία που παραθέτω από ένα από αυτά τα πλάσματα και δείτε αποσπάσματα από τα βίντεο που τραβήχτηκαν από τις έρευνες αυτές!! Οι Ιάπωνες ερευνητές αν και ξανά γύρισαν πολλές φορές αλλά στο ίδιο μέρος αλλά και σε αλλά δεν στάθηκαν τυχεροί να τα ξανά βρουν. Οι προσπάθειες τους συνεχίζονται μέχρι και σήμερα!!! Τα συμπεράσματα δικά σας το τι μπορεί να είναι. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 


Αφήστε μια απάντηση