ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΒΥΣΣΑΛΕΩΝ ΚΑΙ ΓΟΡΓΟΝΩΝ!!!!!

ΓΟΡΓΟΝΕΣ-ΑΒΥΣΣΑΛΕΟΙ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΒΥΣΣΑΛΕΩΝ ΚΑΙ ΓΟΡΓΟΝΩΝ!!!!!

 

Αγαπητοί μου αναγνώστες!!!! Το άρθρο αυτό το αφιερώνω σε όσους πιστεύετε στην ύπαρξη κάποιων πλασμάτων με νοημοσύνη π.Χ Λυκάωνες, Γιέτι, Μεγαλοπόδαρους, Γοργόνες, Κένταυρους, Δρακονιανούς, Σάτυρους κτλ. κτλ.!!!! Το 85% των ανθρώπων πιστεύουν ότι όλα αυτά είναι μια φαντασία ή παραμύθια για αγρίους!!!! Η εκπομπή που θα παρακολουθήσετε ποιο κάτω θα σας αφήσει με το στόμα ανοικτό!!!! Γιατί!!;;!! Διότι παραδέχονται επιστήμονες  με διεθνής κύρους αξιοπιστία ότι υπάρχουν γοργόνες αλλα!!!! Δίνουν και στοιχεία με βίντεο για αυτά τα νοήμον θαλάσσια πλάσματα!!!!

Οπότε όλοι εσείς οι δήθεν ερευνητές του ΠΡΩΚΤΟΥ και της φανφαρολογίας αλλα και τις απίστευτης αηδιαστικής ανύπαρκτης ψευτοκουλτούρας μέσο καταιγισμών αντιγραφής άρθρων και ερευνών άλλων ερευνητών απλός διαψευστήκατε και με το παραπάνω!!!! Προτού προλάβετε να ρίξετε το ψευδό δηλητήριο σας ότι και καλά αυτό και καλά εκείνο και ότι είναι παραμύθι και ψεύτικο και Χόαξ όπως συνηθίζετε να λέτε με στόμφο και καλά διεθνή γνώση δείτε τι είναι αυτοί οι επιστήμονες προς όλα αυτά τα οποία υποστηρίζετε και εσείς!!!! Καθήστε τώρα στην φωλιά σας φίδια και κοιτάτε μην δαγκωθείτε από την λύσσα που σας περιβάλει ότι και καλά δεν υπάρχει αυτό και δεν υπάρχει εκείνο, δεν θα ασχοληθώ άλλο με άτομα σαν και εσάς η εκπομπή αυτή του Άνιμαλ Πλάνετ τα λέει όλα και όχι μόνο τα λέει όλα Ψάχτε ρε λαμόγια να δείτε τι δηλώσεις κάνανε οι κύριοι που λέγανε ότι είναι ψέματα όλα αυτά…. Έτσι για να δαγκωθείτε δυο φορές!!!!! Ανοίξτε λοιπόν την πόρτα του μυαλού σας και δείτε….δείτε τι κρύβουν εσκεμμένα!!!! Ναι!!!! Εσκεμμένα!!!! Θα τα δείτε όλα με αποδείξεις!!!!!

avisaleoiΣπηλαιογραφία από γοργόνειους ή αβυσσαλέους εκατοντάδων χιλιάδων ετών που συμπίπτουν με τις τελευταίες αποδείξεις που σας δείχνουμε.

 

Δυστυχώς δεν μπορώ λόγο εργασιών να το μεταφράσω!!!! Όμως στο ΟΤΕ TV ή στο ΝΟVA υπάρχει μεταφρασμένο για να το καταλάβετε καλύτερα!!!!! Μπορείτε όμως από κάποιον φίλο που ξέρει να σας βοηθήσει να το κατανοήσετε!!!! Να με συγχωρέσετε που δεν το μεταφράζω…..

Προτού όμως συνεχίσω να εξηγώ πραγματικά μου κάνει εντύπωση το σθένος κάποιων ανθρώπων και ειδικά ερευνητών στο να επιμένουν ότι τέτοια πλάσματα δεν υπάρχουν!!!! Οι απαντήσεις ίσως είναι δυο και όχι μια!!!! Η πρώτη λοιπόν είναι λόγο ότι δεν μπορούν να ψάξουν και να βρουν στοιχεία ή γιατί είναι ερευνητές του πρωκτού και της πολυθρόνας λασπολογούν!!!!! Η!!!! Γιατί είναι βαλτοί από την Νέα Τάξη Πραγμάτων και παίζουν το παιχνίδι της παραπληροφόρησης κάνοντας τους καμπόσους στην αμάθεια κάποιων ανθρώπων και προσπαθώντας να τους πείσουν με την ψευδό –φτιαχτή -προφητολογία τους!!!! Κανείς δεν αντιλέγει ότι μπορεί κάποια από αυτά να μην υπάρχουν!!!! Μα για αυτά τα οποία είναι από αρχαιοτάτους χρόνους καταγεγραμμένα υπάρχουν και παρά υπάρχουν είτε το θέλουν είτε όχι!!!!

Τι ποιο τρανταχτό ως απόδειξη ύπαρξης από αυτούς τους επιστήμονες που λένε και δείχνουν με στοιχεία αληθινά ότι πλάσματα σαν τις γοργόνες υπάρχουν!!!! Λοιπόν για να ξεκαθαρίσουμε το θέμα αυτό μια και καλή αλλά και να ξέρετε και σε εσάς τι σας γίνεται!!!! Όλες οι κυβερνήσεις του κόσμου γνωρίζουν ότι υπάρχουν όλα αυτά τα πλάσματα, ξέρουν ότι κάποια υπήρχαν από την αρχαιότητα αλλα και γνωρίζουν για κάποια που έχουν παρουσιαστεί τα τελευταία 150 χρόνια!!!! Τα χωρίζουν σε κατηγορίες όπου είναι δύο

Α) Πλάσματα νοήμον της αρχαιότητας όπου τους έχουν δώσει την ονομασία << Υπεραιωνόβια προϊστορική ύπαρξη νοημοσύνης >>!!!!

Β) Πλάσματα τα οποία έχουν παρουσιαστεί τα τελευταία 150 χρόνια όπου τους έχουν δώσει την ονομασία << Νοήμον όντα άλλων διαστάσεων >>!!!!

Αυτό που σας λέω δεν το έχω βγάλει από το στομάχι μου όπως πολλοί από τους επικριτές μου θα τρέξουν να πουν!!!! Υπάρχει όμως στο Μπλου Πρότζεκτ στις σελίδες 18 έως και 22!!!! Και κάτι άλλο για να γνωρίζετε το θρυλικό βιβλίο Μπλου Πρότζεκτ το οποίο λένε ότι κάποιες σελίδες ή όλες ότι έχουν δημοσκοπηθεί δεν είναι αλήθεια…. Θα επανέλθω για αυτό σε αλλα μου άρθρα.

Ξέρετε ότι για οποιοδήποτε εξωγήινο καμία κυβέρνηση στην γη δεν έχει πει δημόσια ότι αυτός στην τάδε φωτογραφία είναι εξωγήινος αληθινός!;! Η το τάδε ΑΤΙΑ είναι αληθινό!;! ΠΟΤΕ!!!! Οι ερευνητές που ασχολήθηκαν και κάποιοι έχασαν την ζωή τους τα είχαν πιστοποιήσει ότι έτσι είναι και κάποιοι καινούριοι ερευνητές συνεχίζουν την θεωρία τους χωρίς όμως αποδείξεις!!!! Η πλακά είναι ότι επιμένουν κιόλας οι κόπανοι!!!! Θα μου πείτε εσύ δεν πιστεύεις στους εξωγήινους!!!! Ναι!!!! Αλλά βλέπετε όταν παρουσιάζω κάτι εγώ ειδικά εδώ στην χώρα μας όπως και έχω κάνει με κάποιες φωτογραφίες εξωγήινων αλλά  και ιστορίες και βίντεο ακόμα αρχίζουν << οι Ελληναράδες ερευνητές του διαδικτύου >>  να παρουσιάζουν στοιχεία ότι δεν είναι έτσι, ότι πρόκειται για Χόαξ, ότι πρόκειται για παιχνίδια κτλ. κτλ.!!!! Δηλαδή!!!! Άθελα τους από άγνοια και ημιμάθεια εξυπηρετούν τα συμφέροντα της παραπληροφόρησης χωρίς να ψάχνουν διότι η NASA H MOUFON τα θεωρεί ψεύτικα ( ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΤΩΡΑ Η ΜΕΤΑ!!!;!!! )!!!! Το ξέρατε ότι οι μισοί ουφολόγοι και μάλιστα διάσημοι των ΗΠΑ αλλα και άλλων χωρών λένε ότι οι εξωγήινοι δεν είναι εξωγήινοι αλλά εσωγήινοι ειδικά για όλα τα είδη των Γκρίζων!;;! Και δεν έχουν άδικο σε αυτό που τα λέμε…..!!!! Έτσι λοιπόν και με τις εμφανίσεις των τελευταίων ετών με τους Αβυσσαλέους ή τις γοργόνες όπου και έχουν κάνει την εμφάνιση τους δυναμικά!!!! Ποιος λοιπόν μπορεί να πείσει τον κόσμο στην ύπαρξη αυτών των πλασμάτων!!;!! Εγώ!!;!! Εσείς!!;!! Ένα καλό βιβλίο!!;!! Ένα αληθινό βίντεο!!;!! Ένα ψεύτικο!!;!! Κανείς!!!!! Μόνο όπως έχω ξαναπεί ο πλανητάρχης!!!! Δηλαδή!!!! Αν βγει αύριο το πρωί ο Αμερικανός πρόεδρος όποιος και να είναι αυτός και πει ότι πλέον υπάρχει εξωγήινη ζωή ή υποβρύχια ζωή ή Λυκάωνες ή εσωγήινοι ή Μεγαλοπόδαροι ή …’η!!!! Άσχετο αν τους δείξεις σε φωτογραφίες ή σε βίντεο ή ακόμα και καθόλου το 99% θα τον πιστέψει!!!! Όλοι οι άλλοι όχι!!!! Για αυτό και φέρνουμε αποδείξεις με στοιχεία όπως αυτά που θα δείτε ποιο κάτω όπου είναι αδιάσειστα και μη αναστρέψιμα!!!!

Ειδικά για τις γοργόνες δεν υπάρχει αρχαίος πολιτισμός που είχε να κάνει με την θάλασσα και δεν τις ήξερε ή δεν είχε ιστορίες από αυτές και θρύλους!!!! Προσέξτε όμως εδώ κάτι το οποίο είναι πολύ σοβαρό!!!! Οι αρχαίοι πολιτισμοί δεν έλεγαν ότι ήταν ας το πούμε και τόσο καλά πλάσματα όπως τις παρουσιάζει το Χόλυγουντ!!!! Για τους αρχαίους Έλληνες ήταν οι σειρήνες οι σημερινές γοργόνες οι οποίες δεν ήταν καθόλου μα καθόλου φιλικές με τον άνθρωπο η Μέδουσα ήταν ένα είδος ας το πούμε γοργόνας!!!! Επίσης υπάρχουν και άλλες αναφορές από τους αρχαίους και με αλλα πλάσματα όπου ήταν σαν γοργόνες με ανδρικές φιγούρες και όχι μόνο!!!! Επίσης αναφορές για αυτά τα Αβυσσαλέα όντα κάνουν:

Οι Κινέζοι, οι Βαβυλώνιοι, οι Άραβες, οι Αιγύπτιοι, οι Ινδοί, οι Σουμέριοι, οι Ιάπωνες, οι Αβοριγίνες της Αυστραλίας, οι Μαορί της Νέας Ζηλανδίας, όλες οι αυτόχθονες φυλές Ινδιάνων της Βόρειας κεντρικής και Νότιας Αμερικής, οι παράλιες φυλές των Αφρικανών, τα Νησιά του Ειρηνικού Ωκεανού, τα νησιά Φίτζι, το Νησί Του Πάσχα αλλά ακόμα και οι Εσκιμώοι αλλά και οι Λάπωνες της Σιβηρίας!!!! Αυτό μέχρι και το 1890 το πίστευαν και σε πολλές χώρες το πιστεύουν ότι υπάρχουν μέχρι και σήμερα ειδικά Ινδία, Κίνα, Ιαπωνία αλλά και κάποιες Αφρικανικές χώρες!!!! Γιατί λοιπόν όλοι αυτοί οι αρχαίοι πολιτισμοί που ειδικά στην αρχαιότητα δεν επικοινωνούσαν αναμεταξύ τους αλλα πολύ μετέπειτα είχαν τις ίδιες ιστορίες θρύλους αλλα και απεικονίσεις σε αγγεία ή σπήλαια ή αγάλματα για κάτι που δεν υπάρχει!!;!! Γιατί οι ποιο πολλοί αρχαίοι πολιτισμοί έλεγαν ότι είναι παιδιά θεών ή ημίθεοι ή ακόμα και πνεύματα του νερού γλυκού και αλμυρού που ενσαρκώνονται ως ημιανθρώπινες υπάρξεις!!;;!! Έχουν δώσει πολλοί ερευνητές κάποιες απαντήσεις μα δεν ευσταθεί καμία διότι λένε ότι όλα είναι φαντασία του ανθρώπου!!!! Άντε και να συμφωνήσω αλλα με τους λαούς που δεν επικοινωνούσαν αναμεταξύ τους πριν χιλιάδες χρόνια τι γίνεται!!;!! Είχαν όλοι οι αρχαίοι πολιτισμοί ξαφνικά μια μαζική ψύχωση και άρχισαν να μιλάνε για αυτά!!;;!! Όποιος το πιστεύει αυτό θα πρέπει ή να είναι παν-ηλίθιος ή να ακολουθεί το ρεύμα της Νέας Τάξης Πραγμάτων ως προσκυνημένος στους Ιλλουμινάτοι και Μασόνους!!!! Να σας πω και κάτι άλλο να εκπλαγείτε!!;!! Οι ίδιοι πολιτισμοί κάνουν λόγο για εξωγήινους εσωγήινους, μεγαλοπόδαρους, Γιέτι, Λυκάωνες, Σάτυρους κτλ. κτλ.….!!!! Και ας λένε κάποιοι ανεγκέφαλοι Κόκορο- επιδειξίες της γνώσης ότι δεν υπάρχουν αναφορές!!!! Ευτυχώς κάποιες από αυτές τις έχουμε αναφέρει από μυθολογία, ιστορία, ακόμα και θρησκεία κάποιων πολιτισμών και συνεχίζουμε να το κάνουμε!!!! Ειδικά τα τελευταία 50 χρόνια από τις πολλές ανεξέλεγκτες εμφανίσεις αλλά και μαρτυρίες  ανθρώπων ή από φωτογραφίες ή από πτώματα ( τα οποία εξαφανίζονται μέσο των καταραμένων Μιθσόνιανς ) τώρα τελευταία με βίντεο ιδρύθηκε η νεοφερμένη επιστήμη της κρυπτοζωολογίας!!!! Που σημαίνει!!!! Ότι οι επιστήμονες τα δέχονται όλα αυτά μέχρι να τα ανακαλύψουν έμπρακτα και όχι θεωρητικά!!!! Αυτοί οι ίδιοι επιστήμονες δέχονται κάποια βίντεο ως αυθεντικά και φωτογραφίες και αναζωπυρώνουν τις ελπίδες τους!!!! Επίσης μαζί τους είναι πολλοί ( 80% ) και πιστεύουν ότι υπάρχουν οι Ωκεανολόγοι, Θαλάσσιοι Βιολόγοι, Ειδικοί Γεωλόγοι όσο απίστευτο και να σας ακούγετε ακόμα και Παλαιοντολόγοι αλλα και γενετιστές ( !!!! ) !!;!!

Οπότε ποιος ο λόγος να εξηγώ στον κάθε Κόκορο -επιδειξία φανφαρολόγο του πρωκτού το αν υπάρχουν όλα αυτά τα πλάσματα εφόσον τόσοι επιστήμονες τα δέχονται και πιστεύουν ότι υπάρχουν με αποδείξεις και με αλλα στοιχεία!!;!! Εγώ τις αποδείξεις μου τις έχω φέρει στην επιφάνεια αλλα και θα συνεχίσω να τις φέρνω!!!! Ίσως κάποιες φορές σε θέματα που δεν τα γνωρίζω και τόσο καλά να έχω κάποια λάθη σε ημερομηνίες ή και τοποθεσίες αλλά αυτό δεν μετράει μετράει το αποτέλεσμα!!!! Σε ότι όμως έχει να κάνει με εξωγήινης μορφής ζωής εσωγήινης αλλα και τόσο θέμα των Λυκάωνων δεν έχω κάνει λάθος, ακόμα και αυτοί που με κατηγόρησαν για το Κρανίο του Λυκάωνα που είχα γράψει τότε μετά τις αποδείξεις για τις σπηλαιογραφίες όπου απεικονίζουν Λυκάωνες και είναι ακόμα κλειστές προς το κοινό στην Γαλλία εδώ και 50 χρόνια << Μούγκα >> που λέει και ο λαός μας σε κάποιες περιπτώσεις που ταιριάζει!!!!

Προσέξτε τώρα!!!! Δεν προσπαθώ για κανέναν να πείσω ότι υπάρχουν όλα αυτά τα πλάσματα με αερολογίες!!!! Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να φέρνω αποδείξεις για να πειστεί κάποιος!!!! Δεν επιβάλω σε κανέναν να πιστέψει αυτά που λέω εγώ τα οποία είναι όλα με τα αποδείξεων αλλά να σας βάλω όχι σε όλους σε κάποιους από εσάς το μικρόβιο να ψάξετε και να πειστείτε μόνοι σας!!!! Το τι θα πιστέψετε και το τι όχι αυτό είναι στην κρίση σας και μόνο!!!!

Ας δουμε όμως τι έχουμε γράψει εμείς σαν ομάδα πριν πάμε στην εκπομπή όπου πρέπει να συγκρίνετε!!!! Ένα από τα άρθρα μας ( http://www.invisiblelycans.gr/%CE%B1%CE%B2%CF%85%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CF%87%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%83-%CE%B7-%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CE%B5%CF%83/ ) ένα άλλο άρθρο μας όπου τότε ο αναγνώστης Αίας ο Τελαμώνιος με είχε κατηγορήσει ότι έλεγα παραμύθια και ασυναρτησίες και είχαμε μεγάλη αψιμαχία το μόνο που έχω να του πω είναι να δει το τι έγραφε τότε σε μένα όπου και του απαντούσα. Και ότι με αυτήν την εκπομπή που θα δει και θα δείτε παρακάτω έγινε τελείως ρόμπα όπως του το είχα τάξει ότι θα γινόταν διότι θα γυρνούσα με αποδείξεις!!!! Διαβάστε τι είχαν ειπωθεί τότε και την αψιμαχία μου με τον Αία τον Τελαμώνιο ( http://www.invisiblelycans.gr/eas-telamonios-epiplixis-pros-ton-saman-lycan/ ) δείτε επίσης το άρθρο με τις ψεύτικες Γοργόνες που κυκλοφορούν σε βίντεο αλλά και ποιος είναι ο καλλιτέχνης που τις φτιάχνει ( http://www.invisiblelycans.gr/apati-me-tin-gorgona-tis-kritis-ke-ochi-mono/ ) εδώ είναι το άρθρο που είχαμε γράψει πρώτοι στην Ελλάδα που σήκωσε θύελλά αντιδράσεων (http://www.invisiblelycans.gr/avissaleos-i-gorgonios-piastike-apo-kamera-se-3000-podia-vathos-apistevto-vinteo/ ) εδώ είναι που είχαμε κάνει το άρθρο όπου ο ΝΟΟΑ Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών μίλαγε για την ύπαρξη γοργόνων όπου πάλι κάποιοι έκαναν τους ψευτογνώστες (http://www.invisiblelycans.gr/epiveveothike-apo-tin-ethniki-iperesia-okeanon-noaa-oti-telika-iparchoun-gorgones/ ) αλλά και το άρθρο μας με τον περίφημο γοργόνο ή αβυσσαλέο του τότε μουσείου Μπερνάουμ (http://www.invisiblelycans.gr/idiko-arthro-proti-panellinia-anafora-avissaleos-i-perifimi-gorgona-gorgonos-tou-mousiou-pt-bernaoum-tis-amerikis-afthentikes-fotografies/ )!!!! Συγκρίνετε λοιπόν την παρακάτω εκπομπή ειδικά με το τελευταίο άρθρο μας και θα δείτε ότι ο Γοργόνος η Αβυσσαλέος του Μπερνάουμ εμφανίζεται σε τρία με τέσσερα βίντεο!!!!

Ας συνεχίσω λοιπόν:

Στην εκπομπή του δημοσιογράφου Τζων Φράνκλ που θα δείτε στο βίντεο όπου έκανε μια εκπομπή με την ονομασία << Γοργόνες! Καινούριες αποδείξεις >> όπου αποδεικνύει σε όλο τον κόσμο ότι οι Γοργόνες είναι πλέον υπαρκτές!!!! Αυτό για κάποιους ερευνητές σημαίνει δικαίωση όπως και για μένα αλλα για κάποιους άλλους όμως δεν είναι έτσι!!!! Πιστεύουν ότι ίσως πρόκειται για κάποιο εξωγήινο πολιτισμό όπου είναι χιλιάδες χρόνια στην γη!!!! Όπως και να έχει αλλα και χιλιάδες χρόνια να είναι στην γη αλλα είναι είτε δεν είναι εξωγήινοι αυτά τα πλάσματα υπάρχουν και αυτό είναι το θέμα!!!! Δείτε λοιπόν την εκπομπή αξίζει πολύ τον κόπο το τι θα ακούσετε και το τι θα δείτε!!!! Μετά την εκπομπή έχω βάλει σε παράταξη τα βίντεο τα οποία δείχνει να τα δείτε καλύτερα!!!!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=OVhYo41FOY8[/youtube]

Εδώ είναι το κάθε ένα βίντεο με τις αποδείξεις που αυτοί οι δύο κορυφαίοι επιστήμονες θεωρούν ότι είναι αυθεντικά και ότι πρόκειται για αληθινές γοργόνες ή Αβυσσαλέους όπως μας αρέσει εμάς να αποκαλούμε!!!!

Το αγόρι με την γοργόνα στην παραλία.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=r6jzn0hIiNU[/youtube]

Το βίντεο της ακτοφυλακής από την Αγγλία.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=t4znyXYuqtw[/youtube]

Το βίντεο από τον πύργο πετρελαιοπηγής σε πολύ μεγάλο βάθος όπου άνθρωπος δεν μπορεί να καταδυθεί.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=F6aI4MvxjHc[/youtube]

Από το Ιαπωνικό ψαράδικο!!!! Εδώ θέλω να ζητήσω συγνώμη από το μέλος της ομάδας μας AISXYLOS oπου ενώ το είχε επισημάνει όταν μου το έδειξε του είχα πει ότι είναι ψεύτικο!!!! Όμως οι επιστήμονες στην εκπομπή αυτοί λένε ότι είναι πραγματικό και όλα δείχνουν να φαίνεται όπως εξηγώ ποιο πάνω.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=c9HYd_Y3BIU[/youtube]

Αλλά και το θρυλικό βίντεο από το βαθυσκάφος όπου είχαμε αναφερθεί.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=8ROaTfBILM8[/youtube]

Επίσης για πρώτη φορά θα σας δείξουμε για τις παράξενες και περίτεχνες λόγχες ή βέργες ψαρέματος που έχουν βρεθεί από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα σε διάφορα ψάρια που ψαρεύτηκαν!!!! Θα μπορούσε κάνεις να πει ότι είναι από ανθρώπινη δραστηριότητα μα δεν είναι!!!! Τα ποιο πολλά από τα περίτεχνα καμάκια είναι από κοράλλια ή κομμάτια υφάλων από όσο είπαν οι ειδικοί και κάνεις δεν έφερε καμία αντίφαση για αυτό!!!! Δείτε τα περίτεχνα καμάκια αυτά που λένε ότι ανήκουν σε γοργόνες ή αβυσσαλέους.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ObFgxiNuMhw[/youtube]

Δείτε και κάποιες φωτογραφίες αυτών των περίτεχνων καμακιών:

kamaki 1

kamaki 3

kamaki 4kmaki 2

leykos karxarias

Και μια κλασική φωτογραφία του 1890 όπου δείχνει έναν λευκό καρχαρία με καμάκια επάνω στο σώμα του!!!! Άλλοι λένε ότι είναι από την Αγγλία η φωτογραφία αυτή και άλλοι από την Αυστραλία!!!!

 Πιστεύω πλέον ότι και όποιο άπιστος με αυτές τις αποδείξεις θα πει ότι πράγματι κάτι υπάρχει και ας μην το λεμέ γοργόνες!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε πάντα όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


4 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΒΥΣΣΑΛΕΩΝ ΚΑΙ ΓΟΡΓΟΝΩΝ!!!!!

 1. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το ντοκυμαντερ, το είδα πριν λίγους μήνες. Το τρελό είναι ότι οι ερευνητές προσπαθούσαν να εντοπίσουν φάλαινες και να αποδείξουν ότι επηρρεάζονται από την τοπική εμπορική δραστηριότητα (sonar των πλοίων κτλ), δεν είχαν καμία σχέση με οτιδήποτε “μεταφυσικό” και κατα τύχη συναντήθηκαν με την “γοργόνα”. Αυτός με τα μούσια είναι σημαντικότατος ερευνητής και ο τρόπος που μελετάει το βίντεο δείχνει σοβαρότητα.

  saman lycan νομίζω πως δεν έχει σημασία αν πιστεύει κάποιος ή όχι. Ίσα ίσα η δυσπιστία εξισσοροπεί τον παραλογισμό που η έρευνα μπορεί να φέρει. Το θέμα είναι να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά, και να μπορούμε να κάνουμε διάλογο και συζήτηση. Για φαντάσου να σου έλεγαν όλοι ”ναι! σε πιστεύω!ζήτω” ….δεν νομίζω να σου άρεσε. Αν μη τι άλλο εσύ πολύ καλύτερα γνωρίζεις τι μπαρούφα γράφεται και αναπαράγεται εκει έξω.

  Οτιδήποτε ταρακουνάει την καρτεσιανή καθημερινότητά μας και την “λογική” που έχουμε μάθει, προκαλεί είτε έκπληξη ή φόβο κι αυτό είναι ο σπόρος της έρευνας. Να δείς τί παίζεται πίσω από την κουρτίνα. Η Περιέργεια είναι ιδιαίτερη δύναμη. Το χειρότερο είναι η αδιαφορία και το μούδιασμα.

  Δεν είχα ιδέα για τους λυκάωνες πριν μάθω γι’αυτό το site και είδα την σημαντικότατη έρευνα που έχετε κάνει, είναι πραγματικά φοβερή. Saman επίτρεψέ μου όμως να μην πιστεύω στην ύπαρξη τους, όχι από αρνητισμό, αλλά από βάσιμες αμφιβολίες που μου επιβάλλει η λογική μου. Αυτό όμως που συνταράσει όποιον το σκεφτεί έστω και για 5 λεπτά είναι το 1 χιλιοστό πιθανότητας να επαληθεύεσαι.

  Τον φίλο “Τελαμώνιο Αίαντα” δεν τον γνωρίζω, αλλά πραγματικά θα ήθελα να δώ την έκφρασή του αν του έλεγε κάποιος…ξέρεις ο Αίαντας είχε ύψος 5 μέτρα και όπως και οι άλλοι ομηρικοί ήρωες ήταν γίγαντες, ενώ η Ιλιάδα και η Οδύσσεια είναι κρυπτογραφημένες περιγραφές διαστημικών πολέμων και ταξιδιών… Μην παρεξηγηθώ, ούτε εγώ το πιστεύω, αλλά πότε πότε πετάγονται στοιχεία τόσο μικρά, που οι κουβέντες που σηκώνουν είναι ατελειώτες.

  Η ερώτηση που έχει πραγματική αξία είναι πώς μπορώ να γίνω καλύτερος γνωρίζοντας. Αυτό πρέπει να το απαντήσει ο καθένας μόνος του.

  1. dhmodys!!!!

   ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ!!!!

   ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΙΚΡΟΧΟΛΟΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ!!!! ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!

   ΟΠΟΣ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΤΕΛΑΜΩΝΙΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΜΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΝΗΣΙΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΥΧΝΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΠΛΥΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΙΣΕΙ!!!!

   ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ!!!! ΟΜΟΣ ΟΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ 47 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΨΑΞΗΜΟ ΕΡΕΥΝΩΝ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑΞΗΔΙΑ ΚΙ ΕΠΙΤΟΠΟΙΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥΛΑΧΗΣΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ….. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!! ΤΟ ΛΕΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ!!!! ΕΓΩ ΔΕΝ ΧΡΗΜΑΤΗΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!!! ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ!!!! ΔΕΝ ΒΓΕΝΩ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΟΝΑ!!!! ΕΙΜΑΙ ΑΝΟΝΥΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΟΥΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!!

   ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΛΥΚΑΩΝΩΝ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΕΤΗΣΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ!!!! ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΣΥΧΝΑ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ!!!! ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΟΧΙ!!!! ΚΑΝΤΕ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΤΑ ΛΕΩ ΣΩΣΤΑ Η ΟΧΙ!!!! ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ!!!! ΕΔΩ ΟΜΟΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΑ!!!!

   ΠΟΙΟ!!!!;!!!!

   ΑΝ ΕΓΩ ΘΕΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ !% ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ!;! ΚΑΙ ΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΤΟ 1% ΜΟΝΟ!!!! ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΗΣΤΟΡΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΥΠΑΡΚΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΝΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!! ΘΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙΣ!!;!! ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΟΡΓΟΝΕΣ!!!! ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΓΟΡΓΟΝΩΝ ΠΛΕΩΝ!!!!

   ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΙΔΙΕΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΠΟΣ ΟΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΙΜΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!!! ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΘΕΟ!!!! ΑΛΛΟΙ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΑ!!!! ΑΛΛΟΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΤΛ ΚΤΛ

   Ο ΤΕΛΑΜΩΝΙΟΣ ΕΠΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ << ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ >> ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΑΝΤΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΗΜΝΗΣΕΙ ΚΤΛ ΚΤΛ!!!! ΟΜΟΣ!!!! Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΟΝΟΜΑΤΙ ΛΕΛΟΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΙΝΟ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΗΝΑ ( ΣΑΛΑ – ΜΗΝΑ ) ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥΛΑΧΗΤΟΝ ΕΦΤΑ ΜΕΤΡΑ ΥΨΟΣ!!!! ΕΠΙΣΕΙΣ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΗΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΩΣ ΟΠΛΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΖΗΓΗΖΕ 250 ΚΙΛΑ ΠΕΡΙΠΟΥ!!!! ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΟ ΠΑΝΕΠΗΣΤΙΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑΝ ΚΑΙ ΠΛΑΚΑ!!!! ΕΙΝΑΙ ΑΤΡΟΤΗ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΚΕΒΛΑΡ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΛΕΚΑΝ!!!! ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ!!!!

   ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΕΛΑΜΩΝΙΟΣ Η ΟΧΙ!!! ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΩ ΤΑ ΠΙΣΤΗΡΙΑ!!!! ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!!!!

   ΟΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΛΥΚΑΩΝΑ!!!! ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΑ << ΚΑΠΟΙΟΝ >> ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΞΕΙ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΞΕΦΤΥΛΗΣΕΙ ΟΠΟΣ ΕΙΠΕ!!!! ΟΤΑΝ ΟΜΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΚΙΑ ΤΟΥ ΣΕΡΒΕΡ ΤΟΥ YOUTUBE ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ!!!! ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η ΕΚΦΡΑΣΗ!!!! ΤΟ ΝΑ ΠΙΚΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΤΟ ΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΜΟΣ ΚΟΛΟΛΥΘΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΥΓΑΝΗ!!!! ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΠΑΡΕΧΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΤΙΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΤΟΠΟΙΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ!!!! ΔΥΣΤΗΧΟΣ!!!!

   ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ!!!! ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΚΛΙΣΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΝΠΗΣΕΙ ΔΥΟ ΒΑΡΙΑ ΝΟΜΗΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΧΙ!!!! ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΜΟΥΝ!!!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΩ……

   ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΙ ΣΥΜΒΕΝΕΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΥΣΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΦΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗ ΚΑΤΑ ΝΟΗΤΟ!!!!! ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ Η ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ Η ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΙΛΑ ΔΕΙΛΑ ΚΑΤΙ ΛΥΓΑ ΕΓΡΑΦΑΝ!!!!

   Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙ!!!! ΟΜΟΣ!!!! ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΚΑΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΚΟΚΟΡΟΚΟΡΑΚΕΣ ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΛΥΠΗΣΗ!!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΚΟΝΟΥΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΣΗΖΥΤΗΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΟΜΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΣΥΝΕΧΗΖΕΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ!!!! ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΞΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΛΥΚΑΩΝΕΣ!!!! ΤΩΡΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ!!!! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ…ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ!!!!! ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ!!!! ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΛΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Η ΟΧΙ!!!! ΤΟ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΟΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟ ΣΟΥ ΔΙΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΑ ΛΕΕΙ ( ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!;! ) ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΘΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΡΟΡΓΟΝΩΝ ΝΑ ΟΜΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΖΟΝΤΑΝΕΣ ΠΑΡΑ ΟΛΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΥΡΟΦΟΡΥΣΗ ΤΩΝ ΜΙΘΣΟΝΙΑΝΣ!!!!!

   ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΠΟΥ ΕΚΘΕΣΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ!!!!

   ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

   1. Φίλτατε saman κι εσύ να είσαι καλά!

    το οτι δεν πιστεύω σε κάτι, δε σημαίνει ότι το απορρίπτω! ίσα ίσα η ομάδα σας μου θέσατε ένα ερέθισμα για να ψάξω κάτι που πρώτη φορά άκουσα. Από τότε που βρήκα το site έχω πάθει πλάκα, είναι ίσως μοναδικό στο εύρος των ζητημάτων που θέτει, κι η έρευνα που έχετε κάνει δείχνει αγάπη και μεράκι. Αυτό είναι σπάνιο! Δεν είμαστε εδώ για να αγοράσουμε και να πουλήσετε. Παίζουμε μπάλα σε άλλο γήπεδο, που ο πολύς κόσμος δεν θα δει ποτέ, τουλάχιστον, όχι στο 7μέρεςtv. Ο κόσμος προσελκύεται από το άγνωστο και όλοι θέλουν να ακούσουν μια ιστορία για φαντάσματα, αλλά το να κάνεις σοβαρή έρευνα θέλει κόπο.

    Αν αύριο βγεί ένας λυκάωνας στην τηλεόραση και μεταμορφωθεί μπροστά σε όλους, και βγείς αληθινός θα σταματήσεις να ψάχνεις? Η έρευνα και η αμφισβήτηση και η δύναμη της πίστης είναι τεράστια νοητικά και ψυχικά όπλα του ανθρώπου, και ανάλογα με τον χαρακτήρα του έχουν και ανάλογες επιπτώσεις. Όχι μόνο δεν σε αμφισβητώ αλλά επικροτώ την προσπάθειά σου, καθώς δίνει φοβερά κίνητρα για έρευνα. Απλά μου έχουν δημιουργηθεί εκατοντάδες απορίες που ακόμα δεν έχω ιδέα που οδηγούν….

    Το βίντεο με τον νεκρό λυκάωνα είναι λεπτό σημείο και θέλει προσοχή, δεν έχω βρει κάτι παρόμοιο…ωστόσο μην νομίζεις ότι σου ζητάω αποδείξεις, είναι φοβερά αυτά που ήδη έχω δει. Και νομίζω είναι μάλλον ματαιόδοξο κάποιος να ζητάει αποδείξεις για τέτοια ζητήματα. Στο κάτω κάτω, αν μπορείς απόδειξέ μου ότι υπάρχει η Κίνα…εγω πιστεύω ότι δεν υπάρχει!…συλλογιστικά ή μόνο με βίντεο κανείς δεν μπορεί να αποδείξει κάτι από τον καναπέ…η έρευνα όπως πολύ σωστά λες, θέλει και τρέξιμο. Όποιος δεν το καταλαβαίνει και απλά σχολιάζει πικρόχολα, τί να πω…Ξέρω πολλούς ερευνητές, σπηλαιολόγους κτλ, που δεν έχουν βρεί ποτέ τους ένα διαμάντι, σε τόσα χρόνια αναζήτησης. Δηλαδή τα διαμάντια είναι ψέματα???

    την επόμενη φορά που θα σου μιλήσω για λυκάωνες, ίσως σου περιγράφω κάποιον

    1. dhmodys!!!!

     !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
     !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
     !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
     ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΛΟΓΙΑ!!!!!
     !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
     !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
     !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση