BΡΕΘΗΚΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΑΓΑΛΑΜΑΤΙΔΙΟ ΑΓΓΕΛΟΥ 200.000 ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ( !!!! )

N.A.S.A.

BΡΕΘΗΚΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΑΓΑΛΑΜΑΤΙΔΙΟ ΑΓΓΕΛΟΥ 200.000 ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ( !!!! )

Πριν από λίγο καιρό επιστήμονες της NASA αλλά και επιστήμονες άλλων ειδικοτήτων όπως μεταλλουργοί και γεωλόγοι έκαναν μια ανακοίνωση η οποία ταρακούνησε τα νερά για τα καλά σε όσους είναι δύσπιστοι με το αν υπάρχει ζωή εκτός του πλανήτη γη!! Η αφορμή ήταν ένα αγαλματίδιο αγγέλου που βρέθηκε στην επιφάνεια της Σελήνης το οποίο είναι μεταλλικό και έχει μήκος 10 ίντσες ( 25 cm ). Αυτό το αγαλματίδιο βρέθηκε μέσα σε ένα βράχο που είχε έρθει από την Σελήνη με μια αποστολή που είχε γίνει για να συλλέξουν πετρώματα!!

Ο γεωλόγος  Morris Charles δήλωσε ότι η NASA του εξήγησε πως το αγαλματίδιο βρισκόταν μέσα σε ένα βράχο που είχε φέρει στην γη οι αστροναύτες που ήταν στην αποστολή  Apollo 11, πριν 42 χρόνια το 1969. Ο ίδιος ο γεωλόγος υπήρξε για 23 χρόνια στην υπηρεσία της NASA, αν και έφυγε από την υπηρεσία έχει ακόμα πολύ καλές σχέσεις με την NASA, και όταν κριθεί απαραίτητο εκείνος πρόθυμα δίνει τις γνώσεις του για την υπηρεσία.

Οι λεπτομέρειες από τον μεταλλικό αυτό αγαλματίδιο που παριστάνει έναν άγγελο, είναι πολύ καλά φινιρισμένες. Αυτό είπε ο ίδιος γεωλόγος πως οι μεταλλουργοί απευθύνθηκαν πως οποίοι το φτιάξανε πρέπει να είχαν πολύ μεγάλη ανεπτυγμένη τεχνολογία γιατί οι λεπτομέρειες του σμιλεύματος στο μασίφ αυτό σίδερο  έγιναν με το χέρι και οχι με κάποιο ειδικό μηχάνημα!! Το μέταλλο του έχει πολλά γνωστά στοιχεία για την γη και 3 άγνωστα!! Είναι πολύ σκληρό υλικό και δεν χαράζετε με τα γνωστά εργαλεία που ήδη έχουμε στην διάθεση μας στην γη!!! Επίσης έκανε λόγο ότι όποιοι και να ήταν αυτοί που ζούσαν στο Φεγγάρι πρέπει να ήταν όμορφος και πολιτισμένος λαός όπως εμείς στην γη.

Ο άγγελος δείχνει να είναι θηλυκό όχι όμως με ανθρώπινη μορφή αλλά σαν μορφή ανδροειδή ( ότι και να σημαίνει αυτό ) έχει μακριά μαλλιά οπού πέφτουν στην  πλάτη της ανέμελα. Όλα τα αλλά όπως φτερά χέρια πόδια μοιάζουν όπως των δικών μας αγγέλων που έχουμε εδώ στην γη σε αγαλματίδια αλλά και σε ζωγραφικές. Πολλοί είναι αυτοί ότι ίσως έπεσε από κάποιους εξωγήινους επισκέπτες που το είχαν μαζί τους!!  Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πάντα θέλουν να δυσκολεύουν το ήδη φλέγων ζήτημα!!! Μα ήδη η Σελήνη δεν βρίσκεται στην γη και το αγαλματίδιο αυτό βρέθηκε εκεί πως είναι δυνατόν να σκέπτονται έτσι, τους είναι τόσο δύσκολο να παραδεχτούν ότι υπήρχε κάποτε ζωή στην Σελήνη!! Ας διαβάσουν περί Λουκιανού<<  πόλεμος στην Σελήνη >> οπού είχε παρευρεθεί και ο ίδιος μεταφέροντας όλες τις εμπειρίες του στην γη οπού και τις έγραψε!! Βεβαία όλοι αυτοί που πάντα βρίσκουν κάτι να συνάψουν στους αρχαίους μας φιλοσόφους και λόγιους τι έχουν να πουν τώρα!!:!! Όσο για τον Λουκιανό θα ασχοληθεί ο Αισχύλος με το συγκεκριμένο θέμα ιδιαίτερα και προσεχτηκά μεταφράζοντας το από τα αρχαία Ελληνικά στα νέο Ελληνικά για να έχετε την πιο έγκυρη μετάφραση!! Σας πληροφορώ με αυτά που θα διαβάσετε το τι έγινε εκεί πάνω πριν χιλιάδες χρόνια αλλά και το πώς βρέθηκε ο Λουκιανός στην σελήνη θα σας αφήσουν με ανοιχτό το στόμα!!

Οι χημικές αναλύσεις που έγιναν στο αγαλματίδια έδειξε ότι είναι 200.000 χρόνων παλαιό!! Αυτό σημαίνει ότι δεν υπήρχαν τότε οι άνθρωποι στην γη βάση των ερευνητών πάντα γιατί λένε οι ανθρωπότητα είναι 175.000 χρόνων παλιά πράγμα που δεν με βρίσκει σύμφωνω, πιστεύω ότι σαν ανθρωπότητα είμαστε πιο παλαιοί……….

Πολλοί λένε ότι είναι προπαγάνδα της εκκλησίας η όλη υπόθεση, να μην ξεχνάνε όλοι αυτοί πως οι Ανουνάκι είχαν και αυτοί φτερωτούς θεούς και αγγέλους όπως μας έχουν δείξει τα πινάκια τους που βρέθηκαν στην τότε Μεσοποταμία. Ίσως οι Ανουνάκι να είχαν επισκεφτεί την Σελήνη και να το άφησαν εκεί λένε κάποιοι άλλοι……….. το πιο περίεργο από όλα είναι ότι γιατί η NASA τόσα χρόνια καμία ανακοίνωση για το συγκεκριμένο εύρημα παρά 35 χρόνια το είχαν κρυφό. Ποιος ο λόγος; Γιατί το ανακοίνωσαν πριν λίγο καιρό;

Η απάντηση της NASA ήταν για να μην δημιουργηθεί πανικός στα πλήθη !!;;!! μα για πιο λόγο; Έτσι η εκκλησία θα καυχιόταν περήφανα ότι << …….ο θεός είναι πάντα χου παρών και τα πάντα πληρών!! >>. Η NASA άφησε τους δημοσιογράφους να τραβήξουν φωτογραφίες και βίντεο και τους ανακοίνωσε ότι δεν έχουν τελειώσει με τις έρευνες ακόμα με το αντικείμενο ( μα τι έκαναν 35 χρόνια το ξεσκονίζανε; ).

Φανταστείτε τι αλλά έχουν βρει και δεν λένε τίποτα. Ειδικά με τα εξωγήινα σκάφη ή ακόμη και με τους εξωγήινους που έχουν αιχμαλωτίσει ή έχουν από κάποια ατυχήματα που είχαν στην γη. Απλώς αυτό το αντικείμενο δικαιώνει πολλούς ερευνητές που έχουν ασχοληθεί με την εξωγήινη ζωή ύπαρξης!!

Στην Σελήνη υπάρχουν πολλά μυστήρια που σιγά σιγά θα ξετυλίγουμε με φωτογραφίες αλλά και βίντεο. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Σαν παραθέτω δυο βιντεάκια για να δείτε και εσείς το μεταλλικό αγαλματίδιο.

 

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


1 σκέψη στο “BΡΕΘΗΚΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΑΓΑΛΑΜΑΤΙΔΙΟ ΑΓΓΕΛΟΥ 200.000 ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ( !!!! )

Αφήστε μια απάντηση