ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! KΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ!!!! SAMAN LYCAN!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! KΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ!!!! SAMAN LYCAN!!!!

 

SAMAN LYCAN
Όπως και στο προηγούμενο άρθρο μου έτσι και σε αυτό θα αναφθώ σε πράγματα τα οποία πολλοί αρχαιολόγοι Έλληνες αλλά και ερευνητές κάνουν τα κοροΐδα και δεν αναφέρουν τίποτα απολύτως για αυτά!!!! Τώρα όσο για τους ξένους αρχαιολόγους ας είναι καλά οι Μισθόσιανς όπως έχω ξανά αναφέρει όπου βάζουν τραγικά το δάχτυλο τους και στους δικούς μας αρχαιολόγους με τραγικές συνέπιες!!!!! Εγώ λοιπόν θα τα αναφέρω….θα τα αναφέρω και για τα αρχαιά αλλά και για τα παλαιά αλλά και για τα καινούρια!!!! Για να μάθετε εσείς …. Και να τα μεταφέρεται στα παιδιά σας στους φίλους σας ακόμη και στα εγγόνια σας!!!! Είναι πράγματα που δεν πρέπει να χαθούν από την ιστορία μας και την κουλτούρα μας!!!! Πράγματα σοβαρά όπου πονάνε πολλούς σήμερα όπου θα τρέξουν να πουν << μα τι λέει ο παπάρας  και θα προσπαθήσουν να με μειώσουν χλευάσουν ακόμη και να με καραγκιοζοποιήσουν!!!! Συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια!!!! Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!!!!

Όπου έχω αναφέρει ότι εμείς οι Έλληνες έχουμε ουράνια καταγωγή με έχουν ονομάσει αρκετοί ότι είμαι ρατσιστής!!!! Δεν το βγάζω από ο μυαλό μου, τους λέω και σας λέω το  τι λέγανε οι σοφοί μας αρχαίοι προγονοί!!!! Πολλοί αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι και ιστορικοί κάνουν συχνά αναφορά στην ουράνια και θεϊκή καταγωγή των Ελλήνων, και τη σχέση τους με τους Ολύμπιους θεούς!!!!

Όσα κείμενα αναφερόταν πάνω σ’ αυτή την πραγματικότητα έχουν καταστραφεί ή έχουν κρυφθεί ώστε να σωπάσουν για πάντα!!!!

Ο Πλάτωνας, ο Ησίοδος, ο Πλούταρχος, ο Ισοκράτης, ο Νόνος και άλλοι, κάνουν λεπτομερέστατη αναφορά στην ουράνια καταγωγή των Ελλήνων!!!! Μια τέτοια διαπίστωση ενοχλούσε πολλούς, εχθρούς του Ελληνισμού μα και μυστικές αδελφότητες, όμως παρ’ όλες τις υπέρ προσπάθειες για να αφανίσουν τα κείμενα αυτά, τούτα διασώθηκαν για να μαρτυρούν την πορεία των Ελλήνων στο χώρο!!!!
• << Απόγονοι των θεών και παιδιά των θεών >> ονομάζονται οι Έλληνες. (Πλάτωνας Τίμαιος 40 β).
• << Γεννήματα και θρέμματα θεών γεμάτοι αρετές >> χαρακτηρίζονται οι Έλληνες. (Πλάτωνας Τίμαιος 24 d).
• << Είναι φυτά τ’ ουρανού οι Έλληνες, και όχι της γης, γιατί στον ουρανό Βρίσκονται οι ρίζες τους. Τους ανέθρεψε η Αθηνά. >> (Πλάτωνας Τίμαιος 23 d – e).
• << Θεοί και άνθρωποι έχουν την ίδια καταγωγή >>. (Ησίοδος: Έργα και Ημέρες και Πίνδαρος Ωδή Νεμεονίκου).

Τώρα το ερέθισμα σας το έδωσα αν ψάξετε και για άλλα θα βρείτε πολλά!!!! Ας συνεχίσουμε με κάτι διαφορετικό….

 Άνθρωποι και ανθρωποειδή. 

Παλιά είχα αναφέρει και σε συνδιαλέξεις μου αλλά και σε άρθρα μου ότι υπάρχουν δυο ειδών άνθρωποι!!!! Οι ΕΜΨΥΧΟΙ- με ψυχή δηλαδή και οι ΆΨΥΧΟΙ οι όποιοι παίρνουν ενέργεια από τον έμψυχο μια που δεν μπορούν να πάρουν ενέργεια από τον Δημιουργό!!!! Εδώ μετά τις αναφορές αυτές όπου είχα κάνει κάποιοι άρχιζαν να με χλευάζουν φανερά και ονομαστικά ότι υποκινώ την λατρεία των Ψυχικών Βαμπίρ και με είχαν ονομάσει μέχρι και σατανιστή!!!! Μα όταν ο άνθρωπος όπως έχω δηλώσει θέλει μόνο να κάνει τον καμπόσο χωρίς να θελήσει να ακούσει και να αφουγκραστεί αυτά που έχει να πει κάποιος τι να καταλάβει!!!! Για να γίνω ποιο σαφής!!!!

Πάμε στους εξωγήινους. Υπάρχουν εξωγήινοι Θετικοί, καλοί που βάζουν πρώτα το συμφέρον όλων και μετά το δικό τους και οι κακοί που τα θέλουν όλα δικά τους. Αυτοί ονομάζονται ερπετοειδή και βρίσκονται στη Γη πριν ακόμα έρθει ο άνθρωπος!!! Αυτή η << φυλή >>  μαζί με τα ανθρωποειδή (τους εκπέσωντες για πολλούς) είναι υπεύθυνη για την μετάλλαξη του DNA του ανθρώπου από 12 έλικες σε 2!!!!  Αυτή είναι και η λεγόμενη << πτώση >> του Αδάμ και της Εύας από τον << Παράδεισο >> από την 3η δηλαδή διάσταση στην 5η!!!! Πολλές από αυτές τις οντότητες έχουν την ικανότητα να μεταμορφώνονται και να παίρνουν ανθρώπινες μορφές ώστε να μην γίνονται αντιληπτοί!!!! Έτσι κυκλοφορούν και ανάμεσα μας!!!! Δεν κυκλοφορούν όμως μόνο οι αρνητικοί εξωγήινοι( που είναι 5 ράτσες) ανάμεσα μας αλλά και οι θετικοί που είναι 12!!!! Οι κυβερνήσεις είναι άνθρωποι που τοποθετούνται από τους ερπετοειδείς στις θέσεις εξουσίας << για τα μάτια >> του κόσμου. Οι τωρινές κυβερνήσεις σε παγκόσμια κλίμακα είναι φθαρμένες!!!! Τώρα αυτοί που ασχολούνται με αυτά τα πράγματα λένε ότι θα αντικατασταθούν αυτές οι κυβερνήσεις από σωστές και θα αναλάβουν αυτόν το ρόλο στη συγκεκριμένη ιστορική στιγμή!!!!

Δικαιολογημένα πολλοί θα πείτε ότι λέω παραμύθια. Άλλα δώστε ιδιαίτερη προσοχή  στο παρακάτω που γραφώ!!!! Τις απογευματινές ώρες της 19 Νοεμβρίου 1999, φθάνει στην Αθήνα ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον!!!! Την επόμενη ημέρα και προ της αναχωρήσεως του, ο Πρόεδρος πήγε στην Ακρόπολη, και μετά στους Δελφούς που είναι ο ισχυρός τόπος δύναμης της χώρας μας!!!! Εκεί ο Κλίντον στον λόγο που απηύθυνε, αποχαιρετώντας τους Έλληνες και κυρίως τους πολιτικούς και επιχειρηματίες που τον συνόδευαν και ο οποίος μεταδόθηκε απευθείας από την τηλεόραση, ξεκίνησε λέγοντας:

<< Όλοι οι λαοί της γης ,γενετικά είναι ίδιοι εκτός από το 0,2% >> και συνέχισε μετά την άσχετη αυτή δήλωση του, την ομιλία του με οικονομικά και άλλα θέματα. Ο πληθυσμός για τον οποίο μίλησε είναι περίπου 12.000.000 άνθρωποι διαφορετικοί από τους υπολοίπους!!!! Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί οι άνθρωποί και γιατί το ανέφερε μόνον στην χώρα μας!;! Σίγουρα πρόκειται για μας τους Έλληνες!!!! Γιατί σύμφωνα με μελέτες σε 12.000.000 ανθρώπους έχει αποδειχθεί από καθηγητές αιματολογίας ότι υπάρχει ένα επί πλέον υλικό στο αίμα τους και αυτοί οι άνθρωποι είναι οι Έλληνες!!!! Δεν σας κάνει εντύπωση ότι στα καλά καθούμενα ο Κλίντον από τους Δελφούς είπε ότι το 0,2% των ανθρώπων είναι διαφορετικοί!;! Αν νομίζετε ότι σας κάνω πλάκα δεν έχετε παρά να αναζητήσετε την ομιλία του και θα δείτε το πόσο δίκιο έχω !!!! Από την άλλη αν δεν αναφέρθηκε στους Έλληνες τότε σίγουρα μιλούσε για τους Χολιδοκέφαλους Δρακόντειους Ερπετήτες της φυλής του!!!! Βλέπετε τα στοιχεία υπάρχουν απλώς θα πρέπει ο κάθε ερευνητής να τα ψάχνει σωστά…..

Ας συνεχίσω με κάτι διαφορετικό….

Γράφει ο αξιότιμος Παναγιώτης Δαρίβας συμπληρώνοντας εγώ:

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΡΙΒΑΣ

Ο θεός ,οι θεοί μας μήπως μας έκαναν για να μας κλέβουνε την ενέργεια μας ;
Αν τα ορυκτά αποτελούν τροφή των φυτών, τα φυτά τροφή των ζώων και τα ζώα και τα φυτά τροφή του ανθρώπου, μήπως υπάρχουν και άλλες οντότητες που τρέφονται από τους ανθρώπους!;!

SAMAN LYCAN

Εδώ είμαστε!!!! Έχει δίκιο ή δεν έχει ο Δαρίβας!;! Έχει και παρά έχει!!! Εκτός τα ψυχικά βαμπίρ και τα αιματοφάγα υπάρχουν και άλλες οντότητες όπως οι Ερπετόμορφοι, οι εξωγήινοι, ακόμα και οντότητες που άμα τις αναφέρω θα φάω πολύ γιούχα!!!! Αλλά κοιτάχτε τριγύρω σας πόσες αναφορές υπάρχουν από την αρχαιότητα με αγάλματα με σπηλαιογραφίες με βραχογραφίες με μαρτυρίες απλών αλλά και σημαντικών ανθρώπων κλπ. κλπ. ο λόγος και πάλι στον Δαρίβα.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΡΙΒΑΣ

Αποτελεί ο άνθρωπος την κορυφή της τροφικής αλυσίδας ή μήπως αυτή προχωράει και πέρα απ’ αυτόν; Όπως εμείς εκτρέφουμε σε φάρμες ζώα για τα διάφορα προϊόντα τους και το κρέας τους, μήπως ο πλανήτης μας αποτελεί επίσης τη φάρμα κάποιων «θεών» ή «Κυρίων», που μας εκτρέφουν επίσης, χωρίς να το παίρνουμε καν χαμπάρι, και τρέφονται διαρκώς από τις οποιεσδήποτε εκπορεύσεις μας; Θα πείτε βλακείες.
Το γράμμα ωμέγα («ω μέγα» ή «μακρό ο») της ελληνικής γραφής είναι νεότερο κι επινοήθηκε σε αντιπαράθεση με το γράμμα όμικρον («μικρό» ή «βραχύ ο»). Στις αρχαιότερες ελληνικές επιγραφές δεν υπήρχε καμιά διάκριση μεταξύ αυτών των δυο γραμμάτων και γράφονταν και τα δυο ως Ο. Το γράμμα Ω καθιερώθηκε επίσημα στην Αθήνα κατά την περίοδο του άρχοντα Ευκλείδη (403 π.Χ.) και κατά τους χρόνους του Αδριανού καθιερώθηκε και το σχήμα του μικρού γράμματός του ω. Για παράδειγμα ο Πλάτωνας αναφέρει ότι η σημερινή ώρα γραφόταν «όρα». Ας θεωρήσουμε τώρα δύο αρχαίες ελληνικές λέξεις: τη λέξη βροτός, που σημαίνει θνητός και τη λέξει βρωτός που σημαίνει φαγώσιμος. Αν αμελήσουμε τη διαφορά του ο από το ω, η οποία όπως είπαμε παλαιότερα δεν υπήρχε, τότε έχουμε στην πραγματικότητα μία ταύτιση των δύο αυτών εννοιών που σημαίνει πως κάθε θνητός είναι και «φαγώσιμος»!!!
Ο άνθρωπος δηλαδή είναι «φαγώσιμος», αλλά φαγώσιμος από τι; Μήπως από το δημιουργό/δημιουργούς του ;

SAMAN LYCAN

Ο Δαρίβας δεν είναι ο πρώτος που αναφέρεται στην απαγορευμένη λέξη << Βρωτός >> την έχουν επισημάνει και άλλοι ερευνητές στην Ελλάδα όπως και εγώ και την έχουμε αναφέρει πολλές φορές!!!! Ιδιαίτερα την βρίσκουμε σε μοναστήρια όπου έχουν κλείσει πύλες προς την Μέση Γη και έχουν συνήθως αναπαράσταση τον αρχάγγελο Γαβριήλ με το φλεγόμενο σπαθί του να το κρατά προς τα κάτω!!!! Η επιγραφή συνήθως γράφει: << απαγορεύεται η είσοδος άνθρωποι προς βρώσην >> δηλαδή μην μπείτε μέσα διότι είστε φαγώσιμοι!!!! Από ποιους!;! Τα έχω αναφέρει πολλές φορές!!!! Να θυμάστε την εικόνα αυτή που σας είπα όταν ξαναπάτε σε κάποια πολύ γνωστά μοναστήρια ειδικά αυτά τα οποία είναι χτισμένα σε κάποια σπήλαια αλλά και όχι…..!!!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΡΙΒΑΣ

Το γνωστικό Ευαγγέλιο του Φιλίππου γράφει στην 54η παράγραφο : «Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΣ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ. Πριν από τους ανθρώπους θυσιάζονταν ζώα, διότι αυτοί στους οποίους θυσιάζονταν δεν ήσαν θεοί» (!!!) Μας λέει ο Φίλιππος , ότι ο Δίας δεν ήταν θεός και δεν είχε ανάγκη να θυσιάζουν ανθρώπους αλλά και με ζώα βολεύονταν. Ο θεός των χριστιανών λέει ο Φίλλιπος χρειάζεται ανθρώπους Θυμηθείτε 2 εκατομμύρια ανθρώπους σκότωσε ο θεός της παλιάς διαθήκης, χώρια τα πρωτότοκα των εβραίων!!!!

SAMAN LYCAN

Επειδή καταλαβαίνω ότι είναι απίστευτα όλα αυτά δεν έχετε παρά να το ψάξετε για να δείτε ότι ο Δαρίβας έχει απόλυτο δίκιο!!!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΡΙΒΑΣ

Και στην 14η παράγραφο το ίδιο κείμενο αναφέρει:

Αυτές είναι οι δυνάμεις που αντιμάχονται τον άνθρωπο, που δε θέλουν αυτός να σωθεί. Γιατί αν ο άνθρωπος σωθεί, δεν θα υπάρχουν καθόλου θυσίες και δε θα προσφέρονται ζώα στις δυνάμεις. ( δυνάμεις εννοεί τον θεό των χριστιανών που δεν θέλει να σωθεί ο άνθρωπος ). Ο Φίλιππος το λέει μην τα βάζετε με μένα. Θα πείτε είναι γνωστικό το ευαγγέλιο αλλά ο Φίλιππος ζούσε τότε που ζούσε και ο Χριστός και οι μετέπειτα παππάδες πετάξανε και του Θωμά και του Πέτρου το ευαγγέλιο. Αυτοί ξέρουν. Ο Θωμάς, ο Πέτρος, ο Φίλιππος που ήταν παρών με τον Χριστό δεν ξέρουν. Τώρα έρχεται  η ερώτηση τι έπαιρνε ο θεός, οι θεοί με την θυσία του ανθρώπου!;! Έγραψα πολλές φορές ότι όλοι αυτοί οι θεοί της γης είναι εξωγήινοι. Ο πραγματικός Θεός είναι κάτι το ασύλληπτο. Αυτοί οι εξωγήινοι λοιπόν για να επιβιώσουν χρειάζονται την αύρα, την ενέργεια του ανθρώπου καθώς και την αδρεναλίνη. Κατά την θυσία, το θύμα, ο άνθρωπος φοβόταν, ανέβαινε η αδρεναλίνη, γινότανε δυνατή η αύρα, τρεφότανε ο θεός ή οι θεοί. Το λέει και ο Πλάτων.

SAMAN LYCAN

Πράγματι είτε σας αρέσει είτε όχι αυτή είναι η ωμή αλήθεια!!!! Ψάξτε και θα δείτε πόσο δίκιο έχει ο Δαρίβας!!!! Ακόμα ψάξτε και για τον Πλάτων να δείτε και να εκπλαγείτε !!!!

Ας δούμε τώρα κάτι το διαφορετικό….μην ξεχνάτε όπως έχω πει σε άλλα άρθρα μαζεύτε τα στοιχεία για να φτιάξετε το παζλ….

Ο μόνος λόγος που ο Παρθενώνας έγινε με πεντελικό μάρμαρο είναι γιατί το μάρμαρο αυτό έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε σίδηρο το οποίο σίδηρο παράγει ηλεκτρομαγνητισμό και λειτουργεί στο χώρο σαν πηνίο. ( Μην ξεχνάμε ότι ονομάζεται και Άορνος Λας – Πέτρα  ). Παραγόταν και παράγεται τέτοιας ένταση ενέργεια στον ιερό βράχο που δεν μπορούσε και δεν μπορεί μέχρι και σήμερα να πετάξει ούτε πουλί από επάνω!!!! Οι πυξίδες των αεροπλάνων αλλάζουν θέση, ακόμη οτιδήποτε ηλεκτρονικό όπως κινητά τηλέφωνα και τάμπλετ μέσα στον ναό δεν δουλεύουν!!!! Τώρα έγινε η περίφημη αναστήλωση. Λένε ότι τα κομμάτια που πήραν, τα πήραν για να τα καθαρίσουν κλπ. Μερικοί όμως λένε ότι τα φυγάδεψαν στο εξωτερικό και βάλανε στην θέση τους πλαστά!!!! Που το στηρίζουν αυτοί που τα λένε!;! Το στηρίζουν ότι τώρα ο Παρθενώνας είναι γεμάτος πουλιά!!!! Δεν έχει την Άορνο πέτρα!!!! Αν ρωτούσες τους φύλακες πριν γιατί δεν έρχονται πουλιά, λέγανε γιατί είναι πολύ ψηλά!!!! Τώρα όμως!;! Δεν είναι ψηλά!;! Γεμάτο πουλιά είναι!!! Μήπως κατέβασαν τον Παρθενώνα στο ισόγειο και έτσι έρχονται τα πουλιά!;! Απάντηση βέβαια μην περιμένεται. Όχι ότι και αυτοί που λένε για πλαστά έχουν δίκιο!!!! Καθένας ας σκεφτεί όπως θέλει. Μα γιατί πριν δεν πέταγαν τα πουλιά και τώρα είναι γεμάτο από αυτά στον Παρθενώνα!;!

Ας συνεχίσω με κάτι το διαφορετικό….

Είναι κάποια πράγματα που προβληματίζουν τον άνθρωπο όχι όλους μα κάποιους όπως εμένα και πολλούς ερευνητές. Ενα από αυτά!;! Γιατί οι Ρώσοι επιτέθηκαν στο Αφγανιστάν νικήθηκαν και τώρα είναι οι Αμερικανοί με τους συμμάχους τους στην χώρα αυτή!;! Σκοτώνονται τόσοι άνθρωποι, ξοδεύονται τόσα λεφτά, τι στο καλό έχει το Αφγανιστάν!;!

Πετρέλαια δεν έχει, χρυσό δεν έχει, μόνο έρημο και άγονα μέρη αλλά και αρχαιότητες. Είναι ανόητοι αυτοί που κάνουν τον πόλεμο!;! Όχι βέβαια, αλλά δεν κάνουν τον κόπο να μας εξηγήσουν γιατί η Αμερική κινδυνεύει από το Αφγανιστάν, αν και είναι τόσο μακριά, αν και δεν έχει στρατό!!!! Μην πείτε έχει τρομοκρατία και υπάρχουν τρομοκράτες γιατί οι Ρώσοι δεν πήγαν για την τρομοκρατία, δεν υπήρχε τότες παγκόσμια κλίμακα τρομοκρατίας ειδικά στο Αφγανιστάν!!!!

Πάμε τώρα στον Αμερικανό ναύαρχο Μπέρντ ο οποίος τον χειμώνα του 1946-1947, πήγε με 48 πλοία και 200 αεροπλάνα να καταστρέψουν την βάση των ναζί που υπήρχε στην Ανταρκτική!!!! Όπου και έχω γράψει λεπτομερέστατα με τα παγκόσμιας κλίμακας άρθρα μου με φωτογραφικά ντοκουμέντα και όχι μόνο…. Όσοι θέλετε να τα διαβάσετε είναι 5 άρθρα με πολλές αλήθειες πατήστε ΕΔΩ!!!!  Ο Μπέρντ γύρισε πίσω με πολλές απώλειες στα τέλη Φεβρουαρίου 1947.

Είπε ότι εκεί είναι μια καινούργια χώρα, ένας πραγματικός παράδεισος και πρέπει να πάνε οι Αμερικανοί πιο οργανωμένα. Πέθανε στις 11η Μαρτίου του 1957 και όλα τα έγγραφα και το ημερολόγιό του εξαφανίστηκαν περιέργως!!!! Αυτοί που ασχολούνται με τα μυστήρια βγάλανε συμπέρασμα ότι υπάρχει εκεί η είσοδος της κούφιας γης, που κατοικείτε, σε αυτό συμφωνώ και εγώ!!!! Αργότερα το 1960 πήγαν επιστήμονες κοντά στην είσοδο της κούφιας γης, και άφησαν μετεωρολογικά αερόστατα!!!! Βάλανε επάνω ωρολόγια!!!! Όταν κατεβάσανε τα αερόστατα είδαν ότι οι ώρες είχαν διαφορά μεγάλη των αεροστάτων και των ορολογιών των επιστημόνων. Το πείραμα έγινε πολλές φορές με το ίδιο αποτέλεσμα!!!! Άρα υπάρχει κάτι σαν χρονοπύλη εκεί, και έφυγαν γρήγορα να το πουν στα αφεντικά τους στην Αμερική στους Χολιδοκέφαλους , όχι ότι δεν το ήξεραν οι καταραμένοι από τον Άραλου!!!!

Έγραψα για αυτό 3 άρθρα όποιος θέλει να τα διαβάσει πατήστε ΕΔΩ ειδικά το τρίτο και τελευταίο άρθρο έχει πολύ ενδιαφέρον (πρόκειτε για την λίμνη Βοστόκ) ότι εκεί γίνονται πολλά παράξενα φαινόμενα!!!! Ο Νανόπουλος και άλλοι μεγάλοι επιστήμονες- μιλάμε για κορυφές- είπαν για παράλληλα σύμπαντα!!!! Εκεί λοιπόν όταν πηγαίνει άνθρωπος μπαίνει σε παράλληλο σύμπαν και βλέπει ολόκληρη ήπειρο, με δένδρα, ζώα κλπ.

Εκεί μπήκε φαίνεται και ο Μπέρντ και περιέγραψε τι είδε!!!!  Δεν είναι παραμύθια είναι κβαντική φυσική αυτά. Το αμερικάνικο περιοδικό “Herald of παραψυχολόγος” δημοσίευσε μια συνέντευξη με τον κ. Coley-Wayne που ήταν ασθενής του AIDS, και λέει ότι μπήκε σε παράλληλο σύμπαν και επέστρεψε απολύτως υγιής. Στην Γαλλία ο Andre Minya θεραπεύτηκε και αυτός μπαίνοντας σε παράλληλο σύμπαν από σάρκωμα!!!! Οι γιατροί απλός σηκώνουν τους ώμους. Εξήγηση δεν μπορούν να δώσουν!!!! Αυτά τα νέα έμαθα και για αυτό σκοτώνονται στο Αφγανιστάν, δεν πιστεύετε!;! Έχω γράψει άρθρο για τον ιπτάμενο δίσκο ή δίσκους που βρήκανε τελικά αλλά και για την πύλη ….. όποιος θέλει να διαβάσει το άρθρο για το Αφγανιστάν ας πατήσει ΕΔΩ, για αυτό είναι στην Ανταρτική και άντε να το πω και στην δικιά  μας Πύλο!!!! Δεν θα αναφέρω που στην Πύλο διότι έχουν χαθεί πολλοί εκεί, μα αυτοί που ξέρουν και διαβάζουν αυτές τις αράδες ξέρουν πολύ καλά γιατί μιλάω!!!! Ήξερε και ο Λιαντίνης  Δημήτρης για την Πύλο…..πίστευε μα όταν διαπίστωσε ότι οι Χολιδοκέφαλοι είχαν αλλάξει την ροή της Πύλης έχασε κάθε ελπίδα και γω έναν πολύ καλό φίλο!!!!

Ας αναφέρω κάτι που συζητιέται πολύ αλλά και δείχνει τα πόσα άγνωστα μέρη έχει η χώρα μας τα οποία δεν είναι ανεξερεύνητα από την αρχαιολογική μας υπηρεσία διότι τα έχουν αμελήσει αλλά γιατί δεν τους αφήνουν οι Μισθόσιανς να τα ερευνήσουν…..

ΚΡΟΥΜΟΥΛΙΑ!!!!
ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ,ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ  ΛΟΦΟΙ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΟΙ Ο ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟΙ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ!!!!

Είναι τα περίφημα ¨κρουμούλια¨ έτσι τα λένε οι μεγαρίτες αλλά δεν είναι απλά λόφοι από κάτω υπάρχουν ταφικές κατασκευές και κάτι άλλο η περιοχή βρίσκεται υπό συνεχή παρακολούθηση για ευνόητους λόγους!!!! Η αμερικανική μίνι βάση στην Πάρνηθα ( τι δεν το ξέρατε ότι υπάρχει!;! Και καλά ειδικά ραντάρ!!!!  Παρακολουθούν στενά με ειδικά τηλεσκόπια την συγκεκριμένη περιοχη, για κάντε ότι κάνετε κάτι εκεί να δείτε για πότε σας μαζέψανε!!!! ). Αυτοί οι τρεις λόφοι έχουν πυραμοειδές σχήμα και σχηματίζουν σε διάταξη ένα ισόπλευρο τρίγωνο!!!!! Ο ένας από αυτούς είναι συμμετρικά μεγαλύτερος από τους άλλους δύο!!!! Οι πυραμίδες αυτές σκεπάζονται από ένα στρώμα χώματος στο οποίο προσέξτε σχεδόν δεν φυτρώνει τίποτε!!!! Έγιναν προσπάθειες δενδροφύτευσης κατά το παρελθών αλλά δεν φύτρωσε τίποτε!!!! Στην βάση της μεγάλης πυραμίδας υπάρχει είσοδος τοξωτή!!!!  Μόλις περάσετε την είσοδο θα διαπιστώσετε ότι είναι κενή σε ύψος 80 εκατοστών, επίσης σε κάθε μέτρο διαδρομής υπάρχουν κολώνες οι οποίες στηρίζουν το όλο κατασκεύασμα!!!! Περνώντας λοιπόν όλες τις κολώνες θα φτάσετε στο άλλο άκρο της κατασκευής και θα καταλήξετε σε έναν κατηφορικό διάδρομο. Αφού προχωρήσετε αρκετά θα φτάσετε σε μία μεγάλη υπόγεια αίθουσα διαστάσεων 50 μέτρα μήκους, 40 μέτρα πλάτους και 10 μέτρα ύψους!!!! Στο τέλος αυτής της αίθουσας υπάρχει είσοδος πού οδηγεί ακόμη χαμηλότερα. Η επίσημη δικαιολογία είναι ότι υπάρχει κίνδυνος να καταρρεύσει η οροφή και φοβούνται να προχωρήσουν. Ο χώρος αυτός φυλάσσεται νύχτα – μέρα. Τι κρύβεται!;! Μερικοί λένε ότι υπάρχει τεράστιος αμύθητος θησαυρός δεν υπάρχει όμως ούτε σεντς εκεί!!!! Από αμάθεια τα λένε αυτά λίρες και χρυσά και θησαυροί πειρατών ή των εβραίων!!!!! Κολοκύθια αυτά ναι υπάρχουν αλλού στην Ελλάδα μας αλλά όχι εκεί!!!!Κάτω το τρίγωνο που σχηματίσουν οι τρεις λόφοι και δίπλα οι 2 λόφοι.

TRIGONO MEFARA LOFOI

LOFOI MEGARA

 

Γράφει ο Στέλιος Γκίνης!!!!

Οι μυστηριώδεις λόφοι των Μεγάρων.
“Ο αριστερός κουρμουλός ( λόφος ) λόγω της θέσης του ,έχει τις εξής ιδιότητες εάν είσαι στην κορυφή του και αγναντεύεις. Στις 21 Ιουνίου θα δεις ότι ο Ήλιος ανατέλλει από την κορυφή της Καρίας (προφήτη Ηλία ) στις 22 Δεκεμβρίου ανατέλλει από το μεγάλο νησί και στις ισημερίες 22 Μαρτίου και 21 Σεπτεμβρίου από την κορυφή της Μινώας δηλαδή το λόφο του Άη – Γιώργη της Πάχης”.

LOFOI MEGARA 1

Ποια είναι η αλήθεια για του λόφους των μεγάρων!;! Τι υπάρχει εκεί κρυμμένο!!!! Αν και η μυθολογία μας δίνει στοιχεία για την περιοχη αυτή κανείς δεν έδωσε πραγματικά βάση για το αν ήταν αλήθεια ή όχι!!!! Ψάξτε και θα τα βρείτε μην σας τα δίνω όλα στο πιάτο!!!! Ξέρω γίνομαι κακός αλλά έτσι θα σας κινήσω το ενδιαφέρων ποιο πολύ!!!!

Θα σα πω το τι έχω μάθει εγώ από τον αείμνηστο Θεόδωρο Αξιώτη!!!! Είχαμε μια συζήτηση πριν κάμποσα χρόνια προτού γράψει το περίφημο βιβλίο του για την Αργώ!!!!

SAMAN LYCAN

…..έχω ακούσει πολλά για όλη την περιοχη όχι μόνο για τους 3 λόφους των μεγάρων Θεόδωρε. Αυτά τα οποία έχω ακούσει χωρίς βέβαια να μπορέσω να τα πιστοποιήσω ειδικά για τους λόφους είναι τα εξής:

Ότι συνδέονται με τα σπήλαια της κακιάς σκάλας και ιδιαίτερα με το συγκεκριμένο σπήλαιο του ΖΑΙΜΗ!!!! Αν και έχω πάει στο σπήλαιο αυτό και το έχω ερευνήσει δεν είναι έτσι όπως τα λέει η σπηλαιολογική και η αρχαιολογική υπηρεσία Ελλάδος!!!! Έχει πολλά σημεία τα οποία μπορεί κάποιος να περάσει και να προχωρήσει για αλλού και όλα δείχνουν λόγο του υψομέτρου που βρίσκεται να πηγαίνει υπόγεια!!!!

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΞΙΩΤΗΣ

Ψάχνεις να βρεις ψύλλους στα άχυρα!!!! Μα και να βρεις την πραγματική αλήθεια όπως την έχω βρει εγώ με τον Νικόλαο Χατζάκη ποιος θα σε πιστέψει!;! Ποιος θα πιστέψει εμένα!;! Αφού φαίνεται ότι το μέρος φυλάσσεται πολύ καλά από το 1948 και μετά ιδιαίτερα από τους Αμερικανούς όπου το ανακάλυψαν τελείως τυχαία με την τότε περιβόητη μυστική επιχείρηση << Κόκκινη Προβιά >>!!!! Τι να πούμε λοιπόν όταν ένα τέτοιο μέρος φυλάσσεται τόσο καλά χωρίς να μπορούμε να αποδείξουμε τίποτα!;! Αν ρωτήσεις την αρχαιολογική υπηρεσία θα σου πει ότι πρόκειτε για τούμπες δηλαδή λόφους που οι αρχαίοι έθαβαν τα υπάρχοντα τους ή και τα χωριά τους και εγκατέλειπαν την περιοχη. Μα αν δει κάποιος τις θέσεις των λόφων αυτών δεν υπάρχει περίπτωση να στέκει κάτι τέτοιο, ειδικά όταν κάνει τις μετρήσεις με θέση τον Σείριο θα εκπλαγεί κατά πολύ!!!!

SAMAN LYCAN

Δηλαδή θες να πεις ότι είναι εξωγήινη κατασκευή όλο αυτό!;! Και αν είναι ποιοι το έφτιαξαν!;! Γνωρίζεις!;!

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΞΙΩΤΗΣ

Σου είπα και πριν ποιος θα μας πιστέψει!;! Αλλά επειδή ξέρω ότι και να σου πω ακόμη και αν δεν συμφωνείς μαζί μου θα το ψάξεις θα σου πω. Το 1973 ήταν μια χρονιά ιδιαίτερη για μένα όπου μέχρι και οι δικοί μου δεν ήξεραν τι ακριβώς έψαχνα. Από λόγια κάποιου αρχαιολόγου που δεν θα σου αναφέρω το όνομα του μαζί με τον αρχαιολόγο τον Αμερικανό που κάνανε τις ανασκαφές τις τελευταίες στον ισθμό της Κορίνθου με έκαναν να ψάχνω για τρελά πράγματα τα οποία τελικά ήταν αληθινά!!!!

Λένε λοιπόν ότι οι 3 αυτοί λόφοι στα έγκατα τους περιέχουν ο καθένας από μια αρχαία γεννήτρια!!!! Οι οποίες και οι 3 πλέων είναι ανενεργές δεν δουλεύουν!!!! Είναι τόσο μεγάλες όσο μια πισίνα αλλά και τόσο προηγμένες που δεν υπάρχει περίπτωση να τις έχει φτιάξει άνθρωπος σημερινός !!!! Ίσως είναι από κάποιον πολιτισμό τόσο αρχαίο και προηγμένο που ούτε ξέρουμε ποιος ήταν ή από εξωγήινο πολιτισμό!!!!

Αν και γω προσωπικά πιστεύω ότι είναι τεχνολογία των Σειρίων!!!! Δεν τις έχω δει προσωπικά ποτέ αλλά από αυτά που μου είπαν λέω και γω ότι έτσι είναι. Όταν άρχισα να ψάχνω για αυτούς τους λόφους με επιτόπιες έρευνες εκείνη την χρονιά από παντού ξεπρόβαλαν άνθρωποι όχι περίεργος αλλά τους είχαν ειδοποιήσει και σταμάταγαν κάθε ενέργεια μου!!!!

Αυτό συνέβει και στα μετέπειτα χρόνια που ξανά δοκίμασα χωρίς να πω σε κανέναν τίποτα ούτε και στην γυναίκα μου για το που θα πήγαινα. Τέλος πάντων αυτοί οι δυο αρχαιολόγοι που σου είπα είπαν ότι ήξεραν για τις γεννήτριες και ότι έπρεπε να μείνει μυστικό διότι επρόκειτο για γεννήτριες οι οποίες πιστεύουν ότι ανοίγουν χρονοπύλη!!!! Όταν ξεκίνησαν τα πειράματα της αμερικανικής βάσης στον Μαραθώνα η μίνι βάση που υπάρχει στην Πάρνηθα επάνω με την τότε βάση εκκλησία στην κορυφή της Πεντέλης  ( πραγματικά και υπήρχε και η απόδειξη την έχει δώσει ο ομάδα πυθέας http://iwrite.gr/pytheas/625/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CF%80%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%B7-%CE%B9/  δείτε αυτό ) προσπαθούσαν απεγνωσμένα να βάλουν μπρος τις γεννήτριες αυτές!!!! Κάποιοι μου είπαν ότι ο σεισμός του 78 στην Αθήνα προήλθε από την ηλεκτρομαγνητική δύναμη Μαραθώνα, Πεντέλη, Πάρνηθα προσπαθώντας να βάλουν σε λειτουργία τις υπόγειες γεννήτριες των Μεγάρων!!!! Εγώ αυτό προσωπικά δεν το πιστεύω αλλά είναι βάση κβαντικής φυσικής είναι δυνατόν να γίνει στην θεωρία!!!!

Τα μηχανήματα τα οποία είχε και καλά το ραντάρ της Πεντέλης αλλά και η εκκλησία τα οποία πλέον έχουν μείνει απομεινάρια δεν δικαιολογούσαν την ύπαρξη τους εκεί!!!! Απλώς αναρωτήσου τι δουλειά είχε ένα ραντάρ στην Πεντέλη όπου και ήταν ένα από τα χαμηλότερα…..δεν έφτανε στην Πάρνηθα και στα τριγύρω βουνά!;! Απλώς ήταν κάλυψη!!!! Και τα δήθεν καταφύγια της Πεντέλης που κανείς και καλά δεν ξέρει σήμερα γιατί φτιάχτηκαν υπήρχε λόγος που ανοίχτηκαν!!!!

EFIMERIDA ETHNOS

Τα οποία είναι 4!!!! Και όχι δυο που είναι και τα γνωστά τα οποία και είναι ημιτελές!!!!! Όπου και είχε αναφέρει η εφημερίδα το Έθνος όπου και πολλοί χλεύασαν τότε!!!!Ο λόγος που ανοίχτηκαν τότε είναι για να κάνουν προσομοίωση πώς να μπορούσαν να έσκαβαν στα Μέγαρα γύρω από τους λόφους να προσεγγίσουν τις γεννήτριες!!!! Όχι ότι δεν προσπάθησαν, προσπάθησαν το 1975 μα σταμάτησαν αμέσως λόγο της ενέργειας όπου έσβηνε το κάθε σκαφτικό μηχάνημα στην περιοχη αυτή!!!! Ακούγεται απίστευτο το καταλαβαίνω μα αν ρωτήσεις τους ντόπιους θα σου πουν για το πόσες φορές έχουν ακούσει για υπόγειους θορύβους στην περιοχη αυτή τόσο ανεξήγητους όσο και περίεργους!!!!

SAMAN LYCAN

Αληθεύει ότι πολλά σπήλαια όπως και του Ζαΐμη συγκοινωνούν με τους αινιγματικούς λόφους αυτούς!;!

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΞΙΩΤΗΣ

Λέγεται από όσο έχω ακούσει ότι συγκοινωνεί μεγάλη γαλαρία τεχνητή από την Σαλαμίνα όπου και έχω ξαναπεί ΣΑΛΑ – ΜΙΝΑ σκέψου τι βγάζει έτσι όπως την ονομάζω!!!! Υπάρχουν 4 κεντρικές γαλαρίες η μια είναι που έρχεται το νερό από την αρχαία Κόρινθο και την είχαν φτιάξει οι Μυρμιδόνες και τροφοδοτεί όλη την Σαλαμίνα με νερό!!!! Ένα τεράστιο αρχαιολογικό έργο που αν το ανακοινώσουν ίσως είναι και το μεγαλύτερο στον κόσμο!!!! Όχι ότι δεν το ξέρουν το ξέρουν και το παρά ξέρουν αλλά είπαμε!!!! Το άλλο έχει καταρρεύσει από καιρό όπου επικοινωνούσε με τα τις γαλαρίες του Πειραιά ως την Ακρόπολη!!!! Το άλλο οδηγεί στην Πάρνηθα και το άλλο με μια παράκαμψη στην Πάχη και στο σπήλαιο του Ζαΐμη και η άλλη παράκαμψη στους λόφους τριγύρω χωρίς να συνδέεται με τις γεννήτριες αυτές!!!! Αυτό αποδεικνύει ότι όποιοι και αν ήταν αυτοί που τα έφτιαξαν αυτά ήταν πιο παλιά από τους αρχαίους Έλληνες όπως τους ξέρουμε!!!!

Όλη η περιοχη της κακιάς σκάλας θρυβεί από σπήλαια άλλα μικρά και άλλα μεγάλα λέγεται ότι είναι περίπου στα 786 και η σπηλαιολογική εταιρία μόνο τα 34 μέχρι σήμερα έχει ερευνήσει μαζί με την αρχαιολογική υπηρεσία!!!! Πολλά λέγονται και ακούγονται από διάφορους ότι κάποια από αυτά τα ασήμαντα σπήλαια οδηγούν σε κάποιες υπόγειες κοιλότητες όπου υπάρχουν περίεργα πράγματα!!! Πρόσεξε όχι πόλεις μην μπερδευόμαστε άλλα περίεργα πράγματα!!!!

SAMAN LYCAN

Τι εννοούν με τα περίεργα πράγματα!;!

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΞΙΩΤΗΣ

Αν και θέλω να τα γράψω κάποια στιγμή θα σου πω διότι σε ξέρω καλά και προτού το κάνω δεν θα πεις τίποτα!!!! Λοιπόν από έναν ηγούμενο όπου είναι το μοναστήρι το γνωστό λίγο πιο πάνω από την πλευρά των Μεγάρων το ονομαζόμενο ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΩΤΙΣΣΗΣ & ΑΓΙΟΥ ΙΕΡΟΘΕΟΥ μου είχε πει από κάποιες έρευνες που είχα κάνει ότι είχαν αποφασίσει δυο καλόγεροι να ασκητέψουν και προσπαθούσαν να βρουν κάποια σπήλαια εκεί στην κακιά σκάλα. Λόγου της εθνικής οδού αποφάσισαν να πάνε από την πίσω πλευρά όπου θα είχε ησυχία και το έκαναν!!!! Μετά από δυο μήνες ο ένας γύρισε λέγοντας του ηγούμενου τρελά πράγματα. Άκου τι του είπε….  << Η σπηλιά που βρήκα Άγιε πατέρα είναι μικρή και αντέχω τον πόνο μου και πνίγω τις αμαρτίες μου μα ο διάβολος είχε άλλα σχέδια. Μου έδειξε ένα από τα μέρη του!!!! >> τον ρώτησε ο ηγούμενος  τι εννοούσε και τότε ο ασκητής άρχισε να του λέει πράγματα που ήταν απίστευτα και για τον ίδιο τον ηγούμενο όπου και θεώρησε ότι είχε τρελαθεί, άκου τι του είπε!!!!

<< Παρόλο ότι η σπηλιά ήταν μικρή είχε μια δίοδο μικρή ίσα ίσα που χωρούσα. Την είχα δει από την αρχή αλλά δεν έδωσα σημασία ώσπου μια μέρα άρχισα να ακούω θόρυβο…. Περίεργο θόρυβο δεν μπορούσα να καταλάβω τι ήταν. Από περιέργεια έκανα να μπω μέσα από την μικρή αυτήν δίοδο που με χωρούσε ίσα ίσα. Στην αρχή για καμιά δεκαριά μέτρα ήταν όλο χώματα και χαλίκια μετά ήταν λείο λες και είχε φτιαχτεί από γυαλί. Όσο προχωρούσα τόσο όλο και πιο ευρύχωρο γινότανε!!!! Ξαφνικά λόγο ότι δεν είχα φωτισμό μαζί μου και σερνόμουνα στα τυφλά άρχισε η κάθοδος όχι απότομα αλλά λόγου ότι ήταν λείο σαν γυαλί κατέβηκα σαν να έκανα τσουλήθρα. Πρέπει το λιγότερο πάνω από δυο με τρία λεπτά να γλιστρούσα όχι γρήγορα κανονικά όπως σε μια τσουλήθρα.  Ξαφνικά άρχισα να βλέπω φως μπροστά μου, προτού καταλάβω που ήμουν βρέθηκα σε ένα τεράστιο δωμάτιο το οποίο είχε ένα είδος αυτό φωτισμού διότι λάμπες δεν είδα πουθενά!!!! Το δωμάτιο φαινότανε ότι ήταν ένα είδος εργαστηρίου διότι περιείχε μια μηχανή πολύπλοκη στο χρώμα του ασημιού!!!!  Θύμιζε μηχανή από υπερωκεάνιο με την μόνη διαφορά ότι ήταν πολύ εξελιγμένη!!! Είχε τεράστιους γυάλινους σωλήνες όπου που και που πηγαινοερχόντουσαν διάφορα χρωματιστά υγρά!!!! Ενδείξεις από μετρητές δεν υπήρχαν πουθενά!!!! Δεν πίστευα Άγιε πατέρα ότι έβλεπα μα καθώς περιεργαζόμουν αυτό το μεγάλο μηχάνημα στους τοίχους όπου και αυτοί είχαν ένα χρώμα ασημί ξαφνικά άρχισαν να εμφανίζονται περίεργα ιδεογράμματα λες και κάποιος είχε βάλει ταινία όπως στους κινηματογράφους!!!!!

Ήταν χειλάδες σειρές από αυτά και ξάφνου άρχισε στον τοίχο να δείχνει εικόνες από το διάστημα γαλαξίες και αστέρια και διάφορους πλανήτες και ήταν όλα ζωντανά!!!! Ξαφνικά όλο το δωμάτιο σκοτείνιασε και τώρα εκτός της μηχανής οι εικόνες ήταν μια σε όλο τον τοίχο!!!! Μα το πιο τρελό ήταν ότι οι γαλαξίες και τα αστέρια άρχισαν να έρχονται μπροστά μου λες και ζωντανέψανε!!!!

Προσευχήθηκα, έπεσα κάτω και παρακαλούσα  τον Χριστό μας να με σώσει και τότε οι εικόνες άλλαξαν και μου έδειχναν έναν πλανήτη πολύ όμορφο και ξαφνικά μου έδειξε και τα όντα που υπήρχαν σε αυτό!!!! Σαν δαίμονες χρώματος γκρι χωρίς κέρατα μα με φολίδες το σώμα τους γεμάτο!!!! Με κοιτούσαν περίεργα και είχα πανικοβληθεί δεν ήξερα τι να κάνω ώσπου πετάχτηκα όρθιος και άρχισα να τρέχω να βρω την τρύπα όπου και είχα φτάσει εδώ!!!!

Πέρναγα ανάμεσα τους λες και ήταν φαντάσματα!!!! Μέχρι να βρω την τρύπα το δωμάτιο αυτό είχε ξαναέρθει στα φυσιολογικά του μα η μηχανή είχε αρχίσει να δουλεύει κάνοντας δυνατό θόρυβο όχι ενοχλώντας τα αυτιά μου όπως μια μηχανή τρένου ή βαποριού αλλά ποιο πολύ ο θόρυβος έμοιαζε με παράξενη μουσική!!!! Δεν κάθισα άλλο εκεί Άγιε πατέρα άρχισα να ανεβαίνω την τρύπα όπου είχα κατέβει αφήνοντας το δαιμονισμένο δωμάτιο πίσω μου. Ανέβαινα εύκολα όπως όταν είμασταν παιδιά και ανεβαίναμε ανάποδα την τσουλήθρα !!!! Έφτασα μετά από λίγο στο σπήλαιο όπου ασκήτευα σκέφτηκα για λίγο και ήρθα και σου τα είπα αμέσως!!!! Όλα!!!! Ζήτα για μένα συχώρεση από το Χριστό μας γιατί βρέθηκα σε δωμάτια δαιμόνων…. >>

Αυτά μου αφηγήθηκε ο Άγιος ηγούμενος και μου τόνισε ότι αυτά γίνανε το 1953!!!! Ο άλλος ασκητής όταν γύρισε κάποια στιγμή στην μονή είπε ότι άκουγε περίεργους θορύβους πίσω από τα τοιχώματα της μικρής σπηλιάς όπου και αυτός ασκήτευε χωρίς όμως να ανακαλύψει κάτι ή να δει κάτι το περίεργο….!!!!

Μέχρι εδώ με την ιστορία αυτή.

Θυμάμαι το Παντελή Γιανουλάκη που είχε γράψει σε ένα βιβλίο του κάπου στην Πεντέλη αν δεν κάνω λάθος ότι είχαν φτάσει σε ένα σπήλαιο της περιοχής στο τέλος του όπου ήταν βαθύ και άκουγαν πίσω από τα τοιχώματα σαν να δούλευαν μηχανήματα!!!! Το θέμα είναι ότι τέτοιες ιστορίες αν και σπανές με απλές παραλλαγές έχω ακούσει σχεδόν σε όλη την Ελλάδα!!!! Το ότι αυτή η ιστορία που αφηγήθηκε ο ηγούμενος στον Αξιώτη αν είναι αληθινή πιστεύω πως ναι!!!! Πιστεύω  ότι ο ασκητής λέει την αλήθεια ή ότι τρελάθηκε όπως έλεγε ο ηγούμενος!!!! Αν όμως τρελενόταν γιατί να έφτιαξε μια τόσο φανταστική ιστορία με τόσες λεπτομέρειες ειδικά το 1963!!!! Όπου!!!! Κανείς δεν είχε ιδέα από ολογράμματα διότι από αυτό που περιέγραψε στους τοίχους του δωματίου ήταν καθαρά αφήγηση ενός ανθρώπου όπου είχε δει καθαρά ολόγραμμα και το εξιστορούσε σε εποχή που καν δεν ήξεραν τι ήταν το ολόγραμμα!!!! Όσο για τα υπόλοιπα δείχνει καθαρά ότι τα ολογράμματα του δείξανε ιδεογράμματα αλλά και γαλαξίες και σταμάτησε κάπου όπου του έδειξε εξωγήινα όντα που τα ονόμασε δαίμονες χωρίς κέρατα αλλά καλυμμένα το σώμα τους γεμάτο φολίδες και ο χρωματισμού τους γκρι!!!! Μας θυμίζει πολύ έντονα τους γνωστούς γεννητικά φτιαγμένους από τους Χολιδοκέφαλους δρακονιανούς τύπου Γκρι!!!!

GREY ALIEN

Όπως και να έχει η περιοχη αυτή κρύβει ένα μεγάλο μυστικό!!! Μυστικό το οποίο κανείς δεν είναι σίγουρος το τι είναι εκτός από αυτά τα οποία έχουν ακουστεί!!!! Ποιο ο λόγος όμως που φυλάγεται τόσο σθεναρά!;! Μήπως είναι αήθεια όλα αυτά!!;!! Αν είναι τότε θα επρόκειτο για μια τεράστια ανακάλυψη όπως αυτήν στην Κριμαία με τις 7 υπόγειες πυραμίδες, όσοι θέλουν να διαβάσουν για αυτό το άρθρο πατήστε ΕΔΩ!!!! 
ZAIMI SPILAIO

Αν και έχουν γίνει πολλές φορές αιτήσεις για ανεύρεση χρυσού από ιδιώτες στο κράτος κατά έναν περίεργο τρόπο ποτέ δεν έχει εγκριθεί κάτι!!!! Επίσης οι αρχαιολογικές σκαπάνες ούτε λόγος να γίνεται διότι δεν το θεωρούν σημαντικό εύρημα!!!! Λέτε να έχουν δίκιο!;!

Μπορεί και όλα αυτά τα οποία να σας είπα να μην στέκουν!!!! Όμως αν κάποιος το καλό σκεφτεί το όλο ζήτημα και συνδέσει τους χαμένους κρίκους θα βρει πολλά μα πάρα πολλά!!!! Όσο για τα στοιχεία αποδείξεις από την μυθολογία ανατρέξτε να δείτε τι λέει για την περιοχη των Μεγάρων…. Κάτω η διεύθυνση της αρχαιολογικής υπηρεσίας για το σπήλαιο του Ζαΐμη!!!!

http://www.archaiologia.gr/wp-content/uploads/2011/07/61-12.pdf

Ίσως συνεχίσω να σας δίνω τέτοια στοιχεία για την χώρα μας ίσως και όχι θα το σκεφτώ….σοβαρά!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


18 σκέψεις στο “ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! KΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ!!!! SAMAN LYCAN!!!!

 1. Δηλαδή ο θεός είναι ανθρωποφάγο? Και περισσότερο αυτός στην χριστιανικη θρησκεία?Μας έχει για φάγωμα?Μάλλον καλά βολεβομαστε με τον Ζευς (αν δν είναι τέτοιος θεός) καλά π θέλει θυσιες μονο για ζώα αλλά δν μπορούσε και ο άλλος να θέλει μονο ζώα δλδ τρ εξοργηατικα δν του φτάνουν τα ζώα ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΙΔΗ ΖΩΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ…ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΡΕ ΤΡ Η ΚΑΡΔΙΑ Μ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΡΦΙ ΑΜΑ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Η ΚΑΡΔΙΑ Μ ΔΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΟΝΤΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΕΛΩ ΤΟ ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΟ ΕΓΩ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΔΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ “ΖΩΗ” Μ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΦΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ Π ΔΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΧΡΕΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΑΡΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΜΙΟΡΓΗΣΕ…..ΕΓΩ ΑΜΑ ΣΚΕΦΤΩ ΟΤΙ ΕΦΤΙΑΞΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΚΑΜΑΡΩΝΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΒΟ Η ΑΔΧΗΜΟ ΘΑ ΕΒΡΗΣΚΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ Η ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ Η ΕΠΕΙΔΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΑΩ ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΑΓΑΠΟΥΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΓΕΝΙΞΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ Μ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟ ΦΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ!!!ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΛΑ ΛΕΓΑΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΜΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΜΕΝΑ Μ ΗΡΘΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟ ΣΦΑΞΙΜΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟΑΚΟΥΣΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΜΕΝΑΣ ΑΦΟΥ ΔΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΕΙ ΚΑΙ Μ ΛΕΓΑΝ Η ΑΤΥΧΗΣ ΠΑΡΟΜΟΙΩΣΗ Η ΟΤΙ ΔΝ ΜΑΣ ΤΡΩΕΙ ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΒΟΣΚΑΕΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ Π ΜΑΝΤΕΨΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ 1000% ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΠΑΡΑΤΑΩ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΔΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΜΑ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΘΕΟΣ (πολύ μεγάλα λογια αλλά λέμε τωρα) ΔΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΧΡΕΙΩΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ ΔΝ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑ ΕΡΠΕΤΑ Μ ΤΗΝ ΣΠΑΝΕ.ΕΠΙΣΗΣ ΔΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΦΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΝ ΘΑ ΑΦΗΝΑ ΤΟΣΕΣ ΨΥΧΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΕΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΟΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΨΑΧΝΑ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΙΡΗΝΗ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΛΕΩ Γ*** ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ Μ

  1. Gkkal!!!!

   ΝΑ ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΨΩ ΛΙΓΟ!;!

   ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΤΙΟΙ!;! ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ!!!! ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΤΙΟΙ ΑΝΑΜΕΤΑΞΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ!!!! ΕΜΕΙΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!! ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ!!!! ΧΜΜΜΜ!!!! ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΑΤΑ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ!!!!

   ΕΤΣΙ ΟΠΟΣ ΕΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΒΓΕΝΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΚΟ….ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ!!!!

   ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ …ΓΡΑΦΕΙΣ…ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ…..ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΛΕΩ ΒΕΒΑΙΑ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

   1. Αν είμαστε εμείς οι κακοί του σύμπαντος γτ οι λυκαωνες τα ξωτικά (και αλλά πλάσματα) μας βοηθάνε αμα ειμασταν εμείς οι κακοί θα βοηθούσαν τους δρακονιανους γτ εμείς ανεχομαστε όλες τις συγκομιδές ενω αυτοι δν ανέχονται απο ανθρωπο να σκοτωθεί ενα ριμαδιασμενο σαυροπλασμα φιλοσοφησε το λίγο μπορεί. α έχουμε πεσει σε κακά χέρια εγώ ξέρω οτι αμα ξέραμε τι μας γίνεται δν θα περπαταγαμε στον δρόμο σκοτώνοντας ανθρώπους τοσα ελληνικά αρχαία κειμενα εχεις φιλοσοφησει και τι δν εχεις φιλοσοφησει εδώ μέσα για δες κ αυτο

    1. Gkkal!!!!

     ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΤΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΕΑΤΟΦΑΓΟΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΟΣ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΘΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ Ο ΜΑΝ Η ΤΟΥ!!!! ΟΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ!!!! ΤΑ ΞΩΤΙΚΑ ΩΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥΣ!!!! ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΛΟΓΟ!!!

     ΟΠΟΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΤΙΟΙ ΚΑΚΟΙ…!!!!

     ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

     1. Το ξέρω οτι δν είναι όλοι κακοί μην τους βάζουμε και ολους στο ίδιο τσουβαλι αλλά τι καταστροφη έχουμε εμείς αφού εκείνοι μας κανουν να κατά στραφούμε κάθε φορά :ρ

 2. Ειμαι καινουρια στο site … και μεχρι στιγμης εχω διαβασει μερικα αρθρα …. μ αρεσει να ενημερωνομαι να μαθαινω καινουρια πραγματα και να αφυπνιζομαι … παρατηρω κατι στο δικο σου site με βαση καποια αλλα… που ασχολουνται με τετοια θεματολογια, οτι τα αλλα προβαλουν ενα αρθρο η ενα θεμα τελοσπαντων μη παιρνωντας θεση.απλα προβαλουν τα στοιχεια και αφηνουν τα συμπερασματα σε μας …. εσυ ομως εισαι σιγουρος οτι αυτα που γραφεις ισχυουν. αναφερομαι στο παραπανω φυσικα αρθρο και θα ηθελα να σε ρωτησω πως εισαι τοσο πεπεισμενος πως υπαρχουν πυλες .. χρονοπύλες και λοιπα…. και επισης θα ηθελα να σε ρωτησω επειδη δεν καταλαβα καλα .. οταν αναφερεσαι σε εξωγηινους τι ακριβως εννοεις ??? το εννοεις οπως το εχουμε στο μυαλο μας .. ? εξωγηινος -καποιος που δεν ειναι απ την γη αλλα απο αλλο πλανητη ? … η δαιμονια … ?? τα ερπετοειδη που αναφερεις και εχω διαβασει κι αλλου πολλες φορες τι ακριβως ειναι κατα την γνωμη σου ?

  1. marys1907!!!!

   ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!!1

   ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΤΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΝΑ!!!!

   ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΕΠΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΥΛΕΣ ΟΙ ΧΡΟΝΟΥΛΕΣ!;!

   ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΦΑΡΑΩ ΤΟΥΣ ΜΑΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΙΝΚΑΣ ΤΟΥΣ ΒΙΚΙΝΚΣ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΙΑΠΟΝΕΣ ΚΤΛ ΚΤΛ!!!! ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ!;! ΟΧΙ!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΒΓΕΝΑ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ…..!!!! ΤΩΡΑ ΟΜΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΣΤΑΡ ΓΚΕΗΤ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕ ΣΗΡΙΑΛ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ!!!! ΣΕ ΠΛΥΡΟΦΟΡΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΠΟΥ ΔΙΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΓΚΟΜΠΙ ΣΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΤΟ 1966!!!! ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ!!!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ!!!! ΨΑΞΕ ΟΜΟΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ….ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ!!!!

   ΕΞΩΓΗΝΙΝΟΙ!!!

   ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΔΕΣ!!!! ΓΚΡΙΖΟΥΣ!!!! ΑΓΓΕΛΟΥΣ!!!! ΔΑΙΜΟΝΕΣ!!!! ΑΛΟΜΟΡΦΙΣΤΕΣ!!!! ΞΕΝΟΜΟΡΦΙΣΤΕΣ!!!! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΗΛΑ ΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΩΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ!!!!! ΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΓΙΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ!!!!

   ΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΤΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΤΙΚΑ ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΑ ΟΝΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ!!!! ΟΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!! ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΛΗΤΕΡΑ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 3. fenomeno!!!!

  ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΙΛΕΙ!!!! ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΕΙΛΤΩ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΒΕΙ ΚΑΤΙ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 4. Καλημέρα,τα αρθρα σου είναι πάντα αυτά που μας κρατούν σε αφύπνιση,και μας συντονίζουν με την ΑΛΗΘΕΙΑ που είναι γραμμένη μέσα μας,και μετά από πολλά χρονια η αίσθηση ότι η αληθινή ιστορία ήταν κρυμμένη έχει αρχίσει να πάίρνει μορφή ,υπάρχει ατέλειωτος αριθμός ανθρώπων που θέλουν την πραγματική αποκάλυψη της αλήθειας,και που κατά κάποιο τρόπο είναι έτοιμοι για την ευθύνη της διαχείρισής της γιατί για μένα χρειάζεται να πέσουν πολλά οχυρά μέσα μας να ξεκαθαρίσουν εγγραφές στην προσωπικη ιστορία του καθενός μας,την ιστορία της ψυχης μας για να να γίνει η ιστορία μέρος και πράξη της ζωης.Ελπίζω και θέλω να είναι μέρος της δικής μας ζωής.Με τιμή και σεβασμό στο έργο σου που έχεις μοιραστεί μαζί μας.

 5. αεγαπητε φιλε saman εενα ευχαριστο ειναι πολη λιγο να σουπω γιατι εισαι ανθρωποσ που μου ανοιγησ σιγα σιγα την πορτα προσ την χνωση τησ αληθειασ που τοσο πολυ εψαχνα να βρω γιατι σε ολλα τα βιβλια που διαβασα υπηρχαν πολλεσ ασαφιεσ και κενα για αυτο σε παρακαλο σεμασ τουσ απλουσ ανθρωπουσ τησ καθημερινοτητασ που θελουμε να αφυπνηστουμε και να ξυμνησουμε απο το ληθαργο τοσον χρονων που μασ εχουν επιβαλη δοσεμασ χνωση μη σταματασ σε παρακαλο μεσα απο την ψυχη μου να εισαι παντα καλα γιατι χριαζομαστε αληθηνουσ ανθρουπουσ σαν εσενα αυτο υσπρατο μεσα απο τα γραπτα σου οτι εισαι αλυθηνοσ συχνομη που δεν βαζω τονουσ αλλα δεν ξερω ποιο κουμπη να πατησο

  1. idiorythmi!!!!!

   ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!!

   ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΛΟΓΙΑ ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ!!!!

   ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΛΕΩ ΤΟΣΟ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ….ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση