ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΛΥΚΑΩΝΕΣ part35 ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΓΑΠΗΣ!!!!!

ΛΥΚΑΩΝΕΣ

ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΛΥΚΑΩΝΕΣ part35  ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΓΑΠΗΣ!!!!!

SAMAN LYCAN

 

Το άρθρο αυτό απαγορεύεται να αντιγραφεί με οποιοδήποτε τρόπο είτε γραπτώς ή φωνητικός ή ακόμα και να χρησιμοποιηθούν λέξεις ή ονόματα από το περιεχόμενο αλλά ακόμα ως φωτογραφία ή και βιντεοσκόπησης, χωρίς την έγκριση των ιδιοκτητών ( ΙNVISIBLE LYCANS TEAM ) όποιος κάνει το αντίθετο θα υποστεί τις συνέπιες του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων βάση του νόμου αυτού:

http://www.slideshare.net/pazojeau/21211993

Σε αυτό το άρθρο για τους Λυκάωνες δεν θα σταθώ στο αν υπάρχουν ή αν είναι πραγματικοί κτλ. κτλ. έχω δώσει πολλές αποδείξεις και ενδείξεις από όλο τον κόσμο στα άρθρα μου!!!! Θα σταθώ όμως σε μια ιστορία αγάπης που προηγούμενο της δεν έχει!!!! Αυτήν την ιστορία μου την εξιστόρησε ένας Φιλανδός στην Φιλανδία όπου και είχα βρεθεί το 2001 όπου και μου τον είχαν συστήσει ως Λυκάωνα!!!! Δεν άλλαξε μπροστά μου ή να μου δείξει κάτι που να πιστό ότι ήταν Λυκάωνας από τα λεγόμενα του όμως και από αυτά που γνώριζε πείστηκα κατά 90% ότι πράγματι ήταν!!!! Το όνομα του ήταν Βούλφγκανγκ που στα Γερμανικά αλλά και Φιλανδικά σημαίνει το πάτημα του λύκου…τυχαίο!;! Είχε ύψος 1.90 καλογυμνασμένο σώμα και ήταν κατάξανθος με τουρκουάζ χρώμα ματιών!!!! Θα σας εξιστορήσω το τι ακριβώς είπαμε προτού φτάσω στην απίστευτη ιστορία αγάπης που προηγούμενο της δεν υπάρχει!!!!

SAMAN LYCAN

….από ότι βλέπω όμως οι γνώσεις για τους Λυκάωνες είναι πάρα πολλές, το οποίο δεν είναι και εύκολο σήμερα κάποιος να συναντήσει έναν άνθρωπο όπως εσάς αυτό και μόνο μου δίνει το εναύσμα να πιστέψω ότι μπορεί και να είστε Λυκάωνας!!!!

ΒΟΥΛΦΓΚΑΝΓΚ

Και γω μπορώ να πω το ίδιο για εσάς διότι από ότι βλέπω οι γνώσεις δεν πάνε πίσω για τους Λυκάωνες οπότε τι σημαίνει αυτό ότι μπορεί να είστε!;! Ο απλός κόσμος δεν γνωρίζει τίποτα για τους Λυκάωνες το μόνο που γνωρίζει είναι η παραπληροφόρηση που έχει δοθεί για αυτούς ως αιμοδιψή τέρατα που τα στέλνει ο σατανάς να φάνε παρθένες!!!! Δεν έχει άδικο λοιπόν ο κόσμος για το τι πιστεύει για τους Λυκάωνες!!!! Αλλά αν πραγματικά ήξερε ο κόσμος τι υπάρχει τριγύρω του αλλά και κάτω από τα πόδια του πιστεύω ότι θα ήταν τελείως διαφορετικά σήμερα τα πράγματα!!!! Τους Λυκάωνες τους έχουν ως τέρατα μα αν γνώριζαν ότι είναι και αυτοί σαν τους ανθρώπους …ότι αγαπάνε, και όταν αγαπάνε οι Λυκάωνες είναι για πάντα και όχι σαν τους ανθρώπους!!!! Θα ήθελες να ακούσεις μια ιστορία αγάπης από τον τελευταίο σαμάνο της φυλής των Λυκάωνων!;! Μια ιστορία όπου θα καθηλώσει πολλούς και μακάρι να γίνει παράδειγμα για πολλούς ανθρώπους εκεί έξω στο να μάθουν να αγαπάνε!!;;!!

SAMAN LYCAN

Ναι βέβαια θα ήθελα οπωσδήποτε να την μάθω!!!!

ΒΟΥΛΦΓΚΑΝΓΚ

Το 1657 γεννήθηκε ο τελευταίος σαμάνος των Λυκάωνων δεν θα αναφέρω το όνομα του….δεν κάνει!!!! Ο προηγούμενος σαμάνος απεβίωσε σε ηλικία 710 ετων!!!! Έτσι ο τελευταίος σαμάνος σε ηλικία 25 ετών ανέλαβε τα καθήκοντα του!!!! Ήταν και είναι ένας σαμάνος δίκαιος και ενεργός κοιτάζοντας όλα τα προβλήματα των Λυκάωνων και τις χώρας ….έτσι μια μέρα είχε βρεθεί στην ιερή λίμνη όπου είχε κάνει μπάνιο ο Πατέρας και η Μητέρα!!!! Σε αυτήν την λίμνη απαγορεύεται να πιει κάποιος νερό ή και να κάνει ακόμα μπάνιο!!!! Οι Λυκάωνες έχουν πολύ αυστηρούς νόμους και ένας από αυτούς είναι ότι απαγορεύεται να περάσει ο οποιοσδήποτε μέσα από την χώρα χωρίς πρώτα να έχει κάνει αίτημα διέλευσης!!!! Θα πρέπει να εξηγήσει τους λογούς και αν γίνουν δεκτοί τότε περνάει με συνοδεία!!!! Αν κάποιος μπει παράνομα η ποινή είναι θάνατος!!!! Έτσι λοιπόν εκείνο το πρωί ο σαμάνος είχε πάει στην ιερή λίμνη, μια λίμνη ολοστρόγγυλη όπου ένας μικρός καταρράκτης πέφτει μέσα του, έχει καταπράσινα νερά, μάλλον σμαραγδένια να πω καλύτερα!!!! Δεν ξεπερνάει τα τριακόσια μέτρα διάμετρο αλλά το ποιο περίεργο από όλα είναι ότι παρόλο το νερό που πέφτει δεν ξεχειλίζει ίσως πηγαίνει υπογείως!!!! Η βλάστηση είναι πολύ ωραία γεμάτη με δένδρα αιωνόβια και μοιάζουν σαν πλατάνια όπου γέρνουν μέσα προς την λίμνη!!!!

Καθώς λοιπόν ο σαμάνος είχε πάει στην λίμνη αντίκρυσαν κάτι στις όχθες της λίμνης που οι σωματοφύλακες του αντέδρασαν αστραπιαία!!!! Τέσσερεις από αυτούς προσγειώθηκαν στην απέναντι πλευρά της λίμνης πιάνοντας έναν εισβολέα, προτού προλάβει να σηκώσει ο ένας από αυτούς τα φονικά του νύχια προς τον εισβολέα είχε φτάσει με ένα άλμα δίπλα του και ο σαμάνος όπου και τον σταμάτησε!!!! Εκεί μπροστά σε όλους στεκότανε το ποιο όμορφο ον που είχε δει ποτέ ο σαμάνος, ήταν ένα θηλυκό ξωτικό και όχι όποιο και όποιο αλλά η Σαχθούρα η κόρη του Βασιλιά Ναχθάι!!!! Γύρω στο 1.70 ύψος μακριά λευκό σατινέ μαλλιά που έφταναν μέχρι την μέση της!!!! Το πρόσωπο της δεν ήταν σαν τους ανθρώπους θύμιζε ανθρωποειδή διότι έτσι είναι τα ξωτικά και όχι όπως τα περιγράφει ο Τόλκιν!!!! Πολύ μεγάλα πανέμορφα μάτια χρώματος έντονου μπλε με πορτοκαλί ίριδες!!!! Το στόμα της μικρό και τα χείλια της σαρκώδες η μύτη της και αυτή μικρή, τα φρύδια της ήταν κυρτά και έβγαιναν προς τα επάνω μέσα από τα μαλλιά της περίπου γύρω στους δεκαπέντε πόντους το κάθε αυτί!!!! Ένα πολύ καλλίγραμμο σώμα με ένα υπέροχο μεσαίου μεγέθους στήθος!!!! Το χρώμα του δέρματος της ήταν προς το ροδακινί με χρείες τους απαλού μωβ!!!! Καθώς κινούταν μια απαλή σκόνη έβγαινε από όλο της το σώμα λες και ήταν αστρόσκονη!!!! Φορούσε ένα μπουστάκι στο στήθος της και ένα μικρό φουστάνι και στα πλάγια αυτού είχε ένα από τα καλότεχνα σπαθιά των ξωτικών όπου κόβουν τα πάντα στο πέρασμα της λεπίδας τους!!!!

Στην θέα λοιπόν της Σαχθούρας ο σαμάνος των Λυκάωνων έχασε τα λόγια του!!!! Ήταν ότι ποιο γλυκό, ποιο θεσπέσιο, ποιο όμορφο, ποιο καλοσυνάτο!!!! Ήταν σαν να έκανε ζεύξη ο ήλιος με το φεγγάρι μπροστά στα μάτια του!!!! Αυτός λοιπόν ο περήφανος αλύγιστος και τρομερός πολεμιστής και σαμάνος των Λυκάωνων είχε ερωτευτεί για πρώτη φορά στην ζωή του τελείως ξαφνικά!!!! Άκουγε τους σωματοφύλακες του που ρώταγαν την Σαχθούρα με άσχημο τρόπο ποιος ήταν ο λόγος που είχε πάει εκεί και δεν είχε ζητήσει άδεια!!!! Τότε ο σαμάνος με πολύ αυστηρό τρόπο ζήτησε από τους ακόλουθους του να την αφήσουν αμέσως ήσυχη και πλησιάζοντας τις είπε:

<< Πες μου όμορφο ρόδο της Μέσης Γης δεν ήξερες ότι απαγορεύεται να εισέλθεις στην χώρα μας!;! Και όχι μόνο αυτό αλλά ήλθες και μέχρι την ιερή λίμνη όπου κανείς από τους Λυκάωνες δεν έρχεται εδώ!!!! Πες μου τώρα Σαχθούρα για ποιο λόγο το έκανες ή έχεις ευχή θανάτου όπου θέλεις να βγει αληθινή!;! >>

Κοιτάζοντας τον σαμάνο με τα πανέμορφα μάτια της έκανε ένα …δυο βήματα πίσω και του απάντησε:

<< Ο μεγάλε Σαμάνε των Λυκάωνων μου είχαν πει ότι είσαι όμορφος σαν άνθρωπος και πραγματικά ήθελα να το διαπιστώσω και η ίδια αυτό!!!! Σαν ζώο όμως δεν είσαι και τόσο όμορφος βρωμάς σαν βρεγμένο σκυλί …. >>

Στα λόγια αυτά οι σωματοφύλακες του Σαμάνου έκαναν την κίνηση να την ξεσκίσουν μα και πάλι ο σαμάνος τους σταμάτησε διατάζοντας τους να μείνουν στο ένα χιλιόμετρο μακριά του όπως και αμέσως έκαναν!!!! Κατόπιν απεύθυνε τον λόγο στην Σαχθούρα όπου είχε μείνει να τον κοιτάει πιάνοντας την λαβή του σπαθιού της με το δεξί της χέρι!!!!

<< Από ότι βλέπω Σαχθούρα εκτός από όμορφη έχεις και μεγάλο στόμα!!!! Τώρα όμως πρέπει να επιβάλω τον νόμο, δυστυχώς θα πρέπει να σε σκοτώσω που παραβίασες όλα τα ιερά μας … >>

Αμέσως ο σαμάνος άλλαξε με μιας σε ένα αγέρωχο Λυκάων!!!! Η Σαχθούρα τράβηξε το καλότεχνο σπαθί της όπου είχε μήκος γύρω στους εξήντα πόντους!!!! Πρώτα έκανε την κίνηση της η Σαχθούρα χωρίς να πει τίποτα!!!! Με ένα περίτεχνο σάλτο που θα ζήλευαν οι ποιο τέλειοι ακροβάτες επιτέθηκε προς τον σαμάνο με το σπαθί της προτεταμένο για τον λαιμό του!!!! Προτού προλάβει η μύτη τους σπαθιού της να ακουμπήσει τον λαιμό του Σαμάνου ο σαμάνος έκανε και αυτός ένα άλμα περνώντας από πάνω της, αμέσως η Σαχθούρα γύρισε στον αέρα να αντικρίσει που πήγαινε ο σαμάνος αλλά και να προστατέψει τα νότα της!!!! Εκείνη την στιγμή τα πανέμορφα τεράστια μάτια της συνάντησαν τα κατακίτρινα μάτια του Σαμάνου όπου την κοιτούσαν όχι με θυμό, ούτε με αγριάδα, αλλά με θαυμασμό και με ρίγος από το απέραντο κάλλος της ομορφιάς της!!!! Αμέσως προσγειώθηκαν και οι δυο ο ένας στην μεριά του αλλού που ήταν πριν!!!! Στάθηκαν για μερικά λεπτά να κοιτάει ο ένας τον άλλον χωρίς να λέει τίποτα κανένας!!!! Τότε μίλησε πρώτη η Σαχθούρα:

<< Συνεχίζεις να θέλεις να επιβάλεις τον παρανοϊκό νόμο σου Σαμάνε!;! >>

Ο σαμάνος κοντοστάθηκε λίγο και αμέσως της απάντησε με την χοντρή φωνή του Λυκάων!!!!

<< Μα δεν μπορώ να κάνω αλλιώς πανέμορφη << Ριχράδερ >> ( ένα είδος άγριας ορχιδέας με 29 διαφορετικά χρώματα και απίστευτη μυρωδιά )!!!! >>

Με μιας η Σαχθούρα έσφιξε με τα δυο της χέρια την λαβή από το σπαθί της, έτρεξε προς τον σαμάνο και στα μισά ξανά έκανε ένα περίτεχνο άλμα, βρισκόταν στον αέρα με το σπαθί πίσω από το κεφάλι της και είχε απότομη κάθοδο μετά τις περίτεχνες τούμπες προς το κεφάλι του Σαμάνου!!!! Προτού πάλι προλάβει να τον κόψει στα δυο ο σαμάνος και αυτός με την σειρά του έκανε το άλμα του, πέρασε σαν αστραπή από δίπλα της καθώς κατέβαινε η Σαχθούρα να βρει το στόχο της!!!! Προτού προλάβει να ακουμπήσει τα πόδια της στο έδαφος το δεξί φονικό χέρι του Σαμάνου όπου είναι οπλισμένο με απίστευτα φονικά νύχια απαλά χαϊδέψαν το πρόσωπο της χωρίς να την ακουμπήσουν τα νύχια του!!!! Σε όλη αυτήν την διάρκεια και πάλι τα μάτια τους αντάμωσαν στον αέρα παρόλη την ταχύτητα που είχαν και οι δυο τους ήταν σαν να μην ήθελαν να ακουμπήσουν στην γη!!!! Σε λίγα δευτερόλεπτα για μια ακόμη φορά είχε πάρει ο ένας την θέση του άλλου!!!!

Τότε η Σαχθούρα του είπε:

<< Παίζεις μαζί μου Σαμάνε!!!! Ότι ώρα ήθελες θα μπορούσες να με σκοτώσεις γιατί δεν το έκανες!;! Γιατί δεν επιβάλεις τον νόμο σας!;! >>

Τότε ο σαμάνος άλλαξε από Λυκάων σε άνθρωπο και τις είπε:

<< Ίσως έτσι να σου είμαι καλύτερα οικείος και να μην μυρίζω σαν βρεγμένο σκυλί!!!! >>

Τότε η Σαχθούρα με μιας έκανε ένα άλμα και πήρε οριζόντια θέση με το σπαθί της στον αέρα σαν ένα βέλος που είχε φύγει με μανία από το τόξο ενός τοξότη!!!! Αν και την είδε ο σαμάνος αποφάσισε να μην κάνει τίποτα!!!! Η ταχύτητα της ήταν μεγάλη και όλο και πλησίαζε τον σαμάνο!!!! Την τελευταία στιγμή έστρεψε το χέρι της και το σπαθί της καρφώθηκε κάτω από την δεξιά κλείδα του Σαμάνου!!!! Το φονικό περίτεχνο σπαθί της διαπέρασε την σάρκα του Σαμάνου πέρα για πέρα!!!! Προτού η ίδια πέσει στο έδαφος ο σαμάνος είχε αλλάξει σε Λυκάων ο πόνος του ήταν μεγάλος και το σπαθί ήταν καρφωμένο πάνω του!!!! Ένα βαρυ ουρλιαχτό λύκου ακούστηκε σε όλη την Λυκαωνία!!!! Έπιασε την λαβή του σπαθιού και το τράβηξε από πάνω του!!!! Η ασημένια γούνα του μπρος πίσω είχε γεμίσει με αίμα!!!! Οι σωματοφύλακες του ήδη είχαν φτάσει δίπλα του εξαγριωμένοι γεμάτοι μίσος και φονικά ένστικτα για την Σαχθούρα!!!! Μα προτού προλάβουν να κάνουν κάτι ο σαμάνος και πάλι τους σταμάτησε και τους έδιωξε για μια ακόμη φορά!!!! Πλησίασε την Σαχθούρα όπου ήταν μισό πεσμένη στο έδαφος δίνοντας της το σπαθί της είπε:

<< Τι θα έλεγες να σου δείξω σιγά σιγά όλη την Λυκαωνία!;! Έχουμε πολύ ωραία μέρη…πιστεύω τα καλύτερα σε όλη την Μέση Γη!!!! >>

Η Σαχθούρα τα είχε χάσει, βούτηξε το σπαθί της και το έβαλε στο θηκάρι της!!!! Αμέσως από την αριστερή πλευρά της μέσης της έβγαλε ένα δερμάτινο πουγκί έβγαλε ένα περίτεχνο φιαλίδιο όπου είχε ένα ροζ υγρό μέσα του!!!! Άνοιξε το πώμα και πήγε προς την μεριά του Σαμάνου να το ρίξει στην πληγή του!!!! Κοντοστάθηκε λίγο ο σαμάνος μα ύστερα την άφησε να τον περιθάλψει!!!! Όσο του έριχνε το υγρό στην πληγή του μπρος πίσω η Σαχθούρα γύρισε και του είπε ψιθυριστά:

<< Νά χθέλ νίχναθς ιόθ λαχθισάραν ιγούλθ βλάνινθ ( μετάφρ. Γιατί δεν κουνήθηκες δεν ήθελα να σε τρυπήσω ) >>!!!!

Τότε ο σαμάνος της απάντησε στην γλώσσα της:

<< Θναθνίς λιχνάρθ ωτ αλθουάγ βλενίχθ λισθράθ ούτ ναχμίθ ( μετάφρ. Τι ποιο ωραίο και όμορφο να με σκοτώσει ένα τόσο όμορφο ον )!!!!

Αμέσως πετάχτηκε πίσω η Σαχθούρα μένοντας έκπληκτη που ο σαμάνος μιλούσε την γλώσσα της!!!! Από τότε ξεκίνησε ένα όμορφο και ερωτικό ειδύλλιο!!!! Βρισκόντουσαν κάθε μέρα και ο σαμάνος αφιέρωνε πολύ ώρα για την Σαχθούρα!!!! Μετά από πέντε μήνες τα μαντάτα αυτού του ερωτικού γεγονός έφτασαν στα αυτιά του Βασιλιά Ναχθάι!!!! Έγινε έξαλλος και κάλεσε τον σαμάνο των Λυκάωνων στην χώρα των ξωτικών!!!!

Με μιας και με χωρίς κανέναν φόβο ο σαμάνος έφτασε στην χώρα των ξωτικών και στο παλάτι του βασιλιά Ναχθάι!!!! Εκεί τον περίμενε ο Ναχθάι αλλά όχι όπως πριν ως σύμμαχο αλλά σαν εχθρό του!!!! Του είπε τα εξής λόγια:

<< Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα εσένα να αγαπήσεις την κόρη μου!;! Ποιος σου έδωσε εσένα το δικαίωμα να αγαπήσεις ένα ξωτικό!;! Πως πίστεψες ότι θα άφηνα ποτέ να γίνει μια τέτοια σμίξει μεταξύ Λυκάων και Ξωτικού!;! Έχεις σκεφτεί ποτέ τι είδους υβρίδια θα βγάλετε!;! Μισό Λυκάων μισό Ξωτικό τι ποιο αποκρουστικό υπάρχει από αυτό!;! >>

Αμέσως ο σαμάνος τον διέκοψε νευριασμένα:

<< Σαν συμμάχους κατά των Δρακόντιων δεν είμαστε αποκρουστικοί εμείς οι Λυκάωνες Ναχθάι!;! Το ότι μπορούμε και αλλάζουμε σε Λυκάων μας κάνει αποκρουστικούς!;! Βάλτο καλά στο μυαλό σου μεγάλε ηγέτη των ξωτικών την Σαχθούρα θα την πάρω και θα την κάνω γυναίκα μου ο κόσμος τούμπα να έλθει!!!! Την αγαπώ και με αγαπά και αυτό δεν το αλλάζει τίποτα!!!! >>

Αμέσως ο Ναχθάι σηκώθηκε από την θέση του έξαλλος και είπε τα εξής:

<< Δυστυχώς μετά από τόσες χιλιάδες χρόνια συμμαχίας θα πρέπει να διακοπεί από σήμερα εσείς οι Λυκάωνες είσαστε εχθροί μας μιας και δεν μπορείς να καταλάβεις την σοβαρότητα του θέματος!!!! Μέχρι να δύσει ο ήλιος να έχετε φύγει από την χώρα μου εσύ και το ασκέρι σου!!! >>

Προτού προλάβει να πει κάτι ο σαμάνος ο Ναχθάι είχε φύγει από την αίθουσα!!!! Ο σαμάνος μαζί με τους σωματοφύλακες του έφυγαν από την χώρα των ξωτικών και τράβηξαν το δρόμο του γυρισμού!!!! Ο κόσμος του Σαμάνου είχε βουλιάξει, δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι δεν θα ξανά έβλεπε την Σαχθούρα, ότι δεν θα την φιλούσε, να την αγκάλιαζε να έκανε έρωτα μαζί της…..!!!! Σκεφτικός και πικραμένος έφτασε στην  χώρα του και μετά από κάμποσες ώρες στην πόλη του εκεί ο Σπάρκ ο υπαρχηγός του, του είπε ότι τον ήθελε απεγνωσμένα η Λού όπου ήταν αρχηγός της φυλής του Σαμάνου αλλά και θεία του!!!! Μετά από λίγο εμφανίστηκε η Λού μπροστά του και του είπε ότι είχε μιλήσει με τον Ναχθάι και ότι αυτό που πήγαινε να κάνει ήταν ιεροσυλία!!!! Ο τρόπος της όμως ήταν πραγματικά αντιπαθέστατος αλλά και πολύ ερεθιστικός!!!! Έκανε ο Σπάρκ μια κίνηση για να της επιτεθεί μα ο σαμάνος έξαλλος σηκώθηκε όρθιος είχε την ανθρώπινη μορφή του, τα μάτια του αστράφτανε από θυμό είχε κοκκινήσει όλος έφτασε σε απόσταση αναπνοής από το πρόσωπο της Λού και τις είπε:

<< Τολμάς εσύ γυναίκα να μου λες εμένα το τι πρέπει και τις δεν πρέπει!;! Τολμάς να μου μιλάς με αυτόν τον τρόπο!;! Που υπάρχει νόμος από τον Πατέρα και την Μητέρα που να λέει ότι απαγορεύεται να αγαπήσουμε ένα άλλο ευφυές ον!;! >>

Καθώς τα έλεγε αυτά ακουγότανε σε όλη την πόλη, η Λού τότε γύρισε και του είπε απαθέστατη στάζοντας δηλητήριο:

<< Αν συνεχίσεις την σχέση αυτή σε καταριέμαι να μην στεριώσεις την αγάπη που έχεις ποτέ!!!! Με άκουσες σεβαστέ Σαμάνε μας…..ποτέ!!!! Την αιώνια κατάρα μου να έχεις!!!! >>

Στο άκουσμα των λέξεων αυτών δυο Λυκάωνες από την επίλεκτη φρουρά του πήδησαν στον αέρα με στόχο την Λού μα ο σαμάνος άλλαξε με μιας σε Λυκάων και τους σταμάτησε στον αέρα λέγοντας τους:

<< Αδέλφια μου….δεν με πειράξανε τα λόγια της είναι αρχηγός της φυλής και πρέπει να τα σεβαστούμε τα λόγια της…. >>

Η Λού στεκότανε αγέρωχη και χωρίς να δείξει φόβο μα ούτε και να αλλάξει σε Λυκάων και ενώ ο σαμάνος έλεγε τα λόγια του αυτά γύρισε να φύγει λέγοντας τα λόγια αυτά:

<< Εσύ είσαι ο σαμάνος μας, εσύ φτιάχνεις τους νόμους, φτιάξε τώρα έναν νόμο στα μέτρα σου όπου θα μπασταρδέψεις όλη την φυλή μας…!!!! Αλλα μόνο ένα σου λέω όσο ζω δεν θα επιτρέψω αυτήν την ζεύξη και θα κάνω τα πάντα να την διαλύσω και ας πεθάνω!!!! >>.

Ο σαμάνος παρόλη την στεναχώρια του έδωσε τόπο στην οργή δίνοντας το παράδειγμα στον Σπάρκ αλλά και στην φρουρά του!!!! Τότε ο Σπάρκ βλέποντας τον σαμάνο του να υποφέρει από αυτά που είχαν συμβεί γονάτισε μπροστά του, αμέσως ακολούθησε και όλη επίλεκτη φρουρά του και του είπε:

<< Σαμάνε μου, εσένα που έχω σαν πατέρα μου, που μου έδωσες λόγο να ζω και να υπάρχω σου ορκίζομαι ότι απόφαση και να πάρεις θα είμαι για πάντα μαζί σου!!!! >>

Προτού προλάβει να τελειώσει μια κραυγή ακούστηκε από όλη την φρουρά:

<< ΑΡΚΡΕΛ ΑΓΙΟΘ ΚΡΕΡΧΘΡ >> ( μετάφρ. ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΩΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ )!!!!

Σηκώνοντας το κεφάλι του σιγά σιγά πνιγμένος στην τρικυμία της λύπης του τους κοίταξε όλους και τους είπε:

<< Αδέλφια μου….σας ευχαριστώ….αφήστε όμως τώρα γιατί πονάω στην ψυχή μου βαθιά, τόσο που θέλω να την ξεριζώσω με τα ίδια μου τα χέρια!!!!! Αφήστε με μόνο μου και μην με ενοχλήσει κανένας και για τίποτα!!!! Αυτό είναι διαταγή!!!! >>

Ο σαμάνος κλείστηκε στα ιδιαίτερα του κατακερματισμένος που δεν θα μπορούσε να δει την γλυκιά του Σαχθούρα ξανά!!!! Όχι ότι δεν θα μπορούσε να το κάνει αλλά σαν ηγέτης των Λυκάωνων είχε ήδη καταστρέψει την συμμαχία με τα ξωτικά αλλά και επειδή η Σαχθούρα δεν φάνηκε πουθενά πίστεψε ότι έτσι πρέπει να γίνει!!!! Οι μέρες περνούσαν και ο σαμάνος ήταν κλεισμένος στα ιδιαίτερα του χωρίς να βγαίνει έξω…οι μέρες γίνανε μήνες…να είχαν περάσει τρεις μήνες ακριβώς από τότε, ώσπου μια μέρα ο Σπάρκ άνοιξε την πόρτα του Σαμάνου διάπλατα μπαίνοντας μέσα λαχανιασμένος, προτού προλάβει να πει κάτι του επιτέθηκε ο σαμάνος όλος νεύρα και πιάνοντας τον από τον λαιμό του είπε:

<< Τι πρέπει να κάνω για να καταλάβεις ότι δεν θέλω να φάω…!;! >>

Τότε ο Σπάρκ του είπε μετά δυσκολίας ξεροκαταπίνοντας από τον πνιγμό που ένιωθε από το χέρι του Σαμάνου:

<< Η Σαχ..θούρα… Σαχθού..ρα >>!!!!

Με μιας ο Σαμάνος άφησε τον Σπάρκ κάτω και του είπε:

<< Μίλα …μίλα >>!!!!

<< Η δυτική περίπολος μας έπιασε την Σαχθούρα όπου είχε μπει παράνομα και πάλι στην χώρα!!!! Είναι μια χαρά δεν την πείραξαν την έχουν συλλάβει και περιμένουν διαταγές σας >>!!!!

Με ένα σάλτο ο σαμάνος άλλαξε σε Λυκάων και άρχισε να τρέχει όπως ο κεραυνός που ψάχνει να βρει το έδαφος για να το κάψει!!!! Από πίσω όλη η φρουρά του και ο Σπάρκ απεγνωσμένα ίσα που τον έφταναν!!!! Μέσα σε ένα τέταρτο ο σαμάνος είχε φτάσει εκεί που κρατούσανε την αγαπημένη του, μπήκε μέσα αλλαγμένος στην κάμαρα που την είχαν οι φρουροί εκεί αμέσως γονάτισαν, τους έκανε νόημα να βγουν έξω όπως και το έπραξαν αμέσως!!!! Τότε με μιας άλλαξε σε άνθρωπο γονάτισε δίπλα στην Σαχθούρα και τις είπε:

<< Ευωδιά του ανέμου, χάδι της ψυχής μου, δροσοσταλίδα των χειλιών μου….φλόγα της καρδίας μου…γιατρειάς των ματιών μου είσαι καλά ροδοπεταλομένη μου!!!! >>

Τα λόγια του ήταν τόσο στοργικά αλλά και τρεμάμενα μαζί, όχι από την πείνα που είχε αλλά από την αγάπη που ένοιωθε για αυτήν!!!! Τότε η Σαχθούρα του απάντησε και αυτή στοργικά…!!!!

<< Καλά είμαι Λύκε μου….καλά!!!! Αλλά δεν άντεξα άλλο να μην μπορώ να σε δω, να σε μυρίσω…ακόμα και όταν είσαι αλλαγμένος όπου μυρίζεις σαν βρεγμένο σκυλί… τα παράτησα όλα και έτρεξα ψυχή μου να σε δω!!!! Δεν με νοιάζει το τι θα γίνει…δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα πλάι μου…προτιμώ να πεθάνω!!!! >>

Την διέκοψε ο σαμάνος απότομα:

<< Να πεθάνεις!;! Ποιος θα τολμήσει…>>!!;!!

Τότε η Σαχθούρα κοιτώντας τον στα μάτια ακούμπησε το αριστερό της χέρι στα χείλια του και του είπε:

<< Ο τρόπος του λέγειν μωρό μου… >>

Αμέσως ο σαμάνος άλλαξε και τις είπε να ανέβει στην πλάτη του όπως και έπραξε η Σαχθούρα…της είπε:

<< Τύλιξε τα χέρια σου με τις τρίχες από την χαίτη μου και με τα δάχτυλα σου κρατήσου από αυτές!!!! Τα πόδια σου ζωγραφιά μου να τα σφίξεις στα παΐδια μου γερά θα σε πάω στο σπίτι μου >>!!!!

Πράγματι!!!! Έκανε ότι της είπε και μόλις ο σαμάνος κατάλαβε ότι ήταν έτοιμη άρχισε να τρέχει στα τέσσερα… στην αρχή αργά για να συνηθίσει και μετά ποιο γρήγορα!!!! Καθώς έτρεχε έκανε το πρώτο του άλμα για να καλύψει ποιο γρήγορα την απόσταση… έκανε ένα άλμα γύρω στα 50 μέτρα ύψος και γύρω στα 160 μήκος!!!! Όσο ήταν στον αέρα η Σαχθούρα έδειχνε να το απολαμβάνει γέρνοντας το κεφάλι της στον σβέρκο του Σαμάνου όπου είχε πλούσια την χαίτη του εκεί!!!! Σίγουρα ένιωσε ότι ήταν η αίσθηση ως το ποιο τέλειο και μαλακό μαξιλάρι του κόσμου!!!! Ο σαμάνος προσγειώθηκε όσο ποιο καλά μπορούσε ….η Σαχθούρα τραντάχτηκε για λίγο μα προτού προλάβει να καταλάβει το τι είχε γίνει ο σαμάνος ξανά έκανε και πάλι άλμα…και μετά πάλι …και πάλι ώσπου έφτασε στην πόλη του!!!! Φτάνοντας στο σπίτι του την ρώτησε:

<< Είσαι καλά αστερισμέ του λαού μου >>!;!

Η Σαχθούρα κούνησε το κεφάλι της σαν να του έλεγε ότι όλα είναι εντάξει!!!! Αμέσως μετά έφτασε ο Σπάρκ με την φρουρά του όπου τον ακολουθούσαν!!!! Τότε ο σαμάνος διέταξε να φέρουν φαγητά να φάνε!!!! Αμέσως και έγιναν όλα!!!! Ο σαμάνος χαρούμενος από την απροσδόκητη επίσκεψη της Σαχθούρας…έτρωγε σαν λυσσασμένος κοιτούσε την Σαχθούρα που και που και με γεμάτο το στόμα του από φαγητό της χαμογελούσε κουνώντας το κεφάλι του από χαρά!!!! Καθώς έτρωγε η Σαχθούρα απαλά και ευγενικά του χάιδεψε τα μαλλιά του και του είπε ψιθυριστά:

<< Αχ βρες φως μου…μου έλειψες!!!! Δεν μπορούσα άλλο μακριά σου >>!!!!

Ο σαμάνος το άκουσε αλλά έκανε ότι δεν άκουσε διότι η πείνα του ήταν μεγάλη!!!! Δεν άργησε η ώρα που έπεσαν στο κρεβάτι, ο παθιασμένος ερωτάς τους ακουγόταν σε όλη την πόλη!!!! Όπου αυτό έκανε την Λού να γίνει έξαλλη και πήγε στον σαμάνο όλο νεύρα, μα καθώς έφτασε εκεί ο Σπάρκ ήταν στην πόρτα και τις είπε:

<< Πραγματικά αν αγαπάς την ζωή σου σήκω και φύγε τώρα σκύλα!!!! Εγώ δεν έχω καμιά συγγένεια μαζί σου για να σε λυπηθώ τομάρι!!!! Αλλά ούτε και ο σαμάνος είμαι!!!! Θα σου πάρω το κεφάλι με τον διπέλεκας μου και θα το παλουκώσω στην μέση της πόλης…ΑΑΑΑΑ το ξέχασα και θα χέσω το πτώμα σου μάγισσα για να μην το τιμήσει κανείς!!!! >>

Βλέποντας η Λού τον Σπάρκ σε έξαλλη κατάσταση δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς όσο γενναία και να ήταν όσο άγρια δεν είχε καμία ελπίδα στον Σπάρκ μπροστά!!!! Έφυγε…έφυγε όμως και πήγε στον Ναχθάι όπου του είπε που ήταν η κόρη του και ότι έπρεπε κάτι να γίνει!!!!τα είπανε και έφυγε γύρισε πίσω!!!! Ο Σπάρκ δεν είπε του Σαμάνου τι είχε γίνει και το άφησε να περάσει έτσι!!!! Ο σαμάνος ζούσε σε πελάγη ευτυχίας, κοίταζε καθημερινά όλες τις υποθέσεις του….τα πάντα!!!! Μετά έπαιρνε την αγαπημένη του και όπως τις είχε υποσχεθεί πριν καιρό την γύρναγε και τις έδειχνε όλα τα όμορφα αλλά και άσχημα μέρη της Λυκαωνίας!!!! Ο καιρός πέρναγε και όλα έδειχναν να πηγαίνουν ωραία και στρωτά για τον άμοιρο σαμάνο…ώσπου…ένα πρωί και ενώ είχε την Σαχθούρα στην πλάτη του ανεβαίνοντας έναν λόφο με το που ξεμύτησαν εκεί πέρα κάτω μακριά είδαν στρατό…στρατό!!!! Μπροστά σε αυτόν τον στρατό στεκόντουσαν γύρω στους είκοσι Λυκάωνες όπου είχαν ξεκινήσει ήδη τον πολεμικό χορό τους!!!!! ΧΡΟΥΟΥΟΥΟΥ ΤΣΧΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! Ακούστηκαν σε όλη την περιοχή παρόλο ότι ήταν είκοσι μονάχα!!!! Με μιας ξεκίνησαν τον περίεργο χορό τους δείχνοντας κάποιοι από αυτούς τα γεννητικά τους όργανα….τότε χωρίς να το περιμένουν από το πουθενά άκουσαν από πίσω τους τους πενήντα σωματοφύλακες του Σαμάνου να ανταποδίδουν στον κάλεσμα ΧΡΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ ΤΣΧΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! Γυρνώντας είδαν την φρουρά του Σαμάνου πάνω στον λόφο όπου με την σειρά τους είχαν ζωγραφήσει στο πρόσωπο τους την τέλεια ψυχεδέλεια με μορφασμούς και τα άγρια ψυχωτικά βλέμματα τους αλλά και συνάμα να πιάνουν τα γεννητικά τους όργανα και να τα επιδεικνύουν με ψυχωτικό ζήλο προς τον εχθρό!!!!

Ο σαμάνος κατέβασε προσεχτικά την Σαχθούρα από την πλάτη του και χωρίς να αλλάξει στάθηκε δίπλα στην φρουρά του κοιτώντας τον στρατό που βρισκότανε εκεί μπροστά!!!! Τους αναγνώρισε ήταν στρατός από ξωτικά!!!! Όλα!!!! Πάνω από τρία εκατομμύρια άρτια εκπαιδευμένοι στρατιώτες ξωτικά!!!! Μπροστά μπροστά βρισκότανε ο Ναχθάι πάνω σε ένα Κραρλόρ ( μετάφρ. Ένα είδος αλόγου που μοιάζει σαν καμήλα )!!!! Κανείς δεν έκανε κίνηση ώσπου από το ιερό βουνό της Λυκαωνίας ακούστηκε γοερό ΒΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟ ….ΒΟΥΟΥΑΑΑΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!! Από τα βάθη της χώρας ακούστηκε ένα ανατριχιαστικό  και βροντερό ΧΡΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ ΤΣΧΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! Σείστηκε όλη η Λυκαωνία…αμέσως μετά από λίγα δευτερόλεπτα ησυχίας ακουγόταν ο ερχομός 500.000 χιλιάδων Λυκάωνων όπου σε λίγα λεπτά είχαν φτάσει και είχαν παραταχθεί πίσω δεξιά και αριστερά από τον Σαμάνο!!!! Ο Σπάρκ προσγειώθηκε δίπλα στον σαμάνο!!! Λέγοντας του:

<< Ως το τέλος Σαμάνε μου μην μείνει κανείς Αυτιάς όρθιος >>!!!!

Γύρισε κοιτώντας την Σαχθούρα και τις είπε χαμογελώντας….:

<< Φυσικά μεγαλειότατη εξαερίστε εσείς >>!!!!

Τότε ο σαμάνος φώναξε σε όλους:

<< ΚΡΙΚΡΑΘΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΚΛ >> ( μετάφρ. ΗΣΥΧΙΑ )!!!!

Το μόνο που ακουγότανε πλέον ήταν ο αγέρας και κάποια πουλιά που κελαηδούσαν χωρίς να φαίνεται να είχαν αντιληφθεί το τι έμελλε να γίνει!!!! Από την πλευρά των ξωτικών ένας καβαλάρης ξεκίνησε με μεγάλη ταχύτητα να πηγαίνει προς το μέρος των Λυκάωνων!!!!  Ήταν όμως σίγουρο ότι αν έφτανε στους είκοσι πρώτους Λυκάωνες δεν θα περνούσε!!!! Αμέσως ο σαμάνος έκανε ένα άλμα και με το δεύτερο πέρασε τους είκοσι Λυκάωνες και προσγειώθηκε μπροστά σχεδόν στον καβαλάρη που ερχότανε!!!! Ήταν ολοφάνερο ότι δεν ήθελε να αναμετρηθεί με τα ξωτικά!!!! Όχι γιατί τα φοβότανε αλλά γιατί αυτή που λάτρευε ήταν ξωτικό!!!! Κανείς δεν κουνήθηκε από την θέση του από τους Λυκάωνες μόνο οι σωματοφύλακες του όπου μετά από κάποιες στιγμές ένας ένας προσγειωνότανε του σε θέση μάχης!!!!

Ο καβαλάρης φρενάρισε απότομα στην θέα του Σαμάνου και των Λυκάωνων, ήταν η Λιχθ Λάι η αδελφή της Σαχθούρας όπου ήταν σαν αστακός οπλισμένη και μια από τις καλύτερους τοξοβόλους όλων των ξωτικών!!!! Γονάτισε μπροστά στον σαμάνο σε ένδειξη σεβασμού και άρχισε να του λέει:

<< Ο σεβάσμιε Σαμάνε των Λυκάωνων!!!! Αν και δεν συμφωνώ με τα μαντάτα του πατέρα μου είμαι υποχρεωμένη να στα απαγγείλω!!!! Δώσε πίσω την Σαχθούρα και η συμμαχία μας θα ξανά ισχύσει!!!! Αν δεν την δώσεις πίσω είμαι στην δυσάρεστη θέση να πω ότι πολλοί θα χαθούν από εμάς αλλά και από εσάς για να την πάρουμε >>!!!!

Η Λιχθ Λάι παρέμεινε γονατιστή…περίμενε το τι θα πει ο σαμάνος!!!! Μα ο σαμάνος τα είχε χαμένα…δεν ήξερε τι να κάνει και στεκόταν εκεί και την κοίταζε απορημένος….θυμωμένος….απλά στεκόταν και την κοίταζε, οι στιγμές περνούσαν τότε η Λιχθ Λάι σήκωσε το κεφάλι της και αντίκρυσε τον σαμάνο που την κοιτούσε με όλα αυτά τα συναισθήματα που ένιωθε….!!!! Ψιθυριστά του είπε:

<< Σαμάνε μου ξέρω πόσο την αγαπάς και πόσο σε αγαπάει αλλά θα γίνει γενοκτονία και από τις δυο πλευρές….. >>!!!!

Τότε ο σαμάνος την διέκοψε φωνάζοντας σε όλους τους Λυκάωνες για να τον ακούσουν:

<< Αδέλφια μου….!!!!! Αγάπησα ένα ξωτικό!!!! Ίσως στα μάτια του Μαν Η του να μην φαίνεται σωστό αλλά ποιος μπορεί να το πει αυτό εκτός τον ίδιο!;! Το ξωτικό με αγαπάει και αυτή και τώρα τα άλλα ξωτικά την θέλουν πίσω!!!! Εάν πιστεύετε ότι έκανα κάτι κακό ή ήμουν άδικος προς όλες τις φυλές μας τότε σας απαλλάσσω από τις διαταγές μου και γυρίστε πίσω!!!! Εγώ θα μείνω με τους τρελούς σωματοφύλακες μου έτσι και αλλιώς έχουν ορκιστεί στον Πατέρα και την Μητέρα να με φιλάνε να μην πάθω κάτι αυτοί δεν θα φύγουν!!!! Εσείς όμως φύγετε!!!! >>

Γύρισε το ξανά προς την μεριά της Λιχθ Λάι και τις είπε:

Πραγματικά θα ήθελα να γινότανε αλλιώς μα δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω αλλιώς!!!!

Ξανά γύρισε πίσω για να δει για τελευταία φορά την αγαπημένη του που στεκότανε εκεί στον λόφο και τον μόνο που είδε να φεύγει ήταν η Λού μονάχη της κανένας άλλος Λυκάωνας δεν είχε κουνηθεί από την θέση του ήταν όλοι εκεί!!!! Τότε με όση πνοή του είχε μείνει μέσα στα στήθη του φώναξε:

ΧΡΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ ΤΣΧΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! ΑΚΡΕΚΡΕΛΡ ΙΡΚΡΑΡΛ ΒΕΛ ΚΡΙΝΑΛΟΘΡ ΣΙ ΚΡΟΥΑΒΡΑΚΡΛ!!!! ( μετάφρ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΩ ΝΕΚΡΟΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ )!!!!!

Ο λόφος σείστηκε από το γνωστό κάλεσμα, όλοι ήταν με το πλευρό του Σαμάνου…ακόμα και η Λού είχε γυρίσει πίσω!!!! Τότε η Λιχθ Λάι σηκώθηκε και του είπε:

<< Πραγματικά χαίρομαι για την αδελφή μου που βρωμάς σαν σκυλί βρεγμένο και την αγαπάς τόσο!!!! Μακάρι να βρεθεί κάποτε κάποιος να με αγαπήσει και μένα όπως αγαπάς εσύ την αδελφή μου!!!! Μακάρι να γνωριζόμασταν κάτω από άλλες συνθήκες!!!! Άμα με βρεις στο πεδίο της μάχης αποτελείωσε με γρήγορα μόνο αυτό σου ζητώ!!!! >>

Ο σαμάνος κούνησε το κεφάλι του λέγοντας της ευχαριστώ και ότι θα έκανε ότι του ζητούσε!!!! Μα προτού προλάβει να ζέψει το ζώο που την είχε πάει μέχρι εκεί η Σαχθούρα την σταμάτησε ξαφνικά λέγοντας της να περιμένει!!!! Γύρισε στον σαμάνο με γεμάτα δάκρυα στα μάτια και του είπε:

<< Λατρεία μου …. Ήταν λάθος όλο αυτό….. τώρα κατάλαβα ότι δεν σε αγαπώ αλλά ήταν ένας ενθουσιασμός και τίποτα άλλο παραπάνω!!!! Σε παρακαλώ μην πολεμήσεις για κάτι που δεν αξίζει….και αν με αγαπάς έστω και λίγο μην με ακολουθήσεις και μην με αναζητήσεις ποτέ ξανά!!!! >>

Προτού προλάβει να πει κάτι ο έκπληκτος σαμάνος η Σαχθούρα είχε καβαλήσει μαζί με την αδελφή της και ήδη βρισκότανε μακριά!!!! Προτού καταλάβει τι είχε γίνει ο σαμάνος ο Σπάρκ προσγειώθηκε δίπλα του λέγοντας του:

<< Σαμάνε μου…!;! >>

Τότε ο σαμάνος με δάκρια στα μάτια και με μαχαίρια στην καρδιά είπε στον Σπάρκ ακυρώνετε η μάχη διώξε τους όλους…. >>!!!!

Αμέσως ο Σπάρκ έκανε αυτό που του είπε ο σαμάνος όλοι είχαν φύγει ακόμα και τα ξωτικά οι μόνοι που είχαν μείνει ήταν ο σαμάνος που έστεκε εκεί σαν χαμένος οι σωματοφύλακες του και ο Σπάρκ!!!! Κανείς δεν μιλούσε….μόνο ο αγέρας που είχε γίνει ποιο δυνατός!!!! Τότε ο Σπάρκ είπε στον σαμάνο:

<< Δεν ξέρω τι σου είπε Σαμάνε μου μα ότι και αν σου είπε το είπε για να μην γίνει το μακελειό!!!! Άμα το λέει η καρδιά σου θα πάμε να μιλήσουμε στο Ναχθάι άμα δεν καταλάβει και πάλι ε τότε θα την κλέψουμε και ότι γίνει!!!! Εγώ από μακριά δεν την είδα να είναι και τόσο καλά μετά από όσα σου είπε!!!! Λοιπόν πάμε!;! Τι λες!;! Εγώ!!!! Εσύ!!!! Και ορκισμένοι τρελοί που σε φιλάνε!!!! >>

Τότε ο σαμάνος σαν να του άστραψε κάτι μέσα του…του είπε:

<< Δίκιο έχεις….πάμε >>!!!!

Ξεκινήσανε και μετά από κάμποση ώρα βρεθήκανε στο παλάτι του Ναχθάι τους δέχθηκε με αξιοπρέπεια!!!! Άφησε τον σαμάνο να μιλήσει τον άκουσε τι είχε να του πει και μετά από λίγο του είπε:

<< Αγαπητέ μου Σαμάνε, μάλλον δεν κατάλαβες τι σου είπε η Σαχθούρα!!!! Εγώ πλέον δεν έχω κάποιο πρόβλημα μα η ίδια πλέον δεν θέλει!!!! >>

Προτού προλάβει να πει κάτι ο σαμάνος η Σαχθούρα βρισκότανε στην αίθουσα τότε ο σαμάνος την πλησίασε και τις είπε:

<< Πες μου μόνο ότι δεν με αγαπάς…και θα φύγω!!!! Τίποτα άλλο μόνο αυτό!!!! >>

Τότε η Σαχθούρα αγέρωχη του είπε:

<< Όχι Σαμάνε των Λυκάωνων δεν σας αγαπώ το μόνο που ένιωθα ήταν ένας ενθουσιασμός και τίποτα άλλο … >>

Αμέσως μετά από αυτά τα λόγια της έφυγε από την αίθουσα!!!! Ο σαμάνος είχε χάσει το έδαφος κάτω από τα πόδια του μετά από αυτά δεν τους έμενε παρά να φύγουνε, έτσι και έκαναν!!!! Έξω από την χώρα των ξωτικών ο Σπάρκ πήρε την πρωτοβουλία να του μιλήσει:

<< Ψέματα σου λέει!!!! Την είδα που δεν μπορούσε να σε κοιτάξει στα μάτια!!!! >>

Σταματήσανε απότομα…τότε ο σαμάνος πιάνοντας τον από τα τους ώμους του είπε:

<< Το είδες και εσύ αυτό !!;;!! Άραγε δεν είμαι τρελός….. Το κοριτσάκι μου αγαπάει απλώς το έκανε όλο αυτό για να μην γίνει αιματοχυσία αδελφέ μου!!!! Ναι έχεις δίκιο!!!! Αργώ να τα πιάσω τα κόλπα της αγάπης αλλά έχεις δίκιο!!!! Πάμε στην χώρα μας και θα σκεφτούμε τι θα κάνουμε και πως θα τα καταφέρουμε…. >>!!!!

Αλλοίμονο όμως…..η μοίρα του τι του επιφυλούσε του Σαμάνου ίσως την ποιο τραγική δοκιμασία….συναγερμός ήχησε από την πόλη των ξωτικών!!!! Από όλη αυτήν την αναμπουμπούλα οι Δρακονιανοί πήραν την ευκαιρία και επιτέθηκαν στα ξωτικά!!!! Αμέσως ο σαμάνος ξεχύθηκε προς την χώρα των ξωτικών τρέχοντας όπως δεν είχε τρέξει ποτέ στην ζωή του μαζί με αυτόν ο Σπάρκ και οι σωματοφύλακες του!!!! Άρχισαν να σκαρφαλώνουν τα τοίχοι των ξωτικών βυθίζοντας τα νύχια τους στον τοίχο από τον βαλσάτη!!!! Μόλις έφτασαν επάνω είδαν ότι η μάχη μαινότανε στα νότια τοίχοι της πόλης, από σκεπή σε σκεπή ο σαμάνος πήδαγε σαν τρελός σαν κάτι να του έλεγε ότι η Σαχθούρα ήταν και αυτή μέσα στην μάχη!!!! Οι δρακονιανή ήταν πολλοί και ολοένα αυξανόταν ποιο πολύ σε ένα σάλτο που έκανε για να πιαστεί ο σαμάνος είδε την Σαχθούρα που μαχότανε μαζί με τα άλλα ξωτικά, η καρδιά του χτυπούσε σαν τρελή ξανά έκανε ένα άλμα και πιάστηκε σε μια άλλη σκεπή μα την ώρα που έφτανε στην τελευταία σκεπή είδε την Σαχθούρα που μαχότανε μαζί με τους άλλους!!!! Τότε είδε τον φονιά!!!! Ένας δρακονιανούς από τα δεξιά της χωρίς να τον προλάβει η δύσμοιρη Σαχθούρα της επιτέθηκε!!!! Το δεξί του φονικό χέρι την βρήκε στην αριστερή της κοιλιακή χώρα όπου έμπηξε τα φονικά του νύχια και το τράβηξε ως το δεξί της στήθος όπου και βγήκε!!!! Μια αιματηρή εικόνα από εντόσθια και κρέατα από τις πληγές τις Σαχθούρας πετάχτηκαν με μακάβριο τρόπο κάνοντας την να πέσει προς τα πίσω!!!! Προτού προλάβει η Σαχθούρα να πέσει αιμόφυρτη στο έδαφος ο σαμάνος έκανε ένα άλμα και την έπιασε μαλακά  στα χέρια του!!!! Η μάχη γύρω τους μαινότανε σκληρή ήδη οι σωματοφύλακες του και ο Σπάρκ είχαν κάνει έναν προστατευτικό κύκλο γύρω τους!!!! Ο σαμάνος βλέποντας τις φοίνικες πληγές τις κατάλαβε ότι ξεψυχούσε…δεν μιλούσε την κοιτούσε βουρκωμένος….τότε η Σαχθούρα γύρισε προτού ξεψυχήσει και του είπε:

<< Σε αγαπώ ….μωρό μου…πάντα …σε αγαπούσα…και πάντα θα σε αγαπώ….>>

Την ώρα που έφευγε από αυτήν την γη ο σαμάνος έσκυψε την φύλησε για τελευταία φορά και τις είπε:

<< Λατρεία μου!!!! Θα σε βρω!!!! Να είσαι σίγουρη!!!! Θα σε βρω ότι και να γίνει όπου και να πας όπως και να ξανά έλθεις…εγώ θα σε βρισκω και θα σε αγαπώ!!!! Αυτό στο ορκίζομαι ακόμα και αν πρέπει να κάνω συμφωνία και με τον διάολο!!!! >>

Αμέσως μετά τα λόγια του η Σαχθούρα είχε φύγει πλέον από αυτόν τον κόσμο!!!! Ο σαμάνος σηκώθηκε όρθιος και κρατώντας την νεκρή Σαχθούρα του στα χέρια ούρλιαξε τόσο δυνατά που ποτέ Λυκάωνας δεν είχε ξανά ουρλιάξει!!!! Το ουρλιαχτό του ήχησε χιλιόμετρα μακριά ….εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά!!!! Ένα ουρλιαχτό πόνου…ένα ουρλιαχτό που υμνούσε την χαμένη του αγάπη!!!! Ένα ουρλιαχτό που πραγματικά έκανε τους δρακονιανούς να τα χάσουν!!!! Εκεί βρήκαν την ευκαιρία τα ξωτικά μαζί με τους 50 Λυκάωνες και τους έκαναν και υποχώρησαν άτακτα!!!! Η ζημιά όμως είχε ήδη γίνει!!!! Την επόμενη μέρα έγινε η κηδεία όλων μαζί και της Σαχθούρας όλα τα ξωτικά τα βλέμματα τους ήταν στον σαμάνο!!!! Ένιωθαν τον πόνο του και τον συμπονούσαν!!!! Ο Ναχθάι του ζήτησε ειλικρινά συγνώμη και του είπε τα εξής:

<< Άκουσε με λίγο….μην κάνεις αυτό που σκέφτεσαι…αν το κανείς θα υποφέρεις μια ζωή >>!!!

Ο σαμάνος απλώς τον κοίταξε και έφυγε…έφτασε στην πόλη του και κλείστηκε για μια μέρα στο δωμάτιο του!!!! Φώναξε την Λού να παρουσιαστεί μπροστά του και τις είπε:

<< Εάν ποτέ μου ξανά πας κόντρα όσο ζεις θα σου φάω την καρδιά εγώ ο ίδιος όσο είσαι ζωντανή >>!!!!

Αμέσως με ένα σάλτο έφυγε και πήγε και βρήκε τους << Αχρόνιους >> αυτούς που ασκούσαν την Λυκαωνική μαγεία όπου είχε την ίδια δύναμη με την αρχέγονη παλαιά μαγεία!!!! Αυτοί δεν άκουγαν κανέναν είχαν δικό τους μπαϊράκι ούτε και τον σαμάνο!!!! Στάθηκε λοιπόν μπροστά και στους 23 και τους είπε:

<< Ακούστε καθάρματα!!!! Ξέρω τι είστε και ντρέπομαι αλλά εφόσον ο Πατέρας και η Μητέρα έδωσαν εντολή μην σας πειράξουμε δεν το έχουμε κάνει μέχρι τώρα!!!! Θέλω να μου βρείτε τρόπο να βρω την ψυχή της χαμένης μου αγάπης κάθε φορά που θα γεννιέται στον κόσμο αυτό ή στον πάνω!!!! Αν δεν το κάνετε τότε θα παλουκώσω τα σιχαμερά κεφάλια σας σε όλους τους ορίζοντες της Λυκαωνίας!!!! >>

Οι Αχρόνιοι του απάντησαν:

<< ΟΟΟοοοο Σεβαστέ Σαμάνε η επιθυμία σου θα γίνει διαταγή και μείς θα φροντίσουμε να σου δώσουμε αυτό που λαχταράς!!!! Να ξέρεις όμως ότι θα είσαι καταραμένος και κάθε φορά θα υποφέρεις αλλά για αυτό δεν θα φταίμε εμείς αλλά η μοίρα που για όλους παίζει καλά το παιχνίδι της…φαντάσου τώρα εσένα που θα της το αλλάξεις…>>

Μετά από λίγη ώρα του έδωσαν και ήπιε ένα φίλτρο και του είπαν:

<< Κάθε φορά που θα γεννιέται θα έρχεται σαν άνθρωπος!!!! Δεν θα ξανά έλθει ποτέ ως ξωτικό!!!! Με αυτό που σου δώσαμε και ήπιες θα αισθάνεσαι ένα μήνα πριν που θα γεννηθεί, σε ποιο μέρος της γης, θα πηγαίνεις, όταν γεννιέται και θα πηγαίνεις κοντά της θα λαμπυρίζει ολόκληρη σε ένα χρώμα σιέλ έτσι θα ξέρεις ότι είναι αυτή!!!! Θα περιμένεις να μεγαλώσει και μετά όταν την συναντάς θα της είσαι πολύ οικείος και θα θέλει να τα βρείτε!!!! Το αν σε αγαπήσει ή όχι αυτό δεν το ξέρουμε αυτό το κανονίζει ο μέγας Μαν Η Του και κανείς άλλος!!!! Μετά τα υπόλοιπα είναι δικά σου!!!! >>

Πράγματι έτσι και έγινε!!!! Μετά από κάποια χρόνια η Σαχθούρα ξανά γεννήθηκε κάπου στην Ισπανία ο σαμάνος ήταν εκεί!!!! Την είδε!!!! Περίμενε να φτάσει 19 χρονών την πλησίασε… τον δέχθηκε!!!! Αγαπηθήκανε παραφορά η Σαχθούρα δεν θυμότανε τίποτα από την προηγούμενη ζωή της εκτός από κάποιες εικόνες τίποτα άλλο…. Ώσπου πέθανε μετά από 15 χρόνια από φυματίωση!!!! Ο σαμάνος ξανά πέρασε τα ίδια υπέφερε μα περίμενε και πάλι και μετά από κάποια χρόνια ξανά τα ίδια… και τα ίδια ….και τα ίδια…. Από τότε όταν έρχεται στην γη σαν άνθρωπος έχει ζήσει μαζί της 6 φορές και τώρα ζει την έβδομη!!!! Την μια πέθανε από φυματίωση, την άλλη από ελονοσία, την άλλη από ατύχημα αεροπλάνου, την επόμενη από γερατειά στα χέρια του Σαμάνου, την πέμπτη φορά ήταν μαζί μόνο για 2 χρόνια πέθανε από καρδιακό επεισόδιο, και την τελευταία ο σαμάνος της είπε τι ήταν…της έδειξε…μήπως και την άλλαζε και ζούσανε μαζί για πολλά χρόνια!!!! Μα εκείνη του είπε ότι είχε αγαπήσει κάποιον άλλον….και την άφησε και έφυγε, μετά από 7 χρόνια ο άντρας της την σκότωσε, ό οποίος βρήκε τραγικό θάνατο από τον σαμάνο!!!!

Βλέπεις φίλε μου, ότι τα πράγματα δεν μας έρχονται όπως εμείς τα θέλουμε αλλά όπως θέλουν οι θεοί ή ο θεός!!!! Για φαντάσου τώρα το μαρτύριο του Σαμάνου και το τι έχει τραβήξει!!!!

SAMAN LYCAN

Πραγματικά έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό!!!! Ποιος θα το πιστέψει όλο αυτό!;! Ακόμα και για μένανε είναι παρατραβηγμένο χωρίς να θέλω να σε προσβάλω!!!! Αλλά μου έχει μείνει ένα ερώτημα μπορώ να το κάνω!;!

ΒΟΥΛΦΓΚΑΝΚ

Ναι βέβαια αν γνωρίζω!!!!

SAMAN LYCAN

Κάθε φορά που η Σαχθούρα έμενε μαζί του τον αγαπούσε!;! Καταλάβαινε ότι κάτι την έδενε μαζί του!;!

ΒΟΥΛΦΓΚΑΝΓΚ

O ναι!!!! Τους ζηλεύανε όλοι και κάποιοι μάλιστα αναζητήσανε τέτοια αγάπη….!!!! Τελειώνοντας θα σου πω τι είπε ο σαμάνος προτού την αντικρίσει ως άνθρωπο!!!! Όταν ήπιε το φίλτρο των Αχρόνιων έφυγε και πήγε στο ναό τον έναν και μοναδικό κάθισε στην μέση και ορκίζοντας τον εαυτό του είπε τα εξής λόγια!!!!

<< ΧΡΟΝΕΕΕΕΕΕ….. ΧΡΟΝΕΕΕΕΕΕΕ….. ΧΡΟΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!! ΕΣΥ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΠΟΥ ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!! ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ!!!! ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ!!!! ΕΑΝ ΠΕΘΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΝΑ ΔΙΑΛΑΛΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΠΑΝΤΟΥ!!!! ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ!!!!

ΚΑΙ ΣΥ ΜΑΝ Η ΤΟΥ!!!! ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΓΗ!!!! ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ!!! ΚΑΝΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΜΕΝΩ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ!!!! ΚΑΙ ΓΩ ΘΑ ΠΡΑΤΤΩ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΣΑΜΑΝΟΣ >>

Είτε το πιστεύεις είτε όχι όλοι οι Λυκάωνες το γνωρίζουν ..την ξέρουν την ιστορία και την σέβονται και αγαπάνε το σαμάνο τους ποιο πολύ και ποιο πολύ κάθε μέρα!!!! Βέβαια θα μπορούσα να σου την πω την ιστορία ποιο αναλυτική με κάθε λεπτομέρεια αλλά αυτό θα έδειχνε ότι είμαι Λυκάων έτσι δεν είναι!;!

SAMAN LYCAN

Είσαι…!!;!!

ΒΟΥΛΦΓΚΑΝΚ

Μα δεν στην είπα αναλυτικά….

Είπαμε και άλλα πολλά με τον Βούλφγκανγκ τα οποία δεν είναι του παρόντος!!!! Αυτήν την ιστορία δεν σας λέω να την πιστέψετε!!!! Αν με ρωτήσετε εμένα αν την πιστεύω!;! Ξέρετε ήδη, εγώ έτσι και αλλιώς είμαι μισοπαρασάνταλος!!!! Για αυτό σας λέω!!!! Αν δεν την πιστέψετε δείτε την ως φανταστική!!!! Δείτε πως αγαπάνε οι Λυκάωνες και παραδειγματιστείτε από την ιστορία του Σαμάνου!!!! Μην λέτε την λέξη σε αγαπώ αν πραγματικά δεν νιώθετε έτσι, μην παίζεται με τα αισθήματα των άλλων για προσωπικούς σας λογούς είναι αμαρτία!!!! Σας εύχομαι σε όσους δεν έχουν βρει την πραγματική αγάπη να βρούνε μια τέτοια αγάπη πάθους και να μείνετε μέχρι το τέλος μαζί!!!!

Δεν θα πω άλλα…δεν μπορώ για προσωπικούς λογούς!!!!

Το άρθρο αυτό απαγορεύεται να αντιγραφή με οποιοδήποτε τρόπο είτε γραπτώς ή φωνητικός ή ακόμα και να χρησιμοποιηθούν λέξεις ή ονόματα από το περιεχόμενο αλλά ακόμα ως φωτογραφία ή και βιντεοσκόπηση, χωρίς την έγκριση των ιδιοκτητών ( ΙNVISIBLE LYCANS TEAM ) όποιος κάνει το αντίθετο θα υποστεί τις συνέπιες του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων βάση του νόμου αυτού: http://www.slideshare.net/pazojeau/21211993

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 

 

 


47 σκέψεις στο “ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΛΥΚΑΩΝΕΣ part35 ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΓΑΠΗΣ!!!!!

 1. ΒουλαΓΚΡΙΓΚΟΛΘ—-ΣΑΜΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΦΑΙΣΜΠΟΥΚ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΩ:Προς το παρόν, δεν μπορεί να εμφανιστεί η σελίδα που ζητήσατε. Ενδέχεται να μην είναι προσωρινά διαθέσιμη, να καταστράφηκε ή να έληξε ο σύνδεσμος στον οποίο κάνατε κλικ, ή ακόμη και να μην έχετε δικαίωμα προβολής της σελίδας.

     1. Ωραία πλέον έχω προσπαθήσει άπειρες φορές και δεν γίνεται …Μήπως μπορεί ο DAY LIGHT να βοηθήσει με το μαγικό ραβδάκι παρακαλώ ;;;

 2. Μενω εκπληκτη……απορω που ζουσα τοσα χρονια…?????Αγνοουσα παντελως,τωρα ειμαι πεποισμενη για πολλα τα οποια ουτε μπορουσα να φανταστω!!!!!Απιστευτη ιστορια……και αυτο ισως που τραβαει τον αναγνωστη,οτι ειναι αληθεια!!!!Χαιρομαι που ανηκω στην ομαδα και ευχαριστω για την αποδοχη σας!!!!

 3. ΣΑΜΑΝ ΕΧΩ ΔΥΟ ΑΠΟΡΙΕΣ:1)ΟΙ ΑΝΟΝΥΜΟΥΣ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗ Ν.Τ.Π. Ή ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ!!??!!ΚΑΙ2)ΜΕ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ,ΑΚΟΥΩ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ!!??!!!

  1. peggy2015!!!!

   ΟΙ ΑΝΟΝΥΜΟΥΣ Ε!;! ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ….!!!!

   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΘΑ ΠΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΗ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΟΥ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ…. << ΕΑΝ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΤΑΙ ( ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ) ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΩ,,, >> ΝΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΛΗΘΕΙΝΟΣ….ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!

 4. Saman ειχα καιρο να γραψω σχόλιο , ισος και παραπανω απο χρονο ,χωρίς αυτο να σημενει οτι δεν διαβαζω τα άρθρα σου.Παντος απο ολλα τα προηγουμενα αρθρα σου για τους λυκαωνες, αυτο κατα την γνωμη μου ειναι το πιο ξεχωριστω απο ολλα ,οχι μονο επειδη μας διχνει την δυναμη και την πιστη με την οποια αγαπαει ενας λυκαωνας, αλλα επειδη μας διχνει οτι ακομη και ο σαμανος ο οποιος θεωρηται ο ποιο σοφως απο ολους τους λυκαωνες πολλες φορες ερχεται σε διλήμματα-αδιέξοδα και πρεπει να παρει αποφασεις οι οποιες δεν εινε καθολου ευκολες, καθως καμια φορα τα δικα του θελω και οι ποθοι του ερχονται σε αντιπαρεθεση με το καλο του λαου του.Παντος μου εκανε εντύπωση που οι υπόλοιποι λυκαωνες τον στηριξαν τοσο πολυ.Τωρα μπορω να πω πως καταλαβα γιατι ο σαμανος δεν εκτελεσε τον νεαρο σαμανο ,ο οποιος παρενοχλισαι την παντρεμένη λυκαων, οπου αναφερες σε προηγουμενο αρθρο.Επισης θελω να μου πεις ,εαν θα γραψεις σε μελλοντικό αρθρο σου για τους αχρονιους.

 5. Ειναι μια υπεροχη ιστορια αγαπης.Πως τα γνωριζεται ολα αυτα;θα πρεπει να σας εμπιστευονται πολυ οι λυκαωνες.Το μονο κακο ειναι πως αργουν να αναρτηθουν τα αρθρα που τους αφορουν.Τελικα ο σαμανος εχει η οχι συζυγο;;;

 6. ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ , ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ . ΤΕΤΟΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΕΥΡΕΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΜΟΝΟ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗ ΝΙΩΘΕΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ Η ΑΓΑΠΗ ΝΙΚΑΕΙ ΠΑΝΤΑ .ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ,ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ.

 7. ΣΑΜΑΝ ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΣΟ ΑΓΑΠΟΥΣΕ Ο ΣΑΜΑΝΟΣ ΤΗΝ ΣΑΧΘΟΥΡΑ!!!!

  ΧΜΜ!!ΤΩΡΑ ΑΝΡΩΤΙΕΜΑΙ!!!ΧΜΜ ΘΥΜΑΜΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΠΟΥΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΣ ΤΟ ΣΑΜΑΝΟ,ΑΝ ΘΥΜΑΜΕ ΚΑΛΑ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ,ΑΡΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΗΤΑΝ Η ΣΑΧΘΟΥΡΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΖΩΗ!!!ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΑΜΑΝΟΣ,ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ,ΨΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΗΣ!!!!!Ο ΣΑΜΑΝΟΣ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΑΧΘΟΥΡΑ????ΠΩΠΩ ΤΙ ΑΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ!!

Αφήστε μια απάντηση