ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΛΥΚΑΩΝΕΣ part7!!!!

ΛΥΚΑΩΝΕΣ

ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΛΥΚΑΩΝΕΣ part7!!!!

Προς το τέλος του Β Παγκοσμίου Πολέμου οι ναζί ίδρυσαν ένα σχέδιο τύπου αντάρτικων πόλεων με την κωδική ονομασία “Λυκάνθρωπος”!!!! Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι πράγματι όσοι από τους ναζί εκείνης της εποχής είχαν λάβει μέρος σε αυτήν την επιχείρηση ήταν πραγματικοί Λυκάωνες!!!! Αυτό είναι μέγα λάθος και οι Λυκάωνες δεν είχαν καμιά σχέση με αυτούς τους ψυχανώμαλους!!!! Μα ας δούμε όμως τι ήταν η επιχείρηση “Λυκάνθρωπος” και γιατί δόθηκε αυτή η ονομασία:

<< Διαβαθμισμένα έγγραφα των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών ΜΙ5 αποκαλύπτουν πως η ναζιστική Γερμανία, σε περίπτωση ήττας της, είχε εκπονήσει σχέδιο αντίστασης στις συμμαχικές δυνάμεις βασιζόμενο σε δηλητηριασμένα… λουκάνικα, καφέ και σοκολάτες.

Σύμφωνα με τα απόρρητα έγγραφα που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, του όλου σχεδίου προΐστατο ο  «Λυκάνθρωπος», μια γερμανική οργάνωση αποτελούμενη από ναζί σαμποτέρ που είχαν σκοπό να ιδρύσουν το Τέταρτο Ράιχ, μετά την κατάρρευση του χιτλερικού καθεστώτος.

Η ΜΙ5, τον Μάρτιο του 1945, έπιασε στην Γαλλία τέσσερις πράκτορες της συγκεκριμένης γερμανικής οργάνωσης, οι οποίοι, μετά από ανάκριση, αποκάλυψαν μια σειρά από πρακτικές σαμποτάζ που είχαν επινοήσει οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες.

Οι επιστήμονες του ναζιστικού καθεστώτος τους είχαν προμηθεύσει με μια ειδική σκόνη που περιείχε δηλητήριο. Οι γερμανοί πράκτορες θα έριχναν τη σκόνη αυτή πάνω από τρόφιμα και είδη ευρείας χρήσης, όπως λουκάνικα, κόκκους καφέ και σοκολάτες, τα οποία, όποιος τα δοκίμαζε, θα πέθαινε εντός λίγων ωρών από δηλητηρίαση.

Ανάμεσα σε άλλα μυστικά όπλα της γερμανικής αντικατασκοπίας συμπεριλαμβάνονται αναπτήρες τσιγάρων που ανέδιδαν δηλητηριώδη αέρια, μια ουσία που ψεκαζόταν πάνω σε αντικείμενα κοινής χρήσης, όπως πόμολα πόρτας και βιβλία καθώς και βακτήρια σε μορφή σκόνης κρυμμένα σε τσάντες όμορφων γυναικών-«παγίδων», τα οποία χρησιμοποιούνταν εναντίον υψηλόβαθμων αξιωματούχων των συμμαχικών δυνάμεων.

Για το λόγο αυτό, όπως αποκαλύπτουν και τα βρετανικά έγγραφα, οι βρετανοί στρατιώτες είχαν λάβει ρητές εντολές, κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, να αποφεύγουν να έρθουν σε επαφή ή να φάνε και να πιούνε οποιοδήποτε τρόφιμο γερμανικής προελεύσεως!!!! >>

 

Το όλο ζήτημα με την επιχείρηση «Λυκάνθρωπος» ότι τα μέλη του ήταν Λυκάωνες ξεκίνησε από μια περίφημη ταινία μικρού μήκους  στο οποιο πήγανε οι ανώτεροι αξιωματικοί στον Χίτλερ όπου και του έδειξαν ότι μια περίπολος είχε βρει και είχε σκοτώσει έναν Λυκάωνα!!!! Το βίντεο, το αυθεντικό δυστυχώς το έχει στα χέρια της η CIA όπου και λέει ότι ποτέ δεν υπήρξε κάποιο σχετικό βίντεο με Λυκάωνα ζωντανό ή νεκρό όπου είχαν κατασχέσει από την κατάληψη του Βερολίνου το 1945!!!! Το βίντεο αυτό υπάρχει και έχει κωδικό ζήτησης στα αρχεία της CIA με τον υπ΄αριθμό 1441 στα αρχεία όπου τα ονομάζουν << S. P. >> που σημαίνει << STRANGE PHENOMENON (  ΣΤΡΕΙΝΤΖ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΝ ) >> όπου και σημαίνει Παράξενα Φαινόμενα!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=sqpe3vCHrbA&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=3yJMaDMGiNM&feature=youtu.be

Το βίντεο όπου μια Γερμανική περίπολος βρίσκει τον νεκρό Λυκάωνα να τον σκοτώνει, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο τότε που πρώτο βγήκε στην επιφάνεια τα στοιχεία για το αντάρτικο πόλεων που είχαν δημιουργήσει οι ναζί με την κωδική ονομασία  «Λυκάνθρωπος»!!!! Με την μόνη διαφορά που δεν είναι το αληθινό βίντεο, μα μια καινούρια κοπιά από ηθοποιούς όπου κάνουν την ακριβής αναπαράσταση του πραγματικού βίντεου!!!!  Βέβαια δεν μπορεί κάποιος με σιγουριά να πει αν πράγματι υπήρξε τέτοιο βίντεο και κατά πόσο είναι αληθινό, μα η μαρτυρίες των στρατιωτών, αλλά και κάποιων Τσιγγάνων, πιστοποιούν ότι ήταν αλήθεια!!!! Εδώ θα πούμε ότι στο εν λόγο βίντεο η περίπολος έψαχνε να βρει τους Τσιγγάνους για να τους εκτελέσει μα όταν βρέθηκαν κοντά σε αυτούς τότε εμφανίστηκε ο Λυκάωνας όπου και σκότωσαν οι Γερμανοί στρατιώτες όπως και υποστηρίζουν. Οι Τσιγγάνοι την ιστορία τώρα τελευταία, λένε ότι δεν έγιναν έτσι τα πράγματα,  πως πράγματι κυνηγούσαν κάποιους συγγενής τους που δεν ζουν πλέον μα προτού πεθάνουν τους είπαν την ιστορία. Οι Τσιγγάνοι λοιπόν λένε ότι είχαν κουρνιάσει κάπου εκεί σε κάτι θάμνους για να μην τους βρουν οι ναζί και τους εκτελέσουν!!!! Τότε είναι που είδαν το σώμα του νεκρού απανθρακωμένου Λυκάωνα, και στο αντίκρισμα του μια Τσιγγάνα ούρλιαξε από φόβο. Τότε οι Γερμανοί έτρεξαν προς το μέρος τους για να τους ξεκάνουν μα όταν αντίκρισαν τον Λυκάωνα δεν έδωσαν καμιά πλέον σημασία στους Τσιγγάνους όπου και άφησαν και έφυγαν ζωντανοί!!!! Οι Τσιγγάνοι λένε ότι ο Λυκάωνας είχε απανθρακωθεί τελείως και έμοιαζε με κάρβουνο. Στην ερώτηση του ερευνητή Έλιον Λος αν ήταν κούκλα η κάτι άλλο, οι ίδιοι είπαν ότι οι δικοί τους δεν είχαν κανέναν σκοπό να πουν ψέματα, εκεί βρισκόταν το πτώμα ενός πλάσματος όπου έμοιαζε πραγματικά με Λυκάωνα!!!!

Υπάρχει και μια δεύτερη ταινία η οποία ήταν στα αρχεία της ΣΤΑΖΙ όπου ήταν μόνο σε γραπτή αναφορά από ένα λόχο που αποδεκατίστηκε από έναν Λυκάνθρωπο, όπου και έχει γυριστεί ως ταινία όπου και παραθέτω στο επόμενο βίντεο!!!! Με την μόνη διαφορά  η περιγραφή του πλάσματος τόσο στην αληθινή αναφορά όσο και στην μεταφορά του στον κινηματογράφο δεν έχει να κάνει με κανέναν Λυκάωνα!!!!

Η Wolfsangel ( Γουλφσαίντζελ ), είναι μια καινούρια οργάνωση των νεοναζί όπου πιστεύουν μέσο παγανιστικών τελετών ότι θα γίνουν Λυκάωνες και ότι συνεχίζουν κατά κάποιο τρόπο την ύπαρξή της επιχείρησης                     << Λυκάνθρωπος >> που προϋπήρχε όπως πιστεύετε από πολλούς του πριν εθνικοσοσιαλισμού περισσότερο από ένα αιώνα. Το κατά πόσο είναι αληθινό αυτό είναι δύσκολο κάποιος να το πει με σιγουριά!!!!

Τα σύμβολα έχουν εξέχουσα θέση στα διάφορα γερμανικά οικόσημα και εξακολουθούν μέχρι και σήμερα κάτω από μυστικές συναντήσεις  στην πόλη του Wolfach ( Γουλφκχ ) ως σύμβολο των προσπαθειών να δαμαστεί το Μαύρο Δάσος!!!!

Το Der Wehrwolf ( Ντερ Γοίχργουλφ ), ένα μυθιστόρημα που γράφτηκε το 1910, ο κύριος χαρακτήρας διεκδικεί  ως οικόσημό του Λυκάων ως γάντζο  εναντίον των κατακτητών.

Αργότερα προσαρμόστηκε ως σύμβολο για διαφορετικά τμήματα των SS, κυρίως το τμήμα Werwolf!!!! Το σύμβολο έκτοτε συνδέεται εκτενώς και άμεσα πράγμα όπου είναι λάθος με τους Λυκάωνες, καθώς και τον ανταρτοπόλεμο που αναπτύχτηκε από το εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα της Γερμανίας. Αυτό το καθιστά όχι μόνο ένα απόκρυφο σύμβολο, αλλά ένα σύμβολο λευκό, όπου τείνουν να αποφεύγουν τη χορήγησή της εξουσίας στα σκοτεινά από αυτούς που επιθυμούν να το χρησιμοποιήσουν. Η χρήση της ορολογίας Werwolf προσθέτει στην εξουσία και το νόημά της, επιτρέποντάς της να επεκταθεί και σε πιο σκούρες σφαίρες του συμβολισμού  των σαρκικό-ζώων. Όπως για τους Λυκάωνες όπου είχαν βγάλει την φήμη ότι προέρχονται από αυτούς πράγμα το οποιο και είναι ψευδές αλλά δηλώνει ότι οι Γερμανοί είχαν πληροφορίες για αυτά τα απίστευτα όντα!!!!

3D SYMBOL WEREWOLF AND SS SYMBOL

 Γλυπτό τρισδιάστατο σύμβολο  της επιχείρησης << Λυκάνθρωπος >> και μετέπειτα οριστικοποιημένο σύμβολο των SS!!!!

 WEREWOLF SYMBOL

 Tα λέει όλα από μόνο του….!!!

EPIXIRISI LIKANTHROPOS

Σύμβολο της εποχής εκείνης της επιχείρησης << Λυκάνθρωπος >> το γιατί όμως είχαν τόσα διαφορετικά σύμβολα κάνει τους ερευνητές να σκέπτονται ότι εκτός της στρατιωτικής επιχείρησης ήταν και μια τεράστια << σέκτα >> η οποία φτάνει και μέχρι τις μέρες μας με πολλές παραλλαγές και ανακρίβειες!!!!

WEREWOLF SYMBOL2

 Σύμβολο μετά το 1999 και ίσως από τα ποιο τελευταία όπου δηλώνει ξεκάθαρα το νόημα και τα πιστεύω τους!!!! Αυτό βέβαια δεν τους κάνει πραγματικούς Λυκάωνες!!!!

 Waffen-SS Division Nordland

 Σύμβολο της επιχείρησης << Λυκάνθρωπος >> με την ονομασία   Waffen-SS Division “Nordland”. 

Wolfsangel

Η Wolfsangel ή Wolf Hook ( Γουλφ Χουκ ) είναι το σύμβολο του λύκου. Αν και δεν θεωρείται σύμβολο των Ρούνων για τους Λύκους, πιστεύεται όμως ότι κατέχει μαγικές δυνάμεις για να αποκρούσει λύκους και λυκάνθρωπους ( Αν πράγματι ήταν ή είχαν μαζί τους κάποιους Λυκάωνες γιατί να είχαν τέτοια πανίσχυρα φυλακτά; ) !!!! Αν και είναι κάπως παραλλαγμένο από τα βασικά σύμβολα των Ρούνων…. Η απόφαση αυτή εγκρίθηκε από την 2η SS Panzer Division“Das Reich”  ( ΣΣ Πάντζερ Ντιβίσιον << Ντας Ράιχ >> ). Είναι ένα πάρα πολύ ειδωλολατρικό σύμβολο που προηγείται την εποχή του Χριστιανισμού.

Wolfsangel SYMBOL Αυτό Wolfsangel   το μετάλλιο σύμβολο ονομαζόμενο και ως γάντζος του Λύκου . Είναι και αυτό ένα πάρα πολύ αρχαίο ειδωλολατρικό σύμβολο που προηγείται του Χριστιανισμού!!!!

Opfer-Rune

 Η Opfer-Rune ( Όπφερ-Ρουν ) συμβόλιζε αυτοθυσία και χρησιμοποιήθηκε για να τιμήσει την μνήμη στα ναζιστικά μέλη του Κόμματος που σκοτώθηκαν το 1923 στο Μόναχο στην Πάτσχ. Είναι και αυτό με την σειρά του ένα πάρα πολύ αρχαίο ειδωλολατρικό σύμβολο που προηγείται του Χριστιανισμού!!!!  

Heilszeichen

 Heilszeichen  ( Χεειλζίχεν ) σύμβολο ευημερίας εμφανίστηκε στο Totenkopfring ( Τοτενκόπφρινγκ )  και χορηγείτο από τον Χίμλερ σε επιλεγμένα στελέχη των SS. Αν και είναι αρχαίο σύμβολο παγανιστικό λέγεται ότι ο Χίμλερ είχε μοιράσει 12 από αυτά τα δαχτυλίδια όπου ήταν Λυκάωνες για να μπορέσει να τους ελέγχει. Πράγμα το οποίο και δεν είναι αληθές όχι για το δαχτυλίδι αλλά για τα στελέχη ότι ήταν Λυκάωνες!!!!

Odal-Rune Το σύμβολο αυτό ονομάζεται  Odal-Rune ( Όνταλ Ρούνε ) χρησιμοποιήθηκε από τους Ναζί για να συμβολίσουν την συγγένεια και την οικογένεια και τη συσπείρωση των ανθρώπων παρόμοιων αίματος ή  φυλής. Η απόφαση αυτή εγκρίθηκε από το SS και το γραφείο διακανονισμού, καθώς και το 7ο SS Freiwilligen Gebirgs Division “Prinz Eugen” ( ΣΣ Φρεειγουλλίγκεν Γκέμπιργκς Ντιβίσιον ( Πρινζ Εούγκεν )  της Κροατίας. Στη ναζιστική Γερμανία αυτό το σύμβολο ήταν άλλο ένα για του Λυκάωνες  Blut und Boden ( Μπλαντ εντ Μπόντεν << χώμα και αίμα >>), με έμφαση σε μια έννοια της εθνικότητας να βασίζεται στην καταγωγή και την πατρίδα ως Άρειοι ή Καθάριοι όπως η Φυλή των Λυκάωνων!!!!! Επίσης, χρησιμοποιείται από το Reichsbauernschaft ( Ρεειτσχσμπαούενστσάφτ ) και Hitlerjugend ( Χιτλερτζούτζεντ – νεολαίας του Χίτλερ). Είναι και αυτό πάρα πολύ αρχαίο ειδωλολατρικό σύμβολο που προηγείται του Χριστιανισμού!!!!

 

Η λέξη Werwolf ( Γουίεργουλφ ) είναι η ίδια με τη γερμανική  werewolf ( Γουίργουλφ ), όπου σημαίνει Λυκάνθρωπος = Λυκάωνας!!!! Επίσης είναι ένα λογοπαίγνιο η λέξη Wehrwolf ( Γουίχγουλφ ), από τη γερμανική λέξη Wehr ( Γουίχρ ) που σημαίνει άμυνα!!!! ( οι ένοπλες δυνάμεις της ναζιστικής Γερμανίας, για παράδειγμα, ονομάζονταν Wehrmacht’ ( Γουίχραμακχτ ) – ( Defense Force – Ντιφένς Φορς ). Το Werwolf  ήταν το ευνοημένο όνομα του κινήματος, αν και σαν Wehrwolf  μερικές φορές χρησιμοποιείτο επίσης προς στο τέλος του πολέμου.

Αφιερωμένο στην καθυστέρηση της προκαταβολής των Συμμάχων και στα δύο μέτωπα, η Werwolf πέτυχε διάσπαρτες πράξεις δολιοφθοράς. Μέχρι την άνοιξη του 1945, έδειξε επίσης σημάδια να γίνει μια εκδικητική ναζιστική αντίδραση εναντίον του ιδίου γερμανικού λαού!!!!

Αν και στην επιχείρηση Λυκάνθρωπος τα μέλη της περιορίστηκαν αρχικά σε ανταρτοπόλεμο με τα στρατεύματα εισβολής, σύντομα άρχισαν να αναλάβουν μέτρα και δράσεις επαγρύπνησης εναντίον των Γερμανών `συνεργατών ή `ντεφετιστών!!!! Η κατεστραμμένη οικονομική υποδομή της Γερμανίας, ήδη χτυπημένη από τους συμμαχικούς βομβαρδισμούς και την καταπολέμηση του εδάφους, η επιχείρηση αυτή προσπάθησε να αποτρέψει οτιδήποτε αξίας πράγματα μα και απόρρητα έγγραφα όπως με την μυστική οργάνωση ΒΡΙΛ να πέσουν στα χέρια του εχθρού!!!!

Έγιναν προσπάθειες να ανατινάξουν εργοστάσια, σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ή ύδρευσης όπου προκάλεσε περιστασιακά συγκρούσεις μεταξύ των ανταρτών της επιχείρησης  και απελπισμένων οι Γερμανών εργαζόμενων που προσπαθούσαν να σώσουν τη φυσική βάση της εργασίας τους, ιδιαίτερα στο Ρουρ και στην Άνω Σιλεσία!!!!

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα απέτυχε να κινητοποιήσει το πνεύμα της εθνικής αντίστασης, η επιρροή της ήταν ακόμα μεγάλη και επαναστατική στα συναισθήματα της όπου θα είχε σοβαρές συνέπειες για το μέλλον της Γερμανίας. Κάποιοι ερευνητές λένε ότι κάποιοι από τους επιζήσαντες αυτής της επιχείρησης το 1955 φτιάξανε κάτω από πολύ μεγάλη μυστικότητα την σέκτα << Ο ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΣ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΥ >> όπου τα τελευταία χρόνια υπάρχει και διαδικτυακή ιστοσελίδα:

 http://www.werewolfcathedral.com/thewerewolfsigil.htm

 

Οι ίδιοι λένε ότι δεν έχουν καμία δουλειά με την γερμανική επιχείρηση  << Λυκάνθρωπος >> αλλά ότι αντιπροσωπεύουν κάτι πολύ αρχαίο, ρίχτε μια ματιά στην ιστοσελίδα τους για να καταλάβετε τι εννοώ!!!! Κάποια στιγμή θα επανέλθω στο θέμα αυτό αλλά έπρεπε να ξεκαθαρίσω το όλο ζήτημα ότι η επιχείρηση αυτή δεν είχε να κάνει με Λυκάωνες όπου βοήθησαν τους ναζί όπως κάποιοι ανεγκέφαλοι ψευτοερευνητές  αναφέρουν!!!!

Ας δούμε όμως τι γίνεται με τους Λυκάωνες συνεχίζοντας τις αναφορές μου για αυτά τα καταπληκτικά όντα!!!!

Μια από τις πρώτες επίσημες θεάσεις Λυκάωνων στις ΗΠΑ συνέβη στο Wisconsin  ( Γουισκόσιν )  το 1936. Η θέαση αυτή έγινε από έναν ονόματι άνδρα Mark Schackelman  ( Μαρκ Σάκελμαν ) όπου δήλωσε τότε, ακριβώς ανατολικά του Jefferson ( Τζέφερσον ), στο Ουισκόνσιν στην εθνική οδό 18 ότι είδε έναν Λυκάνθρωπο = Λυκάωνα. Οδηγούσε κατά μήκος του δρόμου ( εθνική οδό νούμερο 18 ) ένα βράδυ, όταν εντόπισε πολλές γούβες σκαμμένες σε  ένα παλιό ινδιάνικο ανάχωμα. Κοίταξε πιο καλά και είδε ανάμεσα σε αυτές τις γούβες, ένα πλάσμα που στάθηκε όρθια και ήταν πάνω από 2.10μ ψηλό. Το πρόσωπο του πλάσματος κατάθεσε τότε στην αστυνομία ότι είχε χαρακτηριστικά που έμοιαζαν τόσο με ενός πιθήκου αλλά και τόσο με ενός Λύκου! Τα χέρια του ήταν παράδοξα σχηματίζοντας ένα στριμμένο αντίχειρα και τρία πλήρως σχηματισμένα δάχτυλα. Το θηρίο ανέδιδε μια μυρωδιά σάπιου αν και βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο του. Αμέσως τράπηκε σε φυγή μην πιστεύοντας το τι είχε δει…

Ο Schackelman επέστρεψε στην περιοχή το επόμενο βράδυ, ελπίζοντας να ξανά δει αυτό το περίεργο πλάσμα, η τύχη <<?>> του χαμογέλασε και αυτή τη φορά, πραγματικά άκουσε το πλάσμα να μιλάει….. κάποιες συλλαβές, φάνηκε να προφέρει. Πρόφερε βρυχθίζοντας μια τρισύλλαβη μα και ίσως όχι λέξη που ακούστηκε σαν την λέξη  << Γάδαρα >> με έμφαση στη δεύτερη συλλαβή. Ο Schackelman λέει στο τέλος της κατάθεσης του ότι επειδή ήταν πολύ θρησκευόμενος άνθρωπος ο θεός άκουσε την προσευχή του για προστασία και το πλάσμα τράπηκε σε φυγή.

Το 1964, ένας άλλος άνδρας, ο Dennis Fewless ( Ντέννις Φίγλες ), είχε μια παρόμοια θέαση. Ο Fewless οδηγούσε γυρνώντας στο σπίτι του γύρω στα μεσάνυχτα από τη δουλειά του στο Admira ( Αντμιράλ ) ένα είδος τηλεοπτικού σταθμού στο Χάρβαρντ, του Ιλινόις. Μετά την στροφή του αυτοκινητόδρομου 89 καθώς έμπαινε από την εθνική οδό 14, οι προβολείς του φώτισαν ένα ζώο να διασχίζει το δρόμο μπροστά του. Ήταν σκούρο καφέ χρώμα και αυτός το υπολογίζεσαι ότι ζύγιζε μεταξύ 400 και 500 κιλά!!!! Το περιέγραψε επίσης ως 2.10 με 2.20μ ψηλό!!!! Έτρεξε από την μια πλευρά στην άλλη της εθνικής οδό, πήδηξε ένα αγκαθωτό σύρμα χωρίς να το ακουμπήσει και εξαφανίστηκε. Ο Fewless επέστρεψε στο σημείο αυτό (στο φως της ημέρας) για να ψάξει για αποτυπώματα ή άλλα στοιχεία, δεν βρέθηκαν στην άσφαλτο. Εκεί όμως όπου είχε πηδήξει το αγκαθωτό σύρμα είχε ένα τεράστιο κτήμα από καλαμπόκια όπου και ήταν παραμερισμένα από το πλάσμα αυτό. Βρήκε χνάρια του πλάσματος αλλά και κάμποσες τρίχες από αυτό!!!! Ο συγγραφέας Jay Rath ( Τζέι Ραθ ) γράφει στο βιβλίο του όπου του παραχώρησε κάποια δικαιώματα ο Ντένις. << Αυτό δεν ήταν άνθρωπος. Ήταν καλυμμένο με τρίχες από το κεφάλι έως τα πόδια >>.

Το 1972, ένας Λυκάωνας έκανε την εμφάνιση του στο Ουισκόνσιν. Μια νύχτα, μια γυναίκα στην αγροτική περιοχή Jefferson County ( Τζέφφερσον Κάουντι ) κάλεσε την αστυνομία για να αναφέρει μια απόπειρα διαρρήξεις στο σπίτι της. Σύμφωνα με την έρευνα που διεξήχθη από το Wisconsin Τμήμα Φυσικών Πόρων της αστυνομίας, είπε ότι ο εισβολέας ήταν ένα μεγάλο, άγνωστο ζώο που είχε έρθει στο σπίτι και είχε προσπαθήσει να της πάρει την πόρτα(!!;;!!) Το πλάσμα αναχώρησε, αλλά επέστρεψε και πάλι υστέρα από λίγες εβδομάδες αργότερα και τραυματίστηκε ένα από τα εκτρεφόμενα ζώα της. Η γυναίκα αυτή ανέφερε ότι το πλάσμα είχε μακριά, σκούρα μαλλιά, ήταν περίπου οκτώ μέτρα ύψος ( !!;;!! ) και περπατούσε σε όρθια θέση, όπως ένας άνθρωπος. Τα χέρια του ήταν μεγάλα και είχε τεραστία νύχια σε κάθε χέρι. Μετά προσπάθησε να μπει στο σπίτι, το θηρίο δεν τα κατάφερε και πήγε στον αχυρώνα και επιτέθηκε σε ένα άλογο που ήταν στο στάβλο εκεί. Άφησε μια βαθιά πληγή στο ζώο που εκτεινόταν από τον ένα ώμο έως στον άλλο. Ένα αποτύπωμα άφησε πίσω του είπαν οι αρχές ήταν κάτι περισσότερο από ένα πόδι μακρύ. Οι τότε ερευνητές απέρριψαν, ότι ήταν επίθεση από κάποιο Μεγαλοπόδαρο ή από κάποιο Σάσκουατς έτσι έκαναν λόγο ότι και οι δυο οι επιθέσεις έγιναν από Λυκάωνες, πράγμα παράλογο όπου θα αναλύσω παρακάτω!!!!

Ίσως από τις πιο διάσημες και παράξενες εκθέσεις λυκανθρώπων = Λυκάωνες των τελευταίων ετών και πάλι προέρχονται από το Ουισκόνσιν και πρόκειται για την υπόθεση που έχει ονομαστεί  το << Beast Bray Road >> ( Μπιστ Μπρέι Ρόουντ ). Η πρώτη δημόσια θέαση του τέρατος συνέβη στις 31 Οκτωβρίου του 1999, όταν η 18χρονη Doristine Gipson ( Ντόριστιν Γκίπσον ) από το Elkhorn ( Έλκχρον ) οδηγούσε κατά μήκος του Bray Road κοντά στο Delavan ( Ντέλαβαν ). Καθώς πλησίασε την διασταύρωση στο δρόμο του Νοσοκομείου, ένιωσε το δεξί ελαστικό του αυτοκινήτου να πηδάει από το έδαφος σαν να είχε χτυπήσει κάτι. Σταμάτησε το αυτοκίνητο και κοίταξε μέσα στο σκοτάδι για κοιτάξει το τι είχε πατήσει. Εκείνη την στιγμή ένα τεράστιο τριχωτό πλάσμα όπου στεκότανε στα δυο του πόδια εμφανίστηκε πηδώντας επάνω στο αυτοκίνητο της, δεν της έδωσε σημασία και πήδηξε αμέσως σε ένα δένδρο όπου ήταν εκεί κοντά. Αν και φάνηκε να γλιστρά στην αρχή κατάφερε να ανεβεί και χάθηκε από τα μάτια της. Η Doristine επέστρεψε στην περιοχή αργότερα εκείνο το βράδυ με μια φίλη της όπου και μαζί διαπίστωσαν ότι το παράξενο αυτό πλάσμα ήταν ακόμη εκεί. Στεκότανε ανάμεσα σε δυο θάμνους και τις παρατηρούσε καθώς περνάγανε, πανικόβλητες έφυγαν από την περιοχή!!!!

Όταν έγινε γνωστή από τα τηλεοπτικά μέσα η ιστορία της Ντόριστιν και εφόσον είχε δώσει κατάθεση στην αστυνομία, πάρα πολλοί κάτοικοι της περιοχής έτρεξαν να καταθέσουν και αυτοί ότι από το 1989 είχαν δει και αυτοί με την σειρά τους κάποιο πλάσμα. Οι ποιο πολλοί έκαναν λόγο για είδος Μεγαλοπόδαρου ενώ ήταν λιγοστές οι καταθέσεις για Λυκάωνες όπως ακριβώς σας τους έχω περιγράψει!!!!

Μια νύχτα το φθινόπωρο του ίδιου έτους, η Lorianne Endrizzi ( Λόριαν Έντριτζι ) οδηγούσε στο δρόμο Bray (μόλις μισό μίλι από τη θέση του μεταγενέστερου συμβάντος) και είδε μια τεράστια τριχωτή καμπύλη στην μέση του δρόμου. Όταν επιβραδύνθηκε, έριξε μια πιο προσεκτική ματιά στο σχήμα από την πλευρά του συνοδηγού του αυτοκινήτου.  Η παρατήρηση διήρκησε περίπου 45 δευτερόλεπτα και δήλωσε ότι είδε ένα θηρίο με σαφήνεια με γκριζωπά, καστανά μαλλιά, με δόντια και μυτερά αυτιά. Από την κατάθεση της αστυνομίας:

<< Το πρόσωπό του ήταν … μακρύ και άγριο, σαν λύκος. Το πλάσμα είχε επίσης λαμπερά κίτρινα μάτια >>.

Ανέφερε ότι δεν είχε καμία ιδέα για το τι ήταν αυτό το πράγμα ύστερα από κάμποσα χρόνια όταν διάβασε ένα βιβλίο για Λυκανθρώπους είπε πως ήταν σίγουρη ότι είχε συναντήσει έναν από αυτούς.

Περίπου την ίδια χρονική περίοδο, ένας αγρότης γαλακτοκομικών προϊόντων κοντά στο Delavan όπου ονομάζεται Scott Bray ( Σκοτ Μπρέι ) ανέφερε ότι είδε έναν παράξενο σκύλο σε βοσκότοπους του κοντά στην οδό Μπρέι. Είπε ότι το θηρίο ήταν μεγαλύτερο και ψηλότερο από ένα γερμανικό λυκόσκυλο και είχε μυτερά αυτιά, ουρά και μακριά μαλλιά γκρίζα και μαύρα. Πρόσθεσε ότι είχε ένα πολύ γεροδεμένο στήθος. Ακολούθησε το “σκυλί” σε ένα μεγάλο σωρό από πέτρες, αλλά το πλάσμα είχε εξαφανιστεί. Ο ίδιος διαπίστωσε ότι είχε αφήσει πίσω τεράστια ίχνη όμως με την μόνη διαφορά ότι στεκότανε στα πίσω του πόδια, δεν μπόρεσε να πάρει εκμαγεία των χναριών αυτού του παράξενου πλάσματος διότι χάθηκαν μέσα στο γρασίδι του βοσκότοπου.

Οι παρατηρήσεις συνεχίστηκαν και προστίθενται σε μια σειρά από περίεργες συναντήσεις μεταξύ του 1989 και του 1992 που αν κάποιος ψάξει στις τοπικές εφημερίδες θα μείνει έκπληκτος. Το πλάσμα δεν έμοιαζε με καμία γνωστή ζώα, αλλά εναλλάξ συγκρίθηκε με σκύλους, αρκούδες και λύκους. Σύμφωνα με τους Jerome Clark ( Τζίρομ Κλαρκ ), Dan Groebner ( Νταν Γκρόεμπνερ ) του Διεθνούς Wolf Research Center of Ely ( Γούλφ Ρισέρτς Σέντερ Οφ Ελι = Κέντρο Ερευνών Λύκων του Έλι ), στην Μινεσότα δήλωσε ότι το πλάσμα δεν θα μπορούσε να είναι ένας άγριος λύκος. Για να περιπλέξουν περαιτέρω τα θέματα, όλα τα είδη των άλλων θεάσεων στην περιοχή, επίσης, άρχισαν να μιλάν για πλάσματα  συμπεριλαμβανομένων όπως των Μεγαλοπόδαρων Σάσκουατς και Λυκάωνων.

Η ποιο πρόσφατη θέαση Λυκάωνων στην περιοχή αυτή έγινε από τον Greg Posada( Γκρέγκ Ποσάντα ) και τον Eugene Pointer ( Έιγκεν Πόιντερ ) της κομητείας Shawano ( Σαβάνο ) στο Ουισκόνσιν, αποκαλούν ως παραφυσική την άμεση επικοινωνία με δύο λυκάνθρωπους  που είδαν κοντά στη λίμνη Grass ( Γκρας ) στις 9 Γενάρη 2013. Ισχυρίζονται ότι αυτά τα δύο πλάσματα έμοιαζαν να είναι λυκάνθρωποι και ήταν σίγουρα δίποδοι. Ένα από τα πλάσματα είχε γκριζωπά μαλλιά, ενώ το άλλο είχε καφετί μαλλιά. Και τα δύο πλάσματα είχαν μουσούδα. Όταν παρατήρησαν τα πλάσματα, και τα δύο έσκυψαν για να καταναλώσουν πόσιμο νερό από τη λίμνη. Και ο Eugene και ο Greg, ισχυρίζονται ότι τα πλάσματα όσμισαν τον αέρα και στη συνέχεια γύρισαν και τους κοίταξαν. Άφησαν από ένα ουρλιαχτό, που ακουγόταν σαν κανονικού λύκου και έτρεξαν στα γύρω αλσύλλια. Ο Eugene και ο Greg ήταν πολύ κλονισμένοι από αυτή τη συνάντηση. Ο Greg λέει ότι το καφετί ντυμένο πλάσμα ήταν τουλάχιστον 7 πόδια ψηλό, ενώ το γκρίζο ντυμένο πλάσμα ήταν ίσως 6 πόδια ψηλό.

http://www.unexplainedresearch.com/files_cryptozoology/bigfoot_granton.html

 http://www.unexplainedresearch.com/files_cryptozoology/bigfoot_fremont.html

 http://www.unexplainedresearch.com/files_cryptozoology/bigfoot_danbury.html

 http://www.unexplainedresearch.com/files_cryptozoology/bigfoot_cumberland.html

 Το παρακάτω βέβαια της ιστορίας γίνεται αβέβαιο από τους δυο φίλους όπου δηλώνουν ότι εμφανίστηκε ενας φωτεινός ιπτάμενος δίσκος περιπλέκοντας τα πράγματα για αυτούς που τους αρέσουν τέτοιου είδους ιστορίες!!!! Μα το Ουισκόνσιν από τον καιρό των Ινδιάνων της Αμερικής έχει πολύ περίεργες και παράξενες εμφανίσεις, παράξενων πλασμάτων !!!! Όπου από τα ποιο γνωστά στην κρυπτοζωολογία εκτός των Μεγαλοπόδαρων, των Σάσκουατς αλλά και των Λυκάωνων είναι τα λιμναία τέρατα!!!! Σας φαίνεται απίστευτο!;!

Σας παραθέτω τον παρακάτω πίνακα όπου δείχνει τις εμφανίσεις λιμναίων τεράτων στις λίμνες του Ουισκόνσιν όπου πρόκειται για ρεκόρ εμφανίσεων σε όλη την γη όχι από μια λίμνη αλλά από πολλές!!!!

 

WISCONSIN LAKE MONSTERS

 

Body of Water

Region

Description

Date(s)

Red Cedar Lake

Jefferson County, Madison, Wisconsin

Undulating serpent with saw-tooth like humps on on its back.

1891

Rock Lake

Wisconsin

Sea-serpent type.  Neck at least 3’ long.  Once hissed at a fisherman.  Described as «smelly.»

31 Aug 1882, 1867

Rock River

Wisconsin

Click here to read the Indian legend.

Indians

Lake Monona

East Madison, Wisconsin

Mentioned in the Wisconsin State Journal. 20-30 foot long serpent with boat-like back.  Said to have eaten a dog.

12 June 1897

Lake Pewaukee

Madison, Wisconsin

Sea-serpent, “a huge green thing traveling like a gray streak,” sometimes seen spouting water.  A reward was offered for its capture, but no one wanted to risk it!

1890’s

Oconomowoc Lake

Wisconsin

Serpent

1890’s

Elkhart Lake

Madison, Wisconsin,

Large jaws, sparkling eyes.

Mid 1890’s

Lake Koshkonong

Wisconsin

Tore up fish nets and ate pigs feeding off shore.

Pre-Columbian to 1800’s

Lake Geneva

Wisconsin

Liked to overturn small water craft and follow in the wakes of steamboats.

1890’s

Delavan Lake

Wisconsin

 

~1900

Lake Michigan

Near Milwaukee, Wisconsin

Serpentine

Late 1890’s to early 1900’s

Lake Waubesa

Just south of Madison, Wisconsin

Giant snake-like creature seen sunning itself on the water surface.  60-70’ tall, dark-green.  Glittery eyes.

 

Lake Kegonsa

Wisconsin

«Vengeful and destructive» dragon.

 

 

 

Δεν την μετέφρασα την άφησα να την δείτε όπως έχει από το τμήμα φυσικής ιστορίας, αλλά και κρυπτοζωολογίας του Ουισκόνσιν!!!! Έτσι λοιπόν εδώ έχουμε να κάνουμε με πολλαπλές εμφανίσεις πλασμάτων όπου πολλοί είναι οι ερευνητές που λένε ότι στην εν λόγο περιοχή υπάρχει κάποια πύλη από παράλληλο κόσμο και έρχονται όλα αυτά τα πλάσματα ενώ κάποιοι άλλοι λένε ότι πρόκειται για πλάσματα από την Μέση Γη όπου και ανεβαίνουν από κάποιο πέρασμα, είτε είναι υδρόβια, είτε είναι θηλαστικά της στεριάς!!!!

Στο Ουισκόνσιν υπάρχουν πολλά και τεράστια σπήλαια τα οποία οι γεωλόγοι λένε ότι δημιουργήθηκαν από την διάβρωση των λιμνών και των ποταμών!!!! Αυτό όμως που δεν λένε είναι ότι είναι σπήλαια τα οποία είναι απίστευτης ομορφιάς και αρχιτεκτονικής, τα οποία είναι ανεξερεύνητα και κάποια από αυτά εφόσον συνδέονται αναμεταξύ τους καταλήγουν στην θάλασσα. Υπάρχουν πολλοί μάρτυρες όπου έχουν καταθέσει ότι έχουν δει πολλές φορές σε κάποια από τα σπήλαια να μπαινοβγαίνουν Μεγαλοπόδαροι αλλά και Λυκάωνες!!!! Δείτε παρά κάτω φωτογραφίες και σχέδια των σπηλαίων αυτών:

 1 2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16 17

18

19

20

21

22

23

24

25

Maribel Cave

 

 

 Όπως καταλαβαίνετε είναι δύσκολο λόγου χώρου να εμφανίσουμε το σύνολο αυτών των σπηλαίων όπου λέγεται ότι είναι και μια δίοδος για εμάς τους ανθρώπους για την Μέση Γη όπου οι ντόπιοι πιστεύουν οτι από εκει εξέρχοντε στον κόσμο μας οι Λυκάωνες, οι Μεγαλοπόδαροι και ότι άλλο έχει εμφανιστεί στην περιοχή αυτή!!!! Το κατά πόσο αληθεύει αυτό!;!  Δεν μπορώ να το γνωρίζω. Η Αμερικανική σπηλαιολογική εταιρεία λέει ότι έχουν φτάσει σε σημεία τα οποία δεν έχουν πρόσβαση να συνεχίσουν!!!! Μα κάθε χρόνο παράτολμοι ερασιτέχνες σπηλαιολόγοι εμφανίζουν όλο και πιο πολλές φωτογραφίες στο εσωτερικό τους όπου λένε ότι μόνο κάθοδος υπάρχει, αρκετό οξυγόνο και παράξενες κατασκευές όπως στις φωτογραφίες πιο πάνω!!!!  Με τους Λυκάωνες δεν τελείωσα εδώ έχω πολλά ακόμα να πω και να φέρω στοιχεία τα οποία δεν έχουν αποκαλυθφεί ποτέ από την χώρα μας αλλά και από άλλα μέρη του κόσμου!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


31 σκέψεις στο “ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΛΥΚΑΩΝΕΣ part7!!!!

 1. Επίσης τι ξέρεις για τους λυκάωνες και τις πολεμικές τέχνες? Χρησιμοποιούν ή όχι? Επειδή γνωρίζω πως υπάρχουν και πολεμικές τέχνες που είναι επηρεασμένες από τις κινήσεις των ζώων όπως το κουνγκ φου που έχει διαφορά στυλ, οπότε θα τους βοηθούσε στο να πολεμάνε τους δρακόνιανούς! Εάν χρησιμοποιούν, χρησιμοποιούν κάποια που να είναι γνωστή και σε εμάς ή τουλάχιστον να μοιάζει με κάποια?

 2. Σαμαν σε προηγούμενο σου σχόλιο λες πως οι πρώτοι λυκάωνες που ήρθαν στη Γη είναι άφθαρτοι, οπότε εάν κάποιος κατάφερνε να τους αποκεφαλίσει τι θα γινόταν? Θα ζούσανε ακόμη? Σαμαν σε προηγούμενο σου σχόλιο λες πως οι πρώτοι λυκάωνες που ήρθαν στη Γη είναι άφθαρτοι, οπότε εάν κάποιος κατάφερνε να τους αποκεφαλίσει τι θα γινόταν? Θα ζούσανε ακόμη? Σαμαν σε προηγούμενο σου σχόλιο λες πως οι πρώτοι λυκάωνες που ήρθαν στη Γη είναι άφθαρτοι, οπότε εάν κάποιος κατάφερνε να τους αποκεφαλίσει τι θα γινόταν? Θα ζούσανε ακόμη? Σαμαν σε προηγούμενο σου σχόλιο λες πως οι πρώτοι λυκάωνες που ήρθαν στη Γη είναι άφθαρτοι, οπότε εάν κάποιος κατάφερνε να τους αποκεφαλίσει τι θα γινόταν? Θα ζούσανε ακόμη?

  1. Greek Warrior!!!!

   AN ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΑΡΤΟΙ ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΗΣΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΕΝΟΣΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΩΤΑ!!!!

   ΑΠΟ ΟΣΟ ΛΕΝΕ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΥΘΑΡΤΟΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΝΗΘΟΥΝ, Π.Χ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΓΟΣΟΥΝ!!!!

   ΓΙΑΤ ΙΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ; ΦΟΡΕΣ; ΦΟΡΕΣ; ΦΟΡΕΣ;

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!

 3. Saman έχεις μιλήσει σε αρκετά άρθρα σου για τους λυκαονες και για μερικές από τις συνάντησης σου με αυτούς…..αλλά δεν είναι λίγες και οι φορές που έχεις αναφερθεί στους δρακονιανους άραγε έχεις συνάντηση ποτέ κανέναν?

 4. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΙ ΝΑΖΙ ΥΔΡΙΣΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΥΚΑΩΝΕΣ…..ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΛΥΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΣΗΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ….. ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ SITE ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ

   1. WerwWolf!!!!

    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ!!!!

    ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΩΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΙΣΤΕΙ ΣΕ ΟΠΙΟ ( ΟΙ ΛΥΚΟΙ ) ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΛΥΚΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΊΘΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΕΙ!!!!

    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 5. Saman πως γίνετε να έχουμε κάποιον γνωστό μας η φίλο ο οποίος να είναι λυκαονας και να μην καταλάβουμε αργά η γρήγορα πως κάτι τρέχει εφόσον ζουν πολύ παραπάνω από εμάς.δεν θα μπορούσε κάποιος να παρατηρήσει τον χρόνο να περνά καθώς αυτός γερνάει και ο εν λόγο φίλος – λυκαονας να έχει αλλάξει ελάχιστα….η μήπως ζουν περισσότερο όσο είναι μεταμόρφωμενοι σε λυκαονες.

  1. teo!!!!

   ΠΟΣΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΜΑΣ!;! Η ΓΝΩΣΤΟΥΣ!;! ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΥΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ Η ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΛΥΚΑΩΝΑΣ!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ…

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ

 6. Ποιος θα σε πιστεψει? Φυσικα οι φιλοι σου, η ομαδα σου (πιθανον να ηταν και αυτοι μαζι σου στο ταξιδι γιατι να πας μονος σου εκει αποκλειεται) και ολοι οσοι διαβαζουν και πιστευουν τα αρθρα σου(συμπεριλαμβανομενου και εμενα). Αν πεις και δειξεις φωτογραφιες και βιντεο ναι καποιοι θα πουν φωτομονταζ(αυτοι οι οποιοι εξ αρχης δεν πιστευουν στην θεωρεια τησ Μεσης Γης). Και φυσικα να ΜΗΝ το κανεις δημοσια!!! Μπορεις απλα να τα αναρτησεισεις σε αυτην την ιστοσελιδα σου χωρις να αποκαλυψεις το ποιος εισαι. Αλλα επειδη η τεχνολογια και η μυστικοτητα εχει προχωρησει τοσο πολυ που κανεις δεν μπορει να πει με σιγουρια πως ειναι ασφαλης, γιατι ανα πασα στιγμη μπορουν να σε εντοπισουν μεσω δορυφορους, μπορει να ξερουν ηδη για σενα αλλα να μην τους εισαι απειλη, σε αυτην την περιπτωση δεν μπορεις να κανεις τιοτα αλλο απο το παρεις το μυστικο σου στον ταφο σου, εκτος και αν ανηκουν στις πληροφοριες που θα δημοσιευσεις πρωτου φυγεις απο αυτον τον ματαιο κοσμο, οπως εχεις αναφερει σε προηγουμενο σου αρθρο.

  1. Greek Warrior!!!!

   ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!!!!

   ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!!!!

   ΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΥΓΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 7. Αnalis!!!!

  ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!

  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΝ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ!!!!

  ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ …… ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΟΥ Η ΦΙΛΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΥΚΑΩΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΟΥ!!!!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 8. Συμφωνω με τον greek warrior,τα αρθρα για τους λυκαωνες ειναι πολυ ενδιαφεροντα.Δεν ξερω γιατι μας συναρπαζουν τοσο πολυ.Εσυ τους εχεις συναντησει,εισαι πολυ τυχερος σαμανθα ηθελα να τους συναντησω κι εγω αλλα δεν ξερω που να τους βρω η που α ψαξω.Συνεχιστε την καλη δουλεια.

 9. Μπραβο σου, καταπλκηκτικο αρθρο! Εχω καποιες ερωτησεις μονο.
  1)Τελικα αυτο το 8 μετρα ον που ανεφερες τι ηταν? Παντως λυκαωνας δεν θα μπορουσε να ηταν γιατι μας εχεις πει πως ειναι γυρω στα 2+ μετρα εκτος και αν υπερβαλε η κοπελα, μηπως ηταν μεγαλοποδαρος?

  2)Επειδη εχω διαβασει ολα τα αρθρα σου για τους Λυκαωνες και σε ενα απο αυτα ειχες μια πραγματικη συναντηση με Λυκαωνα και απο οσο θυμαμαι σου ειχε πει πως καποια στιγμη στο μελλον θα ξανασυναντηθειτε, και επειδη δεν αναφερεις πριν ποσα χρονια εγινε αυτο, τελικα τι εγινε? Ξανασυναντηθηκατε? Εχεις συναντησει και μιλησει και με αλλους Λυκαωνες? Και αν ναι εχεις σκοπο να τα αναφερεις σε μελλοντικο αρθρο σου?

  3)Σαν ερευνητης και υποστιρικτης τηε Μεσης Γης σιγουρα για σενα το πιο μεγαλο κατορθωμα απο ολα τα οποια εχεις κανει μεχρι στιγμης θα ειναι να πας στη Μεση Γη και να ξανανεβεις στην επιφανεια φερνοντας στοιχεια (οπως βιντεο, φωτογραφιες κτλπ) ωστε να φανερωσεις την αληθεια στον κοσμο αλλα και να επιβαιβαιωσεις την θεωρια αυτη και τα πιστευω σου, με τοσες γνωσεις λοιπον που διαθετεις για γαλαριες και σπηλαια που οδηγουν στη Μεση Γη σκεφτεσαι να πραγματοποιησεις καποιο ταξιδι προς τον κατω κοσμο? (Δεν γνωριζω εαν το εχεις κανει ηδη και περιμενεις την καταληλη στιγμη να φανερωσεις τα στοιχεια).

  Υ.Γ. Εχω να πω πως γενικα οι Λυκαωνες ειναι το πιο ενδιαφερον κομματι απο ολα για μενα κ θα συνεχισω να διαβαζω τα αρθρα σου για αυτα τα πλασματα μεχρι το τελος!

  1. Greek Warrior!!!!

   ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!

   ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΕΡΒΑΛΕ Η ΚΟΠΕΛΑ!!!! ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΛΕ ΟΜΩΣ!;! ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!!!!

   ΝΑΙ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΣΥΝΑΝΤΥΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΣΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΜΟΥ ΑΡΘΡΟ ΝΑ ΑΝΕΦΕΡΟ ΤΟ ΤΙ ΕΧΩ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΛΥΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ!!!!

   ΑΝ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ!;! ΑΝ ΠΩ ΚΑΙ ΔΙΞΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ!!!! ΜΑ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΘΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΕΤΑ!!!! ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΕΣΤΩ ΝΑ ΔΙΞΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΠΛΕΩΝ!!!

   ΤΟ ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΡΩΣ ΤΑ << ΚΑΤΩ >> ΝΑΙ ΤΟ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΝΑ ΠΩ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΗΛΟ ΕΞΟΠΛΗΣΜΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ….ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ ΠΡΩΤΟΥ ΞΕΚΕΙΝΗΣΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ!!!!

   ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ!!!! ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΜΑΝ Η ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 10. ΠΟΛΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΜΠΡΑΒΟ..!!!!!! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΖΩ ΤΙΣ ΠΛΕΙΣΤΕΣ ΦΟΡΕ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ……ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Ο EDWARD SNOOTEN ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΣΥΛΟ…..ΤΙ ΑΣΣΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΟΡΥΒΟΥΝΤΑΙ…..ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ…..ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΘΕΜΑ…..ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΝΤΗΣΗ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ!@@@

Αφήστε μια απάντηση