ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ << ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ >>!!!!!

ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ

ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ << ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ >>!!!!!

 

Αυτά τα οποία θα διαβάσετε σε αυτό το άρθρο ίσως είναι πράγματι απίστευτα!!!! Αλλά είπαμε!!!! Ζούμε σε έναν κόσμο γεμάτο παραξενιές και εμείς που λατρεύουμε την εναλλακτική θεωρία πρέπει να τα αναφέρουμε!!!! Το αν είναι αλήθεια η όχι αυτό είναι άλλο ζήτημα!!!! Αυτό θα το κρίνετε εσείς!!!! Αλλά από τα στοιχεία που δίνουν δεν χωράει αμφιβολία…..!!!!

Οι επιστήμονες ξεκίνησαν τις έρευνες από το 1870 για να μπορέσουν να τηλεμεταφέρονται μέσα στο χρόνο!!!! Αν και αυτό το θέμα είναι καταγεγραμμένο από την αρχαιότητα το πως οι θεοί ερχόντουσαν σε επαφή με τους ανθρώπους ( όπου μόνο θεοί δεν ήταν ) και λεπτομερείς αποδείξεις μπορεί να βρει κάποιος στο ινδικό έπος Μαχαραμπάτα – https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%B1%CF%87%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%B1 !!!!

Κάποιοι λοιπόν λένε ότι έχουν καταφέρει και μπορούν και περνάνε σε άλλες διαστάσεις του χρόνου με το να πηγαινοέρχονται σε διάφορες χρονολογίες της γης κυνηγώντας εξωγήινους και δρακόντειους όπου θέλουν το κακό της ανθρωπότητας αλλά και την σκλάβωση αυτής!!!! Ίσως σας φανούν απίστευτα όλα αυτά τα οποία θα διαβάσετε και θα δείτε αλλά τα πράγματα είναι ως έχουν και ειδικά οι εφευρέσεις τους δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια ώστε να μην είναι αληθινά!!!!

Στις αρχές των ερευνών μου, όταν κάποτε και εγώ ήμουνα νέος, είχα ακούσει περιστασιακά για κάποιους ανθρώπους όπου δεν ήταν άνθρωποι όπως εμείς αλλά μοιάζουν καταπληκτικά με εμάς οι οποίοι είχαν έλθει στην γη πριν εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια από ένα μακρινό αστρικό σύστημα το οποίο είναι της Ανδρομέδας!!!! Δεν τους αποκαλούν Ανδρομέδιους αλλά έχουν το χαρακτηριστικό όνομα << Αποκαταστάτες >> θα δούμε πιο κάτω γιατί ονομάζονται έτσι!!!! Όταν λοιπόν πρώτο άκουσα για αυτούς πίστεψα ότι ήταν ένας μύθος, κάτι το φανταστικό όπως και για πολλά άλλα!!!! Πριν όμως δυο χρόνια ακριβώς ήρθα σε επαφή με δυο από αυτούς και μου λύθηκαν πολλές απορίες για το τι έκαναν και το πόσο αληθινοί ήταν!!!! Θα σας τα πω όλα για να μπείτε στο κλίμα, και λέω να μπείτε διότι θα ειπωθούν και θα δείτε πολλά περίεργα πράγματα!!!! Για τους << Αποκαταστάτες >> η αλήθεια είναι ότι μόνο λίγοι άνθρωποι γνώριζαν για αυτούς και ήταν πάντα στην αφάνεια της φαντασίας!!!! Ένας που τους είχε αναφέρει στην Ελλάδα από το 1969 ήταν ο Αικατερινίδης ο αείμνηστος….. από εκεί το είχα ακούσει το ζήτημα!!!!

 

Πριν πέντε χρόνια ένα πρωί πήρα ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στην ιστοσελίδα το οποίο μου έλεγε ότι κάποιος ονόματι Φρανκ από την Γερμανία κάπου στο Μπόχουμ ήταν << Αποκαταστάτης >> και θα ήθελε να μιλήσουμε για πολλά και διάφορα!!!! Επειδή όμως μου στέλνουν εκατοντάδες άνθρωποι μηνύματα τα οποία λένε ασυναρτησίες ( όπως κάποιος μου είχε στείλει ότι ήταν ο Σπάιντερμαν και θα έπρεπε να τον γνωρίσω ) έτσι το μήνυμα του Φρανκ δεν το έλαβα και τόσο σοβαρά στα υπόψιν μου!!!! Την επόμενη μέρα όμως έλαβα ένα τηλεφώνημα από τον ίδιο και μου είπε ότι ήταν έξω από εκεί που έμενα!!!! Πράγματι βγήκα στον δρόμο και είδα έναν τύπο όπου μου συστήθηκε ως Φρανκ μιλώντας άπταιστα τα ελληνικά!!!! Πήγαμε στο σπίτι μου και άρχισε μια συζήτηση η οποία  θα εκπλήξει και εσάς!!!!

SAMAN LYCAN

Από ποιο μέρος της Γερμανίας είσαι!;!

ΦΡΑΝΚ

Μένω στο Μπόχουμ αλλά δεν είμαι Γερμανός ούτε γήινος …

SAMAN LYCAN

Αν δεν είσαι άνθρωπος τότε τι είσαι!;!

ΦΡΑΝΚ

Η φυλή μου είναι γνωστή ως ερχόμενη από την Ανδρομέδα, οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι εξωγήινος!

SAMAN LYCAN

Κοίταξε να δεις, αυτά που λες ακούγονται πολύ ωραία αλλά όπως καταλαβαίνεις όσο και να θέλω να το πιστέψω μου είναι κάπως απίστευτο να μου εμφανισθεί κάποιος έτσι τελείως ξαφνικά και να μου λέει ότι είναι εξωγήινος, χωρίς να θέλω παρεξηγηθώ!!!! Βλέπεις στην ζωή μου έχω συναντήσει πολλούς που λένε ότι από κάτι είναι και οι ποιο πολλοί ήταν δυστυχώς διαταραγμένες προσωπικότητες!!!!

ΦΡΑΝΚ

Ναι βέβαια, καταλαβαίνω απόλυτα. Αν όμως σου έδινα κάποιες αποδείξεις θα με πίστευες;

SAMAN LYCAN

Ανάλογα τις αποδείξεις…

ΦΡΑΝΚ

Είμαι << Αποκαταστάτης >>!

SAMAN LYCAN

Αποκαταστάτης!;! Τι εννοείτε με αυτό!;!

ΦΡΑΝΚ

Αυτό που κάποιοι μας αποκαλούν Ανδρομέδιους!

<< Πραγματικά ταράχτηκα, δεν ήξερα αν έλεγε αλήθεια ή αν έλεγε ψέματα και το οποίο και μέχρι σήμερα έχω τις αμφιβολίες μου αλλά το εγώ μου λέει ότι είναι έτσι !!!! >>

SAMAN LYCAN

Πραγματικά, εντυπωσιάστηκα με αυτό που λες διότι είναι μετρημένοι στα δάχτυλα αυτοί που σας ξέρουν με αυτό το όνομα και τι είστε και αυτό επειδή ή έχουν μυηθεί ή το έχουν μάθει από κάποιον που ήδη ξέρει μυημένους όπως εγώ!!!! Είμαι όλος αυτιά!!!! Τι ακριβώς θέλετε από έμενα!!!!

ΦΡΑΝΚ

Ξέρουμε ότι κάνετε μια προσπάθεια αφύπνισης του κόσμου από την παγκόσμια κυριαρχία των Δρακόντιων! Με την σειρά μου και εγώ θα ήθελα να σας πω κάποια πράγματα για εμάς και να σας δείξω διότι έχει αρχίσει και υπάρχει μια άτυπη και μυστική παραπληροφόρηση για εμάς. Έτσι μέσο εσάς με αυτά τα οποία θα σας πω και θα δείξετε κάποιοι άνθρωποι θα αφυπνιστούν για όταν έλθει η ώρα έτσι θα μπορέσουν να ξεχωρίσουν την πραγματικότητα!

SAMAN LYCAN

Σας ακούω!!!!

ΦΡΑΝΚ

Εξωτερικά μοιάζουμε σαν άνθρωποι, όπως οι Λυκάωνες που περιγράφετε μόνο που δεν είμαστε αλομορφηστές όπως αυτοί! Ήρθαμε στην γη πριν εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια και μοιάζουμε όπως εσείς το μόνο που είναι διαφορετικό από τους ανθρώπους είναι τα εσωτερικά μας όργανα. Ήρθαμε για να μπορέσουμε να φέρουμε μια ισορροπία στην γη από διάφορους παρείσακτους αλλά και επειδή η γη στο διαγαλαξιακό σύστημα είναι ένας είδος πλανήτη ο οποίος απαγορεύετε να εμπλακεί επίσημα ο πόλεμος! Αυτό όμως την κάνει ευάλωτη σε σκοτεινές δυνάμεις κατά της ανθρωπότητας. Η δουλειά μας εδώ είναι να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάποιες περίεργες καταστάσεις οι οποίες μελλοντικά θα φέρουν τον γενικό χαμό και την τροποποίηση του ανθρώπου γενικώς! Κάτι το οποίο οι άνθρωποι δεν μπορούν να αντιληφθούν και ούτε να πιστέψουν. Με τον Αδρομέδιο νόμο ο οποίος υπάρχει όλα τα ευφυή όντα θα πρέπει να έχουν ίση μεταχείριση και με τον δια γαλαξιακό νόμο απαγορεύεται κάποιο ευφυές ον να υποστεί αφανισμό ή ακόμα και κάποιο είδος εσκεμμένης μετάλλαξης! Έτσι λοιπόν επεμβαίνουμε οπότε χρειαστεί για να αποτρέψουμε τέτοιες καταστάσεις με το να πηγαινοερχόμαστε μέσο οδού του χώρο χρόνου..

SAMAN LYCAN

Ένα λεπτό δηλαδή μου λέτε ότι μπορείτε και χρησιμοποιείτε τον χρόνο ως μέσο μεταφοράς για να πατέ κει που θέλετε!;!

ΦΡΑΝΚ

Ναι, ακριβώς, μα είναι πολύ περίπλοκο να στο αναλύσω και δεν χρειάζεται!

SAMAN LYCAN

Πίστευα ότι μόνο οι Χρονίρ μπορούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο!!!! ( Όποιος θέλει να διαβάσει το άρθρο μου για τους Χρονίρ ας πατήσει ΕΔΩ!!!! )

ΦΡΑΝΚ

Όχι. Όχι, οι Χρονίρ το κάνουν αυτοβούλως αυτό είναι γεννημένοι με αυτήν την ιδιότητα εμείς έχουμε ένα είδος μηχανήματος το οποίο κάνει αυτό! Εσείς θα το ονομάζατε χρονομηχανή και προσπαθείτε να φτιάξετε μια….αν και πριν κάποια χρόνια την φτιάξατε αλλά δεν μπορούσατε να φέρετε πίσω τους χρονοναύτες λόγο ότι δεν μπορείτε ακόμα να βρείτε την λύση της κεκλιμένης επιστροφής! Ίσως σε καμιά 200 χρόνια αν υπάρχουν ακόμα άνθρωποι να το καταφέρετε ή αν δώσουν την λύση οι Δρακόντειοι για δικό τους σκοπό.

<< Είχε μαζί του μια αλουμινένια τσάντα μεταφοράς εγγράφων την οποία άνοιξε και μου έδωσε κάποιες φωτογραφίες… >>

ΦΡΑΝΚ

Το πρόβλημα μας είναι απλό! Μας παραποιούν με το να δώσουν την ιδέα σε μια ομάδα ανθρώπων να φτιάξουν ένα είδος μόδας το οποίο ονομάζεται Steampunk ( Στίμπουνκ ή Στίμπανκ ανάλογα την χώρα ) η οποία αντιγράφει τον εξοπλισμό τον οποίο έχουμε, από οπλισμό ως και τον μηχανισμό τηλεμεταφοράς χρονοχρόνου! Όχι ότι κάνουν κάποιο κακό μέχρι και πριν λίγο καιρό χαιρόμασταν με αυτό αλλά εδώ και πέντε χρόνια ο πρόεδρος της ομάδας αυτής παγκοσμίως είναι μέλος της σατανηστικής θρησκείας και είναι ένας από τους ιδρυτές όπου θα φτιάξουν το ναό του Βαάλ στην Νέα Υόρκη. Αν και βέβαια ο Βαάλ δεν έχει καμία σχέση με τον σατανά είναι χειρότερος και ένας από τους αρχαίους παλαιούς ακόλουθους! Αυτό και μόνο μας ανησυχεί ότι όταν έλθει η ώρα και κάποιοι άνθρωποι θα χρειαστεί να μας εμπιστευτούν δεν θα το κάνουν και για αυτό το λόγο ήρθα σε εσένα SAMAN για να μπορέσουμε να αφυπνίσουμε τον κόσμο για το τι είμαστε και ας μην μας ξέρουν…και ας μην μας έχουν δει ποτέ εν δράση! Έχω κάποιες φωτογραφίες από τον εξοπλισμό μας που θα σου δώσω για να μπορέσουν οι άνθρωποι να καταλάβουν. Αυτή η πρώτη φωτογραφία είναι το λεγόμενο << Αρθέριον >> το οποίο και είναι το μηχάνημα τηλεμεταφοράς στον χρόνο. Όπως βλέπεις είναι ένα πολύπλοκο μηχάνημα και το έχω φωτογραφήσει πριν κάνει την τηλεμεταφορά για να το δεις ότι δουλεύει και είναι εν χρήση. Για ενέργεια χρησιμοποιούμε το λεγόμενο << Γερμάνιο – https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CE%BF ) το οποίο είναι πάρα πολύ σπάνιο στην γη και ευτυχώς οι άνθρωποι δεν ξέρουν ακόμα το πως να το χρησιμοποιήσουν…..! Όπως βλέπεις στις φωτογραφίες είναι περίπλοκο αλλά και έχει υλικά φτιαγμένα από την γη…δεν μπορούσαμε να φέρουμε τα δικά μας….

artherion 1

artherion 2

Στην φωτογραφία το λεγόμενο << Αρθέριον >>!!!!

Αυτό λοιπόν το μηχάνημα το βάζουμε μπροστά μας και το ρυθμίζουμε στην χρονολογία που θέλουμε να πάμε, μπορεί να μεταφέρει και ως 6 άτομα από εμάς ένα Αρθέριον! Για να οριστεί όμως η χρονολογία πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το << Άλμπερον >> το οποίο είναι αυτό ( μου έδειξε μια άλλη φωτογραφία όπου παραθέτω αμέσως ) το οποίο προσαρμόζεται επάνω στο Αρθέριον εκεί ακριβώς που κάτι σαν μικρή ρόδα στο πίσω μέρος του.

elbaron 1

Το << Έλμπαρον >>!!!!

Με αυτό λοιπόν το χρόνο όργανο το << Έλμπαρον >> προσαρμοσμένο πάνω στο << Αρθέριον >> και φτιαγμένο στην χρονολογία την οποία θέλουμε να πάμε ενεργοποιείτε και γίνεται η τηλεμεταφοράς!

SAMAN LYCAN

Πραγματικά πολύ ενδιαφέρον όλα αυτά τα οποία μου δείχνεις….μπορώ όμως να μάθω το Γερμάνιο πως το χρησιμοποιείτε διότι είναι ένα είδος χημικού από όσο γνωρίζω το οποίο δεν είναι και τόσο εύχρηστο. Πως καταφέρατε και τροποποιήσατε το Αρθέριον…!;!

ΦΡΑΝΚ

Κοίτα αυτήν την φωτογραφία βλέπεις αυτά τα δυο φιαλίδια; Περιέχουν Γερμάνιο και άλλα δυο συστατικά τα οποία δεν μπορώ να αναφέρω. Αυτό χρησιμοποιούμε όχι μόνο για το Αρθέριον αλλά και για τον οπλισμό μας αλλά και για τον εξοπλισμό τον οποίο φέρουμε.

fialidia

Τα φιαλίδια τα οποία περιέχουν Γερμάνιο και άλλα δυο συστατικά τα οποία οι Αποκαταστάτες χρησιμοποιούν στις συσκευές τους και στα όπλα τους!!!!

 

SAMAN LYCAN

Πραγματικά έχω μείνει άναυδος με όλα αυτά τα οποία δείχνεις σε εμένα, το θέμα όμως είναι θα με πιστέψουν!;!

ΦΡΑΝΚ

Όποιος θέλει ας σε πιστέψει όποιος θέλει όχι. Εκεί είναι το πρόβλημα των ανθρώπων ότι είναι απόλυτοι σε όλα και εκεί είναι και η Αχίλλειον πτέρνα τους. Εγώ θα συνεχίσω να σου δείχνω και να σου λέω και εσύ όποτε θες και νομίζεις τα λες στο κόσμο. Όπως θα δεις στις παρακάτω φωτογραφίες ο εξοπλισμός όλος αποτελείται από χαλκό, μπρούτζο, ξύλο γυαλί και κάποια άλλα τεχνολογικά επιτεύγματα. Θα περίμενε κανείς να έχουμε πιο ιδιαίτερη τεχνολογία, πιο μοντέρνα και ποιο εξελιγμένη από ότι κάθε τι άλλο. Δεν γίνεται όμως αυτό διότι μόνο αυτά τα υλικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και τίποτα άλλο. Δυστυχώς για εσάς τους ανθρώπους δεν μπορείτε να γνωρίζεται τις ιδιότητες του χαλκού του μπρούτζου και του ξύλου. Τα χρησιμοποιείτε εκεί όπου ο δρακόντειοι σας έδειξαν και για αυτό ο τελευταίος πολιτισμός των ανθρώπων πάει χαράμι! Πριν από εσάς υπήρξαν και άλλοι πολλοί και ήξεραν αλλά μετά τον τελευταίο παν γήινο πόλεμο αυτά άλλαξαν μαζί με την υπόφυση του ανθρώπου ώστε να γίνεται ακόμα πιο δουλικά και υπάκουοι. Εν αρμονία χαλκού, μπρούτζου, ξύλου και γυαλιού μπορεί ο καθένας να φτιάξει σχεδόν τα πάντα και να είναι ένα με την φύση χωρίς να κάνει κακό στην φύση αλλά και επίσης μπορεί να κάνει πράγματα τα οποία κανείς δεν μπορεί να φανταστεί…

SAMAN LYCAN

Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς εννοείτε!;!

ΦΡΑΝΚ

Αυτό που θέλω ακριβώς να καταλάβεις είναι ότι λόγο της ιδιομορφίας αλλά και βιολογίας του σώματος μας δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε άλλα υλικά εκτός από αυτά τα οποία ανάφερα. Είναι κάπως δύσκολο να το καταλάβεις αλλά ελπίζω όταν φύγω από εδώ να το έχεις εμπεδώσει το θέμα. Πολλά έχουν ειπωθεί και έχουν γραφτεί για τους Ανδρομέδιους, για την ιστορία του πλανήτη αλλά και για τους αρχαίους πολιτισμούς. Ο καθένας λέει το κοντό του και το μακρύ του αλλά την αλήθεια κανείς. Εμείς κάναμε συμφωνία με τα Λευκά Ιεράτεια και γίναμε τα όργανα τους ως << Αποκαταστάτες >> της επεμβενόμενης ροής των πραγμάτων από τα Μαύρα Ιεράτεια ( όποιος θέλει να μάθει για αυτά τα ιεράτεια ας πατήσει ΕΔΩ!!!! ). Ποιος από εσάς πιστεύει ότι πριν εκατομμύρια χρόνια υπήρξε πολιτισμός στην γη; Κανένας, είναι ελάχιστοι αυτοί που πιστεύουν σε κάτι τέτοιο. Και όμως υπήρξε και όχι ένας αλλά πολλοί. Βλέπεις όμως οι Δρακόντειοι δυστυχώς πάντα τους κατάστρεφαν διότι οι άνθρωποι αλλά και ότι έχει κρέας εκτός της φυλής τους τρώγεται. Εμείς επεμβαίνουμε σε ότι έχει να κάνει με αυτούς και τα δημιουργήματα τους τα οποία είναι πίστεψε με πολλά διότι κατέχουν αυτοί οι καταραμένοι την ταχεία βιογενετική βιολογική ανάπτυξη, δηλαδή μπορεί να φτιάξουν ένα πλάσμα μέσα σε μια βδομάδα!

Συμφωνώ σε όλα όσα έχεις γράψει μέχρι τώρα αν και δεν νομίζω να σε πιστέψουν πολλοί και αυτό κακό του κεφαλιού τους. Ο κάθε ένας ειδικά στην χώρα σου έχει γίνει και ειδικός στο παράξενο χωρίς να ξέρουν τι τους γίνεται. Τι εννοώ; Γράφει κάποιος κάτι για τους Δρακονιανούς π.χ. και αμέσως βγαίνουν άλλοι δέκα και γράφουν και αυτοί βασιζόμενοι πάνω σε αυτά τα οποία έγραψε ο πρώτος και μετά τα αναγεννούν και προσθέτουν φαντασιώσεις ή και μπερδεύουν καταστάσεις και μετά από αυτούς θα το κάνουν άλλοι πενήντα και αυτοί θα τα κάνουν ποιο χάλια και η αλήθεια απέχει μακριά από το πρώτο που γράφτηκε. Επειδή όμως έχει περάσει στον κόσμο να ακούνε ανακρίβειες οι ανακριβείς γίνονται και οι ποιο πιστικοί! Λίγοι είναι οι άνθρωποι που θα πάρουν κάτι στα σοβαρά από τους ανθρώπους που γράφουν σοβαρά. Για να καταλάβεις στα χίλια άτομα μόνο οι 10 έχουν πιστέψει την ύπαρξη των Λυκάωνων. Αλλά και στα χίλια άτομα για εμάς μόνο ο ένας θα πιστέψει στην ύπαρξη μας. Μιας  τώρα και μίλησα για Λυκάωνες όταν άρχισαν να εμφανίζονται ως κοινωνία πιστέψαμε ότι είχαν να κάνουνε με το κακό και όταν κάναμε επέμβαση στην χώρα τους στην Μέση Γη οι απώλειες ήταν μεγάλες από πλευράς μας είναι λυσσαλέοι μαχητές! Ευτυχώς όμως ο προικισμένος τότε σαμάνος τους ονόματι Άρκλκρον σταμάτησε την μάχη και έγινε εκεχειρία, καταλάβαμε ότι ήταν με την πλευρά της γης και των ανθρώπων αλλά και των Λευκών Ιερατείων. Είναι ξεκάθαρα όντα και ότι έχουν να στο πουν θα στο πουν κατάφατσα είτε καλό είτε κακό, ακόμα και φιλοφρονήσεις  και τα άσχημα. Είναι απλά ωμοί κάτι που δεν αρέσει στους ανθρώπους τους ποιο πολλούς διότι το σύστημα των Δρακόντιων τους έχει μάθει να είναι αλλιώς. Τα ξωτικά απεναντίας μας βοήθησαν σε πολλά…καταπληκτικά όντα. Καμία σχέση με τις ταινίες το πως μοιάζουν…! Ξέρεις ποιο είναι το περίεργο; Ότι ενώ στους ανθρώπους αρέσουν όλα αυτά τους είναι πολύ δύσκολο στο να πιστέψουν ότι υπάρχουν όλα αυτά και αυτό μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Βέβαια δεν φταίνε οι άνθρωποι αλλά η επέμβαση που έγινε στον τελευταίο χαμό της γης όπου μέσα στα καταφύγια που είχαν φτιάξει οι Δρακόντειοι πειράχτηκε η υπόφυση τους αλλά και ο μηρός τους!!!!

SAMAN LYCAN

Όλα αυτά τα οποία μου λες είναι γνωστά εκτός για εσάς αλλά και πάλι μου είναι κάπως δύσκολο να πιστέψω κάποια θέματα τα οποία είναι πρωτόγνωρα για εμένα αν δεν τα ερευνήσω…. Όλα αυτά τα οποία λεμέ είναι σαν μια κοσμογονική συνομωσία υπέρ της γης… για αυτό που δεν ήξερα είναι για τον μηρό, τι εννοείτε ότι πείραξαν και τον μηρό!;!

ΦΡΑΝΚ

ΜΗΡΟΣ = …το τμήμα του ποδιού πάνω από το γόνατο, το μπούτι …
Η Αθηνά και ο Ήφαιστος έρχονται στην Αθήνα από την Κηφισσίδα λίμνη, μετά τον κατακλυσμό. Ο Ήφαιστος θέλει να συνουσιαστεί με την Αθηνά. Και “εκσπερματώνει στον μηρό της”, θυμάσαι τον Αβραάμ που όρκισε τον Ελεάζαρ στον μηρό του να μην παντρευτεί ο Ισαάκ γυναίκα ανθρώπων; Τί σημασία έχει ο μηρός; Αν ανοίξεις μια ιατρική εγκυκλοπαίδεια, θα δείτε ότι στον μηρό εστιάζεται το “αρχέγονο κύτταρο” όλων των ανθρώπων. Είς τόν μηρόν, μέσω 7 μυοκυψελών εδράζεται το αρχέγονο μητρικό κύτταρο. Ό Δίας τότε πήρε το έμβρυο Διόνυσο από την Σεμέλη καί τόν τοποθέτησε μέσα στον μηρό του για να τραφεί καί να ολοκληρωθεί…. Αυτό πείραξαν το αρχέγονο κύτταρο! Για αυτό και έχει χάσει την αίγλη του ο άνθρωπος ως άνθρωπος σήμερα, για αυτό έχει ξεχάσει τα πάντα! Βλέπεις τουλάχιστον η ιστορία της χωράς σας δίνει πολλά αλλά που μάθηση για να μάθετε τα μυστικά των Πελασγιών ( Πελασγών ). Να σου θυμίσω: Η λατρεία του Ασκληπιού δεν είχε εισαχθεί στην Αθήνα μέχρι τα 421 π.Χ. Αρχικά δεν είχε ναό, αλλά αυτός και τα φίδια του φιλοξενήθηκαν στο σπίτι του Σοφοκλή, που ήταν ιερέας του ιαματικού Ήρωα Αμύνου. Ο Σοφοκλής συνέθεσε και Παιάνα για τον φιδογιατρό, που κατά τον Φιλόστρατο, τραγουδιόταν ίσαμε τα Ιμαλάια. Για μια κατ’ εξοχήν φιδολατρική χώρα σαν την Ινδία, ο παιάνας του θεού-φιδογιατρού, ήταν ότι έπρεπε…
…Ο Φιλόστρατος που είχε γράψει την βιογραφία του Απολλώνιου Τυανέως , είπε ότι τον φιλοξένησε ένας βασιλιάς στα Ιμαλάια που είχε πάει , και πώς για υπηρέτες είχε ομοιώματα όπου έμοιαζαν κατά των ανθρώπων , δηλαδή κάτι σαν κλώνοι…τα  ονομαζόμενα  Δέρος!

Να τι πιστεύει και σημειώνει  καί ένας συγγραφέας της << Κούφιας γης >>, όπου λέει ότι , την εποχή της Ατλαντίδος, οι εξελιγμένη τεχνολογική τους γνώση είχε φτάσει στο σημείο να δημιουργούν βιολογικά ρομπότ που έμοιαζαν κάτι ανάμεσα σε ανθρωποειδές -ζώο και μηχανή. Αυτά τα είχαν ως << χειριστές- μέρη >> πραγματικών μηχανημάτων , ονομάζονται Δέρος και ήταν τερατώδες όντα .
Αυτός ο Βασιλιάς τού υπόγειου βασιλείου τής Αγκάθα στα Ιμαλάια…είναι  το ίδιο πρόσωπο με αυτό που λέγεται ότι θα εμφανισθεί σαν παγκόσμιος κυβερνήτης- δικτάτορας αφού όλοι οι πολιτικοί και τα πολιτικά συστήματα εξευτελιστούν και πέσουν από τις θέσεις τους;
Λέγεται πως όταν ο βασιλιάς του κάτω κόσμου αφήνει το υπόγειο βασίλειό του και παρουσιάζεται στους ανθρώπους του πάνω κόσμου , αυτό σημαίνει ότι προαναγγέλλεται το πλησίασμα μιας νέα αυγής για την ανθρωπότητα.

Γεγονότα καινούργια και φαινόμενα της φύσης συμβαίνουν, κατάρρευση συστημάτων και παλαιών κοινωνιών, και γίνεται η έναρξη μιας καινούργιας ιστορίας για τον πλανήτη.
Η Νέα Εποχή πού πρεσβεύετε από την εποχή της Μπλαντβάσκι, η οποία είχε πει πώς μια νέα φυλή ανθρώπων θα κάνει την εμφάνισή της γιατί αυτό είναι το σχέδιο της εξέλιξης πού της ανήγγειλαν οι ανώτερες οντότητες πού ελέγχουν τον πλανήτη.
Οι σατανικές μηχανές τής σύγχρονης τεχνολογίας ανήκουν  στους Aτλάντιους Κρόνιους υπογήϊνους Δρακόντειους.

Μηχανές που ρυπαίνουν με βόμβους και συρίζοντες ήχους τον χώρο, αποδυναμώνουν την ακοή μας και δεν μας αφήνουν να ακούσουμε την αρμονική μελωδία των άστρων.
Σατανικά μηχανήματα πού μολύνουν το περιβάλλον, αντιγράφουν τις δυνάμεις της Γης, αλλά διαμελίζουν την σωματική μας ατμόσφαιρα απορροφώντας την ενέργειά μας.
Αφορά η σημερινή την ίδια τεχνολογία, την οποία χρησιμοποίησαν στην αρχαιότατη εκείνη εποχή οι Άτλαντες, και η οποία επανήρθε, και αν ναι , είναι η δύναμη μέσω της οποίας επιχείρησαν να ενεργοποιήσουν πύλη προς το Αιθέριο ουράνιο εκείνο μέρος το οποίο ο Πλάτωνας το είχε ονομάσει << χώρο των ιδεών >>!!!!

Αυτά τα λίγα, δεν ήλθα να σε μάθω ξέρω ότι γνωρίζεις αυτά τα πράγματα αλλά και περισσότερα από αυτά ας μιλήσουμε όμως γιατί ήλθα εδώ. Όπως σου είπα και πιο πάνω αλλά όπως και θα δεις στις φωτογραφίες αυτές υπάρχει ένα ειδικός εξοπλισμός. Δεν μπορεί να τον αντιγράψει κανείς ώστε να το θέσει σε λειτουργία επάνω στην γη διότι δεν κατέχει την γνώση της << Αρμονίας >> και είναι κάτι το οποίο είναι πολύ δύσκολο κάποιος να το κάνει.

SAMAN LYCAN

Αρμονίας!;! Μα αν κάποιος κατέχει τα μυστικά της αρμονίας ποιος ο λόγος να επεμβαίνει..!;!

ΦΡΑΝΚ

Μα για να αποκατασταθεί η  Αρμονία φίλε μου. Για κανέναν άλλον λόγο! Λοιπόν εδώ είναι κάποιες φωτογραφίες:

orodiamorfotis

Αυτό που βλέπεις μπαίνει στον αριστερό καρπό και έχει ένα παλιό για εσάς ρολόι ενσωματωμένο πάνω του. Το ρολόι αυτό παρόλο ότι μοιάζει με ρολόι δεν είναι. Είναι ένας << Ωροδιαμορφωτής >> δηλαδή διαμορφώνει τις ώρες, τα λεπτά, τα δευτερόλεπτα κατά βούληση δική μας στον χρόνο όποτε το θελήσουμε εμείς. Δηλαδή βρισκόμαστε κάπου και θέλουμε να παρατείνουμε την αίσθηση της ώρας και να φαίνεται στους εχθρούς μας ότι η ώρα δεν περνάει με τίποτα ή και το αντίθετο τότε με αυτό το εργαλείο το κάνουμε, δίνουμε την αίσθηση αυτή όπου αν κάποιος έχει την αίσθηση αυτή το έχει χάσει το παιχνίδι.

rilakron

Αυτό εδώ πάει στο δεξί χέρι και ονομάζεται << Ρίλακρον >> το χρησιμοποιούν λίγοι από εμάς και είναι ένα είδος συσκευής όπου μπορεί και δίνει ηλεκτρομαγνητική ενέργεια αλλά και να μαζέψει ενέργεια από την γύρω περιοχή. Όπως βλέπεις στο δέρμα επάνω είναι χαραγμένα γρανάζια εκεί μπαίνουν τα γρανάζια και μετατρέπεται το Ρίλακρον και μπορεί να γίνει φονικό όπλο σε οτιδήποτε είναι ζωντανό.

thalmer 1

thalmer 2

Αυτό είναι το λεγόμενο << Θλάμερ >> όπου μπαίνει στην μέση. Είναι η βασική μονάδα των εργαλείων που κουβαλάμε το οποίο και συνδέουμε τα πάντα τα οποία κουβαλάμε ως εξοπλισμό. Όπως βλέπεις έχει και αυτό << Ωροδιαμορφωτή >>.

ahelon 1

Συνεχίζουμε με το << Άχελον >> στον κάθε έναν διαφέρει είναι ανάλογα με το τι εξοπλισμό έχει ο καθένας. Αυτό μπορεί να μας κάνει αοράτους να μας δώσει ώθηση για μεγάλα άλματα αλλά και να μπορούμε να τρέχουμε πολύ γρήγορα παρόλο το βάρος του εξοπλισμού μας!

mask 1

Αυτή είναι μια από τις πολλές μάσκες μας. Αυτή χρησιμοποιώ εγώ και είναι μάσκα ανιχνευτή. Μπορεί να κάνει πολλά και τα γυαλιά που βλέπεις είναι από καθαρό κρύσταλλο όπου και δουλεύουν ως ένας υπολογιστής. Έχει επίσης και υποδοχές οξυγόνου σε περίπτωση που κάνουμε λάθος και βρεθούμε περιοχή με αέρια όπως μεθάνιο κτλ. κτλ.

ort

Αυτό εδώ είναι ένα από τα βασικά μας όπλα. Ονομάζεται << Ορτ >> και είναι ένα όπλο << Υλοδιασπαστής >> διασπάει με λίγα λόγια την ύλη από οτιδήποτε. Η λειτουργικότητα του είναι πολύπλοκη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως διάνοιξη γαλαριών προς αποφυγή.

ort 1

Εδώ έτοιμο προς χρήση και όπως θα δεις η ενέργεια του που είναι αναμμένο δημιουργεί προβλήματα στην κάμερα…

ort 2

Εδώ είναι μια συσκευή όπου μπαίνει σε αυτήν της μέσης όπου δένει πίσω στην πλάτη μας και δίνει ενέργεια στο << Ορτ >> και συνάμα είναι και θήκη για το όπλο.

glasses 1 glasses 2

Αυτά είναι γυαλιά πολλαπλών χρήσεων τα οποία ανάλογα ποια θα φορέσουμε κάνουν τις εξής χρήσεις: Μπορούμε να δούμε στο σκοτάδι, μέσα από κτήρια, μέσα από σύννεφα, να φέρει αυτό που θέλουμε να δούμε κοντά πολύ κοντά, βλέπουν με υπέρυθρες αλλά και εντοπίζουν όντα τα οποία είναι ψυχρόαιμα.

talin

Αυτή εδώ η συσκευή ονομάζεται << Ταλίν >> είναι ένα είδος << Χρονοανιχνευτή >>, δηλαδή. Σε λίγους είναι γνωστό ότι αν κάποιος μπορεί και ταξιδεύει στο χρόνο ότι μπορεί να πάει με ασφάλεια εκεί που θέλει αλλά και να γυρίσει πάλι εκεί από όπου ήρθε. Κάτι το οποίο οι άνθρωποι παλεύουν ακόμα να φτιάξουν. Όχι την χρονομηχανή αυτήν την έχουν φτιάξει από το 1957. Αλλά το να μπορούν να πηγαίνουν και να έρχονται με ασφάλεια στο ίδιο χρόνο. Η συσκευή αυτή μπορεί και διορθώνει τις διαστρεβλώσεις του χωροχρόνου το οποίο και είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για εμάς, ειδάλλως θα στροβιλιζόμασταν σε άλλες διαστάσεις ψάχνοντας αυτήν από όπου ήρθαμε …για χιλιάδες χρόνια με αποτέλεσμα να μην το βρούμε ποτέ!

erlinon 1

erlinon 2

erlinon 3

Αυτό είναι το << Έρλινον >> όπου είναι συσκευή αιώρησης και πτήσης μαζί. Μπορούν να μπουν πολλά από τις συσκευές που έχουμε πάνω του και να χρησιμοποιηθεί αναλόγως….

ildat

Αυτό είναι το << Ιλδάτ >> και το φοράνε μόνο οι << Δατόριοι >> είναι αυτοί που κουβαλούν αυτούς που έχουν υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς και δεν μπορούν να περπατήσουν ή να μετακινηθούν, όπως βλέπεις μπορεί να παραλλαχθεί εκεί που είναι χαραγμένα γρανάζια και να μπούνε και άλλοι εξοπλισμοί επάνω σε αυτό όπου δεν θα ήθελα να αναφέρω.

search device

Aυτό εδώ είναι μια συσκευή τοποθέτησης ανίχνευσης ψυχρόαιμων αλλά και θερμόαιμων όντων ζωής…. Μπορεί να εντοπίσει κάτι από 40 χιλιόμετρα μακριά!!!!

hior

Αυτό εδώ είναι το ποιο παράξενο από όλα τα οποία έχουμε ονομάζεται << Χυώρ >> το οποίο δεν μπορώ να σου πω τι ακριβώς είναι το υγρό αυτό αλλά το βάζουμε σε μια συσκευή που έχουμε όλοι πάνω μας και μας το χορηγεί ενέσιμα σιγά σιγά. Χωρίς αυτό δεν θα μπορούσαμε να πηγαινοερχόμαστε στο χρόνο.

svlik

Αυτό εδώ είναι το λεγόμενο << Σβλικ >> και είναι ένα είδος ηλεκτρομαγνητικού όπλου. Καθώς περνάει κάποιος από δίπλα του αναπηδά στον αέρα και παράγει τεράστια ποσότητα ηλεκτρομαγνητισμού όπου μπορεί να παραλύσει ένα κοπάδι ελέφαντες για αρκετές ώρες.

Steampunk Adjustable Ring…

by Create-A-Pendant

geothor

Αυτό όπως βλέπεις είναι ένα περίστροφο τροποποιημένο στα μέτρα μας. Το ονομάζουμε << Γέοθορ >> δεν ρίχνει σφαίρες αλλά από  υγροποιημένο χαλκό με μπρούτζο σε μορφή βόλων με απίστευτη ταχύτητα…ειδικά φτιαγμένο για Δρακονιανούς και Άρληκανς!

manen

Αυτό εδώ είναι μια συσκευή όπου διοργανώνει το όλο ζήτημα λειτουργίας των εκπομπών λειτουργίας των διαβιβάσεων του λόγου μας. Εκτός του όταν είμαστε εκεί ή εδώ αλλά μπορούμε να επικοινωνήσουμε και όταν έχουμε περάσει στο χρόνο με τους άλλους πίσω στο χρονικό κενό που αφήσαμε. Το ονομάζουμε << Μάνεν >>.

 

SAMAN LYCAN

Ωραία όλα αυτά τα οποία μου λες και πρωτόγνωρα και μάλιστα όταν το συνοδεύεις με φωτογραφικό υλικό!!!! Πραγματικά εντυπωσιακά όλα αυτά τα οποία μου έδειξες και μου είπες!!!! Αλλά πως μπορείς να με πείσεις ότι δεν είσαι κάποιος ιδιαίτερα φαντασμένος όπου έχει πείσει τον εαυτό του ότι είναι << Αποκαταστάτης >> και δεν είσαι τίποτα άλλο από έναν Steampunk ( Στίμπουνκ ή  Στίμπανκ ανάλογα την χώρα )!;! Βλέπεις σήμερα ο καθένας είναι ότι δηλώνει!!!! Δεν θέλω να μου δείξεις δεν είμαι από αυτούς που πρέπει να δουν για να πειστούν αλλά, αν μου πεις κάποια πράγματα τα οποία να στέκουν τότε πολύ ευχαρίστως και να τα μεταφέρω στο κόσμο λέγοντας ότι είσαι αληθινός!!!! Σε ακούω λοιπόν!!!!

ΦΡΑΝΚ

Πολύ σωστά τα λες!!!! Θα σου πω λοιπόν, όπως είπα ποιο πάνω είμαστε εδώ όχι για να αφανίσουμε Δρακόντειους ή τους εξωγήινους αλλά για να αποκαταστήσουμε την τάξη. Δηλαδή αν κάποιος Δρακόντειος ή εξωγήινος προσπαθεί να επέμβει στην ιστορία μέσο χρονομηχανών τότε  λαμβάνουμε δράση. Δεν πάμε να πολεμήσουμε όπως πολλοί θα πίστευαν ή να κάνουμε ανοιχτώ πόλεμο. Είναι κάτι σαν το ΜEGAPOLYSOMANCY ( όποιος δεν έχει διαβάσει τα άρθρα μου για αυτό μπορεί να το κάνει ΕΔΩ!!!! ), αλλά σε πολύ ποιο πολύπλοκο μοτίβο. Δεν μπορούμε να ανατρέψουμε πολέμους που έγιναν στην γη αλλά αυτό που κάνουμε είναι να μην διαστρεβλώνεται η πρώτη ροή της ιστορίας. Δηλαδή για να σου εξηγήσω καλύτερα τι εννοώ. Ας πάρουμε τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο για παράδειγμα. Οι Δρακόντειοι δεν πέτυχαν αυτό που ήθελαν έτσι επεμβαίνουν μέσο χρονομηχανών για να πάνε πίσω ώστε να δολοφονήσουν ηγέτες και στρατηγούς της συμμαχίας με σκοπό την αλλαγή της ροής των πραγμάτων προς συμφέρον τους ώστε να μπορέσει να έλθει  ο έλεγχος της γης στα χέρια τους. Ο πλανήτης γη είναι ουδέτερος πλανήτης από τους πολέμους της διαγαλαξιακής συμμαχίας έτσι θα μπορούσαν μέσο των χωροχρονοδιατάξεων αλλά και διαστάσεων να τον χρησιμοποιήσουν για πολλά κάτι που δεν θα άρεσε καθόλου στην συμμαχία. Είναι όλα θέμα κοσμογονίας φίλε μου.

SAMAN LYCAN

Κοσμογονίας!;! Τι εννοείτε με αυτό!;!

ΦΡΑΝΚ

Το ουσιαστικό μεταφυσικό ερώτημα που επιδιώκουν να απαντήσουν οι κοσμογονικοί μύθοι είναι αυτό της προέλευσης, αλλά όχι μόνο της ανθρώπινης αλλά και όλων των όντων.  Η εμφάνιση της Ημέρας από τη Νύχτα, η ανάπτυξη των Φυτών από τους σπόρους, η προέλευση του καιρού και οι εποχές, όλα αυτά φαίνεται πως προκαλούσαν ερωτηματικά στον πρωτόγονο νου σχετικά με την πηγή των φαινομένων, αλλά και οι παραξενιές όπως όντα τα οποία δεν ήταν άνθρωποι ή εξωγήινοι που έμοιαζαν ανθρωποειδή κτλ. κτλ. Η ανάγκη για περιγραφή αυτής της προέλευσης φαίνεται πως διαμόρφωσε τους κοσμογονικούς μύθους, προσαρμόζοντάς τους στην ανθρώπινη μορφή…..

Η κεντρική ανθρωπομορφική εικόνα στους περισσότερους καταγεγραμμένους μύθους της δημιουργίας είναι αυτή της ανθρώπινης γέννησης ως αρχή!  Πρόκειται για τον πλέον διαδεδομένο Ανθρωπομορφισμό των βασικών αρχών ή των δυνάμεων της δημιουργίας στη σύλληψη των αρχέγονων γονέων, αρσενικού και θηλυκού! Στον κλασικό Ελληνικό μύθο του Ησίοδου, η γήινη μητέρα, Γαία, γονιμοποιείται από τον ουράνιο πατέρα, τον Ουρανό, και γεννά τον Κρόνο, ο οποίος θανατώνει στη σειρά διαδοχής τον πατέρα του και ενώνεται με τη μητέρα του για να σπείρει μια φυλή Γιγάντων, τα πρώτα θνητά όντα στον κόσμο, κάτι που σήμερα όλος ο κόσμος απορρίπτει, τους γίγαντες δηλαδή. Το φύλο της γης και του ουρανού αντιστρέφεται στον Αιγυπτιακό κοσμογονικό μύθο, ο όποιος απεικονίζει την Νουτ να υψώνεται πάνω από τον γήινο θεό Γκεμπ ως ουράνια προστάτιδα του συζύγου της. Σε ότι αφορά στην Ινδουιστική κοσμογονία στην Μπριχάρντ- αρανυάκα Ουπανισάντ (Brihard-aranyaka Upanishad) (περ.700 Π.Κ.Ε./π.Χ.) αναφέρεται πως στην αρχή ο κόσμος δεν ήταν παρά μόνον ο Εαυτός, ο Μπράχμαν, στη μορφή αρσενικού! Μέσω της εκφοράς του λόγου συνειδητοποίησε το Είμαι. Ωστόσο, νιώθοντας μόνος, χώρισε τον εαυτό του στη μέση. Το άλλο μισό του έγινε γυναίκα, την οποία αγκάλιασε. Για να του ξεφύγει, εκείνη μεταμορφώθηκε σε Αγελάδα, κατόπιν σε Κατσίκα, σε Πρόβατο, εντέλει σε όλα τα θηλυκά ζώα που υπάρχουν αλλα και σε όλα τα νοήμων όντα Δρακόντειοι εξωγήινοι πάσας μορφής, Κενταύρους, σάτυρους…κτλ. κτλ.!!!!
Εκείνος την ακολούθησε μεταμορφωμένος σε όλα τα αντίστοιχα αρσενικά πλάσματα, προκειμένου να την αγκαλιάσει, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο όλα τα ζεύγη ζώων που υπάρχουν στον κόσμο. Βλέποντας τον πολλαπλασιασμό των ζωντανών πλασμάτων από τη δική του μεταμόρφωση και τη μεταμόρφωση της συντρόφου του, απευθύνθηκε στον εαυτό του λέγοντας << είμαι πράγματι η δημιουργία γιατί εγώ τα γέννησα όλα αυτά >>. Στην αφήγηση παραβλέπεται πως η κινητήρια δύναμη όλων αυτών των μεταμορφώσεων ήταν η απροθυμία της συντρόφου του να ενωθεί μαζί του και ειδικά στα παράξενα όντα και τα μεταφυσικά!

Η γενετήσια ορμή μπορεί να δημιουργήσει τη γη καθώς επίσης και τα ζώα που κατοικούν σε αυτήν. Η εμφάνιση από τη Θάλασσα των ηφαιστειακών νησιών της Ιαπωνίας εξηγείται ως τοκετός, των νησιών, που είναι απόγονοι δύο θεϊκών πνευμάτων, της Ιζανάμι και του Ιζανάγκι. Τα πρώτα παιδιά του θεϊκού ζεύγους, τα πρώτα Κάμι ήταν ατελή. Το λάθος, σύμφωνα με τον μύθο, ήταν ότι την πρωτοβουλία την πήρε η Γυναίκα και για αυτό τα παιδιά δεν βγήκαν τέλεια, δηλαδή όλα τα παράξενα μεταφυσικά και απίστευτα για τους ανθρώπους όντα! Τη δεύτερη φορά, η σειρά της προτεραιότητας επανορθώθηκε, ο Άνδρας μίλησε πρώτα και τα κάμι γεννήθηκαν απαλλαγμένα από ατέλειες. Από αυτόν τον δεύτερο κύκλο διαμορφώθηκαν τα οκτώ νησιά της Ιαπωνίας και όλα τα δάση, τα βουνά, οι ποταμοί και οι κοιλάδες τους αλλά και οι άνθρωποι!

Διάφοροι κοσμογονικοί μύθοι μιλούν για ένα αρχέγονο σώμα, από το οποίο προήλθαν όλα τα μέρη του κόσμου. Σε ένα Σκανδιναβικό μύθο όταν τα Παγόβουνα του βορρά συνάντησαν το πύρινο βασίλειο του νότου, ο λιωμένος Πάγος μεταμορφώθηκε στο σχήμα του κοιμισμένου γίγαντα του Υμίρ. Από τη σάρκα του σχηματίστηκε το χώμα, από τα κόκαλά του δημιουργήθηκαν τα Βουνά και οι λίθοι, τα μαλλιά του έγιναν βλάστηση και το Αίμα του θάλασσα. Συχνότερα τούτο το αρχέγονο σώμα απαντάται ως θηλυκό, όπως στη Μυθολογία των Αζτέκων με τον κύριο κοσμογονικό μύθο του μεγάλου θηλυκού γήινου τέρατος, που σχίστηκε στη μέση από τους θεούς Κετζαλκοάτλ και Τεξκατλιπόκα. Το κάτω μισό του σώματός της εξυψώθηκε για να δημιουργήσει τον ουρανό και το άνω μισό δημιούργησε τη Γη. Οι κοσμογονικοί μύθοι σε πολλούς πολιτισμούς αποδίδουν τα διαφορετικά μέρη του κόσμου στα διαφορετικά μέρη του σώματος μιας θείας ύπαρξης, ή δίνουν εναλλακτικές ερμηνείες για την προέλευση των φύλων. Στον Βαβυλωνιακό μύθο ο Μαρντούκ σκοτώνει το θηλυκό ερπετό Τιαμάτ και από το διαμελισμένο σώμα του δημιουργεί τον ουρανό και τη γη και μαζί με αυτά τους Δρακόντειους! Όπως και στη Σκανδιναβική μυθολογία παραπάνω, έτσι και στον βεντικό μύθο το σώμα του γίγαντα Πουρούσα είναι η βάση του σύμπαντος.
Η έννοια των ζευγών αντιθέτων που πηγάζουν από το ένα εμφανίζεται συνήθως στη μυθολογία μέσω της ιδέας δύο αντιτιθέμενων αρχών της ύπαρξης, οι ανταγωνισμοί των οποίων παρέχουν τους σπόρους της δημιουργίας. Στον Ζωροαστρικό κοσμογονικό μύθο ο κόσμος δημιουργείται και συντηρείται από δύο αντίθετες δυνάμεις, τον Άχουρα Μάζδα, τον κύριο της ζωής και τον Άνγκρα Μάινγιου, τον δαίμονα του ψεύδους. Ο δαίμονας του ψεύδους, όταν δημιουργήθηκε ο κόσμος από τον Άχουρα Μάζδα, διέφθειρε κάθε μόριο της ύπαρξής του με ότι συνεπάγεται αυτό!

Ωστόσο, ήταν εκείνος που διαταράσσοντας τη σταθερή τάξη των άστρων, προκάλεσε την ουράνια κίνηση. Επίσης, ήταν εκείνος που κατέστρεψε τα πρώτα δημιουργημένα φυτά και σκορπίζοντάς στα πέρατα του κόσμου, γέμισε τη γη με βλάστηση. Τέλος θανατώνοντας το μόνο δημιουργημένο πλάσμα, τον αρχέγονο ταύρο, από το σπέρμα του δημιούργησε τα πτηνά του ουρανού, τα ιχθυόμορφα πλάσματα των υδάτων και τα κτήνη της γης.

Μια παράλληλη ιστορία της δημιουργίας του κόσμου μέσω της έντασης που παράγουν οι αντιτιθέμενες δυνάμεις βρίσκεται στον κοσμογονικό μύθο των Χουρόν, ο όποιος μιλά για το πώς δημιουργήθηκε ο κόσμος από τους δίδυμους που γέννησε η Γυναίκα που Έπεσε από τον Ουρανό. Ο κακός δίδυμος ξεπήδησε από τη μασχάλη της μητέρας του, ενώ ο καλός, ο Τσέντσα, γεννήθηκε με τον συνηθισμένο τρόπο.

Όταν λοιπόν ο Τσέντσα δημιούργησε εύφορες κοιλάδες ο Ταγουεσκάρε τις εξύψωσε και δημιούργησε τα άγονα βουνά. Ο ένας δημιουργούσε λουλούδια και καρποφόρα δέντρα, ενώ ο αδελφός του έσπερνε αγκάθια στα φυτά κι έκανε τους καρπούς μικρότερους. Ο καλός δίδυμος έφτιαχνε ψάρια και άλλα ζώα, ενώ ο κακός δίδυμος τα εφοδίαζε με κοφτερά δόντια και κέρατα. Ο καλός αδελφός έφτιαξε τους ανθρώπους ενώ ο κακός ότι μη ανθρώπινο νοήμον ον υπήρξε!

Βλέπεις στον κοσμογονικό μύθο -στην κοσμογονία γενικότερα- οι μύθοι παρουσιάζουν μια διπλή σχέση αφενός με το ανθρώπινο σώμα τον μικρόκοσμο, αφετέρου με τον περιβάλλοντα κόσμο τον μακρόκοσμο. Ανιχνεύοντας τις σωματικές λειτουργίες και παρατηρώντας αναλογίες στο περιβάλλον του, ο άνθρωπος προσπάθησε να ερμηνεύσει τον μακρόκοσμο, τον αλλόκοσμο, τον μικρόκοσμο, κτλ. κτλ. Το σώμα και η γη ταυτίζονται σε τέτοιους μύθους, ενώ η ανθρώπινη προέλευση, οι γεωλογικοί σχηματισμοί, το φυτικό και το ζωικό βασίλειο ερμηνεύονται μεταφορές και εικόνες συνήθως σχετιζόμενες με την ανθρώπινη αναπαραγωγή και ανάπτυξη. Κατά τον ίδιο τρόπο οι παρατηρήσιμες αντιθέσεις και διχοτομίες του κόσμου αναγνωρίζονται ως αγώνας αντιθετικών δυνάμεων, η έκβαση του οποίου είναι η ποικιλομορφία της εξέλιξης.

Ο ανθρώπινος νους προσπάθησε να δώσει απάντηση στα μεγάλα κοσμολογικά ερωτήματα δημιουργώντας βήμα-βήμα την επιστήμη της Κοσμολογίας, που ασχολείται με την επιστημονική διερεύνηση του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος του Σύμπαντος, μέσω της μελέτης της κατανομής της ύλης και της ενέργειάς της στον χώρο και τον χρόνο. Σήμερα, παρά το πλήθος των πληροφοριών που λαμβάνετε συνεχώς για το Σύμπαν, με τα υπερσύγχρονα αστρονομικά όργανα και τα δορυφορικά παρατηρητήρια, εντούτοις βασικά κοσμολογικά προβλήματα παραμένουν ως έχουν είτε διότι δεν θέλετε να πιστέψετε ότι έτσι έγιναν είτε διότι δεν το αφήνουν …. Οι γνώσεις σας εξακολουθούν να είναι λιγοστές και αδυνατούν να δώσουν μία σαφή και τελική απάντηση σε μια σειρά ερωτημάτων, τα οποία από τα πανάρχαια χρόνια απασχολούσαν, και βέβαια απασχολούν ως σήμερα, την ανθρώπινη σκέψη.

α) Πώς και γιατί δημιουργήθηκε το Σύμπαν;


β) Τί υπήρχε πριν; Πριν δηλαδή υπάρξει η συμπαντική δημιουργία;


γ) Πώς εξελίσσεται και πού θα καταλήξει το γιγάντιο αυτό δημιούργημα;

Στο κεντρικό θέμα της κοσμογονίας είναι ο κοσμογονικός μύθος ή εναλλακτικά μύθος της δημιουργίας. Ο κοσμογονικός μύθος -όσον αφορά στα μυθολογικά και θρησκευτικά του συμφραζόμενα- ερμηνεύει την απαρχή του σύμπαντος ως εσκεμμένη πράξη δημιουργίας ενός υπέρτατου όντος. Η επέκταση του όρου πέρα από το μαγικοθρησκευτικό και αληθινό-μυθολογικό εννοιολογικό του πλαίσιο εισάγει στη γενική χρήση της έννοιας μη θρησκευτικές ή μυθογενείς θεωρίες που στηρίζονται στη σύγχρονη επιστήμη ή τη φιλοσοφία. Η θεωρία της πανσπερμίας, η Μεγάλη έκρηξη και η εξελικτική θεωρία εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία κοσμογονικών ερμηνειών, που ξεφεύγουν από τα όρια της επικράτειας του μύθου και περνούν στα όρια της επικράτειας του παρατηρήσιμου φυσικού σύμπαντος και αυτό που θέλουν οι Δρακόντειοι να πιστεύουν οι άνθρωποι ώστε να είναι κοιμισμένοι ως έχουν!

Ο κοσμογονικός μύθος είναι μια κοσμογονία, μια ιστορία που περιγράφει την προέλευση του κόσμου. Ασχολείται με τη δημιουργία του κόσμου και των ανθρώπινων όντων και μη ανθρώπινων αλλα αυτό είναι κάτι που αφαίρεσαν επίτηδες οι Δρακόντειοι! Όλοι οι πολιτισμοί διαθέτουν δικούς τους κοσμογονικούς μύθους, που στην προκειμένη περίπτωση αντανακλούν όχι μόνο την αντίληψη ενός δεδομένου πολιτισμού και της κοινωνίας του για τον περιβάλλοντα κόσμο και το νόημά του, αλλά υποδεικνύουν επίσης τις βασικές προτεραιότητές του!

Οι κοσμογονικοί μύθοι είναι αιτιολογικοί ως προς τη φύση τους και “ερμηνεύουν” τον κόσμο της προεπιστημονικής εποχής -το πώς διαμορφώθηκε δηλαδή ο κόσμος και από πού προήλθαν οι άνθρωποι. Αν και κάθε κοσμογονικός μύθος απεικονίζει τις αντιλήψεις ενός μεμονωμένου πολιτισμού, υπάρχουν βασικά πρότυπα βάσει των οποίων μπορούμε να συγκρίνουμε τους διάφορους κοσμογονικούς μύθους, λαμβάνοντας ωστόσο υπ’ όψη μας τις περιβαλλοντικές ιδιαιτερότητες και τις ιστορικές συγκυρίες που οδήγησαν στην προβολή διαφορετικών χαρακτηριστικών του μύθου. Τούτο γιατί ο μύθος σαφώς εμπλέκεται σε ό,τι ορίζουμε ως ιστορική περίοδο και παραμένει κινητήρια δύναμη σε πολλαπλές κοινωνικές και θρησκευτικές αντιλήψεις.

Κεντρικά πρότυπα μυθολογικού συγκρητισμού σε ό,τι αφορά στον κοσμογονικό μύθο θεωρούνται από τους μυθολόγους αφηγήσεις για τον Κατακλυσμό, ο δημιουργός, το πρώτο ζεύγος, ο αγώνας ανάμεσα στο χάος και τη μορφή. Στους μύθους της δημιουργίας το τίποτα γίνεται κάτι, το χάος γίνεται κόσμος που μπαίνει σε τάξη από τον Λόγο — τη δύναμη που διευθετεί το σύμπαν. Επίσης απαντάται συχνά το πρότυπο της δημιουργίας από ένα κοσμικό αυγό ή από τα κοσμικά ύδατα. Σε όλες τις περιπτώσεις οι μύθοι διαφοροποιούνται στην αφηγηματική τους εξέλιξη, ερμηνεύοντας ή αναλύοντας με διαφορετικό τρόπο το ίδιο κεντρικό αρχέτυπο.

Θα μου πεις τα ξέρεις αυτά….ίσως αλλά για δώσε βάση τώρα εδώ.
Οι ορφικοί, οπαδοί θρησκευτικής κίνησης που εμφανίστηκε τον 6ο π.Χ. αι., απέδιδαν την ίδρυση της θρησκείας τους στον Ορφέα και τον θεωρούσαν δημιουργό πολλών επικών ποιημάτων με τον τίτλο Θεογονίαι. Το μεγαλύτερο μέρος από αυτά τα ποιήματα έχει χαθεί, επίτηδες βέβαια όχι ότι δεν υπήρξαν!

Στη θεογονία των ορφικών εκτός από το χάος, τη γαία, τον ουρανό, τον ωκεανό υπάρχουν κι άλλες πρωταρχικές δυνάμεις όπως ο χρόνος, ο αιθέρας, το ύδωρ και το κοσμικό αβγό.
Στην αρχή υπήρχε ο αγήραος (αγέραστος) χρόνος. Από το χρόνο δημιουργήθηκε ο αιθήρ και γύρω του ένα απέραντο χάσμα, το χάος τυλιγμένο σε βαθύ έρεβος. Μέσα στον αιθέρα δημιούργησε ο χρόνος το κοσμικό αβγό, που έλαμπε μέσα στο χάος. Από το αργυρό αβγό (ωόν αργύφεον) εκκολάφθηκε ο Φάνης, (ή Φαέθων ή Πρωτόγονος ή Μήτις ή Έρως ή Ηρικεπαίος) που ήταν και αρσενικός και θηλυκός, με τέσσερα μάτια, τέσσερα κεφάλια με μορφή ζώου, χρυσά φτερά και φωνή λιονταριού και κριού. Το όνομά του υποδηλώνει το φως και τον θεωρούσαν σαν το φωτεινό δημιουργό του κόσμου. Δημιούργησε τον ουρανό για να κατοικούν οι θεοί, τη γη και τη σελήνη. Με την αδελφή του τη Νύχτα γέννησε τον Ουρανό, που τον έκανε κυρίαρχο στους θεούς και τη Γη (ος πρώτος βασίλευσε θεών μετά μητέρα Νύκτα). Η διαδοχική γέννηση των θεών γίνεται όπως και στη Θεογονία του Ησίοδου με κάποιες μικρές αποκλίσεις. Ο Ουρανός εκδιώκεται από τον Κρόνο κι εκείνος με τη σειρά από το Δία, που δημιουργεί εκ νέου τον κόσμο.

Ο Ζευς καταβροχθίζει το Φάνητα κι έτσι γίνεται παντοδύναμος και κυρίαρχος των πάντων. Κέντρο της θεογονίας είναι ο γιος του Δία και λυτρωτής του κόσμου Ζαγρεύς Διόνυσος. Ο Διόνυσος Ζαγρεύς ήταν γιος του Δία και της Κόρης – Περσεφόνης και με τη γέννησή του τερματίζεται η δημιουργία θεϊκών όντων.

Οι Τιτάνες κατατεμαχίζουν και κατασπαράζουν το Διόνυσο, μόνο που η Αθηνά καταφέρνει να περισώσει την καρδιά του με την οποία ο Δίας τον ξαναδημιουργεί και τον επαναφέρει στη ζωή. Ο Δίας με τους κεραυνούς του τιμωρεί τους Τιτάνες και από τη στάχτη τους φτιάχνει το γένος των ανθρώπων! Από την στάχτη των Τιτάνων ε; Αλλά επειδή η τέφρα των Τιτάνων περιείχε και την τέφρα του καταβροχθισθέντος Διονύσου, ο άνθρωπος έχει δυο φύσεις. Μία τιτανική και μία θεϊκή. Θεϊκή είναι η ψυχή του και τιτάνιο είναι το σώμα του.
Σύμφωνα με τους ορφικούς η ανθρώπινη ψυχή φυλακίστηκε μέσα το σώμα ως συνέπεια του αμαρτήματος των Τιτάνων. Οι άνθρωποι οδηγούνται προς τη λύτρωση μέσα από την προσπάθεια να αποσπάσουν και να διαχωρίσουν μέσα τους το θεϊκό στοιχείο από τους τιτανικούς, Αλλά η οδός αυτή είναι μακρά, γιατί η ψυχή υπόκειται συνεχώς σε νέες μετενσαρκώσεις, επιστρέφοντας στη γη μετά από πρόσκαιρη διαμονή στον Άδη και πρέπει να ολοκληρώσει ολόκληρο τον κύκλο των γενέσεων και τη σειρά των μετεμψυχώσεων γιατί:

ἔστιν Ἀνάγκης χρῆμα, θεῶν ψήφισμα παλαιόν, 

ἀίδιον, πλατέεσσι κατεσφρηγισμένον ὅρκοις• 

εὖτέ τις ἀμπλακίηισι φόνωι φίλα γυῖα μιήνηι, 

<νείκεΐ θ’> ὅς κ(ε) ἐπίορκον ἁμαρτήσας ἐπομόσσηι, 

δαίμονες οἵτε μακραίωνος λελάχασι βίοιο, 

τρίς μιν μυρίας ὧρας ἀπὸ μακάρων ἀλάλησθαι, 

φυομένους παντοῖα διὰ χρόνου εἴδεα θνητῶν 

ἀργαλέας βιότοιο μεταλλάσσοντα κελεύθους. 

αἰθέριον μὲν γάρ σφε μένος πόντονδε διώκει, 

πόντος δ’ ἐς χθονὸς οὖδας ἀπέπτυσε, γαῖα δ’ ἐς αὐγὰς 

ἠελίου φαέθοντος, ὁ δ’ αἰθέρος ἔμβαλε δίναις• 

ἄλλος δ’ ἐξ ἄλλου δέχεται, στυγέουσι δὲ πάντες. 

τῶν καὶ ἐγὼ νῦν εἰμι, φυγὰς θεόθεν καὶ ἀλήτης, 

νείκεϊ μαινομένωι πίσυνος. 
Μετάφραση:  << Υπάρχει χρησμός της ανάγκης, απόφαση των θεών από παλιά… τρεις μυριάδες εποχές να περιπλανιόνται μακριά από τη χώρα των Μακάρων, και να παίρνουν κατά τη γέννησή τους, με το πέρασμα του χρόνου, παντοειδείς μορφές θνητών… από αυτούς είμαι κι εγώ, εξόριστος των θεών και περιπλανώμενος >>.

Δυστυχώς αμελείτε την ιστορία σας αυτήν που σας δίδαξαν οι Πελάσγιοι ( Πελασγοί ) και δυστυχώς σήμερα ζείτε υπό την κατοχή των Δρακόντιων! Ακόμα και αυτοί που θέλησαν να σας αφυπνίσουν δυστυχώς τα διαστρέβλωσαν και κοιμάστε ακόμα τον ύπνο του δικαίου. Ελπίζουμε στο μέλλον κάποιος Έλλην να αφυπνιστεί αλλά έρχονται πολύ δύσκολα χρόνια για εσάς τους Έλληνες. Τόσο δύσκολα που δεν μπορείτε να φανταστείτε διότι ξέρουν ότι είστε οι παρακινητές της αλήθειας και ευλογημένος λαός επι της γης. Να θυμάσαι το έτος 2018 και εκεί θα καταλάβεις το αν εμείς οι << Αποκαταστάτες >> υπάρχουμε ή όχι.

SAMAN LYCAN

Τι θα γίνει δηλαδή το 2018!;!

ΦΡΑΝΚ

Μια πολύ μεγάλη καταστροφή, ένας γενικευμένος πόλεμος και η αρχή της προσπάθειας της γενικευμένης υποχρέωσης πραγμάτων μέσο ηλεκτρονικών μέσων υπόταξης. Αυτά προσπαθούμε να τα περιορίσουμε διότι για να τα αλλάξουμε όλα δεν μπορούμε.

SAMAN LYCAN

To πεις όλα αυτά περί κοσμογονίας δεν είναι άγνωστα σε ανθρώπους που ψάχνονται!!!! Αυτά τα οποία μου έδειξες θα μπορούσαν να είναι φτιαγμένα από αυτούς που όπως λες σας αντιγράφουν!!!! Πως όμως σας αντέγραψαν!;! Πως καταφέρανε και αντέγραψαν τον εξοπλισμός σας!;!

ΦΡΑΝΚ

Το 1982 υπήρξε μια ομάδα Δρακόντιων που κατάφερε και αιχμαλώτισε μια ομάδα δικιά μας στο χρονικό έτος 970 π.Χ. το μόνο που κατάφεραν ήταν να τα αντιγράψουν και να τα δώσουν στους φαντασμένους σήμερα! Την λειτουργικότητα τους δεν κατάφεραν μέχρι σήμερα να την μάθουν ειδικά την κύρια πηγή ενέργειας!

SAMAN LYCAN

Όλα αυτά τα οποία μου λες δεν μπορώ να τα εκ λάβω ως σοβαρά όμως μου αφήνεις περιθώρια πίθους στο ότι ήξερες την ιστορία με τους Αποκαταστάτες και τους Λυκάωνες όπου αυτό το επιβεβαιώνω εγώ ότι όπως τα είπες έγιναν από ιστορίες όπου μου εξιστόρησαν φίλοι Λυκάωνες σε εμένα. Οπότε μπορώ να πω μετά δυσκολίας ότι πιστεύω και αυτό γιατί πλέον έχουν εκφυλιστεί τα πάντα και από την στιγμή που υπάρχει το Steampunk ( Στίμπουνκ ή Στίμπανκ ανάλογα την χώρα ) και μάλιστα κάνουν διαγωνισμό αλλά υπάρχει ακόμα και σε κόμικς  ( δείτε εικόνα ποιο κάτω ) πολλοί είναι που θα διαφωνήσουν με αυτά τα οποία θα γράψω…

comic

Εμένα προσωπικά δεν με πειράζει έχω δεχθεί άπειρες επιθέσεις τόσες που έχω χάσει το μέτρημα!!!! Αυτό που φοβάμαι είναι ότι δεν θα πάρουν στα σοβαρά όλα αυτά τα οποία μου έδειξες και είπες!!!! Αλλά και αυτοί που θα καταλάβουν μετρημένοι στα δάχτυλα όπου το λένε θα αντιμετωπίζονται ως Παραμισοπαρασάνταλοι!!!!

ΦΡΑΝΚ

Το θέμα είναι αν πιστεύεις εσύ φίλε μου. Αν πιστεύεις εσύ μέσο εσένα κάποιοι θα αναζητήσουν τις συμμαχίες και αυτό θα είναι ευχής έργο για εμάς. Θα διευκολύνει την δουλειά μας πολύ καλύτερα από ότι τώρα.

SAMAN LYCAN

Μα για να γίνουν οι συμμαχίες θα πρέπει να επέλθει η παγκόσμια καταστροφή και τότε αν και μόνο την αναζητήσουν οι άνθρωποι θα ανακατευτούν στο όλο ζήτημα οι Λυκάωνες, τα ξωτικά, οι Βραάλθ κτλ. κτλ. οπότε είναι κάπως περίπλοκο…

ΦΡΑΝΚ

Μα από την στάχτη κάποιος αναγεννιέται και καταλαβαίνει το λάθος του. Ελπίζω στους ανθρώπους να μην επέλθει ο αφανισμός όπου είναι σχεδιασμένος ήδη. Ελπίζω να μην δω τους ανθρώπους ως μίσους ρομπότ και μισούς ανθρώπους από αυτούς που θα μείνουν. Ελπίζω να μην τους δω σε τσιγκέλια όπως πολλές φορές έχουμε αντικρίσει…. Ελπίζω ο άνθρωπος να ξυπνήσει και να προχωρήσει όπως του είναι γραφτώ. Ελπίζω να καταλάβουν το πως να ενεργοποιήσουν την υπόφυση τους και να καταλάβουν…

SAMAN LYCAN

Το να ενεργοποιήσουν την υπόφυση τους ε!;! Μπορούν!;! Ξέρεις να μου πεις πως!;!

ΦΡΑΝΚ

Θα σου πω και γράψτα όποιος καταλάβει θα ανακαλύψει πολλά. Μετά από αυτό δεν θα σου πω άλλα θα τα ξανά πούμε πριν το 2018 ξανά…..

Αυτό όμως που σας έχουν στερήσει κατά βάση, είναι η έκφραση της φαντασίας σας οι Δρακόντειοι , η οποία αναπτύσσεται μόνο με την συνλειτουργία του συνειδητού με το υποσυνείδητο.

Ο χώρος μέσα στον οποίο προβάλλετε είναι ΄ο Θάλαμος.

Το μαγικό σημείο λοιπόν , αλλά και σημείο ανάπτυξης και έκφρασης της Φαντασίας, είτε μέσω του υπερφυσικού από την μια πλευρά με την επίδραση της Επίφυσης, είτε της υλικής πραγματικότητας από την άλλη μέσω της Υπόφυσης, όπου βρίσκετε μέσα στον εγκέφαλό μας και λέγεται Θάλαμος.

Στο κέντρο αυτό , βρίσκεται η Υπόφυση και η Επίφυση.

Ο Θάλαμος ακόμα , είναι το σημαντικό σημείο που μας δίνει την δυνατότητα του οραματισμού.

Εκεί όπως είπαμε λειτουργεί η Φαντασία που είναι η αιτία της δημιουργίας….

Με άλλα λόγια είναι το καθοριστικό σημείο όπου δρα η Θέληση!

Ο Θάλαμος λοιπόν δημιουργεί μέσω των παλμικών δονήσεων από τον αισθητό κόσμο εικόνες , τις οποίες του τις μεταβιβάζει ο υποθάλαμος ο οποίος βρίσκεται στο οπτικό χίασμα μαζί με την υπόφυση.

Έχουμε δηλαδή κάτι σαν << αίθουσα προβολής >>, όχι μόνο των αισθητών, αλλά και εικόνων που προέρχονται από τις εσωτερικές μας σκέψεις , αλλά και από τον κόσμο των Ιδεών και του Πνεύματος, μέσω της επιτάχυνσης της παλμικής συχνότητας που προέρχεται από την Επίφυση.

Την δημιουργική φαντασία δηλαδή.

Έτσι η Υπόφυση, συνδέεται με το ρήμα << βλέπω >>, είτε με την όραση, είτε με την ηθελημένη φαντασία την κατόπιν σκέψεως και ανάλυσης, δηλαδή τον συνειδητό οραματισμό του νου .

Ενώ η Επίφυση , συνδέεται με το ρήμα << γνωρίζω >>, είτε με την διορατική σκέψη είτε με την διαίσθηση μέσω της ενοποίησης συνειδητού και υποσυνείδητου!

Στο συνταίριασμα Επίφυσης- Υπόφυσης , και της φαντασίας με την προβολή εικόνων – σκέψεων στον Θάλαμο.

Ο νους κάνει την σκέψη , η ψυχή την εμψυχώνει και η καθοριστική εικόνα πού δημιουργείται δονείται ως πληροφορία στο πεδίο της υλοποίησης.

Μέσω της δραστηριοποιήσεως αυτών εκπέμπονται ηλεκτρικές ώσεις στον χώρο.

Οι ηλεκτρικές αυτές ώσεις – εικόνες , με την συγκινησιακή διέγερση του ψυχικού παράγοντα, μαγνητίζουν τα στοιχεία εκείνα στο μορφογενετικό χώρο και δημιουργούν την πραγματικότητά μας.

Μια πραγματικότητα που θα έπρεπε να ήταν αυτή της ευτυχίας και της χαράς όπως του Χρυσού γένους και όχι της δυστυχίας και του πόνου όπως αυτού όπου ζείτε σήμερα.

Και ενώ οι Έλληνες διαθέτουν Επίφυση, που τους δίνεται η δυνατότητα πρόσβασης στην << Γνώση >> , δυστυχώς οι άνθρωποι λόγο της επέμβασης των Δρακόντιων έχοντας χάσει την επαφή με την Επίφυση δηλαδή έχει απενεργοποιηθεί, και ενεργούν μόνο μέσω τής << Υπόφυσης» >> που σημαίνει ότι μόνο << βλέπουν >>.

Αυτή η διαφορά είναι πολύ σημαντική γιατί μας λέει πώς η μόνη δυνατότητά τους είναι η << αντιγραφή >> και η επανάληψη μιας ουράνιας γνώσης, με τεχνητό τρόπο και κάτω από τους νόμους της φύσης, χωρίς πρόσβαση στην ίδια την ουράνια αυτή δύναμη που έχει και άμεση σύνδεση με την ψυχή.

Έτσι η Επίφυση ,που όπως αναφέραμε συνδέεται με την παρεγκεφαλίτιδα, τον εσωτερικό μας εαυτό, δηλαδή το υποσυνείδητο, και εφόσον η παρεγκεφαλίτιδα συνδέεται με την ψυχή, κατά τον ίδιο λόγο και η επίφυση έχει και την επωνυμία << Έδρα της Ψυχής >> .

Η σημαντικότητα μάλιστα αυτού του εγκεφαλικού αδένα , της Επίφυσης, φθάνει μέχρι του σημείου τού να μας δίνετε η δυνατότητα του ελέγχου της επέκτασης των τελομερών των κυττάρων μας, ώστε να αποκτήσετε μακροζωία ή ακόμα και αθανασία. Μου κάνει εντύπωση ότι κάποιοι πιστεύουν ότι λόγο της διατροφής κάποιοι ζουν πολλά χρόνια… αλλά είπαμε ας είναι καλά οι Δρακόντειοι!

Μην σου φαίνεται καθόλου περίεργο.

Οι άκρες των κυττάρων βρίσκονται τα στοιχεία εκείνα που ονομάζονται τελομερή και προστατεύουν το κύτταρο κατά την διαίρεσή του.

Με το πέρασμα του χρόνου όμως εκφυλίζονται και έτσι παύει η διαίρεση και έρχεται το τέλος.

Το 1961 ο Leonard Hayflick είχε ανακαλύψει πώς το γήρας προέρχεται όταν σταματήσει η διαίρεση των κυττάρων που έχει ένα όριο .

Σήμερα γνωρίζουμε πώς το όριο αυτό είναι τα τελομερή.

Σε έρευνες που γίνονται , με την χρήση του ενζύμου τελομεράση επιδιώκεται η διεύρυνση του ορίου αυτών των άκρων.

Όμως είναι μόνο έτσι τα πράγματα;

Μήπως όλα αυτά ισχύουν μόνο για όσους δεν διαθέτουν Επίφυση;

Μπορείτε από μόνοι σας να ελέγξετε αυτές τις κυτταρικές άκρες!

Γιατί , η Επίφυση παράγει μια ορμόνη , έναν νευροδιαβιβαστή μέσω χημικών διαδικασιών συμμετοχής της Σερατονίνης , που λέγεται Μελατονίνη , η οποία είναι ένα είδος ελιξιρίου της ζωής, αφού από αυτήν εξαρτώνται πολλές ζωτικές λειτουργίες του οργανισμού μας, καθώς επίσης είναι η καλύτερη πηγή ικανότητας αντίδρασης του στις ασθένειες. Το ένζυμο ΗΙΟΜΤ (υδροξυ-ινδολο-Ο-μεθυλοτρανσφεράση) αποτελεί το κλειδί της παραγωγής της μελατονίνη και βρίσκεται μόνο στην επίφυση.

Όμως, πέρα και από αυτό , υπάρχει μέσα σε όσους την έχουν, αλλά και συγχρόνως μαζί έχουν ενεργοποιήσει την Επίφυση, η ικανότητα μιας απλής εντολής προς όλα τα σημεία του σώματός μας για αναδόμηση και συντήρηση του οργανισμού μας, ώστε να παραμένουμε υγιείς και νέοι .

Και αυτό οφείλετε στην γνώση της μυστικής βιβλιοθήκης που εδρεύει στην παρεγκεφαλίτιδα.

Είναι κάτι σαν την κβαντική πληροφορία.

Σαν το βιολογικό μας πρότυπο που είναι η ιδέα του εαυτού μας στον αιθερικό κόσμο και που μέσω της θελήσεως προβάλουμε στον Θάλαμο και που κατ’ επέκταση ενεργεί πληροφοριακά στο σώμα . ‘Όμως για την εκροή αυτής της ουσίας, μέσα στον μορφικό χωροχρονικό μας είναι, θα πρέπει να έχουμε , όπως είπαμε πιο πάνω, Επίφυση.

Αν η Επίφυση είναι ο αδένας του εγκεφάλου του οποίου ένα από τα βασικά του χαρακτηριστικά είναι η παραγωγή Σερατονίνης που με την σειρά της παράγει την Μελατονίνη η οποία θεωρείται ο ρυθμιστής του σώματος , τότε τι μπορεί να σημαίνει το ότι στους ενήλικες αποτιτανώνεται ;

Ποιος αναλαμβάνει το ρόλο του ρυθμιστή;

Η Μελατονίνη βέβαια και πάλι, όμως με μια σημαντική διαφορά. Είναι αυτή που παράγετε από την Σερατονίνη άλλων ιστών του σώματος. Συγκεκριμένα , από την γαστρεντερική οδό.

Και η διαφορά της είναι ότι, η Μελατονίνη που προέρχεται από την Σερατονίνη που παράγετε στην Επίφυση , οφείλετε στην επίδραση που δημιουργεί το αμινοξέο Τριπτοφάνη. Αυτό δημιουργείται από την επιρροή επί της Επιφύσεως των φωτονίων. Έτσι   η μελατονίνη που παράγεται από την γαστρεντερική οδό, και η οποία αντικαθιστά τον ρόλο, τής από την Επίφυση προερχόμενης, είναι ότι η πρώτη εκφράζει το μεγαλύτερο ανθρώπινο δυναμικό του πλανήτη που έχει αποκοπεί από την θεϊκή του επαφή , ενώ η δεύτερη αφορά ένα μικρό μέρος ανθρώπων που έχουν σε ενεργοποιημένη κατάσταση , ή ενεργοποίησαν την Επίφυση , και διατηρούν την επαφή με την πρώτη αρχή μέσω της συνειδητοποίησης του εαυτού των.

Η ενεργοποιημένη Επίφυση δέχεται και λαμβάνει μηνύματα από τον κόσμο των Ιδεών.

Ο Θάλαμος του εγκεφάλου, είναι η πύλη μέσα από την οποία περνούν , οι εικόνες των μορφών , τα ακούσματα των ήχων, αλλά και οι ιδέες που μετουσιώνονται σε εικονικές μορφές με την φαντασία. Έτσι θα μπορούσαμε να πούμε πώς η φαντασία είναι το φάσμα των ιδεών πριν υλοποιηθούν σε μορφές.

Η υλοποίηση γίνεται μέσω του ηλεκτρικού ενεργειακού πεδίου που δονείται στον κοσμικό χώρο από τα εγκεφαλικά κύματα. Η δυνατότητα όμως του να πραγματοποιηθεί και στο υλικό επίπεδο η ιδέα- εικόνα του νου μας , χρειάζεται την συνδρομή της Θέλησης που είναι συνεργασία της Νοήσεως και της ενέργειας της ψυχής. Η Θέληση, αυτή για την οποία γίνονται τόσες έρευνες για να μας την ελέγχουν και να μας την κατευθύνουν, μεταφράζετε σε ψυχικό μαγνητισμό.

Έτσι , η ενέργεια του ηλεκτρισμού του εγκεφάλου μαζί με την μαγνητική ενέργεια της ψυχής , μεταφέρουν στο πεδίο της μορφοποίησης , μέσω της φαντασίας που εκδηλώνετε στον Θάλαμο , την πιστή εικόνα της θέλησης ηλεκτρομαγνητικά δονούμενη , και αυτή υλοποιείται.

Έτσι έχουμε τα θαύματα.

Ο κόσμος μεταμορφώνετε κατά έναν μαγικό τρόπο.

Παύει ο μαγνητισμός της ψυχής να ενισχύει της εικόνες των αρνητικών σκέψεων έλκοντας τα ανάλογα στοιχεία από τον χώρο που δομούν δαίμονες, και οι οποίοι τροφοδοτούνται από την ενέργεια μας και σαπίζουν το σώμα.

Αλλά , έλκοντας τα θετικά και τα ωραία , δημιουργείται ο Παράδεισος.

Την ίδια αρχή χρησιμοποιούσαν και ο Ασκληπιός και ο Ιπποκράτης στους ασθενείς τους. Με πρώτο ιστορικά καταγεγραμμένο ιατρό τον Μελάμπους, ο οποίος αναφέρετε όχι τυχαία , ως ιατρός της ψυχής ,γιατί γνώριζε πολύ καλά ότι όλες οι ασθένειες έχουν την εκκίνηση τους από τον τρόπο που σκεπτόμαστε και εν συνεχεία την μετάδοση και έκφρασή τους στο σωματικό μέρος όπου και δεν είναι άλλο από την υλοποίηση των αρνητικά επιβαρυμένων ενεργειακών δονήσεων.

Έτσι, με λουτρά και νηστεία για την εξωτερική και εσωτερική καθαριότητα του σώματος, επερχόταν ηρεμία των καρδιακών παλμών που έχουν σχέση με την κίνηση του αίματος και κατ’ επέκταση με την ψυχή, και μέσω των κατάλληλα επιλεγμένων θετικά ενεργοποιημένων περιοχών όπου ήταν τα ιατρικά τους κέντρα, θεράπευαν κάθε ασθένεια. Έτσι ενεργοποιείτε η υπόφυση αλλά πρώτα από όλα πρέπει κάποιος να έχει φαντασία….

SAMAN LYCAN

Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά τα οποία μου είπες!!!! Να σε ρωτήσω…

ΦΡΑΝΚ

Όπως σου είπα πρέπει να φύγω αλλά θα τα ξανά πούμε το 2018. Τώρα, θα σου δώσω αυτήν την μάσκα ως ένδειξη ότι πέρασα από εδώ, ότι τα είπαμε. Κράτα την.

Έπιασα την μάσκα στα χέρια μου όπου θα σας την δείξω ποιο κάτω και την περιεργάστηκα!!!! Έκανα να μιλήσω στον Φρανκ αλλά αυτός είχε χαθεί από μπροστά μου λες και άνοιξε η γη και τον κατάπιε!!!! Σάστισα για λίγο!!!! Ίσως επειδή θαμπώθηκα με την μάσκα που μου έδωσε να βρήκε την ευκαιρία να φύγει αθόρυβα!!!! Ίσως όμως και όχι!!!!

mask 2

mask 3

mask 4

mask 5

 

 

Τα συμπεράσματα είναι καθαρά δικά σας το τι θα πιστέψετε και το τι όχι!!!! Αλλά κάποια πράγματα δεν αμφισβητούνται από αυτά τα οποία είπε!!!! Τώρα πράγματι είναι << ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΤΗΣ >> ή κάποιος από αυτούς που ντύνονται περίεργα και φτιάχνουν φανταστικές συσκευές δεν μπορώ να το γνωρίζω…εγώ πιστεύω στα δικά μου…!!!! Όλα αυτά τα οποία σχεδόν μου έδειξε υπάρχουν στο διαδίκτυο ….αλλά είπε είναι αντιγραφές…. Χμμμμ το όλο όμως θέμα είναι πολύ παράξενο από μόνο του, όπως γιατί αυτές οι ομάδες να φτιάχνουν και να διαθέτουν τόσο χρήμα στο να κάνουν κάτι το οποίο είναι ακούσιο!;! Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα……!!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε πάντα καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM !!!

 

 

 

 

 


16 σκέψεις στο “ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ << ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ >>!!!!!

 1. Καλησπερα Saman Lykan,

  δεν εχω λογια. Το ολο θεμα ειναι φοβερο. Μπραβο στο Φρανκ που βγηκε μπροστα και ειπε ολα αυτα.
  Ομως εχω μια απορια, γιατι μας τα λεει τωρα και οχι 10 χρονια νωριτερα?

  Να εισαι παντα καλα !!!

 2. ΣΑΜΑΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!!!!!!
  ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ……ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΛΕΓΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ!!!!
  ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟΥ!!!ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΓΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΙΧΛΟΥΣΕ,ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΡΕΛΕΝΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΩ,ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ……..!!!!!!!
  ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΠΟΝΟΥΣΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ!!!ΙΣΩΣ ΕΦΤΕΓΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018 ΜΕ ΣΥΝΤΑΡΑΞΕ,ΠΟΛΥ!!!!!!!
  ΠΑΝΤΑ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΑ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ…….ΑΧ!!!!!(ΑΝΑΣΤΕΝΑΓΜΟΣ).ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟΤΕ,ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΛΟΓΙΚΑ……ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΤΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!
  ΕΙΝΑΙ ΤΡΜΑΚΤΙΚΟ!!!ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ,ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ!!!!
  Υ.Γ.:ΤΥΧΕΡΕ!!!!!ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΟΝΤΩΣ ΚΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ!!!ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΙΣΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΖΩΗ……!!!!
  ΑΠΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!

  1. peggy2015!!!!!

   ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΝΑΙ!!!! ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ!!!! ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!;! ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑ Η ΔΟΞΑ!!!! ΝΑ ΞΗΠΝΗΣΩ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΠΟΡΩ!!!! ΕΣΤΩ ΕΝΑΝ Η ΔΥΟ ΚΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΩ ΠΕΤΥΧΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

   ΟΠΟΣ ΤΟ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΟΧΙ!!! ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ!!!! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΑΛΟΥ!!!! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ!!!! ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΛΥΘΑΡΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΔΥΣΤΗΧΟΣ!!!! ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΥΡΟΦΟΡΥΣΗ ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΚΡΟΝ!!!!

   ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 3. Ενα στοιχειο διαφορετικο ειναι οτι σε βρηκε εκεινος…και το τηλεφωνο και τη κατοικια ;;; !!! ο τυπος μαλλον δε λεει ψεμματα… Εχεις απολυτο δικιο Σαμαν, δεν εχουμε δει τιποτα μεχρι τωρα. Δεν ειναι δα και τοσο ανθρωποκεντρικο το συμπαν οσο ηθελαν να μας κανουν να πιστευουμε. Ενα κοινο στοιχειο ολων εκεινων των “εξωγηινων ” στα λεγομενα τους παντα ειναι οτι ο ανθρωπος δε ξερει τις πραγματικες του δυνατοτητες !!!!

  πως το ξερουν αυτοι αραγε ;

  εχουν εξετασει ή πειραματιστει με ανθρωπους ;

  ή κατι αλλο ακομα πιο σκοτεινο ;

  επανερχομαι ομως εδω με τη γνωστη και viral εκφραση πλεον “κουφαλα Ενκι εσυ φταις για ολα”

 4. Καλησπέρα αγαπητέ Saman..Να σου εκφράσω τον θαυμασμό μου για ένα ακόμη σπουδαίο άρθρο..Τι να πρωτοπεί κανείς….Όσο αφορά εμένα προσωπικά φυσικά και Πιστεύω ότι είναι αληθινό.. πρώτον γιατί είναι από δική σου εμπειρία.. και δεύτερον γιατί το “αισθάνομαι”…Μου έκαναν πολλά εντύπωση… πολλές Γνώσεις μαζεμένες.. εξηγήθηκαν κάποια πράγματα μέσα μου… Θα ήθελα να με διαφωτίσεις σχετικά με κάτι που σου ανέφερε ο Frank..αλλά θα σου γράψω την απορία μου σύντομα μέσω email προσωπικά..καθώς είναι προσωπικό και λεπτό ζήτημα.. Είναι ατελείωτα όσα μπορεί να πει και να σχολιάσει κάποιος που πραγματικά αντιλαμβάνεται ΤΙ Διαβάζει εδώ!! Τόσος πλούτος πληροφοριών!!!.. αλλά θα σταθώ σε κάτι πολύ Σημαντικό!!.. Χωρίς να υποβιβάζω σε Μέγεθος τα υπόλοιπα φυσικά!! Θα σταθώ στην τελευταία παράγραφο για την επίφυση και υπόφυση..( από πολύ μικρή έχω αντιληφθεί αυτόν τον σκοπό τους].. Η επίφυση και υπόφυση είναι οι μετασχηματιστές της Πνευματικής ενέργειας.Ξέρουμε ότι η πνευματική -Συμπαντική- ενέργεια εισέρχεται από τα υψηλότερα επίπεδα και μέσα από το έβδομο τσάκρας της κορώνας( της κορυφής του κεφαλιού) φτάνει στην επίφυση..η οποία μετασχηματίζει τη συχνότητα της ενέργειας( χαμηλώνει τη Δόνηση δηλαδή.. γιατί δεν θα την αντέχαμε ) κατόπιν την στέλνει στην Υπόφυση η οποία με την σειρά της την μετασχηματίζει άλλη μία φορά για να μπορεί να Διαβαστεί από τον εγκέφαλο. Έτσι λειτουργούμε σε μια ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΔΟΝΗΣΗ.. (Αντιλαμβανόμαστε δηλαδή!! Βλέπουμε και ακούμε αυτά που ΔΕΝ μας επιτρέπουν να βλέπουμε!!!.)… Για να “δουλεύουν” όμως οι μετασχηματιστές χρειάζεται η Επίφυση και η Υπόφυση να είναι ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ!! Δυστυχώς στους περισσότερους έχουν καταφέρει να είναι Αδρανείς ή να υπολειτουργούν!!! Γι αυτό και η Ανθρωπότητα έχει χάσει την πρόσβαση στις Πνευματικές Δυνάμεις.. έχουν πάρα πολλούς τρόπους να το κάνουν… τα έχεις αναφέρει σε άρθρα σου αγαπητέ φίλε Saman και σε αυτό του συγκεκριμένο κάποια.. “Μηχανές που ρυπαίνουν με βόμβους.. δεν αφήνουν να ακούσουμε την αρμονική μελωδία των άστρων,.-σατανικά μηχανήματα που μολύνουν το περιβάλλον”..Δυστυχώς η τεχνολογία όπως μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το καλό…χρησιμοποιείται εξ ίσου και για το κακό!!!..ΜΠΟΡΟΥΜΕ και υπάρχουν τρόποι να ανεβάσουμε τη Δόνηση μας και να ενεργοποιήσουμε την επίφυση ή να τη διατηρήσουμε ενεργή.. Επίσης.. είναι πολύ όμορφα τα τελευταία λόγια του άρθρου σου σε ότι αφορά την θετική σκέψη…για το πως υλοποιείται… φυσικά εφ’όσον τα άτομα των κυττάρων μας παράγουν ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία(όπως περιβάλλει και ολόκληρο το σύμπαν)..και αφού τα πάντα παράγουν Δόνηση και Συχνότητες.. ( που και μέσω των συχνοτήτων προσπαθούν να αδρανήσουν την επίφυση)έτσι και ο εγκέφαλος αντιλαμβάνεται μέσω αυτών και όλες τις σκέψεις μας κατόπιν κάποιων εργασιών τις μεταφράζει σε εικόνες….και αναλόγως ότι ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ.. Έλκουμε και Δημιουργούμε!! Η Δύναμη της Σκέψης λοιπόν.. Γι αυτό πιστεύω στη Δύναμη της θετικής σκέψης ..της Αγάπης..και της αφοβίας!!! Πιστεύω στη Δύναμη της Ανώτερης Υπαρξης μας και της Ουράνιας καταγωγής μας!! Πιστεύω ότι Μπορούμε να Αλλάξουμε τη ΔΟΝΗΣΗ ολόκληρου του πλανήτη!! Ζητώ συγνώμη αγαπητέ φίλε Saman αλλά δεν βλέπω κανέναν άλλον Σωτήρα εκτός από εμάς τους ίδιους.. τον καθέναν από εμάς που μπορεί ακόμη να σκέφτεται και να αντιλαμβάνεται!!! Ακόμη και ο Frank στο άρθρο λέει ότι μπορούν να επέμβουν αλλά δεν μπορούν να αλλάξουν κάτι…(Ναι καταλαβαίνω ίσως γιατί συντρέχουν άλλοι κίνδυνοι…στο να επέμβεις..) Σε ευχαριστώ για ένα ακόμη σπουδαίο άρθρο και που μέσα και από τις Δικές σου Γνώσεις μαθαίνω.. ανεβαίνω… στα τόσα χρόνια έχω διαβάσει σχεδόν όλα σου τα άρθρα.. και δεύτερη φορά!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την φιλοξενία..και καλή συνέχεια στον Αγώνα σου.. Φίλε SAMAN!!!

  1. Pleiadian.fei!!!!

   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΕΡΟΜΑΙ ΙΔΙΕΤΕΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ!!!! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΟ!!!! ΚΑΙ ΙΔΙΕΤΕΡΑ ΧΕΡΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΝ!!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΜΕΙΝΑ ΑΝΑΥΔΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΔΗΚΟ ΣΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ!!!! ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΙΖΩΝΤΕ ΤΟΣΑ ΠΑΙΓΝΗΔΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΑ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΗΜΑ ΕΝΑΣ ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ!!!! ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΧΡΟΝΟΥ ΑΝ ΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΕ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ!!!! ΑΥΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!! ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΟΜΟΣ Ο ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΜΙΑΖΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΑ!!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΕΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ!!!! ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΗΖΑΝ ΟΤΙ ΣΗΝΘΕΣΑ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΑΛΟ ΜΟΥ ΜΕ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ!!!! ( ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΤΥΧΗ )!!!! ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΑΝΤΗΔΡΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΟ ΣΤΟ Η ΜΕΗΛ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΒΟΜΟΛΟΧΟΥΣΑΝ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΟΜΟΛΟΧΙΕΣ ΕΜΕΙΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ….!!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΠΑΡΤ 2!!!!! ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΘΟΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΡΕΙΒΩΝΤΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟΙ ΚΥΝΔΗΝΟΙ!!!!! ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΦΡΑΝΚ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΣ ΦΕΝΟΝΤΕ!!!! ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΤΙΟΙ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΚΩΤΕΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΣΤΟ ΠΑΡΤ 2 ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΠΗΓΕΣ!!!! ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΜΟΛΟΧΟΥΝ ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΑΖΟΥΝ!!!! ΤΟΥΣ ΦΕΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΟΥΝ!!!!! ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΤ 2 ΔΕΝ ΜΕ ΞΑΝΑ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΝΑΥΔΟΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΑ!!!! ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ!!!! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ….ΜΗΝ ΠΡΟΤΡΕΧΕΤΕ!!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ!!! ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΟΥ!!!! ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΤΟΥ!!!! ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΚΑΙΟΜΑ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΟΥ ΟΠΟΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!!! ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΗΜΗΜΑΘΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΚΟΚΟΡΕΥΟΝΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Η ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟ ΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ……!!!! ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!! ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ ΕΝΩ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ ΞΕΝΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΟΜΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΕΙΔΩΝ!!!!! ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΒΡΗΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΝΗΓΟΥΝ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΗΖΗΤΗΣΕΩΝ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ Η ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!! ΟΧΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΙΛΑΚΙ ΤΕΤΟΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΙΟΝΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΦΑΝΦΑΡΗΣΜΟΥ!!!! ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΣΤΩΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ….. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΕΝΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!! ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΗΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΡΗΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!!!! ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!

   ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 5. Σαμαν καλημερα,πολυ ωραιο το αρθρο σου οπως και ολα οσα εχεις γραψει,σχετικα με ολα αυτα υπαρχει μια βαση,τωρα σε σχεση με της φωτο θα σου πω την πικρη αληθεια οτι ολες ειναι απο το ιντερνετ,οπως εγραψες και εσυ,ειδες αρκετες στον ιντερνετ,καταρχας στην πρωτη φωτο ειναι ενα gravity gun σε στυλ steampunk,το gravity gun ειναι ενα οπλο βαρυτητας(εξου και το ονομα του) απο ενα παιχνιδι,το half life 2,οσο και για της υπολοιπες φωτο αν ψαξεις λιγακι θα της βρεις και αλλου,ειναι στολες steampunk που φτιαχνουν διαφορα παλικαρια αλλα και κοριτσια για την comicon.Σε γενικες γραμμες να προσθεσω και εγω κατι,ο ορισμος steampunk εχει βγει απο αρκετα παιχνιδια αλλα και κομικς που ειναι στην βιομηχανικη εποχη και οτι φτιαχνουν δουλευει με ατμο (steam).
  Περα των φωτογραφιων,δεν ειναι καθολου απιθανο για ολα αυτα που σου ειπε ο Φρανκ,για τον πολεμο το ’18 κτλ,οτι δεν θα γινουν,οπως παει το πραμα θα γινουν.
  Υ.Γ Τελικα θυμηθικα που τα εχω ξαναδει ολα αυτα,ειναι σε ενα παιχνιδι ολες αυτες οι στολες,στο the adventures of van helsing,το οποιο διαδραματιζεται σε steampunk εποχη.

  1. Dimitris!!!!

   ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΔΗΜΗΤΡΗ!!!! ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΟΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΡΤ2!!!!!

   ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ…..ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟ!!!! ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΗΖΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΝΕΡΟ ΠΟΤΕ ΜΟΥ!!!! ΓΙΑ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΤ 2….!!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση