ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!!! Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΕΛΗΝΗ!!!! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ….ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΘΟΛΟΣ!!!!,,,,ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ…ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

N.A.S.A. ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!!! Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΕΛΗΝΗ!!!! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ….ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΘΟΛΟΣ!!!!,,,,ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ…ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

Όπως έχω ξανά πει έχω πολλές φωτογραφίες στην κατοχή μου από την Σελήνη!!!! Φωτογραφίες που δεν έχετε δει!!!! Και αυτό μου αρέσει διότι αναρωτιέστε και άμα αναρωτιέστε ψάχνεστε και ψάχνετε και αυτό είναι καλό. Σας παραθέτω κάποιες φωτογραφίες που έχετε ξανά δει και κάποιες άλλες που δεν τις έχετε δει και θα δημιουργήσουν θύελλά συζητήσεων, απολαύστε τες και μετά αναρωτηθείτε αν ακόμα είμαστε μόνοι στο σύμπαν αλλα!!!! Και ότι δεν υπάρχουν εξωγήινοι!!!!

Κάποιες φωτογραφίες θα έχουν σχόλια κάποιες άλλες όχι!!!!

 moon 1…..!!!!

moon 2

…..!!!!

moon 3

Τα κάστρα της Σελήνης!!!!

moon 4

!!!!…….!!!!

moon 5

Ποιος έπαιζε στην επιφάνεια της Σελήνης ….είναι κοπιά μίλια αυτά σχέδια σε μήκος!!!!

moon 6

Δρόμος!;! Αεροδιάδρομος!;! Η τι!;!

moon 7

Δένδρα!;! Βράχια!;!

moon 8

!!!!!!!!!!!

moon 9

Και όμως είναι εκεί!!!!

moon 10

 !!!!!!!!!!!!

moon 11

moon 12

moon 13

 ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΡΑ ΚΟΠΦ!!!! Ο ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΘΟΛΟΣ!!!! Και όμως είναι εκεί!!!!!

moon 14

moon 15

moon 16

 Από φωτογραφίες της NASA, Φεβρουάριος 2012!!!!!

moon 17

moon 18

moon 19

moon 20

Αυτό το πρόσωπο είναι σε έναν κρατήρα που ονομάζεται Jenner ( Τζέννερ )!!!! Το πρόσωπο είναι περίπου 8 χιλιόμετρα από το πηγούνι ως την κορυφή του κεφαλιού!!!! Το δάπεδο του Τζέννερ ως κρατήρας είναι 40 χιλιόμετρα έχει μήκος!!!! 

moon 21

moon 22

Εξωγήινοι ή αγάλματα!!;!!

moon 23

moon 24

Τις φωτογραφίες αυτές τις έχουμε αναρτήσει πρώτοι με άρθρο!!!! Όποιος θέλει να το διαβάσει ας πατήσει ΕΔΩ!!!!

moon 25

Η πραγματική φωτογραφία του διαστημόπλοιου όπου έχει μήκος 2 χιλ.!!!!!

Δεν θα σας δείξω άλλες αυτό θα γινει στο μέλλον, το κάνω αυτό διότι κάποιοι συνάδελφοι λένε ότι έχουν και έχουν αλλά πουθενά και μόλις τις δημοσιεύουμε τις κάνουν αντιγραφή και λένε ότι είναι δικές τους!!!! Δεν πειράζει….ξέρουν αυτοί!!!! Έτσι σιγά σιγά θα τις αναρτώ!!!!

Μέχρι τότε να είστε πάντα όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


23 σκέψεις στο “ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!!! Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΕΛΗΝΗ!!!! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ….ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΘΟΛΟΣ!!!!,,,,ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ…ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

 1. ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΛΕΣ ΟΤΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΣΤΡΟΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΦΙΑ ΚΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΕΠΙΡΕΑΖΕΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΜΟΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΓΟΣΗ.Π.Χ ΟΤΑΝ ΚΟΨΕΙΣ ΞΥΛΑ ΣΤΗΝ ΛΙΓΟΣΗ ΔΕΝ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΩ ΑΝ ΤΑ ΚΟΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΕΜΟΣΗ ΟΤΑΝ ΞΕΡΑΘΟΥΝ ΛΑΘΡΑΚΙΑΖΟΥΝ. ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΥΨΙΣΤΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΗΖΕΙΣ

   1. Με όλο το σεβασμό Saman,εδώ είσαι λάθος.Έχοντας διαβάσει αρκετά Βερν,μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι δεν υπάρχει απολύτως τίποτα στα γραπτά του που να υπονοεί υποτιθέμενη φανταστική εξερεύνηση της Σελήνης ή και περιγραφή κάποιου ή κάποιων πολιτισμών της(πράγματα που συναντάει κανείς στον Λουκιανό).Στα 2 μυθιστορήματα που αναφέρεται στη Σελήνη,ο Βερν περιγράφει την προσπάθεια κατασκευής ενός επανδρωμένου πυραύλου καθώς και την εκτόξευσή του(“Από τη Γη στη Σελήνη”),όπως επίσης και την αποτυχημένη κατάληξη αυτής της αποστολής(“Γύρω από τη Σελήνη”).Πουθενά όμως εξωγήινα ανθρωπάκια και οχήματα-αστρόπλοια…Όπως και να ‘χει πάντως πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο Βερν όχι μόνο απατεώνας δεν ήταν αλλά αντιθέτως ήταν και πολύ μπροστά για την εποχή του.Δεν τον ονόμασαν άλλωστε τυχαία πατέρα της σύγχρονης επιστημονικής φαντασίας…Φιλικά ;)

    1. ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ!!!!!

     ΦΙΛΙΚΑ:

     ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΜΥΘΛΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ!!!! ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΠΡΟΚΑΤΕΛΕΙΜΕΝΟ!!!! ΑΣ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΛΗΤΕΡΑ!!!!

     ΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΒΕΡΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ Ο ΟΜΗΡΟΣ ΤΙ ΗΤΑΝ ….Ο ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ ΤΙ ΗΤΑΝ ΚΤΛ ΚΤΛ !;! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ…ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΜΙΟΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΦΕΡΕΓΓΙΟΤΗΤΑΣ ΠΛΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ!!!! ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕ Ο ΒΕΡΝ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ Η ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΙΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΜΑΘΕΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ…. ΨΑΞΕ ΟΜΟΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι ( …..ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΟΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩΝΤΑΙ ΩΣ ΜΕΓΑΛΟΙ….) ΚΑΛΟ Ε!;! ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΕΡΝ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΙΝΕΙ ΜΕ ΑΝΟΙΤΟ ΤΟ ΣΤΩΜΑ….ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ!!!!

     ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ

     1. Δεν διαφωνώ καθόλου με ό,τι είπες και δεν έχω κανένα σκοπό να σε κατηγορήσω ως προκατειλημμένο,άλλωστε αν ήμουν τέτοιος δεν θα είχα βρεθεί εδώ….Μυθολογία και αρχαία κείμενα έχω διαβάσει αρκετά και γνωρίζω ότι βρίθουν τρομακτικής σοφίας,αλήθειας και γνώσεως την οποία οι παραχαράκτες της ιστορίας(αρχαίοι και σύγχρονοι)προσπάθησαν να διαστρεβλώσουν άπειρες φορές επειδή δεν τους συνέφερε όπως πολύ σωστά προανέφερες…Απλά δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί τόσος ντόρος για τον Βερν που στο κάτω κάτω και για κοίλη γη μίλησε,και για πολλά άλλα ακόμη!Αν έπρεπε οπωσδήποτε να κατηγορούσαμε τον Βερν για κάτι τότε αυτό θα έπρεπε μάλλον να αφορούσε αυτά που ΔΕΝ ανέφερε(π.χ. κτίσματα στην Σελήνη κτλ.),και όχι για κάτι που παραχάραξε ή είπε λάθος….Όπως και να ‘χει ευχαριστώ για την κουβέντα!!!

      Υ.Γ.:Άκουσα σε εκπομπή στην οποία έχεις εμφανιστεί να αναφέρεσαι σε νέο άρθρο που μελλοντικά θα έβγαζες,με νέα μεγάλη έρευνα σχετικά με Ανταρκτική,αντιβαρύτητα,Ναζί,ναύαρχο Byrd,Operation High Jump κτλ.Μπορείς να με ενημερώσεις αν είναι έτοιμη;Κι αν ναι,πότε θα δημοσιευτεί;;;;Ευχαριστώ!!!

     2. adesmeftos!!!!

      ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΕΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΟΜΟΛΟΧΙΕΣ!!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΗΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗ!!!! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΟ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!!

      Ο ΒΕΡΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΒΛΑΚΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΥΧΑΙΟΣ ….ΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ!!!! ΤΩΡΑ!!!! ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΩΝ ΓΡΑΠΤΩΝ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ!!!! ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΟΓΙΚΕΣ ΟΜΟΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΤΩΝ ΓΡΑΠΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟ ΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΟΓΡΑΦΟΥΣ!!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΤΟΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΗΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ!!!! ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΗΣΤΑΗΝ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΕΝΩ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΚΑΙ ΕΠΥΛΙΤΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΡΑΘΕΟΔΟΡΟΗΣ – https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%82_%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CE%BF%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%AE ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ ΟΠΟΥ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΙΜΗ ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΑ Ο ΑΗΣΤΑΗΝ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΒΙΕΝΗΣ!!!! ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΜΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!;! ΑΝ ΝΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΙΑ…. ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!! – http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/638588/otan-o-ainstain-upoklithike-ston-konstadino-karatheodori !!!! ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΜΙΛΑΩ…ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΠΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΒΕΡΝ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΙΔΕΕΣ ΑΠΟ ΓΡΑΠΤΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΚΟΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ!!!! ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ!!!! ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΟΚΟΛΑ ΔΙΑΦΙΜΙΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!

      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΝΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΩ…. ΕΧΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΛΝΩ ΠΡΟΣΟΠΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΙ ΑΝΕΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ!!!!

      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 2. saman φιλε μου σου ευχομαι χρονια πολλα και καλη χρονια να εχεισ υγεια και ευτηχεια

  και εσυ και οι οικογενεια σου

  και στα αδελφοια μασ τουσ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ευχομαι υγεια ευτηχεια και καλη χρονια και ευχομαι με ολη μου την ψυχη

  καποια στιγμη να βρεθουν στο δρομο τησ ζωησ μου εστω για λιγα δευτερολεπτα

  να εισαι παντα καλα

  1. teo!!!!

   ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΑ ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!!

   ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!

   ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΜΟΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ:

   ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΑ ΕΞΗΣ ΥΛΙΚΑ!!!!

   Α) ΑΓΡΙΟ ΣΚΟΡΔΟ ΘΑ ΤΟ ΞΕΡΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΚΟΝΗ ΕΠΕΙΤΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ 23 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΝΕΡΟ!!!!

   Β) ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΙΑΝΔΡΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ 9 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΡΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ!!!!

   Γ) ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΦΥΚΙΑ ΜΑΥΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΘΟΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ 175 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ!!!!

   Δ) ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΖΕΟΛΙΘΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ 43 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ!!!!!

   Ε) ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΦΥΛΛΑ ΕΥΚΑΛΗΠΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΡΙΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΡΙΞΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ!!!! ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 20 ΦΥΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΣΠΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΕΛΕΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ!!!! ΚΑΤΟΠΙΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΠΕΤΣΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΙΨΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΟ ΧΕΡΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΣ ΣΑΝ ΚΑΛΥΜΑ!!!!! ΗΣΤΕΡΑ ΘΑ ΣΚΥΨΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΑΡΓΕΣ ΑΝΑΠΝΟΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΗΣΤΟΝ 5 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΕΙΣ!!!!! ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ 7 ΜΕΡΕΣ…ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΝΙΟΣΕΙΣ!!!!!

   ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΩΡΑ!!!! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΠΙΠΤΟΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟ ΠΡΩΤΑ!!!! ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΙΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ!!!!

   ΑΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΕΓΩ!;! ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΙΑΣΤΕΙ!!!!

   ΕΠΙΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΑ ΠΝΕΥΜΟΝΩΝ ( ΕΙΔΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ) ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΑ Η ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ!!!!!

   ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΠΟΣ Η ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΧΑΠΙΑ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 3. Καλημερα φιλε μου Σαμαν!καλημερα σε ολους τους Λυκαωνες!
  Χρονια πολλα σε ολους σας!
  Ακομα ενα αποκαλυπτικο αρθρο με εξαιρετικες φωτογραφιες για το
  σκαφος των δρακοντιων.
  Φιλε μου σου εστειλα ενα μηνυμα με τις προτασεις μου,πες μου σε
  παρακαλω αν το ελαβες.

 4. Φίλε Σάμαν, ποιά η άποψη σου για την Σελήνη; Ως γνωστό σύμφωνα με το μέγεθος της δεν θα μπορούσε να είναι δορυφόρος της γης γιατί είναι πολύ μεγάλη. Μήπως είναι ένα τεράστιο αστρόπλοιο; Λαμβάνοντας υπόψην οτι πάντα βλέπουμε μόνο την μια πλευρά της, ενώ την σκοτεινή πλευρά δεν την είδαμε καμιά φορά. Ότι ξέρουμε είναι από φωτογραφίες της ΝΑΣΑ όπου σίγουρα δεν θα μας τα δείξουν όλα. Σε συνδιασμό με τα γραπτά των αρχαίων Ελληνων, όπως Λουκιανό, αναφέρει ότι υπάρχει ζωή στην Σελήνη όπως και στην Γη.

  Με όλα αυτά τα δεδομένα(ίσως και να υπάρχουν και άλλα που μπορεί να μην τα γνωρίζω) τι πιστεύεις εσύ προσωπικά;

  1. Morfeas!!!!

   ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ http://www.invisiblelycans.gr/%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B7-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%BF%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CF%89%CE%BD/ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΨΑΞΕΙΣ!!!! ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΟΜΟΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

    1. Platwnas_7!!!!

     ΕΓΩ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!!!! ΕΝΑΣ ΣΩΣΤΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ…..!!!!!!

     ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση