ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΡΑΚΗ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΡΑΚΗ!!!!

Η ομάδα Κατράκη ιδρύθηκε από τον ίδιο τον καθηγητή Κατράκη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου όπου είχε ως έργο της, την καταγραφή μεταλλευμάτων και ορυκτών στον Ελλαδικό χώρο, καθώς και ειδικών μεταλλευμάτων, όπως το δυσεύρετο όσμιο όπου κοστίζει…… 65.000 ευρώ το γραμμάριο… Το κοίτασμα ξεκινά από τα Ίμια και τελειώνει στην Λήμνο… την περιοχή δηλαδή που οι Τούρκοι  << διεκδικούν >>…… !!!!

Αυτά τα οποία σας λέω δεν έχουν βγει από το στομάχι μου ή από κάποια φαντασία πάντα μιλάμε με αποδείξεις!!!! Για να καταλάβουν όλοι οι Έλληνες ότι η κρίση ειδικά στην Ελλάδα είναι ένα φιάσκο των μασόνων αλλά και ότι κάποιοι δημοσιογράφοι τα τελευταία χρόνια βγήκαν και είπαν ότι η Ελλάδα έχει φυσικό πλούτο χωρίς όμως να λένε από πού το έμαθαν.

Σας παραθέτω το δυσεύρετο πλέον βιβλίο του Στ. Κατράκη όπου είχε γράψει για τις έρευνες όπου είχε κάνει η ομάδα του τότε και τι είχαν βρει!!!! Έτσι λοιπόν θα καταλάβετε γιατί χρεώθηκε η Ελλάδα μας σκόπιμα και ήρθαμε σε αυτά τα χάλια, για να μας χρεώσουν σε ανύπαρκτα χρέη και να μας πάρουν τον φυσικό μας πλούτο!!!!

1

Όσοι επιθυμούν να διαβάσουν το σπάνιο αυτό βιβλίο με τον ορυκτό και φυσικό πλούτο της Ελλάδος μας όποιος το ζητήσει μπορούμε να το αποστείλουμε με email daylight2012@yahoo.gr

Διαβάστε όμως και το βιβλίο  <<ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ>> του στρατηγού Γ.Γ. Αλυφαντή, Α’ ΕΚΔΟΣΗ , για λεπτομέρειες… αλλά και για τα ρουμπίνια που υπάρχουν στον λόφο των Βασιλικών στη Θεσσαλονίκη… και στα Πετράλωνα Χαλκιδικής.

Στο εξώφυλλο του << Ελληνικής Οικονομίας >> του Ιουλίου 1980 ο Στ. Κατράκης. Καθηγητής μεταλλειολόγος στο Ε.Μ.Π., πρόεδρος της ΕΠΕΟ (Επιτροπή Προβολής Ελληνικής Οικονομίας), ήταν ενας από τους ποιο κορυφαίους Έλληνες επιστήμονες. Αυτές όμως ήταν οι << φανερές >> ιδιότητες του. Σύμφωνα πάντα με τους θιασώτες της << Ομάδες Ε >>, ο Κατράκης υπήρξε μέλος της και δημιούργησε μια υπό-ομάδα της γνωστή ως << Ομάδα Κατράκη >>, η οποία ασχολήθηκε εντεταμένα μεταξύ άλλων με την αποκρυπτογράφηση των << κειμένων >> του Αριστοτέλη.

Άλλωστε η ίδια η << Ελληνική Οικονομία >> κάθε άλλο παρά αποκλειστικά οικονομικό έντυπο ήταν. Αν παρακολουθήσει κάποιος  την ύλη αύτη θα διαπιστώσει μια έντονη Ελληνοκεντρικότητα, που αφορά σε όλους τους τομείς:

Από οικονομία μέχρι ιστορία και κοινωνική παρέμβαση!!!!

Ας δούμε όμως ένα σύντομο βιογραφικό του Γεωργίου Γκιόλβα όπου είναι ενας από τους μοναδικούς όπου μίλησε για αυτήν την ομάδα αλλά και ότι παραδεχόταν φανερά ότι ήταν μέλος της ομάδας << Ε >>,  από τους πρώτους με πολλές αποδείξεις που αντί να αποδεικνύουν ότι δεν ήταν όλες οι αποδείξεις λένε ότι ήταν:

Γεννήθηκε το 1920 και σπούδασε πυρηνική φυσική και μηχανολογία στα πανεπιστήμια της Βοστώνης και Πάντοβα αντίστοιχα. Είναι ο ιδρυτής του Ανεξάρτητου Κέντρου Πυρηνικών και Επιστημονικών Ερευνών ενώ γεγονός είναι οι συγκεκριμένες συνεργασίες του με τη ΝΑΣΑ το ΝΑΤΟ αλλά και το Δημόκριτο στην χώρα μας. Επίσης έχει λάβει διεθνή διπλώματα ευρεσιτεχνίας λόγω των εκατοντάδων εφευρέσεων του κυρίως σχετικά με τη σύντηξη της ύλης όπου όλες είναι άγνωστες στο ευρύ κοινό. Το αμυντικό σύστημα Άρτεμις το ηχητικό κανόνι Γκιόλβα και το μυθικό(;) << υπερόπλο >> Μπέβατρον είναι τρεις από τις γνωστότερες εφευρέσεις του. Γνωριζόταν επίσης και είχε ιδιαίτερες φιλίες με τον Αλβέρτο Αϊνστάιν όσο και με τον Νίκολα Τέσλα!!!!

Αισθάνεται δέος κανείς όταν διαβάζει το βιογραφικό του. Από την άλλη ήταν ο μοναδικός άνθρωπος ως τότε  όπως είπα και ποιο πάνω ο οποίος υποστήριξε ανοικτά ότι ήταν μέλος της ομάδας << Ε >>!!!! Επίσης σε μια τηλεοπτική εκπομπή στις αρχές του 2003 υποστήριξε ότι μετά από μακροχρόνια μελέτη των κειμένων του Αριστοτέλη κατάφερε μέσω αυτών των κειμένων να κατασκευάσει ένα διαστημόπλοιο αντίγραφο των διαστημόπλοιων που χρησιμοποιούσαν οι << Έλληνες >> από τον Σείριο, το οποίο και φυλάσσεται καλά στον Όλυμπο προφανώς μαζί με το υπέρ-όπλο Μπέβατρον, το οποίο σε κάποια συνέντευξή του υποστήριξε ότι βρίσκεται εκεί. Υποστήριζε επίσης και αυτός ότι οι Έλληνες έχουν θεϊκή προέλευση και ότι ο Αριστοτέλης ήταν εξωγήινος!!!!

Τι είχε αναφέρει ο Γ. Γκιόλβας για την << ομάδα Κατράκη >>:

Η ομάδα του καθηγητή Στ. Κατράκη ήταν μια μυστική υποομάδα, μπορούμε να πούμε, της << Ομάς Έψιλον >>. Ο Στ. Κατράκης ήταν μέλος του συμβουλίου, ενώ υπήρχαν και εργάζονταν σε αυτήν και κάμποσοι άλλοι επιφανείς επιστήμονες. Μέλημα της ομάδας αυτής ήταν κυρίως η αποκρυπτογράφηση αρχαίων Ελληνικών κειμένων και η αξιοποίηση τους στο χώρο της επιστήμης.
Ήμουν στην ομάδα Κατράκη, την μυστική ομάδα που αποτελούσαν διακεκριμένοι επιστήμονες και η οποία μεταξύ άλλων ασχολήθηκε παράλληλα με τη ΝΑΣΑ ώστε να αποκρυπτογραφήσει τα κείμενα του Αριστοτέλη!!!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
ΓΕΝΙΚΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΝ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                                                                                                                                                                                          Βεβαίωσης
Ο Πρόεδρος του Γενικού Συμβουλίου της Συντονιστικής Επιτροπής Προβολής Ελληνικής Οικονομίας, καθηγητής μεταλλειολόγος μηχανικός αρ. Σταύρος Κατράκης, πρόεδρος της εταιρείας Ερευνών και Εφευρέσεων.

Βεβαιώ ότι,

Ο κ. Γεώργιος Γκιόλβας, μηχανολόγος μηχανικός διεξάγει από ετών επιτυχείς έρευνες σε προωθημένα επιστημονικά και τεχνολογικά προβλήματα. Από τριετίας, η επιστημονική του δραστηριότης συγκεντρώνεται στην επίλυση του ενεργειακού προβλήματος και ειδικώς στην κατασκευή πρωτοτύπου κινητήρος, βασιζόμενου σε δική του μέθοδο πυρηνικής συντήξεως.

2

Ο Γκιόλβας!!!!

Οι εφευρέσεις του κ. Γεωργίου Γκιόλβα χαρακτηρίζονται από ιδιοφυή πρωτοτυπία και συνιστώ ανεπιφύλακτα κάθε δυνατή συμπαράσταση στο έργο του.

Εν Αθήναις 16 Ιουνίου 1980

Ο Βεβαιών,

Στ. Κατράκης

3

Η βεβαίωσης!!!!

Επίσης υπάρχουν και επιπλέον στοιχεία από τις συνεντεύξεις του σχετικά με τα πειράματα σύντηξης, την φωτοδέσμη!!!!

Η ουσία είναι ότι ο κ. Γκιόλβας, τα χρήματα που έβγαζε από τις δε­κάδες πετυχημένες επινοήσεις του, τα διέθεσε όλα για τον εξοπλισμό του ερευνητικού του κέντρου και για τις νέες επιστημονικές του έ­ρευνες. Οχτακόσια(!!!!!) εκατομμύρια έχει δαπανήσει για την ερευνά του πάνω στη σύντηξη της ύλης, πρό­γραμμα που εφαρμόζεται μόνο σε προηγμένα τεχνολογικά κράτη με τους υψηλούς προϋπολογισμούς. Και ενώ ισχυρίζεται έχει φτάσει πολύ κοντά στην επιτυχία, αναγκάστηκε να σταματήσει το όλο πρόγραμμα. Ο λόγος; Το οίκημα στο οποίο πειραματιζόταν και που του είχε διαθέσει ο Εμπειρίκος στο συμβολικό ποσό των 1000 δρχ. το μήνα, το πήραν οι κληρονόμοι του μεγαλοεπιχειρηματία. Μάταια ζητούσε μέχρι τότε κάποιο χώρο απ’το δημόσιο για να συνεχίσει!

4

Το περίφημο ηχητικό κανόνι του Γκιόλβα!!!!

Σαράντα πέντε τόνους ζυγίζει το << κύκλοτρον >> που διαθέτουμε για τα πειράματα!!!! Σήμερα είναι αποσυναρμολογημένο και αποθηκευμένο σε διάφορα μέρη( κάποιοι λένε στην βάση των Αμερικάνων στον Μαραθώνα κοντά ). Ακόμη και τα ισό­τοπα που έχουμε εισάγει από το ε­ξωτερικό τα φυλάμε κάπου στον Όλυμπο.

5

Μπροστά στο ηχητικό κανόνι που πολλοί λένε ότι δεν υπάρχει!!!!

Αλλά ας έρθουμε και στις αμυντικές τεχνολογικές επινοήσεις που έπεσαν άδοξα στο κενό ή στα χέρια τρίτων!!!! Μιλάμε για μια εφαρμογή τύπου λέιζερ που ο κ. Γκιόλβας ο­νομάζει << Φωτοδέσμη πλάσματος >> και που πέραν άλλων χρήσεων μπορεί να καλύψει πλήρως τον αμυντικό σχεδιασμό της χώρας μας, συγκρινόμενη σε ισχύ με τα προχω­ρημένα υπερόπλα των ΗΠΑ του προγράμματος << Πόλεμος των Άστρων >>!!!! Γι’αυτήν την εφαρμογή, ζήτησε από τον κ. Πέτσο την αρχική επιχορήγηση των 18 ε­κατομμυρίων δραχμών, προσπάθεια που θάφτηκε άδοξα μετά την απομάκρυνση του τελευταίου από το Υπουργείο Άμυνας.

6 

Δίπλωμα της ευρεσιτεχνίας του Γκιόλβα!!!!

7

Η φωτογραφία τα λέει όλα από μόνη της!!!! Φανταστείτε ότι ακόμα κανείς δεν έχει καταφέρει κάτι να κινείτε βασικά και μόνο από υδράργυρο!!!!!

Τον Φεβρουάριο του 1998 έφτασε στην δημοσιότητα έρευνα που αφορούσε την μεγαλύτερη συγκέντρωση ραδονίου στον Ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα στο χωριό Νεράιδα ΘεσπρωτίαςΗ μέτρηση ήταν 9550 Μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο και με όριο επιφυλακής τα 150!!!! Παρόμοιες υψηλές μετρήσεις είχαμε και στις περιοχές Σερρών, Θεσσαλονίκης, Μύκονου, Καβάλας, Ικαρίας, Λέσβου, Φθιώτιδα, Λουτράκι, Νιγρίτα, Σουρωτή, κλπ. Το ραδόνιο είναι φυσικό ραδιενεργό στοιχείο και για όσους γνωρίζουν, αποτελεί ένδειξη για την ύπαρξη στο υπέδαφος των άνω τουλάχιστον περιοχών ΟΥΡΑΝΙΟΥ!!!!  Στο όρος Παγγαίο στην Καβάλα επίσης υπάρχει ήδη έντονο ενδιαφέρον από ξένο επενδυτή για την εξόρυξη των τεράστιων κοιτασμάτων χρυσού.

Στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής ήδη έχει ξεκινήσει από καιρό η εκμετάλλευση του εκεί υπεδάφους από την << TVX Gold του Δρακονιανού George Soros >>, η οποία περιέχει αρκετό χρυσό, αλλά και ουράνιο !!!!

Μία απόρρητη έκθεση που ήρθε στο φως με δημοσίευμα της εφημερίδας << Επενδυτής >> στις 23/2/96, αναφέρει για τα αποτελέσματα των μετρήσεων του ΙΓΜΕΓύρω στο ποσό των 100 τρισεκατομμυρίων δραχμών εκτιμάται η αξία των κοιτασμάτων ουρανίου και άλλων σπανίων μετάλλων για δορυφόρους και πυραύλους. Το κείμενο της έρευνας υπογράφεται από επτά διακεκριμένους Έλληνες επιστήμονες και κάνει λόγο για κοίτασμα ουρανίου που περιέχει 300 εκατομμύρια τόνους με συμπύκνωμα ουρανίου 16% ( !!!! ), καθώς και σπάνια άλλα ορυκτά όπως ρουτίλιο, λουτέσιο και λανθάνιο, που έχουν εξαιρετικά ειδικές χρήσεις στην κατασκευή πυραυλικών συστημάτων. Αναφέρεται ΜΟΝΟΝ για την περιοχή του όρους Σύμβολο του νομού Καβάλας. Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα ουρανίου ΔΙΕΘΝΩΣ ( !!!!!!! ). Η αξία του εμπλουτισμένου ουρανίου 235 στην διεθνή αγορά το(1998) ήταν 20.000 δολάρια το γραμμάριο!!!!

Βάσει των παραπάνω, με κάθε επιφύλαξη και σύμφωνα με υπολογισμούς από τα παραπάνω. εμπεριέχονται 48 εκατομμύρια τόνοι ουρανίου προς 20 δις δολάρια ο τόνος δηλ. συνολικά $960.000.000.000.000.000 (τα μηδενικά είναι σωστά και είναι 960 τετράκις εκατομμύρια δολάρια!!!! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΥΤΟ!!;!! ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΡΑΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΩ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΤΟΥ ΣΤ. ΚΑΤΡΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΧΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ!!!! Για ποια λοιπόν κρίση μιλάνε οι προδότες πολιτικοί που έχουμε φορτωθεί στην πλάτη μας!;!

Το ραδόνιο είναι ένα φυσικό ραδιενεργό στοιχείο που εκπέμπεται από το έδαφος και συνεισφέρει στο 50% της δόσης που δέχεται ο άνθρωπος από τις ϊοντίζουσες ακτινοβολίες φυσικής προέλευσης! Ευθύνεται κυρίως για καρκίνους στον πνεύμονα (στη δεύτερη θέση επικινδυνότητας μετά το κάπνισμα) και η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (WHO) το έχει κατατάξει στα καρκινογόνα τάξης Α!!!!

Εκτός όμως από την αρνητική πλευρά του, υπάρχει και μια θετική που μπορεί να λύσει το ενεργειακό πρόβλημα του πλανήτη και να μας ανεξαρτητοποιήσει από το πετρέλαιο.

Τον Φεβρουάριο του 1998 έφτασε στη δημοσιότητα έρευνα που αφορούσε τη μεγαλύτερη συγκέντρωση ραδονίου στον Ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα στο χωριό Νεράιδα Θεσπρωτίας!!!!

Η μέτρηση ήταν 9550 Μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο και με όριο επιφυλακής τα 150!!!! Παρόμοιες υψηλές μετρήσεις είχαμε και στις περιοχές Σερρών, Θεσσαλονίκης, Μύκονου, Καβάλας, Ικαρίας, Λέσβου, Φθιώτιδα, Λουτράκι, Νιγρίτα, Σουρωτή, κλπ.

Το ραδόνιο είναι φυσικό ραδιενεργό στοιχείο και για όσους γνωρίζουν, αποτελεί ένδειξη για την ύπαρξη στο υπέδαφος των άνω τουλάχιστον περιοχών ΟΥΡΑΝΙΟΥ. Στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής ήδη έχει ξεκινήσει η εκμετάλλευση του εκεί υπεδάφους από την TVX Gold του George Soros,η οποία περιέχει αρκετό χρυσό, αλλά και ουράνιο όπως και προανέφερα ποιο πάνω!!!! Ο ελάχιστος χρόνος αποσύνθεσης που το χαρακτηρίζει του επιτρέπει να βρίσκεται σε δεδομένες κατά μέσο όρο αναλογίες στην φύση.

Κανονικά λίγες μέρες μετά την δημιουργία του θα έπρεπε να εξαφανιστεί ολοκληρωτικά.
Είναι γνωστό ότι το Ραδόνιο παράγεται από μια πυρηνική αντίδραση αποσύνθεσης ενός άλλου πυρηνικού στοιχείου του Ραδίου (Ra) 226Ra ->222Rn + 4He Tο Ράδιο είναι στην φύση ενωμένο με το Χλώριο (Cl) ,το Βρώμιο (Br), το Άζωτο (N), το Οξυγόνο (O) και το νερό.
Η ένωση του Ραδίου με το Χλώριο, το χλωριούχο Ράδιο όταν διαλυθεί στο νερό διαχέεται με φυσικό τρόπο στα χώματα και στα πετρώματα. Πρόκειται για μια φυσική διαδικασία που συμβαίνει ώστε να μεταφέρεται το Ράδιο και να συναντιέται σε όλη την έκταση της γης, σε μορφή ενώσεων ,σε μικρή όμως αναλογία.
Σε αυτό το όμως σημείο αρχίζουν τα μυστήρια για τα οποία η σύγχρονη φυσική τηρεί σιγή ιχθύος!!!!

Το χλωριούχο Ράδιο είναι εξόχως ραδιενεργό. Όταν όμως διαλυθεί στο νερό και το νερό εξατμιστεί η στερεή ουσία που παραμένει έχει χάσει το 98% της ραδιενεργικής της ικανότητας. Ένα αρχικά από την ουσία έχουμε ακτινοβολία α, β ,γ ουσιαστικά μένει μια ελάχιστη ακίνδυνη ακτινοβολία α, ενώ οι βλαβερές ακτινοβολίες β, γ έχουν εξαφανιστεί!

Το φαινόμενο αυτό αντίκειται ολοκληρωτικά στα δόγματα της σύγχρονης φυσικής.
Ωστόσο αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι ότι κατά τον χρόνο που το ράδιο είναι διαλυμένο στο νερό, εκλύεται ένα άλλο εξόχως ραδιενεργό στοιχείο, το Ραδόνιο, το οποίο δραπετεύει με την μορφή αερίου. Αυτό συμβαίνει για όσο χρόνο το ράδιο βρίσκεται υπό διάλυση. Όταν τελικά επανασταθεροποιηθεί με την εξάτμιση του νερού τότε εμφανίζεται εντελώς αδρανές.

Σε αυτό όμως το σημείο και πάλι έρχεται σε σύγκρουση για δεύτερη φορά με την σύγχρονη φυσική!!!!

Μέρα με την μέρα και κατά την διάρκεια ενός μηνά το χλωριούχο ράδιο επανακτά την ραδιενέργεια του και επανέρχεται στην κατάσταση που βρισκόταν πριν από την διάλυση στο νερό. Με το ίδιο μείγμα μπορούμε να επαναλάβουμε την διαδικασία όσες φορές θέλουμε τουλάχιστον για τα επόμενα 1898 χρόνια, όσος είναι χρόνος ημιζωής του ραδίου.

Από πού λοιπόν έρχεται η ενέργεια που επανακτά το ράδιο!;! Η απάντηση έρχεται αβίαστα. Είναι από αυτό που οι κβαντικοί φυσικοί ονομάζουν κβαντικές διακυμάνσεις του κενού χώρου, ενώ όσοι δεν παίζουν με τις λέξεις το ονομάζουν με το όνομα που είχε πάντα, Αιθέρας ( Αριστοτέλης )!!!!

Το μορφογενετικό πρότυπο ,ο αιθέρας που οφείλει στο ράδιο την δημιουργία και τις ιδιότητες του το έχει εφοδιάσει με εκείνες τις δράσεις που έχει εφοδιάσει και άλλα στοιχεία όπως το νερό, ώστε για όσο χρόνο ζει να αποτελεί μια ανεξάντλητη πηγή ενέργειας.

Το περίφημο (και αυθεντικό) << Κοσμοσκάφος Στα-γύρο Έψιλον Το Οργάνων Όργανο του Αριστοτέλη >> η πρώτη έκδοση!!!! από τον αμφιλεγόμενο δικηγόρο Γ. Λευκοφρύδη. Μιλάμε για το βιβλίο που εκδόθηκε το 1977 και προκάλεσε τη μετέπειτα θύελλα για την << ομάδα Ε και την ομάδα Κατράκη >> το βιβλίο έχει επανεκδοθεί το 2000 από τις εκδόσεις Καθέδρα όπου ακόμα και η νεότερη έκθεση του είναι σπάνια στο να βρεθεί. Το έργο κυκλοφόρησε σε 150  αντίτυπα . Λόγο ότι πρόκειται για πολύ σπάνιο βιβλίο και από όσο γνωρίζω μόνο 4 με 6 αντίτυπα κυκλοφορούν μαζί με το δικό μου θα σας παραθέσω το εξώφυλλο του και δυο σελίδες του από το βιβλίο για να σταματήσουν αλλά και για να δουν κάποιοι ανθέλληνες ότι το βιβλίο αυτό όχι μόνο υπήρξε αλλά και όταν τυπώθηκε έγινε ένας μεγάλος χαμός από την CIA τότε για να μαγέψει όλα τα έντυπα!!!!:

8

Προσέξτε!!!! το << Ε >> όπου είναι στα αρχαία Ελληνικά γραμμένο αλλά και το πώς είναι τοποθετημένο!!!!

9

10

11

Σχέδιο του κοσμοσκάφους του Αριστοτέλη, όπως
δημοσιεύεται στο αποσυρμένο βιβλίο του
Γ. Λευκοφρύδη!!!!

Κάποιοι λένε ότι ο Λευκοφρύδης  είχε πολλές στενές σχέσεις με τον Κατράκη αλλά και με τον Γκιόλβα όπου του έδωσαν τις πληροφορίες ώστε να γράψει το βιβλίο αυτό από τις αποκωδικοποιήσεις των βιβλίων του Αριστοτέλη!!!! Ο Αριστοτέλης έχει γράψει 140 βιβλία, και είναι αδύνατο να εντοπίσει αυτά που ορισμένοι θεωρούν…. κωδικοποιημένα!!!!

Αν και  γράφουν ορισμένοι πως είναι εξωγήινος… και να κάνει λάθος τις κινήσεις των πλανητών!;!  Ήρθε λένε … από την Ανδρομέδα… μα καλά, δεν σκέφτηκαν γιατί έγραψε τότε, πως η γη είναι το κέντρο του κόσμου!;! Τηλεσκόπια οι Ανδρομέδιοι… δεν είχαν… και είχαν τέτοια τεχνογνωσία….!;!

Αν και τον καιρό που τα έγραψε ο Αριστοτέλης…(350π.χ περίπου), δικαιολογείται για τα λάθη, μιας και δημιουργούσε ότι μπορούσε χρησιμοποιώντας απλά την λογική ….!!!!Δεν θεωρείται τυχαία Πατέρας των ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, μιας και με ότι ασχολήθηκε, το εξήγησε, το διέκρινε και το ξεχώρισε να μην το ξεχνάμε αυτό!!!! Δυστυχώς, ορισμένες υψηλά ιστάμενες ιδέες του, τόσο του ίδιου όσο και του δάσκαλου του Πλάτωνα, οι άνθρωποι μη κατανοώντας πως εγράφησαν προς ανύψωση τους, τις κατέβασαν στα μέτρα και σταθμά τους….. Ε, Εκκλησίες… κλπ κλπ…

Ο αείμνηστος Έλληνας Πυρηνικός Φυσικός και Εφευρέτης Γεώργιος Γκιόλβας  μέλος της Ομάδας  << Ε >> σε συνεντεύξεις του είχε αναφέρει ότι είχε αποκωδικοποιήσει άγνωστα κείμενα από τα βιβλία του Αριστοτέλη. Παραθέτω ένα απόσπασμα από αυτά:

SAMAN LYCAN

Είναι γνωστό ότι στη ζωή σας έχετε ρίξει μεγάλο βάρος στην αποκωδικοποίηση αρχαίων ελληνικών κειμένων, ιδιαίτερα του Αριστοτέλη. Θα μπω λοιπόν στον πειρασμό να σας ρωτήσω για τις δραστηριότητες της ομάδας Κατράκη, στην οποία συμμετείχατε και της τόσο συζητημένης περίπτωσης του δικηγόρου-ερευνητή Γ. Λευκοφρύδη. Γιατί ο κ. Λευκοφρύδης κυκλοφόρησε το παράξενο βιβλίο του \\Κοσμοσκάφος στα Γύρο – Έψιλον – Το Οργάνων Όργανο του Αριστοτέλη |, το οποίο αμέσως μετά την έκδοσή του αποσύρθηκε από τον ίδιο η όπως λένε κάποιες << κακές >> γλώσσες η ίδια η CIA!;!

ΓΚΙΟΛΒΑΣ

Στο συνέδριο που έγινε κάποια στιγμή στη Θεσσαλονίκη για τα 2.300 χρόνια από τη γέννηση του Αριστοτέλη, με κάλεσαν να μιλήσω, καθώς όλοι στον επιστημονικό κύκλο γνώριζαν ότι έχω αποκωδικοποιήσει γραπτά του Αριστοτέλη. Μα άμα μιλήσω τους είπα, θα κάνω μεγάλο κακό στον τόπο μας και τα συμφέροντά του, κι εγώ τόσα χρόνια παλεύω και αγωνίζομαι για το καλό του λαού μας. Στα βιβλία του Αριστοτέλη κρύβονται τόσα μυστικά, που αν αποκαλυφθούν, θα αλλάξει άρδην η κατάσταση στη Γη με ανυπολόγιστες συνέπειες. Η ομάδα του καθηγητή Στ. Κατράκη ήταν μια μυστική υποομάδα, μπορούμε να πούμε, της << Ε >>. Ο Στ. Κατράκης ήταν μέλος του συμβουλίου, ενώ υπήρχαν και εργάζονταν σε αυτήν και κάμποσοι άλλοι επιφανείς επιστήμονες. Μέλημα της ομάδας αυτής ήταν κυρίως η αποκρυπτογράφηση αρχαίων ελληνικών κειμένων και η αξιοποίησή τους στο χώρο της επιστήμης. Ο Λευκοφρύδης ήταν δικηγόρος μου, νέος τότε, τον είχαμε προσλάβει και εργαζόταν ως νομικός σύμβουλος στο Κέντρο Επιστημονικών Ερευνών. Ήταν αδαής στα επιστημονικά θέματα, αλλά πολύ περίεργος. Ήθελε όμως να μάθει. Ερχόταν λοιπόν στα εργαστήρια πολλές φορές ελεύθερα, έβλεπε, άκουγε, ώσπου κάποια στιγμή νόμισε ότι έμαθε όλα τα μυστικά και προχώρησε στην έκδοση αυτού του << βιβλίου >>. Φυσικά εμείς αμέσως τον διώξαμε, γιατί στο μεταξύ τρελάθηκε. Ζημιά δεν έκανε, αλλά έδωσε το έναυσμα και τώρα στη NASA προσπαθούν απεγνωσμένα να κάνουν αυτό που κατάφερα μετά από πολύχρονη εργασία πάνω στα κείμενα του Αριστοτέλη. Δε θα πετύχουν όμως οι Αμερικάνοι, είναι τρομακτικά δύσκολο κάτι τέτοιο. Εδώ πρέπει να υπενθυμίσω ότι στο συνέδριο της Θεσσαλονίκης πολλοί σύνεδροι και ιδιαίτερα δυο νομπελίστες, παραδέχτηκαν ότι ο Αριστοτέλης πάθαινε ορισμένες διαλείψεις. Γιατί σε κάποια βιβλία του ο Αριστοτέλης, ενώ έγραψε ένα κείμενο σωστό και λογικό, ύστερα έδινε λέξεις με 30 π.χ. γράμματα ή ένα κεφάλαιο ολόκληρο με συνεχόμενες κωδικές λέξεις. Εκεί μέσα σε αυτά τα σημεία των υποτιθέμενων << διαλείψεων >> βρίσκεται το μεγάλο μυστικό. Μετά από χιλιάδες ξενύχτια και σκληρή δουλειά, βρήκα το κλειδί της αποκρυπτογράφησης. Στηρίχτηκα σε μια έκδοση της Οξφόρδης του 1809, που υπάρχει μόνο εκεί και πουθενά αλλού. Θα είμαι ο ευτυχέστερος άνθρωπος του κόσμου, αν κάποια μέρα το επιτρέψουν οι συνθήκες και όλα τα έργα του Αριστοτέλη εκδοθούν στην Ελλάδα. Έτσι λοιπόν αποκάλυψα μια σειρά σημαντικών πληροφοριών, οι οποίες αφορούν μυστικά της εξωγήινης ζωής, κάποιες πυρηνικές συγκρούσεις μεταξύ εχθρικών φυλών στο μακρινό διάστημα και τον τρόπο ανατροπής της εξουσίας στον πλανήτη που ζούσε ο Αριστοτέλης, πριν έρθει στη Γη με τον πατέρα του Νικόμαχο και το πολύ προχωρημένης τεχνολογίας Κοσμοσκάφος του. Ακόμη κατάφερα να αποκωδικοποιήσω κείμενα που ο ίδιος περιγράφει την ικανότητά του να ταξιδεύει στο διάστημα, καθώς και πολλές λεπτομέρειες για το ανεπανάληπτο κοσμοσκάφος του, όπως:

Από τι είναι κατασκευασμένο, τι καίει, πώς κινείται, και το φοβερότερο από όλα πώς μπορούν να καλυφθούν 500 έτη φωτός μέσα σε δώδεκα γήινες ώρες… Ο Αριστοτέλης σήμερα ζει ακόμη και θέλει κάπου δεκαοχτώ χρόνια για να φτάσει στον πλανήτη του, τον Α’ Λαγού. Στα Στάγιρα της Χαλκιδικής, όπου ο Αριστοτέλης προσγειώθηκε για πρώτη φορά, υπάρχει ακόμη και σήμερα ασυνήθιστη εκπομπή ραδιενέργειας. << Μαύρη πέτρα >> λένε οι ντόπιοι την περιοχή. Και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο. ”

SAMAN LYCAN

Δεν φοβάστε κάποιος μην σας πει ότι είστε τρελός που λέτε τέτοια πράγματα πως είστε τόσο σίγουρος;

ΓΚΙΟΛΒΑΣ

Αγαπητέ φίλε! Δεν με ενδιαφέρει το τι θα πουν όλοι αυτοί οι ανεγκέφαλοι ανθέλληνες όπου το μόνο που κοιτούν είναι το συμφέρων της Σιών. Θα έρθει η ώρα όπου θα βγουν όλα αυτά που λέω στην φόρα. Όπως σου είπα και ποιο πριν οι Αμερικάνοι δεν θα καταφέρουν τίποτα και ο λόγος είναι ότι μόνο ένα Ελληνικό μυαλό θα μπορέσει να αποκωδικοποιήσει τα βιβλία του Αριστοτέλη!!!! Η ομάδα Κατράκη δεν διαλύθηκε έτσι απλά μα για να γίνουν οι φύλακες της γνώσης αυτής.

Είπαμε και άλλα πολλά τα οποία δεν τα ανακοινώνω, μα όταν έρθει η ώρα θα το κάνω και προτού κάποιοι φανφαρόφωνοι κοκόροι πουν ότι σιγά μην έχεις κάνει τέτοια συνέντευξη θα απογοητευτούν πλήρως!!!! Γιατί είναι και μαγνητοφωνημένη και βιντεοσκοπημένη!!!! Σε αυτούς που μου λένε γιατί δεν βγαίνω σε διάφορες ιστοσελίδες να κάνω chat η απάντηση είναι ότι δεν το κάνω γιατί δεν ανέχομαι τον καθένα που έχει ακούσει ανακρίβειες και να της πασάρει ως γνώσεις!!!! Το πότε θα τα αναρτήσω αυτό θα το δείξει όπως μου είχε πει τότε ο Γκιόλβας:

<< Όταν θα δεις …….. τότε βγάλτα όλα στην φόρα ότι είπαμε, αν δεν υπάρχεις εσύ διάλεξε κάποιον να το κάνει και αυτός με την σειρά του να διαλέξει κάποιον άλλον αν δεν έχει έρθει η ώρα… >>.

Αμέσως γύρισε και μου είπε με κάπως έντονη φωνή:

<< Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΝΕΑ ΣΤΑΔΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΣΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΣΗΣ ΑΦΟΥ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟ ΑΠΩΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΕΙ ΝΕΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ “ΑΝΘΡΩΠΟΣ” ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΣΩ>>

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

“ΔΕΝ ΠΡΟΗΡΧΟΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΠΡΟΗΡΘΕ
ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ”

ΟΠΩΣ Ο ΠΛΑΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΗΣΙΟΔΟΣ ΕΞΗΓΟΥΣΑΝ ΟΤΙ Η ΥΠΟΣΤΑΣΗ Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ
ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΑ
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΔΟΣΜΕΝΗ ΑΡΙΘΜΟΣΟΦΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΒΛΕΠΑΝ
ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ
ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ
ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!!
ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΡΓΑ ΑΡΓΑ ΓΙΑΤΙ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ
ΕΠΙΓΝΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ!!
ΤΟ ΟΡΓΑΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΝΟΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ
ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ!

Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ
ΖΩ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ

ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΧΩΡΙΣ ΚΩΔΙΚΕΣ Κ.Λ.Π. ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ… ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ!;!

ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΦΤΕΡΩΤΟ ΟΤΙ ΠΕΤΑΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΕΡΑ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ

Ε ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ 5 ΔΑΧΤΥΛΑ ΕΧΟΥΝ 4, ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΘΟΥΝ ΦΙΛΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ, ΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΜΕ

ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΥΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ, ΠΟΥ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ….

ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ SAMAN LYCAN

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙ ΤΑ ΣΤΑΓΕΙΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ KAI ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΟΣΟΥΝ ΤΑ ΕΞΕΙΣ.

Πράγματι μετά από κάποιες έρευνες στην περιοχή βρήκαμε…..

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:

1 ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΑΔΙΕΝΕΓΡΕΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΝΑ ΒΛΑΨΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ
2 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΔΕΝ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΛΑΣΤΗΣΗ
3 Ο ΧΩΡΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΟΨΗ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΠΕΤΡΩΜΑΤΩΝ
4 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ, ΕΩΣ ΒΑΘΟΣ 20 ΜΕΤΡΩΝ
5 ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑ ΑΣΒΕΣΤΟΛΙΘΙΚΑ,ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΣΙΔΗΡΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΑΠΟΣΑΘΡΩΜΕΝΟ ΧΩΜΑ
6 Η ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΦΘΕΙΝΕΙ ΟΣΟ ΚΑΤΕΒΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ
7 Η ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΧΩΡΟ ΜΟΝΟ

Υπάρχουν και άλλα ευρήματα τα οποία δεν θα αναφερθώ αυτήν την στιγμή γιατί δεν είναι του παρόντος!!!! Αυτά είναι τα μόνα γνωστά από την περιβόητη ομάδα Κατράκη από όσο γνωρίζω εγώ. Τώρα ότι άλλο έχει γραφτεί δεν μπορώ να γνωρίσω το αν είναι αλήθεια ή όχι όταν όμως οι φίλοι ερευνητές ανοίξουν και εκείνοι τα χαρτιά τους τότε θα δούμε αν λένε αλήθεια ή όχι. Μέχρι τότε δεν μπορώ να κρίνω κανέναν αν τα λέει σωστά ή όχι όπως και αυτοί δεν μπορούν να κάνουν το ίδιο με μένα!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύεις σε κάτι δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 

 

 


9 σκέψεις στο “ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΡΑΚΗ!!!!

 1. Saman αυτο το άρθρο το περίμενα πως και πως και μπράβο σου που βρικες αυτα τα στοιχεία για τον Γεωργίου Γκιολβα μέσω της συνεντευξης.Πάντως κάι εγω θα ήθελα το βιβλίο(χωρις βέβαια να έχω σκοπούς κακούς),ότι μάθω για καλό των όλων.Αν και δεν αξιζει να πολεμας για τους ανθρώπους όταν ειναι έτσι,αξιζει όταν αλλάζουν και ΞΥΠΝΆΝΕ…….

 2. sasalousios!!!!

  ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!!

  ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!

  ΘΑ ΣΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ…..ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ!;!

  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.

  ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

Αφήστε μια απάντηση