ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ!!!!

Πρόκειται για το μέρος ( απόσπασμα ) μίας ταινίας που σχετίζεται με το Project Blue Book ( Πρότζεκτ Μπλου Μπουκ – https://en.wikipedia.org/wiki/Project_Blue_Book )!! Σε αυτήν αποκαλύπτεται ένα ανθρωπόμορφο ον να περπατάει μέσα στην ερημιά του κρατήρα που βρίσκονται οι αστροναύτες Neil Armstrong και  Edwin «Buzz» Aldrin ( Νιλ Άρμστρονγκ και Έντουιν << Μπαζ >> Άλντριν – https://en.wikipedia.org/wiki/Apollo_11 ) , της αποστολής Apollo 11!!

Γυρίστηκε κατά τη διάρκεια 2 λεπτών σιγής ασυρμάτου!! Τότε, η ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή διεκόπει για δύο λεπτά, γιατί όπως υποστηρίχτηκε από τους υπεύθυνους είχε << υπερθερμανθεί η μηχανή >>!!

Η 16 χιλιοστών ταινία απεστάλη απευθείας στην κυβέρνηση των ΗΠΑ, αλλά αποκλείστηκε από τη δημόσια μετάδοση!! Δείτε το βίντεο και τα λέμε:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Yy6t8oJ0olY[/youtube]

θυμάστε το άρθρο που είχε γράψει ο Saman Lycan πριν λίγο καιρό για μια οντότητα που περπατούσε στην Σελήνη και είχε φωτογραφηθεί!;! Αν θέλετε να διαβάσετε το άρθρο πατήστε ΕΔΩ!!!!

Το ανάφερα στο Saman Lycan για το βίντεο αυτό όπου ανάρτησα αλλά και πολλές ιστοσελίδες που το έχουν αναρτήσει και μου είπε:

 

SAMAN LYCAN

Γιατί σου φαίνεται ιδιαίτερα παράξενο!;! Εντάξει οι άλλοι που δεν ψάχνουν αλλά εσύ!;! Για σκέψου λίγο τι λένε οι αρχαίοι Έλληνες!!!! Τι!;!

Ο Δίας λένε ότι απέκτησε δύο κόρες στην Σελήνη, μία εκ των οποίων ήταν η ωραία Ελένη!!!!

Αυτό δείχνει πως εκείνη την εποχή η Σελήνη ήταν έδαφος φιλικό!!!! Σύμφωνα με κάποιες παραδόσεις, η Ελένη έφυγε από εκεί μέσα σε ένα αυγό –το οποίο είδε ο ίδιος ο Παυσανίας ( Λακωνικά XVI 1 – http://remacle.org/bloodwolf/erudits/pausanias/laconiegr.htm  )– και με αυτό έφτασε στην αυλή του Τυνδάρεως – https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CF%85%CE%BD%CE%B4%CE%AC%CF%81%CE%B5%CF%89%CF%82 !!!! Όταν μεγάλωσε παντρεύτηκε τον Μενέλαο και αργότερα την απήγαγε ο Πάρις!!!!

Όμως, η ωραία Ελένη, φαίνεται ότι δεν ήταν όπως την περιγράφει ο Όμηρος: απλή, ήπια και ειλικρινής!!!!  Σύμφωνα με άλλες παραδόσεις πρέπει να ήταν λίγο περίεργη!!!! Είχε γίνει το << μήλον της έριδος >> για τους Πειρίθους – https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%B8%CE%BF%CF%85%CF%82  και Θησέα, από τον οποίο λέγεται πως απέκτησε την Ιφιγένεια!!!! Μετά την επιστροφή της από την Τροία, έπεσε στην αγκαλιά του Μενέλαου και την κόρη τους, Ερμιόνη, αλλά ταυτόχρονα είχε γίνει περιζήτητή νύφη με πολλούς μνηστήρες να την διεκδικούν –ωσάν άλλη Πηνελόπη!!!! Αλλά… πως μπορούσαν να την διεκδικούν άλλοι άντρες αφού, ως γνωστόν, ήταν γυναίκα του Μενελάου και ο σύζυγός της ήταν εν ζωή!;! Εδώ είναι το ζητούμενο!!!!

Μετά τον θάνατο του Πάρη, με τον οποίο απέκτησε μία κόρη που έφερε το όνομά της, η ωραία Ελένη είχε παντρευτεί τον αδελφό του, τον Δηίφοβο – https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%B7%CE%AF%CF%86%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CF%82  , τον δεύτερο σε ανδρεία μετά τον Έκτορα!!!! Μετά την άλωση της Τροίας, η Ελένη παρέδωσε τον Δηίφοβο στον Μενέλαο, για να εξιλεωθεί!!!! Ο Μενέλαος τον σκότωσε….!!!

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι η Ελένη ως γόνος του Δία, κατείχε τίτλους ιδιοκτησίας της Σελήνης για τους οποίους έγινε ο Τρωικός Πόλεμος!!!! Ο πόλεμος, ναι μεν κερδήθηκε από τους Έλληνες, αλλά η ωραία Ελένη παντρεύτηκε έναν Τρώα!!!! Φαίνεται, τελικά, πως σε αυτόν έδωσε την προίκα της, την Σελήνη!!!!

Τώρα γιατί έγινε ο πόλεμος της Τροίας είναι φανερό ότι είχε να κάνει με την Σελήνη όπου και τελικά πήγε η ωραία Ελένη…..στο διαστημόπλοιο Λεβάν…. ( Όποιος δεν έχει διαβάσει το άρθρο αυτό μπορεί να το διαβάσει ΕΔΩ!! ) αλλά αυτό είναι μια ιστορία που δεν πρέπει να ειπωθεί …έχουν γνώση οι Κάρνακες μόνο σε πολύ κλειστούς κύκλους!!!!

Είπαμε και άλλα πολλά τα οποία δεν είναι του παρόντος, όμως όπως και να έχει έχουμε να δούνε πολλά ακόμα τα μάτια μας!!

Εδώ όμως τα πράγματα περιπλέκονται!! Θυμάστε ένα άρθρο που είχαμε ανεβάσει πρώτοι για την χαμένη βίβλο του Βαρνάβα όπου πολλοί την αμφισβητούν!;! Όποιος δεν θυμάται το άρθρο μπορεί να το διαβάσει ΕΔΩ!!

Τα νεότερα είναι ότι η Βίβλος γράφτηκε στο δέρμα αντιμετωπίζονται σε μια διάλεκτο στα Αραμαϊκά, τη γλώσσα που μίλησε ο Ιησούς!!Με το πέρασμα του χρόνου, κάποιες από τις σελίδες του έχουν γίνει σκούρες, πολλές από αυτές είναι κατά μαύρες αλλά με μια χημική επεξεργασία καταφέρνουν και τις διαβάζουν….διαβάστε τώρα τα τελευταία που ανακάλυψαν!!

Ένα άλλο εντυπωσιακό γεγονός, σύμφωνα με το βιβλίο είναι το μήνυμα που ο << προφήτης >>Ιησούς έδωσε για τον ερχομό του προφήτη Μωάμεθ, ο οποίος ίδρυσε 700 χρόνια μετά το Ισλάμ!!;;;!! Επιπλέον, Βαρνάβας ήταν γνωστός ως << ο απόστολος της χαράς >>, χάρη στο μυαλό του!! Αρχικά το όνομα Ιωσήφ, ο απόστολος Βαρνάβας τροποποιείται με τον γιο της ενθάρρυνσης!! Οι ειδικοί οι οποίοι αξιολόγησαν το βιβλίο, λένε ότι είναι πρωτότυπη η βίβλος.

lost bible

Το περίεργο είναι η ανησυχία που εκδηλώνεται από το Βατικανό μετά την ανακάλυψη αυτής του νέας Αγίας Γραφή, τόσο πολύ έτσι ώστε να ζητήσει από τις τουρκικές αρχές την επιθεώρηση του βιβλίου από τους εμπειρογνώμονες της Καθολικής Εκκλησίας!! Ειδικά προς τις τελευταίες σελίδες που ο Βαρνάβας μιλάει για την Σελήνη όπου λέει ότι κατοικείτε όπως και η γη!! Εδώ είμαστε!! Καταλαβαίνετε μετά από αυτά τα βίντεο ποιο πάνω και φωτογραφίες ε!;!

Πολλοί ισχυρίζονται ότι η Καθολική Εκκλησία πραγματοποίησε μια επιλογή από τα Ευαγγέλια που θα αποτελούν την Αγία Γραφή, αλλα και την καταστολή διάφορων σημείων για τα ενδιαφέροντα μέρη της….!!  Όπως εικάζουν, υπήρχαν πολλά περισσότερα ευαγγέλια των διαφόρων αποστόλων, μεταξύ των οποίων βρίσκουμε τώρα και του Βαρνάβα και της Νεκράς Θάλασσας!!

Αυτό όμως αλλά και τα περιεχόμενα όπως για την Σελήνη αλλά και για την Μέση Γη που αναφέρει ο Βαρνάβας αλλά και για πολλά άλλα έχει προκαλέσει μεγάλη διαμάχη, δημιουργώντας πολλές αμφιβολίες!! Καθολικές και Χριστιανικές Εκκλησίες φαίνεται να κρατάνε πολλά περισσότερα μυστικά….

Το πιο περίεργο πράγμα που αποκαλύπτει την Αγία Γραφή αυτή είναι ότι ο Ιησούς ήταν απλός προφήτης ο οποίος δεν σταυρώθηκε, αλλά ούτε ήταν και γιος του Θεού, η οποία αλλάζει εντελώς την ιστορία ξέρουμε ή ότι έχουμε κάνει!! Και λέει ότι οι Απόστολοι έφτιαξαν όλο αυτόν τον μύθο για να μπορέσει να διαφύγει ο Ιησούς…σε άλλες χώρες….χμμμ!!

Αυτά λένε οι τούρκοι ερευνητές….εμάς μας ενδιαφέρει το θέμα της Σελήνης…όσο για τα άλλα όταν το εξετάσουν και οι καθολικοί επιστήμονες από το Βατικανό και πιστοποιήσουν ότι είναι έτσι θα δουμε τι θα πούμε και τι θα γράψουμε…!!

Θα επανέλθω κάποια στιγμή στο θέμα αυτό….

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


2 σκέψεις στο “ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ!!!!

Αφήστε μια απάντηση