ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΜΙΘΣΟΝΙΑΝΣ!!!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!;! ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!! PART 1

ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΜΙΘΣΟΝΙΑΝΣ!!!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!;!

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!! PART 1

Το Σμιθσόνειο Ινστιτούτο (ΣΙ), ή Ινστιτούτο Σμιθσόνιαν (ή και λανθασμένα Σμισθόνιαν), είναι ένα ίδρυμα ερευνών των ΗΠΑ που ιδρύθηκε, με νομοθετική πράξη του Κογκρέσου, στις 10 Αυγούστου του 1846, με βασικό σκοπό “την αύξηση και διάδοση της γνώσης” ( ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΡΗΤΟ ) κυρίως μέσα από μουσειακά εκθέματα, φυσικής ιστορίας, μνημεία πολιτισμού και σχετικές έρευνες!!!! Το εν λόγω ίδρυμα, τελώντας υπό τη αιγίδα και οικονομική υποστήριξη του κράτους, ως ανεξάρτητος πολιτειακός οργανισμός, κατά την έννοια “Εθνικού Μουσείου των ΗΠΑ” συγκροτείται από μια μεγάλη ομάδα 19 βασικών μουσείων και 169 θυγατρικών, εννέα ερευνητικών κέντρων και ένα ζωολογικό κήπο, γεγονός που το έχουν καταστήσει όχι μόνο ιδιαίτερα γνωστό παγκοσμίως, αλλά και το μεγαλύτερο συγκρότημα του είδους του στον κόσμο!!!!

Το Σμιθσόνειο Ινστιτούτο προήλθε από κληροδότημα δωρεά του Άγγλου χημικού και μεταλλειολόγου Τζέημς Σμίθσον ( 1765-1869 ), προς τιμή του οποίου φέρει το όνομα και έχει έδρα στον ομώνυμο πύργο στην Ουάσιγκτον με περιφερειακά κέντρα εντός και εκτός των ΗΠΑ ( Αριζόνα, Βιρτζίνια Μέριλαντ, Νέα ΥόρκηΠαναμά κ.α. )!!!! Τα εκθέματα του συγκροτήματος υπολογίζονται σε 137 εκατομμύρια ενώ οι επισκέπτες στους χώρους του ανέρχονται περίπου σε 30 εκατομμύρια ετησίως!!!! Απασχολεί περίπου 9.000 άτομα ενώ η χρηματοδότησή του προέρχεται κυρίως από εταιρικές εισφορές, δωρεές, συνδρομές μελών, κρατική επιχορήγηση, αδειοδοτήσεις, εκπόνηση και προβολή επιστημονικών προγραμμάτων, πωλήσεις αντιγράφων και εκδόσεις βιβλίων και περιοδικών….όλα αυτά βέβαια με την βοήθεια της μασονίας!!!!
Στο 17μελές Διοικητικό του συμβούλιο συμμετέχει ο εκάστοτε Πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ, ο εκάστοτε Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, τρεις γερουσιαστές, τρία μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων, και εννέα μη κυβερνητικά μέλη οι οποίοι εκλέγουν και διορίζουν τον εκάστοτε Γενικό Γραμματέα (Πρύτανη) του Ιδρύματος ( όλοι αυτοί βέβαια πρέπει να ανήκουν στην μυστική οργάνωση << Στοά και Κρανίων >> – http://netnews.eu/%CE%BA%CF%81%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%AC-scull-and-bones/  ειδάλλως δεν υπάρχει περίπτωση να είναι σε αυτές τις θέσεις )!!!! Πρώτος Γραμματέας του ΣΙ ήταν ο Αμερικανός φυσικός Τζόζεφ Χένρι ( γνωστός από την ανακάλυψη της αυτεπαγωγής ), ο οποίος ήταν και ο μακροβιότερος στην ιστορία του ιδρύματος αλλά και μέλος των Ροδόσταυρων – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A1%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%BF%CE%B9 όπου βέβαια δεν ήταν γνωστό σε πολλούς παρά μόνο στους μυημένους και στα ανώτατα κλιμάκια των Σμιθσόνιαν!!!!

simaia si

Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΣΙ

spithonias flag

ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΩΝ ΣΜΙΘΣΟΝΙΑΝΣ!!!!

Στα σημαντικότερα τμήματα του ΣΙ περιλαμβάνονται:

 • Τα Αρχεία Αμερικανικής Τέχνης
 • Το Εθνικό Μουσείο Αμερικανικής Τέχνης
 • Το Εθνικό Μουσείο Αμερικανών Ινδιάνων
 • Το Εθνικό Μουσείο Ιστορίας και Τεχνολογίας
 • Το Εθνικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας
 • Το Εθνικό Μουσείο Αφρικανικής Τέχνης
 • Το Εθνικό Μουσείο Ταχυδρομείων
 • Το Εθνικό Μουσείο του Β’ Π.Π.
 • Το Μουσείο Διακοσμητικών Τεχνών και Σχεδίου Κούπερ – Χιούιτ
 • Το Μουσείο και Πάρκο Γλυπτικής Χίρσον
 • Η Υπηρεσία Διεθνών Ανταλλαγών
 • Η Υπηρεσία Ανταλλαγών Επιστημονικών Πληροφοριών
 • Το Κέντρο Τεχνών του Θεάματος Τ,Φ, Κένεντυ
 • Το Εθνικό Μουσείο Αεροναυπηγικής και Διαστήματος
 • Το Συμβούλιο Εθνικού Μουσείου των Ενόπλων Δυνάμεων
 • Η Εθνική Πινακοθήκη
 • Η Εθνική Πινακοθήκη Προσωπογραφιών
 • Η Πινακοθήκη Φρήρ
 • Η Πινακοθήκη Άρθουρ Σάκλερ
 • Ο Εθνικός Ζωολογικός Κήπος
 • Το Ακτινολογικό Βιολογικό Εργαστήριο
 • Το Σμιθσόνειο Αστροφυσικό Αστεροσκοπείο
 • Το Σμιθσόνειο Ινστιτούτο Τροπικών Ερευνών
 • Το Ειδικό Κέντρο Ερευνητών Γούντροου Γουίλσον κ.ά.

Θα πει πολύς κόσμος που το κακό με τους Μισθόνιανς!;! Ειδικά αυτοί που δουλεύουν για αυτούς!!!! Εσείς που δουλεύτε εκεί άθελα σας δεν έχετε ιδέα τι είναι η διοικητική κεφαλή του Ινστιτούτου αυτού!!!! Μα θα σας πω για να γνωρίζεται!!!!

 

Ας ξεκινήσω λοιπόν… Το παρακάτω είναι ένα ενδιαφέρον άρθρο με τίτλο “Αρχαιολογικό Συγκαλύψεις”, από τον Ντέιβιντ Χάτσερ Τσίλντρες στο παραπάνω περιοδικό NEXUS – http://de.wikipedia.org/wiki/NEXUS_Magazin  !!!! Μετά από αυτό υπάρχει απόσπασμα από ένα άρθρο εφημερίδας από μια εφημερίδα του 1909 υποδεικνύοντας ένα παράξενο εύρημα στην περιοχή του Γκράντ Κάνυον στις ΗΠΑ…..!!!!

Οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις είναι από την ΙΝVISIBLE LYCANS TEAM!!!!

Οι περισσότεροι από εσάς θυμάστε την τελευταία σκηνή από την δημοφιλή ταινία αρχαιολογικής περιπέτειας “Οι Κυνηγοί της Χαμένης Κιβωτού” με τον Ιντιάνα Τζόουνς, στην οποία ένα σημαντικό ιστορικό εύρημα, η Κιβωτός της Διαθήκης από το Ναό της Ιερουσαλήμ, κλειδώνεται σ’ ένα κιβώτιο και τοποθετείται σε μια τεράστια αποθήκη, όπου δεν θα την ξανά δει ποτέ κανείς, εξασφαλίζοντας μ’ αυτό τον τρόπο ότι τα βιβλία της ιστορίας δεν θα χρειαστεί να ξαναγράφουν και οι καθηγητές της ιστορίας δεν θα χρειαστεί να αναθεωρήσουν τη διάλεξη που δίνουν εδώ και σαράντα χρόνια!!!!

Σύμφωνα με τη γνώμη πολλών εξερευνητών, ειδικών, και ιστορικών , παρ’ όλο που η ταινία είναι φανταστική, η σκηνή κατά την οποία ένα σημαντικό αρχαίο λείψανο θάβεται σε μια αποθήκη είναι επικίνδυνα κοντά στην πραγματικότητα!!!! Για όσους ερευνούν τις κατηγορίες για αρχαιολογικές συγκαλύψεις, υπάρχουν ενοχλητικές ενδείξεις ότι το πιο σημαντικό αρχαιολογικό ινστιτούτο των ΗΠΑ, το Ινστιτούτο Σμιθσόνιαν ( Smithsonian ), που αποτελεί ( ΠΡΟΣΕΞΤΕ ) ανεξάρτητη ομοσπονδιακή αρχή, έχει σκόπιμα αποκρύψει κάποιες από τις πιο ενδιαφέρουσες και σημαντικές αρχαιολογικές ανακαλύψεις που έγιναν στην Αμερικανική ήπειρο, και μετέπειτα σε όλο τον κόσμο….!!!!

Το Βατικανό εδώ και πολύ καιρό κατηγορείται ότι κρύβει ευρήματα και αρχαία βιβλία στα τεράστια υπόγεια του, χωρίς να επιτρέπει στον έξω κόσμο την πρόσβαση σ’ αυτά!!!! Οι μυστικοί αυτοί θησαυροί, των οποίων η ιστορική ή θρησκευτική φύση είναι συχνά αμφισβητούμενη, θεωρούνται ότι αποκρύπτονται από την Καθολική Εκκλησία γιατί μπορούν να τραυματίσουν την αξιοπιστία της, ή ίσως να θέσουν τα επίσημα κείμενα τους υπό αμφισβήτηση, και δεν έχουν άδικο σε αυτό!!!!! Δυστυχώς, υπάρχουν ατράνταχτα στοιχεία ότι κάτι παρόμοιο συμβαίνει στο Ινστιτούτο Σμιθσόνιαν!!!!

Το Ινστιτούτο Σμιθσόνιαν ιδρύθηκε το 1829, όταν ένας εκκεντρικός Βρετανός εκατομμυριούχος ονόματι Τζέημς Σμίθσον ( James Smithson ), πέθανε αφήνοντας το ποσό των 515.169 δολαρίων για τη δημιουργία ενός ινστιτούτου “για την αύξηση και τη διάδοση της γνώσης στους ανθρώπους” όπως είπα και ποιο πάνω!!!! Δυστυχώς, υπάρχουν στοιχεία σύμφωνα με τα οποία οι Σμιθσόνιανς τα τελευταία εκατό χρόνια ασχολείται περισσότερο με την απόκρυψη παρά με τη διάδοση της γνώσης…!!!!

Η συγκάλυψη και απόκρυψη αρχαιολογικών στοιχείων ξεκίνησε στο τέλος του 1881 όταν ο Τζων Γουέσλυ Πάουελ ( John Wesley Powell – http://en.wikipedia.org/wiki/John_Wesley_Powell  ), ο γεωλόγος που έγινε διάσημος για την εξερεύνηση του Γκραν Κάνυον, διόρισε τον Σάϊρους Τόμας ( Cyrus Thomas – http://en.wikipedia.org/wiki/Cyrus_Thomas  ) διευθυντή του Τμήματος Ανατολικών Τύμβων του Γραφείου Εθνολογίας του Ινστιτούτου Σμιθσόνιαν!!!! Όταν ο Τόμας έφτασε στο Γραφείο Εθνολογίας “πίστευε ακράδαντα στην ύπαρξη μιας φυλής Κατασκευαστών Τύμβων, διάφορης από τις φυλές των Ινδιάνων της Αμερικής”!!!!

Ο Τζων Γουέσλυ Πάουελ όμως, ο διευθυντής του Γραφείου Εθνολογίας, που ήταν πολύ φιλικά διακείμενος προς τους Ινδιάνους της Αμερικής, όταν ήταν νέος είχε ζήσει για πολλά χρόνια με τους ειρηνικούς Ινδιάνους Γουινεμπάγκο ( Winnebago – http://www.winnebagotribe.com/  )  του Ουισκόνσιν και πίστευε ότι οι Ινδιάνοι της Αμερικής άδικα θεωρούνταν πρωτόγονοι και άγριοι, και αυτή είναι η αλήθεια!!!! Οι Ινδιάνοι ούτε άγριοι ήταν ούτε πρωτόγονοι!!!!

Οι Σμιθσόνιαν άρχισαν να προωθούν την ιδέα ότι οι ιθαγενείς Αμερικανοί, οι οποίοι εκείνη την εποχή εξολοθρεύονταν στους “Ινδιάνικους Πολέμους”, κατάγονταν από προηγμένους πολιτισμούς και ήταν άξιοι σεβασμού και προστασίας!!!! Ξεκίνησαν επίσης ένα πρόγραμμα συγκάλυψης των αρχαιολογικών στοιχείων που υποστήριζαν το κίνημα που ήταν γνωστό ως Διαδοτισμός ( Diffusionism – Ντιφιούζιονισμ ), ένα κίνημα που υποστηρίζει ότι κατά τη διάρκεια της ιστορίας υπήρξε μεγάλη διάδοση κουλτούρας και πολιτισμικών αξιών, η οποία προέκυψε λόγω των ταξιδιών των πλοίων και των εμπορικών ανταλλαγών!!!!

Οι Σμιθσόνιαν ακολούθησαν το αντίθετο όμως κίνημα, που είναι γνωστό ως Απομονωτισμός ( Isolationism – Ισολέϊσιονισμ )!!!! Ο Απομονωτισμός υποστηρίζει ότι οι περισσότεροι πολιτισμοί ήταν απομονωμένοι ο ένας από τον άλλο και ότι υπήρξε ελάχιστη επαφή μεταξύ τους, ιδιαίτερα μεταξύ εκείνων που χωρίζονταν από εκτάσεις νερού…σιγά μην άφηναν τους Ινδιάνους να κυβερνήσουν με λίγα λόγια και άλλα πολλά που δεν είναι του παρόντος!!!!

Σ’ αυτό τον διανοητικό πόλεμο που ξέσπασε την δεκαετία του 1880, υποστηριζόταν ότι ακόμα και η επαφή μεταξύ των πολιτισμών των Κοιλάδων του Οχάιο και του Μισισιπή ήταν σπάνια, και οπωσδήποτε οι πολιτισμοί αυτοί δεν είχαν καμιά επαφή με προηγμένους πολιτισμούς όπως των Μαγιάς, των Τολτέκων, ή των Αζτέκων στο Μεξικό και την Κεντρική Αμερική!!!! Με τα δεδομένα του Παλιού Κόσμου η ιδέα αυτή είναι ακραία, ακόμα και γελοία, αν σκεφτεί κανείς ότι το “δίκτυο” των ποταμών φτάνει μέχρι τον Κόλπο του Μεξικού και ότι οι πολιτισμοί αυτοί υπήρχαν στην απέναντι πλευρά του κόλπου!!!! Είναι σαν να ισχυρίζεται κάποιος ότι οι πολιτισμοί της Μαύρης θάλασσας δεν θα μπορούσαν να έχουν επαφή με τη Μεσόγειο….. ( γελάτε και εσείς ε!;! )!!!!

Όταν εξετάστηκε το περιεχόμενο πολλών αρχαίων τύμβων και πυραμίδων στις Μεσοδυτικές πολιτείες, φάνηκε ότι η ιστορία των Κοιλάδων του Μισισιπή αφορούσε έναν αρχαίο και προηγμένο πολιτισμό που είχε έρθει σε επαφή με την Ευρώπη και άλλες περιοχές!!!! Εκτός αυτού, σε πολλούς τύμβους ανακαλύφθηκαν τάφοι πανύψηλων ανδρών, που έφταναν κάποτε τα εφτά ή οχτώ πόδια σε ύψος, στους οποίους μάλιστα υπήρχαν πλήρεις πανοπλίες και σπαθιά, και μερικές φορές θησαυροί μεγάλης αξίας….όπου οι Σμιθσόνιανς τα πήραν προς φύλαξη τους και από τότε αγνοούνται έτσι απλά!!!!

Για παράδειγμα, όταν ανασκάφηκε ο τύμβος Σπίρο ( Spiro ) στην Οκλαχόμα στα 1930, βρέθηκε ένας ψηλός άνδρας μαζί με ένα δοχείο με χιλιάδες μαργαριτάρια και άλλα τεχνουργήματα!!!! Ήταν ο μεγαλύτερος θησαυρός αυτού του είδους που είχε καταγραφεί μέχρι τότε… εξαφανισμένος από τους Σμιθσόνιανς σήμερα!!!! Το πού βρίσκεται ο άνδρας με την πανοπλία είναι πολλοί οι ιστορικοί και οι ερευνητές που λένε ότι τελικά μεταφέρθηκε στο Ινστιτούτο Σμιθσόνιαν!!!!

Σε μια ιδιωτική συζήτηση με έναν γνωστό ιστορικό ερευνητή ( το όνομα του οποίου δεν θα αποκαλύψω ), έμαθα ότι ένας πρώην υπάλληλος του Σμιθσόνιαν, που απολύθηκε γιατί υποστήριζε την εκδοχή του Διαδοτισμού στην Αμερικανική ήπειρο ( δηλ. την αιρετική άποψη ότι άλλοι αρχαίοι πολιτισμοί είχαν ίσως επισκεφθεί τις ακτές της Βορείου και Νοτίου Αμερικής κατά τη διάρκεια των πολλών χιλιετηρίδων πριν από τον Κολόμβο ), υποστήριζε ότι κάποτε το Σμισθόνιαν έβγαλε στον Ατλαντικό μια φορτηγίδα γεμάτη περίεργα αντικείμενα και τεχνουργήματα και τα έριξε στον ωκεανό!!!! Τεχνουργήματα και αντικείμενα τα οποία δεν έπρεπε να μάθει ο κόσμος ότι υπήρχαν διότι θα άλλαζε την ροή της ιστορίας αλλά και θα έβγαιναν τρομερά μυστικά για τα αφεντικά τους τους Δρακόντειους!!!!

Παρ’ όλο που είναι δύσκολο να δεχτεί κανείς την ιδέα ότι το Σμιθσόνιαν θα μπορούσε να συγκαλύψει ένα σημαντικό αρχαιολογικό εύρημα, υπάρχουν δυστυχώς πολλές αποδείξεις ότι το Ινστιτούτο Σμιθσόνιαν συγκάλυψε και “έχασε” σκόπιμα σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα!!!! Το ενημερωτικό δελτίο “Stonewatch – Στόουνγοουτς ” της Εταιρείας “Gungywamp – Γκάνγκυγουαμπ – http://www.dpnc.org/gungywamp/images/Stonewatch-2006.pdf  ” του Κονέκτικατ, η οποία ερευνά μεγαλιθικά μνημεία στη Νέα Αγγλία, είχε μια περίεργη ιστορία στο τεύχος του χειμώνα του 1992 σχετικά με ορισμένα πέτρινα φέρετρα που ανακαλύφθηκαν το 1892 στην Αλαμπάμα, στάλθηκαν στο Ινστιτούτο Σμιθσόνιαν και μετά πολύ απλά “χάθηκαν” και αυτά!!!!

Σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο, ο ερευνητής Φρέντερικ Τζ. Πολ ( Frederick J. Pohl  – http://en.wikipedia.org/wiki/Frederick_J._Pohl  ) έγραψε ένα ενδιαφέρον γράμμα το 1950 στον μακαρίτη Δρα. Τ. Σ. Λέθμπριτζ ( Dr. T.C. Lethbridge – http://en.wikipedia.org/wiki/Thomas_Charles_Lethbridge  ), έναν Βρετανό αρχαιολόγο!!!!

Το γράμμα από τον Πολ ανέφερε: “Ένας καθηγητής της γεωλογίας μου έστειλε ένα αντίγραφο από την έκθεση του Ινστιτούτου Σμιθσόνιαν, με τίτλο “Το Ταφικό Σπήλαιο Κράμφ, του Φρανκ Μπέρνς ( Frank Burns – http://www.ibiblio.org/archives-archivists/msg07522.html  ), της Υπηρεσίας Γεωλογικής Έρευνας των ΗΠΑ”, από την αναφορά του Εθνικού Μουσείου των ΗΠΑ για το 1892, σελ. 451-454, 1984. Στο Σπήλαιο Κράμφ ( Crumf – http://rense.com/general62/msytun.htm ), στο νότιο βραχίονα του ποταμού Γουόριορ, στην Κοιλάδα Μέρφυ, στην Επαρχία Μπλάουντ της Αλαμπάμα, όπου φτάνει κανείς μέσω ποταμών από τον Κόλπο Μομπάιλ, υπήρχαν φέρετρα από ξύλο σκαμμένο με φωτιά και με πέτρινα ή χάλκινα εργαλεία!!!! Οχτώ από αυτά τα φέρετρα μεταφέρθηκαν στους Σμιθσόνιανς!!! Είχαν μήκος περί που εφτά πόδια και πέντε ίντσες, πλάτος 14 ως 18 ίντσες και βάθος 6 έως 7 ίντσες!!! Τα καπάκια ήταν ανοιχτά!!! Έγραψα πρόσφατα στο Σμιθσόνιαν, και στις 11 Μαρτίου έλαβα την απάντηση από τον Φ. Μ. Σέτζλερ ( F.M. Setzler καταραμένος από τον Άραλου – https://scholar.google.com/citations?user=TnwG6tUAAAAJ&hl=el  ), τον προϊστάμενο του Τμήματος Ανθρωπολογίας!!!! Είπε ότι: “Δεν μπορέσαμε να βρούμε τα δείγματα αυτά στις συλλογές μας, αν και τα αρχεία δείχνουν ότι παρελήφθησαν”!!!! Χμμμμμμ!!!! Τι έχουν να πούνε εδώ οι κατευθυνόμενοι δάχτυλοι της ιστοσελίδας << ελληνικά χόαξ >>!!!!;;;!!!!
SMITHONIAN 1

Μέσα από τις μυστικές αποθήκες των Μισθόνιανς Smithsonian Museum Relics of Blount County Geologist Frank Burns 1884…ετσι για να μην λένε μερικοί ότι δεν έχουμε στοιχεία και ότι λέμε είναι χόαξ όπως συνηθίζουν να ΄λένε!!!!

Ο Ντέιβιντ Μπάρον ( David Barron – http://www.stonestructures.org/html/gungywamp.html  ), Πρόεδρος της Εταιρείας Gungywamp, έμαθε τελικά από το Σμιθσόνιαν ότι τα φέρετρα τελικά ήταν ξύλινες λεκάνες και ούτως ή άλλως δεν μπορούσε να τα δει κανείς γιατί φυλάσσονταν σε μια αποθήκη μολυσμένη από αμίαντο…..!!!! Η αποθήκη αυτή επρόκειτο να κλειστεί για τα επόμενα δέκα χρόνια και κανείς δεν επιτρεπόταν να μπει εκτός από το προσωπικό του Σμιθσόνιαν…..βλέπετε οι καταραμένοι Δρακονιανοί έχουν ανοσία στον αμίαντο!!!!

Ο Ιβάν Τ. Σάντερσον ( Ivan T. Sanderson – http://en.wikipedia.org/wiki/Ivan_T._Sanderson  ), γνωστός ζωολόγος και ένας από τους τακτικούς καλεσμένους στο σώου του Τζόνι Κάρσον ( Johnny Carson – http://en.wikipedia.org/wiki/The_Tonight_Show_Starring_Johnny_Carson  ) στη δεκαετία του ’60 (συνήθως με ένα εξωτικό ζώο, όπως έναν μυρμηγκοφάγο  – παγκολίνο ή έναν λεμούριο), διηγήθηκε κάποτε μια περίεργη ιστορία για ένα γράμμα που έλαβε σχετικά με έναν μηχανικό που δούλευε στο νησί Σεμίγια ( Shemya- http://en.wikipedia.org/wiki/Shemya  ) του συμπλέγματος των Αλεουτιών Νήσων κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο!!!! Κατά την κατασκευή ενός αεροδιαδρόμου, η ομάδα του ισοπέδωσε κάποιους λόφους και ανακάλυψε κάτω από αλλεπάλληλα στρώματα προσχώσεων, απομεινάρια που τους φάνηκαν ανθρώπινα….όπου και ήταν και φυσικά και εκεί επενέβησαν οι Σμιθσόνιανς!!!! Ο τύμβο ήταν στην πραγματικότητα ένα νεκροταφείο γεμάτο τεράστια ανθρώπινα λείψανα, που περιελάμβαναν κρανία και μακριά οστά ποδιών!!!!

Τα κρανία είχαν ύψος από 22 έως 24 ίντσες από τη βάση ως την κορυφή!!!! Δεδομένου ότι το κρανίο ενός ενήλικα είναι συνήθως οχτώ ίντσες από το εμπρός έως το πίσω μέρος του, ένα τόσο μεγάλο κρανίο φανερώνει ότι ο άνθρωπος που το είχε πρέπει να ήταν τεραστίων διαστάσεων!!!! Επιπλέον, αναφέρθηκε ότι κάθε κρανίο είχε υποστεί προσεκτικό τρυπανισμό ( διαδικασία ανοίγματος μιας οπής στο πάνω μέρος του κρανίου )!!!!

Στην πραγματικότητα, η συνήθεια να συμπιέζεται το κρανίο ενός βρέφους και να εξαναγκάζεται να αναπτυχθεί σε επιμηκύμενο σχήμα ήταν μια πρακτική που χρησιμοποιούσαν οι αρχαίοι Περουβιανοί, οι Μαγιάς και οι Πλατυκέφαλοι Ινδιάνοι της Μοντάνα αλλά και φυλές της Αφρικής!!!!

Ο Σάντερσον προσπάθησε να συγκεντρώσει επιπλέον στοιχεία, και τελικά έλαβε ένα γράμμα από ένα άλλο μέλος της ομάδας που επιβεβαίωσε το γεγονός!!!! Και τα δυο γράμματα ανέφεραν ότι το Ινστιτούτο Σμιθσόνιαν είχε παραλάβει τα λείψανα αλλά έπειτα δεν ξανακούστηκε τίποτα απολύτως για αυτά!!!! Ο Σάντερσον φαινόταν πεπεισμένος ότι το Ινστιτούτο Σμιθσόνιαν είχε παραλάβει τα περίεργα απομεινάρια, αναρωτιόταν όμως γιατί δεν δημοσιοποιούσαν τα στοιχεία!!!! Εδώ είναι και το παράξενο πολλοί λένε ότι αν τα είχαν οι  Σμιθσόνιαν θα τα είχαν εκθέσει!!!! Είπαμε όμως για ποιο λόγο τα καταστραφεί ποιο πάνω!!!! Ρωτάει λοιπόν: “… μήπως αυτό συμβαίνει επειδή αυτοί οι άνθρωποι δεν θέλουν να ξαναγράψουν τα επιστημονικά εγχειρίδια!!;!!”!!!! Καλό ε!!;!!

Το 1944 έγινε μια τυχαία ανακάλυψη ακόμα πιο αμφιλεγόμενης φύσης από τον Βάλντεμαρ Τζάλσραντ ( Waldemar Julsrud – http://en.wikipedia.org/wiki/Ac%C3%A1mbaro_figures ) στο Ακαμπάρο ( Acambaro – http://en.wikipedia.org/wiki/Ac%C3%A1mbaro  ) του Μεξικού!!! Το Ακαμπάρο ανήκει στην Πολιτεία του Γκουάνα Χουάτο ( Guanajuato – http://en.wikipedia.org/wiki/Guanajuato,_Guanajuato  ), 175 μίλια βορειοδυτικά της πόλης του Μεξικού!!!! Στον περίεργο αρχαιολογικό χώρο βρέθηκαν πάνω από 33.500 αντικείμενα από πηλό, από πέτρα ( ακόμη και από νεφρίτη ), καθώς και μαχαίρια από οψιδιανό ( που είναι πιο κοφτερά από τα ατσάλινα και χρησιμοποιούνται ακόμα και σήμερα στην καρδιοχειρουργική )!!!!

Ο Τζάλσραντ, επιφανής Γερμανός έμπορος της περιοχής, βρήκε επίσης αγάλματα με ύψος που κυμαινόταν από λιγότερο από μια ίντσα μέχρι και έξι πόδια, και τα οποία απεικόνιζαν μεγάλα ερπετά, μερικά από τα οποία ήταν σε ενεργητική επαφή με ανθρώπους συνήθως τους έτρωγαν, αλλά σε μερικά, περίεργα αγαλματίδια εμφανιζόταν ερωτική επαφή!!!! Πολλά από τα πλάσματα αυτά θύμιζαν δεινόσαυρους στους παρατηρητές.

SMITHONIAN 2

Ο Τζάλσραντ στρίμωξε αυτή τη συλλογή σε δώδεκα δωμάτια του εκτεταμένου σπιτιού του!!!! Σ’ αυτή συμπεριλαμβάνονταν εκπληκτικές αναπαραστάσεις Νέγρων, Ανατολιτών και γενειοφόρων Καυκασίων, όπως και μοτίβα από Αιγυπτιακούς, Σουμεριακούς και άλλους αρχαίους πολιτισμούς του άλλου ημισφαιρίου, καθώς και πορτραίτα του Μεγαλοπόδαρου και άλλων υδρόβιων τερατόμορφων πλασμάτων, περίεργων συμπλεγμάτων ανθρώπων και ζώων, και ένα σωρό άλλες ανεξήγητες κατασκευές!!!! Στον ίδιο χώρο με τα κεραμικά αντικείμενα βρέθηκαν δόντια από ένα εξαφανισμένο είδος αλόγου της Εποχής των Πάγων, ο σκελετός ενός μαμούθ, και μια σειρά από ανθρώπινα κρανία!!!!

Στα εργαστήρια του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνιας έγινε ραδιοχρονολόγηση καθώς και πρόσθετα τεστ, με την χρήση της μεθόδου θερμικής φωτεινότητας για τη χρονολόγηση αγγείων. Τα αποτελέσματα αποκάλυψαν ότι τα αντικείμενα κατασκευάστηκαν πριν από 6.500 χρόνια, γύρω στο 4.500 π.Χ.!!!! Μια ομάδα ειδικών από άλλο πανεπιστήμιο, οι οποίοι είδαν τα έξι δείγματα του Τζάλσραντ χωρίς όμως να ξέρουν την προέλευση τους, απέκλεισαν την πιθανότητα να είναι σύγχρονα αντίγραφα!!!! Παρ’ όλα αυτά, δεν μπόρεσαν να πουν τίποτα όταν πληροφορήθηκαν την αμφισβητούμενη προέλευση τους!!!!

Το 1952, σε μια προσπάθεια να δυσφημιστεί η περίεργη αυτή συλλογή η οποία είχε αρχίσει να γίνεται γνωστή, ο Αμερικανός αρχαιολόγος Τσαρλς Σ. Ντιπέσο ( Charles C. DiPeso – http://en.wikipedia.org/wiki/Charles_C._Di_Peso  ) ισχυρίστηκε ότι εξέτασε διεξοδικά τα 32.000 κομμάτια που υπήρχαν τότε!!!! Τα εξέτασε μέσα σε τέσσερις ώρες που πέρασε στο σπίτι του Τζάλσραντ….τα 32.000 κομμάτια …σε τέσσερεις ώρες!;!

Σε ένα βιβλίο που πρόκειται να εκδοθεί ( το οποίο καθυστέρησε πολύ να κυκλοφορήσει λόγω των συνεχιζόμενων εξελίξεων στην έρευνα του) ο ερευνητής αρχαιολογίας Τζων X. Τίρνεϋ ( John Η. Tierney – https://plus.google.com/+JohnTierney007  ), ο οποίος δίνει διαλέξεις πάνω στο θέμα εδώ και δεκαετίες, ισχυρίζεται ότι για να καταφέρει να το κάνει αυτό ο Ντιπέσο θα έπρεπε να εξετάζει 133 κομμάτια το λεπτό συνέχεια επί τέσσερις ώρες, ενώ στην πραγματικότητα, θα χρειάζονταν εβδομάδες ολόκληρες απλώς και μόνο για διαχωρίσει κανείς τον τεράστιο όγκο των εκθεμάτων και να τα διατάξει κατάλληλα για μια σωστή εκτίμηση!!!!

Ο Τίρνεϋ, που κατά την διάρκεια της έρευνας συνεργάστηκε με τον μακαρίτη καθηγητή Χάπγκουντ, τον επίσης μακαρίτη Ουίλιαμ Ν. Ράσελ ( William Ν. Russell – http://www.ufaw.org.uk/williamrussellfellowship.php  ) και άλλους, υποστηρίζει ότι το Ινστιτούτο Σμιθσόνιαν και άλλες αρχαιολογικές αρχές οργάνωσαν μια εκστρατεία παραπληροφόρησης σχετικά με τα ευρήματα!!!! Στην αρχή της διαμάχης αυτής, το Σμιθσόνιαν απέρριψε ολόκληρη τη συλλογή Ακαμπάρο ως μια καλοστημένη απάτη!!!! Και αυτό διότι παρότι έκανε προσφορά να τα αγοράσει δεν πέτυχε τίποτα!!!! Οπότε η παραπληροφόρηση ότι αυτά δεν είναι αυθεντικά μα πλαστά επικράτησε!!!! Επίσης, χρησιμοποιώντας τον Νόμο για την Ελευθερία της Πληροφόρησης, ο Τίρνεϋ ανακάλυψε ότι όλοι σχεδόν οι φάκελοι του Σμιθσόνιαν σχετικά με την υπόθεση Τζάλσραντ είχαν χαθεί…..όπως πάντα βέβαια!!!!

Μετά από δυο αποστολές στην περιοχή το 1955 και το 1968, ο καθηγητής Τσαρλς Χάπγκουντ, καθηγητής ιστορίας και ανθρωπολογίας στο Πανεπιστήμιο του Νιου Χαμσάιρ, κατέγραψε τα αποτελέσματα της  δίχρονης έρευνας του στο Ακαμπάρο σε ένα βιβλίο που τυπώθηκε ιδιωτικά με τον τίτλο Μυστήριο στο Ακαμπάρο!!!! Αρχικά, ο Χάπγκουντ ήταν ένας σκεπτικιστής με ανοιχτό μυαλό σ’ ό,τι αφορούσε στη συλλογή, όμως μετά την πρώτη του επίσκεψη το 1955, όταν ήταν μάρτυρας της ανασκαφής κάποιων από τις φιγούρες και μπόρεσε ακόμα να υποδείξει στους ανασκαφείς το πού ήθελε να σκάψουν, πίστεψε απόλυτα ότι ήταν πραγματική!!!!

Τα πράγματα στην απίστευτη αυτή διαμάχη περιπλέκονται ακόμα περισσότερο από το γεγονός ότι το Εθνικό Ινστιτούτο Ιστορίας και Ανθρωπολογίας, μέσω του μακαρίτη διευθυντή Προ-Ισπανικών Μνημείων, Δρα Εντουάρντο Νογκουέρα ( Dr. Eduardo Noguera – https://www.apologeticspress.org/apcontent.aspx?category=9&article=446 ), (ο οποίος, ως επικεφαλής μιας επίσημης ομάδας ερευνών στην περιοχή, εξέδωσε μια αναφορά την οποία θα δημοσιεύσει ο Τίρνεϋ), παραδέχτηκε “τα αντικείμενα βρέθηκαν με προφανώς επιστημονική διαδικασία”!!!! Όμως, παρά το ότι οι αποδείξεις ήταν μπροστά στα μάτια τους, οι επίσημοι δήλωσαν ότι λόγω της “φανταστικής” φύσης των αντικειμένων, θα πρέπει να αποτελούσαν απάτη του Τζάλσραντ!!!! Οι καταραμένοι Σμιθσόνιανς ήταν από πίσω!!!!

Ο απελπισμένος αλλά πάντα αισιόδοξος Τζάλσραντ πέθανε!!!! Το σπίτι του πουλήθηκε και η συλλογή μπήκε στην αποθήκη!!!! Η συλλογή αυτή τη στιγμή δεν είναι ανοιχτή για το κοινό, κάτι κατάφεραν οι καταραμένοι!!!

Ίσως όμως η πιο εντυπωσιακή συγκάλυψη απ’ όλες να είναι η ανασκαφή ενός αιγυπτιακού τύμβου από το ίδιο το Σμιθσόνιαν στην Αριζόνα!!!! Μια μεγάλη πρωτοσέλιδη δημοσίευση στην εφημερίδα “Phoenix Gazette – http://www.spiritofmaat.com/archive/nov2/gazette.htm  ” όπου και έχουμε γράψει σχετικό άρθρο ποιο παλιά για αυτό, οποίος θέλει να το διαβάσει ας πατήσει ΕΔΩ!!!!

Στις 5 Απριλίου του 1909, έδινε μια πολύ λεπτομερειακή αναφορά σχετικά με την ανακάλυψη και ανασκαφή ενός θαλάμου σκαμμένου στο βράχο από μια αποστολή επικεφαλής της οποίας ήταν κάποιος καθηγητής Σ.Α. Τζόρνταν ( S.A. Jordan δεν υπάρχουν στοιχεία για αυτόν σήμερα πουθενά από όσο ψάξαμε εκτός από αναφορές από την υπόγεια πόλη του Γκραν Κάνυον ) από τους Σμιθσόνιανς!!! Οι Σμιθσόνιανς όμως ισχυρίζονται ότι δεν έχουν απολύτως καμία γνώση για την ανακάλυψη ή εκείνους που την έκαναν…..πείτε μου ότι γελάτε και εσείς διότι εγώ κλαίω από τα γέλια με δαύτους!!!!

Η World Explorers Club – http://www.wexclub.com/  ( Λέσχη Εξερευνητών του Κόσμου ) αποφάσισε να ελέγξει την ιστορία αυτή επικοινωνώντας με το Σμιθσόνιαν στην Ουάσιγκτον, αν και πιστεύω  ότι υπήρχαν λίγες πιθανότητες να βρεθούν πραγματικά αξιόλογες πληροφορίες!!!! << Αφού μιλήσαμε λίγο με τον τηλεφωνητή, μάς συνέδεσαν με μια αρχαιολόγο του Σμιθσόνιαν, και μια γυναικεία φωνή ήρθε στο τηλέφωνο και μάς συστήθηκε.
Της είπα ότι ερευνούσα μια ιστορία από ένα άρθρο εφημερίδας του Φοίνιξ του 1909 σχετικά με την ανασκαφή τον Σμιθσόνιανς στους θαλάμους που ήταν σκαμμένοι στους βράχους του Γκραν Κάνυον όπου βρέθηκαν αιγυπτιακά αντικείμενα, και ρώτησα αν το Σμιθσόνιαν μπορούσα να μου δώσει πληροφορίες πάνω στο θέμα.
“Λοιπόν, το πρώτο πράγμα που μπορώ να σας πω, πριν προχωρήσουμε παρακάτω” είπε, “είναι ότι δεν έχουν βρεθεί ποτέ κανενός είδους αιγυπτιακά αντικείμενα στη Βόρειο ή τη Νότιο Αμερική. Οπότε μπορώ να σας πω ότι το Σμιθσόνιαν δεν έχει ποτέ αναμιχθεί σε τέτοιες ανασκαφές”. >> Ήταν πολύ ευγενική και εξυπηρετική, τελικά όμως, δεν ήξερε τίποτα. Ούτε αυτή ούτε κανένας άλλος με τον οποίο μίλησα δεν μπόρεσε να βρει κάποια καταγραφή της ανακάλυψης ούτε σχετικά με τον Γ.Ε. Κινκέιντ (G.E. Kinkaid) ή τον καθηγητή Σ. Α. Τζόρνταν.

Παρ’ όλο που δεν μπορεί να αποκλειστεί ότι ολόκληρη η ιστορία ίσως ήταν μια περίτεχνη απάτη της εφημερίδας, το γεγονός ότι ήταν στην πρώτη σελίδα, κατονόμαζε το φημισμένο Ινστιτούτο Σμιθσόνιαν και έδινε μια πολύ λεπτομερειακή αναφορά που καταλάμβανε αρκετές σελίδες, υποστηρίζοντας την αξιοπιστία της!!!! Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι μια τέτοια ιστορία βγήκε από το πουθενά!!!!

Μήπως το Ινστιτούτο Σμιθσόνιαν συγκαλύπτει μια αρχαιολογική ανακάλυψη τεράστιας σημασίας!!;!! Αν η ιστορία αυτή είναι αληθινή, θα αλλάξει ριζικά την τρέχουσα επιστημονική άποψη ότι δεν υπήρχε υπερωκεάνια επαφή πριν από τον Κολόμβο, και ότι όλοι οι Αμερικανοί Ινδιάνοι, και στις δύο ηπείρους, κατάγονται από τους εξερευνητές της Εποχής των Πάγων που ήρθαν από τον Βερίγγειο Πορθμό!!!
Μήπως η ιδέα ότι οι αρχαίοι Αιγύπτιοι επισκέφθηκαν την περιοχή της Αριζόνα είναι τόσο παράλογη και απορριπτέα που πρέπει να συγκαλυφθεί!!;!! Ίσως το Ινστιτούτο Σμιθσόνιαν ενδιαφέρεται περισσότερο να διατηρήσει την υπάρχουσα κατάσταση παρά να ταράξει τα νερά με εκπληκτικές νέες ανακαλύψεις που ανατρέπουν την προηγουμένως αποδεκτή ακαδημαϊκή διδασκαλία!!!

Ο ιστορικός και γλωσσολόγος Καρλ Χαρτ ( Carl Hart – http://en.wikipedia.org/wiki/Carl_Hart  ), εκδότης του “World Explorer – http://www.wexclub.com/wexclub_magazine.html  “, βρήκε έναν οδοιπορικό χάρτη του Γκραν Κάνυον από ένα βιβλιοπωλείο στο Σικάγο!!!! Εξετάζοντας το χάρτη, εκπλαγήκαμε από το πόσες περιοχές στη βόρεια πλευρά του φαραγγιού έχουν αιγυπτιακά ονόματα!!! Η περιοχή γύρω από το Χείμαρρο των 94 Μιλίων και το Χείμαρρο Τρίνιτυ έχει σημεία (συμπλέγματα βράχων, απ’ ό,τι φαίνεται) με ονόματα όπως Πύργος του Σετ, Πύργος του Ρα, Ναός του Ώρου, Ναός του Όσιρι και Ναός της Ίσιδος!!!! Στην περιοχή του Στοιχειωμένου Φαραγγιού υπήρχαν ονόματα πυραμίδα του Χέοπα, Ερημητήριο του Βούδα, Ναός του Βούδα, Ναός του Μανού και Ναός της Σίβα!!!! Υπήρχε κάποια σχέση ανάμεσα σ’ αυτές τις περιοχές και τις υποτιθέμενες αιγυπτιακές ανακαλύψεις στο Γκραν Κάνυον!!!;!!!

Επικοινωνήσαμε με έναν αρχαιολόγο της πολιτείας στο Γκραν Κάνυον, που μας είπε ότι απλώς στους πρώτους εξερευνητές άρεσαν τα αιγυπτιακά και ινδουιστικά ονόματα, ήταν αλήθεια όμως ότι η περιοχή αυτή ήταν απαγορευμένη στους οδοιπόρους και τους άλλους επισκέπτες “λόγω επικίνδυνων σπηλαίων”!!!!

Πραγματικά, ολόκληρη αυτή η περιοχή του Γκραν “Κάνυον με τα αιγυπτιακά και ινδουιστικά τοπωνύμια είναι απαγορευμένη ζώνη κανείς δεν επιτρέπεται να μπει σε αυτή τη μεγάλη περιοχή!!!!

Το μόνο που μπορούσαμε να συμπεράνουμε ότι αυτή ήταν η περιοχή στην οποία βρίσκονταν οι θάλαμοι!!!! Κι όμως σήμερα, η περιοχή αυτή, όλως περιέργως, είναι αποκλεισμένη για όλους τους οδοιπόρους κι ακόμα, κατά μεγάλο μέρος και στο προσωπικό του πάρκου!!!! Πιστεύω ότι ο έξυπνος αναγνώστης θα καταλάβει ότι αν έστω και ένα μικρό μέρος από τις αποδείξεις του “Σμιθσόνιαν-γκέητ” είναι αληθινές, τότε το πιο φημισμένο αρχαιολογικό  Ινστιτούτο έχει αναμειχθεί ενεργά στη συγκάλυψη στοιχείων σχετικά με προηγμένους αμερικανικούς πολιτισμούς, στοιχείων για αρχαία ταξίδια πολλών πολιτισμών στη Βόρειο Αμερική, στοιχείων για ανώμαλης μορφής γίγαντες και άλλα περίεργα ευρήματα, και στοιχείων που τείνουν να ανατρέψουν το επίσημο δόγμα σχετικά με την ιστορία της Βορείου Αμερικής!!!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σμιθσόνιαν εξακολουθεί να αρνείται να ανοίξει τις συνεδριάσεις του στους δημοσιογράφους ή στο κοινό!!! Αν οι Αμερικανοί μπορούσαν κάποτε να μπουν στη “σοφίτα του έθνους”, όπως έχει αποκληθεί το Σμιθσόνιαν, ποιος ξέρει τι σκελετούς θα ανακάλυπταν!!!;!!! Το άρθρο από το περιοδικό ΝΕXUS τελειώνει εδώ…!!!!

Μην βιάζεστε δεν τέλειωσα…. Οι Σμιθσόνιανς εξαπλώθηκαν παντού ακόμα και στην χώρα μας!!!!Που εδρεύουν!!;!! Μα φυσικά στις αμερικάνικες αρχαιολογικές σχολές!!!!

Λόγο που χάσανε οι Σμιθσόνιανς σε δικαστήριο των ΗΠΑ για την καταστροφή λείψανα γιγάντων αλλά και αγνώστων αρχαίων αντικειμένων εμμέσως παραπληροφόρησαν τον κόσμο ότι δεν είναι έτσι και πολλοί στην χώρα μας έσπευσαν να το διαλαλήσουν αυτό λέγοντας ότι << Το World News Daily Report είναι μια νέα και πολιτικής σάτιρας διαδικτυακή έκδοση, η οποία μπορεί ή δεν μπορεί να χρησιμοποιεί τα πραγματικά ονόματα, συχνά σε ημιπραγματικά ή ως επί το πλείστον με πλασματικούς τρόπους. Όλα τα άρθρα ειδήσεων που περιέχονται στο worldnewsdailyreport.com είναι μυθοπλασίες, και πιθανώς ψεύτικες ειδήσεις. Οποιαδήποτε ομοιότητα με την αλήθεια είναι εντελώς τυχαία, εκτός από όλες τις αναφορές σε πολιτικούς ή / και διασημότητες, οπότε βασίζονται σε πραγματικούς ανθρώπους, αλλά εξακολουθούν να βασίζονται σχεδόν εξ ολοκλήρου σε μυθοπλασία >> συμφωνώ αλλά πρόκειται για μια ιστοσελίδα όπου είναι φτιαγμένη ως παραπληροφόρηση πολλών γεγονότων και αν κάποιος την ψάξει καλύτερα θα βρει πολλά αλλά δεν θα μπορεί να τα πει…. Σας το εγγυούμαι αυτό!!!!

Για δείτε λοιπόν όλοι εσείς που υποστηρίζεται τους Σμιθσόνιανς ως ευεργέτες αυτό:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=dgzSHRC8AgQ[/youtube]

 

Το ίδιο το Σμιθσόνιαν ινστιτούτο έκανε λόγο ότι το ινστιτούτο Σμιθσόνιαν δεν έχει πραγματοποιήσει την καταστροφή σκελετών από ανθρώπινους γίγαντες από τις αρχές του 1900!!!! Το παραδέχτηκαν λοιπόν ότι είχαν καταστρέψει το 1900!!!! Οι κατηγορίες προκύπτουν από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Εναλλακτικής Αρχαιολογίας (ΑΙΑΑ) ότι το Σμιθσόνιαν είχε καταστρέψει χιλιάδες γιγαντιαία ανθρώπινα οστά κατά τις αρχές του 1900 που ελαφρά τη καρδία το Smithsonian μηνύει την οργάνωση για δυσφήμηση και προσπαθεί να βλάψει τη φήμη του ιδρύματος 168 ετών!!!! Κατά τη διάρκεια της δίκης, νέα στοιχεία ήρθαν στο φως, ενώ αρκετοί του Smithsonian παραδέχθηκαν την ύπαρξη των εγγράφων που φέρεται να δείχνουν την καταστροφή δεκάδων χιλιάδων ανθρώπινων σκελετών που ήταν μεταξύ των 2 μέτρων έως 4 σε ύψος, ” η συμβατική αρχαιολογία γενικά δεν μπορεί να το παραδεχτεί για διάφορους λόγους », λέει ο εκπρόσωπος ΑΙΑΑ, James Churward μπορείτε να μάθετε για αυτόν

http://en.wikipedia.org/wiki/James_Churchward

εδώ:

http://www.philipcoppens.com/mu.html

εδώ:

http://www.sydhav.no/giants/denisova_giants_usa.htm

εδώ:

http://marie.roca.over-blog.com/article-preuves-de-geants-et-smithonian-institut-condamne-125229911.html

και εδώ:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ZQ7t_wM2D_k[/youtube]

δεν θα συνεχίσω άλλο το που αναφέρεται και ποιος είναι ο Τζέημς Τσάργουορντ!!!!

Οπότε όλοι εσείς που τρέξατε να γλύψετε τους Σμιθσόνιανς είσαστε για πολλά γέλια με το να γράφετε ότι τελικά δεν έγιναν τα δικαστήρια αυτά!!!! Με πολύ περίτεχνο τρόπο κατάφεραν να μην γίνει και γνωστό στον κόσμο αυτό το δικαστήριο….. α ρε κακομοίρηδες!!!! Λέγεστε και ερευνητές!!!! Ψάξτε για τα στοιχεία και τις αποδείξεις πρώτα και μετά να μιλάτε!!!! Αλλά τι λέω τώρα είναι γνωστό ειδικά σε σελίδες που τα βγάζουν όλα πλαστά ότι ο δάχτυλος πίσω από όλα αυτά είναι η μασονία!!!!

Συνεχίζω… από τα ποιο παράξενα μυστήρια σε θέματα γιγάντων έγινε στην Αγγλία τα τελευταία χρόνια όπου τα πράγματα έχουν μπερδευτεί τελείως!!!! Πρόκειται για το μυστήριο των Βίκινγκς  όπου βρέθηκαν τάφοι με πολλά οστά ανθρώπων αλλά λέγεται ότι ανακαλύφθηκε και ένας γίγαντας και κάποιοι άλλοι ακόμα και δύο!!!!! Πρόκειται για ένα από τα ποιο αινιγματικά μυστήρια των Βίκινγκς μέχρι σήμερα!!!!

Φωτογραφίες:

Ο γίγαντας που βρέθηκε στην Αγγλία στους τάφους των Βίκινγκς …

GIGANTAS VIKINGS 1

GIGANTAS VIKINGS 2

Μπορεί να δει κάποιος τις διαφορές του γιγάντιου κρανίου από του αρχαιολόγου που το βαστά….λίγο πριν την τελειωτική εκσκαφή!!!! Αυτές οι φωτογραφίες είναι η μόνη απόδειξη της ύπαρξης του γίγαντα!!!! Αλλά και τα κτίρια πίσω αλλά και ο τόπος εκσκαφής είναι οι μάρτυρες ότι ο γιγάντιος σκελετός βρέθηκε εκεί του γίγαντα!!!!

https://s4-eu1.startpage.com/do/search?cmd=process_search&pid=3bfbce743ae1f64dd8793b9c493d7058

δεν θα ασχοληθώ με το τι βρήκανε εκεί οι αρχαιολόγοι το λένε στην ιστοσελίδα τους οι Σμιθσόνιανς!!!! Όπου και ανακατεύτηκαν και πάλι!!!! Είπαμε δεν έμειναν μόνο στην Αμερική αλλά πλέον βρίσκονται παντού!!!! Όσο για τον γίγαντα των Βίκινγκς οι Σμιθσόνιανς λένε ότι είναι παραμύθι και ότι δεν υπάρχει…..Χμμμμμ όπως δεν υπήρξαν όλα τα άλλα…!!!!η αμέσως ηλεκτρονική διεύθυνση είναι το Σμιθσόνιανς όπου αποτελείται από πέντε σελίδες με το τι βρήκαν για το θέμα αυτό!!!!

http://www.smithsonianmag.com/history/a-viking-mystery-59648019/?no-ist

Ερωτηματικά;

Α) Γιατί εφόσον ιδρύθηκε το ινστιτούτο αυτό στην Αμερική άρχισε να παίρνει πρωτοβουλίες ποιο πολλές από την αρχαιολογική υπηρεσία της Αμερικής όπου και ήταν η ποιο αρμόδια για το κάθε τι αρχαίο στην χώρα!;!

Β) Γιατί οι Σμιθσόνιανς επεκτάθηκαν σε όλο τον κόσμο και κάνουν ότι έκαναν και κάνουν στην Αμερική!;!

Γ) Γιατί οι Σμιθσόνιανς όχι φανερά μα κρυφά!;! Δεν νομίζω!!!! Σήμερα κυβερνάνε ας μου επιτραπεί ο όρος όλες τις αρχαιολογικές κρατικές υπηρεσίες του κόσμου και όταν πρόκειται για περίεργη εκσκαφή αν δεν υπάρχει αντιπρόσωπος τους δεν γίνεται!;! Φανερός ή ακόμα υπό κάλυψη κάποιου αρχαιολογικού ινστιτούτου!!!! Για ρωτήστε σήμερα τους ανεξάρτητους αρχαιολόγους πόσες φορές γίνεται αυτό άλλα και πόσα στοιχεία χάθηκαν μετά την ανασκαφή….

Δ) Γιατί πολλοί ερευνητές λένε ότι οι Σμιθσόνιανς ανήκουν στην δούλεψη των μασόνων!;! Είναι αλήθεια αυτό!;!

Ε) Είναι αλήθεια ότι όσοι δουλεύουν για τους Σμιθσόνιαν είναι μασόνοι!;! Όχι!!!! Μόνο τα ηγετικά στελέχη τους και κάποια έμπιστα άτομα!!!!

Ζ) Για ρωτήστε την κυρία  Λιάνα Σουβαλτζή την αρχαιολόγο τι έχει τραβήξει από δαύτους και πως τις διαλύσανε την καριέρα όταν ανακοίνωσε ότι ανακάλυψε τον τάφο του Μέγα Αλέξανδρου στην όαση Σίουα Στην Αίγυπτο!;!

Διαβάστε εδώ για αυτό: http://indobserver.blogspot.gr/2014/02/blog-post_7118.html

τι να πει κανείς για το περίφημο παλάτι του Μενέλαου στην Σπάρτη ε!;! Δεν γνωρίζεται!;! Σιγά μην σας τα πουν οι Σμιθσόνιανς!!!! Για διαβάστε εδώ:

http://www.tovima.gr/culture/article/?aid=149328

εδώ:

http://www.tovima.gr/culture/article/?aid=458232

εδώ:

https://athens.indymedia.org/post/552696/

Έχω και άλλα από πολλές περιπτώσεις…. Για δείτε εδώ:

Για το θέμα της υπόγειας Αθήνας και τι δεν έχει ειπωθεί αλλά για δείτε αυτό για να εκπλαγείτε κανονικά το τι παίζεται!!!! Πρέπει όμως να το δείτε όλο και να ακούσετε το τι λένε!!!! Έτσι για να πάρετε μια ιδέα πως δουλεύουν οι Σμιθσόνιανς!!!!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Y1rnN49jw6Y[/youtube]

Για δείτε τι έγινε εδώ με τους τάφους των Σαλαμινομάχων….

http://salamis-news.blogspot.com/2010/12/blog-post_2874.html

Άντε και να πω ότι δεν ευθύνονται οι Σμιθσόνιανς για αυτά για το όμως δεν επενέβησαν όχι μόνο στην χώρα μας αλλά σε όλες τις χώρες του κόσμου για να τα σώσουν ή να τα προχωρήσουν!;! Μιας και είναι το μεγαλύτερο ινστιτούτο παγκοσμίως στον κόσμο για θέματα παλαιοντολογίας και αρχαιολογίας αλλά και ιστορίας!;! Και γιατί περισσότεροι ερευνητές τους κατηγορούν ότι κάνουν αυτά τα αίσχη!;! Ο λόγος!;! Για να μην μάθουν οι άνθρωποι την αλήθεια της ανθρωπότητας από την αρχαία ιστορία διότι αν την μάθει θα μάθει και την ύπαρξη των Δρακόντειων και αυτό δυστυχώς δεν τους συμφέρει….

Πειστήρια για τάφους αλλά και λείψανα γιγάντων εδώ:

http://www.invisiblelycans.gr/eidiko-arthro-apodeiksi-oti-oi-gigantes-ipirksan-alla-kai-oti-poylithikan-pros-moyseia-palaiontologikon-anakalipseon-berolinou-kai-londinou/

 

http://www.invisiblelycans.gr/idiko-arthro-proti-pagkosmia-apoklistiki-anafora-i-18-gigantii-skeleti-pou-vrethikan-sto-ouiskonsin-opou-itan-apo-gigantes-alla-ke-i-eskemmeni-sigkalipsi-ke-i-exafanisi-avton-me-apodixis/

 

http://www.invisiblelycans.gr/idiko-arthro-apodixis-apo-gigantes-pou-perpatisan-kapote-stin-gi-opou-den-echoun-amfisvitithi-apo-kanenan-kapies-fotografies-emfanizonte-proti-fora/

 

http://www.invisiblelycans.gr/proti-panellinia-anafora-fotografika-ntokoumenta-efrimata-giganton/

Είπα πολλά για πρώτη φορά θα ξανά γυρίσω για το θέμα αυτό μόνο που την δεύτερη φορά δεν θα είμαι καθόλου ευγενικός και θα πω πολλά!!!! Πάρα πολλά με αποδείξεις φωτογραφίες που θα βγούνε για πρώτη φορά στο κοινό κτλ κτλ…αν κάνετε παζλ αυτά τα οποία έχω γράψει μέχρι στιγμής θα δείτε ότι έχω απόλυτο δίκιο όχι μόνο εγώ αλλά και οι αρχαιολόγοι και ερευνητές που κατά καιρούς έχουν κατά ξευτιλίσει και μειώσει παγκοσμίως !!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


4 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΜΙΘΣΟΝΙΑΝΣ!!!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!;! ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!! PART 1

 1. Καλό το θέμα με πολλές πληροφορίες. Δυστυχώς η προσπάθεια από τις σκοτεινές δυνάμεις για κάλυψη της αληθείας φαίνετε να κερδίζει έδαφος. Προσωπικά είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με ένα Έλληνα αρχαιολόγο πριν λίγα χρονια και το θέμα συζητησης ήταν η Ατλαντίδα /Πυραμίδες και η ιστορία του ανθρώπου. Στην συζήτηση υποστήριζε ότι ο άνθρωπος πριν 10,500 ζούσε στην Νεοληθική Εποχή. Το ερώτημα μου ήταν πως και κατάφεραν να κτίσουν τέτοια τεράστια οικοδομήματα με τόση ακρίβεια και τεχνολογία που ακόμα και με τα μέσα που έχουμε σήμερα θα είναι δύσκολο να τα χτίσουμε όταν η ανθρώποτητα μόλις και βγήκε από την Νεοληθική εποχή; Πως κατάφεραν να αναπτύξουν την γλώσσα, την γραφή, τα μαθηματικά, την αστρονομία σε τόσο σύντομο χρονικό διαστημα. Φυσικά δεν εδωσε απάντηση….

 2. Ουαο και παλι ουαοοοοο.Πραγματικα τελειο αρθρο σχετικα με αυτους.
  Μου θυμησε μια ιστορια που ακουσα απο εναν μπαρμπα οταν δουλευα στο εργοστασιο αρματων στο βελεστινο βολου.
  Πριν απο καμια 20-30 χρονια κοντα στο βελεστινο ανακαλυψανε εναν μαζικο ταφο γιγαντων,και θυμαμαι πολυ καλα ετσι οπως το ειπε “Αυτο ο μακαριτης ειχε κατι μεγαλες αριδες” και γενικα ειπε οτι ειχε μετρησει κοντα στα 30 πετρινα φερετρα τα οποια ηταν γυρω στα 5-6 μετρα το καθενα.
  Μεσα σε μια μερα εξαφανιστηκαν τα παντα.
  Εχεις καποια πληροφορια σχετικα με αυτο που εγραψα?!
  Συνεχισε την καλη δουλεια και την σωστη πληροφορηση Σαμαν :)

Αφήστε μια απάντηση