ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!!!

ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!!!

 

Σε αυτό το άρθρο έχω να σας πω πολλά και να σας δείξω τρελά πράγματα για τον ποιο πολύ κόσμο….κάποια από αυτά ίσως τα ξέρατε μα είναι πολύ λίγα….!!!

Θυμάστε τον τελευταίο τίτλο που έκανε την εμφάνιση του στον γερμανικό Τύπο πριν λίγους μήνες τι είχε πει ο Πούτιν!!!!

<< Ο Πούτιν εμπιστευτικό: Θα υπάρξει πόλεμος στην Ευρώπη >>. 

Ωστόσο όμως, ο κύκλος του πολέμου φαίνεται να έχει περάσει σε άλλη διάσταση ειδικά στο θέμα της Συρίας …….!!!!

Ο Ομπάμα από ότι όλα δείχνουν φαίνεται να παίζει περίεργα παιχνίδια εξόντωσης και αν δεν προλάβει αυτός ο επόμενος πρόεδρος μαριονέτα της Παγκόσμιας ελίτ των Δρακονιανών θα το κάνει!!!! Φαινόταν λοιπόν να περιμένει πως οι κυρώσεις προς τη Ρωσία ( από ΗΠΑ και Ε.Ε. ) θα μπορέσουν να οδηγήσουν σε ένα πραξικόπημα κατά του Πούτιν!!! Παράλληλα, πως θα φέρουν τον Πούτιν σε τέτοια θέση όπου για να επιβιώσει προσωπικά, θα χρειάζεται τον πόλεμο στην Ευρώπη!!!! Η Δύση ωστόσο χωρίς πολλοί να το έχουν αντιληφθεί βρίσκεται στην ίδια γραμμή σύγκρουσης!!!! Συνολικά το κοινωνικό δίκτυο καταρρέει!!!! Ενώ οι υποστηρικτές του χρυσού προβλέπουν υπερπληθωρισμό, αδυνατούν να κατανοήσουν την ιστορία και το τι μέλι γένεστε!!!! Και για να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους στο τέλος θα δημιουργούν τον πόλεμο ως έσχατη λύση και καλά!!!!

“Ένα έμπιστος του Πούτιν, δήλωσε ότι η απόφαση της Yukos ( Γιούκος ) τότε είναι άνευ σημασίας υπό το πρίσμα του γεωπολιτικού αγώνα για την Ουκρανία: >> Θα είναι ένας πόλεμος στην Ευρώπη. Πιστεύετε πραγματικά ότι στην συνέχεια θα παίξει ρόλο; “

Είναι αξιοσημείωτο ότι οι FT φέρνουν αυτό το απόσπασμα σε ευθύ λόγο!!!! Επειδή μπορεί να βγει το συμπέρασμα πως αναφέρει ο ίδιος ο Βλαντιμίρ Πούτιν, πως η κατανόηση μεταξύ της Ρωσίας και της Δύσης δεν είναι πλέον δυνατή….!!!! Από τις φήμες που ακούω, οφείλω να συμφωνήσω μαζί του!!!! Οι Δρακόντειοι γνωρίζουν ότι η σοσιαλιστική οικονομία καταρρέει!!!! Δεν υπάρχει κανένας τρόπος για να πληρώσει τις συντάξεις και να επιβιώσει χωρίς επαναστάσεις και μαζική πολιτική αναταραχή!!!! Κάτι που αναμένεται να γίνει στην Ελλάδα…..!!!!

Ο μόνος τρόπος για να μετριάσει αυτόν τον κύκλο είναι να βρεθεί ένας εξωτερικός εχθρός, δηλαδή αυτό που ήδη ξεκίνησε ως αρχή στην Συρία!!!! Αυτό είναι το πολιτικό εγχειρίδιο που μεταχειρίζονται οι κατέχοντες την εξουσία κατά τη διάρκεια των αιώνων!!!! Και αυτή τη στιγμή ο εχθρός για τις ΗΠΑ ( κυρίως ) και την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι η Ρωσία…!!!!
Δείτε και αυτό προτού συνεχίσω – http://alfeiospotamos.gr/?p=1996
Δείτε τι είχε πει ο Δόκτορ Λαμπράκης : Το 1994 έγινε μία σύνοδος στο Bretton Woods, μιά μικρή πόλη των Η.Π.Α. στο New Hampshire της πολιτείας της Νέας Αγγλίας. Στη συνάντηση πήραν μέρος 44 έθνη με σκοπό να δουν πώς θα διαχειριστούν τις αποζημιώσεις των Γερμανών από τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο. Αυτός ήταν ο λόγος που προέβαλαν δημόσια για το σκοπό της συνάντησης. Εκεί λοιπόν δημιουργήθηκε η νομοθεσία για την δημιουργία της παγκόσμιας τράπεζας και του Δ.Ν.Τ.(Διεθνές Νομισματικό Ταμείο). Αυτό δεν ήταν το σημαντικό – το σημαντικό ήταν ό,τι δημιουργήθηκε η επιτροπή χρυσού με αντιπροσώπους από Γαλλία, Βρετανία και Αμερική και οι οποίοι για 50 χρόνια διαχειρίζονται όλα τα περιουσιακά στοιχεία του πλανήτη.

Για να γίνει περισσότερο κατανοητό σε όλους σας  πρέπει να ανατρέξουμε στο 1938  λίγο πριν τον πόλεμο όταν οι Αμερικανοί μόνο από μία χώρα, τις Φιλιππίνες φόρτωσαν 11 πολεμικά πλοία χρυσό και τον πήραν με σκοπό υποτίθεται να διασωθεί από τυχόν επίθεση των Ιαπώνων!!!! Από την Κίνα πήραν 7 πολεμικά πλοία γεμάτα χρυσό με σκοπό να τον διασώσουν και πάλι από τυχόν επιδρομή των Ιαπώνων!!!! Έτσι λοιπόν όταν έπαιρναν τον χρυσό από τις Φιλιππίνες και από την Κίνα τα οποία είναι δύο μικρά παραδείγματα επειδή δεν το έκαναν μόνο από αυτές τις δύο αλλά και από την Ελλάδα και από όλα τα κράτη της γης, έπρεπε να δώσουν ομόλογα χρυσού με την υπόσχεση ό,τι μετά από 60 χρόνια θα επέστρεφαν το χρυσό στις χώρες από τις οποίες τον πήραν και έδιναν αυτά τα ομόλογα με ένα επιτόκιο γύρω στο 3%!!!!

Το 1998 ακριβώς 60 έτη από την ημέρα εκείνη η Κίνα απαίτησε το χρυσό της πίσω!!!! Το 1970 ο πρόεδρος Νίξον έδωσε πίσω στους κινέζους ένα μέρος 200.000 τόνους χρυσό υπό την προϋπόθεση να μην κάνουν καμία κίνηση εκτός Κίνας και να εξασφαλιστεί η εθνικιστική Κίνα ή Ταιβάν δηλαδή!!!! Ήθελε να διασφαλίσει την συνεργασία των Κινέζων να μήν επιτεθούν στην Ταιβάν!!!! Όταν το 1998 έληξε η προθεσμία των 60 ετών οι Κινέζοι ζήτησαν το χρυσό τους πίσω!!!!  Οι Αμερικανοί – όταν λέω Αμερικανοί δεν εννοώ την Αμερικανική κυβέρνηση ή τον Αμερικανικό λαό δεν ισχύει κάτι τέτοιο!!!! Μιλάω για την Federal Reserve ( Φέντεραλ Ρησέρβ – https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%80%CE%BF%CE%BD%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE_%CE%A4%CF%81%CE%AC%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B1_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%97%CE%A0%CE%91 ) η οποία είναι η δύναμις που κυβερνάει την Αμερική και τον κόσμο ολόκληρο από το 1933 και εντεύθεν οπότε και η Αμερική δήλωνε πτώχευση!!!!  Έτσι λοιπόν η Federal Reserve αρνήθηκε να επιστρέψει όλο τον χρυσό στην Κίνα λέγοντας πως οι 200.000 τόνοι που έδωσε ο Νίξον δημιουργούσαν την προϋπόθεση ό,τι δεν θα υπήρχε άλλη απαίτηση από πλευράς Κίνας!!!!  Έγινε όμως μία μήνυση από πλευράς Κίνας στο Διεθνές δικαστήριο της Χάγης το οποίο δικαίωσε την Κίνα!!!! Έτσι λοιπόν η Federal Reserve υποχρεούτο να επιστρέψει στην Κίνα όλο τον χρυσό που είχε πάρει το 1938!!!! Η συμφωνία επιτέλους κλείστηκε και θα φόρτωναν τον χρυσό το πρωί της 12ης Σεπτεμβρίου 2001 για την Κίνα!!!! Στις 10 Σεπτεμβρίου 2001 είχε συμφωνηθεί να αρχίσει το νέο τραπεζικό σύστημα, με βάση το χρυσό, να λειτουργεί στην Αμερικανική Ήπειρο!!!!

didimoi pirgoi 1

petagono 1

petagono 2

Η τρύπα του πυραύλου ( Αεροπλάνου που λένε οι Αμερικανοί ) στο πεντάγωνο!!!!

 

boeing 1

boeing 2

boeing 3

Εδώ είναι μια προσομοίωση αυτό Boeing 757 που φέρουν στο Πεντάγωνο.

didimoi pirgoi 2

plane 1

plane 2

Αυτές οι δυο φωτογραφίες ντοκουμέντο από αυτό 297 που έχω στην κατοχή μου αποδεικνύουν ατράνταχτα το τι ήταν τα αεροπλάνα που έπεσαν στο πεντάγωνο και αυτό στους δίδυμους πύργους!!!!

Αυτό το φωτογραφικό υλικό ήταν μια μικρή παρέμβαση για να μάθετε κάτι λίγα από αυτά που έγιναν …το πώς περίπου έγιναν!!!! Ίσως κάποια στιγμή να γράψω ένα άρθρο το οποίο θα είναι τιτάνιο σε μέγεθος και να τα αναλύσω όλα μαζί με τις φωτογραφίες αποδείξεις ντοκουμέντα!!!! Ίσως …..και λέω ίσως διότι καταλαβαίνετε το τι ρίσκο θα πάρω!!!!

 

Ας συνεχίσουμε όμως…:

ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΙΠΠΟΤΕΣ – WHITE KNIGHTS & Η 11η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2001

 Κάποιοι μιλήσανε για τους Λευκούς Ιππότες – White Knights ( Γουάιτ Νάητς – https://en.wikipedia.org/wiki/White_knight_(business) )  οι οποίοι δούλεψαν συστηματικά τα προηγούμενα 30 χρόνια, μετά ιδιαίτερα από τον Νίξον ο οποίος κατήργησε την ισοτιμία αργύρου δολαρίου – και ο Rudolph ( Ρούντολφ ) είχε καταργήσει την ισοτιμία χρυσού με το δολάριο!!!!

Το 1970 ο Νίξον κατήργησε και την ισοτιμία αργύρου και έδωσε τους 200.000 τόνους πίσω στους Κινέζους για να μην δημιουργήσουν προβλήματα με την Ταϊβάν!!!! Έτσι λοιπόν το 1998 κέρδισε η Κίνα στο Διεθνές δικαστήριο την διαμάχη και το δικαστήριο στη Χάγη έδωσε εντολή στην Federal Reserve να επιστρέψει το χρυσό στους Κινέζους!!!! Καταλαβαίνετε ό,τι υπάρχουν δύο κοσμογονικές αλλαγές οι οποίες ήταν ολοφάνερες!!!! Η μία είναι ο επαναπατρισμός του χρυσού στην Κίνα που θα άρχιζε την 12η Σεπτεμβρίου 2001 ενώ η δεύτερη είναι η λειτουργία της νέας Κεντρικής Τράπεζας της Αμερικής που ήταν βασισμένη στην ισοτιμία χρυσού – και θα σας εξηγήσω πως και για ποιό λόγο ήρθε ο χρυσός πίσω στην Αμερική!!!! Η Janet Reno ( Τζάνετ Ρενό https://en.wikipedia.org/wiki/Janet_Reno ) όταν ανέλαβε υπουργός δικαιοσύνης επανέφερε τον χρυσό στην Αμερική και τον αποθήκευσε σε 4 συγκεκριμένα σημεία…. Έτσι λοιπόν υπήρχε ο χρυσός για να μπορέσει να στηρίξει το καινούριο δολάριο!!! Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν, την 11η Σεπτεμβρίου του 2001 στις 10 το πρωί θα ανακοίνωνε την  λειτουργία της νέας Κεντρικής Τράπεζας της Αμερικής και στις 12 Σεπτεμβρίου του 2001 θα γινόταν ο επαναπατρισμός του χρυσού στην Κίνα ούτως ώστε να αρχίσει να μπαίνει σε μία σειρά το παγκόσμιο γίγνεσθαι μετά από όλη αυτή τη ληστρική επιδρομή των 50 ετών από το Bretton Woods ( Μπρέντον Γουντς – https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1_%CE%B9%CF%83%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B9%CF%8E%CE%BD_%CE%9C%CF%80%CF%81%CE%AD%CF%84%CE%BF%CE%BD_%CE%93%CE%BF%CF%85%CE%BD%CF%84%CF%82 ) μέχρι το 1995!!!!

 

 ΤΡΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ – ΣΚΟΠΟΣ, ΜΕΣΟΝ, ΘΕΣΜΟΣ & Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

Στο σύστημα Bretton Woods είχε λάβει μέρος και η Ελλάδα!!!! Σαν αποτέλεσμα της συμμετοχής της Ελλάδας στο Bretton Woods η χώρα μας έχει δημιουργήσει στο δικό της μερίδιο πάνω από 200 δισεκατομμύρια δολάρια περιουσία!!!! Για να δοθεί όμως η περιουσία αυτή στα διάφορα έθνη πρέπει να υπάρξουν συγκεκριμένες διαδικασίες!!!! Χρειάζονται τρείς προϋποθέσεις για να περάσει η περιουσία στις χώρες στις οποίες ανήκει!!!! Το πρώτο είναι να υπάρχει σχέδιο, δηλαδή να υπάρχει ένας σκοπός για τον οποίο αιτούνται τα χρήματα!!!! Ο πρώτος παράγων είναι το σχέδιο και στην προκειμένη περίπτωση το σχέδιο ονομάζεται Ελλάδα – Ελληνισμός!!!!

Βλέπετε ακριβώς σε ποια κατάσταση βρίσκεται σήμερα η πατρίδα μας και ο λαός της και αυτό καθαυτό είναι το σχέδιο!!!!! Το δεύτερο που χρειάζεται είναι το μέσον το χρηματοοικονομικό εργαλείο δηλαδή!!!! Εδώ μπαίνει στην μέση ο κύριος Σώρρας από όσο λένε κάποιοι!!!! Ο Αρτέμης Σώρρας αντιπροσωπεύει την δυνατότητα, το εργαλείο για να μπορέσουν τα χρήματα να πιστωθούν στον Εθνικό λογαριασμό!!!!! Το τρίτο κομμάτι λέγεται θεσμός στην Ελλάδα σύμφωνα με το σύστημα  Bretton Woods Agreement και σύμφωνα με το O.I.T.C. – https://en.wikipedia.org/wiki/Office_of_International_Treasury_Control

dirige

 

 

ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ – Η Ν.Τ.Π. (Νέα Τάξη Πραγμάτων) Ο ΠΑΠΑΣ & Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ

Το O.I.T.C. είναι το γραφείο του Παγκόσμιου Οικονομικού Ελέγχου!!!! Αυτό είναι νομοθεσία την οποία αποφάσισαν το 1995, 203 έθνη τα οποία υπήγαγαν όλα τα “σκληρά” περιουσιακά στοιχεία του πλανήτη κάτω από τη δικαιοδοσία ενός ατόμου διότι η τριμερής επιτροπή χρυσού η οποία κατεύθυνε όλες αυτές τις οικονομικές δραστηριότητες από το  Bretton Woods από το 1944 μέχρι το 1995 κατέκλεψε όλα ή ένα μεγάλο μέρος των περιουσιακών στοιχείων, δημιούργησε αυτό που ονομάζετε Ν.Τ.Π. ( Νέα Τάξη Πραγμάτων ) την οποία προσπαθούν να μας επιβάλουν με το ζόρι, όπως επίσης δημιούργησε αυτό που ονομάζουμε The Industrial Military Complex ( Δε Ιντάστριαλ Μίλιτερι Κόμπλεξ – https://en.wikipedia.org/wiki/Military%E2%80%93industrial_complex ) δηλαδή το Βιομηχανοστρατιωτικό Σύμπλεγμα το οποίο χρησιμοποιεί η Ν.Τ.Π. ως βίαιο τρόπο επιβολής της δικής της άποψης το οποίο είναι πλήρες ελεγχόμενο από τους Δρακονιανούς!!!!

1

Ποιοί ήταν αυτοί που έλαβαν μέρος σε αυτή τη ληστρική συμμορία οι οποίοι αυτή τη στιγμή πρέπει να σας πω για να καταλάβετε και τις αλλαγές που έγιναν στο θρόνο του Πάπα διότι και αυτός συμμετείχε …ίσως σας φαίνεται απίστευτο αλλά για να δούμε!!!! Ο Πάπας ήταν ένας εξ ‘αυτών!!!! Οι υπόλοιποι ήταν: ο Henry Kissinger ( Χένρι Κίσινγκερ –  https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A7%CE%AD%CE%BD%CF%81%CF%85_%CE%9A%CE%AF%CF%83%CE%B9%CE%BD%CE%B3%CE%BA%CE%B5%CF%81  ), ο George Bush Senior ( Τζωρτζ Μπους Σίνιορ – https://en.wikipedia.org/wiki/George_H._W._Bush ) , ο George Bush Junior ( Τζωρτζ Μπους Τζούνιορ – https://en.wikipedia.org/wiki/George_W._Bush  ), ο Rumsfeld ( Ράμσφιλντ – https://en.wikipedia.org/wiki/Donald_Rumsfeld ) και ακόμα πολλά άλλα άτομα ανάμεσα στα οποία υπάρχουν και πολλοί άνθρωποι των βιομηχανιών και των μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών!!!! Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι όλοι είχαν κάνει μιά σπείρα για να “φάνε” όλη την περιουσία του ανθρωπίνου γένους…..και όχι μόνο την περιουσία!!!!

 

ΤΟ ΦΩΣ – His Excellency Dr Ray C. Dam & O.I.T.C.

Έτσι λοιπόν το 1995 που έληξε η ημερομηνία αυτής της επιτροπής αποφάσισε ο Ο.Η.Ε. – https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82_%CE%97%CE%BD%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CF%89%CE%BD_%CE%95%CE%B8%CE%BD%CF%8E%CE%BD  να δημιουργήσει αυτό το γραφείο της Παγκόσμιας Οικονομικής Επίβλεψης το O.I.T.C.!!!! Ο Πρώτος ο οποίος εξελέγει ονομάζεται His Excellency Dr Ray C. Dam ( Χις Εξέλενσι Δόκτορ Ρέι Σ. Νταμ – http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2013/09/the-largest-gold-owner-in-world-dr-ray.html )!!!! Ο εξοχότατος λοιπόν Dr Ray C. Dam προικοδοτήθηκε από ένα γραφείο με τεράστια υποδομή το οποίο πήρε 8 χρόνια για να τελειώσει!!!! Ουσιαστικά ανέλαβε τα καθήκοντά του το 2003 αλλά αμέσως άρχισε ένας τεράστιος πόλεμος από την κλίκα αυτών των ανθρώπων που είπαμε προηγούμενός με σκοπό να υποσκάψουν την δικαιοδοσία του!!!! Ο πόλεμος αυτός λοιπόν εξακολουθεί και μαίνεται σήμερα και έχουμε τα δύο αντίπαλα στρατόπεδα…. ( κάποιοι το ονομάζουν Παλαιά Τάξη Πράγματων και Νέα Τάξη Πράγματων )!!!!

Το O.I.T.C. εκπροσωπεί την θέληση των 203 κρατών του πλανήτη τα οποία κράτη αποφάσισαν να βάλουν μαζί όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία με σκοπό να υποστηρίζουν τα διάφορα νομίσματα!!!! Από την άλλη μεριά είναι η Ν.Τ.Π. η οποία θέλει να οικειοποιηθεί όπως έχει οικειοποιηθεί ήδη παραδείγματος χάριν από τα επαναπατρισθέντα κομμάτια χρυσού από την Janet Reno, 200 με 300 τρισεκατομμύρια δολάρια σε χρυσό τα οποία είναι κρυμμένα στην Ουρουγουάη και την Παραγουάη από τις οικογένειες Bush!!!! Έτσι λοιπόν αντιλαμβάνεσθε ό,τι ο πόλεμος που γίνετε στην κορυφή είναι τεράστιος και το ποιός θα επικρατήσει στο τέλος δεν είναι ακόμα γνωστό ( Ενδοοικογενειακή μάχη των Δρακόντιων με λίγα λόγια )!!!! Ένα πράγμα όμως είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο!!!! Στην Αμερικανική ήπειρο, σε αυτό εδώ το ημισφαίριο υπάρχει ένα μεγάλο υγιές κομμάτι του ανθρώπινου δυναμικού, του ανθρωπίνου γένους το οποίο είδε και είχε την εμπειρία όλων αυτών των ενεργειών των ληστρικών συμμοριών…..ας ελπίσουμε σε κάτι καλύτερο αν και δεν το βλέπω!!!!

 

ΤΑ ‘ΙΤΑΛΙΚΑ’ ΟΜΟΛΟΓΑ & ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΡΗΝΟΥ

Ας θυμηθούμε πως πριν μερικά χρόνια στα σύνορα Ιταλίας και Ελβετίας  συνελήφθησαν δύο Ιάπωνες με τα ονόματα Γιακαμούτσι και Νακομάρα οι οποίοι έφεραν λέει μαζί τους ομόλογα και εδώ θέλω να αναφερθώ στον κύριο Ρήνο λέγοντας ό,τι είναι εντελώς απληροφόρητος, ΔΕΝ ήταν ομόλογα I.O.B.E. ( όπως αυτά που έχουν κατατεθεί στο όνομα της Ελληνικής και Κυπριακής Δημοκρατίας στην τράπεζα του Καναδά απ ‘τον κύριο Σώρρα )!!!!

Ήταν ομόλογα χρυσού ακόμα από το 1938 σαν αυτά που περιέγραψα προηγουμένος αξίας 156 δισεκατομμυρίων δολαρίων!!!! Αυτά τα ομόλογα ήταν αληθινά!!!! Στην διαμάχη της κορυφής ο Μπερλουσκόνι έδωσε την άδεια να συλλάβουν τους δύο Ιάπωνες!!!! Η αλήθεια είναι ότι δεν τους απαγγελθεί ποτέ καμία κατηγορία!!!! Μόνο μία εφημερίδα στην Ιταλία έγραψε ότι απεφάνθει η Ιταλική δικαιοσύνη ότι τα ομόλογα αυτά ήταν ψεύτικα!!!! Δεν είναι αληθές όμως αυτό!!!! Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στα Ιταλικά δικαστήρια αλλά ούτε και στα παγκόσμια!!!! Εκείνο το οποίο όμως ήταν παράνομο σύμφωνα με τον κανονισμό των Ηνωμένων Εθνών, τον O.I.T.C.  και το γραφείο για την διακίνηση περιουσιακών στοιχείων είναι ό,τι δεν επιτρέπεται σε ιδιώτες να μεταφέρουν διασυνοριακά τέτοια χρηματοοικονομικά εργαλεία!!!! Δηλαδή έντυπα περιουσιακά των Δρακόντιων!!!!

Υπάρχει μία υπηρεσία που ονομάζεται Bank Courrier ( Μπανκ Κούριερ όπου ανήκει στους Ρόθτσιλντ – https://en.wikipedia.org/wiki/Rothschild_family )!!!! Αυτή είναι υπεύθυνη για να μεταφέρει διασυνοριακά αυτά τα χρηματοοικονομικά εργαλεία!!!! Έτσι κάποιοι είπαν πολύ σοφά: αγαπητέ κύριε Ρήνο δεν έχεις ιδέα από οικονομικά!!!! Αυτή είναι η κατηγορία και γι’ αυτό το λόγο τα ομόλογα εξαφανίστηκαν και κατηγορήθηκε ακολούθως ο Μπερλουσκόνι, ο Ο.Η.Ε., η Ιταλική Δημοκρατία και το Βατικανό ό,τι οικειοποιήθηκαν αυτά τα ομόλογα και έγινε μήνυση από εκείνους που υποτίθεται πως είχαν την δικαιοδοσία να διακινούν αυτά τα ομόλογα!!!!

Ας το αφήσω όμως αυτό και ας δούμε όμως κάτι το οποίο είναι ο άξονας όλων αυτών…:

Στο τεράστιο αυτό κύμα προσφύγων που έρχεται στην χώρα μας και μετά εξαπλώνεται προς την Ευρώπη υπάρχουν δυο πολύ αινιγματικά ερωτήματα τα οποία ανοιχτά δεν τα έχει κάνει κανείς!!!! Θα τα κάνω εγώ λοιπόν και θα κοιτάξω να τα απαντήσω όσο ποιο στοχαστικά μπορώ!!!!

Α) Εδώ και χρόνια τώρα όλοι οι οικονομικοί μετανάστες που έρχονται στην χώρα μας ειδικά από την ανατολή ( Αφγανιστάν, Μπαγκλαντές, Ινδία, Ιράν, και τώρα τελευταία και Συρία ) έχουν πενιχρά μεροκάματα της τάξης από 1.50 ευρώ έως και τα ποιο πλούσια κράτη αυτών τα 3 ευρώ!!!! Για να έρθουν από εκεί εδώ ένα άτομο χρειάζεται να ξοδέψει από 4.000 ευρώ έως και 5.000 ευρώ!!!! Δηλαδή μιλάμε για μια τεράστια περιουσία που αν την είχαν στην χώρα τους με τα μεροκάματα που κάνουν εκεί θα ήταν πλούσιοι και τακτοποιημένοι με σπίτια και μαγαζιά!!!! Δηλαδή αν είχαν 4.000 με 5.000 ευρώ ανά άτομο!!!! Τώρα!!! Αν κάποιος φέρει την οικογένεια του όπου όλοι μαζί θα είναι 4 άτομα μιλάμε για το ποσό των 20.000!!!! για εμάς ίσως φαίνεται λίγο το ποσό για αυτούς όμως τους δύσμοιρους είναι αστρονομικό ποσό!!!! Τώρα!!!! Το ερώτημα είναι ποιος τους τα δίνει αυτά τα λεφτά!;! Με τι σκοπό!;! Εδώ είναι το κύριο ερώτημα από όλα!!!!

Προσέξτε τώρα!!!! Οι Κινεζική Τριάδα – https://en.wikipedia.org/wiki/Triad_(organized_crime) μια από τις μεγαλύτερες οργανώσεις εγκλήματος στον κόσμο συνεχίζουν και σήμερα να μεταφέρουν μετανάστες από την χώρα τους παντού στον κόσμο!!!! Μόνο που δεν τους δίνουν λεφτά για να μετακινηθούν τους μετακινούν οι ίδιοι και μετά ο κάθε μετανάστης πρέπει να δουλέψει για να ξεχρεώσει την Τριάδα!!!!

Με τους μετανάστες όμως από τις χώρες που προανάφερα δεν γίνεται αυτό!!!! Ο σκοπός είναι να μετακινηθούν όσο ποιο πολύ Άραβες προς την Ευρώπη ώστε να γίνει το ξεσήκωμα εναντίων αυτών με το ξέσπασμα ενός παγκόσμιου πολέμου για να μπορέσουν οι  Δρακονιανοί να κάνουν την συγκομιδή τους όσο ποιο εύκολα μπορούνε!!!! Και δεν μιλάω για μίνι συγκομιδές όπως τους τελευταίους παγκόσμιους πολέμους και μη αλλά για την γενική συγκομιδή ανθρώπων προς βρώσην!!!! Ίσως ακούγομαι τρελός ή παρασάνταλος!!!! Μην ξεχνάτε ότι θέλουν να μειώσουν την ανθρωπότητα στα 500.000.000 ανθρώπους τα έχουμε ξανά πει αυτά…..!!!!

Όλοι αυτοί που προ αναφέραμε ποιο πάνω είναι οι βαλτοί όπου τα κάνουν όλα εσκεμμένα!!!! Ένα μικρό ερώτημα!!!! Γιατί από τους αρχαίους χρόνους τα έχουν βάλει με τις σταυροφορίες η λευκή φυλή με τους Άραβες – μουσουλμάνους!;! Γιατί οι Κινέζοι όπου είχαν την υπεροχή σε δύναμη ή οι Αφρικανοί δεν το έκαναν ποτέ!;! Χμμμμμ!!!! Είναι μια ερώτηση που αν απαντηθεί θα γίνει ο χαμός γενικά…. Ίσως την απαντήσω ποιο μελλοντικά…μέχρι όμως τότε σκεφτείτε γιατί οι μαύροι να γίνουν σκλάβοι στην χώρα τους και όχι μόνο αλλά και γιατί οι Κινέζοι να υποστούν τόσα από το κουμουνιστικό καθεστώς….ενώ η λευκή φυλή ευημερούσε….Δρακόντια κόλπα….!!!! Για δείτε οι << άγιοι >> σταυροφόροι με τις ευλογίες του Δράκοντος – Πάπα εκείνης της εποχής τι κάνανε… ( μίνι συγκομιδή – http://noctoc-noctoc.blogspot.gr/2008/06/canibals-of-maarra.html ) και αυτά είναι τα πολύ λίγα που βγήκανε στην φόρα!!!! Διότι Άραβες χρονικογράφοι αναφέρουν ότι παστώνανε τους φουκαράδες μουσουλμάνους και τους πηγαίνανε στο Βατικανό…..!!!! όχι βέβαια ότι όλοι οι σταυροφόροι ήταν Δρακονιανοί αυτοί που υπολογίζουν κάποιοι ότι ήταν λένε πως ήταν οι Οι Ιωαννίτες (Ιππότες της Μάλτας)!!!! Όπου την εποχή εκείνη βρισκότανε ένα από τα μεγαλύτερα Μαύρα Ιεράτεια της εποχής εκείνης!!!! Σήμερα πάνω σε αυτό έχει χτιστεί ή επεκταθεί το κοινοβούλιο του νησιού!!!! Σαν Μαύρο Ιερατείο δεν υπάρχει εκεί σήμερα πλέον και πουθενά στο νησί!!!! Όσοι δεν γνωρίζουν περί Μαύρων και Λευκών ιερατείων ας διαβάσουν το άρθρο μου για αυτά ΕΔΩ!!!! Επίσης μπορείτε να διαβάσετε για το άρθρο που φέραμε πρώτη φορά παγκοσμίως για την Μάλτα όπου εξαφανίστηκαν κάποιοι φοιτητές μαζί με τους δασκάλους τους και τον ξεναγό τους σε αρχαίο μνημείο ΕΔΩ!!!

Β) Το άλλο ερώτημα και το τελευταίο είναι ότι τώρα που γίνεται ο μαύρος χαμός στην Συρία ( όπου εξηγώ για ποιον λόγο γίνεται όλο αυτό πριν περίπου δυο χρόνια….αν θυμάστε κάτι για το Μέγα Λευκό Ιερατείο ) μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ!!!! Είναι αυτό που είχαν αναφέρει σε χειρόγραφα οι καλόγεροι οι λεγόμενοι Ασσύριοι!!!! Είναι αλήθεια!;! Και αν είναι πως και δεν είναι τόσο γνωστό στον ερευνητικό τομέα του ανεξήγητου!;! Τι λέει το χειρόγραφο:

<< ….Εν τω σωτήριο έτος του Κυρίου Ιησού Χριστού 1867. Ο ηγούμενος ονόματι Αχίμ ( !!;!! ) ενημέρωσε τους υπόλοιπους αδελφούς μας για τους περίφημους δαίμονες ονόματι Ριβαλάχθ όπου έχουν ανθρώπινη υπόσταση και έχουν μετατραπεί ως Άραβες εκ της Συρίας. Μας εξήγησε ότι είναι ως άνθρωποι με πράσινα μάτια όπου ο βολβός τους μάτια τους τριγύρω έχει μια απαλή μοβ χροιά ίσα που φαίνεται και μοιάζουν σαν να είναι άρρωστοι, είναι ερπετική μορφής και ότι είναι υποθηκοφύλακες των ερπετοειδών ( Δρακονιανών ) φυλών με σκοπό να κρατάνε σημειώσεις για κάποιο Λευκό Ιερατείο από την αρχαιότητα το οποίο φέρει στην γλώσσα των Σουμέριων το νούμερο 7 στην πρόσοψη του….>>

Χμμμ…7!;! Ε!;! Για να δουμε το 7 λίγο:

Κατά τους Πυθαγόρειους ο αριθμός επτά είναι <<  αμήτωρ >> μια και δεν είναι γινόμενο παραγόντων!!!! Είναι επίσης το σύμβολο της τελειότητας  γιατί είναι  το άθροισμα του τρία (3) και του τέσσερα (4) που εκφράζουν τα δύο τέλεια σχήματα ,το ισόπλευρο τρίγωνο και το τετράγωνο!!!!

Ο αριθμός επτά για όλους σχεδόν τους λαούς ήταν ιερός και έκλεινε μέσα του δύναμη μυστηριακή….αστρική φερόμενη!!!!

Οι Έλληνες συσχέτιζαν τον αριθμό επτά  με τη λατρεία του Απόλλωνα και της σελήνης…( το αστρικής φερόμενης μέσο της σελήνης ή αλλιώς Λεβάν ως αστρόπλοιο!!!! Αν δεν το γνωρίζεται αυτό μπορείτε να διαβάστε για αυτό ΕΔΩ!!!! ),Παρατήρησαν πως επτά ημέρες  διαρκεί κάθε φάση της  σελήνης!!!! Ο Όμηρος θέλει  επτά τις αγέλες των βοδιών του Απόλλωνα, επτά χορδές έχει η λύρα του ,επτάπηχο ανδριάντα του δωρίσαν οι Αιγύπτιοι!!!!

Επτά παλικάρια και επτά κόρες στέλνονταν στη Κρήτη για τροφή στον Μινώταυρο!!!! Την εβδόμη μέρα έδιναν το όνομα στα νεογέννητα και κάθε  έβδομη μέρα θυσίαζαν οι Σπαρτιάτες στον Απόλλωνα!!!!

Οι Αιγύπτιοι  μέτρησαν επτά από τις διακλαδώσεις του Νείλου, επτά ήταν οι σκορπιοί της Θεάς Ίσιδας, επτά παχιές και επτά ισχνές αγελάδες και άλλα τόσα τα στάχια που ονειρεύτηκε ο Φαραώ!!!!

Οι Χαλδαίοι ,Ασσύριοι, Βαβυλώνιοι, Φοίνικες ,Ινδοί και Πέρσες  μέτρησαν τους επτά πλανήτες ,τα επτά άστρα της μεγάλης άρκτου και τα επτά  άστρα της μικρής άρκτου!!!!

Οι Μουσουλμάνοι οφείλουν να προσκυνήσουν επτά  φορές στη Μέκκα ,να κάνουν επτά φορές τον γύρω της Κάβα, να σφάξουν επτά  σφάγια ,να προσεύχονται επτά φορές την ημέρα και δικαιούνται να έχουν επτά  γυναίκες .

7

Για τους  Εβραίους επτά  μέρες κρατούσαν οι γιορτές της σκηνοπηγίας, επτά  χρόνια διαρκούσε το Σαββατικό έτος και επτά τέτοια έτη  αποτελούσαν  το Ιωβηλαίο!!!! Επτά  ιερείς με επτά σάλπιγγες γύριζαν γύρω από την Ιεριχώ για επτά  μέρες και την έβδομη έκαναν επτά  φορές το γύρω των τειχών της!!!! Επτάφωτη ήταν η ιερή λυχνία την έβδομη μέρα από την γέννηση γινόταν η περιτομή των αγοριών , επτά  φορές συγχωρούνταν τα αμαρτήματα στο επταπλάσιο ο κλέφτης αποζημίωνε αυτόν που ζημίωνε !!!!

Το 7 ήταν επίσης το σύμβολο της αρτιότητας και της θείας ευλογίας  μια και περιέχεται στο εθνικό τους σύμβολο!!!!

EΠΤΑ  είναι οι μέρες της Δημιουργίας, είναι  τα θαύματα  του Χριστού ,(κατά τον ευαγγελιστή Ιωάννη)!!!!

ΕΠΤΑ  είναι οι κύριες  αρετές, ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ – ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑ- ΑΓΝΟΤΗΤΑ,ΦΙΛΑΛΛΗΛΙΑ – ΕΠΙΕΙΚΕΙΑ – ΚΑΛΩΣΥΝΗ- ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!

ΕΠΤΑ  είναι  τα θανάσιμα αμαρτήματα, ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ- ΦΙΛΑΡΓΥΡΙΑ – ΠΟΡΝΕΙΑ-ΓΑΣΤΡΙΜΑΡΓΙΑ – ΦΘΟΝΟΣ – ΟΡΓΗ – ΑΚΗΔΙΑ!!!!

ΕΠΤΑ       είναι τα μυστήρια
Γάμος  – Βάπτιση –Ευχέλαιο – Μετάληψη – Εξομολόγηση-Χρίσμα- Ιεροσύνη!!!!

ΕΠΤΑ είναι  οι θεοί της Τύχης  Ομάδα Ιαπωνικών θεοτήτων της τύχης και της ευτυχίας!!!! Τα ονόματα τους είναι
Μπισαμόν – Νταϊκόκου- Εμπίσου – Φουκουροκούτζου – Τζουροτζίν – Χοτέι
(και η μοναδική θεότητα της ομάδας)  Μπεντέν!!!!

ΕΠΤΑ είναι  τα θαύματα του κόσμου!!!!
Ο κολοσσός της  Ρόδου!!!!
Η πυραμίδα του Χέοπα!!!!
Ο τάφος του Μαυσώλου στην Αλικαρνασσό!!!!
Ο φάρος της Αλεξάνδρειας!!!!
Οι  κρεμαστοί  κήποι της Βαβυλώνος!!!!
Το άγαλμα του Δία στη Ολυμπία!!!!
Ο ναός της θεάς Αρτέμιδας στην Έφεσο!!!!

ΕΠΤΑ είναι οι  Σοφοί της Αρχαιότητος!!!!
Θαλής ο Μιλήσιος!!!!
Βίας ο Πριηνεύς!!!!
Κλεόβουλος  ο Ρόδιος!!!!
Περίανδρος ο Κορίνθιος!!!!
Πιττακός ο Μυτιληναίος!!!!
Σόλων ο Αθηναίος!!!!
Χίλων ο Λακεδαιμόνιος!!!!

ΕΠΤΑ τα χρώματα της ίριδας (κίτρινο-βαθύ κυανούν-ερυθρό- ιώδες-κυανούν-πράσινο-πορτοκαλί)!!!!

Οι φθόγγοι της μουσικής ( ντό –ρέ  –  μί – φά – σόλ – λά – σί )!!!! Οι μέρες της εβδομάδας!!!!

ΕΠΤΑ εξεστράτευσαν  κατά της  Θήβας !!!!
Άδραστος-Πολυνείκης-Τυδέας-Αμφίαραος-Καπανέας-Ιππομέδοντας-Παρθενοπαίος!!!!

ΕΠΤΑ ήρωες υπερασπίστηκαν την Θήβα!!!!
Ετεοκλής-Πολυφόντας-Μελάνιππος-Μεγαρέας-Ύπερος-Λασθένης-Άκτορας!!!!

ΕΠΤΑ είναι οι Πλειάδες (κόρες του Άτλαντα και της Πλειόνης)!!!!
Αλκυόνη-Μερόπη – Ηλέκτρα-Ταϋγέτη-Κελαινώ- Μαία-Αστερόπη!!!!
Οι Πλειάδες ήταν απαρηγόρητες για το πάθημα του πατέρα τους ,ο οποίος είχε καταδικαστεί να φέρει στους ώμους του τον ουράνιο  θόλο ,για αυτό ο Δίας τις λυπήθηκε και τις μεταμόρφωσε σε αστέρια!!!! Είναι τα άστρα που φαίνονται με γυμνό μάτι στο αστρικό σμήνος Πλειάδες ( τη γνωστή μας Πούλια )!!!!

ΕΠΤΑ πόλεις  διεκδικούν την καταγωγή του  Ομήρου!!!!
Χίος –Σμύρνη  -Κύμη –Κολοφώνας -Πίλος -Άργος Αθήνα!!!!

ΕΠΤΑ είναι οι νάνοι στη χιονάτη!!!!
Χαζούλης – Ντροπαλός- Υπναράς 
Συναχωμένος – Καλόκαρδος –Σοφός
Γκρινιάρης!!!!

ΕΠΤΑ Στη δημώδη γλώσσα υπάρχουν πολλές λέξεις με πρώτο συνθετικό το επτά .π.Χ  : εφτάγλωσσος  (αθυρόστομος)εφτάσκαλο λιμάνι ,εφτάκαλος ,εφτάμυαλος!!!!

Λέγονται επίσης οι φράσεις : “εφτά όρκους παίρνω ότι δεν τόκανα” ,“ τον έκαναν εφτά κομάτια” .“με έζωσαν εφτά φίδια” ,“ έχει εφτά παπάδων νού”  ,“ εφτά να’ ναι οι ώρες τους και στον έβδομο ουρανό να πάνε”!!!!

Τώρα όσο για τα πράσινα μάτια όχι επειδή κάποιος άνθρωπος έχει πράσινα μάτια σημαίνει ότι είναι δαίμονας, αλλά ειδικά στους Άραβες ήταν ένα πράγμα τελείως απίστευτο…ας δουμε τι λένε για αυτά:

Τα πράσινα μάτια στους ανθρώπους είναι λιγότερο συχνά απ’ ότι τα μπλε ή καφέ και υπολογίζεται ότι υπάρχουν μόνο 1-2 % ανθρώπων στο κόσμο!!!! Για το λόγο αυτό θεωρούνται ότι είναι και πιο << μυστηριώδη >>!!!! Πολλοί χαρακτήρες μάγων και ατόμων με υπερφυσικές ιδιότητες σε κόμικς και ταινίες, φέρονται να έχουν πράσινα μάτια με μια ικανότητα να σε υπνωτίζουν και να σε διαπερνούν!!!! Επίσης, πολλά αιλουροειδή με πράσινα μάτια που γυαλίζουν καλά στο σκοτάδι, προσθέτουν σε αυτή την έννοια του << μαγικού >>….!!!!
Μάλιστα σε μία μελέτη των χρωμάτων στα μάτια των ψαριών, εκείνα με τα πράσινα μάτια βρέθηκαν να επιτίθενται περισσότερο απ’ ότι εκείνα με τα μάτια των άλλων χρωμάτων….!!!!

Οι άνθρωποι με τα πράσινα μάτια είναι πολύ ιδιαίτεροι και θεωρούνται από τους πιο όμορφους, που πάντα έχουν την τάση να κάνουν μαγικά με τη γοητεία τους!!!! Το μυστήριο του βλέμματός τους, προσελκύει τους ανθρώπους και σπάνια περνούν απαρατήρητοι μέσα στο πλήθος!!!!
Λέγεται ότι είναι πάντα ενθουσιώδεις και έχουν μια απίστευτη όρεξη για ζωή!!!! Επιπρόσθετα, αν το σκεφτούμε, συνδέεται με το φλογερό κόκκινο στο κεφάλι, καθώς τα δύο συχνά πάνε μαζί και πιστεύεται ότι δίνει στα άτομα ένα υψηλό επίπεδο ενέργειας και σεξουαλική ορμής!!!!

Τα πάνε συνήθως καλά στις σχέσεις τους, κάνοντας μακροχρόνιες σχέσεις και το πάθος είναι το σήμα κατατεθέν τους!!!! Και σαν άνθρωποι με πάθη, η ζήλεια είναι αυτό που κατέχει την κορυφή!!!!
Όμως αυτό δεν σταματά να τους κατατάσσει σε αφεντικά, τόσο στην προσωπική όσο και την επαγγελματική τους ζωή!!!! Αν και υπάρχει μια ψυχρότητα σε αυτό το χρώμα που τους δίνει την όψη εγωκεντρικών και συμφεροντολόγων, πιστεύεται ότι πρόκειται για άτομα πολύ έξυπνα!!!!
Αγαπούν την περιπέτεια και μπορούν να αναλάβουν οποιαδήποτε πρόκληση, ενώ δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο της ζωής τους!!!!
Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί μαζί τους και να μην τους βλάψετε ποτέ με οποιονδήποτε τρόπο, επειδή θα βρουν έναν τρόπο για να πάρουν την εκδίκησή τους!!!!

Υπάρχει όμως εγκυρότητα σε όλα αυτά;

Μας λένε να μην κρίνουμε ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του και όμως εδώ το κάνουμε!!!! Το αφήνουμε στην κρίση του καθενός όμως να κάνει την δική του αναζήτηση στο κύκλο των γνωστών του και να δει αν υπάρχουν συσχετίσεις μεταξύ των διάφορων πτυχών των χαρακτηριστικών και των πράσινων ματιών!!!!
Φυσικά θα μπορούσε να είναι αποτέλεσμα της γενετικής, δηλαδή ότι με κατά κάποιο τρόπο υπάρχει μια σύνδεση μεταξύ του χρώματος των ματιών και ένα άλλο στοιχείο της γενετικής σύνθεσης, που επηρεάζει την προσωπικότητα!!!! Υπάρχουν πολλές φαινομενικά τυχαίες συνδέσεις στο σώμα, όπως το μάκρος του βραχίονα που μπορεί να προβλέψει με ακρίβεια το ύψος, γιατί λοιπόν να μην μπορεί και το χρώμα των ματιών να προβλέψει τη συμπεριφορά!!;;!!

Από την άλλη, ας σκεφτούμε ότι υπάρχει και μια άλλη πιθανή εξήγηση: ότι πρόκειται για μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία!!!! Δηλαδή, ότι η εμφάνισή μας δημιουργεί ορισμένες προσδοκίες σχετικά με τη συμπεριφορά μας και αυτό επηρεάζει το πώς άλλοι άνθρωποι ενεργούν προς εμάς και ως αποτέλεσμα πώς βλέπουμε εμείς τους εαυτούς μας!!!!

Έτσι λοιπόν κάποιοι λένε σήμερα ότι οι λεγόμενοι Βιράλχθ περνάνε σήμερα από την Συρία στην χώρα μας ώστε να τους προστατέψουν οι Δρακονιανοί και να τους ξανά στείλουν πίσω όταν όλα ηρεμήσουν….!!!! Απίστευτα έτσι!;!

Αν όμως πιάσουμε σιγά σιγά το παζλ που φτιάχνουμε εδώ και τρία χρόνια και το ενώσουμε σιγά σιγά τίποτα δεν είναι απίστευτο!!!! Ήδη έχουμε δώσει πολλά στοιχεία που δεν είχαν ειπωθεί ποτέ και θα συνεχίσουμε να δίνουμε όσο μπορούμε και όσο θα μας αφήνουνε!!!!

Ένα πολύ καλό ερωτηματικό είναι γιατί μας αφήνουνε να σας δίνουμε στοιχεία και δεν μας έχουν κλείσει το στόμα!!!! Οι απαντήσεις είναι πολύ απλές!!!!

Α) Πρώτον ακόμη και εσείς που τα πιστεύετε τα βλέπετε πολύ χοντρά και απίστευτα και μόνο 1% κρατάτε ως αλήθεια!!!! Και καλά κάνετε έχω πει ψαχτείτε και αλλού όχι μόνο το τι λέω εγώ!!!!

Β) Αν μας κλείσουν το στόμα θα γίνουμε ποιο πιστευτοί προς εσάς και καλά μάρτυρες, οπότε το καλύτερο που κάνουν είναι να δολιοφθορούν με παραπληροφόρηση όχι μόνο εμάς και άλλες ιστοσελίδες αλλά και να βάζουν τα τσιράκια τους να μας ξεφωνίζουν όπου μπορούν και όπου σταθούν!!!!

Γ) Από την άλλη στους Δρακόντειους τους αρέσει το βλέπουν ως ένα είδος παιχνιδιού όπου λένε για να δουμε πόσοι θα ξυπνήσουν πριν την συγκομιδή!!;;!!

Βλέπετε είναι όλα ελεγχόμενα μέχρι εκεί που δεν παίρνει….και αν κάτι τους ξεφύγει το φτιάχνουν με τον τρόπο τους!!!! έτσι και αλλιώς για το 98% των ανθρώπων όλα αυτά τα οποία γράφουμε εδώ είναι << Παπαριές και ανοησίες >> διότι έτσι τους έμαθε το σύστημα να πιστεύουν….

Θα ήθελα να συνέχιζα και με άλλα….ίσως όμως να είναι το προτιμότερο να το κάνω κάποια άλλη στιγμή…. Ήδη σας έδωσα αρκετά στοιχεία για να προβληματιστείτε….

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6UnzcdJ7VLo[/youtube]

 

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 

 


34 σκέψεις στο “ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!!!

 1. Και ποτέ θα τελειώσει αυτό με το ISIS και τον 3 παγκοσμιο πολέ (χτυπά ξύλο ακόμα δν άρχησε κιολας) για να άρχησε αυτή η συγκομιδή π θα μας τα βάλουν τα τσιπ (να βγω ψευτρα κλεφτρα χαρτοπαίχτρα δν ξέρω κ γω τι) εγώ ζω για την στιγμη π θα δούμε στην τηλεοραση τους δρακονιανους σε κανονικη μορφή και να μιλανε για λυκαωνες ενω να βλέπω ολους αυτους που λέγαν παπαριες να τρέχουν ζω για αυτή τη στιγμη γιατί μετα μπορει να μην ζω

 2. Καλημερα αδελφε μου Σαμαν.Καλημερα και σε ολα τα αδελφια μας τους Λυκαωνες.
  Μας τα ελεγες για την Συρια…οτι θα δουν πολλα τα ματια μας!
  Απλα σαν γνωστης της καταστασης επιβεβαιωνεσαι σε βαθος χρονου,καλα θα κανουμε
  ολοι μας να προετοιμαζομαστε οσο μπορουμε,σε ολα τα επιπεδα!
  Επισης συμφωνω με τον huancarlos για τις τεχνικες τις χειραγωγησεις των μαζων οπου
  η προπαγανδα και οι τεχνικες εχουν γινει τεχνη πλεον,και το μεγαλυτερο εργαλειο ειναι
  τα ΜΜΕ.Ειναι αυτο που λεω-αυτος που ελεγχει την “Πληροφορια”ελεγχει σε μεγαλο βαθμο την σκεψη μας!
  Εχω διαβασει εκτενως βιβλια πανω στο θεμα,ενα απο τα καλυτερα μπορω να πω ειναι του συγγραφεα
  Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΕΘΟΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ του κυριου Γεωργαλα Κ. Γεωργιου.
  Προσωπικα πιστευω οτι οταν διαβασει καποιος τετοια βιβλια κατανοει πως χειραγωγειται στη ζωη!
  πραγμα πολυ σημαντικο για μενα.
  Ευχαριστουμε για οτι μας προσφερεις,να εισαι παντα καλα!

 3. Το θεμα ειναι τεραστιο και μπαινω σε πειρασμο συνεχεια να κανω σχολια και να συμπληρωνω πραγματα…
  Θελω να πω και αυτο για να δουμε οτι ολα συνδεονται και για να μπορουμε να συμπληρωσουμε την εικονα του παζλ….
  Ο μακελαρης της Νορβηγιας Αντερς Μπρειβικ που ηταν αποδεδειγμενα Μασωνος και Σιωνιστης, τα ειχε πει ολα τα
  παραπανω που αναφερεις!!!!! Ειχε αναφερθει στον πολεμο που θα γινει στην Ευρωπη εκ των εσω, μεσω των Ισλαμιστων
  και τις τεραστιες ορδες τους που θα ερθουν!!!! Τοτε ηταν στα ματια μου (και παραμενει βεβαιως) περα απο ψυχοπαθης
  και τελειως τρελλος… Τωρα ομως;;; Για το τελειως τρελλος εχω καποιες αμφιβολιες τον τελευταιο καιρο καθως επιβεβαιωνεται
  σε πολλα απ’ αυτα που ειπε!!!! Παραμενει παντα, εννοειται ενα ψυχοπαθες και κατευθυνομενο καθαρμα κατα τα υπολοιπα….
  Επειδη ομως δεν ηταν καποιος τυχαιος (στο ιντερνετ μπορουμε να βρουμε παντου εικονες με τις δουλικες ποδιτσες του,
  τα καταπτιστα συμβολα και τα γυαλισμενα κουστουμακια και τις κορδελιτσες που τα συνοδευουν), πρεπει να καταλαβουμε
  οτι ηξερε πραγματα και οτι δεν εκανε οτι εκανε τυχαια…
  Το ρητο των Σπαρτιατων που αναφερεις, ξερω ακριβως το πως το λες και το εννοεις, και ερχομαι για ακομη μια φορα να συνειδητοποιησω
  την σοφια των αρχαιων μας προγονων.. Ο πολεμος ειναι αεναος και οποιος ερθει να μου πει οτι τωρα εχουμε ειρηνη η’ και δημοκρατια,
  ειναι σιγουρα βαθια νυχτωμενος για εμενα…

 4. ΚΑΛΑ ΣΑΜΑΝ ΕΧΩ ΕΚΠΛΑΓΕΙ!!!!!ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ,ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!ΞΕΡΕΙΣ ΕΧΩ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΤΙΑ,ΒΑΣΙΚΑ ΠΑΡΑΣΙΝΟ-ΚΑΣΤΑΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΚΑΣΤΑΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΒΑΘΥ ΟΜΩΣ Η` ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΔΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ!!!!!!!!ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΙΣΧΥΟΥΝ,ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ,ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ,ΙΣΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΑΣΤΑΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΕΙ,ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΙ!!!!!!!!!!ΠΟΛΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!!ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ!!!ΠΑΡΕΠΙΜΠΤΩΝΟΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ!!!!!!!ΣΑΜΑΝ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΤΑ ΗΜΕΗΛ ΣΟΥ?ΣΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗΛΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ !!ΑΥΤΑ!!!

  1. peggy2015!!!!!

   ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!

   ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΞΑΝΑ ΣΤΕΙΛΤΩ ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΛΟΓΟ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΧΑΚΕΡΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΟΣΕΛΙΔΑ!!!

   ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΊΝΟΥΝ….

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 5. Σε ευχαριστω για τις απαντησεις αδελφε και πεφτω στη μελετη για τα τα Χρονιρ με την πρωτη ευκαιρια
  (καποια αρθρα μου εχουν ξεφυγει ενω καποια μπορει να μην τα θυμαμαι και τοσο καλα)..

  Θα ηθελα να συμπληρωσω επισης σχετικα με τα προηγουμενα και τους διαφορους “σωτηρες” που μας εμφανιζονται
  κατα καιρους οτι στην κοινωνικη μηχανικη υπαρχει ο ορος: Βαλβιδα αποσυμπιεσης επαναστασεως – εξεγερσεως…
  Δηλαδη σε δυσκολους καιρους για τους καιρους πολιτες (οπως τωρα) δινεις στους αγανακτισμενους (θυμιζει κατι;) πολιτες,
  φρουδες ελπιδες μεσω ελεγχωμενων – ταχαμ αντισυμβατικων και αντισυστημικων κινησεων – προσωπων οπου εκει
  αφιερωνουν χρονο, δρασεις, ενεργειες κτλ. στερωντας τους ετσι εντεχνα το να δρασουν σε αλλες πιο σωστες και ουσιαστικες
  κατευθυνσεις προς το πραγματικο προβλημα και με την αναλογη απογοητευση να κυριευει με το που αποδυκνειεται
  “ανθρακας ο θησαυρος”….
  Αυτα για να μην μασαμε κουτοχορτο και παραμυθιαζομαστε με τον καθε επιτηδειο και επιδοξο “σωτηρα”..

  Μπραβο που στις εκπομπες του “κωδικα μυστηριων”, ξαναβαλατε και την θεματολογια απο κατω για να μπορουμε να επιλεξουμε
  (λογω χρονου κυριως – ολες οι εκπομπες ειναι καλες) ποια να παρακολουθησουμε.
  Ειναι μια παρατηρηση που ηθελα να κανω και με προλαβατε.

  Χαιρετισμους σε ολους σας οπως παντα!!!

   1. Ναι αδελφε μου, υπαρχουν πολλες τεχνικες χειραγωγησης της κοινωνιας τις οποιες και οι τρισκαρατοι
    που κανουν ολα αυτα, τις παιζουν στα δαχτυλα εννοειται..!!!

    Αυτη να σου δωσω να καταλαβεις, λειτουργει ακριβως οπως μια χυτρα!!!
    Εκει που βραζει και ειναι ετοιμη να εκραγει, ανοιγει η βαλβιδα και τσουκ…. καταλαγιασε το φαγητο..!!!
    Ασε που μετα θα κατακατσει κι’ ολας, χωρις ορεξη για πολλα πολλα και με πολυ λιγοτερη δυναμη
    εαν επαναλαβουμε την διαδικασια…!!!
    Καλο ε;;!!! Κι’ ομως… Αυτα δεν τα βγαζω απο την κοιλια μου αλλα απο βιβλιο κοινωνικης μηχανικης
    (ναι υπαρχει αυτη η ειδικοτητα και αφορα την χειραγωγηση των λαων), που ειχε πεσει στα χερια μου
    παλιοτερα…

    Εστω και ενας να καταλαβει αυτα που λεμε αδελφε, ειναι κερδος..!!!
    Αισιοδοξια πανω απ’ ολα!!!

    1. ΥΓ: Τελος (και το κλεινω εδω για να μην κουραζω αλλο) οσο περισσοτερες βαλβιδες εχει
     η “χυτρα”, τοσο πιο ευκολα και γρηγορα μαγειρευεται το “φαγητο” και ο νοων νοειτω ….
     Τα θυμαμαι λιγα – λιγα.. Αυτα μαθαινουν οι ηγετες μας και λοιποι συγγενεις στας Οξφορδας,
     στας Μασατσουσετς κλπ!!!!

    2. huancarlos!!!!

     ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ!;! ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΘΗΡΙΟ!!!! ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΑΒΗΣΤΙΚΟ ….ΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ!!!! ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΕΤΣΙ!!!!!

     ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

     1. huancarlos!!!!

      ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΣ…ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΙΜΙΣΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟ!!!!

      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 6. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΑΜΑΝ!ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΩΝΕΣ!!!ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΒΑΖΑ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΛΥΚΑΩΝΩΝ ΠΟΥ ΕΞΗΓΟΥΣΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΛΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΟΤΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΠΡΙΝ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ!!!!ΛΟΙΠΟΝ,ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΘΥΜΑΜΕ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ.ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΕΝΑΣ ΛΥΚΑΩΝΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΗΛΑΙΟ!!Ο ΛΥΚΑΩΝΑΣ ΑΣΠΟΥΜΕ ΗΤΑΝ ΨΗΛΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ 1.90 ΕΙΧΕ ΚΕΦΑΛΙ ΛΥΚΟΥ ΧΕΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΛΛΥΜΕΝΑ ΜΕ ΤΡΙΧΩΜΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ ΛΥΚΟΥ!!!ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΦΟΡΟΥΣΕ ΠΑΝΟΠΛΙΑ!!!ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣΑΛΛΑ ΤΡΕΙΣ ΑΝ ΘΥΜΑΜΕ ΚΑΛΑ.ΜΕΤΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΛΥΚΟ(ΔΙΑΦΟΡΑ).ΕΙΧΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΕΨΑΞΑ,ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΣΥΣΧΕΤΗΣΗ!!!ΛΥΚΑΩΝΑΣ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ Ο ΛΥΚΟ Ο ΜΕΓΑΛΟΣΩΜΟΣ!!!!ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΣΧΕΤΗΣΗ ΑΚΟΜΑ.!!!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΛΥΚΑΩΝΕΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΤΕΡΙΑΖΕΙ

  1. peggy2015!!!!

   ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ!!!! ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ!!! ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΨΥΧΙΚΟ DNA ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΓΝΩΣΕΙΣ Η ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ Η ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ…….!!!! ΔΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ….!!!!

   http://www.invisiblelycans.gr/idiko-arthro-onira-onirokosmos-oniriki-sineidhsis/

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

 7. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ SAMAN. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΗΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΑΣΑΦΗΣ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΣΚΕΜΕΝΑ. ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ; ΔΗΛΑΔΗ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ;
  ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ. ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΩΤΕΡΑ ΟΤΙ ΣΕ ΣΕΜΗΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΓΗΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑΝ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟΚΤΟΥΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΑΝ ΑΚΡΗ. ΜΑΛΛΟΝ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 97 ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗΚΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ. ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΑΠΟΔΥΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΥΝΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΠΟΥΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΤΟΥΣΑΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑΜΕΙΑ; ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΘΑΨΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΠΕΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ; ΑΦΟΥ ΕΞΟΙΚΙΩΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΑΠΟΚΟΣΜΕΣ ΜΑΖΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΣΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΥΠ’ ΟΨΙΝ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.ΚΟΙΝΩΣ Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΕΤΙΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΞΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΑΣ. ΕΧΩ ΥΠΑΡΞΕΙ ΘΥΜΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥΣ.
  ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΠΥΣΘΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΝΟΜΟΣΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ ΤΟΝ ΩΧΑΔΕΛΦΙΣΜΟ ΤΗΝ ΞΕΝΟΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΗΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΗ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΜΙΖΩ.
  ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΠΙΓΟΝΤΩΣ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ. ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕMAIL. ΕΧΩ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΣΕ ΡΩΤΑΩ.

  1. teacher!!!!

   ΣΩΡΡΑΣ!!;;!! ΤΙ ΡΩΤΑΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!;!! ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ!!!! ΕΙΠΕΣ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΝΑ Η ΨΕΥΤΙΚΑ!;! ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ!!;;!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΕΙΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΣΩΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!;! ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ!!!! ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ…ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΚΛΑΨΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!!!!

   ΟΜΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ….ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΠΟΣ ΣΥΝΟΜΟΤΙΚΑ!!!! ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ!!!!

   ΑΣ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟ!!!!

   << Με τη... σφραγίδα του υπουργείου Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών αποδεικνύεται ότι ήταν απάτη το «έμβασμα» των 600 δισ. δολαρίων που έθεσαν στη διάθεση της ελληνικής κυβέρνησης οι «δωρητές» Αρτέμης Σώρρας και Εμμανουήλ Λαμπράκης, προκειμένου να διαγράψει το δυσβάστακτο δημόσιο χρέος. Σε έγγραφο του γενικού επιθεωρητή του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ, το οποίο εστάλη στην Τράπεζα της Ελλάδος και αποκάλυψε το «Εθνος της Κυριακής», γίνεται λόγος για «προϊόν απάτης» και συνιστάται στην ελληνική πλευρά να «επικοινωνήσει με τις διωκτικές αρχές». Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο ότι έγκληση για συκοφαντική δυσφήμηση, που κατέθεσαν οι δύο «δωρητές» κατά στελεχών της Τράπεζας της Ελλάδος αλλά και κατά του «Εθνους», απορρίφθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ως αβάσιμη. Ο σωτήρας Σώρρας Πιο αναλυτικά, τον Σεπτέμβριο του 2012 ο κ. Σώρρας παρουσιάστηκε ως νόμιμος κάτοχος έξι χρεωστικών ομολόγων του αμερικανικού Δημοσίου συνολικού ύψους 600 δισ. δολαρίων. Από κοινού με τον κ. Λαμπράκη και μέσω της οργάνωσης END (End National Debt) κατέθεσαν επίσημη πρόταση στην ελληνική κυβέρνηση για τη δανειοδότηση της Ελλάδας, με σκοπό την αποπληρωμή του χρέους. Η επιστολή τους κοινοποιήθηκε στον πρωθυπουργό, στον πρόεδρο της Βουλής, στην Τράπεζα της Ελλάδος και στον υπουργό Οικονομικών. Μάλιστα, τη συνόδευαν έγγραφα για την πιστοποίηση της κατάθεσης του υπέρογκου αυτού ποσού υπό τη μορφή treasury bills υπέρ της Ελληνικής Δημοκρατίας σε ειδικό κηδεμονεύοντα λογαριασμό. Επειδή, όπως ήταν φυσικό, κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει την απίθανη αυτή ιστορία, η ΤτΕ άρχισε να ερευνά το θέμα. Καθώς επρόκειτο για χρηματοοικονομικά προϊόντα του αμερικανικού Δημοσίου, απευθύνθηκε στο υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ. Η απάντηση των Αμερικανών Κι αν όλοι λίγο-πολύ πίστευαν ότι η όλη υπόθεση ήταν μία… κακοστημένη απάτη, ήρθε και η επίσημη απάντηση από το γραφείο του γενικού επιθεωρητή του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ να το αποδείξει πέραν πάσης αμφισβήτησης. Ειδικότερα, στην απαντητική επιστολή που έφτασε στην Τράπεζα της Ελλάδος αναφέρονται τα εξής: «Σε απάντηση του αιτήματός σας για έλεγχο και εξακρίβωση της εγκυρότητας των εγγράφων που αποστείλατε, σας γνωρίζουμε ότι εξετάσαμε τα έγγραφα και ότι ΔΕΝ (σ.σ.: τα κεφαλαία επέλεξε ο συντάκτης της επιστολής) αποτελούν έγκυρα διαπραγματεύσιμα χρηματοοικονομικά μέσα. Τα εν λόγω έγγραφα αποτελούν προϊόν απάτης και χρησιμοποιούν παρανόμως ονόματα αξιωματούχων του υπουργείου Οικονομικών. Το υπουργείο συνιστά στους παραλήπτες να μην απαντούν σε τέτοιου είδους αλληλογραφία». Στη συνέχεια, δε, δίνει και διευκρινίσεις γιατί οι συναλλαγματικές που προσκόμισαν οι... εθνικοί ευεργέτες δεν έχουν καμία σχέση με νόμιμα χρηματοοικονομικά εργαλεία. «Παρόλο που το υπουργείο Οικονομικών τηρεί λογαριασμούς ιδιωτών στο σύστημα Treasury Direct που διαθέτει, αυτοί είναι λογαριασμοί τίτλων και όχι καταθετικοί λογαριασμοί όψεως. Οι ιδιώτες δεν μπορούν να εκδίδουν εντολή πληρωμής προς τρίτον από λογαριασμό Treasury Direct χρησιμοποιώντας απλή ή διεθνή συναλλαγματική ή οποιοδήποτε άλλου είδους μέσο. Κάθε έγγραφο που αποπειράται κάτι τέτοιο είναι απατηλό», προστίθεται χαρακτηριστικά. Τέλος, ο γενικός επιθεωρητής των ΗΠΑ συστήνει στην Τράπεζα της Ελλάδος: «Αν θέλετε να αναφέρετε το θέμα σε τοπικό επίπεδο, συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τις διωκτικές αρχές της χώρας σας». Πηγή: Απάτη ο Αρτέμης Σώρρας που θα έδινε... 600 δισ. δολάρια για το ελληνικό χρέος | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/173981/%CE%B1%CF%80%CE%AC%CF%84%CE%B7-%CE%BF-%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%AD%CE%BC%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%8E%CF%81%CF%81%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B8%CE%B1-%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%BD%CE%B5-600-%CE%B4%CE%B9%CF%82-%CE%B4%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%87%CF%81%CE%AD%CE%BF%CF%82#ixzz3qGHXGdfk >>

   ΧΜΜΜΜ…..!!!!

   «Ο κύριος Σώρρας είναι κάτοχος αμερικανικών ομολόγων της τάξεως των 3 τρις δολαρίων. Τα αμερικάνικά ομόλογα αυτά λήγουν στις 9 Αυγούστου 2014.

   Που τα βρήκε ο Σώρρας;

   Τα χρήματα αυτά ανήκουν απολύτως νόμιμα στον κύριο Σώρρα ο οποίος μεταβίβασε στην αμερικανική κυβέρνηση ορισμένα πνευματικά δικαιώματα που έχουν να κάνουν με πολύ υψηλή τεχνολογία. Τεχνολογία που ήταν γνωστή στον ελλαδικό χώρο από την εποχή του Ζηνός(;;;) και του Απόλλωνος (Πότε ακριβώς γεννήθηκε και πέθανε ο …Απόλλων;).»

   https://www.youtube.com/watch?v=tNTu8v3tHL8

   Μετά γίνεται μια αναφορά σε κάποιο αμερικάνικο διαστημόπλοιο που πετούσε για τόσους μήνες χωρίς καύσιμα, αφήνοντας υπονοούμενα πως αυτό οφειλόταν στην αρχαιοελληνική τεχνολογία του ….Σώρρα, η οποία τεχνολογία που γνώριζε αυτός ο εκλεκτός κρετίνος ήταν τέτοια που έθετε σε κίνδυνο τα συμφέροντα των πετρελαιοπαραγωγών και έτσι την αγόρασαν οι Αμερικάνοι.

   Το πρωτοπαλίκαρο του Σώρρα, ο κύριος Εμμανουήλ Λαμπράκης εξηγεί ακόμη στο βίντεο γιατί δεν έπρεπε να πληρώσει φόρο ο Σώρρας, γιατί ήταν λέει, αποπληρωμή κεφαλαίου ! (ναι λέει ακόμα και αυτό το απίστευτο)!

   Επαναλαμβάνει πάντως την ημερομηνία : 9 Αυγούστου 2014 λήγουν τα αμερικάνικα ομόλογα που κατέχει ο με διαφορά ….πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου. Άρα θα είναι λογικό πως τότε θα είναι σε θέση να τα αξιοποιήσει όπως θέλει, χωρίς όρους, χωρίς περιορισμούς και χωρίς κωλύματα (που επικαλείται τώρα κρατώντας τα λεφτά πολύ καλά κρυμμένα!) και αν δεν, ελπίζω πως θα φκάλει φάουσα και θα αυτοκτονήσει αφήνοντας τους λοιπούς Έλληνες μόνους με τις λοιπές τους μιζέριες.

   Σωστά κύριοι;

   Με αφορμή την έλευση αυτής της ημερομηνίας, φαίνεται πως οι παλαβοί της κίνησης Σώρρα φορτσάρουν τα πράγματα, είτε προς την κατεύθυνση της πολιτικής κίνησης για τον αρχιπαλαβό, είτε για κάτι άλλο πιο σκοτεινό.

   Από όσο γνωρίζω, χτες και σήμερα είχαν μια πανελλήνια μεγάλη σύναξη στη Θεσσαλονίκη.

   Και όταν στα εισαγωγικά αναφέρονται αυτά…: «Ήδη φτάνουν στην συμπρωτεύουσα Έλληνες απ’ όλη τη Γη για να συμμετάσχουν στην πιο λαμπρή γιορτή της ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται τα αδέλφια τους από κάθε άκρη της Ελλάδος και του πλανήτη και ανοίγουν τα σπίτια τους να φιλοξενήσουν τα αδέλφια τους για το διήμερο των εκδηλώσεων της ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ 8 – 9/2/2014.

   Η εκδήλωση της Κυριακής 9/2 που θα γίνει θεσμός για τους Έλληνες και Φιλέλληνες αναδεικνύει την ψυχή του Έλληνα μέσα από μια γιορτή χαράς και συνένωσης υπό τους ήχους, τα χρώματα και τους χορούς της πατρίδας μας. Η επιλογή της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας δεν είναι καθόλου τυχαία: επαναφέρει την μνήμη της προηγούμενης συνένωσης των Ελλήνων από τους Μακεδόνες που οδήγησε στην αδελφοποίηση των λαών της Γης από τον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ.

   Συμμετέχουν παραδοσιακά συγκροτήματα από όλη την Ελλάδα που θα μεταδώσουν το σύνθημα της συνένωσης των Ελλήνων και της απόφασης της ΨΥΧΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ να ελευθερώσουν την ΠΑΤΡΙΔΑ από τους τοκογλύφους:

   στέλνουμε μήνυμα συνένωσης προς τους Έλληνες απανταχού και αδελφοσύνης προς όλα τα έθνη και τους λαούς της Γης

   στέλνουμε μήνυμα αποφασιστικότητας για τη ΝΙΚΗ σε όσους νόμιζαν ότι μπορούν να αντιπαρατεθούν στο ΦΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

   Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν Μέλη του Οργανισμού EI-END και ο Αρτέμης Σώρρας ως επίσημοι προσκεκλημένοι του ανταμώματος των ΕΛΛΗΝΩΝ.

   ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΧΟΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

   ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΑΔΕΛΦΙΑ»

   …..τότε αντιλαμβάνεστε το μέγεθος της τραγωδίας με την οποία βρισκόμαστε αντιμέτωποι.

   Περίεργο σύμμαχο σε αυτή την περιπέτεια βρίσκω τον εθνικιστή δημοσιογράφο Μιχάλη Ιγνατίου, με τον οποίο μας χωρίζει άβυσσος αναφορικά με το Κυπριακό. Οφείλω να πω όμως πως οι απόψεις του για τον φρενοβλαβή απατεώνα Αρτέμιο Σώρρα είναι εξόχως ορθολογιστικές. Διαβάστε εδώ:

   Ο Σώρρας, η Χρυσή Αυγή και τα ανύπαρκτα τρις.

   Εδώ εμπλέκει *και* την Χρυσή Αυγή, πάμε για μεγάλες πλάκες, σε μια χώρα με Σώρρα, Χρυσή Αυγή στο 10 -15% και ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα…

   https://strovoliotis.wordpress.com/2014/02/09/%CE%BF-%CF%83%CF%87%CE%B9%CE%B6%CE%BF%CF%86%CF%81%CE%B5%CE%BD%CE%AE%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%8E%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%AD%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%8E%CF%81/

   ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΜΟΝΑΧΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!! ΟΤΙ Ο ΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΝ ΕΥΛΟΓΕΙ Η ΜΑΣΟΝΙΑ!!!! ΑΥΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΞΕΛΟΓΙΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!! ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΛΟ ΚΑΚΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΟ ΚΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΣ ΤΕΛΕΙΑΣ…..ΟΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΠΕΦΤΕΙ…ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ!!!!

   ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑ ΚΑΤΩ ΚΑΛΩΣ ΑΝ ΟΧΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ…!!!!.

   Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗΝ ΤΗΣ ΦΘΟΡΑΣ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΝ ΣΤΕΨΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΟΝ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΗΝ ΔΙΕΡΕΣΗΝ ΤΟΥ ΕΓΩ ΤΟΥ ΩΣ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ ΚΥΦΗΝΑΣ ΜΕΣΟ ΤΩΝ ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΑΝΔΡΕΙΑΝΤΩΝ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΜΕ ΕΠΙΡΟΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑ ΕΠΙΠΛΙΚΤΙΚΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗΝ ΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΩΝΤΟΣΗΝ ΤΩΝ ΙΔΑΝΙΚΩΝ ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΙΔΕΑ!!!! ΑΥΤΟ ΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΩΝ ΩΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΦΘΟΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΣΚΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΔΟΞΑΣΙΕΣ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΚΡΕΜΟΔΕΙΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ Η ΚΑΙ ΜΕΛΟΝΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΔΙΕΡΟΜΕΝΟΥ ΕΚ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ Η ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΕΚ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ( ΔΡΑΚΟΝΤΙΟΙ )!!!! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΗΜΠΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΩΣ ΜΟΝΟΚΛΟΝΟ ΚΑΛΟΔΙΟ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΟ ΡΕΥΜΑΤΟΣ!!!! ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΥΤΗΧΙΑΝ ΕΠΙΔΙΟΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΩΣ ΠΡΩΤΥΠΟ ΤΗΣ ΧΕΙΡΑΓΟΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΡΟΥΤΙΝΑΣ ΩΣ ΔΙΑΒΙΟΣΗΣ ΜΕ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΘΕΙ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΩΣ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΙΕΣ!!!! Η ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΕΙΣ ΗΡΩΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΟΥΣ ΩΣ ΙΑΤΡΙΚΗΝ ΚΥΚΛΟΘΥΜΙΚΗΝ ΕΠΙΔΗΜΙΑΝ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΔΟΤΟ!!!! ΕΤΣΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΝ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΙΣ ΤΟ ΜΕΓΗΣΤΟΝ ΤΟ ΑΠΡΕΠΕΣ ΚΑΙ ΙΣ ΤΟ ΧΑΟΤΙΚΟΝ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΝ ΕΥΘΙΑ!!!! ΒΛΕΠΕΙΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΟΥΝΓΚΕΡ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΙΣ ΤΗΝ ΣΚΑΚΕΡΑΝ ΤΩΝ ΧΑΟΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΑΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΟΜΟΛΟΧΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΗΔΙΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΥΜΕΝΟ ΙΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ ….. ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΙΓΟΝΕΙΡΟΔΙΑΒΙΟΝΟΥΝ ΜΕΣΟ ΤΟΥ ΛΥΘΑΡΓΟΩΡΟΛΟΓΙΑΚΟΥ ΤΟΠΙΟΥ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΦΑΝΤΟΜΑΔΕΣ ΟΠΟΥ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΟΣΤΟΧΑΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΟΙΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΝΙΟΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΩΣ ΠΕΠΙΡΑΜΕΝΕΣ ΜΑΜΕΣ ΟΠΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΩΡΟΥΔΙΑΚΑΝ ΡΟΥΧΑΝ ΤΥΛΙΓΟΥΝ ΣΑΒΑΝΟΨΥΧΟΣΤΑΘΜΙΚΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗΝ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΝ ΤΟΥ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ!!!! ΦΑΡΟΠΟΙΟΙ ΙΣ ΤΟΣ ΣΚΩΤΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΙΕΤΗΤΗ ΩΣ ΔΙΜΙΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΥΛΗΣ!!!! ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΓΚΟΔΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΒΙΤΣΙΟΖΑ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΧΑΝΩΝ ΥΛΙΣΤΙΚΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΒΡΟΜΟΧΝΟΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ΟΤΑΝ Η ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΤΕ ΜΕ ΧΡΗΜΑ!!;;!! ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΥΘΗ ( ΜΑΤΡΙΞ ) ΑΛΟΒΗΤΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑΝ ΤΡΕΧΕΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ ΜΕ ΕΤΑΙΡΟΑΓΑΘΟΥΡΓΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΜΗΝΜΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!!;!! ΜΑΤΑΙΟΤΗΣ ΜΑΤΑΙΟΤΗΤΩΝ!;! ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΦΑΝΟΚΥΚΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ ΨΕΥΔΟΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΚΟΛΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΩΣ ΜΟΝΟΤΟΝΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΕΝΟΣ ΚΟΥΦΟΥ!!!! ΑΚΟΥΣ!!;;!! ΑΚΟΥΣ!!;;!! Η ΜΟΝΟ ΣΚΕΥΤΟΠΟΙΗΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΩΣ ΠΡΟΣΟΜΙΟΣΗΝ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΕΥΘΗΝΗΣ ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΡΕΣΗΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ!!;;!! ΜΑΘΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΟΥ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΔΙΑΒΑΖΟΠΟΙΗΣΕΤΑ ΩΣ ΥΠΑΡΚΤΑ ΦΑΝΕΡΑ ΠΡΩΣ ΒΡΟΣΗΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΝΟΛΟΓΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΥΑΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΡΟΒΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΗΔΕΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΧΟΡΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ!!!! ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΩΣ ΔΑΙΜΟΝΟΔΡΟΜΟΠΟΙΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟΝ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΩΣ ΦΘΟΝΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΟΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΡΧΟΥΜΑΣΤΕ!!!! ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΤΥΦΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΜΕΣΟΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΚΩΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΤΥΝΗ ΕΥΚΕΡΙΑ ΤΗΣ ΛΥΤΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΒΙΟΣΗΣ….!!!! ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ!!;!! ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΣΩΣΤΟΥ ΣΩΣΤΗΣ ΦΕΡΟΥΣΙΝ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΤΟΜΕΝΗ ΩΣ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΡΟΠΟΠΟΙΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΙΑΣ ΑΝΟΦΕΛΗΣ ΥΠΟΣΤΙΡΙΚΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΠΙΣΤΕΥΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΩΣ ΖΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ!!!! ΚΑΙ ΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ!;! ΠΟΥ ΒΓΕΝΕΙ!;! ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΝΕΙΡΟΠΛΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΦΘΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΩΤΟΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΜΑΝΤΡΟΜΕΝΩΝ ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΑΡΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΣΜΗΡΟΥΣ ΚΟΝΤΑΡΟΧΤΥΠΗΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΑΣ ΠΟΔΑΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΣ ΔΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΟΝΑ ΚΑΜΕΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΛΕΩΝ ΤΗΝ ΓΕΥΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΑΡΤΟΣ!!!! ΟΝΕΙΡΟΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΕ ΛΑΒΥΡΗΝΘΩΔΕΙΣ ΟΜΙΧΛΟΕΙΔΕΣ ΝΑΡΚΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ ΣΚΕΥΟΡΙΕΣ ΩΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΓΧΙΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚ ΧΥΗΣΕΙΣ ΘΑΥΜΑΤΩΝ…ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΟΠΟΥ ΥΠΟΤΡΟΠΟΙΑΖΩΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΜΕΣΟ ΤΩΝ ΜΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΘΕΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΓΩ…ΤΟΥ ΕΣΥ…ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ!!!! ΜΑΖΟΠΟΙΗΜΑΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΓΕΝΝΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΗΜΠΟΡΙΑ ΤΩΝ ΒΑΛΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΘΕΟΡΙΩΝ ΩΣ ΥΠΟΚΟΙΗΜΑ ΜΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΠΟΥ ΜΑΓΗΡΕΥΤΗΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΚΟΥΠΟΛΗΝ ΩΣ ΣΟΥΠΑ!!!! ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΓΕΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΜΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΥΘΗΝΟΜΕΝΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΝΤΑΧΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΕΘΑΝΤΗΣ ΑΛΕΥΘΕΡΙΑΣ!!!! ΣΚΛΑΒΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΝΕΟΙ ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΙΑΝ ΖΩΗΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΒΙΟΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!! ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ( ΔΡΑΚΟΝΤΙΟΙ ) ΕΧΟΥΝ ΣΤΥΣΕΙ ΩΣ ΥΠΕΚ ΦΥΓΗΝ ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΜΕ!!!! ΙΣΤΟΡΙΟΚΑΠΙΛΟΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΑΝΑΤΑΡΑΓΜΕΝΕΣ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟΚΑΠΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΟΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟΛΟΓΟΥΝ ΣΑΝ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΛΗΤΙΡΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΕΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΤΙΚΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΙ ΜΑΘΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΟΝΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΙΜΟΡΑΓΟΥΝ!!!! ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ!!;!! ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ!;! ΚΑΙ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ!;! Η ΑΥΤΟΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ Η ΟΝΕΙΡΟΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΠΡΟΣΟΠΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΔΙΑΜΕΛΗΘΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΥΤΟ ΣΥΓΓΟΛΗΘΕΙ ΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ!;! ΤΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΚΟΙΝΟΥΜΕΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΟΜΕΝΑ ΠΙΣΤΗΡΙΑ ΩΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΓΝΩΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΙΑ ΚΑΘΟΔΟΝ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΗΖΟΥΝ ΜΕ ΥΧΗΡΕΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ….!!!! ΑΝΑΛΟΓΗΣΟΥ…..ΤΟ ΤΙ!;!…ΤΟ ΠΟΙΟΣ…..!!;!! ΤΟ ΓΙΑΤΙ!!;!!..ΤΟ ΑΝ ….!;! ΤΟ ΠΡΕΠΕΙ…!;! ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ….!;! ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΟΥ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

   1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. Η ΑΛΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΗΞΕΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΕΝΝΟΩ. ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΗ. ΞΕΡΕΙΣ Ο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΩΣ ΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΛΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΛΗΠΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΩΡΑ ΓΙ ΑΥΤΟ.
    ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΧΑΡΗ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ. ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΤΑΞΕΙ. ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 3 ΜΑΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ;
    ΝΑ ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ. ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ

 8. Δυστυχως αδελφε μου, δυστυχως…

  Τα τυμπανα του πολεμου βαρανε πιο δυνατα απο ποτε… Αυτο ψυχανεμιζομαι κι’ εγω και αυτο δειχνουν ολα τα γεγονοτα…
  Σημερα εχουμε και τη συντριβη(;) του Ρωσσικου αεροπλανου στην Αιγυπτο, με τον ISIS να αναλαμβανει την ευθυνη τωρα που μιλαμε
  χωρια απ’ ολα τ’ αλλα.. Ολη η περιοχη μυριζει μπαρουτι και ο πλανητης μαζι…

  Τους ανθρωπους αυτους τους συμπονω και καθε φορα που βλεπω τις εικονες του ξεριζωμου τους στενοχωριεμαι πολυ..
  Ο καθ’ ενας μας θα μπορουσε να βρεθει στην θεση αυτη οπως εχουμε βρεθει και σαν Ελληνες στο παρελθον για να μην αναφερθω
  στις εικονες των παιδιων..

  Μπορουμε ομως να τους βοηθησουμε και να τους υποστηριξουμε ουσιαστικα απο τη στιγμη που ειμαστε
  και εμεις σ’ αυτη την κατασταση..; Μπορουμε να “ελεγξουμε” ολη αυτη την ροη τους οταν ειναι ανεξελεγκτη και μπορει μαζι
  με τους ανημπορους να περναει και ο καθε λογης φυλακοβιος, εγκληματιας, πολεμοχαρης, τζιχαντιστης;;

  Να πω μια χαζομαρα; Τι θα γινει αν παει καποιος “τρελλος” αυριο και καψει ενα Κορανι στο Συνταγμα ας πουμε..;;

  Τα πραγματα ειναι πολυ “περιεργα” και περιπλοκα λοιπον και πρεπει να ξυπνησουμε ολοι!!!
  Ο Θεος ας βοηθησει την Ελλαδα και ολο τον κοσμο…

   1. Σε ευχαριστω για τον χρονο που διαθετεις καθε φορα για να μας απαντας αδελφε μου!!!

    Μια διευκρινιση θα ηθελα: Λευκο Ιερατειο και εργαστηρι – οπλο Μπεβατρον Γκιολβα, ησαν δηλαδη μαζι;;;
    Γιατι αυτο σημαινει οτι Γκιολβας – Νικολαϊδης και Λευκα ιερατεια ειχαν αμεση σχεση και κατ’ επεκτασιν και με τους Ε
    (καθως ο Γκιολβας φεροταν ως μελος τους)!!!! Αυτο ειναι μεγαλη αποκαλυψη εαν ισχυει και αν το καταλαβα σωστα!!!!

    Επισης οσον αφορα τη Συρια εχεις δικιο καθως Ρωσσοι, Αμερικανοι, Τουρκοι και Τζιχαντιστες “τρωγονται”
    σε πολυ συγκεκριμενη περιοχη, κατι που μου ειχε κανει μεγαλη εντυπωση κι’ εμενα και που ειναι αναλογο με τον
    κακο χαμο που εγινε και γινεται για την Κριμαια!!! Αληθεια εκει τι εγινε Saman;
    Βρηκαν και κατελαβαν το εκει Λευκο Ιερατειο που εγραφες σε αλλα αρθρα οι Ρωσσοι;;

    Σχετικα με τον Σωρρα επειδη απ’ οτι βλεπω ανοιχτηκε κουβεντα, μπορουμε να δουμε και αυτο https://www.youtube.com/watch?v=IUolpU6TV8I
    για να καταλαβουμε οτι ο περιεργος αυτος τυπος φερεται να πρεσβευει και να ασπαζεται και αλλα “περιεργα” ενω αν
    συνδιασει καποιος και αυτα που λεει, σηματα οργανωσεων και ορκους θα δουμε οτι προσπαθει να πλασαριστει
    εμμεσως πλην σαφως σαν Ε!!!!! Τα συμπερασματα δικα μας ……

    Χαιρετισμους σε ολους τους αορατους Λυκαωνες!!!!

    YΓ: Με τα λινκ ακομη με ταλαιπωρειτε!!!

    1. huancarlos!!!!

     ΤΟ ΜΠΕΒΑΤΡΟΝ ΤΟΥ ΓΚΙΟΛΒΑ ΕΙΧΕ ΣΤΑΛΘΕΙ ΕΚΕΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΗ!!!! ΑΥΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ….ΙΣΟΣ ……ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΓΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΙ!!!!

     ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΗΓΕΤΗΣ!!!! ΟΧΙ ΑΠΛΟΣ ΥΓΕΤΗΣ ΑΛΛΑ Ο << ΥΓΕΤΗΣ >> ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!! ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ << ΚΑΘΑΡΟΣ >> ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΒΓΕΙ….ΘΑ ΤΟΝ ΘΑΒΟΥΝ ΣΥΝΕΧΙΑ!!!! ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΞΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ !!!! ΟΠΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΙΞΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!!

     ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

     1. Εννοειται οτι αυτον τον ανθρωπο (Σωρρα) δεν τον πιστευω και συμφωνω και εκει με τα πιο πανω σχολια σου…
      Παραπεμψα στο βιντεο γιατι μπερδευει και αρχαιοελληνικους(;!;) ορκους, βαζοντας τους να ορκιστουν πιστη
      μεταξυ αλλων σε αυτον ως “πολεμαρχο”(!!!), σε εναν γενικο αχταρμα ιδεολογιας και πεποιθησεων, την ωρα
      που οι στενοι πρωην συνεργατες του (Λαμπρακης κλπ.) τον καταγγελουν σαν απατεωνα….

      Και ημερολογιο Νικολαϊδη…!!!!!! Τι αλλο θα ακουσουμε απο εσενα…….
      Ευχομαι να μην σταματησεις ποτε να μας εκπλησεις ευχαριστα..!!!!!

     2. Για την Κριμαια δεν μου απαντησες αλλα παντα σεβομαι και τις μη απαντησεις σου
      εξ’ ισου με τις απαντησεις σου…..
      Να εισαι παντα καλα και εσυ αδελφε μου…

     3. huancarlos!!!!

      ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΥΣΤΗΧΩΣ!!!!!

      ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ….ΑΝΑΜΕΝΕ!!!!

      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

     4. Να πω και ενα τελευταιο (ασχετο) για να ευθυμησουμε λιγο….
      Βρε συ Saman τωρα τελευταια χανονται πραγματα στο σπιτι απο μεριες που τα ειχα βαλει στα σιγουρα….
      Δυο οι εξηγησεις: Η’ προωρο αλτσαχαϊμερ η’ κανενα τρολ με τρολαρει……
      Εσυ τι πιστευεις;; (Η γνωμη σου μετραει οπως παντα)!!!
      Θυμαμαι το αρθρο με τα ξωτικα που αρεσκονται στο να τα κανουν αυτα…
      Εαν συμβαινει κατι τετοιο, υποσχομαι φωτογραφικο υλικο για το σαϊτ σε αποκλειστικοτητα!!!!
      Την αγαπη μου σε ολους σας!!!

 9. Δυο στοιχεια ακομη για προβληματισμο αδελφε μου…

  Περα απο τον απιστευτο πλουτο που θα μπορουσαν να εχουν στην χωρα τους ολοι αυτοι οι αραβες μεταναστες,
  βαση χρηματων που διαθετουν για τα εισιτηρια τους δεν πρεπει να να ξεχναμε οτι και ηλικιακα ειναι νεοτατοι και
  συγκεκριμενα αντρες ηλικιων 20 – 45 στην πλειοψηφια τους δηλαδη στην καλυτερη ηλικια για να πολεμησουν, να ενταχθουν
  στην αντισταση της χωρας τους και να υπερασπιστουν τα εδαφη τους!!!!!!
  Δεν καταλαβα.. ποιος Ελληνας νεος (Ελληνοψυχος δηλαδη), την ωρα που βομβαρδιζουν το σπιτι του και βιαζουν την μανα
  και την αδελφη του δεν θα κατσει να πολεμησει και να αντισταθει παρα θα δωσει μια περιουσια για να φυγει αρον αρον για
  γειτονικες χωρες… Ισως πολλοι αλλα οχι τοσοι πολλοι!!!!

  Επισης απ’ οσο ξερω ο Σωρρας εχει μηνυσει και τους 300 της βουλης για εσχατη προδοσια!!!!
  Εμενα μου προκαλει εντυπωση οτι ουτε εχουν εκδικαστει οι μηνυσεις αυτες απ’ οσο γνωριζω αλλα ουτε και καποιος βουλευτης
  της τοτε βουλης αντεμηνυσε τον Σωρρα!!!!

  Θα ηθελα να ρωτησω επισης εδω (για να μην κανω πολλα και διασπαρτα σχολια) εαν σχετικα με το προηγουμενο φοβερο αρθρο
  για τον πολεμο των Φωκλαντς, ισχυει επισης το οτι οι Βρεττανοι χτυπησαν τα νησια αυτα και λογω υπεροπλου Μπεβατρον και της
  βασης που ειχε φτιαξει εκει ο Γκιολβας, σε συνεργασια με τον Ελληνικης καταγωγης πρωθυπουργο της Αργεντινης Νικολαϊδη!!!!!!

  Οσον αφορα επισης το αμεσως προηγουμενο αρθρο για την γηϊνη υπερτεχνολογια, συνιστω να αρχισετε να μοιραζετε γυαλια
  “ξεστραβωματος”, δωρο σε “περιοπτους” ερευνητες οπως κανουν οι εφημεριδες….

  1. huancarlos!!!!

   ΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΣΤΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΥ ΑΟΡΙΣΤΑ…..!!!! ΑΛΛΑ ΣΕ ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ….ΜΕ ΤΙ ΤΡΟΠΟ!!;!!

   ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΚΛΑΝΤΣ:

   Ο ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΩΣ ΝΑΟΣ ΤΟΥ << ΑΠΟΛΛΩ ΕΝ ΤΟ ΩΝ >> ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΛΛΩΝ!!!! ΕΠΙΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΕΠΙ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ!!!!

   ΠΡΟΤΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΤΙΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΕΙΧΕ ΕΚΕΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΗΤΑΝ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕΨΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΤΕ!!!! ΟΜΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΡΗΟΘΕΤΟΥΣΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑ ΛΕΥΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ!!!! ΤΟ ΚΑΛΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ….!!!! ΤΩΡΑ ΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΔΙΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΔΕΙΣ ΤΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑ ΛΕΥΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΘΑ ΜΙΝΕΙΣ ΕΚΠΛΙΚΤΟΣ!!!! ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΒΡΕΤΑΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΗΔΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΕΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ….ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΩΣ ΤΙ ΡΟΛΟ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΝΑΣΚΑΦΩΝ ΜΕΣΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ….ΨΑΞΤΑ!!!! ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΝΕΙΣ ΕΚΠΛΙΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΟΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙ…ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΑΛΛΑ!!!! ΑΥΤΟ ΟΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΧΝΕΙ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΥΝΗΓΙ ΥΠΕΡ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΛΕΥΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ….ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΗΛΙΘΕΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΙΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΣΕΝΑΡΙΟ!!!! ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΠΟΥ ΔΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΠΛΗΡΕΣ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΟΠΛΑ!!!! ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΡΑΝΕ….ΔΕΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΒΑΡΑΝΕ…ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΗΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΗΤΕ ΡΩΣΩΝ ΤΟΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΗΠΟΣ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!! ΤΩΡΑ!!!!

   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΟ ΝΑ ΛΥΠΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!!!! ΟΜΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΟ ΕΛΛΝΗΚΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ( ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ) ΟΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΝΑ ΑΔΙΑΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙ!!! ΘΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!;!

   ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ!!!! ΘΑ ΦΑΝΩ ΚΥΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΚΑΠΗΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΗΣ!!!! ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΠΟΣ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ!!!!

   ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ!!!!

   ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΠΑΨΑΝ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΜΑ ΦΕΡΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΛΙΣΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!! ΑΚΟΥΓΟΜΕ << ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΟΦΟΡΟΣ >> ( ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΛΕΞΗ ) ΑΝ ΟΜΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΣΚΕΦΤΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΦΤΙΑΝΟΝΤΑΣ ΧΩΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!!!! ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΕΝΑ 10% ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΟΥΡΙΟΣ ΥΠΠΟΣ!!!! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΔΗ ΜΕΣΑ ΜΑΣ…ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΜΑΣ…ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΥΤΗ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ….ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση