ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ!!!! ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!! PART 2

ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ!!!! ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!! PART 2

 

Ο ναύαρχος Μπέρντ σε μια ομιλία του μίλησε για την τελική  επιτυχή αποστολή των Ναζί να διεκδικήσουν  την Neuschwabenland ( Νιουςκχάουβενλανντ ) για να δημιουργήσουν μια βιώσιμη βάση στην Ανταρκτική!!!! Η σύλληψη του Χες λίγα χρόνια μετά την επιχείρηση  Deutsche Antarktische ( Ντόιτς Αντάρκτισε ) σήμαινε ότι τα σχέδια αυτά ήταν σε πλήρη εξέλιξη!!!!

Αξιοζήλευτη η θέση του Χες ως αναπληρωτής Φύρερ αλλά και με τη στενή σχέση του με την Εταιρεία Θούλη, ο Καναδός δημοσιογράφος Pierre van Paasen ( Πιερ Βαν Πάεσεν ) ισχυρίστηκε ότι λίγο μετά την πτήση του Χες, ότι δεν ήταν τίποτα άλλο εκτός από ένα στρατιωτικό σχέδιο μεγάλης σημασίας!!!!

Από τα 46 του χρόνια στη φυλακή, ο Χες πέρασε τα πρώτα τέσσερα συνολικά χρόνια υπό Βρετανική δικαιοδοσία!!!!

Τα μυστικά που έδωσε αυτά τα τέσσερα χρόνια στους Βρετανούς, τα απέρριψαν επίσημα ως << τρέλα >> και μυθοπλασίες από τη βρετανική κυβέρνηση αλλά και στις δίκες της Νυρεμβέργης, ελήφθησαν σοβαρά υπόψη από ορισμένες πλευρές – ιδιαίτερα όταν η Βρετανία είχε πιάσει μερικούς από τους πιο ισχυρούς Ναζί της Γερμανίας στο τέλος του πόλεμου!!!! Δυστυχώς, με τον Χες μέχρι την ύποπτη “αυτοκτονία” του το 1987 σε ηλικία ενενήντα επτά χρόνων….όλα τα αρχεία για αυτόν είναι κλειδωμένα και επτασφράγιστα υπό την εποπτεία του Ηνωμένου Βασίλειου ως Επίσημη Πράξη Άκρων Απορρήτων Μυστικών!!!! Μόνο έμμεσες αποδείξεις μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να μετρηθεί πόσο πολύ ή πόσο λίγο Ο Χες γνώριζε για την βάση της Ανταρκτικής!!!!

Εδώ λοιπόν σε Πρώτη Παγκόσμια Αποκλειστική Αναφορά θα σας παρουσιάσω κάποια στοιχεία τα οποία θα συνδεθούν τέλεια και θα μείνετε με ανοιχτό το στόμα!!!!

Οι αποστολές των SS – https://en.wikipedia.org/wiki/Waffen-SS  του Χίμλερ Ανενέρμπε  επιδίωκε την έρευνα για την << προγονική κληρονομιά της Άριας Φυλής >> σε απομακρυσμένες περιοχές όπως το Θιβέτ, την Αίγυπτο και το Ιράκ, αλλά και ακόμη πιο κοντά σε κάποια νησιά της Μάγχης όπου θα αναφερθώ αργότερα, αλλά και σε περιοχη όπως η Νότια Αμερική, Αλάσκα, Καναδά, αλλά και Ρωσία!!!! Το 1938 η αποστολή Deutsche Antarktische ( Ντόιτς Αντάρκτισε ) ήταν σταθερά υπό έλεγχο του Hermann Göring ( Χέρμαν Γκόρινγκ ), ο Χίμλερ όμως περισσότερο ενδιαφερόταν για τα πορίσματα της αποστολής και τη δυνατότητα να ανακάλυπτε μια είσοδο για την Μέση Γη – σε τέτοιο βαθμό που ο ίδιος είχε παραδεχθεί δημόσια στην Γερμάνια ότι είχε βρει την Άρια Φυλή χωρίς να πει το που!!!!

Όπως ξέρουμε από τα άρθρα μου με τίτλο << Όλη η αλήθεια για τους Βρίηλ όσοι θέλετε να τα διαβάσετε πατήστε ΕΔΩ!!!! >> ότι όχι μόνο είχαν βρει αυτό που ήθελαν αλλά είχαν έλθει και σε επαφή με πλάσματα της Μέσης Γης νομίζοντας ότι είχαν βρει την φυλή των Βρίηλ ή Βρίλ!!!! Έτσι λοιπόν ο Χες έδωσε στους Βρετανούς τις πληροφορίες που έπρεπε αλλά και όλη την έρευνα του Χίμλερ για την επαφή που είχε με διάφορα πλάσματα από αυτά αλλά και το πώς εξαπατήθηκαν από τους Γκρίζους που παρουσιάστηκαν ως Βρίλ!!!! Μάλιστα συγκεκριμένα έχει δώσει αναφορά για μια συνάντηση με κάποια πλάσματα της Μέσης Γης όπου είχε γίνει με τον Χίμλερ κάπου στην Ρωσία!!!! Εδώ λοιπόν κάποιοι δεν πιστεύουν ότι θα μπορούσε να έχει γίνει μια τέτοια συνάντηση και την θεωρούν τελείως φανταστική!!!! Τα στοιχεία όμως που θα σας παρουσιάσω λένε άλλα με αποδείξεις ατράνταχτες όπου για πρώτη φορά βγαίνουν στην δημοσιότητα!!!!

 

Στα βουνά της Αντιγέγια στην Ρωσία βρέθηκαν δύο κρανία ( εσωγήινων ) όπου οι Ρώσοι λένε εξωγήινων και μια βαλίτσα με το έμβλημα της Ανενέρμπε των SS από τους ναζί!!!!

Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους της εφημερίδας  Komsomolskaya ( Κομσομολσκάγια   – http://en.kiosko.net/ru/np/komsomolkaya_pravda.html  ) και Rossiyskaya Gazeta ( Ροσσίγσκαγια Γκαζέτα – http://www.rg.ru/  ) στα βουνά του Καυκάσου στην Αντιγέγια βρέθηκαν δυο πολύ παράξενα κρανιά και ένα μυστηριώδες τύπου χαρτοφύλακα με το έμβλημα της Ανενέρμπε – http://www.newsfilter.gr/2014/10/07/anenermpe-ta-x-files-tou-chitler/  !!!! Η ανακάλυψη αυτή στα βουνά της νότιας Ρωσίας της Αντιγκέας,  κάνει το γύρο του κόσμου, αλλά λίγοι άνθρωποι ξέρουν….!!!!

Τα δύο αυτά κρανία δεν είναι ανθρώπινα, αλλά ανήκουν σε άγνωστα πλάσματα, τα οποία δεν έχουν ακόμη προσδιοριστεί από τους Ρώσους επιστήμονες που ανακάλυψαν εκ νέου, όπως προαναφέρθηκε, δείχνουν όμως να έχουν ισχυρές συσχετίσεις με το έμβλημα του Ανενέρμπε ( το οποίο και είναι ορατό στην βαλίτσα ), ανήκουν στην εταιρεία των Ες-Ες Ανενέρμπε, η οποία αφοσιώθηκε στη μελέτη των απόκρυφων δυνάμεων και των υπερφυσικών!!!!

skull 1

 

Αυτά τα αντικείμενα που βρέθηκαν προκάλεσαν μεγάλο ενδιαφέρον μεταξύ των εμπειρογνωμόνων!!!! Οι ιστορικοί γνωρίζουν πολλές λεπτομέρειες σχετικά με την ιστορία του Eντελβάϊς της Βέρμαχτ – https://en.wikipedia.org/wiki/1st_Mountain_Division_(Wehrmacht)  όπου αναφέρονται για το πρώτο αστέρι των Άλπεων την ορεινή μεραρχία Eντελβάϊς , όπου ήταν οι πρώτοι παγκοσμίως όπου τοποθέτησαν σημαίες των ναζί στην κορυφή του βουνού Ελμπρούς, το ψηλότερο βουνό της Ευρώπης, το οποίο βρίσκεται στη σημερινή Δημοκρατία της Καμπαρντίνο Μπαλκαρία – στον Ρωσικό Καύκασο!!!! Οι ερευνητές δήλωσαν ότι είναι πιθανό ότι τα μέλη των SS Ανενέρμπε είχαν εμπλακεί στα μυστήρια των αρχαίγονων παλαιών μυστηρίων λόγω της υψηλής φυσικής ραδιενέργειας που υπάρχει στη ζώνη του φαραγγιού Kishinski ( Κισχίνσκι – http://ge.geoview.info/caucasus_mountain_range,30421340p )!!!!  Είναι επίσης πιθανό ότι έψαχναν για τον χρυσό της Κουμπάν Ράντα  – https://en.wikipedia.org/wiki/Kuban_Rada , όπου είχε χαθεί κάπου στην περιοχή κατά τη διάρκεια του ρωσικού εμφύλιου πολέμου από το 1917 με 1923!!!! Οι ερευνητές έμειναν έκπληκτοι από την ανακάλυψη του MDI γερμανικού χάρτη της περιοχής της Αντιγκέας, που χρονολογείται από το 1941, χάρτης πολύ ακριβής με πλήρη και αναλυτικά στοιχεία!!!!

ring 1

Ωστόσο όμως κανείς δεν ξέρει ποιος ήταν ο σκοπός αυτής της μυστικής οργάνωσης που λειτουργούσε στα βουνά της Αντιγκέας!!!! Η ανακάλυψη στο δάσος του εθνογραφικού συγκροτήματος στο χωριό της Belovodie Kamennomostsky ( Μπελοβόντι Καμεννομόστσκγ – https://en.wikipedia.org/wiki/Kamennomostsky ) έφερε στην δημοσιότητα ένας γέρος για αυτά τα κρανιά αλλά και για τον περίεργο χαρτοφύλακα!!!! ” Όλα ξεκίνησαν από αυτόν τον γέροντα  όπου έφερε μια μεγάλη τσάντα από δέρμα χρώματος καφέ και έφερε το μυστικιστικό έμβλημα της μυστικής κοινωνίας της Ανενέρμπε, τυπωμένο στο καπάκι του ίδιου χαρτοφύλακα, εξηγεί ο ιδιοκτήτης του παράξενου κ Vladimir Melikov ( Βλάντιμιρ Μελίκοβ )!!!! Αυτός ο ηλικιωμένος άνδρας είναι ένας αληθινός ασκητής που έζησε και εξακολουθεί να ζει σε μια καλύβα στο δάσος, χωρίς να ξέρει κανείς που ακριβώς βρίσκεται!!!!

case stump 1

 

Ο Χίτλερ συμμετείχε ενεργά στην ανάπτυξη νέων τύπων όπλων όπου ήταν ικανά να αλλάξουν την πορεία του πολέμου!!!! Στην μυστική ομάδα των Ανενέρμπε υπήρχαν 350 εμπειρογνώμονες, οι οποίοι εργάστηκαν με μια λαμπρή εκπαίδευση, μια μεγάλη επιστημονική σταδιοδρομία και είχαν διάφορους βαθμούς!!!! Το μυστικό τάγμα των SS Ανενέρμπε, αποτελείται από μια ομάδα μελέτης, όπου ήταν ακριβώς η επιστημονική έρευνα σχετικά με ό, τι ήταν παράξενο και μυστηριώδες που υπήρχαν στον κόσμο, εκτός από ότι είχαν κάνει αποστολές στο Θιβέτ, την Ανταρκτική και τον Καύκασο, επίσης, έψαχναν για επαφές με ΑΤΙΑ για τον μυστικό της απόλυτης εξουσίας!!!!

 

Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι, μερικά χρόνια πριν από τον πόλεμο, Γερμανοί εμπειρογνώμονες αυτής της μυστικής οργάνωσης, είχαν προσφέρει βοήθεια στην ΕΣΣΔ, σχετικά με την κατασκευή της μυστικής σήραγγας όπου οι δρόμοι και τα οχυρά σε αυτήν βρίσκονται μεταξύ του Pitsunda ( Πιτσούντα – https://en.wikipedia.org/wiki/Pitsunda ) και τη λίμνη Ρίτσα από την ακτή της Μαύρης Θάλασσας μέσω φυσικό καταφύγιο του βουνού, που σήμερα ονομάζεται Αμπχαζία – https://en.wikipedia.org/wiki/Lake_Ritsa !!!! Προφανώς όλα αυτά συνέβησαν για λόγους διεθνούς συνεργασίας!!!! Στο τέλος των εργασιών, οι Γερμανοί εμπειρογνώμονες  βρήκαν τραγικό θάνατο, όταν το αυτοκίνητό τους είχε πέσει στην τάφρο σε μια καμπύλη…. Παρόλα αυτά, σήμερα, οι τουρίστες συρρέουν στη λίμνη Ρίτσα, όπου βρίσκεται το τούνελ όπου χτίστηκε από τους Γερμανούς!!!!

tunel 1

 

case stump 2

 

Από τότε, ανακαλύφθηκε ότι οι λόγοι για την κατασκευή αυτού του στρατηγικού δρόμου ήταν διαφορετικοί!!!! Έχει παρατηρηθεί ότι οι υδρολόγοι της Ανενέρμπε απέδειξαν ότι η σύνθεση του νερού που ήταν πολύ αλκαλική έβγαινε από μια πηγή που βρίσκεται σε μια σπηλιά κάτω από τη λίμνη Ρίτσα, όπου το νερό ήταν ιδανικό για την παραγωγή του ανθρώπινου πλάσματος!!!!!! Το ονόμασαν “Το ζωντανό νερό” το οποίο και  μεταφέρθηκε από τα SS Ανενέρμπε με βάζα φτιαγμένα από ασήμι, ακριβώς πάνω στην ακτή της Μαύρης Θάλασσας, στη συνέχεια, μέσα από ένα υποβρύχιο έφτασε στην πόλη της Κωστάντζας στη Ρουμανία, στη συνέχεια, τελικά, σε αεροσκάφη με τελικό προορισμό τη Γερμανία!!!! Ο καθηγητής οικονομικών  Bormotov ( Μπορμότοφ )  και διαχειριστής των μεγάλων εταιρειών, εξηγεί ότι οι Ναζί της μυστικής κοινωνίας, είχαν επίσης στα σχέδια την κατασκευή ενός μυστικού τούνελ για να περνάνε  υποβρύχια μεταξύ της Μαύρης Θάλασσας και της λίμνης Ρίτσα, αλλά οι εργασίες για την κατασκευή της σήραγγας, είχαν διακοπεί από τον πόλεμο!!!! Το έργο αυτής της σήραγγας ανατίθεται στο 49 ° ένοπλο σώμα της Βέρμαχτ, η οποία ΠΡΟΣΕΞΤΕ έκανε την ανάβαση στο περίφημο στο όρος Ελμπρούς!!!!!

 

Το φθινόπωρο του 1942, ο αερολιμένας Maikop ( Μέηκοπ ) είχε γίνει η έδρα της 3ης Μοίρας – 14ης ομάδας αναγνώρισης της Luftwaffe ( Λούφτγαφε ), όπου κατείχαν το περίφημο δίδυμο FW-189 – https://el.wikipedia.org/wiki/Focke-Wulf_Fw_189 , ήταν αεροσκάφη αναγνώρισης μικρής εμβέλειας, χαμηλής πτήσης, που παράγονταν από τη γερμανική Η εταιρεία Focke Wulf-Flugzeugbau AG ( Φόκ Βούλφ – Φλάγκζεουγκμπάου – https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A6%CF%8C%CE%BA%CE%B5-%CE%92%CE%BF%CF%85%CE%BB%CF%86 )!!!! Τα αεροσκάφη ήταν εξοπλισμένα με εξελιγμένα όργανα, που ενεργούσαν κυρίως με την πτήση!!!! “Αυτό ήταν περισσότερο από αρκετό για να προστατεύσει τις έρευνες υπό την κάλυψη των SS Ανενέρμπε στα βουνά της Αντιγκέας >>, ανάφερε ο Μπορμότοφ!!!!

” Η Μέηκοπ ήταν η πόλη όπου η Βέρμαχτ είχε την έδρα της!!!! Από εκεί ασκούσε έλεγχο του συνόλου της στρατιωτικής εκστρατείας στη Γερμανία στον Καύκασο!!!! Το φθινόπωρο του 1942 στα βουνά της Αντιγέγια υπήρχε η γραμμή άμυνας, όπου απομονωμένες ομάδες της γερμανικής δύναμης διείσδυσαν στα βάθη των βουνών….!!!!

Δεν είναι ξεκάθαρα σαφές γιατί οι στρατιώτες αυτοί αναπτύχθηκαν στο Monte Pshekish ( Μόντε Πσχεκισς – https://it.wikipedia.org/wiki/Monte_Elbrus ) τον Αύγουστο του 1944, όταν η πρώτη γραμμή άμυνας είχε αποσυρθεί προς τη δύση!!!! Οι Ναζί δεν είχαν χρόνο για να ολοκληρώσουν το έργο της κατασκευής του βαθύ τούνελ στην περιοχη αυτή, και αυτό είναι ένα πραγματικό μυστήριο, δεδομένου ότι εκείνη την εποχή υπήρχαν έρευνες των εμπειρογνωμόνων της Ανενέρμπε “!!!!

Υπάρχουν εκείνοι που υποτίθεται ότι οι Ναζί ενδιαφέρονταν για τα αρχαία  κτίρια, προϊστορικά, την Ατλαντίδα και αρχαίους λιμένες, αλλά και με σημεία χώρο χρόνου που συνδέονται με κόσμους και παράλληλα σύμπαντα!!!!! Ακόμη και σήμερα μπορούμε ακόμα να μιλάμε για ασυνήθιστα γεγονότα στην περιοχή και δεν είναι καθόλου λίγα!!!!

Πρόσφατα ο τοπικός Τύπος έχει μιλήσει για την ανακάλυψη, κατά τη διάρκεια κάποιων αρχαιολογικών ανασκαφών γιγάντιων σκελετών από τρία ως τεσσάρων μέτρων που ανήκουν σε μια άγνωστη ανθρώπινη φυλή από τη Γεωργία, ακριβώς στο  Borjomi ( Μπορτζόμι – http://www.sydhav.no/giants/borjomi_georgia_upgrade.htm ) όπου ευτυχώς οι καταραμένοι Μιθσόνιανς δεν έβαλαν το χεράκι τους εκεί να τα εξαφανίσουν τα ευρήματα αυτά!!!! Όμως παρότι είναι τα μοναδικά ευρήματα εν ζωή ως απόδειξη στην ύπαρξη γιγάντων μόνο οι Ρώσοι γνωρίζουν για αυτά και σε όλο τον άλλο κόσμο υπάρχει μείωση του γεγονότος εσκεμμένη!!!! Η μόνη αναφορά για αυτούς τους σκελετούς εγείραν από πορτογέζικο κανάλι:

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Ua5fFN6TONg[/youtube]

dolmen 1

 

Αυτή η φωτογραφία είναι από τα Ρωσικά παράξενα Ντολμέν όπου πρώτοι σαν ομάδα είχαμε γράψει για αυτά και ο γέροντας είχε στην κατοχή του…μάλιστα λένε ότι η καλύβα του είναι ένα από αυτά κάνοντας το μυστήριο ποιο μεγάλο από ότι είναι…..όποιος θέλει να διαβάσει το άρθρο μου για αυτά τα Ντολμέν ας πατήσει ΕΔΩ!!!!

Οι φωτογραφίες των παράξενων κρανίων λοιπόν εστάλησαν σε ορισμένους παλαιοντολόγους , αλλά αυτοί έχουν αντιδράσει με μεγάλο ενθουσιασμό στο όλο ζήτημα!!!! Μόνο Βλαντιμίρ Μελίκοβ παραδέχθηκε ότι δεν είχε δει ποτέ κάτι παρόμοιο στη ζωή του!!!! Οι παλαιοντολόγοι έχουν όμως προταθεί με κάποια παράξενη θεωρία, λένε ότι ίσως είναι κρανία προβάτων!!;;!! Τα κρανία ήταν μεγάλα και πολύ παραμορφωμένα!!!! Οι ερευνητές πιστεύουν ότι αυτά τα κρανία θα μπορούσαν επίσης να πέσουν στα χέρια της “μαγείας” του Χίτλερ που έψαχνε για έκτακτα αρχαία παράξενα αντικείμενα!!!!

1

 

Παρεμπιπτόντως, ορισμένοι εμπειρογνώμονες, κοιτάζοντας αυτά τα κρανία ήταν αμέσως σαφές!!!! Είπαν ότι αυτά είναι τα κρανία των θεών Ανουνάκι της αρχαίας Σουμερίας!!!!

Η αλήθεια λένε κάποιοι ότι υπάρχει στα βιβλία του Αμερικανού συγγραφέα Ζεκάρια Σίτσιν –  https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%96%CE%B5%CE%BA%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1_%CE%A3%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%BD  προέλευσης από το Αζερμπαϊτζάν, το οποίο προσδιορίζει τους ανθρώπους ( !;! ) των Ανουνάκι ως κάτοικοι του Nibiru – http://www.ntelalis.com/diafora/1512-o-nimpirou-kai-eksogiinoi , ένας υποθετικός πλανήτης του ηλιακού συστήματος με μια εκκεντρική τροχιά!!!! Λόγω των αστρονομικών κινήσεων, αυτός ο πλανήτης εμφανίζεται στο οπτικό πεδίο της Γης φορά κάθε 3.600 χρόνια!!!! Σύμφωνα  με τον Σίτσιν, σε αυτή την περίοδο οι κάτοικοι του Νιμπίρου  προσγειώθηκαν στη γη για να έρθουν σε επαφή με τους αυτόχθονες κατοίκους της, στη συνέχεια, δηλαδή μαζί μας!!!! “Είμαστε σε θέση να κατασκευάσουμε όλα τα είδη των εκδόχων και εικασίες, αλλά τα λείψανα που βρέθηκαν στα βουνά αυτά πρέπει να μας κάνει να αντικατοπτρίζουμε το τι λέμε,” δήλωσε με συνέντευξή του στην καθημερινή εφημερίδα Komsomolskaya Pravda, ο Ακαδημαϊκός καθηγητής Μπορμότοφ Ιβάν!!!!

skull 2

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=VSwZi6r-rOM[/youtube]

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=49xTHc-B5yI[/youtube]

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=tBfJpzXV1QQ[/youtube]

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ZVqQfipfEKA[/youtube]

 

Και ένα πολύ σπάνιο βίντεο και πολύ ιδιαίτερο για αυτούς που λένε ή θα πούνε ότι δεν υπάρχουν……:

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=VRQX1PiwfFA[/youtube]

 

Για τους ιδιαίτερους ερευνητές της Μέσης Γης αυτά τα κρανία είναι γνωστά από τα εσωγήινα πλάσματα με την ονομασία << Βραάλθ >>!!!! Όπου μοιάζουν καταπληκτικά σωματικά με τους Σάτυρους εκτός του κρανίου τους……!!!!

 

Όπως όμως θα δει κανείς στις φωτογραφίες και στα βίντεο θα διαπιστώσει ότι δεν πρόκειται για κρανία από πρόβατα αυτό είναι εμφανές με ότι κάποιοι θα ήθελαν να τα παρουσιάσουν!!!! Οι Γερμανοί όχι μόνο ήξεραν που να ψάξουν αλλά και το πώς να έλθουν σε επαφή με τους εσωγήινους ψάχνοντας την θρυλική φυλή των Βρίηλ!!!! Όπως έχω ξανά πει αντί όμως να έλθουν σε επαφή με τους Βρίηλ ήλθαν σε επαφή με τους Δρακονιανούς τύπου Γκρίζων….. τα εξηγώ όλα στα άρθρα μου << όλη η αλήθεια για τους Βρίηλ >>!!!! Αυτό όμως που δεν γνωρίζει ο ποιο πολύς κόσμος είναι ότι η ναζιστική Γερμανία τότε είχε καταφέρει να έλθει σε επαφή με τους εσωγήινους δρακόντειους και να πιστεύουν ότι είχαν να κάνουν με μια ανώτερη φυλή η οποία τους πρόδωσε στην πορεία και έκαναν μια ιδιαίτερη συνθήκη με τις υπερδυνάμεις όπως τις ΗΠΑ την Μεγάλη Βρετανία και την Ρωσία!!!! Ιδιαίτερα μετά την λήξη του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου η τεχνολογία όχι απλός άνθησε μέχρι τις μέρες μας αλλά είναι αχαλίνωτη και ασταμάτητη και αυτό έχουν παίξει ρόλο οι δρακόντειοι με τα ανάλογα ανταλλάγματα όπως έχω ξανά πει….!!!!

Έτσι λοιπόν μέσο της Μυστικής εταιρίας Θούλη κατάφεραν να βρούνε την άκρη τους και να διεισδύσουν στην μέση γη από τους πόλους, και από τους δύο!!!! Εδώ αναρωτηθείτε γιατί απαγορεύεται και στους δύο πόλους κάποιος να πάει αν δεν βγάλει ιδιαίτερη επιστημονική άδεια!;! Δηλαδή σαν απλός άνθρωπο δεν μπορεί να πατήσει το πόδι του σε αυτούς και σε ιδιαίτερες τοποθεσίες…. Αλλα ας συνεχίσω:

Ακόμα κι έτσι, ο Χίμλερ γνώριζε ότι δεν ήταν ήδη γνωστό από τις Βρετανικές μυστικές υπηρεσίες στο τέλος του πολέμου η όλη αυτή κατάσταση, αν και πολύτιμη για τους Συμμάχους και τη Βρετανία, κυρίως αργότερα κατά το 1946 και μετά ήταν τα αποτελέσματα των πολυάριθμων αποστολών τις SS Ανενέρμπε!!!!

Ακόμα κι αν ο Δρ Ernst Schäfer ( Έρνεστ Σχάφερ – https://de.wikipedia.org/wiki/Deutsche_Tibet-Expedition_Ernst_Sch%C3%A4fer ), ο οποίος ηγήθηκε της αποστολή στο Θιβέτ, υποστήριξε ότι << Ο Χίμλερ είχε μερικές πολύ παράξενες ιδέες >> και, επίσης, ότι << είχε ασχοληθεί με τον αποκρυφισμό στο έπακρον, αλλά αυτό δεν έχει καμία διαφορά με την εγκυρότητα ή ακυρότητα κάθε έρευνας ή αποδεικτικά στοιχεία που συγκεντρώθηκαν για τους σκοπούς που ήθελαν…

 

es

                                                                                                              Ρούντολφ Ες                   Χάινριχ Χίμλερ            Hermann Göring

Ο  Χες, ο Χίμλερ και ο Γκόριν ήταν όλοι σε θέση να διαπράξουν ” αυτοκτονία “ενώ ήταν υπό κράτηση – δύο εκ των οποίων ήταν σταθερά υπό βρετανική κράτηση κατά τον ίδιο χρόνο!!!! Και οι τρεις <<  αυτοκτονίες  >> όμως που έγιναν έχουν μια αύρα μυστηρίου γύρω τους, ιδίως δεδομένου ότι οι τρεις άνδρες είχαν κάποια γνώση για να μοιραστούν σε ότι είχε να κάνει με την Ανταρκτική!!!! Από αυτό και μόνο είναι ξεκάθαρο ότι τους σκότωσαν και φάνηκε ως αυτοκτονία με την επέμβαση των Βρετανών στην Ανταρκτική….
Ο Χέρμαν Γκόριν συνελήφθη από τις δυνάμεις των ΗΠΑ, όπου είχε μια δίκαιη συμφωνία των γνώσεων σχετικά με τις γερμανικές αποστολές του στην Ανταρκτική το 1938-1939 και 1939-1940, γιατί ήταν αυτός που γιόρτασε την πρώτη του εκστρατεία με ένα μετάλλιο και υπερηφανευόταν για τον καινούριο κόσμο σχετικά ως ” Γερμανικά επιτυχία “!!!!!
Ο Γκόριν ήταν ο αριθμός 2 του ναζιστικού κόμματος για πολύ καιρό, αλλά κατάφερε να εξαπατήσει τον θάνατο της δικαιοσύνης στις πιο μυστηριώδεις συνθήκες της Ιστορίας!!!! Γεννημένος μέσα στην αφθονία ως γιος ενός αποικιακού αξιωματικού, ο Γκόριν έγινε ένας από τους από τους άσους της Γερμανίας ως πιλότος μαχητικών του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου!!!!! Εντάχθηκε στο Ναζιστικό Κόμμα το 1923 και πήρε μέρος στην Putsch ( Πατσχ – https://en.wikipedia.org/wiki/Beer_Hall_Putsch ), όπου εγκαταστάθηκε υπέρ του Χίτλερ, έλαβε επίσης έναν τραυματισμό στη βουβωνική χώρα ως αποτέλεσμα αυτής της ζημίας, ο Γκόριν εθίστηκε στη μορφίνη – έναν εθισμό που θα είχε βαθιές συνέπειες….!!!!!
Το 1932, ο Γκόριν εξελέγη πρόεδρος του Ράιχσταγκ, αλλά, παρά τη δημοτικότητά του, είχε κάνει τους εχθρούς του λόγω της αυτό-εμμονής, και της φιλοδοξίας αλλα και της απληστία του…. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν ήταν έτσι τα πράγματα απλός δεν είχε πειστεί ότι οι Γκρίζοι -Δρακονιανοί δεν ήταν οι Βρίηλ!!!! Έγινε ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στη Γερμανία, σχεδόν όλος ο πλούτο του λεηλατήθηκε από τα θύματα των Ναζί!!!! Το 1936, έφτασε στο απόγειο της καριέρας του στο Ναζιστικό Κόμμα όταν έγινε κληρονόμος του Χίτλερ εμφανής πλέον!!!! Ωστόσο, η δημοτικότητά του δεν είχε ακόμη κορυφωθεί: θα πρέπει να περίμενε μέχρι τις αρχές, στην ανάπτυξη του Blitzkrieg ( Μπλίτζιγκρικ – https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%B2%CF%8C%CE%BB%CE%BF%CF%82_%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CF%82 ) εναντίον της Πολωνίας για την εν λόγω βραχύβια τιμή!!!! Όμως, ο εθισμός του είχε αρχίσει να πλήττει την κρίση του για να στέκεται μεταξύ της ελίτ!!!!

Μέχρι το 1943, ο Γκόριν ήταν πλέον μέρος της κορυφής στην ηγεσία των Ναζί, ήταν σε μεγάλο βαθμό εξαρτημένος, ως εικονικής αναχωρητής και έπεσε δραστικά σε δυσμένεια!!!! Κάθε γνώση για τη ναζιστική επιβίωση το πως θα ήταν μυημένοι ήταν αμφισβητήσιμη, αλλά είναι πολύ πιθανό ότι ήταν σε θέση να αποκαλύψει στις ΗΠΑ αρκετά για την Ανταρκτική, είναι φανερό ότι κάτι πρέπει να είπε, γιατί οι Ηνωμένες Πολιτείες  εξέτασαν το ενδεχόμενο στην ύπαρξη μιας βάσης των Ναζί στην Ανταρκτική και να αναλάβουν μετά την αποτυχία των Βρετανών δράση!!!! Επιπλέον, οι Αμερικανοί προτού ξεκινήσουν οποιαδήποτε αποστολή άκουσαν προσεχτικά σχετικά με το τι οι Βρετανοί είχαν ανακαλύψει εκεί…!!!!

 

Οι Αμερικανοί πιστεύουν ότι η αποτυχία τους στην επιχείρηση που έκαναν στην Ανταρκτική πήγε χαμένη και είχαν σοβαρές απώλειες  ότι έφταιγε ο ναζί ναύαρχος Καρλ Νταίνιτςhttps://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%BB_%CE%9D%CF%84%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%B9%CF%84%CF%82 , όπου είχε ήδη ανακριθεί εκτενώς από τους Βρετανούς και ότι μια μυστική συμφωνία είχε επιτευχθεί μεταξύ Νταίνιτς και τη Βρετανία!!!!

Αν πράγματι κοιτάξουμε  τα γεγονότα, είναι περισσότερο από πιθανό ότι η συμφωνία αυτή είχε υλοποιηθεί!!!!

 

Ο Μέγας Ναύαρχος Νταίνιτς είχε αναλάβει την ηγεσία της ναζιστικής Γερμανίας, και κάθε U-υποβρυχίου, αλλά και πλοίου, εκτός αυτού κάθε λιμάνι εξακολουθούσε να κατέχεται από τους Γερμανούς μετά το θάνατο του Χίτλερ και ήταν υπό τις διαταγές του!!!! Αυτός θα ήταν ο τέλειος διάδοχος για να ενορχηστρώσει μια τακτική διαφυγής – μια απόδραση που θα διασφάλιζαν την φυγή όλων των έμπιστων αξιωματικών και η έρευνα που διενεργήθηκε δεν ήταν μάταια μέχρι και σήμερα!!!!

dainits
Ο Μέγας ναύαρχος Καρλ Νταίνιτς , ως Δεύτερος Φύρερ της ναζιστικής Γερμανίας , γνωστό ότι η κυβέρνησή του είχε νομιμοποιηθεί από διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο, όταν έγινε γνωστό ο θάνατος του Χίτλερ!!!! Ωστόσο, η προώθηση του σήμαινε, επίσης, ότι ο ίδιος ήταν σε ιδανική θέση για να βοηθήσει τους Ναζί στα σχέδιά τους να ξεφύγουν από την Ευρώπη με σκοπό να πάνε στην Ανταρκτική και από εκεί στην Μέση Γη!!!!

Κατά τη διάρκεια της δίκης του, ο Νταίνιτς ισχυρίστηκε ότι είχε μόνο αγωνιστεί σε ένα νομικό πόλεμο και ότι ο ίδιος αγνοούσε τυχόν Ναζί “θηριωδίες” που διαπράττονται!!!! Ισχυρίστηκε, επίσης, ότι δεν έχει καμία γνώση της <<  Τελικής Λύσης >>!!!! Ο  Άλμπερτ Σπέερ απεναντίας απεχθανόταν το ναζισμό και ήταν συνολικά μετανοιωμένος από την πλευρά του για το Τρίτο Ράιχ, αλλά ο ίδιος έλαβε 20 χρόνια φυλάκισης ενώ ο Νταίνιτς μόλις δέκα!!!!!

Επειδή τα άρθρα αυτά θα έχουν πολύ μεγάλη συνέχεια θα συνεχίσω με κάποια βίντεο που χρήζουν ιδιαίτερη μελέτη!!!!

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=8DJr5q4Bf_s[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=kheH8fw8ixY[/youtube]

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=J_K6C3kM1dA[/youtube]

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=n2Kf5h9lNZY[/youtube]

 

Σπάνιο βίντεο με τον Ναύαρχο Μπέρντ:

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=3OQC3k0uVNM[/youtube]

 

Στο επόμενο άρθρο θα σας φέρω ποιο πολλές αποδείξεις για τις αποκαλύψεις των Βρετανών που πρώτοι έκαναν έναν πόλεμο στην Ανταρκτική αλλά και πλάσματα που πολέμησαν εκεί μαζί με τους ναζί!!!! Πλάσματα τα οποία είχαν συμμαχήσει με τους ναζί που δεν ήταν κάποιοι άλλοι εκτός των Δρακόντιων!!!! Θα πρέπει να καταλάβετε ότι πρόκειται για μια τιτάνια έρευνα όπου πάντα πρέπει να υπάρχουν αποδείξεις…. Θα αναφερθούμε στα επόμενα άρθρα για τις βάσεις των Γερμανών εκεί υπόγειες και επιφανειακές για το πως ανακάλυψαν πρώτοι τις πυραμίδες της Ανταρκτικής και για τις αρχαίες χαμένες πολιτείες που βρήκαν εκεί οι ναζί!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


6 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ!!!! ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!! PART 2

 1. Καλη χρονια σε ολους εστω και καθυστερημενα!!!
  Ο φιλος ο LAKEDAIMONIOS απο πανω εχει δικιο αδελφε.. Απ’ ολα οσα ειπε κραταω το: “απο στοφα αληθινων ανθρωπων που υπαρχουν
  ανα τους αιωνες οταν η ανθρωποτητα εχει χασει πια την ψυχη της”.. το οποιο ειναι και το σημαντικοτερο απ’ ολα πιστευω!!!
  Εμενα προσωπικα με βοηθας να πιστεψω παλι στον συνανθρωπο και μακαρι να μπορεσω να το ανταποδωσω και εγω αυτο με την σειρα μου
  γιατι ισως να ειναι αυτο που λειπει βαθια μεσα μας απ’ ολους μας σημερα: Πιστη στον συνανθρωπο και στο ειδος μας!!!
  Μπορουμε και καλυτερα πιστευω αλλα αν δεν αλλαξουμε πρωτα οι ιδιοι μεσα μας δεν θ’ αλλαξει τιποτα..
  Οποτε οι αγνοι ανθρωποι της προσφορας και της ανιδιοτελειας σε αυτη την προσπαθεια ειναι παρα πολυ σημαντικοι..
  Ευχαριστω για την απαντηση σε ενα αλλο αρθρο του σαϊτ και καλη χρονια να εχουμε ολοι μας!!!

 2. Καλημερα αδελφε μου Σαμαν!Καταρχην να ευχηθω καλη χρονια!σε σενα,στην οικογενεια σου σε ολα τα αδελφια μας τους Λυκαωνες και σε ολους τους φιλους αναγνωστες του ιστοτοπου.Ειθε να ειστε ολοι παντα καλα,δημιουργικοι και αξιοι.
  Τι να πω για το 2ο μερος του αρθρου…θελω με λιγα να εκφρασω πολλα,το οτι ειμαι θαυμαυστης σου αυτο διαφενεται οταν εκφραζομαι για σενα!δεν ειμαι απο αυτους που απλος σχολιαζουν για το φαινεσθε,σε σεβομαι και σε εκτιμω για πολλους λογους.Καταρχην εισαι πραγματικος ερευνητης,εξερευνητης!λιγοι ανθρωποι στον κοσμο υπαρχουν πια που θα ριψοκυνδυνεψουν την ζωη τους!και το πιο σημαντικο,θα μοιραστουν την γνωση τους απλοχερα!
  Εισαι η πραγματικη στοφα των αληθινων ανθρωπων!αυτων, που υπαρχουν ανα τους αιωνες,οταν η ανθρωποτητα εχει χασει πια την ψυχη της.
  Στα 3 περιπου χρονια που ειμαι αναγνωστης των δικων σου αρθρων, αλλα και του φιλου μας daylight,καταλαβα οτι μονο τυχαια δεν ειναι αυτα που γραφεται! ενας οξυδερκης αναγνωστης που θα κανει διαυσταρωση πληροφοριων,π.χ στο θεμα της Μεσης Γης,γιατι ενας αναγνωστης πρεπει να το κανει αυτο,εαν δεν θελει να ανακαλυψει μια μονο πλευρα,αλλα να εχει σφαιρικη εικονα.Θα χρειαστουν χρονια!πολυς κοπος και ωρα μελετης,τοτε θα ανακαλυψει πολλα!
  τοτε θα δει οτι οι πληροφοριες που γραφονται εδω δεν θα τις διαβασει πουθενα!!!Πρεπει να το πω αυτο,απο προσωπικη εμπειρια πανω στο θεμα της Μεσης Γης,εχω διαβασει βιβλιογραφια,εχω δει ωρες βιντεο,και εχω συναντησει αρκετους ερευνητες,που ολοι απλα λενε τα ιδια!
  Δικο μου συμπερασμα,και το καταθετω εδω,εισαι ενας αξιος ερευνητης με μεγαλη δυναμη ψυχης!
  Ευχαριστουμε αδελφε μας εσενα και ολους τουςσυνεργατες σους! Θα κανω το παν καποια στιγμη να ερθω να σε συναντησω!μες στα πλαισια του χρονου σου,θα φερω και ενα φορτηγο καφε οπως ειπε και ενας φιλος μας!
  ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ!

  1. LAKEDAIMONIOS!!!!

   ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΠΟΛΥ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ!!!! ΤΑ ΠΑΡΑ ΛΕΣ ΟΜΟΣ ΑΠΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ!!!! ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑΙ ΠΟΛΛΑ!!!! ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΞΙΕΠΕΝΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ!!!!!

   ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ!!!! ΣΕ ΛΙΓΕς ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣ….!!!!

   ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΤΙΓΜΗ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ!!!!! ACLROLTH VEL SHRI KRAHLEN!!!!

Αφήστε μια απάντηση