SAMAN LYCAN

ΝΕΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

SAMAN LYCAN

 

Προς όλους αυτούς που νομίζουν ότι κάτι ξέρουν αλλά το μόνο που κάνουν είναι να είναι ερευνητές του διαδικτύου της αντιγραφής προσθέτοντας δικά τους παραμύθια και ερευνητές της πολυθρόνας και του καναπέ!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

Ποτέ δεν κατηγόρησα συνάδελφο επαγγελματία ( εκτός μεμονωμένων περιπτώσεων όπου και έχω αναφερθεί σε άρθρα μου ), κάποια πράγματα όμως πολλοί πιστεύουν ότι κάποια ινδάλματα τους τα είπαν πρώτοι και επιμένουν εις το έπακρον!!!! Αυτούς που τα έχουν πει πρώτοι τους αναφέρουμε και βάζουμε πηγή όσοι δεν έχουν αναφερθεί πρώτοι δεν μπορούμε να το κάνουμε διότι θα ήταν άδικο από την πλευρά των άλλων ερευνητών!!!!

Εγώ και η ομάδα μου προσωπικά έχουμε ανακοινώσει από την αρχή ότι δεν θέλουμε δόξα, χρήμα, αλλά ούτε δημόσια αναγνώριση, για αυτόν τον λόγο ονομαστήκαμε INVISIBLE LYCANS TEAM ( AOΡΑΤΗ ΟΜΑΔΑ ΛΥΚΑΩΝ ) ίσως σε κάποιους δεν αρέσει αυτό και είναι λογικό από την στιγμή που το κάνουν για δόξα και χρήμα!!!! Ειδικά σε τέτοιους καιρούς οικονομικής κρίσης!!!!

Σε αυτούς που λένε για ποιο λόγο ανακοινώνουμε τον τίτλο << ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ Η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ >> είναι διότι διάφορες ιστοσελίδες στην Ελλάδα, λίγες, παίρνουν τα άρθρα μας και τα ανακοινώνουν χωρίς να βάζουν καμία πηγή!!!! Αυτό είναι λάθος και εκεί γίνονται τα μπερδέματα, επίσης αυτές οι ιστοσελίδες έχουν και διαφημιστικό υλικό όπου έχουν κέρδος από αυτό κάτι το οποίο εμείς δεν έχουμε!!!!

Τώρα!!!! Για τον αναγνώστη ο οποίος σε σχόλιο του όπου σβήστηκε ανάφερε για την ιστοσελίδα ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ παράξενα πράγματα τα οποίο δεν θέλω να αναφέρω διότι δεν στέκουν!!!! Για την συγκεκριμένη ιστοσελίδα το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι κάνει πολύ καλά την δουλειά της και έχει αναδείξει θέματα που άλλες δεν έχουν κάνει!!!! Με τον κύριο Γκόνο δεν είχα ποτέ μου καμία αντιπαράθεση και ούτε τον γνωρίζω προσωπικά είναι ένας άνθρωπος με μεράκι όμως από όσο γνωρίζω από άλλους ερευνητές κάνει με αγάπη και πάθος σε αυτό που κάνει!!!! Εκτός από δικές του έρευνες αναρτεί και άλλων ερευνητών άρθρα βάζοντας πάντα την πηγή που τα βρήκε!!!

Δεν έχουμε σχέση με καμία οργάνωση μυστική ή φανερή!!!! Ούτε με συλλόγους ή λέσχες!!!! Αυτό το οποίο κάνουμε είναι από δικό μας ενδιαφέρον ώστε να μπορέσουν κάποιοι να μάθουν κάποια θέματα τουλάχιστον ως έχουν και όχι παραπληροφορημένα!!!! Στον χώρο της εναλλακτικής γνώσης θα υπάρξουν πολλές αψιμαχίες αναμεταξύ ερευνητών….!!!! Όμως οι αναγνώστες δεν έχουν το δικαίωμα να κρίνουν κανέναν!!!! Διότι είναι μόνο αναγνώστες και όχι ερευνητές!!!! Το ποιος τα λέει καλύτερα ή τα  χειρότερα αυτό δεν μετράει όλοι βάζουν το λιθαράκι τους έστω και ας είναι μηδαμινό!!!!

Στους αναγνώστες που λένε ότι είμαι ο καλύτερος!!!! Δεν είμαι δεν νιώθω έτσι!!!! Απλός μεταβιβάζω τις θεωρίες μου και τις έρευνες μου ως έχουν!!!!! Υπάρχουν πολλοί καλύτεροι ερευνητές από εμένα εκεί έξω που κάνουν πολύ καλή δουλειά!!!! Σας το έχω ξανά πει και το ξανά λέω το να διαβάζετε μόνο εμένα είναι λάθος!!!! Ψαχτείτε και αλλού, μαζεύτε πληροφορίες από παντού μόνο έτσι θα κερδίσετε γνώσεις και όχι ποιος είναι ο καλύτερος!!!! Καλύτερος και πρώτος σημαίνει δόξα κάτι που δεν το θέλω εγώ ούτε η ομάδα μου!!!!

Όσο για τον ερευνητή Πάλμο που πολλοί αναφέρεστε και υβρίζετε σε εμένα!!!! Ο Πάλμος είναι ένας ερευνητής από τους λίγους από παλαιά όπου δεν ήταν ερευνητής της καρέκλας!!!! Σε πολλά δεν συμφωνώ μαζί του αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχει βγάλει εις πέρας πολλές έρευνες που πολλοί θα ήθελαν να είχαν κάνει!!!! Επίσης γνωρίζει πολύ κόσμο και είναι ένας ερευνητής με πάθος σε πολλά πράγματα τα οποία πολλοί δεν γνωρίζουν!!!!

Ο Λιακόπουλος είναι από τους πρώτους που έθιξαν κάποια πράγματα τα οποία δεν είχαν ξανά ακουστεί…για μένα δεν είναι ερευνητής αλλα ένας πολύ σπουδαίος άνθρωπος της γνώσης όπου έχει κοινωνικές και διερευνητικές σχέσεις που τον έκαναν αυτόν που είναι!!!! Είναι ένας έμπορας πολύ καλός στα οποία νομίζω δεν υπάρχει κάποιος ισάξιος του!!!!

Ξέρετε πολύ καλά ότι δεν συμφωνώ με όλους αυτούς που ανάφερα για έναν λόγο!!!! Ότι μοιράζουν την γνώση τους για κέρδος και δόξα, είναι στο μόνο που δεν συμφωνώ μαζί τους αλλά και σε κάποιες θεωρίες τους!!!! όμως όλοι μα όλοι έχουν πει και γράψει πάρα πολλά πράγματα τα οποία βοήθησαν στο να εμπλουτίσετε την γνώση σας!!!! Αυτό είναι καλό!!!!

Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι η προσπάθεια όλων αυτών των ερευνητών είναι άξια είτε το κάνουν για χρήμα και δόξα είτε όχι!!!! Η χώρα μας μαζί με την Βραζιλία έχουν τα ποιο πολλά ενημερωμένα σάιτ για εναλλακτική λύση!!!! Αυτό που θα σας προτείνω είναι να βρείτε σάιτ με ερευνητές και όχι αντιγραφείς ερευνητών και να διαβάσετε όσα ποιο πολλά μπορείτε!!!! Απλός προσέξτε κάποιους ερευνητές όπου εκτός της δόξας κάνουν πολλά για να κερδίσουν και χρήμα………!!!!!

Στην εκπομπή του Βασίλη Μπαντίδη δεν αμοίβομαι ούτε μου έχει κάνει πρόταση αμοιβής!!!! Βγαίνω σε αυτήν την εκπομπή διότι πιστεύω ότι ο Μπαντίδης ( που δεν τον γνωρίζω προσωπικά ) είναι μια από τις ποιο καθαρές εκπομπές σε όλη την Ελλάδα εναλλακτικής γνώσης!!!!

Κάποιοι λένε ότι είμαι ανορθόγραφος ( όταν δεν γραφώ με τον κώδικα …. ) ναι είμαι διότι πολλά χρονιά ( από παιδί ) ήμουνα στο εξωτερικό και δεν πήγα σε Ελληνικό σχολείο!!!! Ξεκίνησα να γράφω Ελληνικά στα 25 μου χρόνια!!!! Προσπαθώ όμως!!!!

Όσο για μένα και την ομάδα μου το αν είμαστε λάθος θα το δείξει η ιστορία!!!! Εμείς θα συνεχίζουμε να σας διαφωτίζουμε όσο μπορούμε και για όσο μας το επιτρέπουν οι καταστάσεις ……!!!!

Κάνω κλήση ομαδικής έρευνας προς τους ερευνητές που υπάρχουν χωρίς κανένα κερδοσκοπικό σκοπό!!!! Χωρίς δηλαδή να βάλουν κάτι στην τσέπη τους και όπως πρέπει να γίνεται!!!! Να δείξουμε στον κόσμο τι υπάρχει εκεί έξω!!!! Όποιος θέλει ας επικοινωνήσει μαζί μας!!!!

Και κάτι τελευταίο που γίνεται στην χώρα μας!!!! Αυτά τα οποία σας λέω εγώ ακόμα και κάποιοι άλλοι ερευνητές διεθνούς ή πανελλαδικού κύρους δεν είναι τίποτα άλλο από θεωρίες!!!! Στην εναλλακτική γνώση η θεωρία κάνεις δεν μπορεί να πει με σιγουριά αυτό είναι!!!! Μπορεί να κάνουμε και λάθος οπού μόνο ή το μέλλον θα τα δείξει αν σε κάποια από αυτά υπάρξει λύση ειδικά στον τομέα του μυστηρίου, μυστικισμού, παράξενου, και κρυπτοζωολογίας, όπως ακόμα για την μαγεία ή τα παράξενα και αρχαία ή ακόμα και προϊστορικά ευρήματα που είναι τόσο αινιγματικά!!!! Όσο για τα τσιπάκια, ραντίσματα και κάποιες συνομωσίες τα βλέπετε από μόνοι σας καθώς η Νέα Τάξη Πραγμάτων βαδίζει….το αν είναι αλήθεια ή όχι!!!!

Τώρα!!!! Τι περιμένατε από κάποιους ερευνητές που το έχουν κάνει επάγγελμα να σας δίνανε τσάμπα την γνώση τους!;! δεν θα το έκαναν ποτέ διότι και αυτοί θέλουν να επιβιώσουν άσχετα αν εγώ δεν συμφωνώ με αυτόν τον τρόπο!!!! Σε αυτό όμως που δεν συμφωνώ εγώ είναι ότι γίνονται φιλοτομαριστές και επιμένουν στα δικά τους και ας βλέπουν ότι έχουν άδικο!!!!

Κόντρες ανάμεσα σε κάποια ζητήματα θα υπάρξουν και θα υπάρχουν ειδικά στην Ελλάδα που είμαστε λίγο θερμοκέφαλοι!!!! Όμως το ξανά λέω και πάλι!!!! Δεν υπάρχει άμεσες απαντήσεις σε αυτά που λέω εγώ οι άλλοι ερευνητές, καθολικές, είναι όλα θεωρίες όπου προσπαθούμε να δώσουμε κάποιες εξηγήσεις!!!! Λόγο της ανωνυμίας που κρατώ πολλοί με έχουν κράξει και χλευάσει όπως και κάποιους άλλους ερευνητές διότι ίσως κάποια πράγματα τους ακούγονται περίεργα ή και απίστευτα αλλά επι το πλείστον αυτοί οι ποιο πολλοί είναι βαλτοί από άλλες καταστάσεις….. τους δικαιολογώ ως αχαΐρευτούς και κομπιναδόρους, τι να κάνουμε υπάρχουν και αυτοί!!!!

Ελπίζω κάποια στιγμή να σταματήσει αυτό το θέμα και να μην χωρίζεστε σε Λιακοπουλικούς ή Σαμανικούς ή Παλμικούς ή Φουρακικούς ή Γιαννουλακικούς ή Βεμπικούς κτλ. κτλ.!!!! Μαζεύτε γνώση από παντού όλοι βάζουν το λιθαράκι τους είτε με φαντασία και κάποιες αλήθειες είτε με το αντίθετο!!!! Κρατήστε αυτό που εσείς πιστεύετε αυτό που θα σας δείξει το ένστικτο σας τίποτα άλλο παραπάνω!!!!

Εσείς που είστε φανατικοί αναγνώστες μου ή και κάποιων άλλων ερευνητών ψαχτείτε και αλλού….ακόμα και στον εξωτερικό τομέα εκτός Ελλάδος….!!!!

Προτού ξανά κατηγορήσετε κάποιους ερευνητές σταθείτε σε αυτά που σας είπα…ο καθένας έχει τον τρόπο του ο οποίος πρέπει να είναι σεβαστός, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορεί να είναι και αποδεκτός!!!! Ξεκινήστε πρώτα από εμένα……!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύεις σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


27 σκέψεις στο “SAMAN LYCAN

 1. Καλέ μου φίλε Σαμάνε ( επέτρεψε μου το φίλε και ας μην γνωριζόμαστε προσωπικά ).
  Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες και ειδικά με τον huancarlos στο ότι “ψαχνόμαστε” και αλλού αλλά πάντα εδώ καταλήγουμε και με τον Lycan στο ότι μακάρι και άλλοι να αφυπνιστούν από τον λίθαργο που κάποιοι θέλουν να είμαστε. Επίσης, αυτά που μας προσφέρεις είναι πάντα τεκμηριωμένα και χωρίς να ζητάς την πλήρη αποδοχή τους, κάτι που άλλοι κάνουν, αφήνοντας μας να βγάλουμε μόνοι μας τα όποια συμπεράσματα… Σε ευχαριστώ λοιπόν, που το δικό σου “λιθαράκι” είναι αυτό που κάθε φορά κάνει την διαφορά…και μην αφήνεις τους κακοπροαίρετους να σε επηρεάζουν..

 2. Καλημερα αδελφε μου Σαμαν,καλημερα σε ολα τα αδελφια μας τους Λυκαωνες,καλημερα και σε ολους τους αναγνωστες.Καταρχην συμφωνω απολυτα σε αυτο που αναφερεις,οτι πρεπει να ψαχνουμε και αλλου για να εχουμε μια πιο σφαιρικη εικονα σε καποια ζητηματα που μας ενδιαφερουν.Επισης το να λενε καποιοι οτι καποιοι ερευνητες ξερουν την απολυτη αληθεια και να εντασονται μαζι τους σε ολα,παλι συμφωνω οτι δεν ειναι σωστο!την εχω πατησει και εγω στο παρελθον…Τωρα αυτοι που σε κατηγορουν μπορουμε να καταλαβουμε εμεις οι αναγνωστες τι ειναι! και τι εκπροσωπουν!Θα πω κατι προσωπικο,εχω μια μικρη βιβλιοθηκη,απο βιβλια και περιοδικα και ξοδεψα αρκετα λεφτα,βιβλια επιστημονικης φαντασιας,αρχαιολογιας,βοτανολογιας κτλ.Εχω διαβασει ωρες σε Ελληνικα μπλογκ και ξενα για καποια ζητηματα,εχω αφιερωσει ωρες στο you tube για να ακουσω ξενες συνεντευξεις.Θα μου πει καποιος γιατι το αναφερω αυτο?θελω να πω οτι ειμαι ενας αναγνωστης που μπιρει να διασταυρωσει πληροφοριες απο διαφορες πηγες.Αποτελεσμα,και το ξανααναφερω,οι πληροφοριες οι δικες σου που βγαινουν δημοσια απλα δεν υπαρχουν πουθενα!!!Και για την Μεση γη!για τους Λυκαωνες τι να πω…Επισης για τους Αβυσαλλεους!!!! Θα παρακαλεσω αν καποιος αναγνωστης εχει διαβασει κατι περισσοτερο για αυτα τα σοβαρα θεματα ας μας το πει εδω! Αυτα ειχα να πω αδελφε μου,συνεχισε την ομορφη και δυσκολη που κανεις εσυ και οι συνεργατες σου,εμεις θα διαβαζουμε τα αρθρα σου και ξυπναμε απο τον ληθαργο.

 3. Saman αδερφε μου,απο την μια χαιρομαι που το εγραψες,απο την αλλη το θεωρω περιττο….γιατι καποιες φορες τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται…….

  εαν καποιος-οι περισσοτεροι δηλαδη-ζουν στο μικροκοσμο τους χωρις να εχουν παρει χαμπαρι τιποτα,δεν μπορουμε να κανουμε κατι να τους αλλαξουμε τα μυαλια εαν δεν ενδιαφερουν απο μονοι τους.

  Ευχαριστουμε που εισαι εδω κι μας ενημερωνεις-αναλυεις,εαν κι για μενα δεν ειναι εναλλακτικη ενημερωση αυτο.ειναι ενημερωση…απλα το κατεστημενο της κοινωνιας το θεωρει εναλλακτικη…

  Να σε καλα, να μας βοηθας να ανοιξουν τα ματακια μας!
  Συνεχισε ετσι!

 4. Να εισαι καλα και εσυ αδελφε μου και ολη η ομαδα των “Αορατων Λυκαωνων”. Εγω προσωπικα θελω να σας ευχαριστησω ολους
  για αλλη μια φορα για την προσπαθεια σας και τις γνωσεις που μας χαριζετε!!!!
  Μια διαπιστωση και μονο για το τελος: Ο κοσμος βλεπει και καταλαβαινει.. αργει καμια φορα αλλα καταλαβαινει… παντα!!!!
  Και ειναι και ο καλυτερος κριτης..!!!

 5. Υ.Γ: Οσον αφορα επισης την “ανορθογραφια”, καλο ειναι να κοιταμε το δασος και οχι το δεντρο..
  Οταν παιρνω τοση γνωση και μαλιστα τεκμηριωμενη, στις περισσοτερες των περιπτωσεων, θα θεωρουσα τον εαυτο μου μικροψυχο
  και αγνωμονα, με το να σταθω στο εαν την παιρνω, απο τον καναπε του σπιτιου μου και δωρεαν, ορθογραφημενη η’ οχι…
  Αυτα ισχυουν, τουλαχιστον για μενα…

 6. Ωραιος!!! Γι’ αυτο σε παω ρε φιλε.. Μονο και μονο επειδη μου λες να ψαχτω κι’ αλλου, και πιστεψε με το κανω, και το κανω απο μικρο παιδι…
  Δεν διεκδικεις ουτε τα πρωτεια ουτε την παντογνωσια, και ολα αυτα μετρανε παντα υπερ καποιου για εμενα, οποιος κι’ αν ειναι αυτος…
  Οι αναφορες σε αποκλειστικοτητες.. Θεμιτοτατες!!! “Τα του καισαρος τω καισαρι”, οπως επισης και κανεις δεν πρεπει να δρεππει τους κοπους αλλων
  (ειδικα οταν μπαινουν στη μεση χρημα και δοξα)… Με λιγα λογια αυτες ειναι οι αποψεις μου και συμφωνω επισης, οτι οταν καποιος, εκτος απο αρθρογαφος
  ειναι και ερευνητης, ανεβαζει πολυ την αξια του και την βαρυτητα του… Υπαρχουν αξιοπροσεκτοι συγγραφεις και ερευνητες, αλλα αυτοι ειναι
  μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου για μενα.. Οι λογοι..; Τους ανεφερες ποιο πανω και οποιος καταλαβε, καταλαβε… Δεν θελω να σου γραψω διθυραμβους,
  ουτε να σε παινεψω, την αποψη μου για σενα την ξερεις, και εχεις καταλαβει πιστευω το ποσο ειλικρινεις ανθρωπος ειμαι, και προσπαθω να ειμαι..
  Το θεμα ειναι οτι εχω ευχηθει πολλες φορες να βγεις ψευτης, αλλα δυστυχως, σε εχω βρει και πολλες φορες μπροστα μου..
  Να μην πω και για τα πραγματα για τα οποια εσυ μιλησες πρωτος, τοσο εκτεταμενα, και με στοιχεια, τα οποια δεν ειχα ξαναβρει καπου αλλου…

  1. huancarlos!!!!

   ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΟΤΙ Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΘΕΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΟΠΟΣ ΤΟΥ ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗ ΕΞΗΓΗΣΗΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ…..!!!!

   ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΕΣΥ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση