ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΑΛΗΘΙΝΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΑΛΗΘΙΝΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ

Υπάρχουν εδώ και καιρό αποδεικτικά στοιχεία για φαντάσματα όπως τα ξέρουμε ή για άυλες οντότητες τι είναι όμως τα φαντάσματα; Είναι οι ψυχές των πεθαμένων ή τα πνεύματα τους που έχουν μείνει πίσω στην γη; Από την έρευνα μας έχουμε διαπιστώσει ότι υπάρχουν πολλών ειδών φαντασμάτων.

Υπάρχουν τα ταραχοποιά φαντάσματα που τα ονομάζουν POLTERGEIST, υπάρχουν τα ειρηνικά φαντάσματα που κάνουν μόνο την εμφάνιση τους και υπάρχουν και τα φαντάσματα που ονομάζουν προφητικά.

Το βίντεο που ακολουθεί περιέχει στιγμιότυπα από φαντάσματα τα οποία έχουν ελεγχτεί και έχουν αποφανθεί ότι δεν πρόκειται περί φάρσας ή κάποιων εφέ. Βέβαια χωρίς να θέλουμε να σας πείσουμε τα συμπεράσματα είναι όλα δικά σας. Εμείς σαν ομάδα ήδη ετοιμάζουμε κάποια άρθρα για τα φαντάσματα και τις κατηγορίες τους.

 

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά.

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


2 Responses to ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΑΛΗΘΙΝΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ

 1. Avatar photo
  saman lycan 15 Οκτωβρίου 2011 at 10:35 #

  TΑ ΤΑΡΑΧΟΠΟΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΦΙΛΕ ANONYMOUS!!! ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ…. ΟΠΛΙΣΟΥ ΜΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ……. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ.. ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΛΑ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ADMIN. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΡΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ!!

 2. Avatar photo
  Anonymous 15 Οκτωβρίου 2011 at 08:42 #

  ρεεε, τρομακτικό το βίντεο. ωραιο μ αρεσε χοχο.
  Εκεί στο videoclub περίμενα να τα ρίξει όλα σε μια φαση,κρίμα,να θα του πήγαιναν του τυπά εκεί.
  Καλοοο!

Αφήστε μια απάντηση

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.