ANAΛΥΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΦΗΜΗΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΤΡΑΓΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ANAΛΥΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΦΗΜΗΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΤΡΑΓΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ!!!!

Ο γνωστός για τις επιτυχημένες προβλέψεις του, του Αμερικανικού hedge fund, Hayman Capital Management, Kyle Bass, αναμένει << θερμή >> κατάληξη της έκρηξης του παγκόσμιου χρέους με έναν μεγάλο πόλεμο!!!!:

<< Όλο αυτό θα τελειώσει με πόλεμο >>, δήλωσε ο Bass, ιδρυτής του Hayman Capital Management όπου έχει έδρα το Ντάλας και θεωρούμενος από πολλούς ανώτερος στις αναλύσεις του και πλέον ακριβής σε ότι αφορά την κατάληξή τους και από τον Ν. Ρουμπινί.

1Προεπισκόπηση

<< Δεν ξέρω ποιος θα πολεμήσει ποιον αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος πως τα επόμενα χρόνια θα δούμε να ξεσπούν πόλεμοι και μάλιστα όχι μικροί >>, είπε σε ομιλία του σε συνέδριο. Όπως μεταδίδει το Reuters, o Bass στηρίζει την πρόβλεψη του στο γεγονός ότι το χρέος της πιστωτικής αγοράς έχει ανέλθει στο 340% του παγκόσμιου ΑΕΠ, επισημαίνοντας πως:

<< Ο κόσμος δεν είχε ζήσει ποτέ στο παρελθόν ειρηνικά με τέτοιο φορτίο και είναι πρακτικά αδύνατον να συμβεί κάτι άλλο πέρα από πόλεμο. Ειδικά οι ΗΠΑ μπορεί να δουν μια θερμή σύγκρουση ως απόδραση από το αδιέξοδο του χρέους >>.

2

Ο ίδιος εξηγεί πως:

<< Ορισμένες κοινωνίες δεν θα αντέξουν τις πιέσεις τη στιγμή που χρέος τρισεκατομμυρίων δολαρίων θα πρέπει να αναδιαρθρωθεί, επιφέροντας βαριές απώλειες σε εκατομμύρια επενδυτών .Αυτό αλλάζει μόνο με έναν γενικευμένο πόλεμο >>. Ο Jean-Dominique Giuliani, επικεφαλής του Robert Schuman Foundation, ενός φιλοευρωπαϊκού THINK TANK με έδρα το Παρίσι, λέει πως οι δύσκολες μεταρρυθμίσεις θα πρέπει να συνεχιστούν διότι η κρίση δεν εμφανίζει σημάδια εξασθένισης.

Ο Charles Robertson, επικεφαλής οικονομολόγος της Renaissance Capital στο Λονδίνο είναι μεταξύ αυτών που αναρωτιούνται πόσα περισσότερα είναι πρόθυμοι να θυσιάσουν οι ψηφοφόροι. Ο ίδιος προβλέπει έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ το τρέχον έτος, ενώ δεν αποκλείει να ακολουθήσει η Ισπανία έως τα τέλη του 2014.

Δηλαδή βλέπουμε να επανέρχονται τα σενάρια εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ και κατάρρευσης της ευρωζώνης όπου αν γίνει κάτι τέτοιο τα γεγονότα θα είναι τραγικά με απρόβλεπτα πολεμικά σενάρια!!!!

3

Η Ισπανία έχει ήδη αντέξει ένα χρόνο ανεργίας άνω του 25% αλλά πιθανότατα θα χρειαστεί να αντέξει τρία ακόμη προκειμένου να πετύχει τους χρηματοοικονομικούς στόχους που έθεσαν οι διεθνείς πιστωτές.

<< Αυτό είναι πολύ δύσκολο να συμβεί χωρίς ευρεία αναταραχή >>, καταλήγει ο Charles Robertson.

Το ότι θα έρθουν οι πόλεμοι είναι γνωστό και αναπόφευκτο διότι έτσι θέλουν να γίνει όπως έχει επισημάνει ο Saman Lycan πολλές φορές. Το θέμα όμως είναι τι είδους πόλεμοι θα γίνουν!;! Μην ξεχνάτε την Ελίτ από τον Κάρολο της Αγγλίας αλλά και τις Μασονικές –Δρακονιανές – Ιλλουμινάτοι ανακοινώσεις για μείωση του πληθυσμού της Γης μέχρι να μείνουν 500.000.000 άνθρωποι πάνω στον πλανήτη όπου και θα είναι οι εκλεκτοί!

Μα πως θα ξεχωρίσουν τους εκλεκτούς!;! Αυτοί μάλλον που θα μπουν σε όλα τα καταφύγια τα οποία και έχουν φτιαχτεί ανά τον κόσμο, οι υπόλοιποι να βάλει ο θεός το χέρι του!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά.

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


2 σκέψεις στο “ANAΛΥΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΦΗΜΗΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΤΡΑΓΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ!!!!

  1. ΦΊΛΕ DAYLIGHT2012 ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΆ,ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΩ ΚΆΠΟΙΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΚΆΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΝ ΤΗΝ ΗΛΊΘΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.ΛΥΠΆΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΈΩ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟ ΓΈΝΟΣ ΕΔΏ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΠΛΈΟΝ ΚΑΜΊΑ ΔΎΝΑΜΗ(ΟΙ ΑΠΛΟΊ ΆΝΘΡΩΠΟΙ)ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΌΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΣΜΕΎΟΥΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΊΠΟΤΑ(ΣΧΕΔΌΝ).ΠΑΝΤΩΣ ΑΣ ΕΛΠΊΣΟΥΜΕ ΌΤΙ ΗΘΕΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΊΑ Η ΕΜΕΊΣ ΘΑ ΒΡΟΎΜΕ ΚΑΙ ΆΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΗΛΊΘΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΚΛΑΒΙΆΣ(Η ΑΛΛΙΏΣ ΦΑΓΟΠΟΤΙΟΥ)ΚΑΙ ΊΣΩΣ ΒΟΗΘΉΣΟΥΜΕ.ΠΆΝΤΩΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΈΔΩΣΕΣ!

Αφήστε μια απάντηση