ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΛΕΥΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ – ΜΑΥΡΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ!! part2 ΜΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ Ή Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!

ΜΕΣΗ ΓΗ ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!!

 ΛΕΥΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ – ΜΑΥΡΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ!! part2

 ΜΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ Ή Η  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!

 Το ότι κάποιοι κατά καιρούς δηλώνουν ότι είναι με την μια μυστική ομάδα ή με την άλλη δεν σημαίνει ότι είναι έτσι τα πράγματα. Εγώ ποτέ δεν δήλωσα ότι ανήκω στην ομάδα « Ε » ή σε κάποια άλλη μυστική ομάδα, ούτε δήλωσα εκπρόσωπος κάποιας ομάδας!!! Όταν πρώτο έγραψα για τα Λευκά και τα Μαύρα Ιερατεία πολλοί ήταν αυτοί που με κατηγόρησαν για διάφορα που δεν θα σταθώ σε αυτά. Το ότι έτυχε, να συναντήσω κάποιους ιδιαίτερους ανθρώπους σε κάποιες έρευνες μου και να μου πουν κάποια πράγματα ούτε αυτό το επιδίωξα, για πιο λόγο μου τα είπαν σε μένα ούτε και αυτό θα το σχολιάσω.

 Το αν είναι αληθινά ή όχι αυτά τα οποία μου εξιστόρησαν κατά καιρούς αυτό θα το κρίνετε εσείς!! Εγώ ήδη έχω κρίνει το αν είναι αληθινά ή όχι γράφοντας τα, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι θέλω να σας πείσω ότι έτσι είναι τα πράγματα. Ο κάθε άνθρωπος έχει δικιά του βούληση το τι θέλει να πιστέψει ή όχι, ξέρω ότι θα δεχτώ σκληρές κριτικές με αυτά που θα αναφέρω όπως και χλευασμούς αλλά εγώ θα το κάνω!! O καθένας μπορεί να εκφράζεται όπως θέλει και να πει ότι θέλει!! Τα πάντα είναι δεκτά για εμάς άσχημα ή όχι!!

Μετά την πρώτη συνάντηση που είχα με κάποιους ανθρώπους των Λευκών ιερατείων στην Τροιζηνία το 1988 μέχρι και το 2002 δεν είχα καμία επαφή μαζί τους ξανά. Είχα φτάσει σε σημείο να πιστεύω ότι ίσως είχα πέσει θύμα εξαπάτησης κάποιων φαντασιόπληκτων καλοκάγαθων ανθρώπων γιατί μετά από τόσα χρόνια κανείς από τα Λεύκα Ιεράτεια δεν με ξανά συνάντησε, από την άλλη όμως πολλά από αυτά που μου είπαν είχαν βγει αληθινά. Ώσπου μια μέρα όταν έκανα κάποιες έρευνες στον Βόλο και συγκεκριμένα στην Ιωλκό στον λόφο της Γορίτσας , εκεί είχα ξανά μια συνάντηση από τους ανθρώπους των Λευκών Ιερατείων.

Αν και ο λόφος είναι γνωστός από τους συγγραφείς που ασχολήθηκαν με την ομάδα « Ε » λόγο του περίτεχνου κτίσματος που έχει στην κορυφή του εγώ δεν είχα βρεθεί εκεί για να ασχοληθώ με το θέμα των « Ε » αλλά με το θέμα της μέσης γης. Την τρίτη μέρα προσπαθώντας να ανακαλύψω κάποια στοιχεία εγώ και οι συνεργάτες μου στην τριγύρω περιοχή εμφανίστηκαν τρεις άνδρες. Σχεδόν κάθε μέρα που βρισκόμασταν εκεί υπήρχαν διάφορα άτομα περίεργα προσπαθώντας να δώσουν μια εξήγηση στον εαυτό τους για το περίεργο κτίσμα.

Αυτά τα τρία άτομα φάνηκαν από την αρχή ότι δεν είχαν να κάνουν με το χώρο ψάχνοντας για απαντήσεις, αλλά είχαν σταθεί σε μια μεριά και παρακολουθούσαν τις κινήσεις μας. Κάποια στιγμή ήρθαν κοντά μας πράγμα που μας παραξένεψε ο τρόπος που μας προσέγγισαν. Ο πιο μεγάλος σε ηλικία κοντοστάθηκε μπροστά μας και πήρε τον λόγο.

 ΑΓΝΩΣΤΟΣ

Καλησπέρα σας!! Οι αποδείξεις για την Μέση Γη που αναζητάτε έχουν θαφτεί εδώ και καιρό στην περιοχή αυτή.

Για μια ακόμα φορά μείναμε άφωνοι όπως τότε στην Τροιζηνία… αμέσως απάντησα:

 SAMAN LYCAN

Καλησπέρα και σε εσάς…. Πως ξέρετε ότι ψάχνουμε για αποδείξεις για την θεωρία της Μέσης Γης; Μπορεί να είμαστε αρχαιολόγοι ή να είμαστε λάτρεις της αρχαίας Ελληνικής ιστορίας……

 ΑΓΝΩΣΤΟΣ

Ξέρω πολύ καλά ποιοι είστε και ξέρετε όπως ξέρω και γω ότι η θεωρία της Μέσης Γης είναι πραγματικότητα. Βέβαια αυτό είναι ένα άλλο θέμα το οποίο δεν μας ενδιαφέρει εμάς, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι κάποια πράγματα που θα ήθελα να σας πω….

Πολύ καιρό πριν, πριν από το χρόνο όπως τον ξέρουμε, υπήρξαν οι ιδρυτές του Σύμπαντος, ιδιαίτερα εξελιγμένες ψυχές που είχαν ήδη ολοκληρώσει μια σειρά καθολικών παιχνιδιών. Όταν οι δημιουργοί θεοί, αποφάσισαν να δημιουργήσουν έναν κόσμο δικό τους.

Δεδομένου ότι οι δώδεκα ήρθαν μαζί, βρέθηκαν αντιμέτωποι με την ερώτηση τι “παιχνίδι” να επιλέξετε, έτσι ώστε οι ψυχές που δημιουργήθηκαν, ή έρχονται για ένα νέο σύμπαν που θα μπορούσαν πνευματικά να εξελίσσονται. Είναι γνωστό ότι μια  πνευματική εξέλιξη είναι αυτό που κάθε ψυχή επιθυμεί.

Τέλος, μετά από πολλή σκέψη, επέλεξαν το παιχνίδι το οποίο είναι γνωστό στους « Μυστικιστές » ως « Ενσωμάτωση πολικότητας » Αυτό το παιχνίδι είναι ένα από τα πολλά που περιλαμβάνει την ενσωμάτωση του φωτός και το σκοταδιού που αναπτύχθηκε από τον Θείο Δημιουργό για να ζήσουν όλα όσα αυτός ή αυτή είχε φτιάξει….

Όταν η επιλογή των παιχνιδιών είχε γίνει, ήξεραν ότι θα πρέπει να έχουν τα άτομα με εμπειρία σε αυτό το παιχνίδι για να τους βοηθήσει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού στο νέο σύμπαν τους…

Έτσι, οι « Ιδρυτές  » έκαναν κλήση για όλες τις ψυχές σε όλα τα σύμπαντα που είχαν ολοκληρώσει τουλάχιστον το ένα παιχνίδι της « Ένταξη πολικότητας ». Η έκκλησή τους απαντήθηκε από ενενήντα άτομα, ιδιαίτερα εξελιγμένες ψυχές που είχαν μόλις πρόσφατα ολοκληρώσει το παιχνίδι και έψαχναν για ένα άλλο μέρος για να πάνε να συνεχίσουν την πνευματική τους εξέλιξη. Αυτή η ομάδα αποτελείται από ενενήντα ψυχές που χωρίστηκαν στην μέση φτιάχνοντας 2 ομάδες. Σαράντα πέντε Κάρες και σαράντα πέντε Φελίνες.

Έφτασαν σε αυτό (το παρόν μας) το σύμπαν και άρχισαν να συναντάνε  τους Ιδρυτές για να δημιουργήσουν το παιχνίδι. Από την ομάδα των ενενήντα εκλέγεται ένας, ένας που θα καθίσει στο Συμβούλιο του ιδρυτή της και να ενεργεί ως σύνδεσμος μεταξύ της ομάδας του και τους ιδρυτές. Ο εκλεκτός είναι γνωστό σε μας ως ΑΝΡΘ.  ΑΝΡΘ (το πραγματικό του όνομα είναι ΑΝΑΡΘΕΛ ) ήταν ο πατριάρχης της ομάδας των αιλουροειδών.

Οι Κάρες είχαν έναν πλανήτη στον αστερισμό του Ωρίωνα, όπως το νέο σπίτι τους, ενώ οι Φελίνες τους δόθηκε πλανήτης στον αστερισμό της Λύρας για τις δικές τους ανάγκες. Έτσι, η ομάδα των ενενήντα διαιρεμένη πήγε στους αντίστοιχους πλανήτες για να ξεκινήσουν το παιχνίδι. Οι Κάρες θα αντιπροσώπευαν το σκοτάδι και οι Φελίνες θα αντιπροσώπευαν το Φως.

Με τον καιρό οι δύο ομάδες είχαν εξελιχθεί σε φυσικές μορφές στις οποίες , έτσι ώστε να μπορούσαν να περπατήσουν πάνω στην επιφάνεια των πλανητών. Και οι δύο ομάδες συγκρότησαν μια αμιγή (βασιλική) γραμμή στο διαρκώς αυξανόμενο αγώνα τους. Με τον καιρό,  διασταυρώθηκαν με άλλες μορφές ζωής στους πλανήτες τους  για να δημιουργηθεί μια νέα φυλή  όντων.  Και τότε, όταν η νέα κούρσα είχε καθιερωθεί στο πλαίσιο των αντίστοιχων κοινωνιών τους, της Καρικής / Σαυροειδής έφτασαν στον αστερισμό της Λύρας και αποίκισαν ένα γειτονικό πλανήτη όπου ζούσαν οι  αιλουροειδείς / άνθρωποι. Με αυτό τον τρόπο, ήταν πλέον έτοιμο για το πρώτο μεγάλο πείραμα της ολοκλήρωσης. Ονόμασαν αυτό  « Πρώτη – Γη, Μεγάλο – Πείραμα ».

Το πρώτο πείραμα έγινε σε 3D πλανήτη σαν τη γη και ήταν το σπίτι των Φελίνων / ανθρώπων. Δεδομένου ότι η τεχνολογία των αιλουροειδών είχε προχωρήσει. Οι άνθρωποι έμαθαν πώς να δημιουργούν σκουληκότρυπες και να επιτύχουν τα διαστημικά ταξίδια. Σύντομα και οι δύο αγώνες ταξίδευαν πέρα δώθε, και  επισκέπτονταν τον πλανήτη ο ένας του άλλου.

Οι δύο ομάδες είχαν πλέον επανενωθεί και πάλι, αλλά με πολλούς νέους ανθρώπους, τους απογόνους τους που εμπλέκονται,…. Στην πάροδο του χρόνου άρχισαν να αναμειγνύονται με τις δύο βασιλικές γραμμές για να σχηματίσουν συμμαχίες. Όλα πήγαν καλά για κάποιο χρονικό διάστημα.

Μέσα από την ανάμιξη των φυλών, νέες φυλές είχαν δημιουργηθεί και σύντομα αναπτύχθηκε ένα καινούριο σύστημα  καστών. Υπήρξαν βέβαια δικαιώματα, η ιερατική κάστα, οι επιστήμονες και ο στρατός. Το υπόλοιπο  του πληθυσμού αποτελείται από την κάστα των εργαζομένων.

Δεν είμαι ακόμα απολύτως σαφής ως προς το σύνολο που αποκαλύφθηκε για να δημιουργηθεί το χάσμα μεταξύ των δύο βασιλικών οικογενειών που έφερε τον « Πρώτο Μεγάλο Γαλαξιακό Πόλεμο », αλλά ξέρω αυτό: ότι ήταν λόγω της έλλειψης επικοινωνίας που αφορούσαν κάποιες λεπτομέρειες. Κάποιος επικοινώνησε με κάποιον άλλο για κάτι, αλλά παρέλειψε να περιλάβει όλες τις λεπτομέρειες. Μου είπαν ότι ήταν για μια συμμαχία. Δεν ήταν απολύτως σαφής σχετικά με τις λεπτομέρειες της συμφωνίας. Έτσι, τα συναισθήματα ήταν άσχημα, πράγμα που οδήγησε σε συναισθήματα δυσπιστίας και στη συνέχεια άρχισε να σαρώνει τους αιλουροειδείς εκτοξεύοντας τον. Πρώτη επίθεση  στους Σαυροειδείς εναντίον των γειτόνων τους….

SAMAN LYCAN

Δεν θέλω να φανώ αγενής αλλά κάπως αυτά είναι λίγο ακαταλαβίστικα, τα λέτε όλα μαζεμένα, και είναι πράγματα…..

ΑΓΝΩΣΤΟΣ

Μην με διακόπτεις, θα καταλάβεις, που είχα μείνει ….α!!  Ναι!!

Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας λίγο πριν από το Μεγάλο Γαλαξιακό Πόλεμο, υπήρξαν κάποιοι μικροί πόλεμοι σε πολύ μικρότερη κλίμακα μεταξύ των δύο Βουλών.

Τώρα, εμείς έχουμε αναλάβει τον μανδύα της ηγεσίας στην γη μέσω των Λευκών Ιερατείων εδώ και εκατομμύρια χρόνια, οι πόλεμοι απο τότε δεν έχουν σταματήσει με όλες τις κάστες του γαλαξία που σε πληροφορώ είναι πολλές. Πάντα ξεσπούσαν πόλεμοι και πάντα επερχότανε η καταστροφή, τώρα είμαστε στην φάση των μικρών και μεμονωμένων πολέμων στην γη!!! Και ακόμα κι αν ξεσπάσει εκ νέου πόλεμος, δεν θα κάνουμε πόλεμο μεταξύ μας εμείς τα Λεύκα και Μαύρα Ιεράτεια, γιατί προσπαθούμε να κρατήσουμε τις προσωπικές ακεραιότητες από το χάος που συνεχίζεται γύρω μας.

Δεύτερη Γη – Πλειάδες

Προς το τέλος του Πρώτου Γαλαξιακού Πολέμου , με την καταστροφή του πλανήτη μας, ο ΑΝΡΘ, και ο Απόλλων έφυγε μαζί με μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων σε ένα από τα τελευταία εναπομείναντα πλοία από το Πελαγκάη.

Εμείς τελικά εγκατασταθήκαμε σε ένα νέο σμήνος αστεριών για να μαθευτεί αργότερα ως τις επτά αδελφές, οι Πλειάδες. Ζούσαμε σε αυτό το πλοίο και πέρασε μεγάλο μέρος του χρόνου μας, με την ίδρυση μιας αποικίας στην επιφάνεια του πλανήτη. Ζητήσαμε εναν νέο πλανήτη για σπίτι μας μετά από την αρχική πατρίδα μας. Ήταν ένας όμορφος μπλε πλανήτης, σαν τον προηγούμενο, με δύο ήλιους.

Η ζωή προχωρούσε και αυτό κάναμε. Πόλεις χτιστήκαν, πολιτισμοί ήρθαν και έφυγαν. Τελικά αφήσαμε τον πλανήτη σε εκείνους που ήρθαν μαζί μας. Γίναμε τα αρχαία τους, οι αρχικοί ιδρυτές του πολιτισμού μας σε εκείνο τον πλανήτη. Αλλά ως συνήθως, με το χρόνο τα γεγονότα διαστρεβλώθηκαν, έτσι ώστε η γραπτή ιστορία δεν αντανακλούσε πλέον τα πραγματικά γεγονότα!!! Όπως γίνεται πάντα…

Στο διάστημα αυτό ο πλανήτης έγινε γνωστός σε όλο το σύμπαν και σε άλλους πολιτισμούς όπου σιγά σιγά άρχισε άθελα του να καλεί, στην αρχή άρχισαν να έρχονται απλά οι περίεργοι και άλλοι…. Οι κάτοικοι του πλανήτη είχαν εξελιχθεί στο επίπεδο των διαστημικών ταξιδιών, λίγο πιο πέρα, όπου είμαστε σήμερα εδώ εμείς. Είχαν εξελιχθεί πέρα από κάθε ασθένεια και κοινωνική ανισότητα και δημιούργησαν μια ενιαία κυβέρνηση, αλλά και μια σχεδόν νοοτροπία κυψέλης. Ο καθένας σκεπτόταν και ενεργούσε ως ένας, αλλά οι ενέργειές τους δεν εξέφραζαν την σκοτεινή πλευρά της φύσης τους. Εξέφρασαν μόνο την ανάλαφρη πλευρά τους, καθώς αυτό ήταν το κοινωνικό πρότυπο.

Οι άνθρωποι είχαν μείνει πνευματικά στάσιμοι, δεν μπορούσαν να προχωρήσουν λόγω της επιλογής τους να καταστείλουν την σκοτεινή πλευρά τους, και χρησιμοποιούσαν τα τρία χαμηλότερα τσάκρας τους….

Κατά την πρώτη, αυτή η φυλή μιλούσε για ειρήνη, αλλά σύντομα συνειδητοποίησαν ότι υπήρχε περισσότερο στο να κερδίσουν από την ανάληψη του πλανήτη και κατάντησαν να προσπαθούν να συνεργαστούν με έναν αγώνα των ανθρώπων που δεν μπορούσαν  στη ζωή τους ποτέ να καταλάβουν.

Χρειάστηκαν πολλά χρόνια, αλλά σε χρόνο πραγματικό τους αποκαλύφθηκε μέσα από τις προσπάθειες ενός κινήματος αντίστασης. Μόλις η αντίσταση είχε πετύχει και όλες οι απόπειρες απέτυχαν και οι διαπραγματεύσεις, οι άνθρωποι ξεκίνησαν την πρώτη επίθεση για να προσπαθήσουνε να οδηγήσουνε τον αγώνα μακριά από τον πλανήτη τους. Στις συνεχιζόμενες προσπάθειές τους για την καταπολέμηση τους ανοικτά στους εχθρούς τους κατάφεραν να καταστρέψουν τον πλανήτη τους. Οι επιζώντες κατέφυγαν σε πολλά μέρη του γαλαξία και τελικά ίδρυσαν αποικίες σε άλλους πλανήτες.

SAMAN LYCAN

Για να καταλάβω οι άνθρωποι ξεκίνησαν την αντίσταση σε κάποια άλλα όντα όπως μας περιγράφετε και τα κατάφεραν με επιτυχία. Όμως, για την κατάντια της γης να έχουμε φτάσει σε μια τεχνολογία η οποία βλάπτει τον πλανήτη αλλά….

ΑΓΝΩΣΤΟΣ

Βιάζεσαι…

Η τρίτη Γη – Πλειάδες είναι τωρινή γη μας!!!

Έτσι, εδώ είμαστε σήμερα, σε μια άλλη διαδικασία ανόδου. Οι δύο πρώτες γαίες ποτέ δεν έγιναν μέσω μιας ανόδου. Πιστεύω ότι πολλοί από εμάς εδώ στη γη σήμερα ήταν στο ένα ή και τα δύο από τα προηγούμενα πειράματα της γης. Και λόγω της σοφίας που έχει συσσωρευτεί από τις εμπειρίες μας θα ανεβάσουμε με επιτυχία τον εαυτό μας, τους ανθρώπους της γης και τον πλανήτη.

Αυτό που έλειπε πριν ήταν η συμπόνια και η αποδοχή των άλλων διαφορετικών από τους εαυτούς μας, δηλαδή διάφορα όντα τα οποία ήταν καλοκάγαθα αλλά στα μάτια μας θύμιζαν φρικιαστικά. Έχουμε μάθει ότι η πόλωσης στο φως ή το σκοτάδι δεν μας επιτρέπει να αισθανθούμε τη συμπόνια και τη διατήρηση της ειρήνης. Μόνο με την ενσωμάτωση του φωτός και το σκοτάδι μέσα μας αλλά και τις αντίστοιχες εκδηλώσεις τους στην πραγματική ζωή μας θα είμαστε σε θέση να ολοκληρώσουμε το τρίτο Μεγάλο Πείραμα με επιτυχία με τον πλανήτη στη διακριτικότητα και σε όλες τις φυλές που εμπλέκονται πολύ περισσότερο μαζί τους στους πνευματικούς δρόμους.

Οι άνθρωποι είναι οι νεότεροι από τις τέσσερις, κυρίως φυλές στο Σύμπαν μας. Οι πρώτοι που δημιουργήθηκαν από τους Φελίνες σε έναν πλανήτη στο σύστημα Βέγκα σε ένα αστέρι του αστερισμού Λύρα.

Οι άνθρωποι είναι μοναδικοί μεταξύ των φυλών που οφείλονται στην κωδικοποίηση του DNA τους. Οι άνθρωποι είχαν το γονίδιο της Συμπόνιας ως κληρονομιά τους από τις Φελίνες. Είναι κληρονόμοι στο μεγάλο έργο το οποίο δείχνει όλες τις άλλες φυλές πώς μπορεί να επιτευχθεί συμπόνια μέσα από το άνοιγμα της καρδιάς και τα υψηλά τσάκρα της καρδιάς.

Οι άνθρωποι είχαν ένα διαφορετικό μύθο της δημιουργίας παρά εκείνη από τους ομολόγους τους, οι Σαυροειδείς. Η δημιουργία του ανθρώπου, αναφέρει ο μύθος ότι θα προσπαθήσει να ζήσει σε αρμονία με όλα τα όντα που καταλαμβάνει έναν πλανήτη που επιθυμούν να κατοικήσουν.

SAMAN LYCAN

Με συγχωρείτε αλλά μέχρι στιγμής δεν δείχνει ούτε η παρούσα στιγμή να γίνεται κάτι τέτοιο αλλά ούτε και η ιστορία αρχαία ή παλαιά. Είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα…

ΑΓΝΩΣΤΟΣ

Είναι γιατί δεν θέλετε να ακούσετε!!! Οι πιο πολλοί σήμερα έχουν πάψει να ακούνε τα μέσα τους. Για αυτό ιδρύθηκαν τα Λεύκα Ιεράτεια για να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε ξανά την άνοδο των ανθρώπων μόνο που οι Σαυροειδής δεν θέλουν να γίνει αυτό. Άσε με να σου εξηγήσω και είμαι σίγουρος ότι θα καταλάβεις….

Οι άνθρωποι έγιναν οι πιο κυρίαρχοι στην Βασιλική Γραμμή από τη στιγμή που έφτασαν στην Πλειάδα σύστημα αστέρων.

Ο ΑΝΡΘ (αιλουροειδές) είναι ο τρέχων πατριάρχης της 9Δ βασιλικού οίκου της Αβών στον αστερισμό του Λύρα. Η Ανού (ανθρώπινα) είναι η τρέχων πατριάρχης της 5Δ βασιλικού οίκου της Aβών στις Πλειάδες.

Οι Κάρες είναι μια φυλή των πτηνόμορφων Όντων. Στην πιο εξελιγμένη μορφή τους, η άρχουσα τάξη των Κάρες μοιάζουν με ανθρώπους αετούς με χαρακτηριστικά και χρωματισμό.

Όπως και οι αρχικοί Φελίνες, οι Κάρες έφτασαν για πρώτη φορά σε αυτό το σύμπαν, όταν είχε δημιουργηθεί. Μια ομάδα απο 45 ήρθε μετά από αίτηση των ιδρυτών αυτού του σύμπαντος για να σας βοηθήσει και να επιβλέπει το Οικουμενικό παιχνίδι.

Οι Ιδρυτές έδωσαν στους Κάρες ένα νέο πλανήτη στον αστερισμό του Ωρίωνα για το σπίτι τους. Ήταν πιο τροπικό στο σχεδιασμό και χαρακτηριζόταν στην αφθονία των υγρών βάλτων και ζούγκλες. Είχε επίσης και νησιά από τις μεγάλες μάζες της γης.

Όπως και τα αιλουροειδή, ήταν αιθερικά και ως εκ τούτου, έπρεπε να αναπτύξουν τους φυσικούς οργανισμούς από τις εξελισσόμενες μορφές ζωής στην επιφάνεια του πλανήτη. Φυσικά επέλεξαν τη μορφή ζωής που έχουν τα πουλιά και κατά τη διάρκεια των εκατοντάδων χιλιάδων ετών, ανέπτυξαν φορείς διαφόρων χρωμάτων και μεγεθών.

Οι Κάρες ήταν γνωστοί για τη μοναδική τους συγγένεια προς τα χρωματιστά φτερά και έτσι δημιουργήθηκαν από τα φυσικά σώματα που αντανακλούνται από το δημιουργικό ταλέντο τους στον τομέα αυτό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι Κάρες έχουν πολύ μεγαλύτερη ποικιλία σε μέγεθος, σε σχήμα και το χρώμα στον αγώνα τους από ό, τι οι Φελίνες. Μπορούν να είναι 12 πόδια ψηλοί ή μόνο μερικά εκατοστά σε ύψος.

Επίσης, όπως τα αιλουροειδή, μια ομάδα από τις αρχικές 45 Κάρες παρέμειναν αιθερικά και έγινε ένα συμβούλιο που επέβλεψε και τη διαχείριση της ανάπτυξης των αδελφών τους και αδελφές που επέλεξαν να ενσαρκώσουν στον πλανήτη, στο πλαίσιο της αναβάθμισης της φυσικής τους μορφής.

Όταν εκ των πραγμάτων τα οχήματά τους είχαν φθάσει σε ένα ορισμένο επίπεδο ανάπτυξης, άρχισαν την γενετική διασταύρωση ( κάτι που είχαν μάθει από τους Φελίνες ) με ορισμένα ερπετά που είχαν εξελιχθεί σε βάλτους και θερμότερες περιοχές του πλανήτη. Το αποτέλεσμα αυτού του γενετικού προγράμματος ήταν η δημιουργία μιας νέας μορφής ζωής υβριδίου γνωστό σε μας ως Δρακονιανοί. Ήταν μέρος των Κάρες και των ερπετών.

Στη συνέχεια, οι Δρακονιανοί έγιναν πιο άφθονοι στην βασιλική οικογένεια του Άλν από τους καθαρόαιμους Κάρες. Και όπως τα αιλουροειδή, τελικά η Βουλή των Άλν θα κατοικείται περισσότερο από Δρακονιανούς, και το πρώτο παράγωγο τους ήταν τα ιπτάμενα ερπετά όπως ιπτάμενοι δράκοι ή φίδια…..

Μέχρι τη στιγμή της πρώτης Γης, το Μεγάλο Πείραμα, η Βουλή των Άϊν έχει ως επικεφαλής ένα φτερωτό φίδι και είναι γνωστό ως Κοβαράζ. Ο Κοβαράζ  είναι ο πατέρας του Κρένκ.

Οι Κάρες ήταν γνωστοί για τις ευκρινείς και αναλυτικές ικανότητες τους και τις οργανωτικές δεξιότητες. Ένα κυρίαρχο χαρακτηριστικό γνώρισμα των Κάρες είναι η ανάγκη τους να διατηρήσουν μια καλή εμφάνιση και εικόνα ανά πάσα στιγμή. Είναι καλοί παίκτες της ομάδας όσο και η δομή της. Περιλαμβάνει την πειθαρχία και την αυστηρότητα σε κώδικες δεοντολογίας.

Θα βρείτε μια υπεροχή των Κάρες που εμπλέκονται στη δημιουργία και τη συντήρηση των Αστρικών Πυλών, διαστάσεων, πλέγματα, και τα μαγνητικά πεδία μέσα από το γαλαξία μας και το σύμπαν. Εγγενείς αναλυτικές ικανότητες τους, τους κάνουν κατάλληλους για αυτό το είδος της εργασίας.

Είναι επίσης γνωστοί για τις ικανότητές τους, μιλιταριστικοί και η κατασκευή πλοίων αστεριών που είναι τα πιο προχωρημένα σε εξέλιξη από οποιαδήποτε στο σύμπαν. Κρατούσαν την πλειοψηφία των στρατιωτικών θέσεων κατά τη διάρκεια της Πρώτης Γης, Μεγάλο Πείραμα. Ήταν ένας Καρικής διοικητής που κυβέρνησε το μεγάλο στόλο πλοίων και πλοίων αστέρων για την « Λύρα Γαλαξιακής Ομοσπονδίας », καθώς και τις βασιλικές κατοικίες των Άβων και Άλν.

Οι Σαυροειδής είναι η δημιουργία των Κάρες, φυλή μητρική τους. Θα εξελιχτούν σε έναν πλανήτη στο σύστημα του Άλφα Ντραγκόνι, ένα  αστέρι του αστερισμού του Ωρίωνα. Η βασιλική οικογένεια των Σαυροειδών είναι η Δρακονιανοί ή οι φτερωτοί δράκοι. Το όνομα της βασιλικής γραμμή τους είναι η Βουλή των Άλν. Αυτή δεν είναι η ακριβής τοποθέτηση, αλλά είναι κοντά. Είναι περισσότερο σαν Όλν ή Άχλν.

Τα ερπετά έχουν δύο άλλες μεγάλες φυλές από τους αγώνες. Είναι γνωστοί ως φτερωτά ερπετά (φίδια) και τις σαύρες που ονομάζονται από κάποιους, οι Φολιδωτοί, αυτοί που έχουν φολίδες.

Οι Σαυροειδής είναι λιγότερο συναισθηματικοί από ότι οι ανθρώπινοι ομόλογοι τους. Ωστόσο, έχουν μια πολύ εκλεπτυσμένη γνώση των καθολικών και των νόμων της φυσικής. Οι Σαυροειδής είναι υπεύθυνοι για τις « Σχολές Μυστηρίου αλλά και των Μαύρων Ιερατείων » στη Γη και τις διδασκαλίες τους από την αρχαία γνώση που κατέχονται από τη μητρική φυλή τους, τους Κάρες.

Οι Σαυροειδής έχουν ένα μύθο της δημιουργίας από τη μητρική φυλή τους, οι Κάρες, όπου συγκρούστηκαν με τον μύθο της δημιουργίας του ανθρώπου. Οι Σαυροειδής είπαν ότι είχαν το δικαίωμα να αποικίσουν όλους τους πλανήτες και τα αστρικά συστήματα στο σύμπαν και όταν το έκαναν, είχαν επίσης το δικαίωμα να κατακτήσουν ή να καταστρέψουν κάθε πολιτισμό που βρήκαν εκεί.

Αυτός ο μύθος δημιουργίας υπήρξε η πηγή πολλών από τις συγκρούσεις μεταξύ των Ερπετών και των ανθρώπων σε όλες τις διαστάσεις. Ωστόσο, δόθηκε ως μέρος του Παγκόσμιου παιχνιδιού η  Ενσωμάτωση πολικότητας. Χωρίς αυτήν ο καθένας ζούσε με ειρήνη και δεν θα υπήρχε σύγκρουση. Αν συνέβαινε αυτό η εξέλιξη της ψυχής θα σταματούσε και το σύμπαν θα γινόταν στάσιμο!!!!

Οι Σαυροειδής αντιπροσωπεύουν το σκοτάδι στο παιχνίδι « Ένταξη πολικότητας », ενώ οι άνθρωποι αντιπροσωπεύουν το Φως. Μέσα από αυτό το παιχνίδι, της ανώτερης τάξης, όλες οι ψυχές σε αυτόν τον κόσμο έχουν την ευκαιρία να εξελιχτούν πνευματικά και να επανέλθει η δημιουργική πηγή των θεών.

Ο Απόλλων είναι ο βασιλεύον πατριάρχης της Βουλής των 9Δ Άλν και ο Ένκι είναι ο βασιλεύοντας πατριάρχης της Βουλής των 4Δ Άλν αυτή τη στιγμή. Μέχρι πρόσφατα, ο Μαρντούκ, ο γιος του Ένκι ήταν ο νυν διοικητής της Ομοσπονδίας του Νιμπίρου, αφού κατέλαβε τον έλεγχό του από τον παππού του Ανού, ο πρώην διοικητής. Επίσης ο Ένκι έχει γίνει ο πατριάρχης της Βουλής των 5Δ των Άλν και επίσης Επικεφαλής της 5Δ των Νιμπίρου Συμβουλίου που αντιπροσωπεύει το σκοτάδι.

Υπάρχουν και οι Νόμμος!! Οι Νόμμος είναι μια φυλή πλασμάτων που παίρνει τις φυσικές μορφές από δελφίνια, φάλαινες, γοργόνες. Το σπίτι τους είναι ένας πλανήτης στο σύστημα αστεριών Του Σείριου που είναι κυρίως τα ζεστά γαλάζια νερά.

Πολλά από τα Νόμμος περπατούν όρθιοι!! Είναι γνωστοί για την εξαιρετικά προηγμένη τους επικοινωνία του ήχου. Είχα μια προσωπική εμπειρία με αυτά τα όντα, όταν με πήγαν στον πλανήτη τους κατά τη διάρκεια της ονειρικής κατάστασης. Θυμάμαι την αίσθηση των ζεστών γαλάζιων νερών και πώς θαύμαζα πάνω από το γεγονός ότι μπορούσα να αναπνεύσω σε αυτό. Τότε θυμάμαι να τοποθετείται σε ένα τραπέζι και να αισθάνομαι τις αισθήσεις όπως “τραγούδησε το” κάτι μέσα στο αίμα μου. Τότε με το « τραγούδησε » βρέθηκα πίσω στο σπίτι και πίσω στο σώμα μου. Ξύπνησα με την πιο ήσυχο ευφορίας συναίσθημα.

Οι Νόμμος διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της γης. Αυτή τη στιγμή είναι οι φύλακες και οι οδηγοί του τμήματος  « Αιθερικό Σείριους » που βρίσκονται σε δελφίνια, φάλαινες και γοργόνες, προκειμένου να διατηρηθεί η βιόσφαιρα της Γης.

Το « Αιθερικό Σείριους » είναι η ψυχή της ομάδας που δόθηκαν στην γη ως το νέο σπίτι τους, όταν το πρώην σπίτι τους, στον Σείριο Β, κατέρρευσε.

Όταν η Γης ανεβαίνει στο Αιθερικό Σείριους  αναλαμβάνουν ως φύλακες του πλανήτη τους. Εκείνοι των υδρόβιων μορφών θα έχουν την επιλογή να αλλάξουν μορφή και να λάβουν σε ένα ανθρώπινο σώμα, « τα πόδια στη γη ως φύλακας της γης ». Πολλά από τα Αιθερικά Σείριους στις υδάτινες μορφές κάνουν αυτή την επιλογή τώρα και ως εκ τούτου επιστρέφουν στο σπίτι των Νόμμος στον κόσμο για την εκπαίδευση για να μπορέσουν να είναι σε ένα ανθρώπινο σώμα, έτσι ώστε να μπορούν να επιστρέψουν στη γη ως φύλακες της γης.

Όσοι είναι από την ψυχή της ομάδας των Αιθερικών Σείριων δίνουν  συνήθως πολύ προσοχή τις φάλαινες και τα δελφίνια. Επίσης, μπορεί να βρεθούν σε οργανώσεις και ομάδες των οποίων η εστίαση είναι η θεραπεία της γης και της διατήρησης των πόρων αυτής.

Η πλειοψηφία των Αιθερικών Σειρίων βρίσκονται μεταξύ των μαύρων, και κόκκινων φυλών της Γης.

Η συμμαχία αυτή έχει ως σκοπό την παροχή γενετικών μηχανικών για την αναβάθμιση των γενετικών κωδικών των πλανητικών φυλών, οι οποίοι είναι έτοιμοι να ανέβουν στο επόμενο επίπεδο στην εξέλιξή τους.

Οι γενετικοί μηχανικοί είναι ως επί το πλείστον Φελίνες που ζουν στον πλανήτη Σείριος Α. Αν και εργάζονται έξω από την 6η διάσταση, είναι ένα πολύ παλαιότερο σκέλος κατασκευής των όντων. Η κατανόηση μου είναι ότι αυτοί οι ίδιοι οι Φελίνες είναι εκείνοι που έδρασαν στην Αίγυπτο στην αρχαιότητα. Μερικοί είναι γνωστοί ως Σεκμέτ, Σεσσάτ και Aτούμ Ρα ή Ατόν.

Ο Τζούσια επιλέχθηκε από τους ανθρώπους του για να διευθύνει το πρόγραμμα του DNA εις εκ νέου κωδικοποίηση για τη Γη. Με την ιδιότητα αυτή ο Τζούσια επιβλέπει το έργο όλων των γενετικών μηχανικών που ασχολούνται με την εκ νέου κωδικοποίηση των ανθρώπων της Γης.

Αυτή η ομάδα εργάζεται αυτή τη στιγμή για να μας βοηθήσει στο άνοιγμα των μυστικών, αυτά είναι αποθηκευμένα στην Σφίγγα και κάτω από το οροπέδιο της Γκίζας, τα μυστικά που θα ξεκλειδώσουν την ιστορία μας και θα μας επιτρέπουν να επιστρέψουμε στην πλήρη πολυδιάστατη κατάσταση μας. Αλλά πρέπει να αποκωδικοποιήσουμε το DNA μας μέχρι το επίπεδο όπου μπορούμε να έχουμε την πρόσβαση και να κάνουμε χρήση αυτών των πληροφοριών.

Είναι αυτοί που μας ενθαρρύνουν να χρησιμοποιήσουμε τους κρυστάλλους στο πλέγμα του πλανήτη μας, έτσι ώστε να μπορούμε να διατηρήσουμε υψηλότερες συχνότητες οι οποίες θα μας βοηθήσουν στην εκ νέου κωδικοποίηση του DNA μας.

Ένα άλλο σημείωμα, μου έχει πει ο ΝΑΡΘΝ ότι θα υπάρχουν τρεις άνθρωποι που θα μεταβούν στην Αίγυπτο στο εγγύς μέλλον για να ξεκλειδώσουν μια πόρτα σε ένα μυστικό θάλαμο. Αυτός ο θάλαμος θα στεγάσει τις πληροφορίες του παρελθόντος μας (πλανητική και καθολική) και θα έχουν γράψει μέσα τα ονόματα των τριών ατόμων που άνοιξαν την πόρτα. Αυτό θα γίνει πριν ή μετά το 2012!!!

 SAMAN LYCAN

Δηλαδή υπονοείτε ότι  πριν ή μετά το 2012 θα υποστεί μετάλλαξη το DNA του ανθρώπου; Και ποιος μου λέει εμένα ότι δεν είστε κάποιοι φαντασμένοι που θέλετε να περάσουν στα μικρά γράμματα της ιστορίας του παράξενου την δικιά σας φαντασιόπληκτη εκδοχή!!

 ΑΓΝΩΣΤΟΣ

Αν είμαστε φαντασιόπληκτοι; Πως λες να σε βρήκαμε την πρώτη φορά; Η τώρα την δεύτερη έτσι στα καλά καθούμενα. Μην αυτό εξαπατήσε δεν τα λέμε μόνο σε σένα τα έχουμε πει και θα τα πούμε σε πολλούς ανθρώπους ανά τον κόσμο. Αυτό όμως που μας αρέσει σε εσάς είναι ότι τα γράφεται όπως σας στα είπαμε και όχι όπως κάποιοι που τα γράφουν ως ότι κάποιοι διάμεσοι ή « κάποιοι » τους τα είπαν, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο αυτό. Όπως σου είπε και ο προκάτοχος μου δεν μας ενδιαφέρει αν μας πιστέψουν ή όχι ή πιστέψουν εσένα. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να τα γράψεις όπως τα λέμε, αυτοί που θα τα πιστέψουν θα τα πιστέψουν και θα αρχίσουν σιγά σιγά μέσα τους να το νιώθουν γιατί είναι γραμμένο στο ανθρώπινο DNA!! Όσοι πάλι δεν θέλουν να το πιστέψουν μπορεί να το δουν ως μια φανταστική ιστορία, εμάς δεν μας πειράζει. Εσένα σε πειράζει;

SAMAN LYCAN

Όχι!! Ούτε εμένα με πειράζει, όπως είπατε αλλά και έχω πει δεν με ενδιαφέρει το τι θα πει ο καθένας, αλλά είναι στην κρίση του κάθε ανθρώπου να πιστέψει αυτό που θέλει αυτός και τίποτα άλλο!! Βέβαια το να πιστέψουν κάτι το τόσο εξωπραγματικό σαν και αυτό που μου εξιστορήσατε αυτήν την στιγμή είναι κάπως τραβηγμένο, από την άλλη όμως ο άνθρωπος από ανέκαθεν έψαχνε να βρει το πως δημιουργήθηκε. Εγώ δεν πιστεύω ότι προήρθαμε από τους πιθήκους ή από μονοκύτταρους οργανισμούς οπότε η κάθε ιστορία της δημιουργίας του ανθρώπου φανταστική ή όχι πρέπει να ερευνείται!! Έτσι όταν μπορέσω θα γράψω για αυτά που λέτε εσείς εδώ τώρα και ίσως για αυτά που θα ακούσω στο μέλλον.

 ΑΓΝΩΣΤΟΣ

Εμείς οι άνθρωποι είμαστε φτιαγμένοι έτσι ώστε να υπάρχει μια άμυνα στο μυαλό μας η οποία δημιουργεί τις αμφιβολίες. Από την άλλη όμως αν αρχίσουμε να πιστεύουμε σε κάτι θα το πιστεύουμε μέχρι να πεθάνουμε! Το παιχνίδι συνεχίζεται καλά μέχρι και σήμερα και μπορώ να σου πω ότι έχει πολύ περίεργη τροπή και επειδή το Πείραμα πρέπει να πετύχει ο άνθρωπος πρέπει να αφυπνιστεί!!! αν όχι όλοι τουλάχιστον κάποιοι από αυτούς για να υπάρξει μια ισορροπία όταν θα έρθουν τα σκούρα σε αυτόν τον πλανήτη.

Όλα αυτά τα χρόνια, τα εκατομμύρια χρόνια που πέρασαν στην γη ήρθαν πολλές κάστες από τους γειτονικούς αστέρες. Κάποιοι ορισμένοι άνθρωποι τους έχουν εντοπίσει και τους έχουν προβάλει στο κοινό μα μέχρι και σήμερα δεν είναι τελείως  πιστευτοί γιατί τα Μαύρα Ιεράτεια κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους!!! θα σου πω ποιοι είναι αυτοί που έχουν έρθει και είναι παρείσακτοι στο ανθρώπινο γένος για καλό ή για κακό.

Θα σου δώσω όλες τις ονομασίες αλλά και το τι είναι η κάθε κάστα. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν:

AGHARIANS- (ή Aghartians – ΑΓΚΧΑΡΙΑΝΣ ή Αγκάρτιανς )

Μια ομάδα της Ασιατικής ή Σκανδιναβικής φυλής από ανθρώπους όπου πρώτο ήρθαν στην γη οι οποίοι, πηγές υποστηρίζουν, ότι ανακάλυψαν ένα τεράστιο σύστημα από σπήλαια κάτω από την περιοχή της ερήμου Γκόμπι και τις γύρω περιοχές χιλιάδες χρόνια πριν, και έχουν καθιερωθεί από μια ακμάζουσα βασίλεια, μέσα βαθειά στην γη ( Μέση Γη ), όπου έχει αλληλεπιδράσει με άλλα πλανητικά συστήματα, μέχρι και την σημερινή εποχή.

ΑΛΦΑ – Δρακονιανοί

Όντα ερπετόμορφα, οποίοι λέγεται ότι ίδρυσαν αποικίες στον Άλφα Δράκοντος. Όπως όλα τα ερπετά, τα εν λόγω έχουν τις ρίζες τους στην Γη χιλιάδες χρόνια πριν, γεγονός που χρησιμοποιούν για να « δικαιολογήσει » την προσπάθειά τους να αναλάβουν εκ νέου τη γη για την δική τους χρήση. Είναι προφανώς ένα σημαντικό μέρος της προγραμματισμένης « εισβολής » η οποία τελικά θα μετατραπεί με μυστικούς τρόπους διείσδυσης σε εμφανή κατάσταση, εισβολή ως « παράθυρο ευκαιρίας » (το χρονικό διάστημα πριν από την Διεθνή ανθρώπινη κοινωνία γίνεται μια διαπλανητική και διαστρική δύναμη) σιγά σιγά θα αρχίζει να κλείνει .

Παίζουν προσπαθώντας να κρατήσουν το « παράθυρο » ανοιχτό με την καταστολή της προηγμένης τεχνολογίας από τις μάζες, που θα οδηγούσε στην Γη αποικισμό άλλων πλανητών από τη Γη και μια ενδεχόμενη λύση για τον πληθυσμό, τη ρύπανση, τρόφιμα και άλλα περιβαλλοντικά προβλήματα. Όταν ότι Γήινοι έχουν καθαρό τον “πολεμιστή” στο ένστικτο οι Δρακονιανοί  δεν τους θέλουν, μας για την επίτευξη διαστρικής δυνατότητας και, επομένως, να αποτελέσουν απειλή για την ιμπεριαλιστική ατζέντα τους.

ALTAIRIANS – ΑΛΤΕΡΙΑΝΟΙ

Κάτοικοι ερπετοειδών του αστρικού συστήματος Άλτερ στον αστερισμό του Aκουίλα, όπου έχουν συνεργασία με τους Αγκαρθανιανούς και  συνεργασία με τους Γκρίζους και τους προδότες γήινους με στρατιωτική παρουσία.

Όπου έχουν Έδρα της συλλογικής γνωστής ως «Μυστικές Εταιρείες», η οποία διατηρεί δεσμούς με τους Ashtar – Άσταρ.

ΑΜΦΙΒΙΟΙ             

Είναι παρόμοιοι με τους Σαυροειδής και τους Δρακονιανούς, αλλά είναι πλάσματα  ημι-υδρόβια στη φύση. Μπορεί κάποτε να ζούσαν στη γη, αλλά έγιναν  πιο υδάτινοι το πέρασμα των αιώνων. ‘Αυτοί’ έχουν ανακύψει κοντά σε ελώδεις περιοχές, ποταμούς, κλπ., και είναι γνωστό ότι επιτίθενται σε ανθρώπους, χωρίς να προκληθούν. Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι μερικοί τύποι των Γκρίζων και των Δρακονιανών πιστεύεται ότι είναι ημι-υδρόβια, έχουν μεμβράνες στα δάχτυλα των χεριών και ποδιών (δρακόντειος).

Αμοιβάδα – όπως τα πλάσματα – πάνω από πολικές περιοχές της γης.

Δεν υπάρχει όνομα που μπορώ να βρω για αυτά τα όντα. Αυτά έχουν γίνει γνωστά τα τελευταία δέκα έτη. Η NASA εργάζεται πάνω σε αυτό. Κάθε φορά που έχουν εντοπιστεί, τα είδη ΑΥΤΑ ξεσπούν παράξενες ασθένειες. Δεν  μπορούν να μείνουν ζωντανοί και να είναι έξω από τον εσωτερικό τους χώρο.

Anakim – Ανακίμ

Αναφέρεται επίσης και στους « Eλς », ή απλώς ως« γίγαντες »)

Αναφέρονται στην αρχαία Εβραϊκή παράδοση, ο αγώνας αυτός φέρεται να συνδέεται με ένα κομμάτι των αρχαίων ανθρώπων που έσπασε από τον κεντρικό κορμό της ανθρωπότητας, λόγω του τεράστιου μεγέθους τους, η οποία είχε αναπτυχθεί στο πέρασμα των αιώνων, πιθανώς ως αποτέλεσμα μιας γενετικής ανωμαλίας.

Κυμαινόντουσαν από 9 με 11 πόδια και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και 12 πόδια στο ύψος, αν και στην διαμόρφωση τους είναι εντυπωσιακά παρόμοιες με τους « διεθνείς » ανθρώπους. Λέγεται ότι έχουν ένα μέσο μοριακό συμπύκνωσης και επέκτασης που επιτρέπει σε ορισμένα από το είδος τους να σμίξει μεταξύ των ανθρώπων στην επιφάνεια. Μπορεί να βρεθούν, όπως έχουν βρεθεί σε βαθιά και εκτεταμένα συστήματα σπηλαίων κάτω από το δυτικό τμήμα της Βόρειας Αμερικής, ως τον μακρινό Βορρά ως την Αλάσκα, νότια μέχρι το Μεξικό, και ανατολικά μέχρι το Τέξας. Πιστεύεται ότι έχουν τις δυνατότητες για διαστρικά ταξίδια, και δεν είναι γυμνοί όπως πολλοί πιστεύουν!!

 Ανδρομέδιοι

 

Το συμβούλιο των Ανδρομέδιων έχει διατάξει όλες τις εξωγήινες παρουσίες στον πλανήτη, και στο φεγγάρι να είναι εντελώς έξω από το χώρο μας. Θέλουν τα πάντα που είναι καλοπροαίρετα ή όχι, από τον πλανήτη.

Αυτό θα είναι πολύ ενδιαφέρον, δεδομένου ότι υπάρχουν πάνω από 1.833 ερπετά που ζουν στον πλανήτη μας και πάνω από 18.000 αποχρώσεις των Γκρίζων που ζουν υπογείως και στο φεγγάρι. Το Συμβούλιο θα ήθελε να δει πώς θα ζούμε με τους άλλους, όταν εμείς δεν θα

χειραγωγούμαστε από το ΣΕΔΕ, όπως έχουμε για τα τελευταία 5.723 χρόνια.

Ανουννάκι – Νεμρώδ και το Ιράκ

Ο Νεμρώδ ήταν λάτρης του Ανού. Ο Νεμρώδ σε αντίθεση με τον Αβραάμ  δεν πίστευε σε μια αόρατη θεότητα. Ο Nεμρώδ και ο  Αβραάμ ήθελε να λατρεύουν τον Ανού, Ο Ύψιστος γνώστης, ως γνώστης των μέγα συμπάντων. Ο Νεμρώδ ήταν ο ιδρυτής της πόλης της Βαβυλώνας, και  ο φημισμένος αρχιτέκτονας όπως  η κατασκευή του Πύργου της Βαβέλ. Ο Νεμρώδ είχε φτιάξει μια πόλη που ονομάστηκε προς τιμήν του Ανού. Θα έπρεπε να ονομάζεται Καλνέχ (Γένεση 10:10), που σημαίνει « Το Φρούριο του Ανού », κάποτε ήταν μια αρχαία πόλη της Βαβυλώνας, στη Μεσοποταμία.

Η Νιππούρ ήταν επίσης γνωστή ως Kodesh. Αρχικά ονομαζόταν « Νιμπρούκ » που σημαίνει « Ο Τόπος Του Νιμπίρου ». Ήταν η πόλη του Ενλίλ, « ΟΙ ΑΝΟΥΝΝΑΚΙ – ΕΛΟΧΙΜ », γιος του Ανού και του Αντούμ ( μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στο άρθρο μου (THE MAGAN TEXT!!! H TO KEIMENO TΗΣ ΠΥΚΝΗΣ ). Δεν ήταν μόνο η Καλνέχ μια από τις πόλεις του Νεμρώδ, υπήρξε η Βαβέλ και η  Βαβυλώνα, η αρχαία πόλη και πρωτεύουσα της Βαβυλώνας κοντά στον Ευφράτη. Η Έρεκ μια πόλη 40 μίλια βορειοδυτικά της Ουρ, προς τη Βαβυλώνα στην αριστερή όχθη του Ευφράτη και η Ασσάντ ή Aκκάντ – μια πόλη στη Βόρεια Βαβυλώνα και ένα μέρος της περιοχής γύρω από αυτό είναι όλα μέρος της γης της Σινάρ όπου αποκαλείται από πολλούς « Η Χώρα των δύο ποταμών », κυριολεκτικά σημαίνει « οι επίπεδες πεδιάδες ». Στο έδαφος της Shinar,  υπάρχει  σήμερα το Ιράκ, είναι ο τόπος όπου οι αρχαίοι Σουμέριοι ήρθαν και δημιούργησαν ένα προηγμένο πολιτισμό, όπου οι αρχαιολόγοι έχουν βρει τα πάντα για αυτούς από το σφηνοειδή ιδεογραμματισμό που έγραφαν σε κεραμικά πινάκια.

 ANTAΡΙΕΣ

Εξωγήινη ομάδα που ήταν συνδεδεμένη με το σχέδιο Μόουντακ αλλά μόνο ως παρατηρητές. Έχουν μορφή  « ανθρώπινη ».

AΡΚΤΟΥΡΙΑΝΟΙ

Αρκτούρος είναι ένας από τους πιο προηγμένους πολιτισμούς σε ολόκληρο το γαλαξία μας.

ATΛΑΝΟΙ

Αυτοί είναι μια εξωγήινη κάστα και μοιάζουν σαν άνθρωποι, συνήθως περιγράφεται ως καλοπροαίρετη σε σύγκριση με άλλες ομάδες. Κατοικούν κάτω από το τεράστιο και πολύπλοκο σπήλαιο πόλεις κάτω από την Νότια Βραζιλία και τις γύρω περιοχές. Ο όρος « Ατλάντεια » ή « Ατλάν »σε σχέση με αυτούς τους αγώνες, έχουν τοποθετηθεί πάνω τους, λόγω του γεγονότος ότι τα δίκτυα αυτά των σπηλαίων κατά μήκος της ανατολικής ακτής της Βραζιλίας ήταν μέρος της Πανάρχαιας Ατλάντιας Αυτοκρατορίας. Οι σημερινοί κάτοικοι δεν έχουν άμεση γενετική σχέση με την αρχαία κοινωνία  της Ατλάντιας,  οποία ελέγχουν τα συστήματα αυτά των σπηλαίων αρκετές χιλιετίες πριν, αλλά αναφέρονται ως « Άτλαντες ». Όπως και στην Βόρεια Αμερική και άλλες ηπείρους, έχουν τόσο κοινά όπως και οι άνθρωποι που παρουσιάστηκαν εδώ, μερικά από τα οποία κατείχαν προηγμένη εναέρια κυκλοφορία από ιπτάμενους δίσκους. Οι Τελόσιανς ισχυρίζονται ότι έχουν κάποιες συνδέσεις με τη Νότια Αμερική και με τους Ατλάνους…

ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΟΔΑΡΟΙ

Μερικές φορές η αλήθεια είναι πιο παράξενη από τη φαντασία!!!!

ΜΠΕΡΝΑΡΙΑΝΟΙ

Προέρχονται από το σύστημα του αστεριού Μπερνάρντ, δεν έχουν γραφτεί ούτε έχουν  ακουστεί πολλά για αυτούς. Κρατούν μια ουδέτερη σχέση αν και λέγεται ότι ίσως είναι σύμμαχοι με τους Σαυροειδείς. Είναι δύσκολο να ξέρουμε τι κάνουν γιατί είναι από τις βασιλικές κάστες και έχουν και αυτοί εδώ εκατομμύρια χρόνια. Το τι ακριβώς είναι οι ενέργειες τους εδώ στην γη είναι άγνωστες ακόμα και για εμάς….

ΜΠΟΥΤΕΙΗΝΣ

Σαυροειδείς από το « σύστημα σε Cetus » .  Αυτές οι οντότητες  είναι ερπετόμορφοι από το « σύστημα του Δράκοντος »  ασχολούνται με την γνωστή Υπόγεια Βάση Ντούλτσε στο Νέο Μεξικό, καθώς και στην διείσδυση-εμφύτευση ελέγχου της ανθρώπινης κοινωνίας πάνω στη γη, η οποίοι έχουν βρει βοήθεια σε όλα αυτά από προδοτικούς ανθρώπους όπου τους ενδιαφέρει μόνο το χρήμα αλλά και στην εν αναμονή της προγραμματισμένης εξαγοράς τους σε κάποιο σημείο στο μέλλον ως να μεταλλαχτούν ως δρακόντειοι.

ΜΠΛΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

 Οι Τσερόκι Ινδιάνοι έχουν μια ιστορία που λένε ότι το δέρμα τους ήταν μπλε, και ότι με την πάροδο του χρόνου άλλαξαν χρώμα και έγινε ερυθρό.  Μιλάνε για τεράστια υπόγεια συστήματα του Κεντάκι και ότι οι πρόγονοι τους ζούσαν μέσα σε αυτά. Είναι η μοναδική φυλή Ινδιάνων της Αμερικής η οποία πριν εκατομμύρια χρόνια ήρθε από το σύστημα αστέρων Ναρέμ.

Λόγο όμως της ατμόσφαιρας της γης εκείνη την εποχή δεν μπορούσαν να επιβιώσουν έξω, έτσι αναγκάστηκαν να βρουν εισόδους προς την Μέση Γη. Αυτό το ήξεραν γιατί είναι γνωστό ότι όλοι οι πλανήτες που δεν έχουν ατμόσφαιρα στο εξωτερικό τους έχουν στο εσωτερικό τους!! Αργότερα ανέβηκαν στην επιφάνεια λόγο των συνεχών επιθέσεων από τους Ντέρος όπου για αυτούς οι Τσερόκι έχουν πολλές ιστορίες και αλήθειες να πουν. Λόγο του ηλίου έχασαν την μπλε χροιά από το δέρμα τους και έγιναν ερυθρόμαυροι, το εν λόγο ότι έμειναν πολύ λίγοι και ξεκίνησαν μια καινούρια σταδιοδρομία σαν λαός. Μέχρι και σήμερα ένας γνήσιος Τσερόκι γεννητικά (DNA) έχει πολλές διαφορές από εναν απλό άνθρωπο. Είναι κάπως απίστευτο μα αυτή είναι η πραγματικότητα. Είναι μια από τις πιο αρχαίες φυλές πάνω στην γη!!

ΜΠΑΡΡΟΒΕΡΣ

Σαυροειδής μεταλλαγμένοι τετράποδοι, αυτοί είναι γνωστοί για τις ικανότητες τους να δημιουργούν τεχνητές σήραγγες, όπως τεράστιες γαλαρίες, ή ακόμα και αυθόρμητα τεράστια σπήλαια, τελευταία φέρεται να έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί στις προσπάθειες για να παγιδέψουν ή να σκοτώσουν ανυποψίαστους εισβολείς στους υπόγειους τομείς. Έχουν ένα ιδιαίτερα ανεπτυγμένο σύστημα «βίο-αισθητήρωνν» όπως οι νυχτερίδες.

ΜΠΟΥΤΑΧΣ

Όντα που κατοικούν στο σκοτάδι. Είναι οι λεγόμενες Μόρες ή Καταχανάδες ή ακόμα και κάποιους από τους σκιερούς αν και οι μόρες είναι επί το πλείστον σκιερές οντότητες. Είναι αυτοί που ευθύνονται για τους εφιάλτες των παιδιών και ενηλίκων στον ύπνο τους. Είναι κάτι σαν κατοικίδια όντα από την μαγεία των Σαυροειδών και αποτελούν επίσης μέρος αυτής της ομάδας. Οι Τσερόκι τους  ονομάζουνε Wacshashas ( ΓΟΥΑΤΣΧΑΧΑΣ ), λένε ότι είναι πολύ επιθετικά όντα και παρ’ όλο ότι είναι σκιές έχουν ψυχή μόνο που είναι μαύρη.

XAMEΛΑΙΟΝ Η ΑΛΟΗΓΚΟΡ

Σαυροειδής μεταλλαγμένη φυλή για να τους επιτραπεί να εμφανιστούν ως « ανθρώπινη ». Επίσης, λιγότερο ανθρωποειδή εμφανίζονται οι Σαυροειδής που χρησιμοποιούν μια μορφή νανοτεχνολογική – μοριακή μορφή – μετατοπίζοντας την υπόσταση τους με ολογράμματα λέιζερ που παράγουν μια εξωτερική « ανθρώπινη » εμφάνιση. Εκθέσεις από αυτές τις πληροφορίες, από τις υπόγειες κοινές επιχειρησιακές εγκαταστάσεις κοντά, Ντόγκγουεϊ, Γιούτα, Γρόομ Λέϊκ, Νεβάδα, Σπρινγκς, Καλιφόρνια, Φορτ Λούις, Ουάσιγκτον και αλλού. Εμπλέκονται σε κάποιου είδους πρόγραμμα διείσδυσης.

Αυτά τα « στρατευμένα γεννητικά Σαυροειδή όντα » μπορούν να εμφανιστούν εντυπωσιακά ως ανθρώπινα φαινομενικώς, όπου ταυτόχρονα διατηρούν το ερπετό, νέο-σαυροειδή εσωτερικά τους όργανα. Συχνά περιγράφονται   ότι εμφανίζουν « διόγκωση ματιών» με φολιδωτό, άτριχο δέρμα, πίσω από « μεταμφίεση » τους. Μια έκθεση ισχυρίστηκε ότι οι « Χαμαιλέοντες ή Αλοηγκόρ », μπορούν να χρησιμοποιούν τεχνικούς φακούς για να κρύψουν τις σχιζοειδής κόρες ίριδας . Ορισμένοι ισχυρίζονται ότι έχουν εκτραφεί γενετικά ως « μισθοφόροι », που είναι μέρος μιας εμπροσθοφυλακής της προγραμματισμένης σιωπηλής εισβολής – εξαγοράς της ανθρώπινης κοινωνίας…..

ΝΤΕΡΟΣ Ή ΔΕΡΟΣ

Υποχθόνια είδη όπου διαμένουν στην Μέση Γη με συχνές επισκέψεις στην επιφάνεια. Κάποιοι πιστεύουν ότι μπορούν να είναι άνθρωποι που υπέστησαν μετάλλαξη από τους Γκρίζους, ενώ άλλοι τους  θεωρούν ως μη-ανθρώπους. Αυτά είναι τα όντα από τα οποία προέρχονται οι θρύλοι μας Των Λέπρακαους των Τρόλ ή ακόμα και των Καλικατζάρων ή Καρκατζάρων. Σε αντίθεση με τους Tέρος, αυτά τα « μικρά » όντα θεωρούνται ότι έχουν ένα είδος « άνοιας » και δεν μπορεί να εμπιστευτούν για κανένα λόγο. Οι Tέρος προσπαθούν να τους κρατήσουν υπό έλεγχο και να τους περιορίσουν από το να έχουν υπερβολική δύναμη. Οι Ντέρος ζουν σε υπόγειες σήραγγες πόλεις, κάτω από τη θάλασσα συνήθως, εννοώ από το υπόστρωμα της θάλασσας βαθειά….. Αυτή η ομάδα των παράφρων κατοίκων των σπηλαίων κλήθηκαν από τους Σαμαμαγνιένς που σημαίνει « τα παχύσαρκα άτομα » ή Σααμυγίν, ή και Αμπααντοντέρος ή όπως ονομάζονται σήμερα « Ντέρος », η οποία είναι ένας συνδυασμός των λέξεων « επιζήμιοι » και « ρομπότ ». Αυτά Σαμαμαγνιένς ή Ντέρος υπάρχουν πραγματικά. Ο επικεφαλής τους υπάρχει και ονομάζεται Γιαμπαχαάν. Οι Σαμαμαγνιένς είναι συνεχώς σε σύγκρουση με την ομάδα των όντων που ονομάζεται Νταγααινίς οι οποίοι κατέχουν την ίδια πεποίθηση, ότι και αυτοί θα αναλάβουν τον πλανήτη μία ημέρα. Γεννιούνται με επωάσεις από τα αυγά που είναι τέσσερα με έξι πόδια σε διάμετρο. Αναπτύσσονται σε επτά πόδια και είναι εξαιρετικά παχύσαρκοι. Οι Ντέρος οι οποίοι ζουν σε σπηλιές έχουν εκφυλιστεί τόσο πολύ που, δεν έχουν πολύ νοημοσύνη. Έχουν δύο στομάχια και το πεπτικό τους σύστημα είναι το ίδιο με αυτό της αγελάδας!

Οι Ντέρος δεν έχουν τα νύχια αρπαχτικών, θηλές, η ομφαλό. Τα μάτια τους είναι γκρι με ασημί και λάμπουν στο σκοτάδι. Έχουν ξανθιά φρύδια και μια ροζ με γκρι χροιά χρώμα του δέρματος, όπως τα γουρούνια, αφού δεν είναι εκτεθειμένα στην εσωτερική ή εξωτερική Κυριαρχία. Εκτός από τα φρύδια τους, δεν έχουν καμία τρίχα στο σώμα τους εξαιτίας μιας ασθένειας που ονομάζεται trichotillomania ( Τριχοτιλλομανία ), και είναι υπεύθυνοι για τις ασθένειες που οφείλονται σε τριχίνωση και τριχινίασης. Δεν έχουν δόντια. Το στόμα τους φαίνεται να είναι πλήρης από ένα είδος  κολλώδης, γλοιώδης ουσία. Είναι νυκτόβια και ακούνε πολύ καλά.

Δεν είναι ήσυχοι και έχουν μια ισχυρή απέχθεια για τον άνθρωπο. Μοιάζουν πολύ στην εμφάνιση του ανθρώπου, αλλά είναι μακριά από αυτό. Οι μύτες τους είναι μακριές, όπως με την προβοσκίδα που είναι πολύ παρόμοια με εκείνη ενός ελέφαντα. Υποστηρίζουν ότι ο πλανήτης Γη ήταν αρχικά δική τους και θα είναι και πάλι δική τους μια μέρα.

ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΕΙΔΕΣ – ΑΝθΡΩΠΟΜΟΡΦΟΙ

Ο Dale Ράσελ ( Ντέϊλ Ράσελ ) επιμελητής των ορυκτών σπονδυλωτών των Εθνικών Μουσείων του Καναδά και της Οτάβα,  το 1989 ανέπτυξε μια θεωρία, ότι ευφυείς μορφές ζωής θα μπορούσαν να αναπτυχτούν από τα μεγάλα ερπετά που περιπλανιόντουσαν στη Γη (στην αρχαιότητα).

Ο Ράσελ μιλάει  για ένα πλάσμα που πιστεύουν ότι είναι φανταστικό ονόματι’ « δεινοσαυροειδές », τα οποία θα μοιάζουν με άτριχο, πράσινο -δέρμα ερπετά, με διόγκωση του κρανίου, και τα τρία δάχτυλα στα χέρια …Λέει:

« … αμφίβια που εξελιχτήκαν σε ένα είδος ανθρωποειδών που τελικά εξελίχτηκαν σε μια κουλτούρα που στην πορεία του ή καταστράφηκε σε μια Ατλάντια καταστροφή ή χάθηκαν αφού είχαν αρχίσει την εξερεύνηση εξωγήινων συνόρων, τότε, μπορεί να είναι οι απόγονοι των επιζώντων της αμφίβιου πολιτισμού , και να αναζητούν την επιστροφή από την αποικία τους για να παρακολουθούν το ανθρώπινο κυρίαρχο είδος στον πλανήτη…. » Πράγματι ο Ράσελ κατάλαβε κάτι που πολύς κόσμος το απορρίπτει αλλά η αλήθεια είναι αυτή.

ΝΤΡΟΠΑΣ

Αυτά είναι τύπου ανθρωποειδή με μέσος όρος ύψους 3-4 πόδια. Το διαστημόπλοιο τους συντρίβει στα Σίνο-Θιβετιανά σύνορα γύρω στον  αστερισμό 10.000 π.χ. Οι οποίοι είναι γνωστοί σε πολλούς σήμερα από τους γνωστούς πέτρινους δίσκους που βρέθηκαν…..

ΝΑΝΟΙ

Υποκοριστικό των ανθρώπων που  υποτίθεται ότι αντιμετωπίζουν μέσα ή κοντά σε σπηλιές σε διάφορα μέρη του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων της Βόρειας Καλιφόρνιας και στη νοτιοανατολικής Αριζόνας  νοτιοδυτικό Νέο Μεξικό. Οι Νάνοι δεν πρέπει να συγχέεται με τις μικρές « στοιχειώδης » ή « πνεύματα της φύσης »που ορισμένοι πιστεύουν ότι είναι αιθέρια στη φύση αλλά έχουν τη δυνατότητα να εμφανίζονται σε στερεά ή ημι-στερεά μορφή κατά καιρούς.

Οι Νάνοι είναι ακριβώς όπως οι ισχυρισμοί των ανθρώπων ως λαοί, αλλά η μέση επιφάνεια είναι των 3 με 4 πόδια σε ύψος, αν και κατά καιρούς έχουν δει τόσο μικρά όσο τα δύο πόδια ύψος. Οι Νάνοι ζουν σε υπόγεια συστήματα σε μεγάλο βαθμό ως « προστατευτικό » μέτρο. Κάποιοι δήθεν κατέχουν την τεχνολογία των « εναέριων δίσκων » και τις δυνατότητες για διαπλανητικά ταξίδια, μόνο που αυτοί είναι οι Γκρίζοι και όχι οι Νάνοι.

ΕΛΟΧΙΜ

Αυτή είναι η παλαιότερη ομάδα των ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ στο σύμπαν που γνωρίζουμε. Είναι αυτοί που βρίσκονται σε πόλεμο με αυτούς από τον Ωρίωνα, οι οποίοι είναι εκείνοι που χειραγωγούν τους Γκρίζους.

ΕΛΣ Ή ΕΛ ΑΚΑΚΙΜΣ

Ορίζονται ως « Eλς », βάσει του μύθου του « ΕΛ-der Φυλή , συνδεδεμένων με τις αρχαίες παραδόσεις των Εβραίων, από  την κληρονομιά της Εύας και του Αδάμ, έχοντας ένα πολύ ψηλό ανάστημα. Νέφς ή Νέφιμς. Επίσης γνωστοί ως και  Τιτάνες….

ΓΚΙΑΝΙΟΙ Ή ΓΚΙΖΑΝΧ

Οι « άνθρωποι της Γκίζας » αναφέρονται από τους Πλειάδειους. Είναι  οι Θεϊκοί ή οι θεοί όπως τους αποκαλούσαν οι Αιγύπτιοι αυτοί που έφτιαξαν τις πυραμίδες, όχι μόνο εκεί αλλά παντού επάνω στην γη. Υπάρχει ένα τεράστιο σπήλαιο βαθιά κάτω από την Αίγυπτο η οποία κατοικείται από ανθρώπους με στενούς δεσμούς με την «μυστική κυβέρνηση» των ΗΠΑ όπου ήρθαν σε επαφή μαζί τους μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι « άνθρωποι της Γκίζας » μπορεί να είναι « ελεγχόμενη » κοινωνία, με ερπετοειδή είναι η κυρίαρχη δύναμη, αν και υπάρχει ακόμα πολύ μυστήριο ως προς τι ζητάνε από τους ανθρώπους…..

 ΓΚΡΙΖΟΙ  Ή ΖΕΤΑ ΡΕΤΙΚΟΥΛΙΑΝΣ

Είναι από την χειρότερη φάρα στο γαλαξία μας , άκρος επικίνδυνοι με τεράστια ανεπτυγμένη την τεχνολογία την οποία τα τελευταία χρόνια δίνουν ολοένα και πιο απλόχερα στην γη, με το ανάλογο αντίκτυπο ανθρώπων βέβαια!!!

Οι Γκρίζοι έχουν προφανώς κάποια υποτυπώδες αναπαραγωγική ικανότητα, καθώς και μερικά από τα υβριδικά είδη που έχουν διασταυρούμενη αναπαραγωγή με τα « ψηλότερα » είδη ερπετών και έχουν πλήρη αναπαραγωγική ικανότητα….. Η ικανότητα του εγκεφάλου τους εκτιμάται ότι είναι μεταξύ 2500 και 3500 cc, σε σύγκριση με το 1300 cc για το μέσο άνθρωπο. Λόγω της διαδικασίας κλωνοποίησης, το νευρικό θέμα αυξάνεται τεχνητά στον εγκέφαλο τους. Οι Γκρίζοι καταναλώνουν την τροφή μέσω μιας διαδικασίας απορρόφησης, μέσω του δέρματός τους. Η διαδικασία, σύμφωνα με απαχθέντες που έχουν δει, συμμετέχουν, διαχέοντας ένα βιολογικό μίγμα κοπριάς που έχει αναμιχθεί με υπεροξείδιο του υδρογόνου που οξυγονώνει τον πολτό και εξαλείφει τα βακτήρια επάνω στο δέρμα τους. Τα προϊόντα για τα απόβλητα στη συνέχεια εκκρίνονται πίσω από το δέρμα. Οι μεγαλύτεροι Γκρίζοι έχουν μια πιο έντονη μύτη … Μα τροφές όπως οι άνθρωποι και τις αγελάδες προτιμούν να τα τρώνε με τον παραδοσιακό τρόπο!!! Οι Γκρίζοι συμμετέχουν στην αποθήκευση των ανθρώπων « συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών » για χρήση ως πηγή τροφής για τα είδη των ερπετών… « και ως ένα μικρότερο πηγή τροφής για τον εαυτό τους…. »

 ΟΙ ΧΟΜΙΝΣ

Είναι το όνομα που δόθηκε σε στους γίγαντες με ανθρώπινη όψη, τα γιγαντιαία ανθρώπινα όντα που έχουν αναφερθεί σε όλο τον κόσμο.

ΟΦΙΝΟΙΔΩΤΟΙ

Ερπετά με ανθρώπινη γενετική κωδικοποίηση « Υβρίδια » που κατέχουν μια ανθρώπινη ψυχή-μήτρα…..

Οι ΥΑΔΕΣ

Οι Υάδες έρχονται από τον αστερισμό του Ταύρου, όπως οι Πλειάδες και οι Βέγκα, λέγεται ότι ήταν ο προορισμός τους κάποια άλλη ομάδα προσφύγων από τους αρχαίους Λύριαν πολέμους.

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

 ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ Α:

 Αυτοί έχουν μια γενετική βάση παρόμοια με τους ανθρώπους της γης. Εμφανίζονται σε κανονικό ύψος ( 1.70 μ;) και τείνουν να είναι ανοιχτόχρωμοι στο δέρμα, με ξανθά μαλλιά. Αυτές οι οντότητες που έχουν απαχθεί από τους Γκρίζους είναι απόγονοι των απαχθέντων και έχουν εκπαιδευτεί από τις αποχρώσεις του γκρι ως υπηρέτες. Αυτές οι οντότητες είναι εντελώς υποταγμένοι στους Γκρίζους.

 ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ Β:

 Αυτοί είναι οι εξωγήινοι που έχουν τα ίδια γονίδια με τους ανθρώπους στη γη και, όπως φαίνεται, των ανθρώπων που τους Γκρίζους. Αυτοί είναι από τις Πλειάδες και είναι επίσης ξανθοί, με ανοιχτόχρωμο δέρμα σε εμφάνιση. Αυτός ο τύπος είναι πραγματικά ιδιαίτερα εξελιγμένοι, πνευματικός με καλοπροαίρετη ποικιλία και έχουν συγγένεια προς τους ανθρώπους και είναι οι μοναδικοί εξωγήινοι που πραγματικά είναι αξιόπιστοι από τους ανθρώπους στη γη αυτή τη στιγμή. Αυτοί κάποια στιγμή αποφάσισαν να βοηθήσουν τους ηγέτες της γης και να μην συνθηκολογήσουν με τους Γκρίζους αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν. Αυτοί είναι οι πρόγονοι του ανθρώπινου είδους….

 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΥΠΟΣ C:

 Η εμφάνισή τους είναι παρόμοια με άλλες ανθρώπινες τύπου εξωγήινων. Είναι από τον Σείριο και δεν φαίνεται να ασχολούνται πολύ με τα γεγονότα της γης αυτή τη στιγμή εκτός από το να ανησυχούν για το αν θα αναλάβουν οι Γκρίζοι κάποια στιγμή…. θα μπορούσαν να βοηθήσουν αν το ήθελαν οι άνθρωποι μα τους απέρριψαν…….

ΟΙ ΕΣΩΚΛΕΙΣΤΟΙ

Κάτοικοι, είτε μόνιμη είτε προσωρινή, των διαφόρων μυστικών-κοινωνιών-που συνδέονται άκρως απόρρητα με την καθέστο κυβέρνηση « υπόγειες εγκαταστάσεις », βάσεις είτε αποικίες σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον κόσμο. Μερικές από αυτές τις ομάδες κατέχουν την προηγμένη τεχνολογία που τους επιτρέπει να ταξιδεύουν σε διάφορα άλλα πλανητικά σώματα του ηλιακού συστήματος!!!

ΙΑΣΟΝΙΑΝΟΙ

Πρόκειται για τους ισχυρισμούς ενός πλανήτη στον οποίο τα ανθρώπινα όντα ζουν ή ζούσαν κάποτε. Προφανώς έφτασε σε εκείνο τον πλανήτη μερικές χιλιάδες χρόνια πριν, σύμφωνα με ορισμένους « Πληροφοριοδότες», και είχαν τα όλα μαζί να διατηρούνται αμυδρά στις αναμνήσεις και μύθους σχετικά με τον αρχαίο κόσμο στο σπίτι τους, τον πλανήτη γη, όπου έζησαν οι πρόγονοί τους πολύ πριν τον αποικισμό των Ιασονιτών στον πλανήτη . Μια ομάδα προσφύγων λέγεται ότι είχαν εγκαταλείψει το πλανήτη Ιανός πριν από αιώνες με ένα τεράστιο σκάφος μεταφοράς, μετά τη διαμόρφωση ενός αστεροειδή ή την βροχή μετεωριτών που κατέστρεψε την επιφάνεια του πλανήτη τους, προκαλώντας μια αλυσιδωτή αντίδραση της πυρηνικής ενέργειας στο δίκτυο τους, χάνοντας θανατηφόρα ακτινοβολία στην ατμόσφαιρα και προς τις υπόγειες στοές και «πόλεις» που είχαν κατασκευαστεί κάτω από Ιανός.

Θυμόντουσαν προφανώς το αστέρι-διαδρομή πίσω στη γη , και οι τελευταίες εκθέσεις δήλωσαν ότι βρίσκονταν σε υψηλή τροχιά κάπου « κοντά » στη γη και αναζητούσαν επαφή με τις κυβερνήσεις να ανταλλάξουν γη της τεχνολογίας για έναν τόπο για να ζήσουν κάτω από τη γη………..

Υπάρχουν και άλλα όντα όπως τα Γέτι,  οι Λυκάονες, Μεγαλοπόδαροι, Βρικόλακες και άλλα άγνωστα τα οποία κάποια στιγμή κάποιοι άλλοι θα αναφερθούν για αυτά πιο λεπτομερέστατα. Εγώ απλώς όπως έκανα και με κάποιους άλλους ήθελα να σε βάλω στο κλήμα για να μάθεις άλλα και να διαδώσεις ότι η γη δε έχει επάνω της μόνο ανθρώπους, από ανέκαθεν.

 SAMAN LYCAN

Εγώ κάποια στιγμή θα τα αναφέρω όλα αυτά που μου εξιστορήσατε μόλις τώρα, αλλά το θέμα είναι το ποιος θα με πιστέψει, όχι ότι με νοιάζει αν θα με ειρωνευτούν ή όχι αλλά φαίνεται κάπως παρατραβηγμένο για να το χωρέσει ο ανθρώπινος νους το όλο θέμα…

ΑΓΝΩΣΤΟΣ

Ο ανθρώπινος νους είναι γνωστό για να πιστέψει κάτι πρέπει να το δει. Ποιος θα πίστευε για την κινητή τηλεφωνία πριν 20 χρόνια πίσω αν κάποιος τους το έλεγε; Ακόμα και σήμερα για αυτήν την εξωγήινη τεχνολογία αλλά και για άλλες πολλές αντί οι άνθρωποι να αναρτιούνται πως την απέχτησαν απλώς λένε « απίστευτη τεχνολογία » και σταματάνε εκεί. Αν ψάξεις σε αρχαίες και ιστορικές διηγήσεις θα βρεις πολλά οντά σαν και αυτά που σου ανέφερα, αλλά τότε ήταν τότε, σήμερα είναι τελείως διαφορετικά. Από το 2011 και 2012 θα δεις όλες τις διαφορές μεταξύ των λαών και των όντων μπορεί να μην βγουν φανερά μα οι κινήσεις που θα κάνουν με τους λαούς θα είναι πολύ φανερές ώστε να μην βάλει κάποιους σε υποψίες ότι κάτι το μεγάλο πάει να γίνει. Δεν θα σου πω το τι θα το δεις μόνος σου και θα αναλογιστείς ότι είπαμε και αυτό θα είναι μονό η αρχή…. όταν τα εξιστορείς αυτά είμαι σίγουρος ότι θα παταχτούνε οι « έξυπνοι » για να σου πουν: « ….αν μας τα έλεγες πριν τα γεγονότα θα σε πιστεύαμε μα τώρα που έχουν γίνει δεν είσαι πιστευτός », ας μην είσαι!!! Πρέπει να τα επισημάνεις τότε όταν θα δεις την Ελλάδα να υποβαθμίζετε με πολλούς τρόπους, και αυτό γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι οι Έλληνες σαν λαός είναι ξεχωριστός….. όχι, όχι, εξωγήινος όπως θα αναφέρουν « κάποιοι » μισθωτοί των Δρακονιανών μα γιατί έχουν  την πυγμή μέσα τους.

 SAMAN LYCAN

Δηλαδή σαν τι πρόκειται να γίνει; Πόλεμος; Πυρηνικός Πόλεμος;

ΑΓΝΩΣΤΟΣ

Θα το προτιμούσατε να έχει γίνει αυτό να ξεμπερδεύατε όχι μόνο εσείς αλλά και όλος ο κόσμος. Ελπίζω και εμείς από την σειρά μας μέχρι το τέλος να έχουμε καταφέρει να αλλάξουμε την δομή αυτής της ιστορίας πράγμα το οποίο είναι πολύ δύσκολο. Το μόνο που μπορώ να σου πω τώρα είναι ότι θα είστε τα πρώτα πειραματόζωα από όλες τις πλευρές, οικονομικές, πολιτικές, βιολογικές, θρησκευτικές, και άλλα πολλά και μετά θα επακολουθήσουν και άλλες χώρες…. μα όταν θα έχει γίνει αυτό θα είναι πλέων κάπως αργά για όλους, ειδικά αν ήχου έρθει τα πράγματα όπως τα έχουν κανονίσει μέχρι το 2018!!!

Δεν με άφησε να του κάνω άλλες ερωτήσεις, έφυγαν όπως ήρθαν, λέγοντας μου ότι θα ξανά είχα μια συνάντηση μαζί τους σε κάποια χρόνια από τώρα και ότι θα ήταν η τελευταία, όχι μόνο σε μένα αλλά και σε άλλους ανθρώπους πάνω στην γη. Τώρα που τα πράγματα έχουν φτάσει εδώ που έχουν φτάσει δεν έχω εγώ προσωπικά καμιά αμφιβολία για τα όσα μου είπε. ΠΡΟΣΕΞΤΕ!!! ΕΓΩ!! Το τι θα πιστέψει ο καθένας που θα τα διαβάσει είναι στην δικιά του κρίση. Προτού όμως βιαστεί να βγάλει συμπεράσματα σκεφτείτε τι υπάρχει από παράξενο πάνω στην γη αρχαίο και καινούριο, από πλάσματα που έχουν φωτογραφηθεί ή βιντεοσκοπηθεί. Σαν και αυτά που σας έχουμε δείξει μέχρι τώρα ή και έχετε ακούσει και δει αλλού…. αλλά όχι μόνο αυτό και την κατάσταση που κυμαίνεται τώρα αυτήν την στιγμή παγκοσμίως!!!!

Από την δικιά μου σκοπιά μακάρι όλα αυτά να ήταν ένα ψέμα αλλά όπως προχωράει το θέμα αυτό είναι σίγουρο ότι αυτοί οι άνθρωποι σίγουρα κάτι το ξεχωριστό είχαν οι ήταν ας το πούμε προφήτες ή ήξεραν πολλά….. και ξέρουν πολλά!!! Δεν τελειώνω εδώ με τα Λευκά Ιεράτεια θα επανέλθω μόλις νομίζω εγώ με το τρίτο και τελευταίο άρθρο μου για αυτούς το οποίο και θα είναι το πιο αποκαλυπτικό από όσα έχω γράψει μέχρι τώρα……

Θυμηθείτε!!! Δεν αποσκοπώ σε χρήμα, δόξα, η φήμη τα γράφω αυτά γιατί έτσι μου έτυχαν στα καλά καθούμενα κάνοντας κάποιες έρευνες για άλλα ζητήματα και με πλησίασαν. Θα μου πείτε γιατί εμένα; Αυτό δεν το γνωρίζω και μπορώ να σας πω ότι με τρομάζει κάπως…….. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

 INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


22 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΛΕΥΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ – ΜΑΥΡΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ!! part2 ΜΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ Ή Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!

 1. Λευκο Ιερατειο η οχι Θεματοφυλακες η οχι,που στον αντιβολο ειναι??δε καταλαβα τι…… καταστροφες απο δρακο κ.λ.π. οκ μεσα σωστα ετσι ειναι .αλλα εγω εγω σαν ανθρωπινο ΟΝ Ρωταω αυτους εκει τους ψηλα πνευματικα εξελιγμενους ,γιατι την ανθρωπινη φυλη δεν την βοηθατε ???????γιατι αυτη η μυστικοασθενεια ???γιατι αφου η μια καταστροφη φερει η μια την αλλη δεν μας ξυπνατε?γιατι σαν πυθιες λετε ελαχιστα?? κ απο την αλλη πλευρα βγαλτε το φιδι απο τον κορφο σας,χωρις παρεξηγηση αγαπητοι μου φιλοι Ελληνες,(ΧΕΣΤΙΚΑΝΕ για ΕΜΑΣ)Και πιστεψτε με δεν λεω αερολογιες ελαφρα την καρδια,ειμαι πολυ μπασμενος αλλα κ πολυ απογοητευμενος,Οποιος ειναι αυτος που ξερει να βγει να πει την ΑΛΗΘΕΙΑ ….γιατι θα πρεπει να γινη μια καταστροφη οταν μπορουμε να την αποτρεψουμε ??,φυσικα αυτο μονο οταν ξερουμε οταν μας πουν,και ας παραμερισουν τα χαζα του στιλ (πανικος δεν ειναι ετοιμος ο κοσμος κ.λ.π ,διλαδη ειμαστε ετοιμοι για οταν θε πεσουν οι κεραυνοι στο κεφαλι μας???Αυτα τα λιγα απο εναν ελληνα (σκοταδοαφυπνισμενο-ισως τελικα και να βολευει)……..με τιμη Φοιβος ελλην στην καταγωγη εκ των αστρων προερχομενη

 2. Ειδη τοσα πραγματα που εχεις γραψει στα αρθρα σου μπορει να φαινονται απιστευτα για “καποιους” οποτε τι ειναι ενα παρπανω? Αν και πολλα πραγματα τα οποια μπορει να ειναι απιστευτα συνδεονται λογικα μεταξυ τους, μα οσοι πιστευουν σε αυτα που λες στα αρθρα σου (ειδικα αυτα με τα Λευκα Ιερατεια), τοτε γιατι να μην πιστεψουν στο ποιοι ειναι αυτοι ιδρυτες?

 3. Θεωρώ τον εαυτόν μου,μέσον άνθρωπο,για όσους
  έχουν κάνει σεμινάρια managment,είμαι Π,για τους
  αρχαίους φιλόσοφους,μια χρυσή μετριότητα,για τους βιβλικούς το άλας της Γης.
  Διαβάζοντας αυτό το αρθρο αισθάνθηκα να ανοίγει
  η καρδιά μου και ενεργειακά πρώτα στο δεξί και μετά στο αριστερό ημισφαίριο,ενοιωσα πολύ έντονο
  μούδιασμα και μετά ηπια κυματα ηλεκτικά.
  Ενεργειακά σημαίνει αφύπνηση νοητική αλλά και πνευματική ,το κείμενο έχει πολλή αλήθεια,έχει όμως αινιγματικά σημεία που ανοίγουν γιαυτούς που θα χρειαστεί να αναλάβουν,έργο,πανθρώπινο,
  χρείαζεται οι υπόλοιποι,να επιτρέψουμε στον εαυτόν μας,να έχει μια πανοραμική αντίληψη για τον ίδιο και τον πλανήτη μας,σας ευχαριστω που μου δώσατε πληροφορίες που με αφυπνίζουν.

 4. ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ: ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΗΔΗ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ!!!!

  ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΜΥΣΤΗΣ!!! ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΙ ΟΙ ΘΕΟΤΗΤΕΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!!!! ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΛΕΞΗΚΟ…..ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ…..

  ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΓΗΣΤΡΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ Η ΛΕΞΗ ΑΥΤΗ…… ΟΙ ΝΕΟΠΛΑΤΟΝΙΚΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ « ΜΥΣΤΗΣ » ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗ ΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΗΜΑΙΝΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΕΓΚΟΣΜΙΑ!!!!!

  ΕΠΙΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΕΞΗ ΜΥΣΤΑΓΩΓΟΣ = Ο ΕΙΣΑΓΩΝ ΣΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ, Ο ΕΞΗΓΗΤΗΣ, Ο ΟΔΗΓΟΣ!!!! Η ΛΕΞΗ ΜΥΣΤΗΣ ΕΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΟΘΕΙ ΑΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. Π.Χ. ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΠΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣ ( Χ ΜΑΝ ) ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΔΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΗΣ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΕΚ ΓΕΝΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΔΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΗΣ……ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΝΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΥΣΤΗΣ ΜΕ ΛΥΓΑ ΛΟΓΙΑ.

  ΣΤΗΜ ΤΡΙΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ: ΠΙΣΤΕΥΟ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΕΝΑΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΑΠΟ ΟΣΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΑ Η ΟΧΙ….. ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ; ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ « ΑΝΘΡΩΠΟΙ » ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ…..!!!! ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.

  ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

 5. ΦiΛΕ LyKon!!!! ΑΣ ΤΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΝΟΥΜΕ!!

  ΑΕΝΑΟΣ< ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΝΑΟΣ < ΑΕΙ + ΝΑΩ ( ΡΕΩ) ΑΕΝΑΟΣ -Η -0 1) ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΡΕΕΙ, ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ 2) ( ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ, ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ, ΑΔΙΑΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΟΡΟΣ ΑΠΟ ΟΣΟ ΓΝΩΡΗΖΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΕΙΗΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΠΙΟΣ, ΚΑΤΙ ΤΟ ΘΕΙΚΟ, ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΤΟ ΑΓΙΟ!!!! ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΟΛΙ ΣΤΗΝ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ!!!! ΤΩΡΑ, ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ « ΑΕΝΝΑ » ΠΡΩΣΟΠΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΗΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟΥΣ « 9 ΑΟΡΑΤΟΥΣ »!!!! ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΘΡΟ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΕ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥΣ ΘΕΛΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΙ, ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΠΟΤΕ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΗ, ΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΜΕ ΛΥΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΠΟΥ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΓΙΟΣΗΝΗ!!! ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟ ΟΡΗΤΕΣ ΤΑ ΟΙ « ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΣΠΡΑ ΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΕΝΑΑ ΠΡΩΣΟΠΑ » ΕΙΝΑΙ ΟΙ « 9 ΑΟΡΑΤΟΙ » ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ « ΕΛ - ΠΛΕΙΔΙΟΙ » ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΕΙΑΔΕΣ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΟΦΟΙ, ΟΙ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΔΙΑΛΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΠΗΓΑΖΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΙΑ ΑΓΙΟΣΥΗΝΗ... ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ ΤΟΥ ΑΟΡΑΤΟΥ Η ΝΗΣΙΟΥ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ « ΙΣ ».... ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΟΓΙΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΓΡΑΦΕΙΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝΕ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ « ΔΡΥΗΔΕΣ » ΤΟΥΣ « ΦΩΤΗΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ » = ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ « ΔΡΥΗΔΕΣ ». ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΔΕΙΧΝΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΚΟ!!!! Η ΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΩΣΟΠΑ, ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΙΣΤΟΝ ΧΡΗΣΕΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΟΝΗΣΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ( ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ) Η ΤΟ ΑΓΙΟ ΤΟ ΑΠΕΡΑΝΤΟ. ΟΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ « ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΣΠΡΑ ΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΕΝΑΑ ΠΡΩΣΟΠΑ » ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΤΗΝ « ΜΥΣΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ » Η ΤΗΝ « ΠΡΑΣΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ » !!;!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ....ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ!!! ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΙΒΛΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΥΠΟΣΤΥΡΗΖΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ!!:!! ΟΧΙ!!! ΤΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΧΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΘΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΑΝΑΜΕΤΑΞΕΙ ΣΑΣ. ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΙΟΣ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η « ΠΡΑΣΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ » Η « ΜΥΣΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ » ΘΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΘΑ ΑΦΟΣΙΟΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΜΑΘΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ!!!! ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΞΩΤΙΚΑ; ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣΥΝΑΤΑ ΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ « ΑΡΧΩΝΤΑ ΤΟΥ ΔΑΧΤΥΛΗΔΙΟΥ »............ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑ-ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ-ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΕ ΤΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΤΣΙ!!! ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΡΑΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΟΙ ΝΕΡΑΙΔΕΣ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΙΔΙΕΤΕΡΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΑ ΑΤΟΥ Η ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΠΟΥ ΕΡΧΩΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΛΥΜΝΕΣ Η ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΒΑΘΙΑ ΣΠΥΛΑΙΑ ΚΤΛ ΚΤΛ. ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΙΣΤΟΝ ΗΤΑΝ ΚΑΚΕΣ...... ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΟΛΟΓΙΑ, ΤΗΝ ΠΡΟΦΟΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.....ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΛΟΓΟ ΦΟΡΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ( ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ) ΣΤΟ ΜΕΛΟΝ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ...... ΣΕ ΠΛΥΡΩΦΟΡΟ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΙΔΙΕΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΘΕΙΣ ...... ΣΤΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΥΧΕΙΑ ΣΟΥ ΩΣΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΥΓΜΗ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΞΩ ( ΜΕ AMAIL )......ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ « ΑΛΛΟΥΣ » ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΚΕΙΝΟ.... ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΥΣΤΗΣ!!! ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟ!!! ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΑΝ ΤΗΝ ΜΑΘΕΙΣ Η ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟ ΑΝ ΤΗΝ ΜΑΘΕΙ Η ΟΧΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ..... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ « MEGAPOLISOMANCY » ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑΤΙ « ΚΑΠΟΙΟΙ » ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΑΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΟ ΑΥΤΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ......ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΠΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΕΡΕΥΝΑ Η ΣΥΜΕΤΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΙΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ..... ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΝΟΙΑ Η ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΗΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ.....ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΥΓΚΕΚΡΥΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΓΡΑΦΕΑΣ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΙΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΠΙΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΤΥΧΗ ΚΑΙ ΑΡΧΗΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΗΣΤΟΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΙΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΥΝΓΡΑΦΕΑΣ ΑΛΛΑ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΣΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ Η ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ. ΕΓΩ ΕΠΙΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΟΛΟΥΣΑΝΕ ΣΤΟ ΜΙΑΛΟ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΦΗΕΡΩΣΑ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ....ΑΛΛΑ!!! ΕΧΑΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ......ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ!!! ΟΧΙ, ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ!!! ΤΟ ΕΧΩ ΔΗΛΩΣΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΙΟΣ ΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΩ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΟΥ!!!! ΘΑ ΒΓΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΥΜΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Η ΕΚΕΙΝΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ. ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΙΤΙΚΑ Η ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!!! ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ, ΠΟΛΛΕΣ ΠΤΥΧΕΣ, ΜΥΣΤΗΡΙΟ, ΑΙΝΗΓΜΑ, ΣΠΑΖΟΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞΗΓΗΣΗ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΣΟΥΜΕ ΣΤΥΧΕΙΑ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ, Η ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΚΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ.....ΙΣΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΣ ΔΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΩΡΘΟΣΟ.......ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΕΤΣΙ. LyKon!!!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΝΤΑ ΚΑΛΑ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΞΑΝΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

  1. 1ον: Ποια είναι αυτή η κάποια που αναφέρεσαι όχι επίτηδες;
   2ον: Ανέφερες την λέξη μύστης. Μίλαγα με ανθρώπους που ήξεραν έναν μύστη από την Αττική που πέθανε πριν κάποια χρόνια. Λέγανε αυτός είχε κάνει έναν κύκλο μύησης και τα αρχαία μυστήρια ζούσαν έως τις μέρες μας. Αν αντιλαμβάνομαι σωστά οι μύστες είναι κάτι σαν θεότητες που μαθαίνουν τους νέους με χαρίσματα αν θες τηλεκίνηση κτλ πώς να τα ελέγχουν και αναπτύσσουν για να γίνουν σαν κι αυτούς. Δηλαδή απλοϊκά κάτι σαν τους x-men. Aν ισχύει αυτό τότε υπάρχουν σχολεία κρυμμένα από τον απλό κόσμο που κάνουν αυτές τις διαδικασίες, είτε μαύρα είτε λευκά ιερατεία. Σωστά ή κάνω λάθος;
   3ον: Δεν ανέφερες την σχέση των ανθρώπων με τα λευκά μακρυά μαλλιά και τα αέναα πρόσωπα με τα ιερατεία. Σε ποια ανήκουν; και τι δουλεία κάνουν πάνω στην γη; Τέλος έχεις δει έναν από αυτούς;

 6. Κατά αρχάς, δηλώνω τίποτα!
  Αρνείται να πωλήσει άρα προκαλεί ζήτηση και μυστικότητα. Όμως τα συγκεκριμένα θέματα δεν είναι για τους res, δίχως να θέλω να είμαι προσβλητικός. Πάντως ξεστράβωσες πολύ κόσμο με τα megapolisomancy άρθρα. Ξέρεις πολύ είχαν θεοποιήσει ανθρώπους άδικα. Δεν λέω είναι διάνοια αλλά το όλο θέμα μέσω των βιβλίων είχε αρχίζει να γίνεται cult!
  Ισχυρίζεσαι ότι ξέρεις την πράσινη γλώσσα, δηλαδή των πουλιών, μπορείς να μου την μάθεις;
  Αυτό που θα πω μπορεί να σκανδαλίσει… Τι ξέρεις για τους “ανθρώπους” με τα άσπρα μακρυά μαλλιά και τα αέναα πρόσωπα;

 7. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ!!!! ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ!!! ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΜΑΧΗΤΗΣ!!!! ΚΑΙ ΣΕ ΛΊΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ!!!!

  ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΑΡΝΗΤΙΚΌΤΗΤΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΣΚΟΠΟ!!! ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΤΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΠΩΛΉΣΕΩΝ; ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΝΕΊΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΉΣΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ;

  ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΏ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΕΤΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ……ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ!!!!

  ΝΑΙ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΑΡΘΡΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ…..

  ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ( ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ) ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.

  ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟ!!! ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΛΥΚΑΩΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΑΙ ΑΙΘΕΡΙΟ……ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ!!!!

 8. ΝΑΙ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ « ΑΤΟΜΑ », ΝΑΙ!!! ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!! ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΠΕΙΡΩ ΠΑΝΙΚΟ…… ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ…!!!!

  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙ ΙΣΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΞΥΠΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ!!!!
  ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ….. ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΤΕ……

  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΛΥΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ…

  ΚΑΛΟΙ ΒΡΙΛ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ; ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΝΝΟΩ; ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ…… ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΜΑΣ….. ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΒΡΩΣΗ…. ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ;

  ΕΣΥ; ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΘΕΤΙΚΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΕΙΔΟΣ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ; ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!! ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΙ ΑΝΑΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΜΕΣΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ……. ΑΥΤΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΧΩΝΕΥΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΕΧΝΑΕΙ….

  ΤΙ ΕΝΝΟΩ; ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΣΤΟ 89% ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!!!!

  ΧΑΡΗΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ. ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.

  ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

  1. Διακρίνω κάποια αρνητικότητα. Αναφέρεις πως όλοι είναι εναντίων μας, οι δράκο σχεδόν έχουν καταλάβει πλήρως την γη και λες ότι οι λευκοί είναι έτοιμοι να χάσουν αν πέσει η Συρία. Όχι διαφωνώ καθέτως! Όσο υπάρχει έστω και μία ελεύθερη ψυχή ποτέ δεν θα νικήσουν. Αυτό το ξέρουν και οι ίδιοι, γι΄ αυτό μας τρέμουν! Ξέρεις ποιο είναι το θλιβερό; Όλα τα κακά που κάνουν οι δράκο σε εμάς και όλα τα κακά που κάνει ο άνθρωπος συνειδητά ή αν θες ασυνείδητα στον εαυτό του και στην γη. Όμως για όλα αυτά έρχεται η ώρα που θα πληρώσουν και στο τέλος θα τους συγχωρήσουμε όλους, μα μόνο όταν επέλθει το τέλος και οι λευκοί νικήσουν.
   Τώρα για τις αποδείξεις και στοιχεία που αναφέρεις δύσκολο… Ζήτα και θα λάβεις αλλά να θυμάσαι ότι μπορεί να μην είναι μια φωτογραφία ή ένα χαρτί! Προτιμότερο είναι να δεις τους οιωνούς.
   ΑΝ και όταν βγουν τα τέρατα οι μεγαλουπόλεις θα είναι άδειες (τουλάχιστον από λαουτζίκο) άρα μιλάμε για μετά από κάποια άλλα γεγονότα.
   Για τους βριλ ξέρω όσα γράφει στο Η επερχόμενη φυλή και στο Βαθιά πολύ βαθιά του Ίραναν στο iranon.gr. AN υπάρχουν μας θεωρούν βαρβάρους και με το δίκιο τους. Βέβαια μπορεί να μην είναι εντός αλλά σε άλλη διάσταση που έχει άμεση επικοινωνία με εμάς. Αλλά όλα αυτά με τους Βριλ είναι πολύ υποθετικά.
   Με ρωτάς αν θα ήμουν θετικός σε κάποιο άλλο είδος πιο έξυπνο και ευέλικτο από εμάς. Αν ήταν αυτό θετικό απέναντί μου θα ήμουν κι εγώ. Το ορθό είναι εξάλλου να είμαστε θετικοί στον τρόπο ζωής μας γενικώς αλλά ο καθένας στον τόπο του! Ανώτεροι από τον απλό λαουτζίκο είναι τα ιερατεία λευκά και μαύρα. Παρ’ όλα αυτά οι θετικοί συμπεριφέρονται στους ανθρώπους(λαουτζίκο) θετικά! Δεν με νοιάζει αν το ξεχάσει όπως γράφεις κάποιος μα αν γίνει αχάριστος θα έχει την ανάλογη συμπεριφορά τότε.
   Τελειώνοντας το σημαντικό είναι η ελευθερία και όχι ο φόβος που επιβάλουν οι δράκο.
   Η χαρά είναι δική μου, να είμαστε όλοι καλά!

   ΥΓ: Τα ορθογραφικά είναι λόγο αμάθειας της ορθής γραφής ή για την λεγόμενη πράσινη γλώσσα όπως έχεις πει;

 9. Μπορεί να μην ήμουν διευκρινιστικός αρκετά…
  Αν θυμάμαι καλά, σε κάποια άρθρα μιλάς για “ανθρώπους” που δεν είναι απλώς άνθρωποι αλλά έχουν κάτι παραπάνω, αναφέρομαι στους ψυχικούς ή όπως αλλιώς θέλεις να τους πεις. πχ στον μεσαίωνα τους λέγανε μάγους ή στα αρχαία χρόνια Ιεροφάντες και πολλά άλλα. Προφανώς εκείνοι μπορούν να κάνουν τα πάντα, αν γίνομαι κατανοητός! Πάντως όταν και ΑΝ ποτέ νοιώσει κάποιος, για αδιευκρίνιστους λόγους, ότι πρέπει να φύγει από την Αθήνα να το πράξει.
  Ένα ερώτημα. Έχεις ακούσει τίποτα saman lycan για κάποια έξοδο των.. “τεράτων” από το εσωτερικό της γης;
  Τελευταίο ερώτημα: ισχυρίζεσαι ότι δεν υπάρχουν οι “καλοί” βριλ στην μέση γη παρά τα όντα που είναι εναντίων μας. Άρα δεν υπάρχει κανείς θετικός προς εμάς εντός;

  1. ΑΝ ΤΟ ΓΝΏΡΙΖΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΧΑ ΗΔΗ ΒΓΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΏΣΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ!!!!

   ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΙΑΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΒΕΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΌΤΑΝΕ ΚΑΙ ΓΊΝΕΤΕ ΚΑΠΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ!!!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΕΙ ΗΔΗ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩΣΕΙ!!!! ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ ΡΙΧΤΕΡ ΑΠΟ 8.ΕΩΣ 8.5!!!! ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!!

   ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ….ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ……. ΑΠΟ ΟΣΟ ΓΝΩΡΊΖΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΣΕΙΣΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΙΕΘΝΟΣ …..ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΟΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΕΞΙ ΜΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΤΥΧΗΣ….

   ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΑΙΩ-ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ HAARP ΕΚΕΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!! ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΠΑΛΙΡΡΟΪΚΌ ΚΥΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΊΖΩ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΙΟ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ…………… ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ 200-1000 Η 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!! ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΩΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.

   ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

 10. Πάντα υπήρχαν θεματοφύλακες της ανθρωπότητας.
  Αν και είναι από τα πιο σοβαρά θέματα,επιτρέψτε μου
  να μην σχολιάσω παραπάνω διότι πάντα δημιουργούνται
  μεγάλες παρεξηγήσεις.
  Μπράβο φίλε μου Saman Lycan,θα έλεγα ότι είναι από
  τα πιο δύσκολα θέματα για τον αρθρογράφο η δημοσίευση του.
  στην δικιά σου περίπτωση όπου σου έδωσαν το μήνυμα
  το Λευκό Ιερατείο,θα έλεγα το βάρος γίνεται αβάσταχτο!.

 11. SEARCHER!!!! ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΘΕΡΜΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ!!!

  ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΑΛΛΩΝ ΑΡΘΡΑ…ΕΡΕΥΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ.

  ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΉΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ « ΑΥΤΟΙ » ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ!!!! ΚΑΙ ΓΩ ΕΞΕΠΛΑΓΗΝ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ STARGATE SG1!!!! AYTO ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΊΓΟΥΡΑ ΕΙΧΑΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΥΝΟΘΕΤΗ Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΓΥΡΊΣΤΗΚΕ Η ΣΕΙΡΑ!!!! ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ « V » ΠΟΥ ΠΑΊΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ, ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ Ο 4ος ΚΥΚΛΟΣ…… ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΒΕΒΑΙΑ Ο 4ος ΚΥΚΛΟς ΔΙΕΡΕΥΣΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΆ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΠΛΙΚΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΜΕΛΙΓΕΝΕΣΤΕ……!!!!!

  Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΎΝΤΑΙ Η ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΏΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!! ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΟΙ ΑΝΑΛΟΓΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ( ΗΔΗ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ) ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ!!!!

  ΕΓΩ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΑΚΡΙΒΟΣ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΝ!!!! ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΙΒΩ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!!! ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΩΝ ΧΡΌΝΩΝ ΟΤΑΝ ΕΒΛΕΠΑ ΤΣ ΑΠΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΕΓΡΑΦΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΩ!!!!

  ΣΕ ΛΊΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ PART 2!!!! EKEI ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤOΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΨΕΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ, ΔΡΑΚΩΝΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΓΚΡΙΖΩΝ!!!! ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤOΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛIΓΟ ΑΚΑΤΑΛΑΒΗΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΑΠΛΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΛIΓΟ ΨΑΞIΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΣ!!!

  ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ « ΠΡΟΒΛΕΨΗΜΟΙ » ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΟΙ « ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΗΣΤΕΣ ΣΑΥΡΟΙΔΕΙΣ ΟΦΙΟΝΗΤΕΣ ΑΡΧΑΝΙΑΝΟΙ ΦΟΛΙΔΗΤΕΣ »ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩ-ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ!!!! ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΛΊΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΝΟΜΑΖΩΝΤΑΙ ΕΤΣΙ!!!!

  ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΧΑΊΡΟΜΑΙ ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…..ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ…..ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ…..ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ!!!! ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.

  ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΥΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!! ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ!!!!

 12. Διαβάζω το παρόν site σας εδώ και μισό χρόνο περίπου και πραγματικά με έχουν συναρπάσει αρκετά άρθρα της ομάδας σας! Έχω φτάσει σε σημείο να περιμένω πως και πως τι νέο έχετε να προσφέρετε.
  Το παρόν όμως άρθρο πραγματικά με έκανε να εγραφώ για να εκφραστώ και να πω ότι είναι κάτι που περίμενα καίρό να διαβάσω γιατί απλά καλύπτει πολλά κομμάτια από το παζλ του μυαλού μου που μου έλειπαν!!!
  Πολλές σκέψεις και θεωρίες που μέχρι τώρα είχα διαβάσει αλλά δεν ήμουν σίγουρος για την σειρά τους μπήκαν σε κάποια θέση και σας ευχαριστώ! Είναι σαν μια περίληψη – οδηγός ή και βάση αν θέλετε που έλειπε για την οργάνωση των όσων λίγων πληροφοριών έχω βρει και διαβάσει μέχρι τώρα.

  Επίσης θέλω να αναφέρω κάτι που μου ήρθε στο μυαλό καθώς το διάβαζα. Ειδικά το σημείο στο οποίο αναφέρεται πως είναι 4 οι βασικές φυλές με τον άνθρωπο ως την νεότερη μου θύμησε άμεσα την σειρά Stargate SG1 στην οποία αναφέρθηκε ακριβώς το ίδιο! Γενικότερα πιστεύω πως ότι βλέπουμε σε ταινίες, σειρές είναι κατευθυνόμενο. Η μόνη διαφορά σε σχέση με την σειρά αυτή βρίσκεται στο γεγονός πως οι Γκρίζοι παρουσιαζόντουσαν ως οι καλοί – φίλοι των ανθρώπων (καθόλου τυχαίο κατά την γνώμη μου φυσικά)! Τα υπόλοιπα στοιχεία παρουσιάζουν πάρα πολλές ομοιότυτες, 3η φυλή ήταν οι “Αρχαίοι” όπως αναφερόντουσαν, οι οποίοι και είχαν καταφέροι να ανέβουν σε επίπεδο και βρισκόντουσαν σε καθαρά πλέον ενεργιακή μορφή και 4η μία φυλή που πολύ λίγο είχε παρουσιαστεί μια και ήταν ουδέτερη.

  Πέρα από αυτά και πάλι ευχαριστώ και αναμένω για επόμενα τέτοια άρθρα! Να στε όλοι καλά!

Αφήστε μια απάντηση