Η ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

Η ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!!!!

 

Η Μηχανή του Χρόνου του Βατικανού ή αλλιώς όπως είναι γνωστό στους ξένους ως  Chronovisor ( Χρονοβάιζορ )!!!! Εκεί είναι οι πολυάριθμες αναφορές και οι ιστορίες που έχουν δημοσιευτεί όλα αυτά τα χρόνια για τα μυστικά του Βατικανού, μεταξύ των οποίων είναι και η συσκευή που ονομάζεται Χρονοβάιζορ!!!!  Η συσκευή επιτρέπει στον χρήστη να παρατηρήσει το μέλλον και γεγονότα του παρελθόντος και όχι να βρεθεί εκεί!!!!

Πολλοί πιστεύουν ότι αυτή η συσκευή είναι ένα από τα καλύτερα φυλαγμένα μυστικά που η ανθρωπότητα είχε στα χέρια της!!!! Ορισμένοι μάλιστα πιστεύουν ότι είναι ένα << θεμελιώδες έργο >> που επέτρεψε το Βατικανό για να διατηρήσει την επιρροή και την εξουσία της με την πάροδο των ετών!!!!

Είναι ενδιαφέρον ότι, η 2η του Μάη του 1972, μια ιταλική εφημερίδα συγκλόνισε τον κόσμο όταν δημοσίευσε ένα άρθρο με ένα αμφιλεγόμενο τίτλο:

<< Μια μηχανή του χρόνου που η τελευταία φωτογραφία έχει τελικά εφευρεθεί!;! >>

jesus-newpaper-1972-chronovisor

Το άρθρο ανέφερε ότι δεκάδες επιστήμονες δημιούργησαν μια συσκευή που τους επέτρεψε να φωτογραφίσουν το παρελθόν, φωτογράφησε πολλές εποχές αλλά και τον Ιησού Χριστό που συνδέονται άμεσα με τα σημαντικά ιστορικά γεγονότα!!!! Η υποτιθέμενη συσκευή για τη γνώμη πολλών δεν ήταν τίποτα περισσότερο από επιστημονική φαντασία, η επιστήμη αυτή αναπτύχθηκε στη δεκαετία του 1950 από μια ομάδα επιστημόνων με επικεφαλής τον Πατέρα Pellegrino Ernetti ( Πελεγκρίνο  Ερνέτι –  https://en.wikipedia.org/wiki/Pellegrino_Ernetti ) ένα Ιταλός φυσικός που τελικά έγινε ιερέας!!!! Πιστεύεται ότι η ομάδα που έλαβε σημαντική υποστήριξη από τον νομπελίστα Enrico Fermi ( Ενρίκο Φέρμι – https://en.wikipedia.org/wiki/Enrico_Fermi ) και τον διάσημο επιστήμονα πυραύλων Βέρνερ φον Μπράουν – https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B5%CF%81_%CF%86%CE%BF%CE%BD_%CE%9C%CF%80%CF%81%CE%AC%CE%BF%CF%85%CE%BD !!!

Το Χρονοβάιζορ είναι ένα σχετικά μικρό αντικείμενο που είναι εξοπλισμένο με μια σειρά από κεραίες και αποτελείται εξ ολοκλήρου από πολύτιμα κράματα, σωλήνες καθόδου , μερικές κλήσεις, και μοχλούς!!!!

Το Βατικανό παρατηρεί τα γεγονότα του παρελθόντος:

Οι εκθέσεις του πατέρα Ερνέτι δείχνουν ότι όποιος χρησιμοποιεί τη συσκευή είναι σε θέση να συλλάβει και να καταγράψει συγκεκριμένες θέσεις, και να παρακολουθεί σημαντικά γεγονότα  από την ιστορία της γης!!!! Είχε πει ότι κάτω από ιδανικές συνθήκες, η συσκευή προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να προβλέψει τι θα συμβεί και στο μέλλον!!!! Ωστόσο, ο πατέρας Ερνέτι είπε ότι δεν ήταν ελεύθερο να αναφέρουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την χρονομηχανή αυτή!!!!

father-erneti

jesus-chronovisor

 

Όσο για τις εικόνες του Ιησού ο πάτερ Ερνέτι είχε αποκάλυψη σχετικά με το Χρονοβάιζορ ότι  θα μπορούσε να λειτουργήσει ως << επεξεργασία των υπολειμματικών ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιών όπου παραπέμπει σε πολυάριθμες διαδικασίες … >>!!!! Σύμφωνα με πολυάριθμες αναφορές, ο πατέρας Ερνέτι χρησιμοποίησε τη συσκευή για να δει σημαντικά ιστορικά γεγονότα, κυρίως, τη σταύρωση του Χριστού!!!! Ωστόσο, ο πάτερ Ερνέτι αποκάλυψε ότι χάρη σε αυτή την εφεύρεση είχε καταφέρει να δει την καταστροφή των Σοδόμων και Γομόρρων, και άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα, όπως η ίδρυση της Ρώμης το 753 π.Χ.!!!! Επιπλέον, χάρη στην Χρονομηχανή, ο πατέρας Ερνέτι ήταν σε θέση να ανασυνθέσει το έργο “Θυέστης” το οποίο και γράφτηκε από τον Ennio Quinto ( Ένιο Κουϊντο – https://it.wikipedia.org/wiki/Quinto_Ennio ) όπου εκπροσωπείσαι τη Ρώμη το 169 π.Χ.!!!!

 

Επίσης την αρχική της μορφή, και το αρχικό κείμενο των δύο πέτρινων πλακών χαραγμένο από τον Θεό (Έξοδος 24:12), τα οποία δόθηκαν στον Μωυσή στο όρος Σινά, επίσης τον Ναπολέοντα, τον Ρωμαίο φιλόσοφο Κικέρων και άλλα ιστορικά και βιβλικά μεγάλα ονόματα αλλά και κοσμοϊστορικά γεγονότα για την ανθρωπότητα!!!! Ο Γάλλος ιερέας François Charles Antoine Brune ( Φράνσις Τσάρλς Αντόν Μπρούν – http://www.oconsolador.com.br/ano5/240/entrevista.html ) ήταν ένας από τους πρώτους που έμαθε για τη χρονομηχανή!!!! Σύμφωνα με τον Πατέρα Φράνσις, συνάντησε τον πατέρα Ερνέτι τη δεκαετία του 1960, όταν οι δύο ταξίδευαν στο Μεγάλο Κανάλι της Βενετίας!!!! Και οι δύο ήταν ειδικοί στην αρχαία γλώσσα,  άρχισαν να μιλάνε για την Αγία Γραφή και την ερμηνεία της στο πέρασμα του χρόνου!!!! Ο πατέρας Φράνσις ήταν πολύ περίεργος, όταν ο πατέρας Ερνέτι αποκάλυψε ότι υπήρχε μια μηχανή και ότι ήταν σε θέση να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις που σχετίζονται με την Αγία Γραφή!!!! Όταν ο πατέρας Φράνσις ρώτησε για το μηχάνημα, ο πατέρας Ερνέτι περιέγραψε την Χρονομηχανή, λέγοντας ότι ήταν η συσκευή που εργάστηκε ήταν κάτι ως τηλεόραση, αλλά αντί να λαμβάνουν εκπομπές από τους τοπικούς σταθμούς, η Χρονομηχανή ήταν σε θέση να συντονίζετε στο παρελθόν και του επέτρεψε να είναι θεατής και μπορούσαν “να δουν και να ακούσουν” τα γεγονότα που είχαν συμβεί αιώνες πριν!!!! Δήλωσε ότι το μηχάνημα λειτούργησε κατά εναπομένουσων εικόνων και ήχων και ότι η ανθρωπότητα δημιουργήθηκε και αυτά εντοπίστηκαν ως είχαν να “επιπλέουν” στο διάστημα ( !!!;;!!! ).

Ένα πολύ επικίνδυνο μηχάνημα για την ανθρωπότητα αυτή η ενδιαφέρουσα συσκευή , ακυρώθηκαν από το Βατικανό, αλλά δεν καταστράφηκε για να ξέρουμε τι λέμε!!!! Κάποιοι πιστεύουν ότι η χρονομηχανή είναι κάπου στο Βατικανό, κρυμμένη σε μία από τις πολλές υπόγειες στοές που διαθέτει και υπό την προστασίας της Opus Dei ( Όπους Ντέι – το παρακράτος του Βατικανού – http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/10/opus-dei-to.html ). Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες εκδοχές όπου προτείνουν ότι ο πατέρας Ερνέτι και η ομάδα του αποφάσισαν να διαλύσουν εθελοντικά τη συσκευή επειδή αισθάνθηκαν ότι αν θα μπορούσε να συντονιστούν οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή στο παρελθόν, θα μπορούσαν να πέσουν σε λάθος χέρια και να προκαλέσει μια ανεξέλεγκτη << δικτατορία όπου ο κόσμος θα είχε δει ποτέ >>!!!!

Είναι ενδιαφέρον ότι ο πατέρας Ερνέτι πέθανε τον Απρίλιο του 1994, αλλά πριν πεθάνει έγραψε μια επιστολή στην οποία επέμεινε ότι η συσκευή ήταν πραγματική και δεν ήταν μια φάρσα, όπως πολλοί πίστευαν!!!! Ο πατέρας Ernetti είπε ότι η υποτιθέμενη φωτογραφία της χρονομηχανής είχε φωτογραφίσει τον Ιησού Χριστό στο σταυρό, που δείχνει το θλιμμένο πρόσωπο ενός γενειοφόρου άνδρα που κοιτούσε προς τον ουρανό ήταν πραγματική, ακόμα κι αν μερικοί επικριτές υποστηρίζουν ότι η εικόνα ήταν μια αναπαραγωγή ενός αγάλματος του Ιησού και καλά ότι βρέθηκε σε μια εκκλησία στην Περούτζια!!!!
Η φωτογραφία του Χριστού, επίσης θεωρήθηκε ότι είναι στην πραγματικότητα η φωτογράφιση ενός ξυλόγλυπτου που υπάρχει στον ναό της Περούτζια, τραβηγμένη όμως από διαφορετική γωνία!!!! Μέσα από αυτό τον κυκεώνα παράδοξων και εξωφρενικών απόψεων, είναι εξαιρετικά δύσκολο κανείς να καταφέρει και να βγάλει μια άκρη!!!! 

Η αλήθεια είναι πως το έγγραφο της εξομολόγησης, αναφέρει κάποια πράγματα για τον μυστηριώδη μοναχό, τα οποία, κατά τον Φράνσις, δε συνάδουν με τη θεολογική και επιστημονική του προσωπικότητα, εκτός και αν δεχτούμε την πιθανότητα ενός διαταραγμένου μυαλού, το οποίο όμως ο μοναχός δεν είχε!!!!

Από την άλλη, εντύπωση και αφορμή για προβληματισμό αποτελεί για μένα η στερεότυπη κατάληξη πολλών τέτοιων ιστοριών, όπως έχουμε διαπιστώσει μέσα από τη μελέτη τους!!!! Δηλαδή, παράδοξοι για την καθημερινότητά μας ισχυρισμοί ενός ατόμου, το οποίο αργότερα, παρά τη σοβαρότητα των όσων έχει ισχυριστεί, με μεγάλη ευκολία βγαίνει και λέει ότι όλα αυτά ήταν μια απάτη!!!! Και ενώ σε πολλές περιπτώσεις ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν είναι απίθανο, στην περίπτωση ενός εξαιρετικά μορφωμένου λόγιου επιστήμονα μοναχού, μοιάζει τουλάχιστον περίεργο… 

 jesus-chronovisor1
Η φωτογραφία που τράβηξε ο Ερνέτι (Αριστερά) σε σύγκριση με έναν πίνακα (Δεξιά) 

1

Οι επικριτές υποστηρίζουν επίσης ότι η προβαλλόμενη ιστορία που η συσκευή ήταν σε θέση να παρατηρήσει ως “Θυέστης” περιλαμβάνει λατινικές λέξεις που δεν υπήρχαν εκείνη την εποχή!!!! Το 1994, ο πατέρας Ερνέτι είπε επίσης ότι “ο Πάπας Πίος ΧΙΙ μας απαγόρευε να αποκαλύψουμε οποιεσδήποτε λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν τη συσκευή επειδή η μηχανή ήταν πολύ επικίνδυνη καθώς θα μπορούσε να περιορίσει την ελευθερία του ανθρώπου … “!!!! Ωστόσο, το 1988, το Βατικανό εξέδωσε διάταγμα με το οποίο ο ίδιος προειδοποίησε ότι << ο καθένας χρησιμοποιώντας ένα όργανο αυτού του είδους θα πρέπει να αφοριστεί >>!!!!

Για να κατασκευάσει τη χρονομηχανή του ισχυρίστηκε πως χρησιμοποίησε την αρχαία μυστική γνώση των αστρικών πεδίων σε συνδυασμό με τις επιστημονικές ανακαλύψεις της σύγχρονης φυσικής!!!! Η ιδέα βασίζεται στην αρχή του φυσικού νόμου, κατά τον οποίο ουδεμία δύναμη ή ενέργεια δεν χάνεται στο διάστημα την οποία και τηρούν οι επιστήμονες μέχρι και  σήμερα!!!

 Αφού ο χωροχρόνος << αποτυπώνει >> αυτές τις ενέργειες!!!! 

Ο Ερνέτι χρησιμοποιώντας τη χρονομηχανή του παρακολούθησε δύο σημαντικά ιστορικά γεγονότα:

Το θάνατο του Χριστού πάνω στο σταυρό και μια παράσταση της χαμένης τραγωδίας Θυέστης στη Ρώμη του 169 π.Χ.!!!! έργο γραμμένο από τον πατέρα της λατινικής ποίησης Κουϊντο Ένιο που το κείμενό του έχει χαθεί!!!!

 
Ο Ερνέτι τους εξήγησε ότι κάθε κύμα παριστάνει ένα ορισμένο σχήμα ενέργειας το οποίο δεν χάνεται!!!!! Σκέφτηκε ότι θα ήταν εφικτό να ξανά μεταβάλει την ενέργεια αυτή στην αρχική της σύνθεση και τα ηχητικά κύματα να ξαναγίνονται ακουστή μουσική ακόμη και από 1000 χρόνια στο παρελθόν και πιο πέρα!!!! Κάθε άνθρωπος σύμφωνα με τον ίδιο αφήνει δύο ίχνη σε όλη του την ζωή έως τον θάνατό του:

Ένα ηχητικό και ένα << DNA προσωπικότητας >>, το οποίο είναι διαφορετικό για κάθε άνθρωπο!!!!

Τα ηχητικά και οπτικά κύματα μετά την εκπομπή τους δεν σβήνουν ποτέ αλλά μετατρέπονται!!!! Ο ίδιος ισχυριζόταν πως κατά την εφαρμογή της τονοτεχνικής μεθόδου, κατόρθωσε να ηχογραφήσει μουσικά κομμάτια Αιγυπτιακά, Ασσυριακά, Βαβυλωνιακά και Σουμεριακά και αργότερα Ρωμαϊκά και Ελληνικά!!!!

Ο Πελεγκρίνο κάλεσε τον Πορτογάλο Ντε Μάϊος και άλλους έντεκα επιστήμονες για να τον βοηθήσουν στην υλοποίηση των μελετών του. Σήμερα βέβαια η << Μηχανή >> που κατασκεύασε ο Ερνέτι λέγεται ότι βρίσκεται σε άκρως απόρρητη στοά στη Ρώμη, κλεισμένη σε ένα θωρακισμένο δωμάτιο και φυσικά φρουρείται μέρα-νύχτα, για ευνόητους λόγους.….κτλ κτλ!!!!

Ας πάμε όμως λίγο ποιο πάνω, γιατί, λοιπόν, να εκδώσει μια προειδοποίηση αν ήταν απλώς μια φάρσα!!;;!! Θα μπορούσε να είναι μια απόδειξη εξωγήινης τεχνολογίας!!;;!!

Κατά την γνώμη μου είναι ένα μηχάνημα το οποίο κάποιος από τα Λευκά Ιερατεία έδωσε στον Πάτερ Ερνέτι για να μπορέσει η ανθρωπότητα να ξυπνήσει και να μάθει την καταγωγή της αλλά και την πραγματικότητα για τους δρακόντειους αυτούς τους καταραμένους από τον Άραλου!!!! Οι πηγές μας όμως λένε ότι πλέον η συσκευή βρίσκεται στα χέρια των Ιλλουμινάτοι και αυτοί είναι που βλέπουν το μέλλον ως έχει και δημιουργούν φιλμάκια οι και τις κάρτες των Ιλλουμινάτοι που δείχνουν το τι θα γίνει σε μερικά χρόνια και αυτό γίνεται!!!! Όσοι δεν γνωρίζουν για τις κάρτες των Ιλλουμινάτοι ας πατήσουν ΕΔΩ!!!!

Αυτό είναι ένα μικρό άρθρο για το θέμα αυτό στο μέλλον θα αναφερθούμε πλήρες όταν θα έχει τελειώσει η έρευνα μας λεπτομερώς και με φωτογραφίες από αυτήν την χρονομηχανή που θα εκπλαγούν πολλοί όταν τις δουν αλλά και θα σηκώσουν θύελλα αντιδράσεων!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


Αφήστε μια απάντηση