ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΑΓΑΛΜΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΣΤΟΝ ΑΡΗ!!!!

N.A.S.A.

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΑΓΑΛΜΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΣΤΟΝ ΑΡΗ!!!!

 

Πολλά έχουν γραφτεί για τον πλανήτη Άρη αλλά και εκατοντάδες φωτογραφίες έχουν εμφανιστεί άλλες πλαστές και άλλες αληθινές. Μα αυτή η φωτογραφία τα λέει όλα και πιστοποιεί πολλά όπως μας έχει αναφέρει ο Saman Lycan!

Η φωτογραφία αυτή είναι στο σάϊτ της NASA χωρίς να κάνουν καμία επίσημη ανακοίνωση! Ελπίζω να μην την κατεβάσουν διότι δεν υπάρχει πιο αποδεικτικό στοιχείο από αυτή. Επίσης συνδυάζει την ομοιότητα των Γκρίζων αλλά αυτό φέρνει πιο πολύ σε εντομοειδές-εξωγήινο! Σας παραθέτω την ηλεκτρονική διεύθυνση της NASA και συνεχίζω:

http://mars.nasa.gov/msl/multimedia/raw/?rawid=1402MR0068690040702037E01_DXXX&s=1402

Εκτός από την ομοιομορφία που έχει ο Αρειανός φαίνεται να κουβαλάει κάποιο είδος όπλου. Αλλά αυτό που πολλοί συζητούν στην διαστημική εταιρία είναι αν στην πραγματικότητα είναι ένα άγαλμα ή ένα μουμιοποιημένο πρόσωπο! Ορισμένοι προτείνουν την πιθανότητα ότι αυτός ο στρατιώτης έχει “απολιθωθεί” από κάποιου είδους όπλο που διαθέτει τέτοια τεχνολογία!

Οι ειδικοί όμως λένε ότι είναι ένα τεχνητό << αγαλματίδιο >>, καθώς δεν φαίνεται να αφορά το ποσοστό αυτό με οποιοδήποτε τύπο πετρωμάτων στον γνωστό Άρη! Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτή είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα εικόνα. Αλλά είναι αυτό δυνατόν να υπάρχει; Υπάρχουν πολλοί επιστήμονες που λένε την απίστευτη θεωρία ότι η ζωή στον Άρη έχει εξαφανιστεί λόγω της ύπαρξης κάποιου είδους πυρηνικών όπλων! Είναι δυνατόν να έχει υπάρξει ένας τέτοιος πόλεμος στον Άρη;

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=uq7F7kGtgCI[/youtube]

Όλο και ποιο πολλά στοιχεία περί εξωγήινων αρχίζουν και κάνουν την εμφάνιση τους σιγά σιγά και φαίνεται ότι είναι αποσπόμενα επίτηδες από τις διάφορες κυβερνήσεις. Μήπως τελικά πάνε να μας το φέρουν σιγά σιγά; Ιδού η φωτογραφία του Αρειανού από κοντά!

alien-shape-in-mars

Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο Saman Lycan έχει σε πολλά δίκιο και αυτό που βλέπω είναι ότι δικαιώνεται σε πολλά έστω και σαν ψευδώνυμο που έχει από πολλούς που τον γιούχαραν ασταμάτητα αλλά και κοροϊδεύαν με τόνους ασυνήθιστους για ερευνητή! Όπως και να έχει όμως τα πράγματα δεν είναι το ποιος έχει δίκιο αλλά το πώς εξελίσσονται και αυτά τα οποία βλέπουμε να εξελίσσονται είναι όπως μας τα έχει τα ποιο πολλά ο Saman Lycan!

Δεν θα σας πω άλλα. Ότι άλλο και να σας πω για αυτό θα είναι θεωρίες και φαντασίες! Τα πράγματα είναι έτσι όπως ακριβώς σας τα είπα. Η διαστημική εταιρία το έχει το στοιχείο ως φωτογραφία και δεν έχει κάνει επίσημα κάποιο λόγο για αυτήν αλλά πιστεύω ότι ούτε πρόκειται να κάνει.

Τα αποτελέσματα και οι αποφάσεις για το τι άλλο μπορεί να είναι πλέον ανήκουν σε εσάς.

Μέχρι να τα ξανά πούμε να είστε καλά όλοι σας!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!!!!


Αφήστε μια απάντηση