ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΤΑΦΟΣ ΓΙΓΑΝΤΩΝ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΙΣΗΜΕΡΙΝΟ!!!!

ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΤΑΦΟΣ ΓΙΓΑΝΤΩΝ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΙΣΗΜΕΡΙΝΟ!!!!

 

Εντυπωσιακά ψηλοί σκελετοί που αποκαλύφθηκαν στην περιοχή Ισημερινό και το Περού σε περιοχή στον Αμαζόνιο που υποβάλλονται σε ειδικές εξετάσεις ( να δούμε για πόσο ) στη Γερμανία, σύμφωνα με μια ερευνητική ομάδα οπού επικεφαλής είναι ο ανθρωπολόγος βρετανικής καταγωγής  Russell Dement ( Ράσελ Ντιμέντ )!!!! Μήπως τα λείψανα αποδείξουν τελικά ότι μια φυλή από πολύ ψηλούς ανθρώπους υπήρχε πριν από εκατοντάδες χρόνια βαθιά μέσα στο τροπικό δάσος του Αμαζονίου!;!

Σύμφωνα με ένα ειδησεογραφικό μπλοκ το Κουένκα, αναφέρει ότι το 2013 η ομάδα είχε βρει μισή ντουζίνα ανθρώπινους σκελετούς που χρονολογούνται από τις αρχές του 1400 και τα μέσα της δεκαετίας του 1500 όπου το ύψος των σκελετών είναι από 2.40 έως 2.0 ύψος ο καθένας!!!

Ο Ντιμέντ είπε:

“Είμαστε ακόμα στην αρχή στην έρευνα μας, και είμαστε σε θέση να παρέχουμε μια γενική επισκόπηση του τι έχουμε βρει μόνο!!!! Δεν θέλω να εγείρουν αξιώσεις που βασίζονται σε εικασίες δεδομένου ότι η εργασία μας είναι εν εξελίξει!!!! Λόγω του μεγέθους των σκελετών, αυτό έχει δύο ανθρωπολογικές και ιατρικές συνέπειες  >>, αναφέρει ο Cuenca Highlife.!!!!

 

Σκελετικά με τα λείψανα σε Ισημερινό και  Περού

 Στα τέλη του 2013 ο Ντιμέντ ανάφερε ότι ένας σκελετός είχε αποκαλυφθεί στην περιοχή Shuar ( Σουάρ ), περίπου 70 μίλια (112 χιλιόμετρα) από την πόλη Cuenca ( Κουένκα ) στην επαρχία Λόχα, του Ισημερινού!!!! Ο Ντιμέντ είχε πληροφορίες και ταξίδεψε εκεί για να ανακτήσει το κρανίο ενός θηλυκού σκελετού που είχε αποκαλυφθεί από πλημμύρες!!!! Τα οστά έδειχναν να είναι 600 χρόνια πριν!!!! Το υπόλοιπο του σκελετού βρισκόταν κοντά, και όταν συναρμολογήθηκε, έδειξε να έχει ύψος (240,5 εκατοστά) σε ύψος!!!!

Αυτό ώθησε τον σχηματισμό μιας ερευνητικής ομάδας μεταξύ των οποίων τέσσερις ερευνητές από το Freie Universität στη Γερμανία, και τη βοήθεια των ντόπιων ινδιάνων Shuar ( Σουάρ – https://en.wikipedia.org/wiki/Shuar_people )!!!! Η χρηματοδότηση παρέχεται από το πανεπιστήμιο για ανασκαφή και έρευνα!!!!

Αναγνωρίζοντας ότι είναι ένας αμφιλεγόμενος τομέας της έρευνας, σημείωσε ο Ντιμέντ: “Ακόμα αν και είχε συνεργαστεί  για πολλά χρόνια με πολλά πανεπιστήμια δεν θα μπορούσαν να δώσουν μια επιχορήγηση για κάποιον που ψάχνει για γίγαντες…το θεωρούν τρελό και απίστευτο!!!! Για τους ξένους, κυρίως επιστήμονες, καταλαβαίνω αυτό ακούγεται λίγο τελείως βγαλμένο από την φαντασία….!!!!

“Λόγω της φύσης της συγκλονιστικής αποκάλυψης , πρέπει να είμαστε εξαιρετικά επιμελής στην έρευνά μας, δεδομένου ότι θα πρέπει να τηρούνται όλα με μεγάλη δυσπιστία >>, είπε!!!!

GIANT 1

Παράσταση από το “subterraneus Mundus ( Σαμπτεράνεους Μούντους – https://en.wikipedia.org/wiki/Mundus_Subterraneus_(book) ) » – γεγονός που υποδηλώνει ότι ήταν απολιθωμένα οστά από γίγαντες (Wikimedia Commons)!!!!

 

Εντός έξι μηνών από τις ανασκαφές και χαρτογράφηση σε δύο διαφορετικές θέσεις: η μία εκτός της Κουένκα, υπήρξε και ένας άλλος οικισμός που χρονολογείται περίπου το 1550, περίπου 20 μίλια (32 χιλιόμετρα) μακριά στο Εκουαδόρ-Περουβιανών συνόρων, η ομάδα βρήκε πέντε πιο ψηλούς σκελετούς, καθώς και αντικείμενα τους!!!! Θεωρείται από Ντιμέντ και τους συναδέλφους ότι η φυλή ήταν στη δεύτερη θέση αυτή για τουλάχιστον 150 χρόνια!!!! Τρεις πλήρεις σκελετοί και δύο μερικής δεν είχαν καμία παραμόρφωση και εννοούσε ότι ήταν σχετικά υγιής!!!!

 

Ο Dement είπε:

<< Οι σκελετοί δεν δείχνουν σημάδια ασθενειών, όπως στα ορμονικά προβλήματα ανάπτυξης που είναι κοινά στις περισσότερες περιπτώσεις γιγαντισμού!!!! Σε όλους τους ς σκελετούς, οι αρθρώσεις φαίνονταν υγιείς και η κοιλότητα του πνεύμονα εμφανίστηκε μεγάλη!!! Ένας από τους σκελετούς που έχουμε με ημερομηνία ανακάλυψης ως πρώτη ήταν μια γυναίκα που ήταν περίπου 60 χρόνων όταν πέθανε, πολύ μεγαλύτερη ηλικία από χαρακτηριστικές περιπτώσεις γιγαντισμού  >>, αναφέρει το Cuenca Highlife!!!!

Οι ταφές ήταν περίτεχνες!!!! Οι σκελετοί ήταν τυλιγμένοι σε φύλλα και θάφτηκαν σε παχύ στρώμα πηλού!!! Αυτό  σφράγισε τους σκελετούς και προστατεύτηκαν από τη διείσδυση του νερού, αφήνοντας τα λείψανα σε αρκετά καλή κατάσταση!!!!

 

 

Ο Ντιμέντ έχει πολύ μεγάλη πείρα από τις αυτόχθονες κοινότητες για περισσότερο από δύο δεκαετίες και είχε ακούσει για τους θρύλους των  “πολύ ψηλών ανθρώπων, με χλωμό δέρμα που ζούσαν κοντά >>, είπε!!!! Μια κοινότητα από υπερήλικες ινδιάνους του περίγραφαν για τους γίγαντες ως την << φυλή των μεγάλων >> όπου ζούσαν ειρηνικά στον Αμαζόνιο οποίοι έγιναν δεκτοί από τους αυτόχθονες Shuar και Aκχουάρ ινδιάνους , ωστόσο, οι ντόπιοι πίστευαν ότι αυτοί οι άνθρωποι ανήκαν στον <<κόσμο των πνευμάτων >> και ήταν καθαρά μύθος!!!!

indian shuar

Ένας ινδιάνος Shuar (CC BY-SA 3.0)

 

Αληθινοί Γίγαντες

Από την ανακοίνωση αυτής της ανακάλυψης αρκετές αναφορές έχουν πολύ υπερβολικές διαστάσεις των ευρημάτων,  που αναφέρονται ως επτά μέτρων ( καθιστώντας στα 23 πόδια ψηλό ) για τους γιγάντιους σκελετούς !!!! Τα οστά επίσης λανθασμένα συνδέονται με φωτογραφίες φάρσας, καθώς και μια αναπαράσταση ενος «Ισημερινός γίγαντα”, ο οποίος στην πραγματικότητα είναι ένας ψεύτικος σκελετός για ένα-κλειστό θεματικό πάρκο στην Ελβετία!!!!

 

Αυτές οι ψευδείς αναφορές δεν θα πρέπει να θίγουν την πραγματική ανακάλυψη από τους γιγάντιους σκελετούς στο Εκουαδόρ και το Περού στο τροπικό δάσος, τα οποία έχουν μελετηθεί επιστημονικά!!!!  Αυτοί οι σκελετοί, ενώ προσπαθούν να χωρέσουν στους αρχαίους μύθους μιας μυθικής φυλής, δεν είναι ανήκουστο, ή δεν αποδείχθηκε ποτέ στην επιστημονική βιβλιογραφία!!!!

Άλλες τέτοιες περιπτώσεις εξαιρετικές για  << γίγαντες >. μπορεί εύκολα να αναφέρονται, όπως ο Ρόμπερτ Γουάντλοου, γνωστός από το “Alton Giant” ( Άλτον Γίγαντα ) που αναφέρεται ως το ψηλότερο πρόσωπο που έχει καταγραφεί στην ιστορία της γης!!!! Ο Γουάντλοου γεννήθηκε στο Άλτον, Ιλινόις, ΗΠΑ το 1918, και ύψος  του ήταν  (2.72 μ) ψηλός!!!!

Alton Giant

Ο Ρόμπερτ Πέρσινγκ Γουάντλοου, το ψηλότερο πρόσωπο που έχει καταγραφεί στην ιστορία, είχε τεράστιο ύψος λόγω υπερπλασίας του αδένα της υπόφυσης του….αχ αυτή υπόφυση!!!! (Creative Commons Fair Use)!!!!

 

Μια άλλη από τις πολλές περιπτώσεις του σύγχρονου γιγαντισμού περιλαμβάνουν αυτή του Charles Byrne  ( Τσαρλς Μπγερν -1761-1783), γνωστός ως ” Ο Ιρλανδός γίγαντας >>, των οποίων σκελετός είναι τώρα προς επίδειξη στο Βασιλικό Κολέγιο Χειρουργών της Αγγλίας στο Λονδίνο!!!! Οι μετρήσεις του σκελετού του ειναι(2,31 μέτρα) ψηλός!!!!

giant 2

Ο σκελετός, << Ο Ιρλανδός Γίγαντας” στο Λονδίνο, 2007. (StoneColdCrazy / CC BY Α.Ε.)

giant 3

Σκίτσο απεικονίζει σκελετούς ενός άνδρα γίγαντα και ενός θηλυκό νάνου, που εμφανίζεται στο Βασιλικό Κολέγιο Χειρουργών. (Wikimedia Commons)!!!!

 

Νωρίτερα αυτό το έτος αρχαιολόγοι στη Βουλγαρία ανακάλυψαν τα ερείπια των όσων έχουν περιγραφεί ως ένα «τεράστιο σκελετό” στο κέντρο της Βάρνας, μια πόλη στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας του οποίου η πλούσια κουλτούρα και τον πολιτισμό όπου εκτείνεται σε περίπου 7.000 χρόνια!!!!! Το μέγεθος των οστών λέγεται ότι είναι << εντυπωσιακό >> και ότι ανήκαν σε << ένα πολύ ψηλό άνδρα >>!!!!

Όπως υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις στην ιστορία της, στέκεται στο λόγο ότι υπήρξαν περιπτώσεις ατόμων ή ακόμη και οι κοινότητες των ανθρώπων που θεωρήθηκαν ως << γίγαντες >> των αρχαίων!!!!

Αποτελέσματα του Πανεπιστημίου Freie ( Φρίει ) ως αναφερόμενη έρευνα πρέπει να δημοσιευτούν σε ένα χρόνο από τώρα, σύμφωνα με Ντιμέντ, ο οποίος λέει ότι είναι στην εξέταση των δειγμάτων DNA από τις Ινδιάνικες κοινότητες κοντά στον τόπο της ανασκαφής για να δει αν συνδεθούν με τα σκελετικά υπολείμματα από τον αρχαίο οικισμό!!!

Ας ελπίσουμε ότι η δημοσιευθείσα πληροφορία θα ρίξει φως σχετικά με τους ανθρώπους που έζησαν στο τροπικό δάσος Αμαζονίου πριν από εκατοντάδες χρόνια, και πώς θα μπορούσε να αλληλεπιδράσει με τους λαούς Σουάρ και Aκχουάρ, ενδεχομένως, πυροδοτώντας τους μύθους και τις πεποιθήσεις που πέρασαν από γενιά σε γενιά, με αποτέλεσμα το μύθο των Εκουαδόρ γίγαντες!!!! Για να δούμε όμως τα αποτελέσματα θα τα φέρουν εις πέρας ή θα πάνε και αυτά στα αζήτητα όπως όλα τα άλλα χωρίς καμία πληροφόρηση!;!

Δείτε τι άρθρα έχουμε γράψει ως τώρα για τους γίγαντες:

1.http://www.invisiblelycans.gr/gigantes-zontani-sto-perou/

2.http://www.invisiblelycans.gr/eidiko-arthro-apodeiksi-oti-oi-gigantes-ipirksan-alla-kai-oti-poylithikan-pros-moyseia-palaiontologikon-anakalipseon-berolinou-kai-londinou/

3.http://www.invisiblelycans.gr/idiko-arthro-apodixis-apo-gigantes-pou-perpatisan-kapote-stin-gi-opou-den-echoun-amfisvitithi-apo-kanenan-kapies-fotografies-emfanizonte-proti-fora/

4.http://www.invisiblelycans.gr/idiko-arthro-proti-pagkosmia-apoklistiki-anafora-i-18-gigantii-skeleti-pou-vrethikan-sto-ouiskonsin-opou-itan-apo-gigantes-alla-ke-i-eskemmeni-sigkalipsi-ke-i-exafanisi-avton-me-apodixis/

5.http://www.invisiblelycans.gr/red-head-giants/

6.http://www.invisiblelycans.gr/eidiko-arthro-apodeiksi-oti-oi-gigantes-ipirksan-alla-kai-oti-poylithikan-pros-moyseia-palaiontologikon-anakalipseon-berolinou-kai-londinou/

7.http://www.invisiblelycans.gr/gigantes/

8.http://www.invisiblelycans.gr/proti-panellinia-apoklistiki-anafora-vrethike-skeletos-satirou-ke-enos-gigantiou-alogou-stin-rosia/

9.http://www.invisiblelycans.gr/proti-panellinia-anafora-fotografika-ntokoumenta-efrimata-giganton/

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε πάντα όλοι καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


4 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!! ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΤΑΦΟΣ ΓΙΓΑΝΤΩΝ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΙΣΗΜΕΡΙΝΟ!!!!

 1. Ευχαριστώ το ξέρω αλλά λίγο οι γίγαντες είναι ψηλοί φοβάμαι τους πανω απο 3 μετρα γτ είναι και το τρέξιμο φαντασου εσύ να ττρέχεις και ο τριμετρος με ενα πήδημα να βρεθεί μπροστά σου εκεί ηταν η στιγμη π θα είχα αρχησει να ουρλιαζω (βασικά επειδή οι δρακονιανοι εχουν ποιο μικρο υψος δν φοβάμαι τόσο εγώ αμα δω τις φολίδες και το δέρμα θα παθω καρδιακό επεισόδιο αλλά μετα όλα καλά τρεχουμε εκτός αν οι δρακοντιοι είναι μεγάλοι και σαν δράκοι τοτε θα χω κρυφτεί με την ταχύτητα του φωτός χαχχα:(

  1. Gkkal!!!!

   ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΤΡΩΓΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!! ΒΕΒΑΙΑ ΟΜΟΣ ΜΙΛΑΓΑΝΕ ΓΙΑ ΤΙΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΦΕΛΙΜ!!!!

   ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΡΩΤΑΣ ΑΝ ΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΕΤΡΓΑΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΟΥ ΦΕΝΑΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ!;! ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝΗΒΑΛΟΙ….!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση