ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΓΗ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!! ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!!!!

ΜΕΣΗ ΓΗ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ

ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΓΗ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!!

ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!!!!

Αναγκάζομαι να γίνομαι κάποιες φορές πικρόχολος για κάποιους ανθρώπους και ειδικά για κάποιους ερευνητές όπου ισχυρίζονται τελείως άλλα πράγματα από ότι υπάρχουν!!!! Τι εννοώ με αυτό!!!! Έχουν τα δικά τους πιστεύω επειδή κάνουν άλλου είδους έρευνες και απορρίπτουν όλα αυτά διότι τα θεωρούν απίστευτα!!!! Όλες αυτές τις φωτογραφικές αποδείξεις που θα δείτε ποιο κάτω είναι από χνάρια ή να πω καλύτερα πατημασιές από γίγαντες όπου ζούσαν και πατούσαν στην γη εδώ και εκατομμύρια χρόνια!!!! Προσέξτε!!!! Δεν πάω κόντρα σε κανέναν αλλά η αμάθεια δεν δικαιολογείται μόνο η αμάθεια!!!! Κάποιοι ερευνητές δήλωσαν ότι δεν υπήρξαν γίγαντες και ότι όλα αυτά είναι μια καλοστημένη απάτη κάποιων ακόμη και των θρησκειών αλλά και ότι γίγαντες ήταν άνθρωποι που είχαν ύψος 2.10 ειδικά στην χώρα μας όπου το τότε ύψος για τους ανθρώπους ήταν 1.60!!!! Αν και η μυθολογία μας ειδικά ο Όμηρος αλλά και πολλοί άλλοι λένε το αντίθετο!!!! Δυστυχώς θα στεναχωρήσω όλους αυτούς που λένε ότι είναι έτσι!!!!

Το Ινστιτούτο Smithsonian παραδέχτηκε στο δικαστήριο των ΗΠΑ έχει καταστρέψει χιλιάδες σκελετούς από γίγαντες από το 1900!!!! Επίσης παραδέχτηκαν ότι ο καρδινάλιος της τότε Ιεράς Εξέτασης, δηλαδή της Εκκλησίας του Βατικανού, είπε ότι είχε βρεθεί σκελετός γίγαντα όπου και για κάποιο χρονικό διάστημα κατείχε το Βατικανό ώσπου τον κονιορτοποίησαν διότι κατέληξαν ότι ήταν Ελοχίμ!!!! Αυτά για όποιον ερευνητή της χώρας μας θέλει να τα ψάξει να τα βρει δεν θα τους κάνω την χάρη να τους τα δίνω όλα στα χέρια!!!! Για τους Μιθσόνιανς μπορεί να βρει τα πρακτικά της δίκης αλλά και τι είπαν και τους λόγους που κατέστρεψαν τους σκελετούς!!!! Όσο για τον ιερέα ας ψάξει στο Βατικανό!!!!

Οι φωτογραφίες που θα σας δείξω είναι αληθινές και έχουν δημοσιευθεί ξανά σε άρθρα μας!!!! Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!!!!

patimasies giganton 1

patimasies giganton 2

patimasies giganton 3

patimasies giganton 4

patimasies giganton 5

 Προφανώς, κάποιοι γίγαντες φορούσαν παπούτσια ή σανδάλια πριν χιλιάδες ή εκατομμύρια χρόνια πριν!!!!

 patimasies giganton 6

patimasies giganton 7

 

 

Γιγαντιαία Αποτυπώματα από δεινόσαυρους!!!! Πολλά από αυτά τα κομμάτια τους είναι στο Paluxi, Glen Rose, στο Τέξας στο ποτάμι και χρονολογούνται από την Κρητιδική περίοδο, δηλαδή έχουν τουλάχιστον 65.500.000 χρόνια!!!! Οι εξελικτικοί πίστευαν αρχικά ότι ήταν μια απάτη, αλλά στη συνέχεια αναγκάστηκαν να παραδεχτούν ότι είναι γνήσια χνάρια, έχει αποδειχθεί ότι τα ίχνη συνεχίζουν να εμφανίζονται κάτω από τα στρώματα της πέτρας όταν έχουν χαθεί κάτι που ίσως δεν το γνωρίζατε!!!! Επιπλέον, η ιλύς με τα ανθρώπινα αποτυπώματα αλλα και των γιγάντων είχαν επίσης απολιθωθεί με την πάροδο του χρόνου, πράγμα που δεν θα συμβαίνει με τα ίχνη που έγιναν πρόσφατα, αλλά μετά από έλεγχο της γνησιότητας τους η επίσημη ιστορία της ανθρωπότητας δεν έχει αλλάξει ακόμα!!!!

patimasies giganton 8

Αποτύπωμα του Πέρμια περίοδο, 251 εκατομμύρια χρόνια ή περισσότερο!!! Νέο Μεξικό των ΗΠΑ!!!

 patimasies giganton 9

AΕΙΝ ΝΤΑΡΑ στην Συρία!!!!

patimasies giganton 10

patimasies giganton 11Λαζόβσκι στην Ρωσία!!!!

patimasies giganton 12Μπαργιάτια Ρωσία!!!!

patimasies giganton 13Λα Πάτα στην Βικτώρια, Ισημερινός

patimasies giganton 14Mπαζάλι, Νότια Αφρική!!!! 200 εκατομμύρια χρόνια πατημασιά λένε οι γεωλόγοι παλαιά είναι σίγουρο ότι δεν είχε ύψος 2.10!!!!!
patimasies giganton 15Στο σπήλαιο Νάιχε-χε, Φίτζι!!!!

 patimasies giganton 16

 Στη Βουλγαρία

patimasies giganton 17Κοντά στο Γκλεν Ροζ στις ΗΠΑ!!!!

patimasies giganton 18Παρούχι στο Ρίο του Τέξας!!!!

patimasies giganton 19Από την Αλάσκα!!!!

patimasies giganton 20Από την Τουρκία στο βουνό ονόματι Όλυμπος!!!!

patimasies giganton 21Κανάνγκρα στο Εθνικό Πάρκο στην Αυστραλία!!!!

patimasies giganton 22Στο Πάρκερσμουργκ Βιρτζίνια? 150 εκατομμύρια χρόνια!!!!!

patimasies giganton 23Αποτύπωμα από χέρι γίγαντα σε σπηλιά στην Νεβάδα!!!!

patimasies giganton 24

 

Αποτύπωμα από παλάμη γίγαντα κοντά στην Σάκχαρα, Αίγυπτος αυτό ειδικά έχει πολύ ιδιαίτερο ενδιαφέρον και πολλοί ειδικοί επιστήμονες και όχι του πρωκτού έτρεξαν πρώτοι να το αμφισβητήσουν!!!! Δυστυχώς δεν μπόρεσαν!!!! Είπαν ότι είναι πραγματικό αποτύπωμα!!!!

Μαζί με αυτές τις αποδείξεις περί γιγάντων μπορείτε να βρείτε και τις υπόλοιπες αποδείξεις από αποκόμματα εφημερίδων που δεν είναι ένα ή δυο αλλα και φωτογραφικά ντοκουμέντα από σκελετούς γιγάντων που βρέθηκαν στην Αμερική αλλά και τα σημεία που έγιναν οι εκσκαφές!!!! Επίσης θα βρείτε και άλλα πολλά στοιχεία αλλά και για τους Έλληνες γίγαντες που πούλησαν τα οστά τους στους Άγγλους!!!! Το άρθρο έχει τον τίτλο << ΜΕΣΗ ΓΗ!!!! PART 64!!!! MΕΡΟΣ Α!!!! >> όσοι θέλετε να το διαβάσετε και να δείτε αυτά που λέω πατήστε ΕΔΩ θα βρείτε και άλλα ενδιαφέροντα πράγματα …!!!!

Ρε παιδιά ( προς ερευνητές που βγαίνουν και λένε πράγματα που δεν τα έχουν ψάξει ) ψαχτείτε λίγο παραπάνω αφού μπορείτε λέτε τόσο άλλα ωραία πράγματα τα οποία είναι και σωστά!!!! Αν όμως θέλετε να στηρίξετε αυτά που λέτε να το κάνετε σωστά!!!! Όπως είδατε υπήρξαν και παρά υπήρξαν!!!! Και η παλαιοντολογία αν και επισημά δεν το έχει δεχθεί ανεπίσημα το έχουν κάνει!!!! Η παλαιοντολόγοι των ΗΠΑ όμως λένε ότι είναι έτσι και τα πανεπιστήμια τους βλέπετε την είχαν πατήσει με τα χνάρια των δεινοσαύρων που είπα ποιο πάνω!!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να είστε πάντα καλά και να θυμάστε!!!!

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 


7 σκέψεις στο “ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!!!! ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΓΗ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!! ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!!!!

 1. Το 14 ειχα παει στο εξωτερικο βολτα.,δεν εχει σημασια που τωρα το θυμηθηκα που ξαναδιαβασα το αρθρο.ειχαμε ενα ξεναγο,δεν ξερω πως να τον χαρακτηρισω.ο ανθρωπος αυτος ηξερε πολλα,παρα πολλα.οταν τον ρωτησα να μου πει που μπορω να μαθω και εγω εστω λιγα απο αυτα,απλα γελασε δεν μου ειπε τιποτα.τελος παντων,οταν ειπε για τους γιγαντες οπως καταλαβαινεις ολοι γελασαν.πρεπει να ημουν η μοναδικη που το ακουγε σαν κατι το φυσιολογικο..οπως και να εχει θα ηθελα πολυ να δω καποια απο αυτα τα μαγικα πλασματα,καλα η κακα.πιστευω το καθενα απο αυτα εχει την δικη του ομορφια..χαιρομαι που ο κοπος και ο μοχθος σου καρποφορησαν.καποιος ειπε ” Για καθε πειθαρχημενη προσπαθεια υπαρχει πολλαπλη ανταμοιβη”…….

 2. Saman μπορεις να μου εξηγησεις πως μενουν τα αποτυπωματα τους ειδικα σε σκληρο υλικο, οπως σε βραχια.

  καταλαβαινω οτι καποια αποτυπωματα γιναν πχ σε λασπες ή χωματα και με τη παροδο των χιλιαδων και μυριων χρονων απολιθωθηκαν και παρεμειναν θαμμενα. Φυσικα ολα αυτα εγιναν σε μερη οπου δεν υπηρχε φυσικα προσβαση μεγαλου αριθμου ανθρωπων για να σβηστουν τα ιχνη.

  ηθελα να κανω και εγω την ιδια ερωτηση πως και γιατι εξαφανιστηκαν αλλα στο προηγουμενο αρθρο απαντηθηκε εν μερει απο τους ινδιανους το πως και το γιατι.!!!

  αλλα φυσικα θα ηθελα να μας πεις…

  1. Platwnas_7!!!!

   Η ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΔΙΑΣ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΑΝ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΤΣΙ!!!1 Η ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ!!!! ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ!!!! ΟΜΟΣ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΙΓΟΣΤΟΙ ΕΙΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΗ!!!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΟΓΟ ΦΟΒΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΚΜΗΔΕΝΗΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΚΑΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!!!

   ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!

Αφήστε μια απάντηση