SAMAN LYCAN!! H AΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ << ΖΩΗ >>

N.A.S.A.

SAMAN LYCAN!! H AΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ  ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ << ΖΩΗ >>

Στις 5 Σεπτεμβρίου η αναγνώστρια μας ζωή μας έστειλε το παρακάτω ηλεκτρονικό μήνυμα για τις αυθεντικές φωτογραφίες της NASA από την Σελήνη που δείχνουν απίστευτα πράγματα λέγοντας τα εξής :

<< Τουλάχιστον 2 φωτογραφίες δεν είναι αυθεντικές ή μάλλον η μια αποτελεί αλλοίωση της άλλης. Μιλάω γι’ αυτές που απεικονίζουν τον αστροναύτη. Πρόκειται ουσιαστικά για την  ίδια φωτογραφία, ο ίδιος αστροναύτης στην ίδια στάση με την ίδια απεικόνιση στο τζάμι από το κράνος του, με τον ίδιο φωτισμό στα ρούχα, με τις ίδιες ακριβώς 2 πατημασιές μπροστά του. Το μόνο που ουσιαστικά αλλάζει είναι πως ο κρατήρας πίσω του έχει αλλοιωθεί και φαίνεται  αντ’ αυτού ένα κτίριο ( του οποίου αμφισβητώ την ύπαρξη) και πως το φωτεινό αντικείμενο πίσω στην φωτογραφία με το κτίσμα είναι απλά το ίδιο ουράνιο σώμα με την άλλη, απλά με αυξημένη την ένταση του φωτός που εκπέμπει. Α, και έχουν προσθέσει και μερικές πατημασιές ακόμα!!! Δεν το έκαναcomment γιατί δεν το θεώρησα σωστό! Απλά είπα να σου στείλω εδώ τις παρατηρήσεις μου. >>

 

AΠΑΝΤΗΣΗ

Ζωή σ ευχαριστώ για την παρατήρηση που έκανες στις δυο αυτές φωτογραφίες, πράγματι είναι έτσι όπως τα λες!!;!! Αυτές οι δυο φωτογραφίες υπήρχαν στην ιστοσελίδα της NASA για περίπου ένα χρόνο με τον αριθμό 0027433!!! Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν τόσες φωτογραφίες με αποδείξεις; Δεν ξέρω θα σε γελάσω, μπορεί όμως και να είναι έτσι τα πράγματα!! Αν και οι δυο αυτές φωτογραφίες  ούτε και εμένα μου κάθισαν καλά από την αρχή τις ανάρτησα λόγου ότι η NASA τις είχε αναρτήσει ως αληθινές!!! Υπάρχουν πολλές πλαστές φωτογραφίες αυτό είναι αλήθεια…….. αλλά ποιος ο λόγος η NASA να το κάνει αυτό; Τι πάει να μπερδέψει ή τι προσπαθεί να κρύψει με αυτό;

Άλλη φορά σε παρακαλώ να το κάνεις comment γιατί όπως βλέπεις εμείς δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα γιατί πιστεύουμε στην ελεύθερη έρευνα!! Σε ευχαριστώ εκ μέρους όλης της ομάδας για τα σχόλια σου, είχαμε βάλει στοίχημα ότι κάποιος θα το έβλεπε και θα μας το ανακοίνωνε…………… ίσως να το είδαν και άλλοι αλλά είσαι η μοναδική που μας το τόνισες πολύ ευγενικά!!! Οι παρατηρήσεις σου είναι σωστές , αλλά έρχομαι ξανά στο ίδιο ερώτημα, ποιος ο λόγος; Από την μια ανακοινώνουν ότι δεν υπάρχει τίποτα και από την άλλη δείχνουν φωτογραφίες που έχουν υποστεί ιδιαίτερο φωτομοντάζ………..

Ζωή, κάποιες κακές γλώσσες λένε ότι σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουν δυο αποστολές για την Σελήνη. Η μια θα είναι αναγνωριστική με το να πατήσουν στην Σελήνη  στην σκοτεινή πλευρά και ιδιαίτερα στον κρατήρα Ν117!! Δεν θα σου πω τι είναι εκεί αν μπορείς ψάξτο λίγο….. για να σε βοηθήσω δίπλα στον κρατήρα αυτό υπάρχει το συγκεκριμένο οίκημα που έχουν φτιάξει την φωτογραφία……. Τα αλλά κοίτα λίγο μόνη σου αν δεν βρεις κάτι ενόχλησε μας και θα σου πω!!! Η δεύτερη θα είναι για ένα υπόγειο σύστημα στην βορειοδυτική πλευρά της σκοτεινής πλευράς, εκεί λέγεται, δεν είμαι σίγουρος ότι υπάρχει μια τριήρης!!! Δεν αναφέρουν ποιας εποχής ή ποιανού πολιτισμού!! Αν όμως είναι έτσι θα πρέπει να ζητήσουν ταπεινά συγγνώμη που τον Καλλισθένη τον έχουν ονομάσει ειρωνεύτηκα ψευδό – Καλλισθένη……….. καταλαβαίνεις τι εννοώ!!

Ειδικά την δεύτερη αποστολή την προσέχουμε και την ερευνούμε  με πολλούς φίλους ερευνητές οτιδήποτε νεότερο έχουμε θα σας ενημερώσουμε αμέσως!! Η πρώτη είναι να γίνει στις 13/8/2012 και η δεύτερη στις 13/9/2013. Αν και από την ΝΑSA δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα τέτοιο, και πώς να το ανακοινώσουν δηλαδή!! Είναι από τις μαύρες αποστολές όπως τις έχουμε ονομάσει εμείς εδώ!! Το αν έχουμε δίκιο θα φανεί στο μέλλον……( αν δεν έχει έρθει το τέλος του κόσμου το 2012……..) για μια άλλη φορά σε ευχαριστούμε για την ευγένεια σου και την διακριτικότητα σου!! Να είσαι καλά την επόμενη φορά τα σχόλια σου να είναι ανοιχτά να τα βλέπει όλος ο κόσμος, και να θυμάσαι.

Αν δεν πιστεύεις σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!

Υ.Γ. το θέμα με την Σελήνη δεν έχει τελειώσει εδώ θα επανέλθω με πιο πολλά στοιχεία για το τι γίνεται εκεί πάνω……….

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!


4 σκέψεις στο “SAMAN LYCAN!! H AΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ << ΖΩΗ >>

 1. Το θέμα της σελήνης είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο, που πολλά λέγονται, και ακόμα περισσότερα δεν λέγονται! Θεωρείς πραγματικά οτι αυτές οι δυο αποστολές έγιναν γνωστές κατά τύχη ή οτι δεν γνωρίζουν τι πραγματικά υπάρχει στην σκοτεινή πλευρά της σελήνης? Υπάρχει περίπτωση η άκρα μυστικότητα της NASA να προσβλήθηκε σε σημείο να διαρρεύσουν τέτοιου είδους πληροφορίες? Το πιο πιθανό είναι να είναι εσκεμμένο. Για ποιο λόγο μπορεί να λέω κάτι τέτοιο? Ο λόγος είναι απλός και απόλυτα κατανοητός! Ζούμε σε μια εποχή απίστευτης τεχνολογικής ανάπτυξης, στην οποία, το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της γης δεν γνωρίζει τίποτα για το τι πραγματικά συμβαίνει γύρω μας. Τι εννοώ με αυτό? Για παράδειγμα οι αλλεπάλληλες θεάσεις ΑΤΙΑ που καταλογίζονται σε εξωγήινους. Τα περισσότερα εξ’ αυτών δεν είναι τίποτα άλλο παρά ανθρώπινα δημιουργήματα. Σε συνομώσιολογικό επίπεδο λέγεται οτι στην κλασσική AREA 51 έχει ήδη συσταθεί ομάδα πιλότων που κάνουν ταξίδια στο διάστημα με τα λεγόμενα αυτά “ΑΤΙΑ”. Το τελευταίο που είπε πρόσφατα ένα μέλος της ομάδας αυτής, με κίνδυνο να αποκαλυφθεί η ταυτότητα του, είναι το ταξίδι στον γνωστό προς όλους μας Nibiru, δίδοντας αρκετές πληροφορίες γι’αυτόν. Άρα είναι απίστευτο να μην ξέρουν τι υπάρχει στη σκοτεινή πλευρά της σελήνης!
  Δεν θα επεκταθώ άλλο σε αυτό το θέμα, απλά θα πω πως τίποτα δεν μαθαίνεται τυχαία από την NASA! Και πραγματικά είναι ακόμα νωρίς να κάνουμε υποθέσεις… Εξάλλου αν όντως γίνουν αυτές οι δυο αποστολές τότε θα υπάρξει υλικό για να σχολιάσουμε!

  1. ZOI!!! ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΌ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ!! ΕΛΠΊΖΩ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΉΣΟΥΝ.

   Α) ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ NASA ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ!! ΠΙΣΤΕΥΏ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΗΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ!!

   Β)ΜΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΉ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ;ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΟΘΟΥΝΕ; ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!! ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟΣ ΣΙΓΟΥΡΟΣ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΑSA ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΌΠΕΙΡΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΑΓΑΝΕ ΜΥΣΤΙΚΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΟΝΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝ ΤΥΧΏΝ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΦΑΝΕΡΑ!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΚΩΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΆ ΤΙΣ ΑΜΑΥΡΕΣ ΑΝΑΦΩΡΕΣ ΤΙΣ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ( ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΚΑΠΟΙΟΙ…… ) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΆ!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΕ ΚΑΠΙΟΥΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΙΖΟΥΝ ΚΑΜΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΊΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!

   Γ) ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ…. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΥΠΕΡ ΣΥΝΧΡΟΝΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ!!!;;!! ΞΕΧΑΣΕΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΝΑΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ 16 ΧΡΟΝΩΝ ΧΑΚΕΡ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;( ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ )ΟΠΩΣ ΔΗΛΏΣΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΟΠΟΤΕ ΗΘΕΛΕ ΣΕ ΔΥΟ ΤΟΜΕΙΣ ΣΤΗΝ CIA ΚΑΙ ΣΤΗΝ NASA!!!! ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΦΥΛΑΞΗ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!
   Δ) ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΗΙΝΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 1922 ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΓΗΙΝΗΣ ΤΕΧΝΩΛΟΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ 90% ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΕΙΝΑΙ 10 ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΟΥ ΛΕΩ….
   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ AREA 51 ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ. ΠΟΛΛΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΩΝ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΒΙΤΡΙΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΥΠΟΓΕΙΑ ΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΠΛΕΩΝ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΓΙΟΥΤΑ!! ΕΠΙΣΕΙΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙΖΟΥΣ Η ΑΛΙΩΣ ΩΣ ΠΙΟ ΛΙΓΟ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ DERN ( ΝΤΕΡΝ )!!!

   ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΒΡΙΛ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΤΟ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΥΟ. ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΡΙΧΤΟΥΣ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ …….

   ΤΟ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΣΚΩΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΥΓΟΥΡΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΘΑ ΠΑΤΉΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΠΟΤΕ ΕΚΕΙ; ΑΝ ΝΑΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΌΜΑΣΤΕ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΩΝ ΕΞΩΓΙΗΝΩΝ, Η ΝΑ ΠΩ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΕΣΩΓΗΙΝΩΝ!!! ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΟΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΩ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!! ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ….ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ!!

   ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΑΣΤΩ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΘΑ ΠΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ!! ΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΉΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΛΉΘΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ!!

   ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΓΥΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΒΡΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΛΥ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΟΥΜΕ!! ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟ, ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΠΙΟ ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΑΦΗΣΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΦΩΝΟΥΣ!!! ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΜΑΙ INVISIBLE ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΩ!! ΠΩ!! ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟ ΚΑΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΝΩΣΗ!! ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.

   ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

   1. Βλέπω οι απόψεις μας συμπίπτουν! Εξάλλου οι ερωτήσεις μου ήταν περισσότερο ρητορικές! Μπορεί να αργώ να απαντήσω, αλλά παρακολουθώ τις αναρτήσεις που γίνονται! Δεν θα σε κουράσω με ερωτήσεις, απλά θα σου πω να ψάξεις αν όντως ισχύει το βιντεάκι για το apollon 20! Γιατί μπορεί να φαίνεται αληθινό εν μέρει, αλλά κάποιες μικρές λεπτομέρειες προδίδουν οτι είναι κατασκευασμένο!!! Και είμαι βέβαιη οτι έχει βάλει και εδώ το χεράκι της η NASA!

    1. ΖΟΙ!!! ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΕΚΡΙΒΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ!! ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ APOLLO 20 ENΟΕΙΣ; ΑΝ ΕΝΟΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑ ΛΙΖΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ……. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 100% ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΝΤΟΡΟΣ ΟΣΟ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ!!! ΜΗΠΩΣ ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΛΕΩΝ; ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΛΥΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΥΠΟΘΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑ ΒΓΡΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ!!

     ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ Ν ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΦΤΑΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑ ΛΙΖΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Η NASA ΚΑΡΑΤΑ ΣΥΓΗ ΥΧΘΕΙΟΣ!!! ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ……….ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΚΑΤΑΤΑΝΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!!! ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΠΕΧΤΗΚΕ ΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ…….ΑΠΛΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ……

     Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ Η ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΟΥΔΕΝ ΣΧΩΛΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ Η ΟΧΙ, ΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΗΧΕΙΑ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ……. ΑΝ ΕΙΝΑΙ!!!!;;;!!!!! ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΚΤΑ ΛΑΙ ΟΧΙ ΘΕΩΡΙΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ……ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ!! ΣΥΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΓΩ!! ΤΙ ΓΕΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ Η ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ…..Η ΘΡΗΣΚΙΕΣ: ΤΙ ΘΑ ΓΕΙΝΟΥΝ; ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΡΙΦΘΟΥΝ ΜΕΤΑ……ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΛΟΜΠΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ……………..ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΟΥ….

     ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ…….. ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

Αφήστε μια απάντηση