ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!! ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΝΕΣΗ ¨Η¨ ΥΒΡΙΔΙΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ!!;!! « Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ »

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

 ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!

ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΝΕΣΗ ¨Η¨ ΥΒΡΙΔΙΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ!!;!!

« Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ »

 Ο συντάκτης του « Τυχερό άρθρο », Hartwig Hausdorf, επισημαίνει σε ορισμένες γραμμές την ιστορία της μητέρας της και το τέρας. Αναζητεί εξηγήσεις από την προφανή ερώτηση:

« … Με έκπληξη έχουμε στοιχεία για μια περίπτωση  μιας στοχοθετημένης «« γενετικής μηχανικής από τους εξωγήινους »», αλλά ίσως εγκαταλείφθηκε όταν τα αποτελέσματα δεν ανταποκρίνονταν στις προσδοκίες τους »;

Αυτό το πλάσμα είναι πραγματικά τερατώδες, και είναι δύσκολο να αισθανθεί κάποιος οίκτο γι ‘αυτό λόγο ότι δεν έχει κάτι το ανθρώπινο επάνω του, παρατηρώντας προσεκτικά ότι τίποτα είτε εσωτερικό είτε εξωτερικό δεν αντιστοιχεί σε αυτό που θεωρείται ανθρώπινο. κ. Hausdorf γράφει:

« Υπάρχουν πολλές διαφορές από τον άνθρωπο σε μεγάλο αριθμό, το μέγεθος, και πάνω απ ‘όλα, ορισμένα στοιχεία που λείπουν εξ’ ολοκλήρου, ενώ άλλα σημεία φαίνεται να είναι « εξαιρετικά ανεπτυγμένα ».

Πριν 265 χρόνια, η 28 ετών Γερμανίδα ονόματι Sophi Johanna Schmied ( Σοφία Τζοάνα Σκχιέντ ) όπου ζούσε  στο χωριό Taucha ( Ταούκχα ) κοντά στη Λειψία, γέννησε ένα τέρας που δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Αυτό το τέρας έχει γίνει γνωστό ως « Άνθρωπος Κοτόπουλο ».

Κατά τη διάρκεια της αυτοψίας, ο γιατρός διαπίστωσε ότι το υπερμέγεθες κεφάλι δεν είχε τα χαρακτηριστικά του υδροκεφάλου και ο όγκος σαν απόφυση ήταν εντελώς γεμάτο με ύλη του εγκεφάλου. Η καρδιά δεν έχει περικάρδιο, αλλά αντ ‘αυτού, εντάσσονται σε μια « παραδόξως λεπτή μεμβράνη ».

 

Η δομή των οστών ήταν επίσης πολύ διαφορετική  από ότι των κανονικών ανθρώπων. Ούτε τα χέρια ούτε τα πόδια κάτω αποτελούνταν από δύο οστά, όπως είναι παρόντες στον άνθρωπο. Η επιγονατίδα ήταν επίσης απών.

 Μέχρι και σήμερα αυτό το ον προβληματίζει τους γιατρούς που κάνουν λόγο ότι δεν είναι τερατογέννεση αλλά ένα άλλο είδος μορφής ζωής!!! Μιλάνε ότι πρόκειται για κάτι άλλο!! Οι ερευνητές εκείνου του καιρού έκαναν λόγο για συνεύρεση της γυναίκας με τον σατανά!! Λογικό εφόσον δεν μπορούσαν να δώσουν κάποιες εξηγήσεις οι γιατροί.

Ευτυχώς δεν καταστράφηκε αλλά φυλάχτηκε σε μια γυάλα με φορμόλη για την μελλοντική ιατρική ως δείγμα παράξενου και καινούριου είδους ζωής!! Ακόμη και σήμερα όμως κανένας ιατρός η γενετιστής δεν λέει με σιγουριά ότι πρόκειται για τερατογέννεση γιατί τα στοιχεία που δείχνει το πτώμα τους αναγκάζει να πουν ότι πρόκειται για άλλο είδος ζωής!! Έτσι πολλοί είναι αυτοί που κάνουν λόγο για βιασμό της γυναίκας αυτής από εξωγήινους ή ακόμη και εσωγήινους.

Δυστυχώς εκεί που φυλάσσεται δεν υπάρχει πρόσβαση για άλλες φωτογραφίες, υπάρχουν φήμες που λένε ότι η Γερμανική κυβέρνηση έχει προχωρήσει γεννητικός από το DNA του πλάσματος σε περεταίρω έρευνες πιστεύοντας ότι πρόκειται για εξωγήινο έμβρυο…… Παρ’ όλο ότι έχουμε συνεργάτες στην Γερμανία και βρήκαν το μουσείο που φυλάγεται τους απευθύνθηκαν ευγενικά ότι θα πρέπει να έχουν ειδική άδεια από το Υπουργείο Υγείας της Γερμανίας για να μπορέσουν να το δουν!! Οι συνεργάτες μας όταν πήγαν στο συγκεκριμένο υπουργείο τους είπαν ότι δεν έχουν ιδέα για πιο πράγμα τους μιλούσαν. Ένα είναι σίγουρο ότι κάτι το πολύ παράξενο έχει αυτή η υπόθεση το οποίο και ίσως δεν θα το μάθουμε ποτέ, το μέλλον θα δείξει. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 

 


2 σκέψεις στο “ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!! ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΝΕΣΗ ¨Η¨ ΥΒΡΙΔΙΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ!!;!! « Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ »

Αφήστε μια απάντηση