ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!!ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΜΕ ΕΜΒΡΥΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΧΙΛΗ!!!!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!!

              ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΜΕ ΕΜΒΡΥΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΧΙΛΗ!!!!

Τυλιγμένη στο μυστήριο είναι η συγκεκριμένη διαπίστωση ότι ένας κάτοικος της περιοχής των Λιμνών στην πόλη Φρέσια, 60 χιλιόμετρα από Οσόρνο στην Χιλή. Ο Τόρες ισχυρίζεται ότι έχει βρει ένα πλάσμα που από την παράξενη όψη του, μοιάζει με έναν αλλοδαπό!!!!

Η κατάσταση αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια πρωινής εκπομπής  με ονομασία « Το σπίτι μας » στο Κανάλι 9 Πουντζάμπ τηλεόραση από τον Hugo Mazuela ( Χούγκο Μαζουέλα ), με υποδοχή του σταθμού με παραφυσικά όρια στο τηλεοπτικό χώρο, ο οποίος ήρθε σε επαφή με τον Gabriel Torres ( Γκαμπριέλ Τόρες ), ανιψιός αυτού που βρήκε το πλάσμα.

 Σύμφωνα με το λογαριασμό του Τόρες, ο θείος του οδηγούσε στο αυτοκινητόδρομο, όταν με την μοτοσικλέτα του εντόπισε έναν τομέα….. όπου καιγόταν. Καθώς πλησίαζε, παρατήρησε ένα μικρό όργανο που βρισκόταν  κοντά στον τόπο της φωτιά, ήταν προφανές τα  σημάδια των εγκαυμάτων πάνω σε αυτό. Η παραδοξότητα της μορφής που ανακάλυψε τον οδήγησε να το συλλέξει και να το αποθηκεύσει σε ένα βάζο με συντηρητικό υγρό μετά την άφιξή του στο σπίτι.

 Ο Τόρες δήλωσε ότι η οικογένειά του πίστεψε, κρίνοντας από την εμφάνιση ότι ήταν μια κούκλα, αλλά με γυμνό μάτι δεν μπορεί να προσδιορίσει την προέλευσή του και να πουν ότι είναι σίγουρα αυθεντικό.

Με αυτή την έννοια, ο Hugo Mazuela συνιστά προσοχή, δεδομένου ότι δεν μπορεί κανείς να διεκδικήσει εκ των προτέρων ότι πρόκειται για υπόθεση της ύπαρξης ενός εξωγήινου.

« Σύμφωνα με την εμπειρία μου σε τέτοιες περιπτώσεις, αυτό αξίζει μια σαφή και συγκεκριμένη έρευνα, επειδή υπάρχουν περιπτώσεις που να αποδεικνύουν ηχογραφήσεις των υπόπτων εξωγήινων  οι οποίοι καταλήγουν να είναι πλαστά », είπε, αναφέροντας μια κατάσταση η οποία έγινε γνωστή τον Απρίλιο το 2011 στην πόλη Buryatia, στη Ρωσία, όπου δείχνει στο βίντεο το σώμα ενός εξωγήινου που είναι από άλλο πλανήτη και τελικά κατέληξε να είναι μια απάτη.

« Πρέπει να κάνουμε τις απαραίτητες έρευνες για να διαπιστωθεί αν το έμβρυο είναι άνθρωπος, ζώο ή έχει ξένο DNA ώστε να μπορούν να αποδοθούν σε ένα ον έξω από τη Γη », είπε.

Σημειώστε ότι η εμφάνιση του εικαζόμενου πλάσματος είναι σε μεγάλο βαθμό συνεπής με την περιγραφή που έχει γίνει από ΑΤΙΑ όπου ονομάζονται Γκρίζοι ή εξωγήινοι του Roswell, η οποία χαρακτηρίζεται από μια μικρή ομάδα ανθρωποειδών, προικισμένοι χωρίς μύτη και με μεγάλα μάτια .

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι κανένας εμπειρογνώμονας δεν ανέλυσε ακόμη τη διαπίστωση αυτή, οπότε δεν μπορούσε να αποδείξει τι πραγματικά είναι.

UPDATE (17:00 μ.μ.): BioBioChile επικοινώνησε με πολλαπλούς ειδικούς στον τομέα της μοριακής βιολογίας και των συναφών επαγγελμάτων, αλλά δεν ήθελε να εκδώσει ένα συμπέρασμα ή διάγνωση, χωρίς να εξετάσει λεπτομερώς το υποτιθέμενη πλάσμα. Ωστόσο, 3 από αυτούς είπε ότι με την πρώτη ματιά θα μπορούσε να είναι το έμβρυο ενός πουλιού με δυσπλασία!!!

Στην πραγματικότητα, μια πηγή, που αρνήθηκε να δώσει το όνομά του, είπε ότι μοιάζει πολύ με ένα έμβρυο Ρες (;)σημειώνοντας ότι είναι ένα αυγό αυτού του είδους που μέτρα περίπου 14 εκατοστά από 9,5 πλάτος, οι διαστάσεις του. Επίσης, παρατήρησε ότι μπορούσε να δει ένα περίγραμμα της κορυφής.

Για παράδειγμα για τα παραπάνω, μας έστειλε μια φωτογραφία από ένα έμβρυο της Ρέας, το οποίο μπορείτε να δείτε.

 

 

Διόρθωση: Στην πρώτη περίπτωση είχε ειπωθεί ότι βρέθηκε από ένα γείτονα που έμενε  Hualpén Fresia (Χουάλπεν Φρέσια), στην περιοχή των Λιμνών. Ωστόσο, κατοικεί κοντά στον τόπο όπου βρήκε το πλάσμα και τους συγγενείς τους!!!! Που πιστεύει πως ζουν στο Hualpén, Bío-Bío. ( ειδική βάση )

Ο Βάλιαν Χοντέρος Ντε Λα Κραχάντος όπου είναι και κάλος συνεργάτης μας σε θέματα βιολογίας ( καμία σχέση με μυστήρια ) άκουσε από πολλούς ότι πρόκειται για εσωγήινο και όχι εξωγήινο. Ο ίδιος μας έστειλε και το άρθρο, με τις φωτογραφίες από την Χιλή. Τα συμπεράσματα μέχρι νεωτέρων πληροφοριών δικά σας!!! μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

 

 


Αφήστε μια απάντηση